עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חבר שלי קנה את המחשב הנ"ל https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12954 פירמט אותו ובטעות פירמט גם את הדרייברים המותקנים עליו. הוא התקין מחדש עותק (חוקי כמובן) של win 7 home ועכשיו הוא לא מצליח להתקין את הדרייבר של הוויירלס הפנימי. ניסנו לחפש WiFi 802.11b/g/n driver ולהתקין אבל המחשב עדיין לא מזהה את החומרה. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by lior777,

אני הולך היום לקנות נייד לשימוש ממש קל של שמיעת מוסיקה וחיבור לטלוויזיה ל1080p... שמתי עין על הניידים הקטנים עם המסכים הקטנים . הם באמת מגיעים ל10 12 שעות עבודה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. קניתי זה עתה את ה MSI EX300 עם 4GB ראם והוא מגיע ללא מערכת הפעלה, כעת ברצוני לדעת מה להתקין עליו, האם כדאי XP, או VISTA או אולי בכלל WINDOWS 7 ששמעתי שהוא יעיל מוויסטה בהכל ובסוללה. חשוב לי שיחזיק הרבה זמן עם הסוללה, שיהיה מהיר ונוח ואני מאוד אשמח לממשק של וויסטה במידה ועדיף וויסטה או שההבדל אינו גדול (10-20 דקות). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. תקציב:• התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר):4900 אשראי• חריגה מקסימלית מהתקציב:300• האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך (בלי לוותר על מה שאני סגור עליו)שימושים:• מהם השימושים במחשב? המחשב יהיה רב תכליתי- בעיקר תכנות כבד - גם להריץ תוכנות שיעשו הרבה חישובים וכמה VMים, וישמש גם להרצת משחקים במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: CSGO וכדומה ובעיקר אני לא רוצה שיהיו משחקים שיצאו עוד שנתיים -שלוש ושלא אוכל לשחק בהם. • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לאשים לב כי מערכת הפעלה חוקית עולה בין 350~500 ₪דרישות מיוחדות:• האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? אין חשיב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by dlazard,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב שנועד למשחקים (FPS ו- MMORPG). אנא פרטו את התכונות האידאליות הדרושות מלוח האם, הזכרון, כרטיס הקול, כרטיס המסך, המעבד, המסך, ובקיצור כל המרכיבים החשובים. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ועם קירור טוב. התקציב שלי הוא עד 10000 שקל, אבל אני יכול להסתפק במחשב פחות יקר, אם הוא עונה לדרישות שלי. תודה מראש, דניאל

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  6. אז ככה: שימושים-אופיס, אינטרנט, מוסיקה, סרטים (HD), משחקים קלילים ביותר לא ינוייד יותר מידי כך שהמשקל לא מאוד חשוב מערכת הפעלה-לא חשוב איזו, ועדיף בלי (לחוץ בכסף ) קורא טביעות אצבעות-יתרון יציאת DVI/HDMI-יתרון שמתי עין על ה DELL STUDIO 1537 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t3400.htm איך הוא מבחינת עלות תועלת? איכות בניה? גם בארץ יש דגמים עם מקלדת מוארת? אתם יכולים להמליץ על דגמים אחרים (לאו דווקא של DELL, אני פתוח להצעות) תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  7. Started by kdani,

האם נראה שיפור ביצועים בין Intel 3820QM ל- Intel 6700Hq ? אותו מספר ליבות, אותו התדר, זכרון קצת יותר מהיר. יש איזה שהיא הצדקה לשדרג בכלל ? (כמובן תחת שימוש כבד, תכנות, עריכת וידאו, פוטושופ)

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. מחפס מחשב טוב ויתאים לדברים האלה .. תקציב 4-5K תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by pelor,

היי אני מתלבט אם לקנות נייד בדיוטי פרי של באג, הנה הפירוט שלו: מחשב מחברת acer דגם TM5730G מעבד intel core 2 duo T6570 (2.1 GHz front side bus 800 MHz 2MB cache מערכת הפעלה Vista home premium זכרון 2GB (667MHz) דיסק קשיח 250 GB כ. מסך ATI HD 3470 256MB מסך TFT 15.4" LCD, יציאת HDMI תקשורת Lan + Wireless, Bluetooth אחריות שנה מחיר: 949$ מה דעתכם? שווה את המחיר? אני יודע שהמחשב לא רע בכלל, הכרטיס מסך קצת חלש אבל אני לא אשחק בו ממש במשחקים. בקשר לחברה, acer, שמעתי עליה כל מני דברים, מה אתם חושבים? חברה אמינה וטובה? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  10. Started by ntzZ,

1. http://img86.imageshack.us/my.php?image=compwz7.jpg 2. AMD SEMPRON 2800 256KB BOX 754 64BIT GIGABYTE GA-K8NE NFORCE4 754 TWINMOS DDR 256MB 400mhz CL2.5 Hitachi 80GB 7200RPM S-ATA2 8MB Hitachi Deskstar 7K250 POINT OF VIEW 6200TC UP 256MB PCI-E DVD SONY X16 EXTRA SHORT FOXCONN ATX TLA436 עשו לי טובה אנשים איזה מפרט טוב יותר? זה לא בשביל משחקים...

• 12 תגובות
    • 770 צפיות
  11. המוצר נקנה כמתנה ולא מתאים למערכת שלי הוא חדש ואני מקבל אותו עוד יומיים הוזמן מאיביי ושוויו כולל מעמ ומשלוח 950 ש"ח. את הזכרונות לא ניתן להשיג בארץ והם מהטובים והסקסיים ביותר שיש בשוק כיום (לדעתי). יש למישהו מושג כמה אני יכול למכור אותם ואיפה היות והם חדשים ואפילו לא קיבלתי אותם עדין? קישור למוצר: http://www.corsair.com/en/memory-by-product-family/dominator-platinum-ddr3-memory/dominator-platinum-with-corsair-link-connector-1-5v-16-gb-dual-channel-ddr3-memory-kit-cmd16gx3m2a1600c9.html תודה...

• 22 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. שלום אני צריך המלצה למחשב עד 4 וחצי אלף לא יותר אם אפשר בעקרון זה לבן דוד שלי והוא צריך לתיכנותים ועבודה משרדית כזאת.. העדפה לכרטיס מסך שהוא לא גרוע.. תודה לעוזרים ויום טוב דרך אגב לא גרוע הכוונה לא מאיץ גראפי אלא כרטיס מסך הכי נחמד שאפשר בתקציב... וגם שיהיה מעבד כמה שיותר חזק.. תודה לעוזרים ויום טוב.. שחכתי לרשום שיהיה מסך בגודל 15.4 אינץ ושוב תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by itaybar,

INTEL P4 945 3.4 DUAL CORE 2X2M לוח אם ASUS P5SD2-X זכרון 2X512 DDR2 533 כרטיס מסך GEFORCE 7600 GS 256 MB DDR3 מארז עם ספק כוח של 500W דיסק קשיח 160G 7200 SATA 2 8M WD צורב דיוידי LG X16 3500 הכל.. מה דעתכם?

• 34 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by em28,

הנער התפרן השיג מממן נדיב ולכן עלו דרישותיו. קיבל הצעה הבאה למחשב למשחקים מסוג אנ בי אי 2006 פרו-אבולושן וכו' לוח 101 של אינטל מעבד ליבה כפולה 2.8 512 זיכרון כונן קטן מסך AOC 17 אינ'ץ דק ושטוח עכבר אופטי+מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט מארז איכותי של הק (6c28) צורב DVD של נאק ורמקולים של קרייטיב סכום: 3,900.....עכשיו אחרי שגדל התקציב האם זה שווה???

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by SixKiller,

שלום רב.. בשבוע האחרון המחשב עשה לי הרבה בעיות.. כיבויים וריסטים וכדומה. אתמול רשמית המעבד שלי נשרף.. ועכשיו אני רוצה לקנות מעבד וזה מצריך גם לוח חדש.. החלקים שישארו במחשב ספק של OCZ 650.. כרטיס מסך 1950XT 256 AGP 2GB 2048 DDR שני כוננים של סאטה 250 ג'יגה כרטיס מסך חיצוני של קריאייטיב.. כל שאר החלקים די זניחים.. בכל מקרה אני מחפש לוח שיתמוך באייג'יפי בדידיאר... ובמעבד שתמליצו עליו... התקציב גמיש.. 1500 בערך... תודה רבה מראש..

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by ksn1981,

שלום לכולם, עשיתי קצת חיפושים בפורום ומשום מה תמיד מדברים על פי.סי.גרף בחולון.. מישהו מכיר מקום בחיפה/בנתניה/בחדרה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by orn22,

אני עומד לקנות אחד משני דגמים של דל, vostro או inspiron בשני הדגמים הנתונים זהים חוץ מהמעבד Hard Disk- 320GB זיכרון 2GB כרטיס מסך 4500HD המעבד בvostro הוא T6570 ובinspiron הוא T4500 הבנתי שהמעבד בvostro חזק יותר. המחשב הוא לצרכים ביתיים, איזה דגם כדאי לקנות?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by davidhol,

מעוניין לרכוש טאבלט לשימוש ביתי בגודל 10.1", בעלות של כ-1000 ש"ח. לנובו מציעים את סידרת ה-Yoga. שמעתי שיש בעיות אמינות לטאבלט הזה. אתם ממליצים עליו. בא בחשבון גם סמסונג. אהבתי בלנובו את הסוללה הגדולה. אודה לכם אם תחוו דעה. בתודה דוד

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by shahar.b,

שלום לכולם אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייח לחברה שלי שמתחילה ללמוד עיצוב גרפי. הדרישות בגדול: תקציב: 2500-3000 ש"ח עם נסיון לחסוך. דרוש גם מסך, שבשאיפה ייכנס בתקציב (אם זה אפשרי) אבל בגדול אם חריגה אז מינימלית (שנינו סטודנטים תפרנים..) כאמור השימוש- עיצוב גרפי (פוטושופ, אילוסטרייטור וכל מה שמעצבים גרפים משתמשים :s05: ). אין צורך במשחקים. בעיקר עבודות ללימודים, אינטרנט, אופיס וכו' לא יודע מה זה אוברקלוק אז כנראה שלא מתוכנן כזה.. אין צורך במערכת הפעלה, אבל כן בהרכבה. חשיבות שקט - 7-8 (אבל לא קריטי אם מעלה את המחיר בהרבה) לגבי שדרוג עתידי- בשנתיים הקרובות אין צורך (תקופת הלימודים). אולי אח"כ יידרש שידרוג בשביל עבודה, אז תלוי בהמלצתכם אם יש צורך לשמור על אופק שידרוג או לא.. מ…

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  20. שלום אני רוצה לבנות מחשב גיימינג שיהיה במחיר זול אבל שיוכל להריץ דברים חזקים באופן עקרוני המטרה של המחשב שאני מתכנן לבנות הוא להריץ אוברווטץ על אולטרה (באוברווטץ אולטרה זאת הגרפיקה הכי טובה לפני האחרונה שהגרפיקה הכי טובה נקראת אפיק) ויריץ לי את league of legends על 100-150 fps.אני כרגע בונה על מעבד איי 3 מאוד חזק או מעבד איי 5 שיתאים לדרישות שלי(לפחות 3.3 גיגה הרץ) תודה לעוזרים מהו התקציב המקסימאלי?3500 כולל מסך מקלדת ורמקולים האם לנצל את התקציב או לחסוך?לנצל עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג למה המחשב ישמש?גיימינג עדכני על הגדרות בין בינוניות עד גבוהות אילו משחקים לדוגמה ירוצו על המחשב? אוברווטץ league of legends batman arkham knight rainbow…

21. צריך שהוא יהיה גם שקט

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  22. היי חברה אני ממש לא מבין במחשבים ניידים. היבנתי שיש את מחשבי ה Lenovo שהם מומלצים ביגלל האיכות בנייה שלהם, ושדגמי ה n500 הוכיחו עצמם כאמינים וטובים המחשב יהיה לשימוש ביתי רגיל, אינטרנט, מסנג'ר, סרטים ושירים. אני לא צריך מחשב כ"כ חזק אבל רוצה שיעבוד יחסית מהר ושלא יהיה אדיש. המחשב יהיה בבית לא הולך להתנייד איתו! איזה מחשב לדעתכם אני צריך? ומאיפה לקנות? תודה לעוזרים נ.ב חשוב שמערכת ההפעלה תהיה xp

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, מאחר והתקציב שלי מוגבל מידי, כבר הבהירו לי החברים בפורום מוקדם יותר, אני פשוט מתעניין במחשב פשוט, מיד אראה את מה שבוחר\אבחר\מתייעץ-לגביו, וארצה אופציה לשדרג לכרטיס מסך, כנראה שזה יהיה RADEON 4650\70, מטעמי תקציב... אז כרגע מה שראיתי בהתחלה, אך היום כשהייתי בחנות היחס היה מגעיל, זה זה: אינטל ליבה כפולה E5200/E5400 לוח אם Asus / Gigabyte G31 זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 250GB SATA II ב 1090 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 ולכן חיפשתי חלופה, זו: Intel® Pentium® E5200 2.5GHz 800MHZ 2MB LGA775 nVidia® nForce® 630 Chipset 1333MHz VGA , PCIe , C2D 1GB 800MHZ LIfeTime Warranty Samsung/W.D 160GB 7200RPM SATA II On Boar…

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Intel P4 2.8C GHZ 800MHZ HYPERTHREADING ASUS P4P800-VM: Dual DDR, 400MHZ DDR, 865G INTEL CHIPSET,Hyperthreading, 2*S-ATA, 8*USB 2.0 2*KINGSTON DDR 256MB 400MHZ CL2.5 SAPPHIRE RADEON 9600 PRO 128 DDR MAXTOR 80GB S-ATA 7200RPM 8MB מארז A-2327-PL MIDI ATX FOR P4/AMD מה אתם חושבים על המחשב? אני מעדיף שתתמקדו בכרטיס מסך, בהארדיסק והאם זה שהמארז הוא לפנטיום 4 זה אומר שהלוח יתאים אליו. 8)

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי אפשרות לקנות בארצות הברית מחשב נייד ויש לי התלבטות בין מספר מחשבים ולכן אני צריך את עזרתכם. השימוש של המכשיר יהיה בעיקר לצפייה בסרטים (חיבור hdmi) וללימודים (תוכנות כמו מאטלאב וכו'). טווח המחירים נע בין 600 -750 דולר. המחשבים שעד עכשיו מצאתי הם: Toshiba - Satellite 15.6" Laptop - 8GB Memory - 750GB Hard Drive http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Satellite+15.6%26%2334%3B+Laptop+-+8GB+Memory+-+750GB+Hard+Drive+-+Champagne+Silver/5559896.p?id=1218660314851&skuId=5559896#tab=overview Sony - VAIO E Series 15.5" Laptop - 6GB Memory - 750GB Hard Drive http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+VAIO+E+Series+15.5%26%2334%3B+Laptop+-+6GB+Memory+-+750GB+Hard+Drive+-…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.