עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד * Bluetooth? מעדיף שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ומעלה * כונן אופטי? לא הכרחי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? משום מה ננעלתי על ASUS שלום. השארתי למעלה רק את מה שרלוונטי. מחפש נייד פשוט, שישרת אותי לאינטרנט ואופיס לכמה שנים. משום מה ננעלתי על ASUS ואני הולך לאיבוד בין הדגמים. ראיתי את ה S400CA מוחדש עם שנה אחריות באתר קופונים ב 2099. יש את דגמי ה 451 למיניהם. ממש הולך לאיבוד. תודה! אסף

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by UV1,

מה דעתכם על המפרט הבא לקודי ו JRIVER שיריץ (הרבה) קבצי FLAC הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מחשבי Barebone - intel NUC NUC5CPYH - Intel - NUC SFF Barebone (No memory and storage) - Intel Celeron N3050 Braswell - Intel® HD Graphics - 1X SODIMM 1333/1600Mhz DDR3L, HDMI 1.4a,VGA - 2.5 inch SATA Bay, SDXC Slot, 2xUSB3.0, 2xUSB 2.0, Gigabit ... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 672/659 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייד KVR16LS11-8 - Kingston - 8GB DDR3L 1600Mhz CL11 SODIMM 1.35V - KVR16LS11/8... Lifetime Warranty כמות: - 1 - 223/219 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SATA Laptop WD5000LPVX - Western Digital - 500GB - 2.5 inch - SATA3 6Gb/s - 5…

3. שלום ותודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל המשחקים החדשים והעתידיים לשנתיים הקרובות פחות או יותר, רזולוציה 1980X1020 מכוון להגדרות הכי גבוהות ו60+ FPS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sim-m12345,

שלום חברים וחברות. מתנצלת מראש על הנדנוד. בשל סיבות אישיות שלא ניתן היה לחזות אותן לא התאפשר לנו לרכוש את המחשב כאשר נתתם לנו את ההמלצות באוגוסט השנה. מאז חלפו מים רבים (במיוחד בתאילנד) ואני מעוניינת בהמלצה חדשה או ברענון ההמלצה הקודמת. החידושים הם: 1. החנות המועדפת היא זיג זג אלא אם יש ממש בעיה עם זה והמפרט המומלץ יכול להתגבש רק בחנות אחרת אז אפשר גם IQPC 2. דיסק קשיח לא פחות מ- 1TB 3. זכרונות של 8 GB אני חוזרת על פרטי המפרט המבוקש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 כולל מערכת הפעלה, מסך 23" רמקולים מקלדת ועכבר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך כמה שאפשר המשתמש הוא לא גיימר כבד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (ל…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by gjook,

יש לי התלבטות בין 2 מפרטים למשחקים , כל אחת מחונות אחרת , הם מאוד דומות , ואחת יותר זולה ..(גם שיקול אגב..).. מפרט 1 מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1098 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤631 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1654 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤376 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤211 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤556 מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤234 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤417 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤79 מחיר סופי: ¤5256 המ…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500,אני יכול לגלוש לכיוון ה3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב:גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis2 ,BF3 וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)?כן מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by DS,

טוב חבר'ה הנה מה שמי שיכול לעזור לי צריך לדעת: תקציב עד 5500 ש"ח כרטיס מסך חובה: GF 8800GTS זיכרון חובה: 2GB מעבד: מעל 2000 מגה-הרץ(גם C2D) ללא מסך,מקלדת או עכבר.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם! אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד בתקציב של 2000-2500 שקל לערך.. אני רוצה שהמחשב ישמש אותי קודם כל לצרכים הלימודיים שלי, שיהיה מספיק טוב בשביל תכנות. אני מניח שכל מחשב בסיסי יספיק לי לאופיס אבל אני רוצה שהמחשב הזה יהיה טוב גם בשביל תוכנות שאני אשתמש בהן במהלך לימודיי. בנוסף אני רוצה לראות בו סרטי HD, לשמוע מוזיקה, ואפילו לשחק מדי פעם (לא משחקים כבדים וחדשים, אלא קצת משחקי אסטרטגיה וכו'..). כמה שיותר מקום בדיסק קשיח שתצליחו להכניס בתקציב, תבורכו! אם אין ברירה אבל ממש ממש אין ברירה... שיגיע אפילו ל-3000 שקל אבל ממש במקסימום. וכמובן שיהיה לו הרבה זמן סוללה, כי אני צריך אותו עובד למשך כל יום הלימודים שלי! תודה רבה מראש לכולם! סומך עליכם ;-).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. למשחקים (שיהיה כמה שיותר טוב) , מוזיקה אינטרנט עבודה וכו' .. החלקים שאני צריך זה מה שבמפרט מארז צורב DVD מעבד לוח-אם כרטיס מסך זכרונות אני רוצה להפיק מהתקציב את המקסימום , תעזרו לי ותגידו לי מה לשנות ואם המפרט מוציא מהכסף את המקס' ועוד שאלה האם אפקטיבי להוסיף קירור למעבד בנפרד במחשב כזה ? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם... צריך המלצה למחשב שיריץ אינטרנט/אופיס/מוזיקה/סרטים - בקיצור שטויות שלא מצריכות ביצועים מזהירים אם כי חשוב שיעבוד חלק ומהר יחסית. אין לי כל כך מושג במחשבים ניידים, ואני די אבוד בין כל החברות והדגמים. 1. אילו דברים חשוב לבדוק במפרט (מעבד, זיכרון, כרטיס מסך וכו')? 2. אילו חברות מומלצות, בהתחשב ביבואן בארץ, באחריות ובשירות? (רצוי LG אם יש משהו טוב) 3. המחשב צריך להתנייד, אבל לא המון. זאת אומרת שלא צריך שיהיה הכי קטן וקל (להפך. זה לא נראה לי נוח במיוחד) אבל גם לא משהו פצצתי מבחינת גודל. 4. זמן סוללה ותקופת הכשירות שלה - המחשב יהיה בבית רוב הזמן, אבל עדיין שיוכל להחזיק במידה נורמלית יחסית למחשבים ניידים... מה עוד חשוב לבדוק ולהגדיר בצרכים? כל עזרה תתקבל בברכה כי אנ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אשמח לקבל כל הערה: איזה מהקונפיגורציות עדיפה לגיימינג, ללא O.C. אילו רכיבים כדאי להחליף באחרים? קיימת תאימות בין הרכיבים? קיים צוואר בקבוק המחייב החלפת רכיב לקבלת ביצועים טובים? קיים רכיב יקר שניתן להחליפו בזול יותר מבלי להפחית בביצועי המערכת? תודה מראש לכל העונים חג סוכות שמיייחחחח שאול [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי לכולם קבלתי הצעת מחיר למחשב ורציתי לשאול האם ללכת על המפרט או לשנות משהו: מעבד-AMD 2500 XP TRAY CPU.בקשתי מהמוכר BOX CPU והוא אמר לי שכבר נגמר לו אבל אין הבדל עקרונית בין שניהם כי הוא שם לי לוח קירור טוב ונותן לי 3 שנים אחריות על המעבד.האם לקחת? לוח אם-ABIT NF7 SL ADATA 512 MB DDR 3200 WD 80GB 7200 RPM BUFFER SATA כרטיס מסך-גיגבייט RADEON 9200 128MB DDR DVI TV OUT RETIAL ASUS 16\48 RETIAL DVD -ROM COMPUCASE CI-6A19 מקלדת ועכבר של חברת GENIUS <אופטי> אז ככה השאלות הם כאלו: לגבי הזכרונות והמארז אני סגורה.גם לגבי הדיסק קשיח.עכשיו לגבי הלוח אם והכרטיס מסך יש לי כמה שאלות.אני אשתמש במחשב רק לגלישה הורדת תוכנות וצפייה בסרטים רגילים וסרטי DVD משחקים ממש לא.עכשיו מישה…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nazgull,

. מה התקציב המקסימאלי?1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה עבודה משרדית,משחקים דפדפן,אופיס וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)officeכ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי דפדפן,אולי דברין פשוטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם אני סטודנט לתקשורת אינטראקטיבית מתחיל בקרוב שנה ב' בשנה הזאת נתחיל להיכנס לעומק של תוכנות כבדות כמו אפטר אפקטס ונתחיל ללמוד את התוכנה 3D מקס. (ההתמחות שלי תהיה בתוכנה אפטר ולכן המחשב צריך להיות ממש חזק) לכן אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חזק כמה שיותר בתקציב שיש לי - 5000-6000 ש"ח האם אתם ממליצים על מחשב מותג? כמו DELL לדוגמא? האם אתם ממליצים לבנות מחשב עם מפרט שתתנו לי? כמו כן, כרגע אני משתמש במסך לד סמסונג 24 אינץ ומעוניין לרכוש עוד אחד, כדי שאוכל לעבוד עם שניהם, ועל כן אצטרך כרטיס מסך עם שתי יציאות HDMI - כך שאוכל לחבר את שתיהם ולעבוד איתם בצורה האיכותית ביותר. אז כשאתם מציעים לי מפרט תיקחו בחשבון את העניין הזה שאני משתמש בשני מסכים. אשמח לתשובותיכם, מסקנותיכם …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tamir245,

שלום רב. יש ברשותי נייד מסוג HP6515EJ שכידוע לרובכם מצוייד במסך 15.4 שחור מבריק,מה שמבליט מאוד כל מיני טביעות אצבע וכדו'. חוץ מזה יש על שטח המסך כמה כתמים שנראים כמו טיפות נוזל שהתייבשו. הייתי רוצה לקבל כמה עצות לגבי ניקוי יעיל וטוב למסך וגם למחשב עצמו מבחינת חומרים או ערכות ניקוי למיניהם,ואם יש לינקים זה גם יועיל מאוד. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, זמן רב שאני לא מעודכן בטכנולוגיות החדשות (פעם הייתי גיימר רציני ) הולך לשחק על מסך 24" כך שיהיה נחמד אם המחשב יוכל להריץ רזולוציית FHD. אין לי בעיה לקנות AMD אם הם נתונים תמורה טובה יותר לכסף. חשוב לי לוח אם אמין. צריך גם מארץ וספק. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. המחשב - T61 אוזניות מקוריות של סנהייזר. חיברתי אותם לתחנת עגינה, שומעים רק בצד שמאל. שיחקתי עם הכיוונים דרך המחשב ולא עזר אז ניתקתי את האוזניות וגם מהרמקולים של המחשב עצמו שומעים רק מהשמאלי לא משנה מה אני עושה. יש מצב שהאוזניות גרמו לאיזה קצר דרך התחנת עגינה? אגב גם בחיבור למחשב עצמו לא דרך התחנה עדיין שומעים רק בצד השמאלי (ראוי לציין שבמחשב הביתי הן עובדות היטב) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מחשב חדש אחרי הרבה זמן לכן קצת לא מעודכן בחומרה בימינו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר כמובן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג אם זה באמת שווה את ההפרש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים עד כבדים, עריכת וידאו קלה ויכולות HTPC בעיקר לשימוש בלוריי 3D. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). power director 12, Total media theatre, לשוניות רבות בפיירפוקס - באופן תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, כנראה אחזור לשחק -אילו משחקים לדוגמא י…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by p-o-i,

הכנתי פה מפרט קטן ...תוכלו בבקשה לבדוק אם אפשר לשפר פה משהו בתווך המחיר או להביא את אותו מפרט במחיר נמוך יותר??? אני שם דגש על הכרטיס מסך!!..ובנוגע ללוח אם אני רוצה בו מכיוון שהוא בעל תמיכה ב SLI אז אם תוכלו למצוא משהו יותר טוב עם תמיכה בזה בבקשה תגיבו AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 895.02 ש"ח GIGABYTE GA-M55SLI-S4 (nForce 4SLI) - ATX 598.99 ש"ח 1GB PQI DDR II - 667 TURBO -CL4-4-4-12 649.02 ש"ח LEADTEK - PX7900GS TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail 1,171.29 ש"ח WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II 247.00 ש"ח 3,454.49 ש"ח

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מקבל את המחשב בחינם, מיועד בעיקר למשחקים, אשמח לקבל חוות דעת. המפרט : מעבד Intel® Pentium® 4 2.4GHz 533MHz 1024k מארז איכותי + USB מפרט לוח אם ASRock P4I65GV Intel i845GV chipset, , FSB - 533/400MHz DDR 333/266, Expansion Slots - 3 PCI, 8 Hi Speed USB 2.0 ports 4 Back/ 2 front, HDD - ATA133/100/66. כרטיס מסך Intel Extreme Graphics Memory Max. 64MB זיכרון 256MB DDR 333MHz (Max 2GB 2 Slots) דיסק קשיח 40GB כונן 1.44MB כונן אופטי LG CD-ROM 52X רמקולים איכותיים כרטיס קול Onboard sound, Chip AC97 CODEC Channel 5.1 CH כרטיס רשת Onboard LAN 802.3u, 10/100 Ethernet PCI LAN, WOL supported מודם נמכר בנפרד תוספת ערוץ AGP 8x לשדרוג עתידי של המאיץ הגראפי מקלדת 104…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by hio,

שלום לכולם.... קודם כל רציתי להגיד שאני משתמש חדש באתר (שמאוד מצא חן בעיניי) והגעתי אליו אחרי חיפושים ארוכים אחר מפרטי מחשב שיענה לצרכים שלי. בעקרון, אני סטודנט שעיקר הזמן מוריד שירים וסרטים ולא עוסק בגרפיקה (בכלל) ולפעמים משחק (למשל: מקס פיין, דום וכו'). הצלחתי לדוג איזשהו מפרט שאני חושב שהוא מוצלח ובשבילי מותחל מדי.למה? כי מבדיקה ראשונית במס' חנויות יוצא לי מאוד יקר. חשבתי אם תוכלו לייעץ לי איפה כדאי ואיפה אני יכול להוריד מרמת המפרט ועדיין להנות ממחשב טוב, חזק ואמין. נ.ב - אם תוכלו להמליץ לי מה לקנות איפה שחסר? למשל צורב די.וי.די? זכרון.. אז זה המפרט עד כה: Xp2600 AMD מעבד K7N2 DELTA - ILSR MSI לוח אם GEFORCE 5900 NVIDIA כרטיס מסך 2X256 = 512 DDR מ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by miim17,

כאשר הדרישה המרכזית היא מעבד חזק (לא SU , LU וברור שלא אטום) תוך כדי שמירה על משקל כמה שיותר נמוך. כרגע אני מסתכל על X200 של לנובו (1700$ ) . יש לדל/HP משהוא דומה ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שבת שלום אני צריך את עזרתכם השבוע התחלתי ללמוד גרפיקה ממוחשבת, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך הלימודים ועבודה מהבית. צריך מחשב שיוכל להריץ את התוכנות כמו שצריך בלי קושי מסויים, המליצו לי על טושיבה וSatellite A300-1LTוToshiba האם הוא טוב בשבילי? יש דברים טובים יותר? תקציב: 5000 סוג התוכנות: פוטושופ, פלאש, אינדיזיין,אילוסטרייטר. תודה מראש, אלירן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dkinitiate,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ככה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה וזה יכול לתרום משמעותית בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד שמחירו נע בין 2500-3000 ש"ח המחשב הוא למטרת: עבודה משרדית , גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. הנקודה החשובה ביותר: שיעבוד בצורה מהירה ללא תקיעות. מאפיינים: גודל המסך: בין '14 ל '15.6 , אשמח לקבל המלצה לזה ולזה. משקל: לא קריטי , מן הסתם תמיד עדיף יותר קל(שלא יגרום לחריגה מהתקציב) זמן סוללה: זמן סוללה ארוך יהווה יתרון , אך לא בא בחשבון אם מתבטא בחריגה מהתקציב. יציאות מיוחדות: אין צורך ביציאות מיוחדות גודל דיסק קשיח: 300 או 500 יספיק לא נדרשת אחריות בין לאומית צורב DVD: לא קריטי אך עדיף שיהיה. *אשמח אם המקשים יהיו נוחים. *יש עדיפות לקנית המחשב דרך חנויות כמו IVORY/KSP. המון תודה שבוע טוב

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.