עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אבא שלי צריך מחשב שישמש בעיקר להמרת סרטי וידאו ישנים ל DVD. האם יש צורך במפרט מיוחד או שניתן לבצע על כל מחשב מודרני ? כמו כן הוא מבקש מעבד 4 ליבות. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת וידאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין צורך במסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי מה דעתכם על המפרט הזה: בג'דול מפרט לילד בן 10 שרוצה לשחק במשחקים בינונים-לא משהו רציני

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K, א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח - ממש עדיף לחסוך אבל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD החדש, DIABLO 3, TOTAL WAR, כך מיני דברים בסגנון, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המטרה שהוא יהיה FULL HD, 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מחפש מחשב שיכול להריץ את המשחק בצורה טובה לפי הדרישות שלו https://larian.com/support/faqs/system-requirements_47 זה אפשרי בסביבות 5000?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, זמן רב שאני לא מעודכן בטכנולוגיות החדשות (פעם הייתי גיימר רציני ) הולך לשחק על מסך 24" כך שיהיה נחמד אם המחשב יוכל להריץ רזולוציית FHD. אין לי בעיה לקנות AMD אם הם נתונים תמורה טובה יותר לכסף. חשוב לי לוח אם אמין. צריך גם מארץ וספק. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני טס לארה"ב ל50 יום וראיתי והבנתי שהמחירים שם ממש זולים (במיוחד במוצרים הטובים של הTOP END.. היחס מחירים מעולה ביחס לארץ) אני בעיקרון רוצה לקנות זכרונות , כרטיס גרפי , מעבד ולוח אם (במידה וכל אלה עוברים במכס בלי תוספות). הבנתי שכל הכרטיסים זה בלי מכס.. לגבי מעבד הייתי שמח לקבל את העזרה שלכם את החלקים למחשב אני יקנה בעוד חודש וקצת לקראת סוף הטיול, בשביל שהמחירים ירדו עוד טיפה והמוצרים ישתפרו. על מה לדעתכם כדאי לי ללכת? אל תשכחו שזה מחירים שונים לגמרי ביחס לישראל.. זכרונות - כרטיס מסך ומעבד.. אני הולך על המוצרי HIGH END כמו 2GB זיכרון מסוג טוב (אפילו 800MHZ במידה ותמליצו).. כרטיסי מסך גם על הכי טובים (לפחות 7900GT 512 או 1900XT 512..) הערה חשובה!!!!! אני לא עוש…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מחשב חדש אחרי הרבה זמן לכן קצת לא מעודכן בחומרה בימינו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר כמובן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג אם זה באמת שווה את ההפרש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים עד כבדים, עריכת וידאו קלה ויכולות HTPC בעיקר לשימוש בלוריי 3D. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). power director 12, Total media theatre, לשוניות רבות בפיירפוקס - באופן תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, כנראה אחזור לשחק -אילו משחקים לדוגמא י…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מקבל את המחשב בחינם, מיועד בעיקר למשחקים, אשמח לקבל חוות דעת. המפרט : מעבד Intel® Pentium® 4 2.4GHz 533MHz 1024k מארז איכותי + USB מפרט לוח אם ASRock P4I65GV Intel i845GV chipset, , FSB - 533/400MHz DDR 333/266, Expansion Slots - 3 PCI, 8 Hi Speed USB 2.0 ports 4 Back/ 2 front, HDD - ATA133/100/66. כרטיס מסך Intel Extreme Graphics Memory Max. 64MB זיכרון 256MB DDR 333MHz (Max 2GB 2 Slots) דיסק קשיח 40GB כונן 1.44MB כונן אופטי LG CD-ROM 52X רמקולים איכותיים כרטיס קול Onboard sound, Chip AC97 CODEC Channel 5.1 CH כרטיס רשת Onboard LAN 802.3u, 10/100 Ethernet PCI LAN, WOL supported מודם נמכר בנפרד תוספת ערוץ AGP 8x לשדרוג עתידי של המאיץ הגראפי מקלדת 104…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? בסביבות 5000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: בעיקר למשחקים [לפחות ל3 שנים הקרובות] ולתכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכונן דיסקטים , יש צורך בצורב DVD 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. צריך מפרט מלא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צור…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by hio,

שלום לכולם.... קודם כל רציתי להגיד שאני משתמש חדש באתר (שמאוד מצא חן בעיניי) והגעתי אליו אחרי חיפושים ארוכים אחר מפרטי מחשב שיענה לצרכים שלי. בעקרון, אני סטודנט שעיקר הזמן מוריד שירים וסרטים ולא עוסק בגרפיקה (בכלל) ולפעמים משחק (למשל: מקס פיין, דום וכו'). הצלחתי לדוג איזשהו מפרט שאני חושב שהוא מוצלח ובשבילי מותחל מדי.למה? כי מבדיקה ראשונית במס' חנויות יוצא לי מאוד יקר. חשבתי אם תוכלו לייעץ לי איפה כדאי ואיפה אני יכול להוריד מרמת המפרט ועדיין להנות ממחשב טוב, חזק ואמין. נ.ב - אם תוכלו להמליץ לי מה לקנות איפה שחסר? למשל צורב די.וי.די? זכרון.. אז זה המפרט עד כה: Xp2600 AMD מעבד K7N2 DELTA - ILSR MSI לוח אם GEFORCE 5900 NVIDIA כרטיס מסך 2X256 = 512 DDR מ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם... לאחר התייעצות עם אנשים פה בפורום (תודה ל kill_b7) ואנשים מהבית הרכבתי את המפרט הנ"ל למחשב שייעודו העיקרי ואפילו היחידי הוא תוכנות עיצוב גרפי. הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם הסופית, תוספות והצעות לשינויים יתקבלו בברכה. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1542 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤705 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39209 כונן קשיח Westren Digital WD3200KS 320GB ¤428 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200KS זיכרון Kingston 4x1024MB 667MHz DDR2 CL5 4x¤288 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe ¤521 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV353 צורב …

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום אני מחפש מחשב נייד לצורך סטודנט (מדעי מחשב) עד 4K ש"ח עם חרגיה קטנה של לא יותר מ 200-300ש"ח. מטרת המחשב: עבור סטודנט למדעי מחשב, לרוב תיכנות, מוזיקה, סרטים, אינטרנט, יש סיכוי המחשב יחליף את ה DESKTOP שלי (הוא יחובר למסך חיצוני) (אין צורך לייחס חשיבות מיוחדת לזה, זה אמור להיות מחשב נייד לכל דבר פשוט בבית הוא לא יהיה כל כך נייד). גודל מסך: 14.1 אינץ' משקל רצוי: אין לי מושג, שלא יהיה אבן. אני מאמין עד 3 קילו זה בסדר האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): סוללת שש תאים רגילה תספיק (שזה בערך 4 שעות על מצב חסכוני?) האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): יהיה נחמד אך לא חובה. בלוטות: יהיה נחמד אך לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: לא ממש מש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שבת שלום אני צריך את עזרתכם השבוע התחלתי ללמוד גרפיקה ממוחשבת, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך הלימודים ועבודה מהבית. צריך מחשב שיוכל להריץ את התוכנות כמו שצריך בלי קושי מסויים, המליצו לי על טושיבה וSatellite A300-1LTוToshiba האם הוא טוב בשבילי? יש דברים טובים יותר? תקציב: 5000 סוג התוכנות: פוטושופ, פלאש, אינדיזיין,אילוסטרייטר. תודה מראש, אלירן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by manchester,

הסתכלתי על המפרט של 2 המחשבים וראיתי שהבטריה של ה x5 חלשה יותר. האם יש עוד הבדלים פרט לכך (אני לא מבין גדול בניידים וזה רק מה שראיתי), והאם הם מצדיקים הבדל של 35 דולר? עוד שאלה קטנה האם המחיר באמזון כולל מס/משלוח? או שעל המחיר שרשום שם צריך להוסיף תוספות אלה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by RUJI,

שלא יכלול מסך. זה בשביל חבר שאין לי כח לבנות לו אז תנו הצעות או תעשו טובה ותבנו משהו סבבה.... הנה משהו שהרכבתי אין לי מושג אם זה טוב אבל זה נראה סבבה לגמריי... המטרה משחקי מחשב באיכות לפחות לשנתיים הקרובות.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yuvalnus,

כמו שייעצו לי פה - העלתי את התקציב ל1500 (לא כולל הרכבה), יש סיכוי להוציא מזה מחשב נורמלי? המטרה היא עבודות משרדיות (אינטרנט וורד וכאלה), משחקי מחשב וסרטים... מה דעתכם? עריכה: הצעתם לי את המפרט הזה- מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX ₪318 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LM-S2 ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 ₪237 צורב DVD: [..] PHILIPS SPD2514BM x20 SATA BLACK ₪113 מארז: [..] COMPUCASE 63RA-NPS w/o PSU ₪153 ספק כוח: [..] HEC 300ART - BULK ₪135 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.11 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320418AS ₪216 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪99 מחיר סופי: ₪1619 איך הוא? איך יכולת הרצת המשחקים ש…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Ofir Baruch,

הדגם הוא HP Pavilion g6-1320sj המחשב נמצא אצל סטודנטית במשך חצי שנה בלבד, המחשב עדיין בתוקף של האחריות (נשאר עוד חצי שנה).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-envy-15-as043tu-15-6-laptop.html http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-ac659tx-15-6-laptop.html

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Aimez,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם, מחפש מחשב עבור סטודנט, מרבית השימוש יעשה בתוכנות אופיס למיניהן ולצפיית סדרות/סרטים, רצוי מסך 15 אינצ', SSD יתקבל בברכה לאופציה לשימוש עתידי מאסיבי יותר, צירפתי את השאלון עם תשובות, תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 בערך? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסדרות (בחיבור למסך טלוויזיה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני רוצה לקנות מחשב במחיר של עד 4000 ש"ח כולל מסך. המחשב יהיה מיועד למשחקים כמו קארבון ו-WC3. יש מצב להשיג מחשב נורמלי במחיר הזה..? תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן ותודה מראש. אחרי שנים מחוץ לתחום המחשבים הכל כבר נשמע לי כמו סינית ואני זקוק לעזרה. אז לקראת הקמבק המרהיב שלי: אני צריך נייד שרצוי שלא יעבור את ה-6000 ש"ח ואם אפשר נמוך יותר מה טוב.. המחשב ישמש לעבודה משרדית, עבודה כבדה על אינטרנט וגם עריכת גרפיקה דו-מימדית. האינטרנט צריך להיות אלחוטי, והמחשב יטייל קצת אז רצוי בטריה שתחזיק את ה-3 שעות, ומחשב שלא ישקול כמו משקולת. לא ברור לי מה קורה עם כרטיסים גרפים, אני לא מתכוון להריץ את DOOM 7 על המחשב, אבל אני ארצה שהוא יוכל להתעסק עם גרפיקה בצורה מכובדת, בעיקר פוטושופ. עריכת סרטים תהיה אופציה מבורכת אבל לא הכרחית. מסך של 15 אינצ' לפחות. צורב משולב DVD ו-CD. אין צורך ברמקולים, כרטיסי טלוויזיה או מקלדת.. אבל הומלץ לי לקנות עכבר חיצ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות בעיקר, ואולי עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

23. Started by gforce,

לחבר שלי יש פנטיום 2 400MHZ והא רוצה לשדרג אותו הצעתי לו את השדרוג הבא אבל אני זקוק לתגובות הצעות ושיפורים מעבד amd athlon xp 1700 לוח אם abit nforce2 זכרון 256 ddr 333mhz כונן קשיח wd 80GB 7200 8 buffer מארז 250 שקל (לא יודע בדיוק) סה"כ 2300 הוא לא מיועד ל overclocking !!!! את שאר הדברים יש לו כונן דיסקטים צורב מסך מקלדת ועכבר ספק 300VAT (אני לא יודע אם מגיע עם המארז) תודה על כל תגובה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, אני צריך מפרט למחשב לעבודה משרדית בלבד - WORD, VISIO, GIMP, MAIL וכו' האם כדאי להשקיע קצת יותר וללכת על I3? (למשל: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= עם מספר שיפורים) בתקציב ש"ח2000 או ללכת על AMD בתקציב ~1600 ש"ח? אשמח למפרט מכל סוג. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Orel11470,

https://www.tms.co.il/39900 זה המפרט זה בערך גם התקציב המקסימלי של המחשב מה דעתכם על השילובים? אם יש לכם תיקונים בכיף

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.