עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ofir Tabibian,

הי אני עומד לרכוש מחשב נייד עם מסך 11.6 - השאלה שלי היא האם מחשב עם מעבד פנטיום N ולא M יכול להריץ סרטי FULL HD 1080P כמו שצריך ? אם לא , האם מעבד PENTIUM M יעשה את העבודה ? (מדובר במחשבים שיש להם 4 GB זכרון ...) תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by mwalker03,

היי יש לי כרגע asus eee pc 1005ha המחשב מצויין, אני מאוד אוהב ת'עובדה שהוא קטן (10") ויש לו זמן סוללה שמחזיק לי כמעט 9 שעות הבעייה שלי איתו, היא העבודה שהוא intel atom, הוא קצת חלש לי ולא מצליח לנגן סרטי HD לכן החלטתי לקנות מחשב חדש, גם כן קטנצי'ק (10"-11"), שיהיה קצת יותר חזק ויוכל להתמודד עם סרטי HD. הדרישה הכי חשובה שלי היא זמן סוללה, 8 שעות ומעלה, עברתי על עשרות דגמים ולא מצאתי משהו ש"קנה" אותי. יש למישהו המלצה בשבילי, למחשב קטן ובסיסי אבל שיוכל להתמודד עם סרטי HD ותיהיה לו סוללה שתחזיק לי באמת כ- 8 שעות ? קנייה מחו"ל במידה ולא קיים בארץ - היא גם אופצייה .. תודה מראש לעזורים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Teknik,

שלום, 1. רציתי לדעת עם המעבד שלי עלול ליצור צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה. 2. יש גם גרסאות זולות יותר של הכרטיס, palit dual למשל, ולפי מה שראיתי ההבדל בעקרון ב clock speed וכנראה גם קצת בקירור. ההבדלים בין גרסאות יותר "חזקות" הוא 50-150mhz ב base ו boost. *השאלה היא - עד כמה זה מורגש במשחקים? או שזה זניח ואפשר לחסוך את הכמה מאות שקלים ? זה המפרט שלי: i5-4590 16gb r9-290 4gb tri-x h97m-d3h fsp 650W FD R4 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by bambut10,

שלום לכולם! יש לי מחשב נייד Lenovo 3000 N100 עם מערכת הפעלה Windows xp ואני מעוניין להתקין Windows 7. לפי מה שהבנתי במחשבים של לנובו יש מחיצה נסתרת בהארדיסק שבמקרה וקורה משהו למערכת יש אפשרות לשחזר להגדרות היצרן. עכשיו השאלה שלי היא האם זה בכלל אפשרי להתקין Windows 7 על המחשב הזה? ואם כן, ההתקנה של ווינדוס 7 דורשת פירמוט של כונן C, אם אני מפרמט את כונן C זה יפגע במחיצה הנסתרת? אני רוצה שתהיה לי האפשרות תמיד לחזור להגדרות היצרן המקוריות אם משהו משתבש. ובקשר לדרייברים, איפה אני מוצא דרייברים מתאימים ל-Windows 7 למחשב שלי? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by nicirnTAL,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) חריגה: 500 2. מה שימושי המחשב? עבודה "משרדית" (סטודנט/אינטרנט), מעט פוטושופ. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש מארז וספק (hec300). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. אם יש כדאיות מובהקת ניתן גם להביא חלקים מסוימים מארה"ב. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? SSD, נראה לי שעדיף לא פחות מ-100GB, זיכרון 8GB. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג ה…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ronoz,

שלום, איזו מערכת עדיפה למדיה סנטר מבוססת על INTEL או על AMD? INTEL זה הישן והטוב אבל הבנתי של- AMD יש תמיכה ב HD בחומרה... לא לגמרי ברור לי מה זה אומר. אשמח אם מישהו יוכל לבאר את ההבדלים לאדם מן הישוב. תודה.

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by Laofix,

צריך בבקשה מחשב גיימינג חזק במחיר של עד 5000 שקלים מעדיף שיהיה כלום בתוכו 2070.. כל השאר סומך עלייכם תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?אופציה למסך עד 1200 שקל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריךm2 -ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד כ-300 ש"ח מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 Battlefield Bad Company 2 Call Of Duty: Modern Warfare 2+3 Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  9. http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=21075 VS http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=23771 זה פשוט: 128GB VS 256GB I5 HASWELL VS I7 IBY BRIDGE TOUCH SCREEN VS NON TOUCH SCREEN 8GB RAM VS 4GB RAM קשה לי להחליט, אני סטודנט להנדסת תוכנה שנה שנייה. מריץ תוכנות פיתוח כמו Eclipse, Visual Studio. הבנתי שהמגע די חלק חשוב בווינדוס 8. מה גם שסוללה חשובה לי, והכרטיס הגרפי של האסוול יותר טוב. מה אתם אומרים? עריכה: http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i...-Core-i5-4200U אני רואה שההבדלים לא כאלה משמעותיים + ההאסוול חוסך לי סוללה. אני נוטה יותר לכיוון המחשב החדיש יותר. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום יש לי נייד עם כרטיס מסך סביר למשחקים, הייתי רוצה להיות מסוגל להריץ משחקים עם דרישה גבוהה יותר ממה שיש לי. השאלה היא, האם יש כרטיס מסך חיצוני (אם בכלל) שיכול להתאים למפרט? המפרט של הנייד: DELL Inspiron N3010 Intel® Core i5 CPU M 460 @ 2.53GHz ATI Mobility Radeon HD 5470 RAM 4GB אין לי שום מושג על לוח האם סלחו לי על הבורות ואם חסר משהו. תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Tov_Tov,

היי, אחותי מעוניינת לקנות מחשב עד 3000 ש"ח (אם אפשר אז פחות) צורכי המחשב הם בעיקר סרטים ומחשב משרדי ( Office ). אני צריך שהמפרט יכלול הכל, מחשב, מסך, עכבר מקלדת. עדיפות למסך 20 + 4 GB זכרון כרטיס מסך שיריץ HD 250GB לפחות צורב DVD עדיפות למפרט מחנות בי-ם. תודה מראש בן.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by tomer434,

טופס בקשת מפרט ללא צורך מסך רק מחשב :-* פרטי התקציב : תקציב סופי של מבקש המפרט : 5200 האם יש סיכוי לחריגה ובכמה :100-150 פרטי השימושים של המחשב : למה נועד המחשב? משחקים חדשים כמו Call of duty 4 Crysis ואת המערכת של ויסטה הכי טוב שאפשר =) אני אוהב משחקי רשת כמו Silkroad וכו' שלא ממש דורשים הרבה =) פרטי ציוד הקפי: האם אתה צריך ציוד הקפי כלשהוא? לא אם כן איזה? לא צריך כלום יש הכל (אך אם אפשר להוסיף בצד מקלדת ועכבר כמה המחיר בלעדיהם וכמה איתם) חנות : האם יש חנות ספציפית שאתה מעוניין לקנות ממנה ?לא אך שהחנות תיהיה אמינה כי מספיק היה לי בעבר =) אם לא איפה אתה גר? (כדי שנוכל להתאים לך חנות באזור)איזור פתח תקווה - מרכז צורת תשלום : אשראי (כמה תשלומים) בבקשה …

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  13. חיכיתי די הרבה זמן בשביל לקנות מחשב למשחקים ולמען האמת אין לי ראש לחכות ל- R600, בטח לא לאור העובדה שהכרטיס/ים יהיו יקרים. הרכבתי מפרט והלכתי לחנות קרובה ליד הבית והם נתנו לי הצעת מחיר: E4300 Sunbeam Tuniq eVGA 680i 2x1GB G.Skill 800MHz 4-3-4-5 HK 2x Leadtek 8800GTS 320MB Seagate 7200.10 250GB 16MB SATA2 SilverStone ST75ZF 750W Cooler Master Stacker 830 Evolution מחיר סה"כ: הם אמרו שיצא קצת יותר מ- 10,000 ועיגלו. בקשר למחיר אני בדקתי בכמה חנויות אחרות (גם באינטרנט) ולמרות שאין להם את כל החלקים האלה, המחירים יצאו בערך אותו הדבר. אז השאלה עוברת לעניין של אם כדאי לשנות חלק או שתיים, אני לא ממש התעסקתי עם חומרה בזמן האחרון חוץ מבכמה ימים האחרונים. המחשב הוא בעיקר למשחקים אבל …

14. Started by Tigerin,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ל3000, אז עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המפרט לילד בן 13, אז בעיקר משחקי דפדפן וקצת משחקים אחרים (Diablo3, Heroes 6, CIV5) וכן לעבודות לביה"ס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo3, Heroes 6, CIV5 ודומיהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  15. בהמשך לבניית המחשב שניסתי להרכיב (הדרישות בפוסט הבא): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=462000.0 בחרתי את המחשב הבא, המלצות לשינוי ודברים אחרונים? תנו יד קטנה לעזרה לא יכול לחרוג מהסכום שם זה באמת המקסימלי לא שקל יותר, הצעות של החלפת רכיב ברכיב או רידוד רכיב תמורת רכיב אחר או הפחתה באיכות רכיב אחת למטרת רכיב אחר יתקבלו בברכה!!! אני מזמין עוד כמה שעות צרפתי תמונה של המפרט[br]פורסם בתאריך: 30.05.2010 בשעה 15:03:00 דרך אגב בכל מקום אחר יצא לי יותר יקר , KSP הכי זולים למפרט הזה[attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  16. יש לי לוח אם ASUS DDR PCI-E P5VD-X ויש לי 512 זיכרון אם אני יוסיף את זה המשחק יעבוד סביר כרטיס מסך http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV154&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he וכרטיס זיכרון http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=35&catcode=32&AdCat=&parentid= מה אתם אומראים? סליחה לא שמתי לב ספיידרמן 3

