ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייח שיהיה בעיקר לשימוש של גלישה באינטרנט, סרטים ומשחקים כמו Fifa, NBA וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח במידת הצורך. (עד 500 לטובת שדרוג משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים כמו FIFA, NBA וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, NBA וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לא…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, העומס הכי גדול על המחשב יהיה עם מאטלב (תוכנה שצורכת זיכרון) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח, כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב עבור גיימינג אני מניח שבעיקר אצטרך להוסיף כרטיס מסך אבל אני מצרף את החומרה שלי בכל מקרה כי אני לא ממש סגור מה צריך: Intel i5-2500K 3.3ghz לוח אם msi z68a-g45 Gen3 socket 1155 מאוורר למארז חברת NZXT ,140mm geforce GTX570 Twintech 1.28gb DDR5 8gb Elixir DDR3/1333MHZ מארז HEC Cougar solution ספק ANTEC vp550 strictly power 45a 12v מאוורר scythe cooler mugen 2 intel 1156 התקציב נע בין 1200-1700 שח ותלוי בעיקר בשאלה אם צריכים שדרוגים נוספים בנוסף לכרטיס מסך (קירור,מקום וכו) המטרה היא להגיע לאותה נקודה שהייתי בה לפני שלוש שנים בדיוק - מריץ הכל על מקס איכות ללא בעיות תודה !!
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי חברים רציתי את עזרתכם בכמה דברים 1.מאוורר 140 שיכניס לי אוויר קר למערכת עם לדים כחולים(בא לי אם כבר להוסיף קצת צבע) 2.קירור למעבד 3.משחה טרמית 4.האם חוץ מזה המחשב צריך שיפור כלשהו כדי להריץ את המשחקים העכשוויים בהגדרות בינוניות 5.כמה יהיה צורך להשקיע כדי להגיע למצב שהמחשב יוכל להריץ משחקים באיכות גבוהה (COD לדוגמא) תודה מראש מפרט: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כרטיס מסך: MSI…
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2300 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים,תנכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FAR CRY,DRAGON AGE,GTA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- 23" - 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח אם ההבדל משמעותי, לפרט אם יש חריגה בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.League of Legends, CS:GO, WoW, CoD, BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" , 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא בערך 5.3K עם אפשרות לחריגה במידה וזה משתלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) השימוש במחשב יהיה מרובה והוא מיועד לגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע חשוב לי שהמחשב יריץ את The Witcher 3 ואת Dragon age Inquisition אבל בגדול אני רוצה להיות מסוגל להריץ את הקוטרים הגדולים שיצאו בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080X1920 עם אפוציה לעוד מסך בעתיד אם זה משנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג כאשר הדגש הוא על שקט וקומפקטיות מירבית בתקציב של עד 5500 שקלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: The Witcher 3, Assassin's Creed Unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: לימודים * גודל המסך: 13 פלוס * רזולוציית המסך? לא מבין בזה * משקל רצוי: שיהיה קל ,בסביבות 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא מבין * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שלום לכולם וחג שמח בעיקרון אני צריך מחשב ללימודים ,לומד מערכות מידע ..לא צריך מחשב חזק ביססתי את הבחירות האלה ע"פ מעבד i5 ,משקל ותקציב ..חוץ מזה ,הידע שלי לא משהו ולכן רציתי עוד חוות דעת ... http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%... http://ksp.co.il/?uin=23787 http://ksp.co.il/?uin=25466 https://www.ivory.co.il/…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש להכליל מסך בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכה בעיקר באדיוס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17.3 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מה שאפשר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth? * גוד…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב לבר מיצווה, ילד ב 13. דרישות המחשב לא גדולות, אך כך שהמשחקים יעבדו, לא הכי חדשים, אך גם עם בעתיד יתקין משהוא שיעבוד על מינימום. מחפש מפרט ללא מסך, מפרט שמצליך לבנות בעצמי, מגיע עד 4 ויותר...
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קודם כל תודה לכל התותחים שיעזרו לי, היום גיליתי שנשרף לי הלוח אם במחשב הישן עקב כך אני חייב מחשב במיידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג אינטרנט ושימוש ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג משחקים כמו , GTA , DOTA2, CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ (שנמצא אצלי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. אז המחשב הוא בעיקר לעריכת תמונות ולעבודה עם תוכנות כמו לייטרום ופוטושופ. לא נראה לי שיהיה OC בשימוש הזה. אני רוצה לדעת אם הרכיבים מספיקים מתאימים לשימוש הזה? והייתם ממליצים לשדרג ללוח-אם אחר? או שהוא גם טוב.. אני רוצה גם להוסיף SSD אבל לא החלטתי על איזה. אשמח גם להמלצות נוספות.. תודה [ATTACH=CONFIG]7806[/ATTACH]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב בסיסי. אין צורך במשהו חזק מבחינת ביצועים. יש צורך במשהו אמין 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים וסוליטר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם יש שיפור משמעןתי בעוד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, מוזיקה, ריבוי חלונות גלישה פתוחים, משחקים ללא הרבה גרפיקה (מנג'ר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" רחב לדעתי fullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום זה הדיון הראשון שלי בפורום אחרי שהוא הומלץ בחום ע"י חבר ואשמח לקבל עזרה בבניית מפרט כי אני לא יודע כלכך טוב איך בונים כמו שצריך אני מחפש מפרט למחשב ב 4500 ש"ח לעריכת וידאו אם אפשר לשמור על התקציב אני אשמח אבל אפשר לחרוג טיפה למעלה (עד 4800) התוכנות שיפעלו על המחשב יהיו רוב הזמן: Premiere Pro CS6, After Effects CS6 & Photoshop CS6 בשביל פרנסה/תדיר. אין צורך בציוד היקפי בתקציב אבל אשמח להמלצה של מסך המחשב לא חייב להיות שקט (1-3) אני מתכוון לרכוש את המחשב בימים הקרובים ואין לי עדיפות של מקום רכישה תודה רבה מראש על העזרה, טוני.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, חבר רוצה לקנות מחשב חדש אבל אין לו יוזר באתר אז הטופיק הזה בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל ה- 4,000 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב- 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפיה בסרטים, תוכנות אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב לא מיועד לתוכנות מסויימות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 4, Evolve ,call of duty advanced warfare. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במחשב לשימושים יחסית בסיסיים, לכן התקציב הנמוך. הציפייה לקבל מחשב שיספק את הדרישות בצורה טובה, יהיה קל וקומפקטי ויחזיק לאורך זמן. צמצמתי את פירוט הדרישות רק למה שרלוונטי, כל השאר מבחינתי לא נחוץ. הקנייה תתבצע באילת אז התקציב מתייחס כמובן למחירים באילת. * מטרות המחשב? עבודה בסיסית- אינטרנט, אופיס, מייל, סרטים. * גודל המסך? עד 13.3 , עדיף לא מעבר. * רזולוציית המסך? 1366x768 . לא חושב שאפשר יותר טוב במסגרת התקציב. * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי. * Bluetooth? דרוש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500GB HDD. * כונן אופטי? ללא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של אסוס שנקנה לפני 4 שנים. המחשב במצב שמור . דגם: K52JC מחשב בידור ומדיה ומתאים לגרפיקה ומשחקים , גודל מסך 15.6"'זכרון 4GBDDR3 , דיסק קשיח 500 GBמעבד Intel® Core™ i5-450M Processor (3M cache, 2.40 GHz)סוללה 6 תאים ליתיום , מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64-Bitכרטיס מסך NVI יש כאן עוד פרטים על המחשב: http://www.laptopdirect.co.il/item.asp?itemid=5214 המחשב נקנה באזור 5000 ש״ח
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר קצת, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) המחשב ישמש בעיקר לגלישה, סרטים ן-OFFICE וקצת משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים על הגדרות בינוניות או נמוכות גם בסדר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 רזולוציה 1280/1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני נמוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי ספק כו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש - לא קריטי אבל לא לבזבז על מה שלא צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חישובים הנדסיים בזמן אמת - C+MATLAB 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. חיבור נוח למסך חיצוני + סט אלחוטי קומפקטי וטוב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רצוי שקט - לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? א…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 (עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ועבודה משרדית קלה( word excel) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DayZ Bf3/4 Gta V ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
13.3 W7P 750G I5-2450M Vostro Dell זכרון 6GB DDR3 דיסק 750GB 7200RPM מאיץ גרפי Intel HD Graphics ללא כונן אופטי כרטיס רשת IEEE 802.22 b/g/n תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח לחרוג , לא חייב את כול הסכום רק אם אין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - פרנסה (בקטנה), אילוסטרייטור - פרנסה, אינדזיין - פרנסה, פעם ב.. עריכת סרט בתוכנה המובנית של חלונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-