ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
centrino 1.4 512mb 40GB ati9200 64MB combo drive wifi USB 2 X 3 firewire SD card reader , תודה למשיבים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל ייעוץ ממכם לפניי רכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 6500 ש"ח, השימושים שלי הם: משחקים הבאים (אני לא גיימר מטורף משחקים הם שימוש שולי): WOW, Guild Wars(hopfully Guild Wars 2 soon) Srarcraft BroodWars & Red Alert 2 השימושים העיקריים הם: Matlab, Pro Engineer WF5, Solid Works, ANNSYS 13, Mode Frontier 4 ואופיס שמתי עין על מספר מחשבים אשמח לעזרה בבחירה בניהם או למחשבים אחרים שלא עלו על דעתי או שלא מצאתי באופיס דיפו/באג/אייבורי/KSP המחשבים שהוצעו לי בחנויות הנ"ל: HP Envy 1195ea Beats Edition Dell Inspiron N5110 with Core i7-2630QM Alienware M14x (שהוא יקר מידי עבורי מחירו בבאג הוא 8200 וזה הרבה מעל התקציב שלי) חשוב לציין שאני מחפש מחשב רב עוצמה מבחינת עי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחיר שלהם זהה בKSP, הבנתי שההבדל הוא במעבד, ושAMD טוב יותר. לדגם של AMD יש גם הרדיסק גדול יותר. בנוסף ראיתי שהמחשב נמכר בחנות הזו:http://www.fre.co.il/pl_product~vfdbtr~39~89.htm שאלתי אותם לגבי שדרוג ל4 ג"ב ונענתי שיש לבצע עדכון לביוס והם לא עושים את זה. מישהו יודע על מה מדובר? מה לגבי הדגם של HP - DM1? השימושים שלי הם מחשב שני, יש מחשב נייח עיקרי. ישמש בעיקר לעבודה מזדמנת על VS2010 ואופיס ואינטרנט. חשוב לי שיהיה קל כמה שיותר, אין לי צורך במסך גדול יותר מזה. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם? האם לשדרג קצת את המעבד? מחשב משחקים ב 1080P 144Hz. אקנה מסך "1080P 24
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הוא בשביל בן דוד שלי מחיר בן 3000~4000 צפיה בסרטים ב FHD במסך של המחשב וגם במסך טלוויזה (צריך שיהיה חיבור כזה ) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13886 המחשב יהיה לשימוש יום יומי ולמשחקים מישהו מכיר את הדגם? מתחמם או לא מתחמם.... אם יש למישהו חוות דעת עליו אשמח לשמוע תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.nix.ru/autocatalog/leadtek/PCIE_DDR2_Leadtek_PX8500GTHeatpipe_TDH_DSub_DVI_GeForce_8500GT_69090.html הכרטיס הזה, כמה שווה? או עדיף למכור באיביי ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 2,077.72 1GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original 1,909.76 (שני סטיקים) XFX - 7950GX2 1Gb DDR3 Extreme Edition M520 - PCX - Retail 4,340.84 Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech 238.75 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 479.02 Creative Sound Blaster Live 7.1 - 24 BIT - RETAIL 201.80 SAMSUNG DVD-RW SH-W162C/RSWN x16 (WHITE) DUAL LAYER 200.12 GIGABYTE - aluminum 3D AURORA series Super Tower - BLACK 624.32 10,072.32 ש"ח ENERMAX LIBERTY 500W 700.00 DFI Infinity 975X for LGA775 1060.00 1760.00 ש"ח 11.832.32 ש"ח מה אתם אומרים? תגובות בבקשה...
