עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dprog,

שלום, קניתי לא מזמן לפטופ משולב טאבלט של lenovo yoga 2 13.3' ולא אהבתי את הווינדוס 8.1. לכן ביצעתי הורדת גירסה לווינדוס 7 וכעת יש לי בעיית התחברות לWIFI. המחשב לא מאפשר לי להתחבר גם כשאני מתקין מגוון דרייברים לווייפי. הסמל בicon tray הוא של אינטרנט חוטי מנותק. האם יש למישהו מושג איך לתקן?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני רוצה לשחק עם המחשב הזה משחקים כמו: COD4, Half Life 2, Crysis, World In Conflict ועוד מלא!! חשוב שיהיה שקט, אז הנה המפרט: (חשוב לציין כי יש לי מסך 19") מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EX38-DS4 ¤917 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39386 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤543 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤897 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD מארז ללא ספק Antec Nine Hundred ¤620 כ…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, צריך מחשב נייד לאבא של חברה שלי, גולש רק באינטרנט. רוצה שהמחשב יחזיק להרבה זמן i5, 4GB RAM. עדיף מסך 15 אינץ׳. תקציב - 2000-3000. בנוסף, לא יודע למה, אבל חשוב לי שיהיה dell כי שמעתי רק טובות על האחריות שלהם עם טכנאי עד הבית. אם לא דל, אז חברה אחרת שהאחריות שלה ידועה כטובה. חשוב מחשב אמין עם אחריות אמינה. מלבד זה, בגלל השימוש המאוד ספציפי של המחשב אין צורך בדרישות כלשהן. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג לטווח ארוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - שיהיה טוב לעיניים - מתלבט אם עדיף לקחת Hz גבוה (144) או 2K\4K או אם אפשר לשלב רמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך במקלדת, עכבר, בנוסף ל NVMe (לדעתי 1TB) אני יוסיף לו 3.5" כלשהו שיש לי בבית. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם , המחשב הוא עבור חבר , שקיבל מעבד אינטל i5 מתנה בזכות זה שאשתו עובדת אינטל (הוא בטוח שזה i5 אבל לא בטוח אם זה 3550 או 3570) . למעשה הוא צריך להרכיב מחשב סביב המעבד הזה ושבחנות ירכיבו לו הכל כולל המעבד, לכן הוא רוצה חנות באיזור חיפה והקריות ולא יסע לTMS בנתניה . .אין צורך בציוד היקפי כלשהו וכל השאר כתוב בדרישות למטה תודה לעוזרים . 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לא על חשבון ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , שימוש מזדמן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני יודע שיש כבר ט'רדים דומים בפורום ועדכניים, והסיבה שאני פותח עוד אחד היא כי יש עכשיו black friday, ויש מוצרים מוזלים ברחבי הרשת, גם בארץ - ואני אשמח לנצל אותם.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג עד 4000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מעבר לvisual studio לא עולה לי.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הייתי רוצה לשחק במשחקים שיצאו השנה על רזולוציה קרובה למק…

7. מעבד כפול ליבה כיום מאוד זול (ה805), כך שזו אופציה, לתמיכה עתידית... לוח אם איכותי וזכרונות סבירים יספיקו. לגבי כרטיס מסך, שיהיה עם תמיכה עתידית ולא onboard (אולי 7300 נכנס פה איכשהו?) ספק ומארז איכותיים בהתאם מקווה שייכנס לתקציב. תודה, דן

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by eyal00,

שלום, רכשתי את המחשב הנ"ל לפני שבוע בגלל שראיתי שיש לו תמיכה בזכרון עד2G(המחשב מגיע עם 1G) לאחר שקניתי הבנתי שאין חריץ הרחבה לזכרון והזכרון הקיים מולחם ללוח אם. אז איך בעצם אפשר להרחיב את הזכרון ל2G אם בכלל...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by rofben,

היי! אני מחפש מחששב נייד שישמש בעיקר לסקייפ ולצפייה בסרטים.. התקציב: 2000 ש"ח אך אפשר לחרוג בכ400 שקל (לא יותר!) תודה מראש עוד שאלה: במחשבי תלת מימד ניתן גם לצפות בדו מימד?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אוקי שלום לכולם אני ממש רגע לפני קניית מסך חיצוני 21.5 אינ'ץ למחשב נייד של חברת lenovo דגם g580 אז ככה אני רוצה לשאול אם אצלי במחשב נייד הנוכחי הרוזוליציה הכי גבוהה היא 1366X768 ובמסך שאני קונה הרוזיליצה היא 1920x1080 אז השאלה היא האם אני עלול יהיה להתקל בבעייה כלשהיא כשאני אקנה מסך חיצוני 21.5 אינ'ץ ואחבר למחשב הנייד הנוכחי בחיבור vga כמו תמונה לא על כל האורך המסך או תמונה קטנה או שלא תהיה תמיכה ? או שאין קשר בין הרוזוליציה של המסך שמובנה במחשב נייד לבין מסך החיצוני פשוט חשוב לי לדעת שאני לא הראה את עצמי זרוק עם מסך ואז הכסף ילך לפח כמו שאומרים תודה רבה יש לציין שאני מתכנן לחבר באמצעות כבל vga מהמסך אל היציאה vga שבמחשב נייד תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by DavidBD,

שלום ברשותי מחשב נייד מדגם Dell D620, המחשב ישן מאוד. לפני כמה זמן קיבלתי התראה על חיי סוללה קצרים דרך הווינדוס, והסוללה מספיקה לי רק לבערך 13 דק' כאשר היא טעונה בצורה מלאה. הסוללה לפי מה שראיתי היא Li-Ion 56Wh (אם אני לא טועה ). חשבתי על קניית סוללה חדשה, אך רציתי להתייעץ פה לפני. אני לא רוצה לקנות משהו יקר מדיי. רציתי לקבל קצת פרטים על הסוללה הבאה: http://www.e-memory.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=138 כמה זמן עבודה +- היא יכולה להחזיק בלי מקור חשמל? האם היא סוללה טובה ביחס למחיר? תודה, דוד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. נייד Case ( Battalion 101 CZ-7 15.4" WXGA 1440x900 Widescreen TFT Notebook -מסך w/Li-ion battery, Universal AC Power Adapter ) -סוללה נוספת Processor ( [New !!!] Intel® Core 2 Duo Mobile T7700 Dual-Core Processor (2x 2.4GHz/4MB Cache/800FSB) ) שימו לב למעבד !!! Memory ( 2048MB(1024MB X2) DDR2-667 PC5300 [Notebook Memory] Corsair Value or Major Brand ) - זכרון וירטואלי Video Card( Mobility 256MB (up to 1GB Turbo-Cache Memory) NVIDIA® Geforce® Go 8400M-G PCI-Express 3D Video Hard Drive ( 100 GB 7200rpm Serial-ATA-150 Super Slim Notebook Hard Drive ) CD-RW/DVD-RW Drive ( 8x Dual Format DVD±R/±RW + 16x CD-R/RW Combo Drive [CZ-7] ) Sound Card ( 3D Premium Surround Soun…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, השימוש העיקרי הוא אינטרנט ומוסיקה ומשחקים פה ושם לא יותר מדי. לא ממתוכנן לבצע אוברקלוק. וחשוב לי שמחשב יחזיק לי לטווח הארוך. מעבד - - 1029 ש"ח - INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB BOX זיכרון פנימי -459 ש"ח- CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT לוח אם -587 ש"ח- GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך -665 ש"ח SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O RETAIL דיסק קשיח -423 ש"ח - WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS מארז + ספק כוח - 398 COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN צורב 189DVD ש"ח LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SAT…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Wegwe Bwebwebew,

אני רוצה לראות תבצועים אם המעבד הזה להגיע ל5.6GHZ לפחות הוא הגיע ל4.6 אם סטוק קולר 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוב המשחקים בשוק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Unix,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב חדש כי לשלי עברו כבר 3 שנים (מפרט אתם יכולים לראות ביוזר שלי). מחשב למשחקים שיכול להריץ את כל המשחקים החדשים כמו למשל: Call of Duty Black ops המחשב שלי לא מריץ טוב. מחפש מחשב חזק שיוכל להתמודד עם הרבה דברים ביחד ובעומס. מחשב נטו, בלי מקלדת מסך רמקולים וכו'. תקציב עד 4000-4500ש"ח תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום חברים. יש באפשרותי לרכוש מחשב דרך העבודה במסגרת המתנות לחג. המחשב אמור לשמש ליישומי אופיס שוטפים ומשחקים עבור הילד בסגנון סימולטורים,מרוצי מכוניות, משחקי מלחמה וכ.. . מחיר החבילה המוצעת הוא 3240 ש"ח. להלן המפרט: מארז:מהודר עם USB קידמי ואחורי לוח אם: MSI CHIPSET INTEL 915 , זיכרון: 512 מ"ב מסוג dual ddr מעבד: INTEL PENTIUM 4 PRESCOTT 3.0 GHZ 64 BIT HT 800 MHZ כרטיס מסך: PCI EXPRESS ATI RADEON X600PRO-256MB DDR+DVI דיסק קשיח: S-ATA 120GB 7200RPM 8MB CACHE צורב DVD מהמקובלים בשוק. כרטיס רשת: 10/100 כרטיס קול שישה ערוצים ( 5.1) - לא יודע האם מדובר ב- O.B או לא אבל זה לא ממש משנה לי. ציוד היקפי: עכבר גלילה ורמקולים. כמו שציינתי המחיר הוא 3240 ש"ח בקיזוז התלושים שאני מ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Yotam.B,

