עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מייעד את המחשב בסדר עדיפות ראשונה ללימודים לתוכנות כמו מאטלאב וכו׳. משחקים יהיו בסדר עדיפות האחרונה המפרט של הווסטרו שאני מדבר עליו זה זה עם הכרטיס ראם של 8gb, כרטיס מסך 2gb של ג׳יפורס וכונן ssd של 128gb ועם טאצ׳ סקרין. 1) כמה זיכרון נטו יהיה לי כשאקבל את המחשב ? והאם אתם ממליצים על שדרוג ל256 ssd? (סרטים ותמונות יהיו על כונן חיצוני) 2) מה לגבי האחראיות של המוצר במידה וארצה לשדרג לכונן הנ״ל? 3)המחשב יוכל להריץ סרטים של 4k ? (יש לי טלוויזיה שיכולה להציג תכנים ב4k) תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. המחשב אמור לשמש בעיקר לתלת מימד (מאיה) ואפטר אפקטס. הרכבתי מפרט אבל הוא בכלל לא סופי. הדברים היחידים שאני פחות או יותר סגור לגביהם במפרט הזה זה המעבד והכמות זיכרון. -לגבי הלוח, אני רוצה שהוא יהיה של גיגהבייט. הבנתי שלסוקט הזה אין לוחות שתומכים ביותר מ 4 דים סלוטס, אם קיימים מעבד ולוח מקבילים מבחינת מחיר וביצועים שמאפשרים יותר מ 4 כרטיסי זיכרון אשמח לשמוע. כרגע בחרתי בלוח רק לפי מחיר. -לגבי הארד דיסק. אני מסתפק ב SSD יחיד כי אני הולך להוסיף הארדיסקים רגילים שקיימים לי כבר. -כרטיס מסך הוא בעדיפות נמוכה יותר אצלי מהמעבד. אני מעדיף רנדור מהיר מאשר תצוגת פריוויו מהירה. לכן הייתי שמח למצוא משהו של NVIDIA עד 700-800 שקל. ולא יותר מזה. -הקירור, טוב פה בחרתי משהו שאני בטוח שהוא …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by NTK1,

שלום, אני מחפש מעבדה מומלצת באיזור המרכז לתיקון מחשב נייד של HP, אשמח לשמוע המלצות תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yuvalkosh,

אחותי מתחילה ללמוד צילום בבצלאל ומסתבר שכל סטודנט זקוק למקבוק. אודה לכם אם תמליצו לי על המקבוק המתאים ביותר לעיצוב גרפי (אני מניח שזה מה שהיא צריכה) ממה שביררתי בינתיים אני חושב שיספיק לה Macbook רגיל ולא את ה-Pro תודה..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מוכן לשלם עד 7000 אם זה באמת יעזור לפיתוח להיות הרבה יותר מהיר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר Unity ואולי גם Unreal. לא מתכנן לשחק במשחקים במחשב זה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by oriel10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FAR CRY 4, COD, CSGO. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי בעתיד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by lidaiv,

שלום לכולם. מעוניינת לקנות מחשב לשימוש ביתי, בעיקר לאופיס וגלישה.אני לא כ"כ מעוניינת להתעסק עם AMD קיבלתי הצעת מחיר של כ-4000 ש"ח עבור המפרט הבא. אודה לכם באם תוכלו לחוות דעתכם לגבי שיפורים/שינויים וכ"ד: P4, 2.4GH-מעבד אינטל לוח לא משולב INTEL SPRINGDALE 865PE, תומך 800MHZ, AGP8 זכרון 256M DUAL DDR 2X333MHZ כ. מסך לא משולב GEFORCE 4 NAVIDIA MX 64M מסך 19" AOC K9 שטוח סידירום X52 דיסק 40G מודם פקס 56K כונן 1.44 כ.קול 128 מארז כולל 8 USB עכבר וכ"ד... בנוסף, מה ההבדל בין לוח אם לא משולב למשולב? מה עדיף?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ninja29,

שלום מעונין בעזרה למחשב שקט במיוחד עבור תוכנות המרה חזקות וכו . מעונין במעבדים החדשים I5 או I7 בקשר למשחקים רק בעתיד לכן אני מעונין בכרטיס מסך הכי זול עם יציאת HDMI שיריץ משחקים כמו הכרטיס מסך שלי הישן 1950 למי שמכיר , ציוד היקפי יש לי ,,אני זקוק רק למעבד , כרטיס מסך , לוח אם , זכרונות אני מחפש לוח אם עם יציאה אופטית למערכת קולנוע שלי וכנראה ספק יש לי ספק מעולה 400W של אנמרקס האם הוא יספיק למעבדים החדשים ?) בעתיד אני ארצה לשדרג לכרטיס מסך חזק כך שהמערכת צריכה להיות פתוחה לכך. * אני רוצה לבנות מחשב מאד שקט כמו מחשב נייד שלי (e4300 ) הרעש משגע אותי אני עובד 24 שע עם המחשב. תודה לכל המגיבים .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shmok,

מהחיסרונות שקראתי על סדרת הDV6000, עניין הרעש הכי מרתיע אותי. עד כמה הוא רועש באמת? והאם קיימים ניידים של יצרניות אחרות אשר זהים לנ"ל מבחינת מפרט ומחיר (6K)?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. איך אני יכול לדעת איזה חיבור יש להראד דיסק שלי ? ומה ההבדל בין הIDE לSATA?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by MaidBoxie,

היי, אני מעוניין למכור את מחשב הווינדוס שלי בגללי עברתי לMacBook Pro. כמה שווה המחשב שלי? Asus UX510UX-FI058T 4k Display - 15.6" (16:9) LED backlit UHD (3840x2160) 60Hz Intel® Core™ i7 6500U Processor Windows 10 Pro 16 GB SDRAM NVIDIA GeForce GTX 950M , with 2GB VRAM 1TB 5400RPM SATA HDD 240GB SATA3 M.2 SSD (Installed) Integrated 802.11 AC (WIDI Support) 1 x COMBO audio jack 1 x Type A USB3.0 (USB3.1 GEN1) support display 2 x USB 3.0 port(s) 2 x USB 2.0 port(s) 1 x HDMI 1 x USB Type-C במצב כחדש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ronf6,

מה הפאקים (בעיות) בו ? כאילו מה הקאטץ'? מה חלש ולמה הוא לא משתלם , או שתפתיעו אותי בכך שמחשב מוכן לשם שינוי הוא כן משתלם?.. מערכת מחשב E5200 כולל מסך 19'' SAMSUNG רחב דגם 953BW!! מחשב נייח עם מעבד Intel® Pentium Dual Core מבית SAMSUNG דגם E5200 זיכרון ענקי!! מעבד ליבה כפולה!! מסך מחשב 19'' רחב!! 3 שנות אחריות ע"י היבואן!! מעבד סוג מעבד Intel® Pentium Dual Core מהירות המעבד 2.5GHz דגם מעבד E5200 זכרון מטמון CACHE MB2 מהירות FSB Mhz800 אחריות למעבד כל החיים לוח אם דגם Intel® GRANGERLAKE סוג ציפסט INTEL G31GL מהירות FSB 1333 Mhz כרטיס קול משולב High Definition Audio 5.1 כרטיס רשת intel 10/100 יציאת PCI 2 יציאת S.ATA 2 USB 2.0 6 כרטיס מסך משולב INTEL Graphics Media Acceler…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן אנשים, אז ככה ..המחשב הישן שלי הוא : פנטיום 4 SOCKET 478 2.4GHZ 2 ג'יגה זיכרון DDR 400MHZ כרטיס מסך ATI ראדון 9700PRO AGPX8 ספק 400ווט פשוט ביותר זה מה שחשוב ממה שיש שם הסיבה העיקרית שאני רוצה לשדרג אותו קלות זה כי קנינו לו מסך חדש עם יכולות HD והוא נכון לכיום לא סוחב HD . וגם הוא קצת איטי (אבל עובד נפלא מעבר לכך..לצרכים שלו אינטרנט ושימוש משרדי בבית) חשבתי על החלפת הלוח/זיכרון/מעבד לתצורה של AMD שהיא לפי מה שראיתי האלטרנטיבה הזולה ביותר (לא מצאתי אף חלופה מבוססת אינטל בסדר גודל של 1100ש"ח) השאלה היא האם הכרטיס מסך מובנה לוח (רשום שם HD4200) מספיק כדי לנגן HD1080P באופן חלק.. כמוכן האם כדאי בכלל להשקיע בשדרוג מסוג זה שהעלתי כאן או יספיק לשים לו כרטיס מס…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DeshDesh,

היי, מעוניין למכור את המחשב עקב מעבר למחשב חדש המפרט: מעבד Intel core 2 duo E7400 - זיכרון 2GB DDR2 ( 2 of 1GB) - כרטיס מסך Nvidia 9800GT - צורב CD של LG - 2 כוננים קשיחים של WD ו HITACHI- אחד של 80GB והשני של 160GB - מארז נאה של coolermaster - מסך 19 אינץ' של חברת LG מהו שוויו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by alergic,

מארז Antec Sonata III לוח אם - GA-MA785GMT-UD2H ספק כח - 400W Enermax מעבד - AMD X4 630 כרטיס מסך - AMD 6770HD Sapphire זכרון - 8GB Kingston 1333

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, אני חושב לשדרג את עצמי בלפטופ ואני מחפש אחד ישן יד שניה בתקציב נמוך. בעיקרון אני לא צריך יותר מ Centrino 1.6Ghz, אם דבר כזה יריץ ויסטה Basic ללא Aero ושטויות עם זיכרון משודרג (2GB), זה יהיה מעולה. עד כמה משתלם לקנות מחשב יד שניה? עניין הסוללה קצת מדאיג אותי אבל אין לי בעיה לקנות אחת חדשה ב 300~ ש"ח. מה בקשר לאחריות? יש מקום ספציפי שכדאי לקנות? * חיפשתי ב yad2 אבל הלוח מוצף ב P3 מה שאני לא רוצה וקצת קשה לסנן את הדגמים היותר מתקדמים. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by galCool,

שלום רציתי מפרט למשחקים מהחנות נעה מחשבים... תודה. בלי ציוד היקפי בלי מסך.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 , אם זה הבדל משמעותי , אז אשמח לניצול החריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FARCRY 3 , CRYSIS 3 , GTA V , GTA IV , NFS:MW 2012 , METRO 2033 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by jetman,

http://www.nix.ru/autocatalog/leadtek/PCIE_DDR2_Leadtek_PX8500GTHeatpipe_TDH_DSub_DVI_GeForce_8500GT_69090.html הכרטיס הזה, כמה שווה? או עדיף למכור באיביי ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Orel11470,

https://www.tms.co.il/39900 זה המפרט זה בערך גם התקציב המקסימלי של המחשב מה דעתכם על השילובים? אם יש לכם תיקונים בכיף

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Spirolina7,

אני שוקל להשקיע במחשב גיימינג לטווח רחוק של 7 שנים לפחות. השאלה אם לא מומלץ מראש לקנות מעבד I9 ולא I7. עם הזמן המשחקים דורשים מעבדים חזקים יותר.

22. אוקיי אז כמו שאמרתי , אחותי מבקשת מחשב רק בשביל הסקייפ, אין לה עוד שימושים בו, לא פייסבוק ולא סרטים ולא אופיס. נטו בשביל סקייפ. אני יודע שהיא ממש ממש לא מבינה במחשבים, אבל אמרתי לה שאם יהיה לה מחשב, היא אולי עם הזמן היא תיפתח לעולם המחשבים והאינטרנט ובשביל זה היא תצתרך מחשב יותר טוב מן הסתם ולא רק "מחשב בשביל סקייפ" שוטטתי פה הרבה באתר וראיתי הרבה המלצות על מחשבי אסוס ראיתי שממליצים הרבה על המחשב הזה - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8310&CatCode=315 ויש את המחשב הזה גם - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode=315 שניהם מעל התקציב, אבל אני אומר - אם כבר לקנות מחשב חדש אז שיהיה טוב גם לעתיד... לעומת זאת , יש את כל המחשבים שעולים פ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: ProductParamName]מעבד[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]Intel Core i5-4460 up to 3.6Ghz[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]לוח אם[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]Gigabyte GA-H81M[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]מאוורר[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]מאוורר שקט למעבד[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]זיכרון פנימי[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]8G DDR3 1600Mhz[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]כרטיס מסך[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]NVIDIA GeForce GTX750 2G DDR5 Full HD[/TD] [TD][/TD]…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by asaf7,

שלום אני צריך בבקשה מפרט למחשב שיתמוך ב4 מסכים. המחשב מיועד למסחר פרטי בבורסה, ולכן יש צורך בהצגה של גרפים על מספר מסכים. תקציב: עד 2000 (העדיפות היא להרבה פחות מזה, אבל העיקר שיעמוד בדרישות) שימוש: כאמור מסחר בבורסה, אינטרנט, מוזיקה, אופיס וכיוב. אין צורך בציוד הקפי. חשוב שיהיה מחשב אמין, עם רכיבים שיחזיקו מעמד בשימוש סביר. אני גר בראשון, ככה שאני מעדיף לקנות מחנויות באזור. זהו נראה לי תודה רבה אסף

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הזמנתי את המפרט הבא: AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX 561.00 Gigabyte MA785GT-UD3H AMD785G CHIPSET 506.00 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 490.00 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 218.00 Cooler Master Elite 335 180.00 HEC 500TE-2WX 500W 263.00 סט מקלדת ועכבר חוטי Microsoft Wired Desktop 400 95.00 הזכרון Transcend לא נמצא במלאי האם כדאי לחכות כשבוע וחצי עם המחשב עד שהזכרון יגיע מהספק או לקחת את הזכרון הבא 2x Samsung 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 במחיר זהה. או אולי ללכת על זכרון של חברה אחרת במחיר דומה. תודה מראש, שלומי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.