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעונינת להרכיב מחשב המיועד לעבודה גרפית. (המחשב לא למשחקים). על המחשב להיות יציב ומהיר. אני מחפשת: לוח אם (האם רצוי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה?, אני צריכה גם כרטיס רשת, כרטיס קול...אם יש firewire טוב אבל לא הכרחי. והרבה מינימום 8 כניסות של Usb) , מעבד רצוי של AMD שבא עם מאוורר זיכרון מינימום 1 גיגה עדיף 2. מארז (עם כפתור ריסט נוח.. לא כזה שצריך להשתמש בעט) רעיונות? דבר נוסף, ראיתי מחשב http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=25923#description האם זה מחשב שכדאי בכלל לשקול? תודה 8)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעריכת וידאו ומחפש דגם של i7 עם 16ראם בתקציב עד 3500 4000.אני לא יודע איזה כרטיס מסך צריך,אשמח להמלצה על דגם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! (4.5K ש"ח) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 5K ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש לאולפן ביתי נטו - הקלטה ועריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). השימוש הוא עדיין לא ממש ברמת פרנסה אך בשאיפה אט אט אני עובד בעיקר בקיובייס 5 ובVST שונים, מהם קלים, ומהם כבדים מאד (כמה ג'יגה). העבודה היא גם בהקלטה של כלים חיים ולכן חשוב מאד השקט. פרוייקטים יכולים להגיע לעשרות ערוצים, ולכן חשוב שיהיה הרבה זכרון (נראה לי שיות…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. הכנתי מפרט למחשב כנ"ל, ואמרו לי לבוא לכאן להתייעץ, אז הנה אני. קודם כל, הנה התשובות לשאלון שלכם: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות 3500. אם אפשר לחסוך בלי לפגוע ביכולת, מה טוב. מצד שני, אפשר לגלוש קצת מעבר ל-3500 אם זאת השקעה ממש משתלמת. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. מצד אחד - ניגון סרטי 1080p בכמה שיותר שקט. מצד שני - משחקים כמה שיותר כבדים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). אני לא גיימר כב…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידידה סטודנטית ביקשה ממני עזרה במציאת נייד שישמש אותה לצורכי לימודים. לאחר כמה שעות של סינונים הגעתי ל3 דגמים שנראים לי טוב: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4475 http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3891 http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-13-3-%D7%9E%D7%92%D7%A2-HP-i5-%D7%96%D7%9B-4GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-128GB-SSD/pi6MK40641 השלישי מוחדש אך כולל SSD בנפח 128GB ולכן שמתי עליו עיניים. למישהו יש נסיון עם ניידים מוחדשים? בעקרון היא ביקשה ממני להשאר באיזור 2000 ש"ח אבל חרגתי מכיוון שלא מצאתי שום דבר ב2000, ומה שכן מצאתי לא כלל מערכת הפעלה והיא תצטרך אחת.. מישהו יוכל להעביר על הניידים הנ"ל חוות דעת בבקשה? או להמליץ על משה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני שאני בוחר מחשב נייד למשרד יש לי 2 שאלות: 1. האם חיבור sub c מהווה תחליף מלא ל-hdmi? הנייד מחובר כיום למסך גדול באמצעות hdmi ומעביר וידאו וגם אודיו. האם החיבור הנ"ל עושה זאת גם? (דוגמת מחשבי ה-yoga). 2. מתאם כרטיס רשת: בהנחה שלנייד החדש אין כרטיס רשת מובנה, האם ניתן לחבר מתאם דרך ה-usb או ה-usb c ? הנייד מחובר כיום לרשת קווית במשרד כדי לאפשר עבודה רציפה ומהירה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית וגיימינג. * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא משנה כל כך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות, עדיף לא לעבור את ה-2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 7 שעות בשימוש בינוני-כבד. קחו בחשבון שאני כנראה אקנה סוללה נוספת כדוגמת זו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אני מניח שיש בכל המחשבים היום... * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? ממש לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בת…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב הנייד שלי מסוג (Samsung 300E5Z(Pentium נפל לי כשהוא היה סגור מגובה של מטר בערך. מאז הנפילה הטאץ' פד לא עובד טוב, הכפתור השמאלי נלחץ לסירוגין, ניסיתי להוציא את הכפתור(מה שלא הלך לי טוב וכמעט שברתי אותו) לא עזר. מישהו יודע כמה זה אמור לעלות לי להחליף את הטאץ' פד או לתקן אותו? חשוב לציין שהכפתור הימני והמשטח עצמו עובדים טוב. אשמח שתביאו לי המלצה למעבדה טובה בירושלים. תודה לעוזרים, עומר.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם .. אני חדש כאן לפני פחות משבועיים הבאתי מחשב נייד מחול Dell inspiron 1525 ניסיתי לחבר זוג רמקולים למחשב והמחשב נכבה.. הנורות בקרה עובדות והמעבד (מאווררים)נשמע כאילו הוא חושב אך פרט לזה כלום!!!!ניסיתי לחבר צג אחר למחשב הנייד (צג של מחשב רגיל) אך גם אז לא ראו כלום.. בא לי למות!!!! מה עושים? חשוב לציין שמחשב נקנה ברשת בסט ביי בארה"ב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תכונות עיקריות: מעבד: Intel Pentium 4 2.8GHz Enhanced Intel SpeedStep technology 533MHz bus speed, Level 2 cache 512KB מסך: 15" XGA דיסק: 40GB 4200 rpm זכרון: 256MB DDR 333MHz ( הרחבה עד 2GB ) כונן אופטי: Combo DVD & CD-writer Digital Media Reader (5 in 1) (SD, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Multimedia Card) כרטיס גרפי: ATI MOBILITY RADEON 9000 64MB shared video memory רמקולים: Harman/ kardon תקשורת: כרטיס רשת 10/100 ומודם תקשרות מהירה V.56 יציאות: VGA, 3 USB 2.0, IEEE1394, Parallel, S-Video TV out, Cable Docking connectors במחשבי HP Pavilion : מותקנת מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP Home Edition תוכנות ניללות: Microsoft Word 2002 Microsoft Works 7.0 …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב שרוב השימוש בו יהיה קבצי HD, ומעט Gaming. מבחינת הגדרות משחק וכו'- לא מצפה להריץ דברים על ההגדרות החדות והטובות ביותר, אבל כן מעוניין להריץ משחקים ברמה סבירה. תקציב: 3,500 ש"ח. לא כולל ציוד היקפי. כמו כן, מעדיף כונן קשיח 1TB מאשר 500GB, אך לא קריטי. חשוב מאוד- מארז טוב, עדיף שקט (לא דממת אלחוט אבל גם לא רועש). לא חשוב בכלל המראה שלו. תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, בקרוב אני מתכוון לרכוש מחשב נייד שישמש את אחותי בתקופת הלימודים. הייתי שמח לשמוע המלצות גם לגבי חנויות וגם לגבי מפרטים כאלה ואחרים. כרגע יש ברשותי מחשב X60 של IBM אבל היא לא מתלהבת ממחשב עם תחנת עגינה. מערכת ההפעלה הרצויה היא חלונות XP עם תמיכה בעברית (תפריטים באנגלית). טווח המחירים לא משמעותי במיוחד אבל שיהיה משהו בסביבות 4500-7000 שקל. אשמח לשמוע המלצות, כמובן צריך מחשב עם סוללה שתחזיק מעמד ליום לימודים שלם, אחת הבעיות הכי גדולות שלי עם ה-X60 הוא שהסוללה מחזיקה מעמד לפחות משעתיים. תודה רבה מראש. אורן.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! על איזה משטח מומלץ לשים את המחשב נייד משטח עץ או זכוכית או משטח אחר שאתם ממליצים חוץ ממשטח קירור?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני עובד כיועץ ומריץ על הנייד מכונות וירטואליות, לרוב של מסדי נתונים - כבד ב-CPU וב-I/O. הנייד הישן שלי כבר מקרטע. אני מחפש נייד חזק שאוכל להסתובב איתו אצל לקוחות עם: - 16 גיגה זיכרון (חובה - להרצת מספר מכונות וירטואליות בנוחות, 8 גיגה צפוף לי). - מעבד quad-core Haswell -חשוב ביותר. בנוסף, אופציונלית אולי דגם עם Iris Pro Graphics 5200 - נראה מלהיב כ-128MB של L4 cache, יכול להאיץ עוד יותר ביצועים (וגם לתת טיפה ביצועי גרפיקה), למשל i7-4850HQ - דיסק - 250GB SSD - בשביל ביצועים... יש לי כונן חיצוני לשמור מכונות וירטואליות ושאר ירקות שלא בשימוש כרגע. - מסך - כרגע יש לי 15.6, זה גודל טוב. חשוב מסך נוח מאוד לעין שאפשר להיות מולו שעות רבות (עדיף לא מבריק\מסנוור). עדיף FHD. אי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את הנייד הזה בזאפ אני ממש רוצה לקנות אותו בבקשה כנסו ללינק ותאמרו לי מי שכמובן מכיר את החנויות האלו שנמצאות ברשימה מי הכי אמינה וממי להיזהר ממי לא לקנות בבקשה אני חייב עזרה דחוף בזה אני לא רוצה לקנות מחשב שבפנים הכל עבודה בעיניים. תעזרו לי בבקשה. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755645 תודה מראש אנשים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך מפרט מחשב לגיימינג ללא מסך ב2600 ש”ח. המפרט חייב להיות מהחנות Www.ksp.co.il (סניף בילו אם זה משנה) ושהמחיר יהיה כולל הרכבה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבניית מפרט למשרד כולל מערכת הפעלה אופיס ומסך 24 אינצ'. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב ספציפי, המטרה היא לנסות לבנות מחשב שמבחינת אמינות ישאר לטווך ארוך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ------ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ------ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית נטו, word, Power point, excel בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). word, Power point, excel, ודפדפני אינטרנט chrome. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-