ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצה למחשב שיעודו אינטרנט ומשחקים בפילוג של 50:50 מהזמן. מסך- אין לי מקום ליותר מ20 אינצ'. חשוב לי איכות תמונה וזמן תגובה. אשמח לכמה הצעות כדי שאוכל לבחור בעצמי. HD- אני מעדיף שיהיו 2 של 250\300 גיגה ולא אחד ענק. מערכת בכללי שתהיה מספיק חזקה כדי להריץ וינדוס 7 בצורה חלקה, לא צריך מעבד עם יותר משתי ליבות, רצוי להשקיע בלוח איכותי. כרטיס מסך- תומך ומריץ DX 11. אם הכרטיס לא סוחב מספיק טוב אפליקציות של DX 11 אז עדיף כרטיס שעובד עם DX 10 אבל בצורה אופטימלית לוח- אני רוצה משהו שיאפשר לי לשדרג רכיבים אז אני מעוניין בלוח שעובד עם תקנים חדשים (לדוגמא: DDR3- אם זה נכנס בתקציב). שיהייה מספיק יציב לOC בינוני. מארז- לא מחפש משהו שקט במיוחד, העיקר שלא יהיה מצוע…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ זו התקלה כל הקלדה במקלדת כאילו ונלחץ המקש האלכסון הזה ורק באמצעות מקלדת חיצונית ניתן להקליד נורמלי. המחשב בן שנתיים וחצי מערכת הפעלה וינ 7 מה עליי לעשות? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני מחפש מחששב נייד שישמש בעיקר לסקייפ ולצפייה בסרטים.. התקציב: 2000 ש"ח אך אפשר לחרוג בכ400 שקל (לא יותר!) תודה מראש עוד שאלה: במחשבי תלת מימד ניתן גם לצפות בדו מימד?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים, והייתי שמח לקבל מכם מפרטים שווים בתקציב של 7-8 אלף ש"ח, ללא מסך. אין לי רכיבים ספציפיים שאני "נעול" עליהם, אני נותן דרור לידע העצום שלכם... מודה לכם מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה- ככל הנראה יקנה בחו"ל, כך שאחריות בין לאומית התקפה לארץ- חובה (ומורחבת וארוכה עד כמה שניתן, כמובן). המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס, מדי פעם סרטים (מדי פעם, ממש לא שימוש עיקרי) לא משחקים. אין צורך במערכת הפעלה, יותקן עליו XP. אך אני לא פוסל מחשבים שיבואו עם כל מערכת הפעלה שהיא. דבר אחרון- הניידות לא משחקת חלק חשוב, המחשב יהיה בעיקר בבית, עדיפות למסך גדול (15' ומעלה, בגדול). תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Ok לפני מספר ימים כתבתי פה בקשה למפרט, ותוך כדי התייעצתי עם עוד מספר חברים. לבסוף, בעזרת החברים פה מהפורום והמלצותיהם, והמלצות חבריי, הגעתי למפרט הבא: -------------------מפרט------------------- מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX ¤1575 כ. זכרון: Corsair TWIN2X4096-6400C4DHX DDR2 4096MB [2048MBx2] 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤638 Floppy Disk 1.44 כ. מסך: Leadtek WinFast PX9800 GTX 512MB 1,498 ספק כח: Hec Cougar 750W 610 כוננים קשיחים: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 2 ¤367 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU ¤485 צורב DVD: Pioneer DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA 146 רמקולים: Dowell SP-E001 2.1 [Wood Sub] 140 ¤ http://ksp.c…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הבנאדם יודע פחות או יותר מה הוא צריך, השימושים והתקציב לא רלוונטיים פה. אני לא מכיר את אינטל כמעט בכלל ואני צריך אישור עקרוני שכל הרכיבים יעבדו יחד כמו שצריך, ואם יש צורך להחליף משהו (כי קיים רכיב יותר משתלם במחיר דומה או כי מה שבחרתי גרוע). אני לא רוצה לגלות שעשיתי טעות טיפשית אחרי שהוא יקבל את הרכיבים האלה בארץ... המפרט מ-Newegg לקניה בארה"ב. GIGABYTE GA-8I945PL-G Socket T (LGA 775) Intel 945PL Express ATX Intel Motherboard - Retail $98.00 Western Digital Caviar SE WD1200JS 120GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM $79.00 CORSAIR ValueSelect 1GB (2 x 512MB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 533 (PC2 4200) Unbuffered Dual Channel Kit System Memory Model VS1GBKIT533D2 …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 2500 ש"ח. אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים. 3.שתהיה יציאה דיגיטלית לא אנלוגית למסך ( אין לי עוד מסך זה אני אחפש תוך כדי..) לא לחוץ על כרטיס מסך יכול להיות OB. 4.יציאה של ESATA , שעוד יומיים וחצי ... שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה. תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , לפני כחצי שני התייעצתי כאן בפורום לגבי שדרוג עקב בעיות בביצועים ועזרו לי מאוד. (האשכול כאן) פונה אליכם שוב לאחר תקלה נוספת שהחלה במחשב, אני חושד שיש בעיה במעבד/במאוורר או בשניהם, מה שהחל לקרות הוא שהמאוורר עושה רעשים חזקים כשאני מדליק את המחשב, מה שלא היה לפני, והרעשים מפסיקים לאחר כ-10 דקות, ובנוסף החלו קריסות של המחשב לעיתים רחוקות, אבל דבר שגם הוא לא היה לפני. הנה המפרט העדכני שלי - https://valid.x86.fr/9rad2h. אשמח להמלצות על מעבד ומאוורר חדשים כדי להחליף את הקיימים, והאם יש צורך בלוח אם חדש? תודה רבה מראש וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד לרכוש את המחשב 1215N של אסוס - שהוא עם מעבד כפול ליבה וכרטיס מסך משופר ION 2 הנקודה היא שיש לו 2G זיכרון - עם מערכת הפעלה WIN7 הום פרימיום 1. האם כדאי לשדרג בעוד 2G זיכרון - האם זה יהיה משמעותי לביצועים ולנוחות/מהירות השימוש....מספר התוכנות במקביל וכו' 2. איך בידיוק משדרגים ? פשוט קונים רכיב של 2G נוספים ? ולא תהיה בעיית סינכרון עם הרכיב הקיים כבר במחשב תודה מראש לכל מי שעונה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אשמח לקבל מפרט שיתאים לי לתלת מימד(3ds max) וקומפוזיטינג(אפטר אפקטס) אני גם משתמש בתוכנות נוספות(פוטושופ פלאש ופרמייר), אבל מניח שלא אמורה להיות בעיה איתם במפרט שיתאים לתוכנות שבשורה למעלה(תקנו אותי אם אני טועה..) יש איזו מעבדה שהמליצו לי עליה ויש בה את המפרט הבא: מעבד ואפשרות שדרוג Intel Core i7-920 2.66-GHz x 4 Quad Core + 8 Threads 8MB Cache קירור מעבד Low Noise Variable Speeds Advanced CPU Cooler לוח אם Intel X58 Express Main Board קירור פאסיבי לרכיבי הלוח Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent זיכרון 3GB (1048x3) DDR3 1333MHz (Triple-Channel Compatible) כרטיס מסך nVIDIA QUADRO FX-580 512-MB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI כרטיס קול 8-Channel (7.1) Audi…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש השוואות בין 2 המעבדים ויותר ספציפי - איך הנטבוק הבא- http://tms.co.il/product/8838 מישהו מכיר אותו ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נמצא בלינק הזה: http://dll-pc.info/pc4.htm נראה לי אחלה של מחשב אשמח לקבל תגובות . הוגנות ולא פלצניות בבקשה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, נתחיל מזה שכמו הכינוי שלי אני לא מבין כלום במחשבים. אבל אחרי שנמאס לי מהמחשב מהבר מצווה ולכבוד שחרורי מהצבא אני רוצה להתפנק במחשב חדש כולל הכל (גם רמקולים, מקלדת וכל זה). אז ככה, השימושים העיקריים שלי במחשב הם האזנה למוזיקה, צפייה בסרטים, אינטרנט, פה ושם תוכנות כמו פוטושופ, ומשחקים בסיסיים מאוד (כמו פיפא, מנג'ר וכו'). חשוב לי לציין שוב שאני לא מבין יותר מדי ולכן אני סומך ב-100% עליכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג, אני לא לחוץ אבל רק אשמח אם תציינו לי מה אני מרוויח בחריגה. 2. מה שימושי המחשב? מוזיקה, סרטים, תוכנות ומשחקים בסיסיים (פיפא, מנג'ר), לגבי הגדרו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי (GTX260 שחגג יומולדת 10 לפני כמה חודשים...) ורוצה לרכוש כרטיס מסך GTX1060 6GB. המפרט הקיים היום הוא: מעבד: Intel i5 4570 3.2Ghz לוח אם: Gigabyte H87M זיכרון: Kingston 2*4GB 1600 GMHz ספק כוח: Corsair TX550m שמספק 550W. מערכת ההפעלה כיום היא ווינדוס 7 64 סיביות, אבל ככל הנראה אשדרג בעתיד הקרוב לווינדוס 10. השאלה שלי היא כפולה: ראשית, האם במפרט הנוכחי יש בעיית תאימות כלשהי עם כרטיס מסך GTX1060? בעיקר אני רוצה לוודא שספק הכוח שלי לא חלש מידי לכרטיס מסך שכזה. השאלה השניה היא האם יש ייתרון תאימות לכרטיס מסך של חברה מסוימת, למשל האם עדיף לי לרכוש כרטיס דווקא של חברת Gigabyte כי לוח…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד לא למטרות מיוחדת של גיימינג וכאלה אלא מחשב רגיל בייתי שישמש לאינטרנט סרטים ודברים ברמה הזאת. תהיתי איזה מבין ה2 עדיף לי samsungP480 או lenovo thinkpad edge 15? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, תוכנות המסעדה מבוססות SQL ואינן דורשות כוח עיבוד או נפח אחסון משמעותיים ולכן הוחלט ללכת עם מחשב שישמש כשרת ולו יהיה NAS ברייד 5 לגיבוי (בנוסף לגיבוי בענן) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל, הייתי מעדיף שלא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שרת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנה מלונאית ותוכנת מסעדה שתיהן מבוססות SQL, עבודה רציפה 24/7 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מחפש מפרט בסביבות ה-5000 ש"ח (חריגה עד 500 ש"ח). דגשים כלליים: 1. אמינות - חשוב מאוד! אני רוצה להשתמש במחשב ב-5 שנים הקרובות.... 2. שקט - המחשב יושב בחדר שינה ולכן הייתי מעוניין שיהיה הכי שקט שאפשר. 3. גודל - לא הדבר הכי חשוב, אבל אם אפשר שהיה הכי קטן שאפשר. צרכים: 1. גרפיקה - בעיקר 2D (גם פוטושופ!), אבל גם לפעמים 3D (לא גרפיקה כבדה מאוד). 2. סרטים - בעיקר בחיבור לטלויזיה ומערכת קולנוע ביתי. 3. תכנות. 4. משחקים. דגשים למפרט: RAM - הייתי מעוניין בכמה שיותר (עם אופציה שלפחות ל-4GB). כוננים קשיחים - המון זיכרון! לא יודע מה הולך עכשיו בשוק עם הויסטה, הבנתי שכוננים עם FLASH DRIVE עליהם זה ייתרון משמעותי... כרטיס מסך - אין צורך בתמיכה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בניהם ?במחיר זה 700 שקל ככה ש.. (ה2OE יקר ב700 שקל מהOC), איך QSYS? המחשבים נמצאים רק אצלהם חוץ מהOE שנמצא גם באייבורי , הOC עולה 6200 הOE עולה 6900. איך המחשב בכללי?יספיק לגיימינג כבד? כמו COD BLACK OPS II /GHOSTS ,BATTLEFIELD 4 .... אם אני רוצה לשחק דרך הטלווזיה אני יראה טוב? טלווזיה פלזמה של פנסוניק 46 אינץ ,זה יהיה על כל המסך או כמו סרט שזה כזה חתוך כזה. לכמה זמן הסוללה תספיק?(בערך?) תודה לעונים. אגב שכחתי לציין , בחנויות פה של QSYS וIVORY אומרים שהם באים עם 8 גיגה זיכרון ובאתר של MSI זה 12 אז מה הולך?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד ללימודים וחשבתי שאולי שווה לי ללכת על יד שניה, לקנות מחשב מתאגיד\חברה שהרי מחליפים את המחשבים שלהם די הרבה ומצבם טוב והם שמורים יחסית (במידה ויש תקלה אז בניגוד למשתמש ביתי מחליפים וגם יש שירותי מעבדה בד"כ). רציתי לשאול אם יש למישהו מושג למי לפנות. בברכה רמי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות וסוף סוף הזמנתי את המחשב החדש. אני ישמח אם תגידו לי מה אתם חושבים אני חושב שעדיין אני יכול לשנוץת משהו פה ושם: Intel p4 2.8 800mhz 256mb 400mhz X2(צ'יפים של מיקרון) asus P4P800 deluxe FSB 800 P-4 מארז נחמד עם חלון ותאורה וספק 350w WD 120GB 7200 8mb DVD msiאו טושיבה... ATI radeon 9600 non pro 256 mb (לא שאלתי איזה חברה... אם משהו יודע פה זה היה מצויין) כונן דיסקטים 1.44 הסט של מקירוסופט של מקלדת ועכבר אופטי צורב LiteOn X52X24X52 ב 6400 ש"ח תגידו לי אם זה טוב , לא טוב... זה כולל הרכבה והם שמים לי אקס פי ואופיס... (לא שאני לא יכול לעשות את זה לבד.. אבל עדיין.) אז תודה למי שמגיב... ;D
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד Intel Core i5-650 Tray אשר חברה שלי קיבלה היות והיא עובדת באינטל (כן, היא הגבר במשפחה). המחשב מיועד עבורי (סטדונט) והוא אמור להתמודד עם תוכנות מידול הנדסיות (solidworks וכו'), photoshop, matlab ואולי עוד מספר תוכנות גרפיקה כבדות יחסית. אין ספק שעבור התוכנות הנ"ל יש לקנות מחשב יקר ויוקרתי, אך לצערי קצרה ידי מלהשיג את הסכומים שעליהם מדברים במפרטים עבור מחשבי גרפיקה בשרשורי ה-"דביק". בנוסף, אין לי צורך כעת בציוד נלווה ואינני בטוח לגבי מודינג וכו' (נניח שאין צורך). לכן, ברצוני לקבל חוות דעת על המפרט הבא שאמור להתלוות אל המעבד שברשותי, כאשר המטרה היא לא לעבור את ה-2500 ש"ח (אשמח אף אם תוכלו להציע מפרטים חסכוניים יותר עבור אותם הביצועים): לוח אם Gigabyte G…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ידידה של אחי מתחילה ללמוד באוניברסיטה ובניתי לה מפרט לאינטרנט ועבודות בקיצור זה המפרט רק רציתי שתאשרו שהוא יעבוד בטוח המפרט מצורף כתמונה [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להרכיב מחשב שיהיה אידאלי בשבילי, בתור מפתח משחקים לתלת מימד\VR או IMAGE PROCESSING(לא קשור למשחקים). אחת הבעיות היא לדעת איזה רכיבים להתאים לאיזה, אז מצאתי אתר שעושה את זה אוטמטית. בגדול הדברים שאני יודע שאני צריך ממחשב לפיתוח זה 32 GB זיכרון RAM SSD מהיר (NVME) הרבה מקום איחסון במהירות סבירה(יש אפשרות גם לאחסון על הרשת אבל זה לרוב פחות מהיר). כרטיס גרפי חזק עם תמיכה לCUDA. אז 1080TI לפחות. עם כוונה לשדרג לRTX בעתיד, כי העתיד בגרפיקה זה משחקי RAY TRACING. מארז שקט יחסית והכי חשוב, שקל לנקות אותו ולשדרג בעצמי בעתיד. לכןם הלכתי על FRACTAL DESIGN R6 שהוא בנוי בצורה מאוד מודרנית וקלה לתחזוקה ולשינוי. חשוב לי לא לעשות OC לכרטיס …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מפרט מחשב לפטופ 17' שיוכל לאפשר עבודה חלקה על תוכנות Adobe (בדגש על אינדיזיין / פוטושופ) וגם תוכנות תלת מימד בסיסיות (סקאצ'אפ) אך שיהיה גם קל במשקלו, כמו כן, מחפש דגם למשקפי VR כדי להראות ללקוחות מודלים תלת מימד (לאו דווקא שיתחברו ללפטופ)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-