ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך (אבל לא על חשבון התפשרות) אז תמיד מבורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקלים נוספים, פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי, כל המשחקים החדשים וסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים, MW3, BF3, NFS ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון ברגע שהסוללה מגיעה ל30 % המחשב נכבה בלי התראה מוקדמת. עשיתי לו כמה סיבובי כיול אבל לא נראה שזה עזר. כנראה עשיתי משהו לא נכון, אז אני אשמח להכוונה איך לבצע כיול נכון של הסוללה. המחשב שלי הוא של דל. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל רציתי להגיד תודה רבה לכולם. שבוע שעבר התחדשתי לי במחשב חדש שאת מפרטו הרכבתי בעזרתכם הרבה. כעת אני זקוק למחשב בנוסף. הנה התשובה שלי לסקר זה התשובות שלי לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 2000-3000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בגדול עדיף לסגור על סביבות ה-2500 אבל אם צריך לנצל אז זה בסדר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש של המחשב הוא עבודה יומיומית באינטרנט, צפייה בסרטי HD וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו…
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש לפני חודשיים asus g74sx3d. מחשב מדהים רק שאני לא מצליח להפעיל סרטי תלת מימד. במשחקים זה מפעיל אוטומתית את התלת מימד וגם בhtml5 דרך פייר פוקס אבל לא בסרטים שיש לי על המחשב שהם כן בתלת מימד , צריך תוכנה מיוחדת?? הבעיה היא שהמשקפיים חשמליות והן נדלקות רק מתי שהמחשב אומר להם במהלך משחק או סרט ביוטיוב ואין לי מושג איך להפעיל אותם ''בכח''. ועוד שאלה- שקניתי את המחשב לפי מאמרים שקראתי עליו היה רשום שיש אופציה להפוך כל משחק לתלת מימד גם אם הוא לא בנוי לזה איך אני עושה את זה ניסיתי לשחק בהגדרות של המשחקים וזה לא עבד לי כל כך. תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז סבבה ואם לא לא נורא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות? המחשב בעיקר למשחקים ולסרטים באיכות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mw3 bf3 וכד' (ואני מעוניין להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות ושירוץ חלק). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - המחשב התחבר לטלוויזיה בחדר שהיא 32 אינטץ LCD FHD של LG.הרצון שהמחשב התחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HD מהכרטיס מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אם הכוונה למשחקים אז הרצון שהם ירצו בהגד…
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום. אודה לעזרתכם להצעות לשיפור למפרט הבא, הכל ניתן לשינוי חוץ מהמעבד. המפרט חייב לכלול מסך, רצוי שיהיה LED IPS, בסביבות הגודל 23'. [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאוררים למעבדים Thermaltake SpinQ VT CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0554[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]GIGABYTE H67N-USB3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, In…
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי במידה והמפרט של המחשב אותו מפרט, איזו חברה עדיף לקחת ? מבחינת אחריות, איכות וכו' ?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה בבקשה עזרה בבדיקת אפשרות לשדרג את המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 2310 MHz לוח אם: ASUS M2N-E RAM: 2GB 800MHz כ.מסך: ATI 1950X GT אני מעוניין לשדרג אותו השאלה היא אם הוא ניתן לשידרוג או שאין טעם ועדיף לקנות חדש?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שצריך ב-4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-100 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות אני משחק משחקים בתדירות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mw3 bf3 וכול המשחקים האלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע 24 אינץ' אך אם מישהו יכול להמליץ לי על מסך טוב וזול אני ישמח(לא נכלל בתקציב למחשב) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ????????? 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? אין…
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן חברים.. אני צריך מפרט למחשב שהעיקר בו הוא מוסיקה,7.1 ערוצים... אין צורך בציוד הקפי תקציב שעומד על 1500-2000.... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
המטרה היא מחשב זול למשרד לעבודה משרדית שוטפת ובנוסף גם עריכת תמונות בפוטושופ ולפעמים גם עריכת וידאו קל. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח , אם ממש אין ברירה אז לחרוג עד המינימום הנדרש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ופוטושופ ובעתיד גם כשרת של המשרד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אופיס, עריכת וידאו קלה, ריבוי חלונות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפשת מחשב מומלץ של דל אני עושה שימושים בסיסים במחשב צפייה בסרטים וכו' התקציב שלי הוא בסביבות 3000-3500 ש"ח האם ישנן המלצות?
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 2500 ש"ח. השימושים שלו הם #Office, C ותוכנות עריכה גרפיות (Adobe).כמו כן, הוא ישמש גם לגלישה באינטרנט ולצפייה בסרטים, גודל המסך, 13 אינטש ומעלה, ושלא ישקול יותר מ- 2.6 ק"ג. מצאתי מחשב אחד שנראה מתאים, HP[tt] G62-B50SJ LD655EA[/tt],מה דעתכם? אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים בעלי מפרט העונה על הצרכים שלי. תודה רבה, עודד
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אני זקוק בבקשה להמלצות למחשב נייד לפי הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? הרבה אינטרנט ואופיס, קצת תכנות, צפיה בסרטים באיכות HD וקצת מוזיקה להעביר את הזמן. * גודל המסך? היא אומרת שלא משנה אבל אני חושב שמאחר והיא יושבת הרבה מולו, היא צריכה לפחות 14, 15.6 יהיה אחלה. * משקל רצוי? כמה שפחות בהתחשב בדרישות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. כמה שיותר בהתחשב בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף עם USB3 ו-HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לדעתי כן כי היא בסיום הדוקטורט ויש מצב שהיא תעבור לחו"ל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יש בלי? אשמח לאופציות עם ובלי. * האם יש לכם העדפה לחבר…
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? לא יותר מ 3.5 זה מצויין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במידה מיוחדת(3 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 350 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מעבד: i5 לפחות זיכרון: לפחות 6GB
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 4 הצעות מחיר מכמה חנויות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב: משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים החדשים שיצאו ושייצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): זו רזולוצייה של 4:3, גודל 19", לא יודע מה הרזולוציה במדוייק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: הכי גבוה שאפשר בכסף הזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סאונד עריכת ווידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לפי תדירות: Cubase, nuendo, protools Avid, premier World of warcraft ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט, בעיקר לRPGs ו wow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב מפרט שישמש אותי לגיימינג באזור ה4.4K 1. מה התקציב המקסימאלי? 4400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי-אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, METRO2033, SKYRIM וכ"ו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני בכיתה י', ואני מתכנן לקנות נטבוק שאקח לבית הספר. אני במגמת מחשבים, לכן המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תכנות visual, office וכמו כן מעט גלישה באינטרנט. זמן סוללה של יותר מחמש שעות, וקל משקל. חשבתי על שני ניידים: Asus eee 1215N, לעומת ה- Asus eee 1215B. ההבדל בין המכשירים הוא לא גדול. ב- N, המעבד הוא של atom במהירות עיבוד של 1.8 Gh/s, ב- B, המעבד הוא של AMD במהירות של 1.6 Gh/s. ב- 1215B, יש 4GB RAM, לעומת ה- N שבו יש 2GB RAM. אחת הבעיות, היא שאת הנייד 1215B, לא ניתן להשיג בארץ, ואני לא בטוח מה מחירו. אני אשמח אם אוכל לקבל ייעוץ לגבי המחשב העדיף מהמומחים שביניכם. תודה מראש, עמית
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף האמת 3000, אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - באטלפילד 3, מודרן וורפייר 3, סימולטים של טיסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) האמת שאין לי מושג... מסך נטול HD, בגודל 19 אינץ' עם יחס של 16:9 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התרחקתי מעניין הניידים.. אשמח שתעזרו לי להרגיש יותר בעניינים תודה. מחשב נייד לבחורה, שבעתיד הקרוב הולכת ללמוד עיצוב גרפי: דרישותיה - בנוסף לשימושים "רגילים", שיתמודד עם פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'.. - כיוון ה- 15.6 אינטץ'. - זמן סוללה "טוב", ואחריות "טובה". - עד 5000 ש"ח. - העדפה לצבע לבן, בעיצוב "יוקרתי". מעבד י i7QM (עם 4 ליבות, 6MB, 45W) י i7M (עם 2 ליבות בתדר גבוה, 4MB, 35W) י i5M (עם 2 ליבות, 3MB, 35W) מה יתאים יותר לבצועים גבוהים (שימוש רגיל או עריכה גרפית) מול זמן סוללה? זיכרון 8GB היא לא דרישה מוגזמת.. לא? כרטיס מסך האם אין מנוס מללכת על כרטיס גרפי נפרד (בנוסף למובנה HD3000)? האם לפחות מובטח שיעבוד במקביל למובנה? או שלפי הדר…
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כמו בכותרת. יש את משטח המגע\העכבר שלפני ששלחתי לתיקון היתי משתמש בשתי אצבעות יחדיו כדי לגלול דפי אינטרנט ומסמכים למעלה ולמטה ומשום מה עכשיו זה לא עובד. בהגדרות של זה לא ראיתי שום דבר מיוחד, פיספסתי משהו?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
HP Pavilion dv6-6040ej LH777EA http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=9955 רוצה לקנות מה אומרים?? קצת משחקים סימס 3 אינטרנט סרטים וכו' וגם שיהיה טוב מבחינה שאני ידע שזה יכול להחזיק כמה שנים.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת את דעתכם , קניתי מחשב טוב בעל 8 GB זיכרון ומעבד I7 2600K ובנוסף התקנתי מערכת XP 64 BIT PROFECINAL שאלתי היא מה יותר טוב , המערכת הזאת או 7 של 64 BIT?
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מחשב נייד HP Pavilion dv6-3060ej WR752EA 6GB http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=3396 בעיקרון המחשב קצת למשחקים סימס 3 וכאלה ואנטרנט פייס וזה.. מה אומרים שווה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-