ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5400 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית משחקים תכני HD ותיכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות -גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. הא…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בעיקר למשחקים (בסדר גודל 5 - 6 K). אני די כבד בנוגע לביצועים, ז"א - אני מפעיל את OBLIVION ן QUAKE4 על רמות גרפיות גבוהות למדי יחסית למה שה9800 שלי מסוגל, אבל אני לא רוצה להתפשר על איכות הגרפיקה. לכן חשבתי על שילוב של ה805 וה7900GT לאור ההמלצות הרבות שאתם מעניקים לזוג הזה. אבל - כידוע עוד חודשים אינטל משיקה את סדרת המעבדים החדשה שלה - ואני קצת חושש לקנות מעבד שיחשב מיושן עוד זמן לא רב (תקנו אותי אם אני טועה). האם יהיה מעבד בLINE החדש ששווה להמתין בשבילו - שיהיה אטרקטיבי מבחינת מחיר כמו ה805 וייתן ביצועים טובים ממנו? כמו כן - האם ההשקה תוזיל בצורה משמעותית את הסדרה הישנה - באופן שאפילו אם לא כדאי לרכוש מעבד חדיש - עדיין כדאי להמתין…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז לקח שנים, זה נכון, אבל בסופו של דבר אני יושב לי מול מחשב דנדש. טוב, האמת היא שהמעבד עוד חסר, הוא יגיע רק מחרתיים, אבל נעזוב את זה כרגע - הכל כאן, ומוכן, אז קבלו אותו: AMD 3200+ venice DFI LanParty UT Ultra-D Twinmos 512 Mb PC3500 BH5 Enermax 420W Noisetaker 2 Raidmax Cobra 868 Silver Leadtek Px6600 Gt TDH Extreme Version XP-120 TT Thunderblade 120 RGB NEC 3500A (הועבר מהמחשב הישן) WD 160GB JB MX-518 מקלדת אלחוטית מהמחשב הישן. אחרי כמה ימים על המחשב אני בטוח שיגיע זמן הOC, אני מבטיח לעדכן... סידרתי את כל הכבלים בתוך המארז, נראה פשוט פצצה, אני אצלם ואעלה תמונות... אז זהו חבר'ה, כל המפרט הזה הוא תוצר של המון המון עזרה מכם. תודה רבה! נדב.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידידה סטודנטית ביקשה ממני עזרה במציאת נייד שישמש אותה לצורכי לימודים. לאחר כמה שעות של סינונים הגעתי ל3 דגמים שנראים לי טוב: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4475 http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3891 http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-13-3-%D7%9E%D7%92%D7%A2-HP-i5-%D7%96%D7%9B-4GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-128GB-SSD/pi6MK40641 השלישי מוחדש אך כולל SSD בנפח 128GB ולכן שמתי עליו עיניים. למישהו יש נסיון עם ניידים מוחדשים? בעקרון היא ביקשה ממני להשאר באיזור 2000 ש"ח אבל חרגתי מכיוון שלא מצאתי שום דבר ב2000, ומה שכן מצאתי לא כלל מערכת הפעלה והיא תצטרך אחת.. מישהו יוכל להעביר על הניידים הנ"ל חוות דעת בבקשה? או להמליץ על משה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש עם preimer 1.5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא למשחקים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני סטודנט לארכיטקטורה. מחפש מחשב ומתלבט - האם ההבדל בין 4K ל5.5K הוא משמעותי. אין צורך בציוד היקפי. לכן, אני מבקש אם תוכלו לתת מפרט לכל הצעה שאתם מאמינים שהיא מספיק טובה, 4K או עד 5.5K , אני ממש חייב לחסוך אבל מחפש מחשב שיחזיק כמה שנים ויהיה שדרוג משמעותי עבורי (כיום יש לי מעבד DUALCORE E8400 , כרטיס מסך GFORCE 9500 1GB , לוח אם ASUS P5QL, ו 4 GB זכרון אבל המחשב כבר מקרטע ולא אמין - לא מזהה זכרונות, בלוסקרין, מתחמם מדי ושהוא לא עושה בעיות הוא עובד די בסדר - עדיין לא מטוס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000/5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט ללא הגבלת תקציב למטרת עריכת וידיאו. כמה דגשים והערות: - אין צורך במסך - כרטיס המסך לא צריך להיות משהו מפוצץ, העיקר שיהיה לו Tv-Out. - אני רוצה לעבוד ברייד ( RAID ) אז צריך שיהיה לו כמה כוננים קשיחים. - אמינות יציבות ומהירות הם ערך עליון. - ולגבי מי שחושב להציע לי AMD אני חושב שזה לא מומלץ מכיוון ש intel עם טכנולוגיית ה HT מתמודדים טוב יותר עם עריכת וידיאו ( אלא אם תוכיחו לי אחרת זה יהיה נחמד מאוד ). תודה לכל מגישי ההצעות.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב! ראיתי את המחשב הזה http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2159&catId=40 של סוני ויש בו כל מה שאני מחפש, מה דעתכם עליו האם הוא אמין מספיק? בנוסף,רציתי לדעת איך הם בתחום של שירות ואחריות והאם יש למישהו ניסיון עם המחשבים שלהם? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד בסביבות 4000 ש"ח. עקרונית המחשב מיועד לעבודה משרדית, מולטימדיה וקצת משחקים (קל עד בינוני). בחנתי מספר אופציות, בהן Dell Latitude 3540, אבל רציתי לראות האם יש המלצה לדגם בעל מפרט עדיף. פחות התרשמתי מהמעבד 4200U ומהעדר יציאת ה-HDMI (באופן תמוה) בדגם הזה. *מטרות המחשב? עבודות משרדיות , משחקים (קלים-לדוגמא civ5), צפיה בסרטים. * גודל המסך - 15.6 או דומה. עדיף מאט. * רזולוציית המסך? עדיפות ל- FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי - לא פקטור משמעותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מספיק זמן סוללה של 3-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ליציאת HDMI, אך לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות * כונן אופטי? …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין WIN 10 מדיסק און קי על מחשב נייד ASUS K55A לפי מה הכתוב פה http://www.tenforums.com/tutorials/2376-usb-flash-drive-create-install-windows-10-a.html השתמשתי בRUFUS ומשום מה לא נוצרו מחיצות כמו בהתקנה של UEFI. מה הבעיה פה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, נניח עד 3000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף מאוד שלא 2. מה שימושי המחשב: גיימינג, הרצת MATLAB, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: MATLAB בתדירות גבוהה (אבל לא נראה לי שזה צריך להשפיע על השיקול, כל מחשב סביר יסחוב בכיף) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: רוצה להיות מסוגל להריץ בכיף משחקים חדשים שיוצאים בשנה הקרובה נניח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינצ', 1440X900 אבל יוגדל בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש חנות (אתר עם חנות פיזית) שמוכרת מחשבים ניידים טובים לכל מטרה (משחקים, תוכנות, עריכת סאונד) עם כרטיס מסך טוב (radeon 800xt) תודות מראש... או אולי אם מישהו מכיר חנות המאפשרת לקנות מחשב נייד בהתאמה אישית או חנות שמתמחה במחשבים ניידים..?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מעוניין למכור את המחשב הישן, ולהוסיף תקציב לקנייה של מחשב חדש. אשמח אם תכתבו לי בכמה אני יכול למכור את המחשב שלי. מפרט: את המחשב אני אמכור ללא ציוד היקפי (מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת), וגם ללא המארז. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחותי מעוניינת ברכישה של מחשב נייד. עלי, כמובן, הוטל לעזור לה. עזבו כרגע את התקציב ואת החומרה- אני כרגע מתלבט בדברים ב"רמה" אחרת. הסתכלתי קצת במה שיש בשוק ובמה שהולך פה בפורומים- התרשמתי מכך שהמחירים של MSI (ב IVORY) ושל GIGABYTE (ב KSP) סבירים יחסית. גם נעזוב כרגע את עניין "אייבורי", אני מכיר ויודע- תודה. זה יכנס לשיקולים בשלב מאוחר יותר. כרגע מה שאני מעוניין לדעת זה איך האיכות של הניידים של גיגהבייט (כי ממש אין עליהם ביקורות ברשת) ואיך הניידים של MSI. בסך הכל בסופו של דבר מדובר בשתי חברות ענק, אני מעריך שבסך הכל אפשר לסמוך על המוצרים שלהם. כמה שאלות: 1. איך החברות אחת מול השניה "ראש בראש"? אם לאנשים פה יש נסיון איתן- את מי הייתם מעדיפים? 2. איך הניידים של…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 3000 ש"ח, עדיף לא לחרוג ולחסוך איפה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים פשוטים יחסית (fortnite, overwatch, Rocket leauge 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אפשר המלצה למסך זול ופשוט מחוץ לתקציב בבקשה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש hard drive של 500gb עם זה עוזר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד, רק שלא יהיה משהו שמפריע לכל הבית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אפשר ממש קל, אבל ממש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב נייד בארה"ב והתקציב שלי 800 $ . מכיוון שאני הולך לכיוון של 13 אינצ' יש לי מספר מוגבל של אופציות . או ללכת על HP ואז המחשב פחות חזק (intel -i3 פשוט) או ללכת עם ACER או ASUS ובאותו מחיר לקבל מחשב יותר חזק (intel -i5 ) הנה הקישורים : 1. [http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&email_id=1852304&jumpid=in_r329_emailconfig] 2.[http://www.amazon.com/Acer-Aspire-TimelineX-AS1830T-3721-11-6-Inch/dp/B003N3JJJY/ref=sr_1_3?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1290966344&sr=1-3] 3. [http://www.amazon.com/U35F-X1-Light-13-3-Inch-Laptop-Battery/dp/B003XRDA4A/ref=sr_1_3?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. חריגה של עד 500 ₪ (עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עריכת וידאו בסיסית, עבודה משרדית, בניית אתרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אולי כרטיס מסך (תלוי עד כמה כרטיס המסך המובנה יספק את הצרכים שלי) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט אבל לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1327.91 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 588.25 ] 1 Memory : Kingston DDR-RAM 512MB PC2700 Memory [ ¤ 611.1 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR 256bit Retail Video Card [ ¤ 2099.96 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Epo 16/40 Retail [ ¤ 205.34 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + O…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. אני חדש פה השבוע הלכתי והוצאתי הצעת מחשב, ברצוני לדעת אם אתם יכולים לכוון אותי במה שדורש החלפה מארז: RAIDMAX Scorpio 868 Silver לוח אם : MSI K8N Diamond nForce4 SLI 939 מעבד : AMD Athlon 3200 512Kb Cache BOX 64Bit 939 זכרון : TWINMOS DDR 512MB 400mhz x2 כרטיס מסך : MSI NX6600GT VTD128E 128MB DDR TV/DVI PCI-EXPRESS דיסק קשיח : 160GB 7200Rpm Sata Western Digital כרטיס קול : 7.1 o\b Creative צורב : NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK כונן דיוידי: TOSHIBA DVD BLACK מקלדת : Logitech® Media Keyboard עכבר : Logitech® MX518 Gaming-Grade כרטיס רשת : 2x10\100\1000 כרטיס רשת אלחוטי : o\b המחשב מיועד למשחקים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כבר במחשב 4ג'יגה ראם ידש לי כרטיס מסך ATI Radeon HD 4670 DD3 1G עכשיו מה שאני רוצה זה חוות דעת על כמה חלקים שקניתי היום מעבד: AMD Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz CPU קירור למעבד: Thermaltake Blue Orb II Silent 140mm CPU Fan For 754,393,AM2,775 (תכלס גם מתאים לAM3) לוח אם: Gigabyte GA-MA785G-UD3H (AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD 4200, HDMI, 1394a) [2סלוטים לכרטיס מסך יענו אפשרות לקרוספייר בעתיד] והארדיסק WD 500GB יצא לי: 1700 ש"ח. למטרת שימוש: הכל בתכלס לרוב אינטרנט ומשחקים. וזה כי אני ממש ממש ממש עני(חייל) פשוט החלטתי לפנק את יצמי ליומולדת 20 שהיה לי לפני יומיים (:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי... 1. חוות דעת על המפרט הבא 2. אני לא יודע איזה מארז + ספק כח אני צריך... אני חושב שבערך 620-750W... מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1017 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5N-D ¤761 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31160 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 nVidia ¤317 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2N800SR2GK כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 512MB PCIe ¤1168 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV387 צורב Pioneer DVR-115D Black X20 DVD ¤129 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=P…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500,אני יכול לגלוש לכיוון ה3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב:גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis2 ,BF3 וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)?כן מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קניתי לוח אם mini ATX וכרטיס גרפי די קטן (מאוורר אחד) ואני הייתי רוצה לקנות מארז עם לפחות חיבור אחד USB 3.0, ועם מסננים שבקלות ניתן לנקות שעולה פחות מ-300 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... צריך המלצה למחשב שיריץ אינטרנט/אופיס/מוזיקה/סרטים - בקיצור שטויות שלא מצריכות ביצועים מזהירים אם כי חשוב שיעבוד חלק ומהר יחסית. אין לי כל כך מושג במחשבים ניידים, ואני די אבוד בין כל החברות והדגמים. 1. אילו דברים חשוב לבדוק במפרט (מעבד, זיכרון, כרטיס מסך וכו')? 2. אילו חברות מומלצות, בהתחשב ביבואן בארץ, באחריות ובשירות? (רצוי LG אם יש משהו טוב) 3. המחשב צריך להתנייד, אבל לא המון. זאת אומרת שלא צריך שיהיה הכי קטן וקל (להפך. זה לא נראה לי נוח במיוחד) אבל גם לא משהו פצצתי מבחינת גודל. 4. זמן סוללה ותקופת הכשירות שלה - המחשב יהיה בבית רוב הזמן, אבל עדיין שיוכל להחזיק במידה נורמלית יחסית למחשבים ניידים... מה עוד חשוב לבדוק ולהגדיר בצרכים? כל עזרה תתקבל בברכה כי אנ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000 ש"ח ללא חריגה. 2. מהו היעוד של המחשב? אופיס, אינטרנט וסרטים 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? המסך הקיים זה DELL 23", והמחשב יכלול מקלדת ועכבר. 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? לא 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד? לא 6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופיס, אנטי וירוס? לא 7. האם יש העדפה לחנות\רשת מסויימת? האם יש העדפה לחנות מאיזור כלשהו? אזור המרכז-שפלה, הם מתגוררים בראשון לציון. 8. האם יש העדפה לגודל מארז (למשל HTPC או מארז מיקרו)? לא 9. האם יש בקשות מיוחדות במפרט? ללא כרטיס מסך מכיוון שיש כבר אחד כזה במחשב הקיים (ראדון 567…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-