ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אחי כרגע נמצא בשיקגו בארה"ב ואני מחפש לקנות מחשב נייד. קודם כל ההתלבטות שלי היא האם בכלל לקנות מחשב או בחו"ל או בארץ? בכל מקרה במידה ואני אקנה מחשב בארץ זה יהיה מאילת. המחשב הוא למטרות לימודים, תוכנות שקשורות לתואר של מהנדס תוכנה שפות תכנות וכד'. אין שימוש במשחקים, מסך 13-15 אינטש, זיכרון 16 ג'יגה ומעלה, כונן SSD 256GB ומעלה, רזולוציית מסך 1920X1080 ומעלה, יש צורך ביציאת HDMI ובUSB 3.0 ובכלל בכל יציאות חדשות שיתנו לי מענה לטווח הארוך. דרושה תמיכה לתחנת עגינה. צפייה בסרטים 4K ותלת מימד(קיימת אצלי טלוויזיה 50 אינץ תומכת 4K ותלת מימד ככה שאני אשתמש במחשב לחבר לטלוויזיה בכדי לצפות בסרטים.) אין צורך ברישיון של מערכת ההפעלה אם זה בא כתוספת למחיר הקיים. בלו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכלום , אני גיימר לשעבר , והיום אני רוצה לחזור לעולם הזה , והייתי רוצה לקנות מחשב חזק למשחקים , אשמח מאוד אם תעזרו לי אני קצר בזמן וקונה את המחשב היום - מחר . תקציב 4500 שח לא צריך מסך לא מקלדת ולא עכבר. רק מארז ומפרט. תודה רבה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ותודה מראש. אחרי שנים מחוץ לתחום המחשבים הכל כבר נשמע לי כמו סינית ואני זקוק לעזרה. אז לקראת הקמבק המרהיב שלי: אני צריך נייד שרצוי שלא יעבור את ה-6000 ש"ח ואם אפשר נמוך יותר מה טוב.. המחשב ישמש לעבודה משרדית, עבודה כבדה על אינטרנט וגם עריכת גרפיקה דו-מימדית. האינטרנט צריך להיות אלחוטי, והמחשב יטייל קצת אז רצוי בטריה שתחזיק את ה-3 שעות, ומחשב שלא ישקול כמו משקולת. לא ברור לי מה קורה עם כרטיסים גרפים, אני לא מתכוון להריץ את DOOM 7 על המחשב, אבל אני ארצה שהוא יוכל להתעסק עם גרפיקה בצורה מכובדת, בעיקר פוטושופ. עריכת סרטים תהיה אופציה מבורכת אבל לא הכרחית. מסך של 15 אינצ' לפחות. צורב משולב DVD ו-CD. אין צורך ברמקולים, כרטיסי טלוויזיה או מקלדת.. אבל הומלץ לי לקנות עכבר חיצ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , חג פורים שמח אשמח להתייעץ לפני רכישת מחשב קטן מידות לחדר שינה . השימושים די בסיסיים -אינטרנט, סרטים, IPTV (יש מנוי ), משחקים קלים . הכי חשוב שיהיה שקט . רצוי שיהיה די קטן ושידע "להתעורר" בלחיצת כפתור כלשהו על גבי המקלדת האלחוטית (כדי לא לקום כל פעם ולהפעיל) מבחינת גודל מארז- ה NUC מתאים, אפשר גם מארז קומפקטי - asrock deskmini a300. מדובר במקום ייעודי שנבנה בתוך ארון בגדים ,שם נמצאת טלוויזיה בגודל 32 אינץ' . למחשב העתידי חייבת להיות כניסת hdmi + כרטיס קול שהסאונד יגיע מהטלוויזיה ללא חיבור רמקולים חיצוניים אין צורך במודול WIFI כי יש שקע אינטרנט בתוך הארון שתומך ב-1000 מגה . רצוי שיהיה מודול BT לחיבו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצטער על השיגעון שאני עושה פה בזמן האחרון, פשוט אני רוצה לקבל את הטוב ביותר שאני יכול לקבל בתקציב שלי. להלן 3 מחשבי DELL ש"תפסו" את עיני studio 1555 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1555-t65.htm עם הרחבה ל 4 ג'יגה הוא יוצא יותר יקר מהתקציב שלי בכ 300 ש"ח אך אם הוא שווה את זה אני מוכן להתפשר. studio 1537 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t58.htm בעל מסך 15.4" ואחריות לשנה שלא ניתנת להחרבה inspiron 1545 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6500.htm כולל מערכת הפעלה כולם באים אם כמעט אותו מעבד, אותה כמות זכרון (הרחבה ל 4), ופחות או יותר אותה קונפיגורציה. אשמח לקבל ביקרות קצרה עליהם והמלצה לאחד מהם או אם לדתכם יש נייד עם אותה קונפיגורציה אך …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט עם I5 ולפחות 8GB זכרון בשביל להריץ הרבה מכונות וירטואליות. כרגע יש לי מחשב עם מעבד AMD 3X 435 ו8GB זכרון והוא מתקשה מאוד להתמודד עם העומס. אני מריץ באופן קבוע סביבה עם 10-15 נתבים פעילים ושלושת הליבות של המעבד נמצאות בעומס של מעל 90% (גם עם IDLE-PC) המחשב משמש אותי בשביל להתכונן לבחינת CCIE. מבחינתי המטרה היא מחשב שנותן מקסימום ביצועים במינימום מחיר. 1. מה התקציב המקסימאלי? אני מאמין ש3K יהיה המקסימום שאני מוכן להשקיע. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה, עבודה משרדים ותכני HD. א) במי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , http://www.asus.com/Notebooks/Special_Edition/ASUSAutomobili_Lamborghini_VX7/ אני יכול להביא את המחשב הנייד הזה ב 8500 אשמח לחוות דעות , המלצות, האם זה המחשב הנייד הכי חזק כרגע ? למשחקים ובכלל ? יש לו מתחרים ? הצעות אחרות? בבקשה תגיבו לטוב ולרע תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי שמח לשמוע איך המפרט הנ"ל , כרטיס הזכרון לא עבור המחשב הזה , אני מתכוון להעביר 2 סטיקים של זכרון שקניתי לא מזמן למחשב הנוכחי : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231428 וגם להוסיף לו כונן ADATA S510 120 GB SATA III SandForce שיש לי כבר כיום. המחשב בעיקר לעבודה יומיומית שכוללת יישומי אינטרנט ואופיס. כמו כן , תיכנות על visual studio 2011 ו eclipse . אני רוצה לשמור לעצמי אופציה להריץ קצת משחקים כשיהיה לי יותר זמן פנוי ולכן אני רוצה שכרטיס המסך יהיה חזק פחות או יותר , המסך איתו אני רוצה לעבוד הוא DELL U2412M אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לשיפורים / שינויים. תודה רבה. מארז מחשב CoolerMaster Silencio 450 דיסק קשיח Western Digital Caviar Green WD20EARX…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן שלי לא יחזור מתיקון בשל חוסר חלקי חילוף ולכן אני מחפש מחשב דומה או עדיף עליו. השתמשתי בlenovo flex 15.6" עם 8GB זכרון, דיסק משולב של 24GB+500GB וכרטיס מסך 820M. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 (צריך לכלול הרחבת אחריות במידה והאחריות לשנה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין בלפטופ בו אוכל לעבוד קצת בפוטושופ בעבודה,,,, מאוד חשובה לי רזולוציית מסך(יש לי מצלמה 36 מ"פ) ודיוק הצבעים של המסך עד כמה שאפשר. איך הYOGA 2 PRO לצרכיי? האם יש לו תחליף? (אולי המקבוק פרו,,,,,?) התקציב שלי הוא 6K(קונה באילת) אשמח לעזרתכם האדיבה כמו תמיד בברכה, אורי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו אם זה שווה: מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד AMD AM2 ATHLON 3200 64BIT שדרוג ל 3500 רק 99 ש"ח אחריות מעבד לכל החיים!! לוח אם PCI-EXPRESS MSI K9N NEO CHIPSET NVIDIA NFORCE ניתן להשיג גם לוחות ג'יגהבייט ואסוס כרטיס קול 7.1 ( 8ערוצים) כרטיס רשת 10/100/1000 אחריות לוח אם 3 שנים!! דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM (WD,MAXTOR,HITACHI) אחריות דיסק קשיח 3 שנים!! ניתן לשדרג לכל דיסק אחר אספקה מיידית. אפשרות לתשלומים. שנתיים אחריות בפריסה ארצית בכל מעבדות אייבורי. אחריות למעבד ולזכרון לכל החיים, 3 שנות אחריות ללוח האם ולדיסק הקשיח זיכרון פנימי 512MB DUAL DDR II 667MHz אחריות זיכרון לכל החיים ניתן להרחבה כונן אופטי צורב SONY/LG/N…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט עבור חבר: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? הטוף הוא 5 אלף - כמה שיותר נמוך מזה יור טוב 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה היא עבודה משרדים, תכנות ומשחקי סימולטור טיסה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. יש עדיפות לציוד הקפי אלחוטי ואין צורך בכרטיס טלוויזיה, מערכת הסאונד תהיה בסיסית למדי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול על גבי הלוח יספיק 5. האם יש לכם העדפ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב שיחובר למסך 22-24" מעוניין שיריץ עליו סרטים ומשחקים כבדים, ללכת לכיוון המשחקים במסגרת התקציב. אין מטרה לתוכנות עריכה\תוכנות כבדות מעבר למה לממוצע למשתמש הרגיל. לא מתוכנן OC. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין במחשב משחקים, שיריץ כל משחק ממש טוב. בוא נגיד שבבדיקה של ההרצת משחקים בתאר שם, יקבל 100. לא אכפת לי משקל וכו'. ראיתי באתר http://www.alienware.com אבל זה לא בארץ מעונין משהו כמו שלהם, משהו טוב ויפה כזה :] הצעות בבקשה. אשמח למערכות של חברות מוכנות כאילו. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מדובר במחשב להורים שכל השימוש שלו הוא גלישה ברשת, שידע להרים וינדוס 10, כרום וסקייפ. אם אפשר להכניס בתקציב גם SSD אפילו בנפח קטן (נניח 256 גיגה) אז אחלה. אני כן רוצה שהמארז יהיה קטן (הם לא ישדרגו או יתעסקו איתו). ספק איכותי (יש מדי פעם הפסקות חשמל ואני רוצה משהו שישרוד את זה). 2 הדרישות האלה יותר חשובות מה-SSD. בלי מסך ובלי ציוד היקפי. אשמח אם תרכיבו לי ב-Ivory
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז השאלה שלי היא כזאת: אני קונה מחשב גיימינג באזור ה4000-4500 שקל והוא מגיע עם 16 גיגה ראם של סטיק אחד, אני יודע ש2כפול 8 יהיה יותר טוב אבל השאלה שלי היא במה הוא יעזור לי? והאם זה שווה את ההבדל של ה200 שקלים מכיוון שה16 בא מהרכבה של החנות וכל שינוי גם אם זה פחות עולה פחות זה יעלה יותר... האם ההבדל של ה200 שקל האלה שווים אתזה? ולמה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Intel Core i5 8500 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 Gigabyte B360M DS3H Corsair DDR 4 8G 2400 CL14 Vengeance LPX Red (סה"כ 16 ג'יגה ראם) ************** Palit Geforce GTX 1070 Dual 8GB GDDR5 VR Ready Samsung 256GB M.2 SSD NVME - PM981 Seagate HDD 2.0TB 64MB SATA3 Barracuda Corsair Carbide 100R Silent Mid Tower Black ANTEC psu 550W Neo Eco Modular 80+ 4900 ש"ח. ****** ברשותי סלוט נוסף זהה הערות\הארות אחרונות לפני הרכישה? הבנתי שיצא דור חדש של כרטיסים אבל הדדליין שיש לי זה גג עוד 3-4 שבועות ומעדיפים ממש שארכוש אותו בימים הקרובים. תודה רבה על העזרה -------------------------…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, הנה כל המידע שאני יכול לספק לכם: אני צריך מחשב מהיר מאוד, להפעלה של תוכנות כבדות, SQL Server, Visual Studio, Windows Vista, אופיס, לפעמים גם פוטושופ ופלאש. לא רוצה שהמחשב הזה יתקע או יגמגם אף פעם. המחשב מיועד ברובו לעבודה אינטנסיבית וממושכת, ומולטימדיה. משחקים הם לא חובה, אבל רצוי לתמוך. יש העדפה למוצרים ממותגים ואיכותיים. יש לי חשיבות למראה והתאימות במראה של החלקים החיצוניים, כמו מארז, מסך, רמקולים. עדיפות לצבע תואם (שילובים כמו שחור+לבן, שחור+כסף, לבן+בורדו) אני לא מתכוון לעשות OC (לפחות כך אני חושב). אני רוצה (לקוות) שהמחשב יהיה רלוונטי גם בעוד שלוש שנים כמו שהוא, ושבכל מקרה שדרוג חלקים בודדים יהיה אפשרי גם אז. המחשב בחדר שינה ופועל 24…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד, של חברה מוכרת, בסדר גודל של 5000 ש"ח, +- 500. המחשב יהיה לעבודה ב-office וגלישה באינטרנט. מסך - מינימום 14" משקל - לא יותר מ- 3 ק"ג. אשמח להצעות ודעות לגבי מפרטים. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤1288 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤506 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 מחיר: ¤655 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025L 120mm כמות: 1 מחיר: ¤29 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata || 32MB כמות: 1 מחיר: 355¤ כרטיס מסך: Gigabyte 9600GT 512MB Zalman Cooling Retail כמות: 1 מחיר: ¤700 מקלדת: LOGITECH Media Keyboard כמות: 1 מחיר: ¤96 עכבר: LOGITECH Optical Wheel Mouse S96 White- OEM כמות: 1 מחיר: ¤48 רמקולים: LOGITECH R-10 כמות: 1 מח…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ-2000-3000 ש"ח. (גמיש). * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: 15.6 או יותר. אין העדפה למבריק או מאט. * רזולוציית המסך: לפי המלצתכם... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מעדיף שתהיה מקלדת יחסית מרווחת (אתם יודעים, לא מהמקלדות של הניידים הצפופים האלו. משהו שיאפשר להקליד כמו בנאדם) * משקל רצוי: לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: מעדיף שתהיה סוללה חזקה יחסית. אני אגיד לדוג' 5 שעות, אבל בתכלס תלוי בהמלצות שלכם בהתאם למחיר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * Bluetooth: לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מינימום 500 ג'יגה. לא חשוב סוג הכונן. * כונן אופטי: לא חובה. האם דרושה תמיכה בתחנת…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אבא שלי מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי העבודה שלו. הוצע לו 2 מפרטים הבאים : IBM Thinkpad R50e Centrino (p/n: UR0Q3IM) מעבד Intel 725A P-M 1.6Ghz/2MB cache מסך: 15" TFT 1024x768 זיכרון 512MB דיסק קשיח - 60GB מהירות 5400 כונן - Multi Burner DVD-Writer Combo קבוע (צורב DVD ) משקל נשיאה: 3Kg , סוללה: עד 4 שעות, 6 Cell תקשורת: מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים Wireless : כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g זיכרון מסך: ( 32-64MB Intel Extreme 2 graphics (shared יציאות:2 USB 2.0 X , external display, mic., st. speakers מערכת הפעלה: Windows XP Home שנה אחריות בינלאומית מחיר 5684 ש"ח. במקביל להצעה הזו, הוצע מחשב נייד של גיגהבייט בהנחה מחבר, עם …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1265 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤636 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤2278 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2044 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS מחיר: ¤381 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8002GK מחיר: ¤574 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מחיר: ¤40 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU מחיר: ¤398 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤407 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SIL…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב נייד חדש וכשאני מאמץ אותו ע"י הפעלה של תוכנה או משחק כבדים אז הוא מן הסתם מתחמם אני שוקל לקנות משטח קירו למחשב נייד אשמח אם תמליצו לי על משטח טוב וזול יחסית מעבר לזה אם יש לך פתרונות אחרים אני ישמח מאוד אם גם כן תציעו בתודה מראש לעוזרים אבי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגדול התקציב לא גדול במיוחד ,באזור ה4000 שקל אני חשבתי על מעבד כמו ריזן 1700 בגלל ה8 ליבות שלו ו16 גיגה DDR4 הבעיה שאני לא מעודכן בלוחות אם היום חוץ מזה אני יודע שליבה של AMD היום לא חזקה כמו ליבה של אינטל היום ,שעושים ראש בראש עם דגמים מתחרים בכל זאת ניראה לי שהפעם אני ילך על AMD כרטיס מסך ,בגלל התקציב ,אני רוצה דרג בינים ,אבל שיהיה עם לפחות 4 גיגה זיכרון גרפי זה מחשב לקרוב משפחה ואני רוצה שיחזיק מארז אני רוצה פשוט ,אבל ספק כוח טוב ,ועם הספק שיהיה מספיק טוב להחזיק בעתיד כרטיסי מסך חזקים יותר בכל מקרה צריך מפרט שלם ,ותודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-