ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,373 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם, מחפש מחשב עבור סטודנט, מרבית השימוש יעשה בתוכנות אופיס למיניהן ולצפיית סדרות/סרטים, רצוי מסך 15 אינצ', SSD יתקבל בברכה לאופציה לשימוש עתידי מאסיבי יותר, צירפתי את השאלון עם תשובות, תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 בערך? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסדרות (בחיבור למסך טלוויזיה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית, שימוש בתוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור בו זמנית על מגוון עבודות מקבילות, עבודה עם לוח WACOM תוך כדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש גם מסך - 23" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. world of warcraft בעיקר וגם קצת FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך "24 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים \ עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש רב כמובן למשחקים ותוכנות כמו פוטושופ , Sony Vegas , Cubase ועוד. רזולוציה שאני משתמש בדרך כלל זה 1980X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 חצי חצי , המחשב בחדר והשימוש הרב באוזניות ככה שזה לא מפריע. 6. האם מ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע בארה"ב ואני מחפש לקנות מחשב נייד בשביל תואר במדעי המחשב שאני מתחיל בקרוב. אפשר הצעות למחשב בסביבות ב900 דולר? האם יש חברה מסויימת שעלי להתרחק ממנה מראש בקטע של אחריות או משו בסגנון? הדבר היחידים שאני מוותר עליו מההתחלה זה כרטיס מסך טוב למשחקים למרות שאני הייתי רוצה שיהיהו לפחות HDMI תודה מראש נ.ב המלצות על איפה לקנות יתקבלו בברכה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יכול מאוד להיות שאם לחכות איזה שבועיים שלושה,המחירים טיפה ירדו.ונדע יותר על NF4 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 1,070 ש"ח Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 1,259 ש"ח Samsung 512MB DDR 400 Original 550 ש"ח Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT GV-NX66T128VP 128MB DDR III 1,258 ש"ח GyroTech Midi Atx BOND II USB H7650 188 ש"ח Tsunami 350 Watt 149 ש"ח סה"כ 4,474 ש"ח דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לבנות מפרט לחבר ב 3500 שקל מפרט למשחקים יש לי כבר משהו שאני כנראה אלך עליו, אתם זאת רק התייעצות וסגירת קצוות נובים למינהם מתבקשים שלא להגיב - אני רואה מלא תגובות של מפרטים מכאלו שלא מבינים בגרוש, אז בבקשה תחסכו ממני את הקטילות תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוקל לרכוש 9900K ולא מצליח להחליט איזה בורד לבחור בין השניים הבאים (אפשרי להציע משהו אחר) , אשמח לדעתכם בנושא... GIGABYTE Z390 AORUS MASTER או ASRock Z390 Taichi Ultimate הציוד הבא קיים כבר וממתין להתקנה בלוח שיבחר.. שני MVNE 500GB 3200/2600Mbps לטובת raid strip עבור מערכת ההפעלה. שני SSD 256 GB שני HD 3 TB מכניים ו 32 GB RAM ו GTX 1080 וספק 800Watt gold חשבתי לקרר את המעבד עם הפתרון הבא: Corsair Hydro Series H100i PRO Low Noise מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות לפטופ לשימוש משרדי בתקציב של 2500 ש"ח בערך. חשבתי לקנות ב- eBay את ה- Sony Vaio (המחשב בשביל אחותי, והיא אהבה את הסוני) מהסדרות הזולות יותר. מה אתם אומרים? האם כדאי לקנות בחו"ל לפטופ, או עדיף לקנות בארץ כדי שלא יהיו בעיות של אחריות? אבא שלי רוצה לקנות באיבורי (:-\ איך אני משכנע אותו שבאיבורי לא קונים) לפטופ של MSI. מה דעתכם על MSI בלי קשר לאיבורי? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Athlon 64 3000+ (S-754) (box) 1 1450 1450 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KV8-MAX III (s754) 1 1050 1050 זכרונות? DDR 500 כמות מחיר סה"כ 256MB x 2 Hyper-X Kingston 1 1130 1130 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) כמות מחיר סה"כ RADEON 9600XT TV,DVI 256MB 1 1120 1120 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 120GB SATA 1 660 660 צורבים? כמות מחיר סה"כ SONY 52 x 32 x 52 (kit) 1 210 210 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans כמות מחיר סה"כ Case FAN + LED x3Color 1 40 40 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX MIDI 400W usb,p.stab.,window 1 260 260 SYSTEM ASSEMLY 190 סה"כ 6110
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שלא תהיה חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, סרטים ב FullHD ועבודה משרדית (word , אינטרנט ...) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני לא סגור עליו אבל כנראה T260HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים crysis וכל אלה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה המלצות להצעות למחשבים ניידים טובים במחיר מינימלי. אני מעדיף שיהיה כמה שיותר כוח עיבוד וזיכרון, הארד דיסק של 30 גיגה יספיק. אין צורך בישומים גרפיים כבדים. תודה לכל העוזרים (ולהקדים תרופה למכה, אני מעדיף שלא לעבור את ה5000 ש"ח)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבטת בין שני ניידים: האחד בארץ: http://ksp.co.il/?uin=18735 והשני בארה"ב: http://www.samsung.com/us/computer/pcs/NP740U3E-K01UB ההפרש במחיר הוא כ- 1500 ש"ח, ואני נוטה ללכת על האמריקאי (למרות שיש לו רק שנת אחריות אחת בינ"ל, ואילו בארץ מקבלים 3 שנים, אבל זה לא נראה לי שווה את ההפרש). העניין הוא שכנראה יש הבדלים מינוריים בין המחשבים (משקל, כרטיס מסך ...). אשמח לשמוע חוות דעתכם אם יש באמת אחד מהם שיותר טוב מהשני. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם מי שיכול לזרוק מילה, אשמח , כי בתחום הנישאים אני מעט חלש וכרגע מחפש נישא עם סנטרינו... בחיפושים ברשת מצאתי את הcompaq nx7000 ואת הx1000 הכוללים דגמים עם שלושת מעבדי הסנטרינו (1.4 , 1.5 , 1.6 ) , מעניין אותי דווקא הסנטרינו בגלל יכולות התקשורת החזקות וכמובן הסוללה שמספיקה לחמש וחצי שעות... העניין הוא שבארץ מצאתי רק את הnx7000 במחיר של 9400 ש"ח ובחנות שאני בכלל לא מכיר... האם מישהו מכיר דגמים מומלצים אחרים המכילים סנטרינו וניתן להשיגם בארץ ? ואם מישהו כאן קנה אחד כזה (שיתחדש ) ויספר לי בכמה ואיפה (אם זה מותר כאן ). תודה מראש למי שיכול לעזור יום טוב. זיו.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, מה שלומכם? אני מחפש להחליף את הלפטופ שלי. אני יודע ששני המחשבים האלו שונים בתכלית, אבל זu בעצם השאלה האם להישאר בווינדוס או לעבור למק. נמאס לי קצת מהעייפות של ווינדוס, אני לא יכול עם המחשים שנתקעים כל הזמן, והבנתי שבמק זהלא קורה חשוב לי מאוד שיהיה במחשב זיכרון ssd, לפחות 8 gb זכרון פנימי , ושיהיה קל ונייד עם סוללה גבוהה. מסך 13.3 מט המחשב הוא לבעיצועים סטודנטיאלים בעיקר, אבל חייב לטוס, בלי בעיות ובלי להיתקע, ותריך להישאר לפחות ל4-5 שנים במצב טוב :-) התקציב, 6.5-7K , כל הצעות אחרות יתקבלו בברכה הסמסונג הנל הוא הטוב ביותר שמצאתי בקטגוריה (נרחיב לו את הזיכרון הפנימי) והמק הזה הוא הטוב ביותר שאפל מציעים במסכי 13.3. (ידוע שהמק חורג מהתקציב, זה בסדר :-) יום טוב לכו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD? Athlon64 3200+ (S-939) 1110 GIGABYTE K8NXP-SLI (s939) NF4 1020 512Mb DDR 400MHz Samsung 300 PINE XFX FX5200 256MB TV ,DVI 128bit 400 MAXTOR 120GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9 500 SONY 52x32x52 (kit) 140 HEC Compucase CI-69U6 400W 440 TFT 17'' FP71G 12ms 1560 Total price 5470 ¤ for payments 12 X 498 ¤ מה אתם אומרים על המפרט הזה????יש משהו להוסיף?להוריד?הצעות משהו? התקציב שלי זה מקסימום 6000.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב קטן לניסויים. הניסויים כוללים תוכנה, וגם חומרה, לכן אני מעדיף שזה יהיה מנותק לחלוטין מהמחשב Desktop שעליו אני עובד. אז החלטתי לקנות טאבלט קטן, שיהיה עליו Windows. מישהו מכיר משהו מתאים? תודה רבה card
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד i7 920 קירור מעבד Scythe Mugen לוח אם Asus P6T זיכרון Corsair Dominator 1600Mhz (3X2GB עם צלעות קירור) הארדיסק WD Blue 320GB כרטיס מסך Nvidia 8500GT 512MB Silent מארז חדש HEC 6AG1 וספק חדש Seasonic S12II 430W DVDRW לא זוכר איזה, אבדוק אם צריך. איזה ערך כספי יש היום למפרט הזה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב ישן יחסית (מאמצע שנת 2008 בערך) שאני מעונין למכור. הכנתי מפרט של החומרה הקיימת במחשב ע"מ לקבל מכם כיוון לשווי שוק עדכני למפרט הנ"ל. מובן לי שהמחירים על החומרה הישנה כבר לא גבוהים כ"כ, אך עדין אשמח אם תעריכו את שוויה. להלן המפרט: בברכת חג שמח, דין.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרות עבודה שאני הולך איתו הרבה, ויש שתי מפרטים שאני מתלבט בינהם הראשון מחשב של dell מעבד Intel Core i3 M350 2.26Ghz מערכת הפעלה Win 7 Heb זיכרון DDR3 1333 MHz 3GB כרטיס מסך Intel HD מסך 13.3" דיסק קשיח 2.5” HDD 500GB 7200RPM נדיר ביותר צורב ללא צורב אך ניתן להוסיף צורב חיצוני יציאות וכניסות USB(v2.0)*2, 1 e-STAT/USB combo port, HDMI, Mic-in, Headphone-out, RJ45, port replicator port, 5-in-1 card reader(MS/MS Pro/Ms Duo/MMC/SD), Express card Bluetooth יש מצלמת רשת Build in 0.3MP Web Camera כרטיס רשת Ethernet 10/100/1000 Base T on Board רשת אלחוטית Pro/Wireless 54Mbps קול HD Audio, Speaker 1.5Wx2 סוללה 6…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי כמה שנים טובות של לימודים עם מחשב נייח ולפני כמה שנים טובות של עוד לימודים...החלטתי לשדרג! מעוניין לקנות מחשב נייד, בעיקר לצרכים ביתים אך גם לצרכי לימודים - תואר שני שיכלול עבודה עם מטלב, אופיס. מטרות המחשב: אינטרנט אופיס,צפיה בסרטים, עבודה עם תוכנות כמו מטלב * גודל המסך? "14 * משקל רצוי? לא קריטי, לא סוחב אותו כל הזמן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן ווינדוס 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL,LENOVO *מעבד i5 הערות - חשוב לי נושא האחריות, שתהיה אחריות ושירות טובים. מבחינת חברות, כמו שציינתי, אני מעדיף DELL או LENOVO. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הציעו לי את המיפרט הבא ב-5320 למפני משא ומתן מעבד אינטל i5 8600K לוח אם גיגאבייט K3 Z370 דיסק קשיח 250 SSD סמסונג + 1 טרה בייט מארז Antec DF500 ספק כוח 550W כרטיס מסך 1050 6 GB מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד * Bluetooth? מעדיף שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ומעלה * כונן אופטי? לא הכרחי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? משום מה ננעלתי על ASUS שלום. השארתי למעלה רק את מה שרלוונטי. מחפש נייד פשוט, שישרת אותי לאינטרנט ואופיס לכמה שנים. משום מה ננעלתי על ASUS ואני הולך לאיבוד בין הדגמים. ראיתי את ה S400CA מוחדש עם שנה אחריות באתר קופונים ב 2099. יש את דגמי ה 451 למיניהם. ממש הולך לאיבוד. תודה! אסף
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא לקודי ו JRIVER שיריץ (הרבה) קבצי FLAC הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מחשבי Barebone - intel NUC NUC5CPYH - Intel - NUC SFF Barebone (No memory and storage) - Intel Celeron N3050 Braswell - Intel® HD Graphics - 1X SODIMM 1333/1600Mhz DDR3L, HDMI 1.4a,VGA - 2.5 inch SATA Bay, SDXC Slot, 2xUSB3.0, 2xUSB 2.0, Gigabit ... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 672/659 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייד KVR16LS11-8 - Kingston - 8GB DDR3L 1600Mhz CL11 SODIMM 1.35V - KVR16LS11/8... Lifetime Warranty כמות: - 1 - 223/219 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SATA Laptop WD5000LPVX - Western Digital - 500GB - 2.5 inch - SATA3 6Gb/s - 5…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ותודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל המשחקים החדשים והעתידיים לשנתיים הקרובות פחות או יותר, רזולוציה 1980X1020 מכוון להגדרות הכי גבוהות ו60+ FPS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-