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  17. Started by sahargt,

PLEASE REVIEW IF YOU HAVE ANY QUESTION PLEASE FEEL FREE TO GIVE ME A CALL THANK YOU FOR ORDER FROM IBUYPOWER ---------------------------------------------------------------------------- ---------------------- BOARD: ABIT IC7-G MAX-III i875 CHIP 800FSB DDR400 8X AGP MB W/ LAN/5.1 SOUND/IEEE-1394/USB 2.0 CAS: RAIDMAX SCORPIO-668 AUMINUM TOWER CASE + 420 WATT POWER + WINDOW CAS_1: [bLUE] SOUND ACTIVED COLD CATHODE NEON LIGHT CAS_2: UPGRADE TO ENERMAX EG465P-VE 430 WATT POWER SUPPLY CAS_4: COOLERMASTER Musketeer System Dynamics Detector CD: 16X DVD-ROM - SONY CDCOLOR: SILVER COLOR CDRW: SONY DRU-510A DUAL FORMAT DVD-RW/DVD+RW + CD-R/RW DRIVE CDRWCOLOR: SILVER COLOR …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by lompy,

אי זקוק למלצות למחשב נייד סביב ה1000$ מארה"ב (עדיף מחנות מניו יורק אם אפשר) כמה שיותר זול יותר טוב אני לא כל כך מבין בנושא אבל אני מניח שהוא יהיה מבוסס CORE DUO ורצוי גיגה זיכרון הכי חשוב לי שלמחשב יהיה אחריות בין לאומית שנוכל לקבל שירות גם בארץ המחשב מיועד לסטודנטית והשימוש הכי כבד שלו יהיה MATLAB תודה מראש למגיבים

19. Started by oitb,

1 OCZ 1GB (2x512MB) EL DDR PC3200 DualChannel Platinum Rev 2 1,625 ש"ח 1 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 530 ש"ח 1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,395 ש"ח 1 Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 238 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 901 ש"ח 1 Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO 3,080 ש"ח 1 ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server 859 ש"ח סה"כ 9695 צריך שינויים

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  20. * מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, משחקים (משחקים כמו סימס 3 ודומים לו בדרישות), צפיה בסרטים(לא חובה), עריכה גרפית (בפוטושופ ותוכנות דומות וקלות יותר) * גודל המסך? לא קטן, גדול מספיק, שיהיה נוח. * משקל רצוי? / * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה מספיק ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? * צורב DVD? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אני בעיקרון רוצה שהמחשב יהיה טוב למשחקי מחשב כגון סימס 3 ודומים לו בדרישות.. שימוש בתוכנות קלות יותר כמו פוטושופ.. כמובן גלישה באינטרנט וכו'.. מחשב שיוכל לשמש אותי גם בעתיד ולא רק בהווה... מעבד CORE 2 DUE , כרטיס מסך לא מובנה, לוח אם טוב שבעתיד יהיה ניתן להחליף בעת בצורך …

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by Jules Winnfield,

מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤624 לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤463 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤701 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤639 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤198 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤432 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤394 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤77 מחיר סופי: ¤3528 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המפרט הוא לשימוש ביתי רגיל, אינטרנט, אופיס, סרטים וקצת משחקים. השאלה שלי היא כזאת: מה אתם חושבים עד…

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  22. שלום רב. המפרט שמצוין למטה מבוסס על מפרט שראיתי פה מאחד מחברי הפורום למישהו עם צרכים דומים לשלי. לפי השאלון שלכם, אלו הדרישות שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא קריטי. מעדיף מערכת חזקה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה באמת קריטי לא נעשה סיפור מעוד 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי סטנדרטי. קצת משחקי רשת. תוכנות אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי ה…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. לאור ריבוי השאלה בזמן האחרון בפורום בעיקר על מחשבים לסטודנטים במחירים של 3500 שח, מצאתי את העסקה הבאה שנראית על לפי המחיר והמפרט אחלה של דבר: Dell Latitude e5500 # מעבד Intel Core 2 Duo P8600 # זיכרון 2GB # גודל דיסק 250GB # כונן DVD Multi Burner # מסך 15.4'' WXGA+ # רזולוציה 1440X900 # חיבוריות Bluetooth כן # WiFi 802.11 Intel WiFi Link 5100 # כרטיס מסך Intel GMA 4500MHD # משקל 2.84Kg # סוללה 6-cell 54WHr Li-Ion Battary וכל זה במחיר של פחות מ-3500 שח!! http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=3487&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זה אחלה מחיר ואחלה מחשב

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Idan Gershi,

היי אנשים, אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K כולל מסך, עדיף לחסוך כמה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית Photoshop ו-Illustrator כולל 3D, אולי יהיו תוכנות נוספות בהמשך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 23-27 אינץ', אשמח להמלצה לשני הגדלים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי אבל שישאר בגבול הסביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום לכולם! התחלתי לקחת קורס בעריכת וידאו ואני צריך מחשב נייח בסיסי עם אופק שדרוג. לא יודע אם אמשיך בכך בחיי אז מחפש משהו התחלתי. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 500 ש"ח חריגה. כמה שיותר זול יותר טוב, כל עוד זה עונה על הצורך הבסיסי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בפרימייר ומעט אפטר אפקט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, יש צורך במסך, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם י…

דיונים חדשים בפורומים