ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אופיס, גלישה, סרטים לילדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, אופיס, גלישה באינטרנט, סרטי ילדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 1080P, עבודה משרדית (ישמש גם לעבודה) תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות מסויימות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע אין משחק ספציפי. משחקים חדשים FULL HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1,920x1,080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, VS CODE, WEB STORM, android studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 25 תגובות
- 6k צפיות
-
-
הייי אני צלם, בפעם אחרונה שקניתי מחשב זה היה ב 2013 הגיע הזמן לשדרג, ולקנות מחשב חדש, אני מצלם חתונות והייתי רוצה מחשב חזק שיחיזיק לי תוכנות במקבליל 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 + חריגה במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צלם + עריכה גרפית , כל התוכנות של ADOBE וכו'.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מעדיף הכל חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …
-
- 25 תגובות
- 12.3k צפיות
- 4 followers
-
-
היי, אודה להתייחסותכם האם המפרט הזה יספיק לילד בן 10 שמתחיל את צעדיו הראשונים בעולם המשחקים, כרגע משחק בפורטנייט בלבד (יוצא 3452 ש"ח בKSP) תודה מעבד Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 – Box מאוורר למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 CPU Cooler לוח אם Display - Gigabyte B360M D2V LGA1151v2, Intel B360, DDR4, PCI-E, VGA, DVI זכרון Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2400Mhz CL17 כרטיס מסך MSI GT 1030 Low Profile 2GB OC DDR4 HDMI DP PCI-E GT 1030 2GHD4 LP OC הארדיסק Western Digital Caviar Blue 2TB 64MB Sata III WD20EZRZ כונן SSD Display - Corsair Force LS CSSD-F60GBLS-BK 60GB SSD Sata III MLC Re…
-
- 25 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
לא מזמן התחלתי לחפש נייד ללימודי הנדסת חשמל, ואחרי ביקור בפורומים שונים הגעתי להחלטה שהמינימום שאני צריך זה מעבד i5 ולפחות 8G ראם. כמו כן מצאתי שהמחירים באמאזון נותנים לי יותר אופציות בתקציב שלי (3500 שקל). חשוב לי שהמסך יהיה באיכות טובה ושהסוללה תוכל להחזיק לפחות 5 שעות בלי הטענה. הייתי גם רוצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים פשוטים מידי פעם (לא יודע אם כרטיס מסך גנרי מספיק לצורך זה), ואופציה של סיבוב מסך 360 מעלות היה יכול להיות נחמד אבל לא קריטי. אם אפשר לקבל הצעה מהרשימה למטה איזה מהם (3 הכי טובים) הכי עדיפים לצרכים שלי, או אם יש הצעות אחרות, אשמח לשמוע. אלא הניידים שמצאתי: 1. https://www.amazon.com/Performance-ASUS-15-6-Touchscreen-Dedicated/dp…
-
- 25 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי, מעוניין במחשב נייח לשימוש ביתי וגיימינג. לקחתי הצעה מהפורום ל-KSP והרכיבו לי את המפרט המצורף למטה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ₪8,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 1-10 - 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
- 25 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? 3,500 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? קלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ושירטוט ב- SketchUp 2019 שרטוט של אדריכלות פנים / ריהוט. רינדור עם V-RAY 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…
-
- 25 תגובות
- 5.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריכה לפטופ לגלישה באינטרנט,אולי הורדת מוזיקה(בלי סרטים) , עבודה בסיסית באופיס. אני לא עובדת במשרד או סטודנטית. לשימוש ביתי סטנדרטי אך לא איטי מדי ברגע שנפתחים כמה טאבים.. כמה RAM כדאי לי שיהיה במחשב 4 או 8GB? כי זה מה שמייקר לי את החיפוש. התקציב שלי עד 2000ש. מסך 12.5-14 אינץ ווינדוז וסוללה יחסית טובה (מיני 3 שעות..) תודה יעל
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
המחשב שלי כבר כמעט בן 8, ועל אף שהוא בסך הכל עובד עדיין בסדר (יחסית) הגיע הזמן להשתדרג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם יש הצדקה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ולעתים עריכת וידאו. משחקים - אני לא מחפש מפלצת שמריצה הכל על ultra, מבחינתי גם הגדרות גרפיות של בינוני+ זה בסדר, הרעיון הוא שהמחשב יחזיק מעמד לאורך שנים קדימה. משחק לדוגמה: מורטל קומבט 11. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר …
-
- 25 תגובות
- 6.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אני לא בטוח שזה המקום הנכון לשאלה הזו, אבל לא מצאתי מקום טוב יותר. אני מחפש מחשב נייד שמיועד לעבודה בתוכנת סוליד, שמיועד לסטודנט להנדסה. במחיר של בערך 6 אלף שקל קונים מחשב נייד של HP או לנובו (Workstation) עם כרטיס מסך קוואטרו. זה גם בערך המחיר של מחשב נייד חזק לגימינג אני חשבתי על אופציה אחרת, לקנות מחשב נייד יד שניה (Workstation) עם כרטיס מסך קוואטרו. בתקציב של בערך 2000 שקל קונים מחשב נייד משומש. אני האמת מעדיף להשתמש בווינדוס 7 אז זה מסתדר לי. גם, פחות כאב לב אם המחשב יגנב או ישבר. מצאתי את האופציות האלו- https://www.amazon.com/gp/product/B07HKBDFQX/ref=ox_sc_saved_title_1?smid=A171014CP909KT&psc=1 https://ww…
-
- 25 תגובות
- 10.7k צפיות
- 3 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000, חריגה קלה רק במקרה שזה מאד משתלם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, תמונות, וידאו HD, פוטושופ ופרמייר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מסך מתאים לגרפיקה ומקלדת סטנדרטית. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב לא קריטי, רצוי גובה רעש בתחום הנורמלי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (…
-
- 25 תגובות
- 5.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם זה המפרט הקיים שלי , i5 3470 ivy bridge CPU @ 3.20GHz לוח אם : Gigabyte H77-D3H זכרון : DDR3 16GB כרטיס מסך : MSI GTX 1660 Ti GAMING X 6GB מסך DELL u2311 כוננים קשיחים Samsung 128GB 830 - Crucial MX500 500GB - Toshiba p300 3TB חייב לציין שאני משחק היום בכמה מהמשחקים שאציין פה ואני פשוט לא נהנה, אני מוריד רזולוציות על מנת שהמשחק ירוץ חלק. לכן התלבטות שלי היא בין: א. לשדרג מחשב ולהשתמש בכרטיס מסך שיש לי והכוננים הקשיחים והמסך - השאלה אם הנ"ל יספיקו לי (יש גם אופציה להביא מפרט שיהיה ניתן לשידרוג לסעיף ב ב. לעשות שידרוג כולל האם במקרה כזה אהיה חייב להחליף כרטיס מסך …
-
- 25 תגובות
- 6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בכותרת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 2K 60Hz, סרטי 4K בטלוויזיה (אולי גם אשחק איתה לפעמים ב 4K), עבודה משרדית ולימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך, מסך ישודרג בעתיד (כנראה לזה: https://www.samsung.com/ae/business/monitors/c34h89b2b/lc34h890wjmxzn/) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). אין צורך בספק יש ספק מודולרי 750W של CORSAIR. יש לי SSD 256GB. אז אין צורך ל SSD מעל 1TB. בנוסף יש גם HDD 1TB לתמונות ושונות 5. עד כמה חשוב…
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבריי המלומדים, אני מקווה שלא עברתי או אעבור על אף אחד מחוקי הפורום. אתחיל מזה שאני סטודנטית בבצלאל שנה א' באמנות ולא נדרש ממני אבל אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד. אני לא מבינה בכלל בנושא הזה אז אני באמת מבקשת עזרה... חשוב לי שהמחשב ישמש אותי לטווח ארוך של לפחות 4 שנים, שיהיה מסוגל להחזיק את תוכנות אדובי ושאוכל לחבר לו פד איור. בגדול אני רק לומדת כרגע לעבוד על התוכנות אבל אני לא רוצה להיות מוגבלת מבחינת המחשב שלי. מעדיפה שהוא יהיה מסוגל לעמוד בהכל בגבורה מבלי שבשנה ג' אצטרך להחליף אותו ומצד שני אין לי צורך במחשב הטוב ביותר בשוק כי האמנות שלי לא מתבצעת אך ורק במחשב וחבל לי על הכסף. כסף- תקציב לא יותר מ5,000 ש"ח וגם זה נשמע לי מופרז אבל שוב…
-
- 25 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב לכולם בכוונתי לקנות מחשב בכעוד שבועיים מאילת אני מחפש מחשב גיימינג ועריכה (HD ו 4K קצת) תוכנת DAVINCI ו adobe premiere בצורה שאפשר יהיה לעבוד באמת בתוכנות האלה בלי תקיעות בסירטונים יש SSD ו HDD אז אין צורך,גם לא בווינדוס ולא בציוד
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם המחשב כבר בן 12 והגיע הזמן להשתדרג באחד חדש ל-3-4 השנים הקרובות. הרכבתי מפרט בעצמי , מבוסס על FHD , מטרת המחשב משחקים כבדים וסרטים. אשמח לשמוע את חוות דעתכם , והאם כדאי לשדרג את הכרטיס ל2070 SUPER במחשבה על העתיד הרחוק. אוברקלוק מתוכנן. תקציב 8-9K כולל הכל. תודה. נ.ב- האם ניתן בתקציב כזה לשלב מפרט תומך 2K שיריץ משחקים בצורה חלקה ? אם כן אשמח לקבל אחד כזה. במידה ולא אסתפק ב-FHD.
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-5200 אפשרי לרכישה באילת גם 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודי הנדסת תוכנה אולי אתעסק בגרפיקה בעתיד אז חשוב נראה לי שיהיה גם כרטיס מסך סביר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידת האפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 14-15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 25 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אז ככה, בשעה טובה החלטתי להיפטר מהפנטיום 3 הישן והטוב ולעבור למשהו מעט טוב יותר... אז עם תקציב של 10.000 ש"ח אני אבקש לקבל ברשותכם האדיבה מפרט למחשב Core 2 Duo עם לפחות 3 הארד דיסקים sata II במהירויות 10 אלפים rpm .ומסך LCD. המחשב הוא מחשב לבית שישמש גם כמחשב עריכת ווידאו ורינדור וגם עריכות פוטושופ. כמו כן חייב להתאים עצמו למשחקים אבל לא חייב באיכות הכי טובה. חייב להיות לוח שייאפשר שייאפשר שידרוג עתידי. והכי חשוב שיהיה שקט כמו סקס בבית קברות. נ.ב - אין צורך בצורב, וקורא דיסקים. דרוש כרטיס קול ברמה גבוהה מאוד אך לא משהו מטורף. כמות זיכרון לשיקול דעתכם אם 1 ג'יגה או יותר. וכמובן מסך lcd שיהיה חד אבל לא קונטרסטי מדי, ומהירות ריפרש נמוכה. מקווה שלא בילבלתי יותר מדי, אך בטוח…
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האמת שלא ציפיתי להוציא כזה סכום, תכננתי על מקסימום 4000, אבל אני דוגל בלא לקנות זבל וגם דוגל על לקנות קרוב לבית (כי אין לי עצבים לרוץ למקום רחוק על כל תקלת חומרה) בקיצור, קיבלתי הצעה מחנות ליד הבית שלי (והיא די שווה להצעה דומה שבדקתי ב-KSP): Intel e6300 GB GA-965P-DS4 Coolmaster 532 Coolmaster 600W SLI 1G DDR2 667 kingston WD 320GB SATA2 ys GB 7600GS 5200 שח מה הייתם מחליפים? משנים? הצעות התקבלו בברכה נ.ב. לפי קריאות בפורום הבנתי שאין התלהבות יתר מהספק של CM וגם בחנות הבחור אמר שה-380 לא להיט ולכן לא כדאי לקחת אותו, מה שמוזר הוא שבחיפוש ברשת מצאתי שה-600 עולה יותר מ-800 שח וכששאלתי כמה יעלה עם הספק שבא עם המארז , המוכר אמר -280 תודה יניב
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מעבד: Intel Pentium 4 3.0 Ghz 64 Bit Dual Core 1 MB Chach לוח אם: Gigabyte GA-8VM800M זיכרון: 1gb DDRII Kingston 533 MHz כ.מסך : Abit Siluro FX 5200 דיסק קשיח: 1. Maxtor 60 GB 7200 RPM 2. Western Digital 250 GB 7200 RPM כוננים אופטיים: LG DVD- Rom 16 X + LG DVD-RW 16 X מארז: ASE MIDI ATX 350W VIRGO+USB ספק כוח הוחלף ל ThermalTak +PFC האם המחשב הזה מספיק חזק לעריכת וידאו מקצועית + והאם הלוח והמערכת מספיק חזקים להחזיק כרטיס רייל טיים ולעבוד איתו בצורה חלקה בלי בעיות?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, חשבתי על המפרט הבא: AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty Socket939 - nVIDIA nForce4 DFI LANPARTY UT Ultra-D Twinmos 512MB DDR400 PC3200 Westren Digital SATA 160GB 8MB 7200 RPM WD1600JD Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III Bulk Compucase 6A19 Black - NO PSU - 1x120mm fan אולי אקנה שני זכרונות של 512 שאלתי: 1. מה דעתכם על המפרט ? האם כדאי לשנות ולמה? 2. האם הספק המובנה מספיק או שאלי להחליפו? ואם כן באיזה מתח? 3. האם אפשר/כדאי לקנות זכרון 512 בSIM אחד ובעתיד לקנות עוד SIM של 512 מאותו סוג? 4. האם צריך/ חובה להוסיף מאוררים ? …
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב הישן שלי! פעם הוא היה ככה: 800 mhz 256 ram ge force mx 200 היום: amd sempron 2800+ GA-K8NS -לוח אם 512 ram readeon 9550 128mb איך הוא? יחזיק לי שנה שנתיים למשחקים? תודה מראש...
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לקבל מפרט למחשב (עם מחיר) המיועד למשחקים עם הרכיבים הכי טובים שקיימים בשוק כולל הכרטיס מסך הכי טוב, המעבד הכי טוב.... ע"ס 20,000 ש"ח תודה (לא מחשבי AMD). אשמח גם לקבל ביקורת על המחשב: DELL XPS 600 חשבתי על הכרטיס מסך הזה: ATI FireGL V7100 256MB 256-bit GDDR3 PCI-Express x16 Video Card
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות מחשב חדש.. אני קונה הכל מחשב+מסך עכשיו הנה כמה פרטים של המחשב שיש לי עכשיו: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz 2.87GHz 512 MB of RAM כרטיס מסך ATI RADEON 9600 מסך Samsung SyncMaster 753DF (17") WINDOWS XP HOME טוב במחשב הזה המשחקים CS,CSS,CZ נראים מצויינים אבל אני מתכוון לקנות HL2 ואמרו לי שאפילו אם CSS עובד בסדר HL2 זה כבר סיפור אחר אני רוצה מחשב יותר טוב ממה שיש לי עכשיו ואני רוצה שיריץ משחקים כבדים כמו HALF LIFE 2 ועוד כל מיני וגם תוכנות כבדות כמו של ADOBE - פוטושופ, פרימייר וכו' רצוי לא לעבור את ה6000 שקל (כולל מסך) תודה
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-