עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by coconut,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים, עבודה וגלישה באינטרנט, חשוב לי מאוד שיהיה לו מסך מגע ושהמחשב יהיה כמה שיותר קל ודק (UltraBook), בנוסף שיהיו לו חיי סוללה טובים * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וקצת סרטים וכו'. * גודל המסך? 14 אינצ' * רזולוציית המסך? עדיף 1080P אבל גם 720 זה בסדר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 256 ג'יגה אם זה SSD (עדיפות למחשב עם SSD), אם דיסק רגיל אז לפחות 500 * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? א) עבודה משרדית, פיתוח, צפיה בוידאו ומעט משחקים כדוגמת COD ב) בנוגע למשחקים, אין צורך בכרטיס מסך שיאפשר את הרזולוציה/מספר פרימים מקסימלי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא, אין צורך בשום ציוד הקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כן, אין צורך בכונן דיסקטים, צורב cd/dvd. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by _PrincesS_,

מחפשת מחשב גיימינג בסביבות המחיר 4700 ש"ח כולל מסך! אני מאוד רוצה שהמחשב יהיה מאוד טוב לcs go ברזלוציה הכי טובה ושה-FPS יהיה גבוה ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO בלבד! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן המחשב שלי בסך הכל בן 7 חודשים ואני כבר מרגיש כאילו הוא בן 100 לפחות לפי ההתקדמות שהייתה... 'סתכלו במפרט שלי מימין. מבאס שיצא הקונרו... ה - AM2... ועוד כל מיני צ'ופרים שגורמים למחשב שלי להיראות כמו עגלה למישהו יש חיזוקים לתת...? בכל אופן - ניגש לעניין: אני רוצה לשחק ... בכל משחק שיש היום... על רמות גרפיקה הגבוהות ביותר שניתן... אולי אני אקנה טלוויזיה LCD 26-32 אינטש (כנראה 26-27) ... ואשתמש בה גם למשחקים (אז לקחת בחשבון...) כמה ישפר הוספת זיכרון של ג'יגה? (2X512) כמה ישפר הוספה של 2 ג'יגה? איזה כרטיס מסך יותר כדאי... 1900GT, או 1900XT (אני יודע שה XT יותר טוב... האם התוספת תופסת? כלומר - שווה או לא להוסיף?) אני גם יודע שיש 1950PRO אבל לא מצאתי אותו עדי…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיתמודד טוב עם משחקים בסכום של בערך 6000 שקל פלוס/מינוס. כמובן עם כרטיס מסך טוב. כמו כן יש לי מספר שאלות קטנות... (וחידודים) מה עדיף, שיהיה מבוסס Intel או AMD? מה ההבדל בין DDR ל DDR 2 (חוץ מזה ש AMD לא תומך בראשון?) כרטיס מסך - יש לי Radeon 8500 במחשב הישן. אני מרוצה ממנו (כמובן שהיום הוא כבר לא מה שהיה פעם) - אבל עדיין אני שואל מה כדאי ATI או nVidia? רמקולים - יש לי זוג רמקולים טוב עם סאב שאני אעביר למחשב החדש. האם יש צורך בכרטיס קול שהוא לא און-בורד? במחשב הנוכחי שלי יש בעיה בכניסת מיקרופון שמוסיפה רעש מאוד חזק (וזה לא המיקרופון עצמו ולא ה mic boost). מה עוד מה עוד... הממ... הארד דיסק - SATA זה כדאי? מה ההבדל בין SATA 1 ל 2 ? …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1270 ¤ 1 GIGABYTE GA-965P-S3 965 ¤ 1 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 870 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 390 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX7900 GS TDH PCI-E 1260 ¤ 1 RAIDMAX Scorpio Black 400W 435 ¤ 1 סה"כ: ¤ 5190 זה המפרט שאני מתכוון לקנות... עכשיו עם יש לכם שיפורים אז כתבו אותם רק בלי לחרוג מהתקציב כי כבר חרגתי יותר מדי בעצמי חח תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בגול, השימוש שלי במחשב מתפלג לכמה פונקציות: - גרפיקה, עיצוב. - ערכית תמונות. - משחקים. בניתי את המפרט הבא יחד עם העזרה של המפרטים של WH ודעות אישיות שלי. מעבד Athlon 64 3700+ Socket 939 AMD לוח אם LGA775 Intel945P - Gigabyte GA-8I945P-G - 3Y Warranty זיכרון פנימי DDR-2 - 512mb PC4300 - Twinmos 533mhz - 3Y Warranty זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 512mb PC4300 - Twinmos 533mhz - 3Y Warranty דיסק קשיח 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Samsung HD160JJ - 3Y Warranty כרטיס מסך PCX - GeForce 6800GS (450/1000) 256MB DDR-III 256bit 12-Pipes - Gigabyte GV-NX68G256D-B bulk כרטיס קול Audigy 2 ZS Creative כרטיס רשת PILA8460M Intel מארז Compucase 6CS3 Black - 0.6mm Steel -…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי חברים, פתחתי נושאים בנפרד בפורומים הרלוונטיים - אבל אולי כדאי לאחד את כל השאלות לנושא אחד. עקב המצב המטורף - צריכים מחשב מיידית לעבודה מהבית. המחשב ישמש לעבודה שלי ושל בת הזוג שלי (אני מפתח ועובד עם דאטה, היא אדריכלית) השאלה הנשאלת היא איך משלבים מחשב שיתאים לשימושים של שנינו? בין היתר, בשעות הפנאי אני משחק מעט וכדאי להתחשב גם בפרמטר הזה השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ-6000 ללא כ. מסך (יפורט בהמשך) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה ושרטוט (תוכנות: אוטוקאד, רוויט, 3DMAX, לומיון וכו'), פיתוח ועבודה עם בסיסי נתו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by arbelt,

שלום, אבקש את עזרתכם בפתרון בעיה של USB לא מזוהה במחשב DELL V131. רכשתי מחשב חדש והתקנתי בו מערכת הפעלה WIN7. USB2 עובד אך 2 USB3 אינם עובדים. מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה? תודה, ארבל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): לימודים: אפטר אפקט, אינדיזיין, אילוסטרייטור, פוטושופ, פלאש, פרימייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, כאמור בכותרת, אני מחפשת מחשב לעבודה עם אופיס, גלישה באינטרנט וגם עבור עבודה עם matlab וצפייה בסרטים. (לא כולל מסך) אני מעוניינת בוויסטה מקורי. כאמור, תקציב עד 3k. אשמח להצעות של מפרטים, לא צריך להוציא את כל התקציב אם אין בכך תועלת. בתודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by amidanr,

דבר ראשון השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס, צפיה בתמונות, מוזיקה, ממש שימושים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין, שימור יום-יומי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג כלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. התקציב הוא 1000$, אולי קצת יותר השימושים הם בעיקר בסיסיים של אינטרנט, אקסל וכל המסביב, לא פוסל גם הפעלת משחקים כבדים. אבל צריך שיהיה חזק כדי שיחזיק כמה שנים טובות.. הסתכלתי וראיתי את זה: https://www.bhphotovideo.com/c/product/1367633-REG/dell_i7577_7722blk_i7_7700hq_16gb_1tb.html על פניו הוא נראה אחלה, אבל אני לא ממש יודע איך הכרטיס מסך הזה, באמת שאין לי מושג תחום הזה. בנוסף, ראיתי את הסרטון הזה: h-ttps://www.youtube.com/watch?v=v93BfSjL6hs (תסירו את ה - בין ה h ל t) אני מתכנן לשים את המחשב בעמדה בבית ולחבר אותו למסך גדול, בעיקרון המחשב לא הולך לזוז יותר מידי ויהיה מחובר למטען רוב הזמן. ביררתי קצת את הנושא וראיתי סרטון המראה שכדי להסיר את הסו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by aboren,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. אם מוסיפים מסך אז זה בנוסף לסכום הזה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא. אבל אם יהיה חריגה של 100 200 ש"ח נסתדר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודת מחשב רגילה + עריכת ווידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה ספציפית. חוץ מתוכנות לעריכת ווידאו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, ראיתי את המחשב הנייד הזה של HP ProBook 4530s, בגדול מעבד I5, דיסק 3200GB 7200, כרטיס מסך 1GB, נראה על פניו מעל המחשבים הסטנדטים של סביבות ה3000 ש"ח. הוא עולה פה 2800 ב36 תשלומים, כלומר בעיקרון תשלום אחד זה אפילו אמור לעלות פחות... מה העניין פה? אמנם אחריות לשנה, אבל זה נשמע לא הגיוני.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by mhu,

לפני 3 ימים קיבלתי את הנייד ויש לי רק דבר אחד להגיד עליו..... מ-ד-ה-י-ם ! ! ! ! בעוד כשבוע אני אעלה סקירה מקיפה עליו כי יש הרבה מה לספר, לבנתיים מצורפת תמונה, להתרשמותכם. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gtsaf0,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני יודע שאתם תנסו לא לחרוג, אני ארשום 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות תדיר-כבדבגנו לינוקס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 , Watch_Dogs, כל דבר שVALVE יזרקו עלינו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by a_N,

