ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,373 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים אנשים ??? בהנחה שעוד יכולים לרדת עוד המחירים, בכל מקרה זה המפרט פחות או יותר. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX מחיר: ₪1585 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R מחיר: ₪912 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ₪2097 דיסק קשיח: WD 320GB 8MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD3200YS מחיר: ₪541 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL מחיר: ₪211 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz DUAL CHANNEL KIT מחיר: ₪517 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מחיר: ₪41 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU מחיר: ₪414 מקלדת:…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנא עזרתכם בהמלצה למחשב לעבודה עם חבילת CS6 בעייקר אילוסטרייטר ואינדיזיין. ללא עבודה על וידאו, תקציב עד 6.5K.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תסלחו לי על השאלות הבסיסיות, אבל אני לא עוקב מספיק אחרי השוק - מתכוון לקנות לוח (מהזולים), מעבד (2 - 2.4), זכרונות (256), צורב, DVD וכרטיס מסך. ראיתי שהצעה עם מעבד AMD עולה כמה מאות שקלים פחות, אם זה היה תלוי בי אני מנחש שזה מה שהייתי קונה, אבל אני משדרג לאדם ללא ידע טכני שבכלל לא יודע מי אלה AMD ומה שאכפת לו שהאחריות עליהם היא רק שנה. האם להמליץ לו בכלל על מעבדי AMD במקרה הזה? לגבי צורב, DVD וכרטיס מסך לא צריך המלצות, אבל אני לא מבין בלוחות LOW END לP4/ATHLON. איזה מבין הלוחות הזולים יותר (חייב רשת וכרטיס קול, אפשר גם כוללים כרטיס מסך) מומלצים, לאיזה לוחות לא כדאי להתקרב? האם מחיר של כ2100-2300 ש"ח לATHLON 2000 (בהתאם ללוח שיבחר) צורב LG (כן, אני יודע שהוא לא מומלץ אבל …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק למפרט של מחשב מלא+מסך. 1. מה התקציב? 7000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט ויקרר בצורה טובה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מסך איכותי, רחב, גדול. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב מאוד. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני יורד לאילת אשמח למפרט מחשב גיימינג בסביבות 5 אלף כולל מסך באילת (השהמחיר הסופי יהיה באילת בסביבות 5) תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במחשבים אבל אני צריך מחשב אם מינימום של 3 ג'הרץ מעבד ו 2 ג'ב ראם וכרטיס מסך טוב לגיימר משו כמו 1000-1500
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ש"ח 1,143 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box IE8400 547 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 1,291 כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 8800GT OC Calibre 512MB PCIe CALIBRE--P888 330 זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-3-8 T800UX2GC4 657 מארז כולל ספק Antec SONATA-II EC 450W 0761345-08140-5 250 קרור למעבד Thermaltake V1 TT-CL-P0401 80 מאוורר למארז Thermaltake Smart Case Fan II 120mm TT-A2029 81 כונן ASUS S520 X52 CD 30955 סה"כ 4379 ש"ח עדיף לקחת את הסונטה 500WATT ? איך הזיכרון והאם יש אופציה טובה יותר ? האם המאוורר לא מוגזם למעבד קריר שכזה למרות שמתוכנן OC ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, הוא ישמש להרבה משחקים, וקצת אינטרנט.. התקציב הוא משהו כמו 4500 - 5000 שקל ללא ציוד היקפי תודה, טל.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי נייד של ASUS מדגם Eee PC Seashell series הוא נפל לי מגובה נמוך ועוד כשהיה במגן הנזק הוא שהוא התעקם בפינה הימנית שלי. המסך לא נסגר עד הסוף ויציאת הUSB זזה מהמקום. רציתי לשאול מישהו שמבין אם זה נזק בר תיקון וכמה עולה לתקן דבר כזה. המסך והמחשב במחינת עבודה בסדר גמור. תודה על העזרה מריאנה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי לנובו R61 עם XP PRO ולצערי יש לי וירוס, לכן אני נאלץ לפרמט את המחשב. (פעם ראשונה שאני מפרמט מחשב נייד...) ניסיתי לעשות כמו שאני מפרמט במחשב רגיל: אני מאתחל את המחשב ובוחר לעשות בוט מהדיסק ההתקנה של ה-XP, לעשות התקנה חדשה, לבחור כונן ולפרמט אותו, ולהתקין XP... אבל כבר בתחילת הדרך אני נתקל בבעיה: מייד אחרי שאני בוחר לעשות התקנה חדשה ולא תיקון, מופיעה לי ההודעה הבאה: http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2007/09/image3.png כמובן שההארדיסק מחובר, עובד ותקין, הרי אני עכשיו משתמש בו ... מה אני צריך לעשות כדי לפרמט ולהתקין את ה-XP ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד לעבודה עם מסמכים ותכנות קל. אשמח להמלצותכם. לא רשמתי מה התקציב שלי, כי אני עדיין לא יודעת מהו. אני מקווה שבאמצעות ההמלצות אצליח להתמקד גם על התקציב שלי. תודה * מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס (מסמכי ענק), צפיה בסרטים, תכנות קל * גודל המסך: 14 או 15.6 אינץ'. מעדיפה מסך מאט * רזולוציית המסך: עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא * משקל רצוי: 2 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיף SSD, אם לא יקר מדי * כונן אופטי: לא קריטי, בהנחה שהמחשב מגיע עם מערכת הפעלה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא *…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית (אופיס וגלישה באינטרנט). התקציב הוא עד 3,000 אבל עדיף כמה שפחות... חשוב שלמחשב יהיה זמן סוללה ארוך ככל שניתן (צריך להשתמש בו בנסיעות). גודל מסך: 14 אינטש. אשמח לקבל המלצות למספר דגמים כדי שאוכל להשוות בינהם בעצמי, תודה מראש! עריכה: שיניתי את התקציב ואת גודל המסך.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה - אני קונה מחשב מתקציב שיש לי מהאוניברסיטה, התקציב גבוה אך לא להתפרע יותר מדי 8 מקסימום. האוניברסיטה עובדת עם חברה שנקראת ש.מ.מ ואין להם מגוון גדול מאד של ציוד חסרים להם קצת דברים, הנה ההצעה: מעבד intel core i7 920 box 1366 לוח אם GIGABYTE GA-EX58A-UD7 - תומך ב USB 3.0 SEAGATE 1TB 7.2K 33M SATAII כרטיס מסך ASUS 5770 1GB GDDR5 צורב בלו ריי LG BD-WRITER GGW-H20L --- לא היה את הדגם החדש של הצורב, אני גם לא בטוח שיש אותו עדיין בארץ בכלל, אבל לא שווה לחכות בשביל הדגם החדש או משהו נכון? זכרונות KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ X 3 --- במקור רציתי זכרונות CORSAIR XMS3 DDR3 1333MHZ 2GBX3 triple channel... האם זה קריטי שהזכרונות שהם מציעים לי אינם עובדים בצורה של תלת ערוצי כמו ה …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ASUS A42JA יכול להריץ את cod bo?? רעיתי ב youtube את הסרטון הזה http://www.youtube.com/watch?v=eoPECKcxwaY&feature=fvwrel ויש לו אותו מעבד וכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אמור להריץ Visual Studio וכן Microsoft Expression Blend (לייצור ממשק משתמש). לא אמור להריץ משחקים, Photoshop וכד'. רכישה (פיזית) בארה"ב. : 1. משקל פחות משמעותי. 2. גודל מסך סביר. 3. חיי סוללה פחות משמעותי. 4. אין העדפה לחברה מסוימת. 5. אין צורך באחריות. 6. אין צורך בהארד דיסק גדול או צורב DVD. המון תודה מראש, גיא.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני חושב לשדרג את עצמי בלפטופ ואני מחפש אחד ישן יד שניה בתקציב נמוך. בעיקרון אני לא צריך יותר מ Centrino 1.6Ghz, אם דבר כזה יריץ ויסטה Basic ללא Aero ושטויות עם זיכרון משודרג (2GB), זה יהיה מעולה. עד כמה משתלם לקנות מחשב יד שניה? עניין הסוללה קצת מדאיג אותי אבל אין לי בעיה לקנות אחת חדשה ב 300~ ש"ח. מה בקשר לאחריות? יש מקום ספציפי שכדאי לקנות? * חיפשתי ב yad2 אבל הלוח מוצף ב P3 מה שאני לא רוצה וקצת קשה לסנן את הדגמים היותר מתקדמים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש מפרט עד 4,000 ש"ח לשימושים של אינטרנט בעיקר, איי סי קיו, קצת משחקים (לא משהו כבד), סרטים ... כולל מקלדת+עכבר לשמוש של נערה בת 15. שיהיה שקט ושיחזיק לאורך זמן. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: ProductParamName]מעבד[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]Intel Core i5-4460 up to 3.6Ghz[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]לוח אם[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]Gigabyte GA-H81M[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]מאוורר[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]מאוורר שקט למעבד[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]זיכרון פנימי[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]8G DDR3 1600Mhz[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]כרטיס מסך[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]NVIDIA GeForce GTX750 2G DDR5 Full HD[/TD] [TD][/TD]…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב 14-15 אינץ' שישמש לשימושים כלליים כמו סרטים אופיס ולימודים, המחשב אמור להיות רוב הזמן בבית אולי למעט מקרים חריגים שאקח אותו למכללה. הציפיות שלי מהמחשב בעיקרון שיהיה מהיר, נוח, ובעל ביקורות טובות. * מטרות המחשב? אופיס, סרטי hd, לימודים. * גודל המסך? 14-15 אינץ' עדיף 15 אני חושב אלא אם כן יש משו ממש טוב ב14 * רזולוציית המסך? לא מתמצא בזה,שיהיה רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? משקל סביר, שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?גם, שיהיה סטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן רגיל, שיהיה 500 ג'יגה לפחות * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת א…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני רוצה מפרט למחשב(ללא מסך,קירור,דיסק קשיח,וצורב). המחשב מיועד בעיקר לגיימינג כבד כגון CRISIS BIOSHOK וכן הלאה... אני מתכוון להשאר עם המחשב כמה שנים טובות. התקציב שלי הוא 5000 ש"ח אהה ואני לא מתכוון לעבור לויסטה. ועם בבקשה אפשר להרכיב את המפרט באתר SKYPC.CO.IL(לא חייב) תודה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבת שלום, שמי שי ואני חדש בפורום, אני מקווה לתרום כמה שיותר ולעזור לחברי הפורום בהתאם ליכולותי, בימים אלו אני אצטרך את עזרתכם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט מחשב לגיימר מקצועי, שכולל רק מחשב+מסך(לפי הבירורים שעשיתי ההמלצה היא על LG L1970HR2MS) התקציב הכולל הינו 9000 ש"ח כולל מסך. אני מעוניין להרכיב במחשב את כלל הרכיבים הטובים בשוק בהתאם למחיר שאני יכול להשקיע. בקשר לדיסק קשיח אני לא זקוק ליותר מ160GB, או שתמליצו לי אחרת על SATA2 אם ההבדל הוא משמעותי. בנוסף, שאלה לגבי כרטיסי מסך, מה עדיף במסגרת התקציב RADEON 1950XT או GF7900GS? ובנוגע ללוח אם, האם חשובה השקעה כספית גבוהה מאוד בלוח אם? כי לפי מה שהבנתי הוא גורם לא פחות חשוב מכר…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , יש ברשותי מחשב נייד של לנובו חדש שקניתי בבלאק פריידי ועכשיו אני רוצה למכור אותו בגלל שקניתי אותו עם 8 ג'יגה ראם ואין אפשרות לשדרג אותו , כי בעתיד זה לא יספק אותי ואצטרך 16 גיגה לפחות עכשיו שמתי עין על שתי המחשבים האלה : lenovo thinkbook 15 gen 2 Asus vivobook pro 15 oled או לקנות את מה שיש לי ideapad 5 רק עם 16 גיגה עכשיו בthinkbook ראיתי שיש רק דגמים בארץ עם 250nits 45wat סוללה ושיש עוד דגם עם 300 nits עם 60wat ולא מוצא חנות אחת שמוכרת את זה ובasus יש כמה חסרונות המסך לא מט ושתי חיבורי USB 2.0 לעומת 3.0 למרות שיש עוד אחד ושהטעינה שלו היא לא בtype c כמו שתי הדגמים של הלנובו הasus על פניו ניראה יותר מרשים ב…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1) מסך מט 2) עדיף מסכי LED 3) משקל מקסימלי 3 קילו 4) מהירות כונן כשיח 7200 סל"ד וזיכרון מטמון לפחות 8 מגה 5) כרטיס שווה 6) כרטיס רשת אלחוטית תקן ה- n Draft 802.11. 9) צורב DVD 10) מעבד ליבה כפולה core 2 do עם מהירות גבוהה של לפחות 2 גיגה 11) זיכרון 4 ג'יגה מסוג DDR3 חשוב לדעת אם אפשר לשדרג 12) סוללת 3-4 שעות 13) אחריות אמינה לשלוש שנים עם שירות טוב 14) נפח כונן קשיח ( 500-1000) 15) אפשרות לחיבור HDMI ו DVI 16) - Windows 7 64 ביט עברית 18) לא מתחמם 19) DELLאו hp 20) מסך עם רזולציית HD 21) רמקוליםו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני צריך לבנות מפרט למחשב המיועד בעיקר ל AutoCAD ו SketchUp חוץ מזה אין צורך בכלל במשחקים. רק שימוש ביתי הכולל מוזיקה סרטים תמונות וכדומה. השאלה העיקרית היא האם השבב המובנה ב i3 מספיק חזק כדי להריץ אותם או שחייבים כרטיס מסך חיצוני במחיר גבוה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-