עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם ! אני קורא את המפרט שלו והוא נראה לי דיי סבבה, ולא מצאתי דגמים שעולים עליו בתמורה יחסית לתקציב. Lenovo N500 4233-72G http://www.getit.co.il/Prod/51594/ אז אם יש כאלו שטובים ממנו אז בבקשה, אני פתוח להצעות בתקציב הזעום של 3000 ש"ח. תודה !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by SharkGever,

הלכתי לIvory ביקשתי מפרט של AMD (כי אינטל יקר), אני צריך מחשב שיריץ Battlefield 3 על איכות High זה מה שהוא רשם לי: מארז IN WIN שחור מנוקד עם USB וסאונד קדמי כולל 2 מאווררים 12 ס"מ ספק כח A.PFC 550W FAN12 CI-POWER אקטיב פי אף סי +80! לוח GA-A75M-D2H FM1 AMD GIGABYTE סאטה 3 USB3 מעבד ATHLON II 645 Q.C AM3 AMD מעבד 3.1GHZ זיכרון CEON 4GB DDR3 1333MHZ צלעות אלומיניום כ.מסך Nvidia GeForce 550 GTX TI 1G-5 P.O.VIEW כולל צלעות קירור ומאוורר! צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מחשב ללא מערכת הפעלה כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כר. קול 5.1 מובנה בלוח אם כל זה 2750 ש"ח האם משתלם לי לקנות את זה או שאפשר להשיג במחיר כזה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. * מטרות המחשב? גיימינג קל יחסית, מדובר במשחק SPIDER-MAN, שבו אני אשחק לעיתים רחוקות. בנוסף, אני מתכוון לגלוש הרבה באינטרנט ולשמוע שירים. * גודל המסך? לא פחות מ-15 אינצ'ים. * משקל רצוי? אין משקל רצוי, העיקר לא כבד מדי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? תגדירו אתם ואגיד לכם אם זה מספיק עבורי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI. לא הייתי מכנה אותה כיציאה מיוחדת. * בלוטות? בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני מאמין ש-500GB יספיקו לי. * צורב DVD? אכן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק שאוכל לממש את האחריות בארץ במידת הצורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? זה לא תלוי בחברה, אלא בדגם עצמו. התקציב שלי הוא 1800 שקלים בעיקרון, אך אני אח…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by MukiOn,

מחפש מחשב ..מבוסס אינטל .. כי אותם אני מכיר הכי טוב עד 1000 שקל לאישה מבוגרת לשימוש משרדי בלבד אינטרנט ומייל אשמח לשמוע הצעות תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני עומד לרכוש את המחשב 1215N של אסוס - שהוא עם מעבד כפול ליבה וכרטיס מסך משופר ION 2 הנקודה היא שיש לו 2G זיכרון - עם מערכת הפעלה WIN7 הום פרימיום 1. האם כדאי לשדרג בעוד 2G זיכרון - האם זה יהיה משמעותי לביצועים ולנוחות/מהירות השימוש....מספר התוכנות במקביל וכו' 2. איך בידיוק משדרגים ? פשוט קונים רכיב של 2G נוספים ? ולא תהיה בעיית סינכרון עם הרכיב הקיים כבר במחשב תודה מראש לכל מי שעונה!

6. אני די מתקדם בסגירת המפרט, שגלש במחיר מעבר למה שרציתי. אני מאוד אשמח לקבל תגובות. התגובות הכי "שוות" תהיינה לא "למה אתה לא חוסך 80 שקל על זיכרון קצת יותר זול או 150 שקל על לוח אם P5Q Pro במקום ה-Deluxe, אלא תגובות שיגלו לי שמשהו במה שבחרתי דפוק - קירור לא עובד עם מארז, ספק מתפוצץ, כרטיס מסך דורש PCI שאין בלוח האם הזה, המעבד הזה בכלל לא מוציא חום ולא צריך לו גוף קירור, וכאלה. אז בבקשה: עכבר: RAZER DEATHADDER ¤340 מהמפרטים פה באתר לוח מקשים: Logitech G15 KEYBOARD ¤500 מהמפרטים פה באתר מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1606 מהמפרטים פה באתר לוח אם: ASUS P5Q DELUXE ¤982 מסך: DELL ULTRASHARP 24" 2408WFP ¤2990 מהמפרטים פה באתר דיסק קשיח: SEAGATE B…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום. אני מחפש מחשב נייד לשימוש מאוד בסיסי גלישה במחשב עבודה על אקסל וחיי סוללה ארוכים ואחריות ארוכה ככל שניתן. תקציב 2000₪-4500₪ לא מחפש להשתגע מצד שני רוצה מחשב שירוץ חלק שנתיים שלוש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by munin,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן יחסית, הינה מפרט טכני שלו: Intel Core i5 650 3.2 Ghz 4MB L3 Cache s1156 Gigabyte GA-H55M-USB3 Golden Tiger 550W PSU GeForce GT240 אני רוצה לשדרג את המחשב למצב שאוכל לשחק במשחקים חדשים(הכוונה לשחק בWitcher 3). מחרתיים אני באילת ורציתי לשאול איזה כרטיסיי מסך יעבדו עם המפרט הנוכחי ואם לא מה עליי לשדרג כדי להגיע ליעד? הסתכלתי על כרטיסי: GTX 750, אולי GTX960. תודה מראש על עזרתכם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by curdi1,

האם יש השוואות בין 2 המעבדים ויותר ספציפי - איך הנטבוק הבא- http://tms.co.il/product/8838 מישהו מכיר אותו ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Lior4543,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, המחשב חייב להיות בעל מאפיינים אלו: סוללה חזקה, שתחזיק לפחות 5 שעות.. מקלדת נוחה להקלדה, רצוי שתהיה כמה שיותר דומה למקלדת מחשב רגילה (רוב המחשבים מכילים FN במקום של הCTRL וזה נורא מעצבן לפעמים, אני מעדיף שזה יהיה להפך). המחשב לא צריך להריץ משחקים מיוחדים או משהו כזה, אבל רצוי שיריץ סרטי HD שנראה פה ושם.. דיסק יותר מ250 גיגה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אבקש מפרט לפי השאלון, תודה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי?: 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לחסוך אם ניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים, CUBASE, תכני HD וכ'ו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): CUBASE, TRAKTOR - שימושים תדירים / אופן שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, BF4 וחדשים אחרים על הגדרות גרפיות גבוהות ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yoni11,

מה ההבדל בניהם ?במחיר זה 700 שקל ככה ש.. (ה2OE יקר ב700 שקל מהOC), איך QSYS? המחשבים נמצאים רק אצלהם חוץ מהOE שנמצא גם באייבורי , הOC עולה 6200 הOE עולה 6900. איך המחשב בכללי?יספיק לגיימינג כבד? כמו COD BLACK OPS II /GHOSTS ,BATTLEFIELD 4 .... אם אני רוצה לשחק דרך הטלווזיה אני יראה טוב? טלווזיה פלזמה של פנסוניק 46 אינץ ,זה יהיה על כל המסך או כמו סרט שזה כזה חתוך כזה. לכמה זמן הסוללה תספיק?(בערך?) תודה לעונים. אגב שכחתי לציין , בחנויות פה של QSYS וIVORY אומרים שהם באים עם 8 גיגה זיכרון ובאתר של MSI זה 12 אז מה הולך?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta v,cod,battlefield 4,fifa 15 כעיקרון כל המשחקים החדשים בעלי גראפיקה דיי כבדה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by NeWMe,

שלום הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם לגבי המפרט שהרכבתי המחשב מיועד למשחקים ולשימוש אישי תקציב + - 2000 שח AMD Athlon XP 2200+ Tray CPU Gigabyte GA-7VAXP-A VIA KT400A Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2) DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory Asus Geforce 4 MX440-8X V9180 Magic 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window ATX Power Supply 350 Watt for Pentium IV לא כולל מסך ושאר תוספות אני מעוניין לקבל במשחקים (cs) 100 fps לכן הכרטיס מסך, הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם על הלוח אם והתאמתו ל cpu רק מי שמבין נא להגיב .... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by bomba6,

המחשב הנוכחי כבר בן 11. עם i5 4460, עם 16GB זכרון DDR3, עם שני SATA SSD של 256GB כ"א ו-HDD של טרה. עם windows, בעיקר גלישה וצפיה בסרטים, ותכנות קל ב-WSL. מחובר למסך 27 ברזולוציה של 2K (המסך תומך עד 4K). לא משחק, לא משדרג, לא פותח וסוגר, לא מחפש חלונות ואורות. רוצה את המארז הקטן ביותר, והשקט ביותר. את כל המחשבים לי ולמשפחה ב-2 עשורים האחרונים אני קונה עם המלצת הפורום הזה, אז תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? סביבות 3000. קונה מחשב לשנים רבות קדימה. אפשר לחרוג בעוד 1000 ש"ח אם ממש צריך. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר גלישה וצפיה בסרטים, ותכנות קל ב-WSL. רוצה משהו טוב לכל מקרה שלא יגיע. לא צריך משחק…

16. Started by liatengel,

שלום, קיבלתי dell n3010 חדש והתקנתי עליו windows 7. התקנתי את כל הדרייברים הדרושים אבל ה Function keys לא עובדים. מישהו יודע איזה דרייבר/ תוכנה אני צריכה להתקין כדי שיעבדו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. * מטרות המחשב? לימודים וOffice כללי, סוליד ותוכנות כבדות אשר משמתמשים בהם ללימודי הנדסה לא גיימר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-15 אינצ * רזולוציית המסך? 720p ויותר (עידפות ל 1080p) * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זמן סוללה של לפחות 5 וחצי שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני חושב שבכולם כבר קיים כל היציאות הדרושות.HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd * כונן אופטי?לא קריטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות דרושה - 3 שנים. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) חשוב שיהיה זמן סוללה ארוך ומחשב שיהיה כמה שיותר חזק וssd *תקציב בסביבות ה 4000 עם אפשרות חריגה של עד …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מה דעתכם? האם לשדרג קצת את המעבד? מחשב משחקים ב 1080P 144Hz. אקנה מסך "1080P 24

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Nitro Viper,

הנה המפרט. יש אולי משהו לשנות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by asixl,

שלום אני לא מעט זמן מחפש מחשב נייד שיתאים לכיס שלי ושיהיה בעל ביצועים לא רעים, בין אם זה שימוש יום-יומי כמו סרטים, אינטרנט אבל גם משחקים. בסופו של דבר הגעתי לשתי אופציות עם העדפה לאחת מהן. אני הולך להציג לכם את שתי האופציות שלי ואשמח שתביעו את דעתכם האישית על כל מפרט ומפרט. המחשב הראשון הוא LENOVO IDEAPAD Y510P במחיר של1200$. http://shop.lenovo.com/us/en/itemdetails/59405667/457/3DF730C824AE4473C4D348CB0A6C8D1E האופציה השניה שלי היא ASUS N550JV-DB71 במחיר של 1000$. ועכשיו הדילמה, אומנם האסוס יותר זול אבל עושה רושם שבLENOVO אני מקבל הרבה יותר בתמורה לקצת. מה אתם חושבים? מאד אהבתי את העובדה שבLENOVO יש כונן ULTRABAY שאני יכול להלביש עליו כל דבר שארצה, במקרה הזה כרט…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום חברים, אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מחשב נייח למטרת גיימינג בתקציב של עד3000$. חבר ייעץ לי לקנות את המפרט הבא:http://www.tms.co.il/preview/spec/z4m61gw3 האם כדאי? במידה ולא, אשמח להצעות אחרות. יש לציין שאני מעוניין בכונן קשיח אחד של 500 gb ללא חובת ssd (אם נכנס בתקציב מה טוב) להלן הערות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים - בעיקר GW2, שיוכל להריץ את המשחקים שקיימים בשוק כרגע על הגדרות הכי גבוהות מעל 60 FPS. 3. ציוד הקפי - ללא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על …

22. יכול מאוד להיות שאם לחכות איזה שבועיים שלושה,המחירים טיפה ירדו.ונדע יותר על NF4 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 1,070 ש"ח Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 1,259 ש"ח Samsung 512MB DDR 400 Original 550 ש"ח Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT GV-NX66T128VP 128MB DDR III 1,258 ש"ח GyroTech Midi Atx BOND II USB H7650 188 ש"ח Tsunami 350 Watt 149 ש"ח סה"כ 4,474 ש"ח דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by zaroor,

המלצה למחשב עבודה ב סכום 3000 +- עם מסך רחב ללא מקלדת ועכבר פעילות :ביצוע תיכנותים למחשבי רכב און ליין ,תוכנות סריקה ודיאגנוזה של הרכב משופרת מהקודמת(שאתם אולי לא מכירים) ודורשת יותר משאבים ,בו זמנית אפשרות לפתוח אתרים אחרים שקשורים לתחום הבדיקה ובו שירטוטים חשמליים ותמונות צילום ממשי של חלקים ,בנוסף עבודה עם תוכנות אחרות במקביל הייצרן המליץ על מערכת מבוססת מעבד אינטל,זיכרון מנימום 2 GB ,יציאות אחוריות בלוח רגילות חייב COM 1 ,מערכת הפעלה WIN 7 32 BIT PRO- ULTIMATE מה ההבדל בלוחות בין תושבת 1155 ל > 1156 של מעבדי אינטל ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by נעם,

שלום, אשמח להמלצה למחשב טוב עבור סטודנטית. השימוש הינו יחסית בסיסי - אופיס וצפייה ביוטיוב ושימוש באתרים אחרים.. העדפה לחברת DELL/ASUS אשמח לעזרתכם (: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-3000 (אך מעדיפה לבזבז כמה שפחות..) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בתכנים במחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם הא…

25. אני מתכנן לקנות מחשב ואני אשמח אם תעזרו לי 1.התקציב הוא 2800 בלי חריגות, עדיפות לנצל את כולו. 2. השימוש של המחשב הוא גיימינג, עבודות לבית ספר, סרטים ואינטרנט. ב. למשחקים כמו GTA IV עם עדיפות שירוצו על HIGH. עכשיו יש לי מסך חרא שאני עוד לא יודע את הרזולוציה כי הוא לא מחובר, אבל אני מתכנן בעתיד לקנות FULL HD אבל יש עוד זמן. 3. אין צורך בציוד היקפי. 6. רמת השקט שאני רוצה שיהיה 5/10 לא רועש מדי. 7. לא מתוכנן אובר קלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה אני יתקין לבד WINDOWS 7 אבל אני צריך שהם ירכיבו לי בחנות את המחשב, למה אני לא מסוגל להרכיב לבד. 9. העדפות שלי מחנויות KSP או IVORY הן הכי קרובות לבית שלי. 11. בנתיים לא מתוכנן שידרוג, בזמן הקרוב. 10. בקשות מיוחדות *…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים