עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צריך המלצה ללוח +מעבד+זכרון ב2000 שקל מקס חשוב שללוח יהיה חריץ PCI-EX וכרטיס מסך מובנה טוב אם היתה תמיכה במעבדי מרובעי ליבה ובDDR3 למקרה של שידרוג עתידני(לא עקרוני) המחשב יהיה למשחקים ואולי בעתיד לאוברקלוק קל וכן אני יודע שכרטיס מסך מובנה לא מתאים לשחקים יש לי GF7600 בשביל הלוח אבל אני רוצה מובנה שאם פתאום הכרטיס יתקלקל שהמחשב ימשיך לעבוד ודבר אחרון מחנות בצפון בבקשה נ.ב זה לא להיום אלא לעוד שבועים בערך

• 14 תגובות
    • 859 צפיות
  2. שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי במתנה מעבד I7-3770 ולוח אם אינטל DZ77BH-55K. ברצוני להעביר אותם לאחי, (גיימר די כבד) ולהתאים להם מפרט. בהתאם לקריאה פה התחלתי להרכיב משהו, כאשר ההתלבטות הכי גדולה היא בנושא כרטיס המסך - כל הערה נוספת תתקבל בברכה ובשמחה. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 2K ל2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וניתן לחסוך, בשמחה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ 250 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג די כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  3. היי לכולם, אשמח אם תעזרו לי לבנות את המפרט למחשב החדש שאני רוצה לקנות. מידע כללי: - ללא מסך. - ללא ציוד היקפי בכלל. - ללא ווינדוס. מטרת מחשב: - המחשב יהיה מיועד למשחקים לא הכי כבדים, ועריכת מוזיקה חובבנית וגם כן סרטים. תקציב למחשב: - התקציב שלי - 2000 ~ 2200. העדפות: - יש לי העדפה למעבדי אינטל וכרטיסי מסך של NVIDIA, אבל שומר על ראש פתוח. - אני לא רוצה OC. - אם אפשר לקבל המלצה על איפה לקנות את המפרט שתביאו (KSP, TMS, IVORY וכו'). בקשות כלליות: - אני רוצה שהמחשב יהיה ברמה גבוהה שאני לא אצטרך לשדרג אותו בכלל בשנה הקרובה (לפחות). - אני רוצה שתהיה לי את האופציה לשדרג במידה ואני ארצה. בקשות למפרט: - אין צורך במארז. - מחשב שקט, לא רוצה לשמוע אותו בכלל. - כרטי…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by I7210I,

שלום אשמח לדעת את המחיר של המחשב שלי כיום(יש אחריות על כל הרכיבים אבל לא בישראל כי זה לא נקנה בישראל) מעבד I7-4790K לוח אם asus maximums vii ranger 16GB ram kingston דגם מדוייק איני יודע כרטיס מסך Gigabyte GTX 970 G1 Gaming 1Xssd samsung 840 evo 2TB WD ספק כוח SEA SONIC 650 מארז cmstorm של cooler master תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  5. *אני צריך גם מסך. מה המסך שיעבוד לי הכי טוב עם הכרטיס הנ"ל ושיעלה עד 900 שקל? מעבדי אינטל‏ Price Units Total Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 380 1 380 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total G31M-S2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E 245 1 245 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 1GB Kingston Value 85 2 170 כרטיסי מסך‏ Sapphire Price Units Total HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 470 1 470 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II 220 1 220 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 מארזים‏ CoolerMaster Price Units Total Elite 334 Black (No PSU) 1…

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  6. אהלן. אני רוצה לקנות כמה רכיבים בתקציב של 2200 ש"ח. השימושים: בעיקרון מחשב שמיועד להכל, משחקים על הגדרות כמה שיותר גבוהות (1024X768), תוכנות משרדיות למיניהן וכו'. אין שימוש מיוחד כלשהו. קניתי כבר את הציוד הבא: antec 200 Seasonic S12 520W צורב דיסק קשיח אני לא צריך אותם ולא ציוד הקפי. מה שנשאר לי לקנות זה לוח אם, מעבד, זיכרונות וכרטיס מסך. הכי נוח לי לקנות מ- KSP. מה דעתכם על המפרט הבא? דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Athlon II x3 Triple Core 440 3.0Ghz Socket AM3 Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10560 לוחות אם למעבדי ‏AMD: ASUS M4A88T-M AM3, 880G, DDR3 1333, VGA ATI HD4250, PCI-E, CrossFireX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  7. Started by shaharsn,

שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש , אני מתלבט בין שני מחשבים שניהם כוללים כרטיס מסך geforce gtx 960m, השאלה שלי בעצם מה הן האופציות הקיימות היום לחיבור שני מסכים שונים למחשב אחד כאשר יש לי חיבור hdmi אחד ועוד חיבור usb 3.0 ואחד המחשבים גם כולל usb 3.1 type-c gen 1 אני יודע שיש ממירים מ- usb 3.0 ל- DVI/HDMI ויש ממירים מ- usb 3.1 ל- DVI/HDMI כשלרוב רשום שהם תומכים Mac. העניין שאני לא כל כך מבין האם אני יכול להיות בטוח שהם יעבדו כמסכים שונים ולא מועתקים גם במצב משחק. ראיתי גם שיש את העניין של Thunderbolt 3 אבל המחשב הזה לא כולל את זה, אז האם אני יכול בכל מקרה יכול לחבר מסך ל usb 3.1?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by ElectricL,

שלום אנשים , אשמח אם תועילו לעשות מצווה ותעזרו לי לשקם את מחשבי האהוב (3 שנים איתי בערך) . ברצוני לשדרג אותו ולא לרכוש מחשב חדש מהסיבה הפשוטה שעוד כחצי שנה אני מתגייס והשימוש בו אתם יכולים להבין יפחת ואין בי רצון להשקיע במערכות 64 bit (שכרגע לדעתי הן היחידות ששוה להשקיע בהן ושעולות כמה דולרים טובים למערכת טובה ). מפרט המחשב: Pentium 4 socket 478 motherboard פנטיום 4 1.70 GHZ 256 RAM דיסק קשיח 40 gb WDC כרטיס מסך NVIDIA GeForce 2 MX 100/200 ספק 240volt של חברה בשם Elite משהו.. שימושים עיקריים : אינטרנט מוזיקה ופעם ב.. משחקים פה ושם (אני לא גיימר כבד ;]) התקציב שלי הוא כ 1000 ש"ח, 500+-. אני מאוד מרוצה מהמחשב אבל הייתי מעונין ש"ירוץ יותר מהר" אשמח אם תע…

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by yairh,

Case: Corsair Carbide 400R PSU: Corsair GS 700W 2013 Edition CP-9020064-EU Active PFC 14cm Fan RAM: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 F3-1600C9D-16GXM Motherboard: Gigabyte GA-Z87-HD3 LGA1150, Intel Z87 CPU: i7 4770K Haswell 3.5Ghz + Zalman CNPS11X Extreme Storage: Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III GPU: EVGA GTX970 SC 4GB 04G-P4-2974-KR עם צורב דיסקים. כמה המערכת הזו שווה? ללא אחריות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by s.os,

טוב אז ככה אני ממש בקרוב קונה מחשב אתמול קיבלתי הצעה מחנות באשדוד (ג'נרל קומפיוטרס) ואני די חושב שאני הולך על זה אז אני צריך דעה * CPU - Intel Pentium Core2 Duo 6420 * M/board - Gigabyte GA-965P-S3-RH Intel 965 PCI-Express DDR2 SATA2 8-Channel Audio-Out 3-Year Warranty * Memory - DDR2 2GB (2x1024) 800 Kingston Lifetime Warranty * Video - LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL * DVD-RW -LG/NEC DVD-RWx18 New! * HDD - Western Digital/Hitachi 320GB SATA2 3-Year Warranty * Case - TERMALTAKE MAMBO *cpu vent* Original PSU * USB2 x 6 ***חשוב לי מעוד לדעת פרטים על המארז אם הוא טוב*** מחיר כולל זה 4200

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  11. התקציב המקסימאלי עומד על כ 3000 שקלים עם אפשרות לחריגה של עד 500 שקלים. המחשב יחובר ל 32'' לצורך צפיה ב HD ובמקביל יחובר ל 22'' ברוז' מקסימלית של 1920X1080. חשוב שיוכל להתמודד עם כמה משימות במקביל ללא קרטועים, למשל: הרצת סרט HD ב32 בזמן משחק על הגדרות בינוניות על המסך השני. כמו כן אשמח להמלצה על כרטיס טלויזיה לצורך חיבור לממיר של HOT (לצפיה והקלטה של שידורים - בשלב זה באיכות SD). (כמוהן שהמעבד צריך להיות חזק מספיק בשביל להקליט שידורים ולהמיר סרט אחר ללא קרטועים או קפיצות. אני אשחק במשחקים, אך אין צורך בכרטיס מסך מפלצתי, אני מוכן להתפשר על הגדרות בינונית במשחקים. המשחקים שאשחק בהם - GTA IV, just cause 2 ועוד בסגנון. כמו כן אני מתכנן להריץ מכונות וירטואליות לצורך חוב…

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  12. אני מעדיף לתקן לבדי, אבל אני מניח שאלך למעבדה אם בכלל בכלל לא תיהיה אפשרות אחרת, מה אפשר לעשות עם כזה דבר? חיפושים באנגלית לא מניבים תוצאות מספקות.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by avivi85,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, Fallout 4 , the division --ובגדול כל המשחקים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200, 22" (T220P (Samsung -לאילו הגדרו…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום, אני מחפש מפרט עם מעבד, לוח אם, זכרון, דיסק קשיח (250GB), כרטיס מסך, ומארז + ספק בקציב של 2000-2200 שקל בערך. זה משתמש בעיקר לעבודה משרדית, ולפעמים עריכת וידאו קלה לא משהו רציני. בהתחלה התקציב היה נמוך אז חשבתי על AMD Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore - 420 AMD ASROCK ALiveNF6G-DVI AM2, NF 6100, DDRII800, VGA, PCI-E - 355 1GB Kingston DDR II 667 - 200 WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II - 310 HJA-7610 MIDI 500W Max Black - 180 הכל ביחד 1456 יש פה כרטיס מסך ONBOARD די נחמד.. המפרט הזה יכול להספיק לעבודה משרדית + קצת עריכה מאוד קלה (מובי מיקר)? בכל מקרה, התקציב עלה. אז אם כדאי לקחת משהו קצת יותר חזק, אולי INTEL בשביל העריכת וידאו, או איזה מארז יותר טוב …

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  15. שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות מפרט מחשב הולך לשמש לסרטים ומשחקים בתקציב 1500 עד 1950 שקלים. חשוב מאוד שיהיה באיזור חיפה והקריות עדיפות www.ksp.co.il . אין צורך בציוד היקפי מעוניין במחשב עצמו בלבד. תודה רבה לכל העוזרים מראש. יום טוב ושבת שלום.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם, הייתי שמח שתתנו הערות והארות על המפרט שבניתי. המחשב הולך לשמש בעיקר לאינטרנט וצפיה בסרטים HD אבל גם שיהי מספיק טוב למשחקים, הוא יהיה מחובר ל2 מסכים בהמשך. אני רוצה שהוא יהיה שקט יחסית (המארז, ספק וקירור - אני לא באמת מבין בהם, אבל אני אשמח שהמארז יראה טוב ) חשוב לי שיהיה מבוסס על מעבד אינטל העדפה ל i5. ועד כמה כדאי ומשתלם מהירות זיכרון 1600 לעומת 1333 המפרט (חסר בו רמקולים ) - מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪949 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪700 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪361 כמות: 1 http://www.skypc.co.…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  17. אהלן חבר שלי קנה את המחשב הנ"ל https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12954 פירמט אותו ובטעות פירמט גם את הדרייברים המותקנים עליו. הוא התקין מחדש עותק (חוקי כמובן) של win 7 home ועכשיו הוא לא מצליח להתקין את הדרייבר של הוויירלס הפנימי. ניסנו לחפש WiFi 802.11b/g/n driver ולהתקין אבל המחשב עדיין לא מזהה את החומרה. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by lior777,

אני הולך היום לקנות נייד לשימוש ממש קל של שמיעת מוסיקה וחיבור לטלוויזיה ל1080p... שמתי עין על הניידים הקטנים עם המסכים הקטנים . הם באמת מגיעים ל10 12 שעות עבודה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. קניתי זה עתה את ה MSI EX300 עם 4GB ראם והוא מגיע ללא מערכת הפעלה, כעת ברצוני לדעת מה להתקין עליו, האם כדאי XP, או VISTA או אולי בכלל WINDOWS 7 ששמעתי שהוא יעיל מוויסטה בהכל ובסוללה. חשוב לי שיחזיק הרבה זמן עם הסוללה, שיהיה מהיר ונוח ואני מאוד אשמח לממשק של וויסטה במידה ועדיף וויסטה או שההבדל אינו גדול (10-20 דקות). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. תקציב:• התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר):4900 אשראי• חריגה מקסימלית מהתקציב:300• האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך (בלי לוותר על מה שאני סגור עליו)שימושים:• מהם השימושים במחשב? המחשב יהיה רב תכליתי- בעיקר תכנות כבד - גם להריץ תוכנות שיעשו הרבה חישובים וכמה VMים, וישמש גם להרצת משחקים במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: CSGO וכדומה ובעיקר אני לא רוצה שיהיו משחקים שיצאו עוד שנתיים -שלוש ושלא אוכל לשחק בהם. • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לאשים לב כי מערכת הפעלה חוקית עולה בין 350~500 ₪דרישות מיוחדות:• האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? אין חשיב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by dlazard,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב שנועד למשחקים (FPS ו- MMORPG). אנא פרטו את התכונות האידאליות הדרושות מלוח האם, הזכרון, כרטיס הקול, כרטיס המסך, המעבד, המסך, ובקיצור כל המרכיבים החשובים. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ועם קירור טוב. התקציב שלי הוא עד 10000 שקל, אבל אני יכול להסתפק במחשב פחות יקר, אם הוא עונה לדרישות שלי. תודה מראש, דניאל

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  22. אז ככה: שימושים-אופיס, אינטרנט, מוסיקה, סרטים (HD), משחקים קלילים ביותר לא ינוייד יותר מידי כך שהמשקל לא מאוד חשוב מערכת הפעלה-לא חשוב איזו, ועדיף בלי (לחוץ בכסף ) קורא טביעות אצבעות-יתרון יציאת DVI/HDMI-יתרון שמתי עין על ה DELL STUDIO 1537 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t3400.htm איך הוא מבחינת עלות תועלת? איכות בניה? גם בארץ יש דגמים עם מקלדת מוארת? אתם יכולים להמליץ על דגמים אחרים (לאו דווקא של DELL, אני פתוח להצעות) תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  23. Started by kdani,

האם נראה שיפור ביצועים בין Intel 3820QM ל- Intel 6700Hq ? אותו מספר ליבות, אותו התדר, זכרון קצת יותר מהיר. יש איזה שהיא הצדקה לשדרג בכלל ? (כמובן תחת שימוש כבד, תכנות, עריכת וידאו, פוטושופ)

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. מחפס מחשב טוב ויתאים לדברים האלה .. תקציב 4-5K תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by pelor,

היי אני מתלבט אם לקנות נייד בדיוטי פרי של באג, הנה הפירוט שלו: מחשב מחברת acer דגם TM5730G מעבד intel core 2 duo T6570 (2.1 GHz front side bus 800 MHz 2MB cache מערכת הפעלה Vista home premium זכרון 2GB (667MHz) דיסק קשיח 250 GB כ. מסך ATI HD 3470 256MB מסך TFT 15.4" LCD, יציאת HDMI תקשורת Lan + Wireless, Bluetooth אחריות שנה מחיר: 949$ מה דעתכם? שווה את המחיר? אני יודע שהמחשב לא רע בכלל, הכרטיס מסך קצת חלש אבל אני לא אשחק בו ממש במשחקים. בקשר לחברה, acer, שמעתי עליה כל מני דברים, מה אתם חושבים? חברה אמינה וטובה? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים