עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 דולר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת סימולציות בMatlab ותכנות בR, צפייה בסרטים ושימושים לעבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout4, Witchter3, Starcraft 2, Warhammer totalwar -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתלבט לגבי 4K לבין FHD. -לאילו הגדרו…

2. שלום ביקשו ממני לנסות לקבל המלצה למחשב נייח עבור גרפיקה עיקר השימוש יהיה עם פרמייר (מתחילים עכשיו ללמוד את התוכנה בצורה רצינית) אשמח לקבל מפרט 1 או 2 (2 רמות מחיר) בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by urielbd,

אהלן, יש לי מחשב i5 cpu 661 בלי כרטיס מסך. אני רוצה להוסיף למחשב כרטיס מסך שיריץ לי משחקים ולשדרג את הזיכרון של המחשב ל 8G RAM. תקציב עד 1000 ש"ח. אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש בחו"ל והגעתי אל 3 מחשבים שאני מתבלט בניהם: 1) clevo n850hk1 מהאתר obsidian-pc (מפורטוגל, עושה משלוחים לארץ במחיר סביר יחסית) 2) dell inspiron 7567 מהאתר של דל ארה"ב 3) lenovo legion Y520 - כשיצא בארץ (המחיר של כולם נע סביבות ה-1000 דולר) מבחינת יחסי עלות-תמורה, הclevo מביא לי את התוצאות הטובות ביותר (בעיקר, כי לא צריך לשלם מיסים גם באירופה, אלא רק בארץ) והיכולת של הבחירה של איזה רכיבים אני רוצה הופכת אותו לעדיפות הראשונה שלי. אבל - מכיוון שהחנות היא בפורטוגל - אין אחריות בארץ. אחרי מחשב אחד מעולה של dell ומחשב פח של asus - אני קצת חושש מלקנות מחשב נייד ללא אחריות המחשב היחיד שאפשר לקנות בחו…

5. 1. מה התקציב המקסימאלי 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 200 2. מה שימושי המחשב עבודה משרדית ,גרפיקה א) פוטושופ מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי :לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ":8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ווינדווס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? שדרוג לא מאסיבי

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Omri Aviv,

מחפש לקנות מחשב גיימינג בתקציב של 5,500₪. הצרכים שלי הם להריץ משחקי מחשב העדכניים ביותר ברזולוציה של 1080 (פיפא 17,call of duty, assasian creed וכאלה...) ולכתוב קוד תוכנה על המחשב (זו העבודה שלי). מה חשוב שיהיה בו? מעבד i-5 או i-7? 16gb או 8gb זכרון? ספק כח 600w? או יותר/פחות? איזה מערכת קירור? והכי חשוב איזה כרטיס מסך במחיר שפוי? קיבלתי הצעת מחיר מ-ivory, מצורפת כקובץ בסך של 5,460₪. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. שלום אני סטודנט מחפש מחשב שיעבוד לי חלק בלי תקיעות לשימוש יומיומי עם עבודה של כמה תוכנות במקביל. 1 ) מחשב עד 5000 שקל א ) אם אפשר לחסוך אז רצוי אך שלא יפגע בדרישות. 2 ) המחשב לשימוש של עריכה גרפית, עיבוד נתונים וקצת ממש תכנות. א ) משתמש באופן יומיומי במספר תוכנות במקביל כמו autocad, solidworks ועוד, וצריך שהוא ירוץ חלק. ב )גודל מסך 15.6-14 אינטש 3 )אין צורך בציוד היקפי 4 )רצוי זמן חיי סוללה יחסית ארוך 5 ) אין צורך להקפיד על שקט 6 )לא מתוכנן oc או שדרוג עתידי כלשהו 7 ) בעל מערכת הפעלה מובנית 8 ) קנייה מתוכננת עד סוף החודש 9 ) אין דרישה מיוחדת לחומרה או חיבור נוסף. 10 ) תכנות רצויות: icore7 u. כונן ssd , זיכרו…

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by octav,

. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות בMATLAB, R,PYTHON, STATA,SPSS וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Witcher 3, Mass Effect Andromeda, Fallout4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הייתי רוצה לשחק ב-2K על מסך של 27 אינץ' עם קצב ריענון באיזור ה-100. -לאילו הגדרות גרפ…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למידת מכונה (המון שימוש בזיכרון RAM ומיקבול על GPU) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש העיקרי של המחשב יהיה עבור פיתוח ועבודה על למידת מכונה. אומנם המחשב לא ישמש עבור gaming, אבל יש חשיבות גבוהה מאוד לכרטיס המסך (אשמח אם יכנס בתקציב gtx 1080). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by newcomp12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 4k. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID, PREMIER, AFTER EFFECTS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מעדיף לא להתעסק עם זה 7. …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מנסה להרכיב מחשב שישמש לעיבודי אודיו/פוטושופ. מעדיף לא להתעסק עם אובר קלוקינג וכו', ולא מריץ עליו משחקים, אבל חשוב לי מאד שהמחשב יטוס. חלקים שאני סגור עליהם א. Intel Core i7-7700K 4.2GHz Quad-Core Processor - אני קונה מחשב רק אחת לכמה שנים ולכן מעדיף תמיד את המעבד הכי חדש. ב. Corsair Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4-3200 Memory - מאמין שזה מספיק. ג. Samsung 850 EVO-Series 250GB 2.5" Solid State Drive ד. Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive - זה בנוסף לדיסק קיים של 1TB שיעבור ממחשב קיים. ההתלבטות העיקרית היא לגבי לוח האם, שכנראה אוכל לרכוש בחו"ל. החנות שם מוכרת בעיקר MSI ו-ASUS ופחות של יצרנים אחרים. מ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אשמח אם תוכלו לחוות את דעתם על המפרט הזה: http://m.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=Vesofshavoa הדרישות שלי הן לא גבוהות מדי: מחשב שיהיה מהיר ונוח לעבודה, ואני רוצה אפשרות להעלות על המחשב משחקים יחסית חדישים. כמו כן, יש אפשרות לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס הזה: http://www.motherboards.org/reviews/hardware/1471_2.html. האם כדאי? תודה, רום.

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  13. כרטיס מסך - Leadtek WinFast PX7800GT TDH MyVIVO 256MB PCI Express מעבד- ??AMD Athlon 64 3500 Socket 939 Tray + Cooler Venice לוח אם- DFI INFINITY NF4 Ultra Motherboard זיכרון- Samsung 1024MB DDR 400MHz PC3200 X2 דיסק קשיח - Westren Digital 80GB 7200 8MB Buffer Sata WD800JD מארז - HEC COMPUCASE CI-6A21 BLACK 400W+ספק HEC 400WATT ATX 2 יש לי כמה התלבטויות: האם כדאי לקחת לקחת את הלוח של ASUS הA8N-SLI או את ASUS A8NE? לגבי המארז+ספק,הבנתי שהוא לא הכי טוב שיש אבל הוא כן יספיק לי לסחוב את כל המערכת ,זה נכון ? ולכמה זמן תספיק לי כל המערכת הזאת למשחקים? ושוב תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  14. אני צריך שני מחשבים חדשים לבית אחד ב 8000 ש"ח שמתרתו משחקים ברמה הכי גבוה וכצת אינטרנט. והשני ב 6000 ש"ח שיוכל להריץ גם משחקים ברמה גבוה אבל בו אני צריך כוח עיבוד מפלצתי בשביל תוכנה שאני בונה (התוכנה משחקת משחקי מחשב אז חשוב שהמחשב היה חזק מספיק) והם מספיק זכרון אי שורפת זיכרון . שניי המחשבים לא כוללים מסך אל המחשב של ה8000 אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אל המחשב של ה6000 אני אולי יעשה הם ידרש עוד כוח עיבוד . קירור טוב דרוש. תודה מראש (אני דיסלקט בלי הארות אל שגיאות כתיב)

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by ofir,

אהלן, אני מחפש מחשב לעבודה עם תוכנות גרפיות כגון photoshop, freehand,3d studio max התקציב הוא 3600-4000. אני יודע שבתקציב לא אקבל את הביצועים הכי טובים לעבודה עם תוכנות אלה אבל, אין ברירה, לכן אני מבקש למצוא את הכי טוב שאפשר במסגרת הזאת. המפרט צריך להיות ללא מסך אך עם מקלדת ועכבר. בנוסף אני מצרף מפרט שהציעו לי ורוצה את דעתכם, האם הוא מתאים והאם המחיר הוגן: Intel West Branch 915GVWB VGA 775 לוח אם P-4 3.0GHz 775 64bit 800Mhz 2M מעבד DDR 512MB 400MHz זיכרון ATX for P-4 400W מארז GFR FX5200 128MB + TV 64Bit ST-Lab כרטיס מסך ALPS 1.44 כונן DVRW NEC 3550 X 16 +/- Dual layer צורב די.וי.די W.D 80GB 8MB SATA 7200 כונן קשיח Logitech Deluxe PS2 מקלדת Optical mouse PS2 עכבר Fan P…

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by parker8,

אני חושב ש-1500 ש"ח... יספיקו ללוח אם+ספק כוח ל-SLI... אפשר גם בפחות... יש לי כבר כרטיס מסך 7800GT של LEATHEK אז אני פשוט אקנה עוד אחד... מה שאני צריך זה זה לוח אם+ספק כוח ל-SLI-תציעו תקציב מתאים!! והדבר הכי חשוב שזה שיש לו מעבד אינטל-PENTIUM 4 3.0 GHZ 64 BIT תודה מראש נ"ב המפרט לחבר שלי.. הלוואי ולי היו את האמצעים בשביל זה.. :-\

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by LaCostE,

AMD,לגיימינג,כרטיס מסך טוב. מחש בלבד,בלי מקלדת בלי כלום. שיריץ משחקיםכמו Quake 4 וDoom,שירוץ עם תכונות הורדה ברקע,HD גדול, כרטיס מסך 256MB,מארז MID-TOWER נחמד. מספיק מארז Sunbeam Samurai , וזהו. תודה מראש :]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן.. המפרט מצורף LCD או זה או LG חשבתי על לוח יותר משתלם מארז אני לא מאמין שלמחשב הזה מגיע ג'נרי.. קומפיוקייס הוא לא אהב.. חשבתי על הטרמלטייק ב460.. אבל אני לא יודע אם יש לו ספק.. זהו בעיקרון אשמח מאוד לשיפורים רצוי אזור חיפה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  19. בנו לי את המפרט ורק באתי לבדוק שהוא טוב :} ולשואלים, כן, אני חייב את הווינדוס מקורי תודה מראש

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by hereiam,

intel 2.66mhz 64 1m s775 memory - 512 mb cl 2.5 ddr 400mhz floppy 1.44 fax modem screen card - ATI 9250 MSI 128ddr tvout burner - 52*32*52 hard drive - western digital 80GB 7200 sata mother board - MSI pm8m2/3-v s775 כל זה עם 3 שנים אחריות ללוח אם,לדיסק הקשיח ולכרטיס המסך. הזכרון הוא עם אחריות לכל החיים. המחיר : 2220 המחשב , באופן כללי הוא לצרכים, מה שניקרא משרדיים. אולי ישוחקו בו משחקים לפעמים, אבל ממש לא כל הזמן. כמובן שלא משחקים "כבדים". תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  21. אחים ואחיות שלי(אם יש) אני צריך עזרה...אני צריך שתבנו לי מחשב חזק ויציב שיהיה טוב למשחקים לגלישה שלא יהיו איתו יותר מידי בעיות. תקציב עד 3500 ש''ח רצוי מעבד של amd ושיהיה כולל מסך מקלדת רמקולים וכ'ו כאילו שיהיה כולל הכל! תודה מראש

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  22. שלום. אני מחפש מחשב יחסית חזק, שישמש בעיקר לצפיה בסרטים (אין צורך למשהוא שקט במיוחד) ואינטרנט. הנה מפרט שהרכבתי ב KSP: P4 2.4 Ghz 512KB Cache BUS 533 S-478 795 8I945PL-G (S-775+DDR2+SATA2+PCI-E) 600 512MB Kingston 290 2 580 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) 345 160GB (8MB) SATA DiamondMax 10 485 Teac/SONY 1.44 50 1 50 LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) 240 FRONTIER SPORTING Black 240 1 keyborad Compaq 30 1 30 GPT Optical Mouse - model 1310 40 מה דעתכם? לגבי המעבד - אני באופן כללי לא רוצה סלרון, או התואם שלו של AMD. האם זה מוצדק? או שאפשר לקחת סלרון ללא כל חשש ? (יש הפרש של כמעט 500 שח...) לגבי ההארדיסק ? הוא בסדר ? חשוב לי שהוא יהיה גדול, ושיהיה לו 3 שנים אחרי…

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by M3ndax,

AMD Athlon 64 3700 939 BOX 1499 ₪ DFI LanParty UT NF4 ULTRA-D 850 ₪ Kingston 1Gb (512X2) DDR 400Mhz 820 ₪ Leadtek Geforce FX6800GS 256Mb Retail SLI READY PX680GTTDH 1530 ₪ סה"כ 4699 ₪

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by MD,

שלום לכל חברי הפורום. אני עוזר לחבר להרכיב מפרט למשחקים באיזור ה 3800 - 4000 שקל אני יודע שהתקציב נמוך, אבל זה מה יש.... המפרט צריך להיות כולל ציוד הקפי + מסך (ז"א כולל הכל) תודה על העזרה, מאור.

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by cold-fire,

אני צריך מפרט ב2000 שח לחבר לא כולל מסך ומארז המחשב לא למשחקים Sempron 2800+ (S-754) 1 480 480 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK כמות מחיר סה"כ K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E 1 420 420 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Samsung 2 260 520 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB 7200 8MB WD800JB 1 335 335 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) 1 240 240 עכברים? כמות מחיר סה"כ Aopen Optical + roll החלקים צריכים להיות מ www.ksp.co.il

• 7 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.