היי, לאחרונה התחדשתי במחשב המדהים Dell Ultrabook 14z. קיבלתי את המחשב עם וינדוס 8 ולאחר תקופה שלא הייתי מרוצה ממערכת ההפעלה הזאת החלטתי להתקין וינדוס 7. הכנסתי את הדיסק, נכנסתי לבוט ומשם להתקנה של וינדוס וכשהגעתי לשלב שהוא אני צריך לבחור מיקום התקנה הוא לא הראה לי שום דיסק קשיח וביקש שאתקין את מנהל ההתקנים. לא הצלחתי להבין מה הוא רוצה. אז ראיתי בהגדרות של הבוט שאפשר להחליף מUEFI (המצב שהיה לי) ובין Legacy. אז החלפתי לLegacy וכשהעלתי את ההתקנה מחדש הפעם כן ראיתי את הכוננים הקשיחים. אחד של 32 ג'יגה (הSSD) והשני של ה500 ג'יגה (הSATA). התקנתי את המערכת ההפעלה על הSSD וראיתי שעכשיו יש לי 2 כוננים - הSSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה והSATA שמהווה את כונן D. אני כמעט בטוח ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ahikamnaor,

1. מה התקציב המקסימאלי 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 1 ו4 ,call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. אני מקבל את המחשב בחינם, מיועד בעיקר למשחקים, אשמח לקבל חוות דעת. המפרט : מעבד Intel® Pentium® 4 2.4GHz 533MHz 1024k מארז איכותי + USB מפרט לוח אם ASRock P4I65GV Intel i845GV chipset, , FSB - 533/400MHz DDR 333/266, Expansion Slots - 3 PCI, 8 Hi Speed USB 2.0 ports 4 Back/ 2 front, HDD - ATA133/100/66. כרטיס מסך Intel Extreme Graphics Memory Max. 64MB זיכרון 256MB DDR 333MHz (Max 2GB 2 Slots) דיסק קשיח 40GB כונן 1.44MB כונן אופטי LG CD-ROM 52X רמקולים איכותיים כרטיס קול Onboard sound, Chip AC97 CODEC Channel 5.1 CH כרטיס רשת Onboard LAN 802.3u, 10/100 Ethernet PCI LAN, WOL supported מודם נמכר בנפרד תוספת ערוץ AGP 8x לשדרוג עתידי של המאיץ הגראפי מקלדת 104…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אמזון לא עושים משלוחים לארץ של חלקי מחשב

21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן להגיע עד 4000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטת מוזיקה ועריכה של בתוכנות כמו CUBASE. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE לאולפן מקצועי. פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך רק מחשב ווינדוס. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב עד 2000 ש"ח ללא ציוד היקפי למטרות עבודה משרדית מהבית בתוכנות לא כבדות. בעיקרון אני מעדיף שהמעבד יהיה של אינטל זיכרון פנימי חשוב לי שיהיה 4 ג'יגה דיסק קשיח של 500 ג'יגה מומלץ אך לא הכרחי (גם 320 יהיה בסדר) מעבר לזה- אשמח לקבל המלצות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני בהתלבטות קשה בין שני המחשבים האלה.. מה הייתם בוחרים אתם?? דל Z11 - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8112&perur=2&t=1&c=441 אסוס UK20A - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8170&perur=2&t=1&c=331 תודה.

24. Started by dorat,

אני קונה מחשב לבן שלי, עדיף שיהיה גם עם אחריות ש3 שנים על החלקים היקרים (מעבד, לוח אם) מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ייעוץ לרכישת מחשב נייח עבור עריכת תמונות נעזרתי בפוסט להנחיות להרכבת מחשב Photoshop, לבנייה של מפרטים: https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/3RZCS8236NBX1X594VWK https://ksp.co.il/t/6ty7OA אשמח לעזרה תודה

דיונים חדשים בפורומים