שלום חברים. אני רוצה שתעזרו לי לבנות את המחשב הבא שלי, אני רוצה לציין שלמרות שאני הולך לקנות אותו ממש בתחילת אוקטובר, לא הרבה ישתנה בו מבחניתי(רק אולי הוזלה של חלקים מסויימים, שזה רק לטובה). המחשב הוא לטובת gaming ,סרטים, ועבודה- (אני עובד הרבה אם וירטואליזציה- לכן 3 גיגה זיכרון) אני גם רוצה לציין שהמפרט שאני הרכבתי הוא מחנויות שונות ולכן כאשר פונים לחנות ישירות אם המפרט המחיר יהיה יותר זול מאשר להביא את כל החלקים לבד(מתוך ניסיון) אז תגידו לי מה אתם חושבים על המפרט שהרכבתי ומה אתם מציעים לי לשנות או מפרט אחר במקום: ---תודה לכל העונים--- מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz 4MB 1333MHz 1115 שח לוח: GAP35DS4וGigabyte 970 שח כרטיס מסך: Leadtek PX8800 GTS TDH PCI-E 640MB…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, הנסיון הקודם שלי עם הפורום היה כל כך מוצלח שהחלטתי לשאול שאלה נוספת...: אני מודה, אני קצת מכור להורדת סדרות טלויזיה מארה"ב (lost!). עם זאת, המחשב שלי הוא לפטופ, ואני שונא להשאיר אותו דולק ומחובר לחשמל ולאינטרנט לאורך זמן, לכן אני חושב לקנות מחשב שישמש אותי בתור עמדת-הורדות-אינטרנט (ואולי מיני שרת מוזיקה לעצמי), שיהיה מחובר 24/7. ככה אני אוכל לשמור את הלפטופ לעבודה וללימודים, ולהשאיר אותו נקי מכל הבלאגן של וידאו ומוזיקה. יהיה לזה גם בונוס נחמד - הוספת עמדת עבודה נוספת היא תירוץ טוב להתחיל לעבוד עם Wireless בבית אז, אני מחפש מחשב שיהיה **כמה שיותר זול** (אני ממש לא מחפש מהירות מעבד / יכולות גרפיות / סאונד / וכו)... מבחינתי שכל היכולות שלו יהיו כלולות על…

20. 1. מעבד 4 ליבות בין 3.2 - 3.8 מהירות 2. כרטיס מסך ברמה גבוהה 3. בשביל משחקים בסגנון של COD 4. זכרון 8GB מינימום

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by google.com,

ברצוני לקנות מחשב חדש. אני מעוניין להשתמש בו למשחקים וגרפיקה. הלכתי לכמה חנויות וזה מה שהציאו לי: מעבד: amd 3000+ אני חושב שזה 64 ביט - 910 ש"ח לוח אם: Gigabyte k8nf-9 - 640 ש"ח כרטיס מסך: fx 6600 GT - 1070 ש"ח את כל השאר מהמחשב הישן שלי כך שזה לא ממש משנה. שאלת: האם הAMD הזה באמת יתן לי את ה3000? כי אמרו לי שזה בעצם 1.8 או משהו אבל לא שופטים לפי זה. הם אמרו שזה יהיה כמו 3000 של אינטל. האם זה באמת כך? או שעדיף להוסיף כמה שקלים למעבד אינטל? או שבכלל ה"מפרט" הזה לא שווה גרוש וכבר עדיף לי לקנות משהו אחר. הכרטיס מסך... האם הוא טוב? אני בעצמי מעדיף את רדיאון. (הוא מתחבר דרך PCI אקספרס אז אני מניח שהוא דיי חדש) מה נראה לכם? תודה רבה לעוזרים. להת'.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי אני מחפש מחשב נייד לא אסוס לחברה שלי, לעריכה גרפית, בתקציב נמוך. הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? . 5000 מקיסמום אך ורק אם חייבים. עדיף לרדת מ3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר. עדיף לחסוך באלפים, ואין בעיה לאבד איכות למען זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בשום אופן לא מעל 5000. עדיף לא מעל 3500, ואם אפשר עוד יותר זול עדיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. לא משחקים. לא עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, illust…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by newbionekanubi,

בוקר טוב, יש ברשותי dell n5110 ואני מעוניין להחליף כונן ל-SSD האם המחשב שלי מתאים? אם כן אשמח ללינק עבור כונן לדוגמא שאכן יתאים (אני לא יודע אם כל 2.5 אינץ מתאים וכו') תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן אני רוצה לחדש את המחשב, בעיקר בשביל משחקים. אגב, יש לי קירור מים מסיבי, ואני מתכנן אוברקלוק רציני. (לפנות לפורום אוברקלוק במקום?) ואגב אוברקלוק, יכול להיות שאצתרך גם ספק כח חדש, כי כרגע יש לי 430W של אנרטק (TruePower Trio) עם שני ריילים של 12V. במעבד אני מכוון אל סדרת ה E6X50, או אולי אל הקוואד. לוח אעדיף של ג'יגה בייט, חשוב שיהיה בריא באוברקלוקים, הזכרונות לא משנה של איזו חברה, אבל אני מיתלבט בין 4 ג'יגה פשוטים לבין 2 ג'יגה מעולים (עצות? מנסיוני עד היום, כמות עדיפה מאוד על איכות) והכרטיס מסך... טוב זה החלק הכי חשוב. גם פה אעדיף ג'יגהבייט, כמובן מסדרת 8XXX, אבל אחפש גירסא נמוכה (לא אולטרה או GT) כדי שאוכל להקפיץ אותו אח"כ (אל דרגת האולטרה). אגב, אני לא מרוצה כל כך מה…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by spitzi,

לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל אני מבקש המלצה למחשב All-In-One בשביל ההורים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? טוב, מי לא מעדיף לחסוך ? אבל בכפוף לדרישות להלן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נגיד עד 500 ש"ח יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורים: גלישה, אופיס, צפיה בסרטי וידאו ביתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים