עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני מחפש מפרט עם I5 ולפחות 8GB זכרון בשביל להריץ הרבה מכונות וירטואליות. כרגע יש לי מחשב עם מעבד AMD 3X 435 ו8GB זכרון והוא מתקשה מאוד להתמודד עם העומס. אני מריץ באופן קבוע סביבה עם 10-15 נתבים פעילים ושלושת הליבות של המעבד נמצאות בעומס של מעל 90% (גם עם IDLE-PC) המחשב משמש אותי בשביל להתכונן לבחינת CCIE. מבחינתי המטרה היא מחשב שנותן מקסימום ביצועים במינימום מחיר. 1. מה התקציב המקסימאלי? אני מאמין ש3K יהיה המקסימום שאני מוכן להשקיע. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה, עבודה משרדים ותכני HD. א) במי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. רכיב דגם מעבד מעבד INTEL דגם I5 760 8MB בתדירות 2.8 ג'יגה הרץ ל 1156 כולל מאוורר מקורי לוח אם Gigabyte דגם GA-P55-USB3 זכרונות G.Skill 1333Mhz מסוג DDR3 בנפח של 2 ג''יגה כרטיס מסך GIGABYTE ATI Radeon HD6850 1GB DDR5 256BIT כונן קשיח WD WD1002FAEX 1TB 7200rpm 64MB Buffer S-ATAIII מארז ANTEC בצבע שחור דגם Three Hundred לא כולל ספק כוח ספק כח Antec High Current Gamer HCG-520 520W צורב DVD LG GH-24NS50 x 24 Black S-ATA Bulk DVD±R/RW

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לילה טוב =) אני צריך בבקשה מפרט למחשב לשימוש בסיסי של אינטרנט אופיס משחקי אינטרנט (און ליין - פייסבוק וכאלה) התקציב המקסימלי הוא 3K אבל אם יש 2500 אז עדיף. ללא ציוד היקפי וללא מסך. עדיף שיהיה שקט, ללא OC, כולל מערכת הפעלה וכולל הרכבה. אם אפשר מפרט מKSP באזור ראשון/ת"א. מה שחשוב שהמחשב יהיה מהיר ממש, ושלא יהיה מחשב לשנה- שנתיים. תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אשמח לחוות דעת שינויים וכל היוצא בזה אוקיי, הנה המפרט הראשון, מבוסס אינטל CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1090.21 ] 1 Barebones : Shuttle XPC ST61G4 (ATI RS300) SSF Barebone [ ¤ 2285.41 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 630.7 ] 1 Hard Disks : Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 765.74 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.47 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Pioneer DVR-107 BLACK 8/4/12//24/24/40 DVD±RW ( Bulk ) [ ¤ 999.58 ] 1 LCD Monitors : 17" Hyundai ImageQuest Q17 DVI USB LCD Monitor + Speakers [ ¤ 2676.71 ] 1 Keyboards : Gen…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. תודה לכולם תגידו לי את הדגם כי אני רוצה לקנות מחול בבקשה וגם איזה חברה והכל כי אני ממש מבולבל לא יודע איזה כרטיס מסך ואני לא יודע איזה מעבד אם יש אפשר גם יותר זול תודה לכם

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר, אך ישנה עדיפות לתקציב שהקצבתי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים שיוצאים/יצאו, כגון BF4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. סטודנת במדעי המחשב. * גודל המסך?13-15 * משקל רצוי?לא משנה מצדי 10 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?2-3 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)hdmi יכול להיות נחמד, אבל לא קריטי. * בלוטות?כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 ג'יגה. * צורב DVD?לא חייב להיות. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין. אני מחפש משהו בסגנון של I5\I3, עם 4GB זכרון, יש אפשרות לדבר כזה בתקציב? או שאני צריך להוריד את הדרישות? כרטיס מסך לא צריך משהו מיוחד, שיהיה נחמד מינוס, אני לא חושב שאני הולך להריץ עליו סרטים או משהו בסגנון. יש אפשרות שהוא יגיע בלי מערכת הפעלה וזה יוריד את המחיר?אני גם ככה הולך להריץ …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by avibek,

שלום לכולם... לפני חודש+- קניתי המחשב הזה ודרך אגב בעזרת הפורום הזה שעזר לי מאוד בבחירה.אז תודה.. בכל אופן להלן הבעיות: 1.אני מגיע לפעמים ל90 מעלות כאשר אני משחק (BTF3) לצורך העניין..חשבתי לקנות משטח קירור מעולה מסוג cooler master u3 אבל אחרי בדיקה מקיפה הבנתי כנראה שזה לא יעזור לי... 2.בעיה נוספת היא שהמחשב עושה בעצמו overclock כאשר ההגדרות על high performance... חוץ מזה מחשב מעולה...ותודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by dekom,

ברשותי מחשב מבוסס כרטיס מסך GTX1070. אשמח להמלצה עבור מסך מחשב המתאים לגיימינג עד 1000 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1638 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-DS4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1211 כרטיס מסך: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1459 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 1.5TB 32MB SATA2 NCQ - ST31500340AS אחריות: חמש שנים. מחיר: ¤754 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤121 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤778 מארז: THERMALTAKE XASER VI MX (BLACK) VH9000BNS w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤521 ספק כוח: THERMALTAKE THOUGHPOWER QFAN 65…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Tals-,

אני מעונין במחשב משחקים, שיריץ כל משחק ממש טוב. בוא נגיד שבבדיקה של ההרצת משחקים בתאר שם, יקבל 100. לא אכפת לי משקל וכו'. ראיתי באתר http://www.alienware.com אבל זה לא בארץ מעונין משהו כמו שלהם, משהו טוב ויפה כזה :] הצעות בבקשה. אשמח למערכות של חברות מוכנות כאילו. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by DAVIDD,

קיצר צריך מחשב למשחקים וOC http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10739 עשכיו להוסיף לכאן איזה כרטיס קול נחמד??? עכשיו לגבי המסך חשבתי על המסך הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_594_1279&products_id=10311 איך הוא??? טוב עכשיו עכבר MX1000 מקלדת תמליצו לי לבד על משהו איכותי.. רמקולים אין לי מושג על מה ללכת תקציב בערך 1000 שקל זהו כעיקרון... איך המערכת הזאת?????? נראה לי משהו בסט ...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Inertia,

שלום לכולם,יש לי מערכת מבוססת core 2 שאני מעוניין לשדרג אני צריך המלצה למעבד ולוח אם מתאים, וקיט לזכרונות. אני חושב על i5, i7 Sandy Bridge ראיתי שלשניהם יש גרסאות עם k ובלי. יש לי כרטיס מסך HD5670 שנשאר, כמו גם ספק כח חדש (וטוב) הרדיסק ומארז השימוש במחשב יהיה גיימינג ועריכת וידאו, אני רוצה שתהיה אופציה לאוברקלוק במקרה הצורך. אני לא צריך כ.גרפי כי יש, ולא צריך כרטיס קול כי יש לי כרטיס נפרד (פי.סי.איי) רצוי שהמעבד+לוח אם+זכרונות לא יחרגו מ2000 ש"ח. בגדול אני מחפש את היחס עלות\תועלת הכי משתלם במחיר הזה ועבור הדרישות האלו. אשמח להצעות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by jazzman,

היי אני צריך את עזרתכם המקצועית בבניית מחשב בתקציב הזול ביותר האפשרי כך שיסחוב CUBASE 5 בצורה סבירה +. המחשב הוא לבית (לא לאולפן מקצועי), אבל עדיין צריך שיסחוב פלאג-אינים ואפקטים בצורה סבירה, ורצוי מעל 10 ערוצים. בנוסף אני משתמש היום בWIN XP, וחושב אולי לשדרג ל WIN 7. לא יודע עדיין. אשמח לדיעות. בעניין התקציב, אני יודע שזה קשה, אבל קיויתי לרדת מאלפיים ש"ח (מארז בלבד, ללא מסך ומקלדות וכו'..), ולהשתמש בחלקים מהמחשב שלי (כמו צורב, כרטיס TV שיש לי וכו'..). המון תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני אשמח לקבל המלצות למחשב נייד לסטודנט, תקציב סביבות 2500 ש"ח, אפשר למתוח עד 3000 אם ממש כדאי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? סביבות 13 אינצ', רצוי מאוד מאוד שיהיה מט * משקל רצוי? כמה שפחות, לא יותר מ-2 ק"ג, עדיף 1.5 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, אני מניח שצריך 6 שעות לפחות, עדיף 8 ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי אפשרות לתחנת עגינה, יציאת VGA, USB, רשת; רצוי שיהיו מסודרות מאחורי המחשב ולא בצדדים ובכל מקרה לא בצדדים קרוב למשתמש (מפריע לשימוש עם עכבר) * בלוט…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by O.G.D 2k5,

אני מחפש חנות (אתר עם חנות פיזית) שמוכרת מחשבים ניידים טובים לכל מטרה (משחקים, תוכנות, עריכת סאונד) עם כרטיס מסך טוב (radeon 800xt) תודות מראש... או אולי אם מישהו מכיר חנות המאפשרת לקנות מחשב נייד בהתאמה אישית או חנות שמתמחה במחשבים ניידים..?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by חובב,

מעבד 6550 intel לוח אם ga p35 ds3 זכרונות OCZ 800 2 GIGA כרטיס מסך 8800 320 GTS INNO3D דיסק קשיח WD160GIGA מארז של EZCOOL כולל ספק צורב DVD SATA 4900 משתלם נכון??

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by noam-r,

שלום לכל משתתפי הפורום היקרים, אני מחפש הצעות לנייד חדש לכבוד הלימודים, המחשב הוא למטרות לימודים:אינטרנט ואופיס, ואמור גם להריץ תוכנות קצת יותר כבדות כמו Matlab Maple וסביבות פיתוח כמו Visual C++ ואולי אחרות בעתיד... כמו כן כדאי שתהייה את האופציה לצפיה בסרטים. התקציב לכל העסק הוא 5000 עם חריגות קלות... לגבי המפרט הדרוש, סוג מעבד:עדיפות ל Intel זיכרון: 1 GB ומעלה DDR2 כונן קשיח: 80GB לפחות (עדיף לכיוון ה 120) עם עדיפות ל SATA 7200 RPM כוננים: צורב DVD-RW מסך: 15 אינץ' לפחות חיבורים: חיבורים סטדרטים (Wi-Fi 802.11b/g,Ethernet, USB 2.0 וכו') שיש חשיבות ל S-Video TV Out, Firewire ו Bluetooth אחריות: 3 שנים מכיוון שאני לא הולך להסתובב רוב היום עם המחשב יש חשיבות פחותה למשקל, ו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ^^ מה שהוא אמר ניסיתי דרך ההגדרות של העכבר בקונטרול פאנל, ביוס (עכבר מובנה..) וגם דרך DEVICE MANAGER ללא הצלחה רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חובה לחסוך, אבל לא מזיק במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כבר חרגתי... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר אופיס ואינטרנט. לפעמים צפיה בסרטים (אין צורך ב-HD), פעם בכמה חודשים גם לכידת ועריכת סרט משפחתי (במובימייקר, לא תוכנות כבדות יותר), וכמובן משחקים לילד, שחוץ ממשחקי פלאש מקווה שיקנו לו פיפא 2010 ואז הוא אמור לרוץ בצורה סבירה (אין צורך להגזים באיכות הפרטים הקטנים, הילד בן 7) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו - אופיס, מובימייקר, לפעמים המרות סרטים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים ל…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by PrefaceAlumni,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, השימושים יהיו אופיס, אינטרנט, ודברים פשוטים אחרים (לא MATLAB או משהו בסגנון). חשוב לי שבמחיר המקסימלי יהיו גם 3 שנים אחריות. יש עדיפות למחשב עם קורא כרטיסים, ועם הארד דיסק לפחות 120 GB(לאחסון תמונות - חובב צילום). תודה רבה וסופ"ש טוב!

22. Started by Or ei,

חבר שלי צריך מחשב נייד ללימודים שלו מה שהוא רוצה מהמחשב: מסך 13' מעבד כמה שיותר חזק זמן סוללה כמה שיותר ארוך 4 ג'יגה כרטיס מסך חזק (גם לסרטים וקצת משחקים לפעמים) הארדיסק בנפח של 250-320 משקל עד 2.5 קילו חשוב שיהיה בלוטוות צורב DVD חשוב אחריות בין לאומית של לפחות שנה תודה על העזרה מקווה שפירטתי מספיק את הדרישות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ככה יש לי 1000 שקל בקופה ואת המחשב הבא: P4 1800A 256 מגה זיכרון 2100@2700 של סאמסונג GF4 MX 440 270@305 400@460 DFI NS30 SC מה אתם חושבים שכדאי לעשות בכסף??? אני חשבתי על לקנות רכיבים לאוברקלוק (קירור לזכרונות, גוף קירור למעבד, עוד מאווררים, קצת מודינג והנה נהיה מחשב 2.6! אבל הלוח דיי דפוק! אני לא יכול לשדרג זיכרון! כי יש רק 2 סלוטים ושניהם תפוסים :-\)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Uri2001,

שלום לכל מי שיכול לייעץ ראיתי באתר שמרבית השאלות מתייחסות למחשבים עבור משחקים. הצורך שלי שונה לחלוטין. אני צריך מחשב שעיקר ייעודו פיתוח. הפיתוח יהיה ב-NET. כולל מערכות WEB כך שצריכה להיות גישה מהירה לרשת. וכן זמן תגובה מהיר של המחשב עצמו לבדיקות, הרצה ו-Debug. המחשב צריך להיות אמין מבחינת כל הדרישות - הכוונה שלא תהיינה קריסות בגלל זיכרון, דיסק כושל וכו'. בנוסף כיוון שהמחשב הוא כלי העבודה שלי אני זקוק למסך טוב אשר יאפשר לי צפיה טובה וחדה לאורך שעות רבות במשך היום וכן גם בתאורת לילה (החורף קרב ושעות האור מתקצרות). תוכנות שמשמשות אותי לעבודה: בשלב זה מערכת הפעלה XP אבל ברגע ש-Vista יתייצב כמובן אשדרג כך שהמחשב אמור להיות מתוכנן לזה. אינטרנט אקספלורר כיום 6 בעתיד 7 Office Pro…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המחשב לאחות שלי אז הוא ישמש בעיקר לאינטרנט, סימס וקצת פוטושופ. ללא OC 1x Amd Athlon 64 X2 Dual Core 5200 BOX AM2 1x Gigabyte GA-M55S-S3 nForce 550 AM2 1x G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400PHU2-2GBNR 1x Seagate Barracuda 250GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II 1x Leadtek WinFast PX8500 GT TDH Extreme 256MB PCIe 1x LiteOn DVDRW X20 LH20A1P Retail 1x Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 1x Microsoft® Wireless Optical Desktop 1000 BV3-00014 1x ViewSonic LCD 19 VP930 סך הכל: 5,281 ש"ח עדיף Seagate על WD, נכון?! יש למישהו אולי ביקורת על ההרדיסק הזה? כדאי להוסיף 150 שקל ולקחת 8600GT? אהה... וזה צריך להיות באחת מהחנויות הצפוניות (עדיף לא KSP). תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים