עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by idomerkel,

שלום חברים יש לי עסק שדורש גם רינדור של סרטים גם רינדור של אנימציות של solidworks או מאיה והכי כבד אני עושה סימולציות של פיזיקה בsolidworks וב - realflow וכאלה בסגנון שעוד אלמד החלטתי להשקיע 10 אלף ולהביא כמה שיותר ושיחזיק לכמה שיותר שנים מבחינת חדשנות ועמידה עם תוכנות חדשות הכנתי מפרט קטן ואשמח לביקורת שיפורים או המלצות [ATTACH=CONFIG]3280[/ATTACH] תודה

2. Started by Hotmetal,

שלום! אני מעוניין במפרט שיתמקד בביצועים במשחקי מחשב.. אני רוצה את הביצועים הכי טובים ש6000 ש"ח יכולים לקנות (עם אפשרות חריגה של עד 300 ש"ח) *ממש לא משנה לי אם המחשב יהיה רועש או שיהיה לי חם בחדר ולא משנה העיצוב (העיקר שלא ישרף לי כלום במחשב) אני לא צריך ציוד היקפי ויש לי כרגע מסך 16 אינץ LCD סה"כ , אני לא משדרג אותו עכשיו אלא בעוד חודשיים ל 22 אינץ אז אני אצטרך הכנה לרזולוציה גבוהה. חוץ מזה זה לא משנה גודל המסך? או שכרטיסי מסך החדשים לא פועלים עם מסכים קטנים? ובקיצור תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  3. שלום, אני טס להתגורר בשוויץ לתקופה של שנתיים. אני צריך מחשב נייד לשימוש ביתי לאינטרנט,סקייפ,סרטים ומשחקים לא כבדים במיוחד(מנג'ר,פיפא,NBA) רציתי לדעת איזה מחשב כדאי לקנות ומה התכונות החשובות שאני צריך לחפש במחשב(אחריות בינלאומית,מעבד,מסך,זיכרון,דיסק קשיח,מאוורר טוב,זיכרון מטמון,אמינות) בנוסף הבנתי שהחברות המומלצות הן Dell או Lenovo. ושהמחיר לא יעלה על 4500 רציתי לדעת איזה מחשב כדאי ומומלץ לקנות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Eidanos,

מחפש בתקופה האחרונה נייד חדש ואובד עצות מכמות המבחר והדגמים. המחשב צריך להיות בין 14-15.6 אינצ לא כבד מידי. למרות שהשימוש הוא משרדי בעיקר וצפייה בסרטים, אני בכל זאת רוצה מחשב חזק ומהיר מאוד. חשוב לי העיצוב ושיהיה במשקל נשיאה סביר. מתחבר לעיצוב של אפל אבל לא בהכרח. בנוסף שהמחשב והרכיבים יהיו מדגם חדש ככל האפשר. טווח המחירים רחב יחסית - 4,000 שח למחשב ש״עושה את העבודה״ עד 7000 שח למחשב שבאמת שווה את המחיר. מחפש הכוונה כי הלכתי לאיבוד באינטרנט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 - 7,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש…

5. Started by Joe257,

מטרות עיקריות: צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט. מפרט שחשבתי עליו: מעבדי ‏AMD Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Box מאווררים וגופי קירור Thermaltake Golden Orb II CL-P0220 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS צורבים LG DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe Sata Retail ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax EW-7728 nMax Wireless 802.11n (Mimo) PCI Card מארזים Thermaltake Mozart SX Media Lab HTPC Series Black Case VC7001SNS (No PSU) ספקי כוח Enermax MODU82+ 425W Active PFC 12cm Fan …

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? 10K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים , סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הקיים הוא בגודל 21" , בקרוב שידרוג ל 24" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? למה לא ?…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכוווווווולם !!! אני חדש פה ואני מבקש את עזרתכם. בניתי מפרט למחשב חדש. אין העדפה לתחום מסויים (משחקים, משרדי, וכד'...), אבל, אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק לכל התחומים. עלות המפרט כ- 7000 ש"ח. ישנם רכיבים שאני מתלבט לגביהם. אבקש את דעתכם על המפרט הנ"ל : -1- לוח אם : אינטל BLK955XBKLKR -2- מעבד : אינטל Intel 3.0GHZ 2M Prescott 800MHZ 64Bit LGA775 631 -3- זכרון : KINGSTON DDR2 MEMORY 512MB,533Mhz ECC CL4 -4- כרטיס מסך : Gigabyte GV-NX66T128VP GeForce 6600GT 128MB Vivo SLI DDR3 PCI Express -5- כונן קשיח : Westren Digital 160GB 7200 8MB Buffer Sata II WD1600JS -6- צורב די.וי.די. : LG GSA-4166B או …

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by uvshowu,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור אני מעוניין לרכוש מחשב עסקי יש לי מספר מפרטים למחשב DELL שאלה ראשונה :מה עדיף מעבד i7 עם ליבה כפולה או מעבד i5 עם 4 ליבות להלן המפרטים: 1. Dell Latitude E6510 Intel Core i7-620M Processor 2.66Ghz (3.33 GHz Turbo Mode/4MB Cache) 4 GB DDR2 1066mhz 320 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) 8X DVD+/-RW w/dbl layer write capability 15.6 inch WXGA Anti Glare LED Display (1366x768) Integrated Webcam w/ Digital Microphone 512MB nVidia Quadro NVS 3100M Dell Wireless 1520 802.11 a/g/n (54-300 MBPS) & Bluetooth FIPS compliant fingerprint reader Backlit Keyboard Windows 7 Professional Edition (32 Bit) & Windows …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by rsigall,

שלום, יש לי לפטופ של לנובו x220 עם יציאת display port. חיברתי אותו לטלוויזיה עם מתאם מ-display port ל-hdmi ורואים וידאו בסדר גמור - אבל השמע לא עובר (שומעים בלפטופ). המתאם בסדר ב-100% (במחשב הזה, עם לינוקס, האודיו עובר בלי בעיה. בנוסף עבד היטב עם מחשב של dell שנתיים). ב-Device manager אני רואה Intel Display Audio. אבל, ב-Playback Devices מופיעים רק הרמקולים הפנימיים (Conexant Smart Audio HD), גם אם אני בוחר שיראה התקנים מנותקים/מבוטלים. ניסיתי דרך ממשק Smart Audio HD של לנובו - אבל אני לא רואה שם שום התייחסות ל-hdmi. ניסיתי עם ה-Communications Utility של לנובו - אבל לא עזר והוא רק החזיר אותי לממשק של Smart Audio ושל Windows. ניסיתי לעדכן דייברים של הכרטיס מסך של אינט…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by black_irony,

מחשב כולל הכל (מלבד רמקולים) להריץ משחקים בינוניים ופוטושופ. כל החלקים בשחור (מקלדת מסך ......) ניתן לחרוג מהתקציב קצת. באהבה. מפלצת.

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  11. שלום בירצוני לקנות מחשב נייד שיחליף את הנייח הישן ושתהיה אפשרות לנייד אותו בקלות. המחשב בעיקר לאינטרנט, עבודה משרדית, ויש צורך לחבר אותו לTV ולעיתים ישמש למשחקים אך זו לא המטרה שלו. * גודל המסך:15.6" רצוי LED * משקל רצוי: עדיף שיהיה קל, אבל לא חובה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: חובה יציאת HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: גודל סטנדרטי ( ואם תהיה אופציה לSSD אז מעולה, אך לא חובה) * כונן CD/DVD? צורב: כן * כונן Bluray:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי מעדיף את החברה הכי אמינה שאפשר, עם שירות טוב ואחריות לשלוש שנים, מעדיף את Dell אך פתוח להצעות. התקציב יכול להיות טיפה גמיש. ת…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Kuroshiro,

המערכת שלי היום היא i5 760 עם 8 גיגה ראם. אני מגיע ל100% ראם יותר מידי אז הגיע הזמן לשדרג אבל אני לא רוצה להשקיע במערכת הישנה הזאת ולקנות DDR3 כי זה לא משתלם כבר. אבל מצד שני עם המחירים המטורפים של הראם זה גם לא ממש משתלם עכשיו לקנות לוח אם, מעבד וראם חדשים. אז מה עדיף? לחכות שהמחירים ירדו או להשיג 16 גיגה DDR3 לבינתיים? (אני צריך רק מעבד, לוח אם וראם כי כל השאר חדש)

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by iluxa1,

מעבדים Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX ¤1561 פתרונות קירור למעבד Scythe MUGEN 2 CPU Cooler ¤212 לוחות אם GIGABYTE GA-EX58-Extreme Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ¤1688 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤324 מאוררים למארז/גופי קירור THERMALTAKE 80MM X2 + 90MM X2 VR FAN KIT + SPEED CONTROL PANEL ¤134 ספקי כח Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze SeaSonic Production BOX ¤495 זיכרונות Corsair DDR3 4096MB 1333MHZ XMS Dual Channel CL9 ¤496 כוננים קשיחים Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB ¤481 כרטיסי מסך ATI SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 TOXIC 1GB GDDR5 PCIE ¤1056 תוכנות Microsoft OEM Vista Home Premium HEB/E…

14. Started by ydd,

שלום וברכה. ברצוני להתקין וינדוס ואופיס למחשב שישמש אותי בעסק. אממה המחיר בחנויות כאן הוא בערך 2000 לשתי התוכנות.- יקר! מצאתי אתרים שמוכרים רשיונות בערך ב17 דולר לרישיון ריטייל (ניתן להעברה ממחשב למחשב) מצורף אתר ששמעתי שאמין. השאלה היא האם זה חוקי/אפור לא מצאתי תשובה ברורה למרות ההיגיון שאם זה רשיון שניתן להעברה לכאורה הוא חוקי. https://psngames.org/software/windows/microsoft-windows-10-professional

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by freerider,

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לפי המפרט הבא: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * מסך 15" רזולוציה 1920x1080 אכותי לד IPS (אפשר להתפשר על 14") * מעבד I5 * זיכרון 6-8 ג'יגה * כונן קשיח יחיד 128 ג'יגה SSD * לא צריך כונן אופטי * אפשר ללא מערכת הפעלה * אולטראבוק מעוצב עשוי ממתכת * קניה בארץ - תקציב 7000 ש"ח הרבה תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by WizardOfOz,

דרישות מינימליות: מחשב של INTEL. מעבד 4 ליבות כרטיס מסך nVidia דגם 9500+ 1024mb חלקים חדשים לא דגמים ישנים. תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  17. כבר הרבה זמן לא התעסקתי עם חומרה, אז אני רוצה לבדוק שאני לא מטעה חבר. הדרישות בגדול: מחשב שולחני לעבודות משרדיות. חשוב אמינות של רכיבים, ושקט (יחסי) של המערכת. זה מה שהרכבתי אחרי שיטוט קצר בפורום ובמדור מפרטים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪540 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-DS2 כמות: 1 - מחיר: ₪253 מארז: Fractal Design Core 1000 USB3.0 Black כמות: 1 - מחיר: ₪208 ספק כוח: Seasonic 330W S12II-330 330W bulk כמות: 1 - מחיר: ₪205 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מ…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. שלום אני זקוק ללוח אם, מעבד, זיכרון וספק כוח שיהיו מחוברים ביחד ללא מארז לשם עבודות רינדור. הרעיון הוא לעשות להם אוברקלוק גבוה ככל האפשר ולתת למחשב לרנדר סצנות שכבר סיימתי בזמן שאני ממשיך לעבוד על המחשב הראשי (core i7) שגם יצטרף לרינדור בלילות כאשר אני ישן. אז התקציב הוא עד 2000 שקל רכיבים: שיהיו כמה שיותר אמינים ויציבים לאוברקלוק תגידו לי מה טוב למטרה הזו, מצפיה בפורומים קראתי שהקירור אויר הכי טוב הוא mugen2 אבל אם יש קירור מים שהוא אפילו טוב יותר אז זה בהחלט אופציה סך הכול כל הדבר הזה יהיה על אידה מדף.החלקים יהיו מחוץ למארז ויופעלו רק לצורך רנדרינג. ד"א להפעיל עלייהם מאורר ריצפה יכול לשחוק את החלקים ? -רצוי שהמעבד יהיה 4 ליבות זה בעצם יותר חשוב מהאוברקלוק עצמו…

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by vald95,

אני רוצה מפרט של מחשב למשחקים ב4500-5000 ש"ח אז תביאו מפרטים,תודה.

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  20. +מסך LCD '19.

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by nargsi,

אהלן, מועדים לשמחה 🙂 מתחיל ללמוד משפטים בקרוב וזקוק למחשב אמין ונוח הדרישות העיקריות שלי הן מפרט יחסית חזק - השימוש העיקרי יהיה בקריאה ובתוכנות עיבוד תמלילים. עם זאת, בראיה ארוכת טווח רוצה מחשב שיחזיק לאורך זמן. במיוחד אם ארצה לאחר שנה או שנתיים לשלב תואר נוסף - מנהל עסקים, כלכלה, הנדסה בתחומים שונים. מינימום - מסך 15׳ זיכרון ssd - חובה לא כבד מדי ובעובי דק. אחריות - שלוש שנים. גם אם צריך לשלם על הארכה. לצערי, שמעתי שיש בעיות תאימות עם מחשבי אפל ותוכנות של האוניברסיטה (אם טועה - אנא תקנו אותי) ועל כן ירדתי מהרעיון. כבר שנים לא בעניינים ואיבדתי הבנה בתחום, אך ראיתי את מחשבי הזנבוק של אסוס (כיום יש לי …

22. Started by SuperVixxy,

אהלן שלום ונעים מאוד! כבר די הרבה זמן אני קוראת כתבות כאלה ואחרות באתר (ובפורומים) ועכשיו סוף-סוף יש לי סיבה גם להעלות פוסט ולבקש את עזרתכם. אז.... אשמח מאוד אם צוות האתר ו/או מומחים אחרים פה יוכל לעזור לי בהרכבת מפרט מלא למחשב שולחני לצורכי עריכה גרפית. אז ככה: מבחינת תקציב - מדובר על כ-7-8K ש"ח, כולל ציוד היקפי. רצוי שיעלה פחות אבל לא חובה... מדובר על מחשב שיהיה בשימוש במשרד וימומן על-ידיו, ככה שבציוד היקפי לא הייתי משקיעה סכומים גדולים כי בסופו של דבר, רוב הסיכויים שלא משנה מה אני אבקש המיחשוב ייקנו לי את אותה מקלדת מעפנה שהם קונים לכולם (חוץ מלעצמם, כמובן)... על מסך אני אוכל כן להתווכח איתם, אבל עדיף שזה יהיה מסך שלא גדול יותר מ-21" כדי שלא ייפתחו עליי עיניים. א…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1. התקציב עומד על כ - 4,500. 2. מטרת המחשב: למשחקים כבדים וקלים- כל המשחקים החדשים שיצאנו למניהם. 3. ציוד הקפי שאני צריך: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים כמובן) , ורמקולים. 4. בנוגע לצריבה עדיף לקחת צורב DVD , לגבי כרטיס קול.. אפשר משהו חמוד אני לא הולך להשים מערכת קולנוע מטופרת, כונן דיסקטים אני צריך. 5. את האמת אני לא מבין בזה, אבל תמיד כולם אומרים ASUS או GIGABYTE , יכול ליהות שתציעו לי אתם משהו יותר טוב או חברה אחרת ביותר זול. 6. כן נושא הקירור חשוב. 7. לא אין צורך 8. אני רוצה שהחמשב יהיה חזק במשחקים. 9. אממ לא כל כך חשוב. 10. הבנתי ש oc זה הגברת מהירות השעון שבה עובדים רכיבי המחשב- תגידו לי אתם כי אני לא יודע עם זה בריא למחשב. 11. אני מתכוון לשחק במשחקיים החדשים כמו: GTA …

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by kasjghdkashbd,

שלום, אפשר בבקשה לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה (הצעות לייעול יתקבלו בברכה): המחשב מיועד לגיימינג ואני קונה אותה באילת(ksp/ivory) ומרכיב בבית בשביל לחסוך כסף... i7 4790 Arctic Freezer i11 Gigabyte GTX970 ( הרגיל) Gigabyte GA-H97-D3H G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhzg Corsair Carbide 300R Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB ספק כח מודולארי SeaSonic G-650 650W Gold Modular G-Series אז ככה: אני לא כלכך מבין בספקים, ובכוננים קשיחים. אפשר אולי לקחת ספק אחר שיצא זול יותר ? הכונן קשיח הזה סבבה ? יש איזה משהו שאולי לא עשיתי טוב? (הבנתי שגם אני לא צריך לקנות משחה טרמית כי הקירור מגיע עם זה?) (יש לי SSD במחשב הישן שאני מעביר אותו...) עריכה: חשבתי אולי לשנמך לספק הזה http:…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Void,

שלום לכולם! כבר הרבה זמן שלא יצא לי להשתתף בפורום הזה בגלל הצבא ועוד כל מיני דברים. החלטתי לנסות ולהישתלב שוב כמה שאוכל אז ככה... יש לי מחשב חמוד מאוד(המפרט הצד) אני רוצה לתת לו שידרוג האם כדי לעשות הסבה לamd להישאר עם אינטל או כל מה שלא יהיה ותנו לי מחירים גם

• 7 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים