עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eyarit,

שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת הדמיות/אוטוקאד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחפש גם מסך מומלץ HDMI 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  2. ASUS ROG G751JY-WH71(WX) Gaming Laptop 4th Generation Intel Core i7 4720HQ (2.60 GHz) 16 GB Memory 1 TB HDD 128 GB SSD NVIDIA GeForce GTX 980M 4 GB GDDR5 17.3" Windows 10 Home 64-Bit ב6,000 ש"ח תודה רבה

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by Nevo,

טוב קודם כל אלו הדברים שאני צריך: * המון - צפייה בסרטים ומוזיקה. * כותב הרבה מאמרים במחשב בנסיעות באוטובוס. * בלי מערכת הפעלה * חיבור ל-אינטרנט קווי + אלחוטי למקרה הצורך. * פחות משחקים. קראתי בעיתון על מחשב של אינטל 64 X 2 ונכנסתי לבדוק באתר. הינה המחשב: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp5-4049565 יש פה קא'ץ? המחשב הזה טוב? מה קורה פה? HP זבל? זה סיני? תודה רב לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  4. שלום לכולם אני זקוק בבקשה למפרט, אשר מיועד ללקוח שמשתמש במחשב לאופיס, אינטרנט, ותוכנות מסחר בבורסה (לא כבדות מדאי) דרישות: מבוסס אינטל. המחשב לא מיועד למשחקים. ללא ציוד היקפי. ללא צורך בנפח איכסון גדול (כלומר GB160 יספיק). ללא צורך בויסטה. לא מתוכנן בכלל OC. כמה שיותר זול יותר טוב, למרות שעדיף חלקים איכותיים (במידת האפשר). אשמח אם תוכלו לבסס את המחשב על KSP (למרות שאני מבין את הבעיתיות שבדבר). מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Box לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200A Black X20 DVD סה"כ מחיר בערך לכל המוצרים:1250₪ מארז, ספק ומסך נתונים לבחירתכם אך אשמח מאוד אם…

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  5. Started by OutLawZ,

המשחק מיועד למשחקים רציתי להתייעץ איתכם, אני קונה בקרוב. Thermaltake VB1000BWS SOPRANO + Window Case 1 499 ¤ AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 1 819 ¤ Igloo 7200 Pro CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 1 59 ¤ Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5" FDD 1 55 ¤ Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 519 ¤ DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 1 959 ¤ OCZ 1G (512Mbx2) Premier DDR 3200 Dual Memory 1 789 ¤ Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 1 429 ¤ Leadtek PX7800GTX TDH My VIVO PCI-e 256Mb Retail Video Card 1 3489 ¤ סה''כ: 9 7617 ¤ www.logicpc.co.il רק את החלקים הללו אני צריך, לא צריך צורב דיוידי וכו'. רצי…

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  6. היי חבר'ה, אשמח לייעוץ לגבי המפרט המצורף. בגדול המחשב מיועד לתכנות (פייתון, web וכו') אולי אתקין עליו sql server קטן,גלישה,צפייה בסרטים וגיימינג קל (לא משחק משהו עדכני כרגע אבל רוצה לשמור את האופציה). יכול להיות שאני אעשה overclocking קל למעבד בהמשך הדרך הייתי שמח לדעת אם החלקים שבחרתי תואמים אחד לשני (לוח אם, זיכרון, הארד דיסק וכו') שהפתרונות קירור מספקים ושהמחשב לא רועש במיוחד. ראיתי שחסר בפלונטר את ה- ssd שבחרתי אז אשמח גם להמלצות ל ssd חלופי לגבי מסך יש לי כרגע מסך קיים של dell עם חיבור dvi-d. בקיצור כל עצה או הצעה לגבי המפרט תתקבל בברכה, התקציב הוא באזור 6000 ש"ח. תודה מראש! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Shurikpus,

שלום לכולם !! ברצוני לקנות מחשב חדש בימים הקרובים. יש לי ג'יגה זיכרון של A-DATA 512*2 400 וצורב די וי די של NEC יש כמה דברים שאני עוד לא סגור עליהם עד הסוף והשמח אם תעזרו לי. אז המפרטים שלי כאלה: מעבדAthlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 815 שח לוח אם ? ASUS A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 695 שח כרטיס מסך ? GIGABYTE 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL) 695 שח דיסק קשיחים? WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB 525 שח מארז 8005 Transparent, 3 Color Fan, 480W 300 שח סה"כ 3030 מפרט שני: מעבדAthlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 815 שח לוח אם GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 590 שח דיסק קשיחים? WESTERN D…

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by Trans_Europe_Express,

שלום לכולם. אני חייל שאו-טו-טו משתחרר מהצבא. כשהתגייסתי, Radeon 9800 היה אחד הכרטיסים החכמים, כיום... אני מניח שלא צריך להוסיף. עכשיו, כשהעת בה אהיה אזרח מאושר מתקרבת בצעדי ענק, ובתור חובב משחקי מחשב מושבע זה שנים רבות, החלטתי לחזור לסצינה. לדאבוני, מרבית המשחקים החדשים כלל לא עובדים על המפרט הנוכחי שלי, שכולל מעבד AMD Athlon XP 2800, ג'יגה ראם DDR 1, וכפי שנאמר - רדיאון 9800 פרו, 128 מגה, שהייתי כבר צריך לעשות לו "downclock" בשביל למנוע מArtifacts להופיע במשחקים. עכשיו, עם בוא השחרור ומענק השחרור (לו אין לי הרבה יותר מידי ערך), ברצוני לרכוש מחשב חדש. את כרטיס הקול וכל שאר החומרה הנלווית אני אעביר מהמחשב הישן שלי. ברצוני לציין, טרם ארשום את המפרטים, שאני לא כלל וכלל לא מח…

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by asaf556,

b]מעבדים AMD Phenom II X4 955BE Socket AM3 BOX ¤1158 לוחות אם Gigabyte GA-MA780G-UD3H ¤484 ספקי כח FSP 400W ATX400-PNR 120mm FAN SATA X 2 P.PFC PSU ¤170 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI Black Dual Chanel CL5-5-5-15 ¤380 כרטיסי מסך ATI PowerColor ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤550 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2742 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It זה כל מה שאני צריך כל השאר יש לי זה היה שדרוג למחשב קיים

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by The Ball,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים, צפייה בסרטים. * גודל המסך? מסך מאט 15.6/14.1 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת * משקל רצוי? לא ממש יודע מה המשקל הממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע. לפי דעתי 5 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500gb 7200 rpm. אם אפשרי להכניס בתקציב ssd מה טוב. * כונן אופטי? צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה (שמעתי ש dell ו- asus טובים) תודה מראש על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Forza Milan,

שלום, אני צריך ב-2500 ש"ח , כולל מסך 17 אינץ' CRT וכולל מדפסת נורמלית במחיר סביר, לעבודה משרדית, (אינטרנט + עבודות).

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  12. אשמח אם תוכלו לחוות את דעתם על המפרט הזה: http://m.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=Vesofshavoa הדרישות שלי הן לא גבוהות מדי: מחשב שיהיה מהיר ונוח לעבודה, ואני רוצה אפשרות להעלות על המחשב משחקים יחסית חדישים. כמו כן, יש אפשרות לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס הזה: http://www.motherboards.org/reviews/hardware/1471_2.html. האם כדאי? תודה, רום.

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by ביז'ו המוס,

יש לי כרגע מחשב : פרסקוט 3 גיגה הרץ לוח אם מעפן של גיגהבייט אני חושב 865 512X2 400MHZ נווידיה 6800U שלא כל כך יציב על סטוק כבר (AGP) ספק ANTEC 550W TRUE POWER 20 פינים אני רוצה לבנות מחשב HTPC ואולי אפילו לעבור לMICRO ATX, או לקנות מארז HTPC ATX יפה ונוח איזה מחשב אני צריך בשביל להריץ סרטים ב720P ואפילו 1080P ובלו ריי וHDDVD בעתיד? אני רוצה מעבד שיהיה מהיר בקיבוץ ופתיחת קבצים דחוסים ופיענוח סרטים, אני צריך בשביל זה QUAD CORE או שDUEL CORE יספיק לי לטווח הרחוק? והאם יש חלקים שאני יכול לקחת מהמחשב הקיים שלי כדי לחסוך עלויות. כמו שהזכרתי השימושים שלי במחשב הם רק אינרנט/מסנג'ר/ICQ ומוסיקה וסרטים. אני מעדיף גם כן חלקים שקטים ככל שאפשר (לוח אם וכרטיס מסך עם קירור פסיבי) אם מישה…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by d1a1n0,

אהלן חברה, דרוש מיפרט לחבר. לא כולל ציוד היקפי או מסך - מחשב נטו. שיהיה מבוסס Intel ולא AMD. לא לכלול הרכבה במחיר הסופי. לא משנה מאיזה חנות, כמה שיותר זול יותר טוב. ההזמנה תתבצע באופן אישי ולא מחנות כזאת או אחרת המחשב מיועד למשחקים, אינטרנט וכדומה. תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by TalShafir,

. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בלי להחליש את המחשב אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה500 שקל ורק אם חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CoD MW3, Crysis 2, Assasian's Creed BH וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" של PILOT ואני לא בטוח בקשר לרצולוזיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ChamP1944,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שווה לנסות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 70% משחקים 35% (אינטרנט וכו'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקיםלדוגמא ישוחקו על המחשב: Total war: Rome 2 ArmA 3, Battlefield 4 ומשחקים שעתידיים לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות אם אפשר הכ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מעבד נקנה בנפרד והוא Q6600. לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤559 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤781 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤122 קירור למארז Ezcool 120mm Case Fan 18.5dba 55.6CFM ¤27 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤250 קשיחים למחשבים שולחניים SEAGATE 250Gb SATA II 16MB 3250410AS ¤388 כרטיסי מסך BFG 8800GT G92 OC2 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤1725 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤35 צורבים Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 S203B ¤159 Total Price : ¤4046 -נבנה ב TMS חוות דעת? טוב? לא טוב? שינוים?

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  18. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 2500 שקל עם חריגה של 100 - 120 שקל מקסימום. בעיקרון אין לי יותר מידי דרישות חוץ מזה שיהיה לו: יצאה למסך חיצוני - לא מחייב כונן דיסקים. שיהיה מספיק זיכרון לסרטים לילדים. רוב הזמן הוא יהיה מחובר קבוע לחשמל. האם תוכלו להמליץ לי על כמה דגמים, תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ido_g,

הסתכלתי על הפורום שלכם... ואמרתי זה המקום לברר... תראו אני חסכתי כסף כבר הרבה זמן לקניית מחשב, וגם אני מקבל סוג של מענק מהעבודה של ההורים שלי לקנות מחשב.... (ככה שיש לי סכום די נכבד ...).... חשבתי על כול מיני רכיבים לשים במחשב הזה, אבל אני לא מכיר שמות ספציפים ודגמים... אני אשמח מאוד אם תוכלו לתת לי פירוט של רכיבים שלדעתכם הם הכי טובים כיום (-רכיבים כמו: מעבדים, מארזים, יחידות קירור, כרטיסים למיני....).......

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. זה מחשב נייד מדגם HP 2230S, הוא די ישן והסוללה שלו גמורה, עובד על מטען בלבד. בקיצור כשאני מדליק את המחשב, הוא מגיע לשולחן העבודה ואז ישר נכבה בבום, כאילו מנתקים את המטען ממנו. ניסיתי גם להוציא את הסוללה מהמחשב עצמו (למרות שהיא לא תקינה) ועדיין המחשב נכבה בסיום העלייה. האם זו בעיה במטען אולי? איך אפשר לפתור את זה? אני לא חושב שזה התחממות כי המחשב נכבה כמה שניות אחרי שנדלק. הוא היה נכבה לעיתים רחוקות יחסית אבל עכשיו נכבה מהר מאוד.

21. Started by NosNos22,

רק שיהיה בעל יכולת FULL HD כרטיס מסך וגם המסך עצמו (ז"א יציאת וכניסת HDMI) דיסק קשיח של 1 TB ושיהיה אפשרי לבצע בו שינויים גדולים בעוד כשנתיים ,אני אשתמש בו בעיקר למשחקים ולשיתוף קבצים ולצפייה ב סרטי HD זהו השאר עליכם

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  22. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לצורכי משחקים, תכני HD ובעיקר עבודה במאטלב. נראה לי שאני נוטה לכיוון מע' מבוססת AMD, בעיקר בגלל מגבלת המחיר. 1. תקציב - עד 3400~3500 ש"ח, לא כולל ציוד היקפי. אשמח אם זה ייצא פחות, אבל אני בספק. 2. שימושים - תכני HD, משחקים ועבודה במאטלב. המחשב יחובר למסך 22' (1920X1080) 3. ציוד היקפי - אין צורך. 4. רכיב קיים - אצרף למחשב הארד דיסק ישן (250GB) אבל אצטרך אחד חדש. 6. שקט - בערך 7-8, חשוב שלא ירעיש.. 7. OC - במידת הצורך, אם אני ארגיש שהמחשב לא סוחב... 8. OS - אין צורך. 9. חנות - באזור המרכז. 10. דרישות מיוחדות - לא. 11. אופציית שדרוג עתידי - לא. ובכן, אני הרכבתי את המפרט הבא (אשמח לשמוע אם המפרט מאוזן/ושכל הרכיבים מתאימים...): AMD Phenom 2 X4…

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  23. Started by oren_josef,

אם יש חוסר תאימות בין רכיבים מסוימים אז תרגישו חופשיים להעיר המפרט שהרכבתי הוא : (אין צורך בציוד היקפי ומסך) CPU - AMD Athlon 64 5600+ (Socket AM2) X2 DualCore Mother Board - ASUS AMD M2NPV-VM AM2 , DDR II 800 , PCI-E RAM - DDR II 800 , KINGSTON 2G (TWO 1G modules ) Graphics Card - GIGABYTE 7300GT 256M HDTV,DVI,PCI-E Hard Drive - Western Digital / Seagate 250GB 7200RPM , 16M , SATA II DVD Burner - NEC AD-7173 Label Flash 18x DVD+/-RW/RAM Double Layer Power Supply - Thermaltake TR2 Power W0093 500W Silent(24 pin) Case - Thermaltake SOPRANO CPU Fan - ZALMAN 9500 LED AM2 יש שינויים במפרט שאתם ממליצים ?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  24. בס"ד 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים חדשים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש ר…

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  25. Started by iakovl,

צריך מפרט ב 3K לא יותר על בסיס AMD בשביל גלישה באינטרנט ואולי קצת משחקים(לא הכי רמיניים שיש) צריך: שילוש HDD CD (אולי CDRW) מארז (כולל ספק HEC) כ. מסך ------- אני חושב אולי: AMD 2500 לוח KT (או אולי NF לא יקר) 40~ גיגה 256 RAM ואיזה ראדון חלש

• 7 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים