עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לבקשת yz101 t שיניתי את הפוסט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 למחשב בלי ציוד הקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך בדברים לא נחוצים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים בגרפיקה טובה לכמה שיותר זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  2. Started by netanel1234,

שלום, מחשב נייד HP Pavilion dv6-6140ej LX242EA המפרט כתוב בלינק: http://www.nayadnayad.co.il/Product....roductid=10171 מחיר: 4,118.00 שימושים: משחקים בינוניים כמו סימס 3 וכו ואינטרנט _________________________________________ מחשב שני: מחשב נייד HP Pavilion dv6-3060ej WR752EA 6GB המפרט כתוב בלינק: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=3396 מחיר: 3,539.00 שימושים: משחקים בינוניים כמו סימס 3 וכו ואינטרנט אני רוצה לדעת איזה מחשב יותר טוב מבחינת מעבד וכרטיס מסך.. ואיך המחשב מה אתם אומרים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  3. קניתי לפני שבוע את ה n55sf של אסוס.. הבעיה היא שאם אני מפעיל משחק בשעות הפנאי הוא פולט חום כמו גנרטור בחברת החשמל.. אשמח להמלצה לכמה משטחים טובים שמקררים חיה כזאת. בסביבות 100-200 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  4. * מטרות המחשב? משחקים כמה שיותר כבד, הקלטות ועיבוד מוזיקלי כמו קיובייס, סרטים כרגיל * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? עד 3.5 ק"ג (זתאמרת לא כל כך פאקטור) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות נשמע לי סביר, אבל עדיף כמה שיותר... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שום דבר שלא סטנדרטי כיום, כמו יואסבי HDMI וVGA * בלוטות? שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 * כונן CD/DVD? צורב? הרגיל * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם אפשר, מה טוב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף אני רוצה להוסיף שאני אני טס לאנגליה בסוף החודש הבא, אם יש אפשרויות משתלמ…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אחותי מחפשת מחשב לסטודנית שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים חדשים, מן הסתם לא בהגדרות גבוהות במיוחד. התקציב הוא באיזור ה3 אלף עם אפשרות לחריגה קטנה. ההתלבטות היא בין 15.6" ל13, עם עדיפות למסך הקטן יותר בשביל ניידות. ראינו את הדגם הזה מומלץ פה בפורום והוא נראה דיי מתאים חוץ מגודל המסך: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13877 עבודות משרדיות לסטונדנט + משחקים, לא חייב לרוץ על ההגדרות הכי גבוהות * גודל המסך? 13.6" * משקל רצוי? עד 2.5 קילו בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל 4 שעות …

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by asaf16,

אהלן, יש לי חבר שמעוניין לקנות לפטופ, הוא מוזיקאי והוא נמצא הרבה בדרכים וגם בקרוב בחו"ל. הוא מעוניין להשקיע X כסף. אבל בזמנו הפנוי הוא גם נורא אוהב משחקים וכו' כנראה הולך לעבור עם קיובייס וכאלה בכל אופן, השאלה היא כזאת, I7 עם כרטיס מסף פחות חזק (יותר כוח מעבד, פחות כוח משחק), או I5 עם כרטיס מסך יותר טוב? במילים אחרות, כמה כבד זה עיבוד מוזיקלי והקלטות עם התוכנות השונות זה למעבד? אני מניח שלא כמו עיבוד ווידאו וכו' תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Zled,

שלום לכולם, אני חדש פה בפורום, יש לימשאלה בקשר למפרט שפרסמתם: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=134965&section=293&target=רב%20תכליתי אני רוצה לקנות מחשב וזה נראה כמו מחשב מדהים שיספיק לשנים הבאות, אבל אני לא מוצא בשום מקום מחירים כמו שפרסמתם פה.. למשל המעבד intel core i7 2600k, רשום 1350 שח.. לא מצאתי באינטרנט כולל בזאפ, ksp, ועוד כמה חנויות את המחיר הזה.. זה לא יורד מ1400. אז אם תוכלו להמליץ לי פה על חנות טובה וזולה יותר אני אשמח. עוד שאלה: בקשר לכונן קשיח 2 , כונן הssd, מה הוא בעצם נותן לי במחשב? האם הוא חשוב וכדאי או שאותו מפרט בלעדיו עדיין מספיק טוב? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  8. שלום, מבקש עזרה במפרט למחשב לגיימר עם סדר גודל של עלות של 7000 ש"ח. מצ"ב ההגדרות : מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח, גמיש, אם אפשר לחסוך זה נחמד לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ובמיוחד FPS כמו BF3 אך גם RPG כמו SKYRIM רזולוציה של 1280 * 1024 תספיק(מסך 19 או 21 אינץ מלבני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ציוד היקפי כרגע לא נדרש, האם יש מסך 21" מלבניים? 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? המחשב לא אמור להיות אולטרה שקט(אך גם לא טרקטור), כך שאין מה להשקיע לדעתי בקירור. גם מארז מיוחד שאיננו בליסט של חנות מחשבים רגילה, מיותר לדעתי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? פחות מ-2 ק"ג, כמה שיותר קל יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? לא. * כונן Bluray?לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ישנה העדפה למחשב לא של חברת דל, בגלל נסיון גרוע ביותר עם השירות שלהם. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  10. שלום לכולם, חדש בפורום. אודה להמלצתכם למפרט בתקציב של כ-1700ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ-1700ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD, וישומי אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  11. שלום דרוש נייד לעבודה גרפית אינטנסיבית. תוכנות תלת מימד MAYA 2012 ZBRUSH וכל תכונות אדובי. חובה : מסך עם רזולוציה גבוהה ואיכות מסך וצבעים הכי טובה שניתן! עדיפות : לפטופ דק וקטן !קל משקל - אם ניתן להשיג אולטרה בוק במחיר הזה מה טוב (13" עשוי להספיק) עדיפות: כרטיס מסך לא אונבורד. אודה להמלצות... יכול לחכות קצת לקראת 2012 אם הולך לצאת משהו חדש ממש בקורב תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  12. אני ממשיך עם הקו המינמליסטי, כנראה אקנה מארגז mATX של ANTEC NSK1380 לכן ב-4000 ש"ח אני מבקש מפרט מחשב ללא מארז. הדרישות העיקריות מעבד INTEL חזק, לוח תואם MATX כמובן וכרטיס מסך NVIDIA, לאחר שבשלושת המחשבים האחרונים שלי קניתי ATI, החלטתי סופית לא עוד! אין לי כוח לבעיות תאימות ודריברים דפוקים. אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים ברזולוציה הטבעית של המסך שלי - 1920x1080 בצורה טובה עריכה: צריך גם קירור טוב שיתאים למידות של המארז תודה מראש לכל עזרה

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  13. לפי ה'שאלון' : * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים - זה בעיקר השימושים שלה * גודל המסך? 15.6, אבל אפשרי גם 14 * משקל רצוי? לא קריטי אבל אם אפשר לא מעל 2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI חובה * בלוטות? רצוי שכן אבל לא נורא אם אין * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגה מינימום * כונן CD/DVD? צורב? DVDRW * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לאו דווקא בינלאומית, אבל דרושה אחריות של איסוף והחזרה 3 שנים (לא פחות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WINDOWS 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא העדפה היא לפחות מעבד i3 (אף על פ…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by skyfire,

שלום לכולם, אחרי שמוצו כל האפשרויות שלי להשיג את המחשב בארה"ב חיפשתי בארץ את הלנובו x220 עם מסך IPS למרבה ההפתעה לא מצאתי את המחשב עם הקונפיגורציה הזו בארץ, למעט חנות אחת במחיר לא שפוי. די הזוי בהתחשב בכך שקיימות לא מעט גרסאות של המחשב בחנויות בארץ. אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הדגם עם הפאנל הנ"ל אשמח לדעת. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by rotman,

שלום לכולם , רכשנו את המחשב , המחשב מגיע עם כרטיס מסך radeon hd 6630 . כאשר אני נכנס ל device manager מופיעים לי 2 כרטיסים , ה radeon וגם intel HD ,אני מניח שהאינטל זה הכרטיס המובנה? איך אני יודע באיזה כרטיס המחשב משתמש בפועל? נ.ב ניסיתי לבטל את הכרטיס המובנה והרזולוציה של המסך פשוט ירדה ... אשמח לקצת הסבר איך זה בדיוק עובד ומה עליי לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. המחשב הוא ASUS A53SV-TH71 ASUS A53SV-TH71 Laptop: Core i7 2670QM 2.2GHz Quad Core CPU, 4GB DDR3, 640GB HDD, 15.6" LCD (1366x768), DVDRW, 1GB GeForce GT 540, WiFi N, 6 Cell, Win 7 $608 Specs: ASUS A53SV-TH71 15.6" Black Laptop Memory Type: DDR3 Memory Speed: PC3-10600 Memory Speed MHz: 1333MHz Memory Slots (Total): 2 Total Memory Size: 4GB Maximum Memory Supported: 8GB Display Type: LED Screen Size: 15.6” Maximum Resolution: 1366 x 768 Processor Class: Core i7 Processor Brand: Intel Processor Type: Quad-Core Processor Speed: 2.2GHz Processor Number: 2670QM Lifestyle: Desktop Replacement Entertainment Condition: New Operating Systems: Windows 7 Home Premium 64-Bit Platform…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  17. שלום לכולם ! אשמח לקבל ממכם מפרט + לינקים לחנות כבר לרכישה : 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD חובה, מוזיקה ואינטרנט בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by josephdbouhnik,

היי! אני חייב מחשב בדחיפות לעריכת גרפיקה ותלת מימד. אני צריך מפרט חזק אבל שעדיין יהיה בתחום ה 5000-6000 ש"ח. התוכנות שאמורות להיות עליו הם אוטוקאד ריינו פוטושופ וכיוצא בזה. קיבלתי המלצה מחבר על האתר הזה והוא אמר שפה אני אמצא את כל הפתרונות לשאלות שלי. מקווה שתעזרו לי, זו מתנה לאשתי האדריכלית היקרה!! תודה מראש!

19. אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש למשחקי רשת בגרפיקה הגבוהה ביותר ברזולוציות גבוהות למשל: 1920X1080, סרטי HD וגם ישומש לעריכה גרפית.. לגבי כרטיס מסך אני לא צריך - קניתי כרטיס מסך HD6970 2GB של GIGABYTE, בנוסף יש לי 3 הרדיסקים סאטה + 2 IDE וגם ציוד הקפי אני לא צריך .. (עכבר+מקלדת) הספק שאתם רואים במפרט הוא של ANTEC אני לא יודע אם הכרטיס מסך יכנס בתוך המארז -- הכרטיס פשוט ענק. לגבי הלוח אם אני חושב שהלוח אם שבחרתי הוא PC-E 2.0 והבנתי שיש היום PC-E 2.1 .. אני גר בתל אביב ולא רוצה לקנות מחשב מעיר אחרת .. המפרט הורכב ב KSP אשמח לדעותכם בקשר לשיפורים, תודה מראש. [table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל‏ [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/…

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  20. שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה למחשב נייד. שימוש: המחשב יהיה בייתי וישמש בעיקר לגלישה ואופיס, אך גם ישמש לעיתים לתיכנות (Eclipse) וניגון סרטים ב-HD (עם חיבור HDMI לטלוויזיה) דרישות: תקציב - בערך 2500 צג - 15.6" מעבד - לפחות i3 זיכרון - לפחות 4GB הארד דיסק - לפחות 500GB יציאות - HDMI ולפחות 3XUSB (אם יש USB 3.0 בתקציב שלי אז בכלל טוב, אבל אני מאמין שאין) יצרן - אני לא מספיק מבין בזה, אבל הבנתי ש-DELL ו-LENOVO מומלצות הערות: המחשב לא אמור לצאת מהבית, לכן פחות מטריד אותי עניין המשקל/זמן עבודה של הסוללה/צג מסנוור אני מתכוון לחבר אותו רוב הזמן לצג מחשב ומקלדת ועכבר אלחוטי.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  21. זה המפרט: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28753 אני יודע שיש אנשים שלא ילכו ליד שניה, אבל אני מעוניין למכור אותו או לבצע עסקת טייד אין על חלקים למחשב נייח, כמה הוא שווה כיום? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by JonyPony,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-700ש"ח 2. מה שימושי המחשב: משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשקים חדשים, כבדים ועתירי גרפיקה (Skyrim, MW3, BF3 וכ"ו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD או יותר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח מכני (כבר יש), (אבל צריך כונן SSD של כ120GB) 5. עד כמה חש…

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  23. המחשב למטרת אינטרנט ומשחק אחד (fifa 12) לפי מה שהבנתי פיפא משחק קל ובגלל זה אני לא צריך להשקיע הרבה בכרטיס.. שתי אפשרויות עומדות בפניי:טושיבה- מחשב טוב עם כרטיס מסך ו מעבד I5.. אהבתי גם נורא את העיצוב...רק עם שנתיים אחריות http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13924 אסוס- מחשב טוב עם כרטיס נחמד מאוד ועם I3.. שלוש שנים אחריות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode=315 אני לא יודע מה להחליט

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by jetman,

[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]השאלה בכותרת, יש לי דרישות די ספציפיות, עד היום אני עובד על מחשב נייד, אני לא אוהב את המאזרים הגדולים והמסורבלים שהיו לי לפני שעברתי לנייד, בסלון יש HTPC גדול, לשדרוג עתידי של HDD לאחסון, בחדר אני מעדיף משהוא יותר קומפקטי, התלהבתי מעוד ממחשבים iMac, הבעיה היא המחיר המוגזם, שבו אני בונה מערכת שלמה, כולל מסך ועוד ישער כסף ל LCD חדשה לחדר. אני יודע שיש לחברות מותג אחרות, מחשבים מהסוג הזה, אך לא הרבה חנויות מתעסקות איתן, ולרוב מפרט מבוסס ATOM ,אני לא ממש רוצה לשלם על הקומפקטיות במפרט שלו, חשבתי עולי פשוט להרכיב מחשב במארז mini ITX, אך השאלה עד כמה אני מוגבל שם מבחינת חלקים? בעקרון מעבד I3 וכל מה שמסבביב, אני לא גיימר כלל ורואה רק סרטים, ככה ש…

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  25. שלום, אחרי עיון במפרטים המומלצים ובאשכולות האחרונים יצאתי דיי מבולבל, אודה לעזרתכם בהרכבת מפרט לפי הבקשות הבאות: א. תקציב מקסימאלי: 2000 שקלים א) ניתן לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- ניתן לחרוג ב-500 ש"ח בתקציב. ב. המחשב מתחבר לשני מסכים אחד 43 אינץ' (חיבור HDMI חובה) והשני 24 אינץ' (חיבור VGA רגיל) מיועד לצפייה בתכני HD בעיקר, גלישה באינטרנט והאזנה למוזיקה. אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל המחשב יפעל כל הזמן 24/7. ג. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: רצוי כמה שיותר שקט מפני שהמחשב יפעל ללא הפסקה והוא נמצא בחדר שינה נניח 6-7 (אם זה לא מוגזם) וכמובן רק אם זה במסגרת התקציב, הנתון לא הכי קריטי ואין צורך שיבוא על גבי ביצועים. ד. אין שום צורך ב-OC. ה. אין צ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.