עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום יש לי dell inspiron 1250 ואני רוצה לקנות מסך רגיל ולחבר לו.. עכשיו המסך שיש לי במחשב נייד הוא מסך רחב וחיברתי לו סתם מסך 17 אינץ' רגיל שיש לי בבית ולא ראו טוב... בגלל שהתצוגה מתאימה למסך רחב והמסך שחיברתי לא היה רחב ואני רוצה לקנות מסך לא רחב.. אני רוצה לקנות מסך רגיל 4:3 השאלה שלי האם יש אפשרות להתאים את התצוגה למסך רגיל? ולא למסך רחב? ואני אשמח לקבל המלצות למסכי 19 אינץ' שטוחים 4:3 שיהיה אפשר לראות בהם HD.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by msash,

אני צריך: כרטיס מסך חזק למשחקים שיהיה משהו טוב חיבור Pci exprres זיכרון 1 ג'יגה מעבד משהו מהיר לוח אם תום ומתאים לכרטיסי מסך טובים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, אבקש לקבל מפרט למחשב לעריכה גרפית כגון: Adobe CS4 Suite, עיקר העבודה הוא לעריכה גרפית בעיקר דו מימדית, עבודה משרדית שוטפת וגלישה באינטרנט כמובן. תיתכן בעתיד גם עריכת וידאו בעזרת Adobe Premier, אך זה כרגע משני. התקציב הוא בערך 4000-5000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי. יש לי מסך LCD מעולה - "17 (אינני מתכוון להחליפו כרגע) העדפה כמובן למעבד אינטל, ושהמחשב יהיה שקט!!! יש צורך בכמה שיותר כניסות USB כי יש לי המון ציוד לחבר. אין צורך במערכת הפעלה - יש לי. לא מתוכנן OC - לא ישמש למשחקים. הנני מעדיף לוחות אם של MSI או ASUS אך אם תציעו לי אחרת אשמח לשמוע. בתודה מראש, א.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מדובר במחשב של 4 שנים... לוקח למחשב המון זמן לעלות, אבל אחרי העלייה הכל עובד תקין. בדקתי עם hdtune ויש לו כ 25 סקטורים פגומים. מדובר ב HD WD black 250g. אשמח לקבל המלצות על hd אמין וזול. איך ה HD של היטאצ'י? ראיתי 320g ב 240 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by haifaboy,

שלום לכולם . שוב אני והפעם עם שאלה טיפה שונה באותו נושא . בסופו של דבר אחרי שהבנתי שזה מה יש בארצנו הקטנטונת , רכשתי את המחשב הנייד המדובר עם הכונן/צורב DVD הרגיל אחרי שקיבלתי הצעת מחיר טובה יחסית . עכשיו אני בשלבים של לבדוק אפשרות של החלפת הכונן לכונן בלו ריי בעצמי או דרך מעבדה. כרגע לפי העצה שקיבלתי כאן מ Chevy ( תודה !! ) בדקתי באינטנרט אבל לא מצאתי משהו שרשום עליו בדיוק שם הדגם שלי ( אולי הדגם חדש מידי ?? ) . מצאתי כוננים כמו אלו : http://www.ebay.com/itm/DELL-Inspiron-15R-n5010-4X-BD-ROM-3D-Blu-Ray-Combo-Player-DVD-Burner-Drive-/120925379249?pt=US_CD_DVD_Blu_Ray_Drives&hash=item1c27b6dab1 http://www.ebay.com/itm/6X-Blu-Ray-BD-ROM-Player-CT30N-for-Dell-Inspiron-XP…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by חובב,

מעבד 6550 intel לוח אם ga p35 ds3 זכרונות OCZ 800 2 GIGA כרטיס מסך 8800 320 GTS INNO3D דיסק קשיח WD160GIGA מארז של EZCOOL כולל ספק צורב DVD SATA 4900 משתלם נכון??

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by PeaS,

אשמח לשמוע חוות דעת. המפרט הוא לקצת יותר מעבודה משרדית AMD Athlon 64 3000+ (754) - 910 Gigabye GA-K8VT800M - 530 Samsung DDR 512MB 400Mhz x 2 - 1040 WD 160GB ATA100 - 520 Leadtek Geforce FX 5200TDH (128 bit) - 470 Compucase CI-6a19 + 300W PSU - 315 Total: 3786 שתי שאלות: 1. הלוח אם, בסדר? כולל את הפיצ'רים הרגילים (כרטיס רשת, ATA+SATA, AGPX8, כרטיס קול)? 2. המעבד מגיע עם קירור סטוק (היטסינק מספיק)?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Darkemor,

שלום רב, אני מחפש מפרט עד 6000 ש"ח העונה על הדרישות הבאות: * מעבד אינטל 4 3Ghz. * כרטיס קול איכותי להמרת קלטות אודיו אנלוגיות לשמע דיגיטלי. * מסך 19 אינץ'. * רמקולים איכותיים. * צורב DVD. * כרטיס מסך המתאים למשחקים (אני לא גיימר כבד). * הארד דיסק- 160 ג'יגה. * זיכרון- 1 ג'יגה. תודה מראש: Darkemor

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by taotao,

חברים אני שואל בשביל חבר שהמסך של הנייד שלו נשבר... איפה אפשר לתקן או מי היבואן..? המחשב נקנה בחו"ל לפני כ2-3 חודשיים.. הדגם זה Toshiba Satellite A105-S2716

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by abstract,

שלום לכולם, ראיתי את המחשב הזה בבאג ולמען האמת התאהבתי באיך שהוא נראה ומרגיש. חזרתי הביתה וגיליתי שהביקורות לא כל כך מהללות אותו - בעיקר בגלל הרזולוציה 1366x768 שלטענת המבקרים נמוכה מדי בשביל מסך בגודל כזה, וה-TouchPad שטוענים שהוא מ-מ-ש גרוע. בבאג הוא עולה בערך 4900, שזה מחיר סביר ואני לא בטוח שאני יכול למצוא איכות בניה וביצועים כאלה במחיר כז מה דעתכם? האם כדאי לקנות אותו? תודה רבה,

11. אהלן! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1. 1000$. אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 2. עריכה גרפית, משרדית. שיהיה כיף ואיכותי להציג בו עבודות בפגישות, ולקחת אותו לאירועים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 3. יש צורך שיהיה אפשרי לחבר אותו לעמדת עגינה עם מקלדת, עכבר, מסך וכו'. את הציוד עצמו לא צריך בינתיים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 4. SSD, מסך IPS 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5. חשוב, לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by gshhar,

הייתי רוצה מפרט(ללא צג,מקלדת,עכבר וצורב) בסכום של 3500-4000 כאשר המעבד נראה לי שאני אקחAMD 1700 מיקרון 0.13 (האם הוא עובד ב-333?-יותר מהר מהן2000? אני רוצה לוח אם טוב שבעתיד כשיצאו מעבדים 2000,2200 עם 0.13 מיקרון אז הלוח יתאים לי כמו כן HD 80G,וכרטיס מסך טוב לסרטים ומשחקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לשמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים. אני לא ממש מבין במחירים של מחשבים ניידים, אז אם אפשר לקנות מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי במחיר זול יותר זה גם רצוי. הדבר היחיד שבינתיים יש לי זה את ההצעה הבאה (המחיר בדולרים): מחשב נייד טושיבה Satellite A300-1MM מעבד Intel® Pentium® Dual-Core Processor T3200 זיכרון 3GB דיסק קשיח 250 GB צורב DVD כרטיס רשת +אלחוטי מסך 15.4" Vista Home Premium סה"כ לפני מע"מ 980 האם המחשב בהתאם לצרכים האלו? המחיר שלו משתלם? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, מטרות המחשב? עריכה של תמונות בעיקר. התקציב קצת צפוף אבל אני מעוניין במסך איכותי עד כמה שניתן היות והמטרה שלו זה לערוך תמונות (פוטושופ/לייטרום). ושיצליח "לסחוב" את התוכנות האלו. המון תודה מראש! * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מסך IPS. גודל פחות קריטי. * רזולוציית המסך? IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין הגבלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר נפח. אין צורך בSSD * כונן אופטי? לא בהכרח * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eyal00,

שלום, רכשתי את המחשב הנ"ל לפני שבוע בגלל שראיתי שיש לו תמיכה בזכרון עד2G(המחשב מגיע עם 1G) לאחר שקניתי הבנתי שאין חריץ הרחבה לזכרון והזכרון הקיים מולחם ללוח אם. אז איך בעצם אפשר להרחיב את הזכרון ל2G אם בכלל...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום רב,אני סטודנט שגר כרגע במעונות הסטודנטים בבאר שבע.בחדר יש לי חיבור לאינטרנט דרך כבל לאינטרנט של האוניברסיטה. הבעיה היא שכל הזמן הנייד מתחבר לאינטרנט ומתנתק אחרי כמה זמן ושוב מתחבר לבד. אני רוצה לציין את העובדה שיש לי רמקולים שמחוברים לנייד(ALTEC LANSING VS4121) וכשמנתקים תכבל אינטרנט מהכניסה שלו בנייד יש מעין רעש חזק ברמקולים.לוח אם דפוק זה לא יכול להיות בגלל שהוחלף לי לוח אם שבוע שעבר בנייד אחרי שהלך כרטיס מסך.בנייד החלופי של אמ אס אי(נטבוק) לא הייתה כל בעיה של רעשים וניתוקים מהאינטרנט.אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לחברי הפורום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לידידה שלי, וכל עזרה תתקבל בברכה. היא סגורה על הגודל של 14 אינץ' לא משנה מבריק או מט, והתקציב שלה הוא עד 2500 ש"ח. השימושים העיקריים שלה הם גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ואופיס. היא תסתובב איתו מחוץ לבית, ללימודים. היא מחפשת מחשב שיהיה קל, אבל אם יש מחשב שיהוא אמין יותר היא מוכנה להתפשר על המשקל. גודל HDD לא קריטי במיוחד, 500Gb יספיקו, העדיפות היא למהירות שלו. היא לא זקוקה לכונן דיסקים פנימי. הצורך במערכת הפעלה לא קריטי.​ לגבי האחריות, חשוב לה מאוד שתהיה אחריות אמינה, לפחות ל-3 שנים. היא רוצה מחשב בעל מראה חיצוני יפה. המחשב שחשבתי להציע לה הוא ASUS X402CA אבל אני לא יודע לגבי האמינות שלו, שכן הזכרונות שם מולחמים, והבטריה אינה נית…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by skr,

אז ככה אני צריך מפרט ב8K +- ללא מסך או כל ציוד היקפי אחר. חשבתי על זה: http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=51818777-C4AF-48CF-AEFD-36CD4545718A וקחו בחשבון שאני מקבל את המעבד Q6600 במחיר של המעבד שצויין במפרט ואני לא מחרטט!!!. אז אם יש הצעות לשיפור דברו. ועוד משהו בSKYPC אין את הספק של CROSAIR 520WAT אז במקומו לקחתי את האנטק.... תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הקנייה רלוונטי רק אם יש איזשהו דיל משתלם. מחשב טוב בייחס לכסף * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, מוזיקה, אינטרנט, משחקים - HON * גודל המסך? 15* משקל רצוי? לא משנה* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי כמה, DVI, USB * בלוטות? לא משנה* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500 מינימום אם אין אז 320 גם סבבה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב - אם אין נרכוש חיצוני * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא - רצוי לא HP שאיכות הבנייה תהיה כמה שיותר טובה. אני כרגע משתמש בHP 620 הוא דיי סבבה, ה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by arbelt,

שלום, אבקש את עזרתכם בפתרון בעיה של USB לא מזוהה במחשב DELL V131. רכשתי מחשב חדש והתקנתי בו מערכת הפעלה WIN7. USB2 עובד אך 2 USB3 אינם עובדים. מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה? תודה, ארבל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. תסלחו לי על השאלות הבסיסיות, אבל אני לא עוקב מספיק אחרי השוק - מתכוון לקנות לוח (מהזולים), מעבד (2 - 2.4), זכרונות (256), צורב, DVD וכרטיס מסך. ראיתי שהצעה עם מעבד AMD עולה כמה מאות שקלים פחות, אם זה היה תלוי בי אני מנחש שזה מה שהייתי קונה, אבל אני משדרג לאדם ללא ידע טכני שבכלל לא יודע מי אלה AMD ומה שאכפת לו שהאחריות עליהם היא רק שנה. האם להמליץ לו בכלל על מעבדי AMD במקרה הזה? לגבי צורב, DVD וכרטיס מסך לא צריך המלצות, אבל אני לא מבין בלוחות LOW END לP4/ATHLON. איזה מבין הלוחות הזולים יותר (חייב רשת וכרטיס קול, אפשר גם כוללים כרטיס מסך) מומלצים, לאיזה לוחות לא כדאי להתקרב? האם מחיר של כ2100-2300 ש"ח לATHLON 2000 (בהתאם ללוח שיבחר) צורב LG (כן, אני יודע שהוא לא מומלץ אבל …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בכל מקרה, נתקלתי בכתבה, אז לידיעתכם .... https://www.ynet.co.il/digital/reviews/article/bknmituzj

23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): לימודים: אפטר אפקט, אינדיזיין, אילוסטרייטור, פוטושופ, פלאש, פרימייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by staieb,

שלום לכם, אני די סגור על הG750JX של ASUS, אם אקנה אותו אז זה יהיה באילת ומחירו שם 7280 ש"ח. הוא מתאים לצרכים שלי. קראתי ביקורת וסיקורים, אכן התרשמתי לטובה מהמחשב. http://ksp.co.il/?uin=21388 הדבר היחיד שביאס אותי הוא שהתת-דגם שקיים פה בארץ לדגם הG750JX, מכיל שני כוננים קשיחים HDD -- 750GB - 7200RPM משמע לא קיים כונן SSD. לא מובן לי למה זה קורה במחשבים מהTOP בימינו, והדגם הזה קיים ברוב המקומות בעולם עם כונן SSD.. אבקש מכל המנוסים במפרטים ברמה הזו, האם החוסר בSSD כ"כ קריטי כמו שאני חושב ? האם מישהו התנסה עם שדרוג כונן קשיח מטעם החנות (ksp) בתוספת תשלום ? (אני יודע שזה קיים עם זכרונות, לא ידוע לי בנוגע לכוננים קשיחים) אפשר לעשות את הדרך הקשה והיקרה ולהזמין כונן בנפרד ולהתק…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yuvalatsmi,

היי מחפש המלצה למחשב נייד 13 אינץ' תקציב 3000-3500 מטרות המחשב- עבודות משרדיות, אופיס, אינטרנט, קצת פוטושופ ברמה בסיסית גודל מסך-13, לא חשוב אם מבריק או מאט רזולוציית מסך- אין חשיבות מיוחדת משקל רצוי-1.5 קילו זמן סוללה רצוי- כ-7 שעות יציאות מיוחדות- HDMI BLUETOOTH- לא חשוב גודל מינימלי וסוג כונן קשיח- 128 SSD תחת מגבלות תקציב אם לא אז 500 כונן אופטי- לא חשוב תחנת עגינה ייעודית- לא חשוב אחריות בינלאומית- לא קריטי מערכת הפעלה- נדרש ווינדוס 7 או 8 העדפה לחברה מיוחדת -דל ראיתי את הדגם של המחשב הבא:Dell latitude 3340 RD33-7697 http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3010 סה"כ נראה שהוא עונה על מרבית הצרכים, נראה לי קצת חשוד לקבל מעבד i5 ו-128 SSD במחיר כל כך זול האם ישנם המלצות…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים