עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by idan003,

הי לכולם, זה המפרט שלי כרגע: לוח: G.sniper M3 מעבד Intel i5 3570K ivy bridge מאוור למעבד: Corsair Hydro H80i ספק: SeaSonic 860W Platinum-Series כרטיס מסך: Rendon r9 290oc 4GB האם אני צריך לשדרג? (או לחכות לסידרה הבאה של המעבדים?) יש לי קצת בעיות בOC והייתי צריך להוריד אותו כדי שהמחשב הפעל בצורה טובה. עוד משהו המאוורר המים שלי של קרוסייר הוא על מצב וורוד ולא על הלבן שהיה פעם מישהו יודע למה? וגם אני מחפש להוסיף שני מסכים במקום 1 בשביל עבודה (בעיקר בתוכנות ופוטושואפ) יש המלצה לגבי זה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם ראשית, סליחה שאני פותח נושא חדש, אבל זה די מיותר להמשיך את הנושא הקודם שלי, כי זה סתם יצור בלאגן גדול, אז ריכזתי את כל המפרטים הוספיים שלי כאן. יש לי פה הצעות של 2 מפרטים, אנא עזרו לי לבחור את האחת שהכי טובה . מפרט 1: מעבד אינטל 920- ל לא צורב, מקלדת ועכבר ,פלופי: ממורי מחשבים: מעבד- INTEL PENTUM D920 2.8GHZ TRAY 1550 thermaltake TR2 110 ש"ח לוח אם- GIGABYTE 8I945PG 600 ש"ח כרטיס מסך- GIL 6600GT 128MB 600 ש"ח זיכרון Elixir 512MB DDR2 533MHz X2 480 ש"ח דיסק קשיח Maxtor 6L250RO 250GB 7200 8MB Buffer 580 .הרכבה 120 ש"ח ממיתר מחשבים- : ספק כוח ENERMAX 350 WATT 280 ש"ח מארז ATX BLACK 110 ש"ח סה"כ ממורי מחשבים+380 ש"ח מיתר : 4420 לפני הנ…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם , המחשב הוא עבור חבר , שקיבל מעבד אינטל i5 מתנה בזכות זה שאשתו עובדת אינטל (הוא בטוח שזה i5 אבל לא בטוח אם זה 3550 או 3570) . למעשה הוא צריך להרכיב מחשב סביב המעבד הזה ושבחנות ירכיבו לו הכל כולל המעבד, לכן הוא רוצה חנות באיזור חיפה והקריות ולא יסע לTMS בנתניה . .אין צורך בציוד היקפי כלשהו וכל השאר כתוב בדרישות למטה תודה לעוזרים . 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לא על חשבון ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , שימוש מזדמן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצה למחשב שיעודו אינטרנט ומשחקים בפילוג של 50:50 מהזמן. מסך- אין לי מקום ליותר מ20 אינצ'. חשוב לי איכות תמונה וזמן תגובה. אשמח לכמה הצעות כדי שאוכל לבחור בעצמי. HD- אני מעדיף שיהיו 2 של 250\300 גיגה ולא אחד ענק. מערכת בכללי שתהיה מספיק חזקה כדי להריץ וינדוס 7 בצורה חלקה, לא צריך מעבד עם יותר משתי ליבות, רצוי להשקיע בלוח איכותי. כרטיס מסך- תומך ומריץ DX 11. אם הכרטיס לא סוחב מספיק טוב אפליקציות של DX 11 אז עדיף כרטיס שעובד עם DX 10 אבל בצורה אופטימלית לוח- אני רוצה משהו שיאפשר לי לשדרג רכיבים אז אני מעוניין בלוח שעובד עם תקנים חדשים (לדוגמא: DDR3- אם זה נכנס בתקציב). שיהייה מספיק יציב לOC בינוני. מארז- לא מחפש משהו שקט במיוחד, העיקר שלא יהיה מצוע…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by poao,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב מאק מיני ולהשתמש בו כמדיה סנטר בסלון. כמה לדעתכם שווה מחשב עם מפרט כזה (מודל 2008): מעבד intel core duo 1.83GHZ דיסק קשיח 80gb זכרון 2 ג׳יגה עם שלט מקלדת ועכבר כמה שווה המחשב לדעתכם? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Kitt0s,

מחפש מחשב לחברה, סטודנטית, בתקציב של 3-4K * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אשמח לאופציות ל13" ו15", לא קריטי * רזולוציית המסך? HD/FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? קליל, פחות מקילו וחצי? לא יודע, זה לבחורה.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך, 9 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, מניח שזה סטנדרט * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב עם SSD יכול להיות נחמד, לא חובה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא,א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by alergic,

המפרט הורכב ממספר חנויות. המחשב יורכב בבית. ועכשיו לשאלות: 1- האם כל החלקים יעבדו טוב ביחד? 2- מה תהיה מידת הרעש במחשב כזה מ1 עד 10? 3- האם יש חלקים יותר זולים באותו יחס עלות\תועלת? 4- האם עדיף לקחת ATP3 כרמקולים? 5- האם יש מסך יותר זול באותו גודל ועם אותו איכות? המפרט: Altec-Lansing 2.1 BXR1121 from ivory 190Nis DELL ULTRASHARP 2209WA 22 nextop.co.il 1099 AMD ATHLON II X4 630 AM3 (2.8GHz) - BOX rsm.co.il 520 ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO Ivory 115 GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H Ksp 455 4GB(2X2) DDR3 1333 MHz - Kingston cobra pc 253X2 SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ ksp 415 ANTEC SONATA III skypc 340 CORSAIR CX400 - 400W rsm 276 הכל ביחד 3916. ניתנת חריגה במקרה …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by alonwa,

שלום, אני חדש בפורום, אני מקווה שאני לא עובר על חוק מסויים. אני מחפש לקנות מחשב נייד לאשתי. היא פתחה עסק וכרגע העבודה שלה מהבית אך היא תהיה גם ניידת. קניית המחשב היא בארץ. במקום שאפשר לעשות משלוח. תקציב, עד 2500 ש"ח גמיש. מטרת המחשב: עבודה משרדית, משחקים-לא. (צפיה בסרטים-כן, פרמטר בעדיפות נמוכה). גודל מסך: 15.6 או משהו דומה. שיהיה גם נוח לשאת אותו. מסך: אני חושב שמסך מט יותר מתאים. רזולוציית מסך: אין לי מושג. מה שמתאים לגודל מסך כזה. משקל: כמה שיותר קל. יציאות: HDMI וכמובן כל שאר הבסיסים. מערכת הפעלה עם רישיון. הרד-דיסק בנפח של 500GB זמן עבודה על המחשב יהיה כזמן עבודה כמו בעסק, כך שהוא צריך להיות נוח. אשמח להמלצות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מקסימום גיימינג מינימום מחיר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אני חדש בתחום הניידים ואני מחפש מחשב שאני אוכל לעבוד איתו עם פוטושופ פרמייר 3די מקס (בקיצור תוכנות עריכת וידאו ותמונה) אשמח אם תעזרו לי במפרט.. אגב, הייתי רוצה לקנות את המחשב דרך איביי למישהו יש ניסיון עם זה? רעיון טוב \ לא טוב.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, ולאחר בירור, נותרתי עם שלושה דגמים, והייתי שמח לשמוע את דעתכם לגביהם: 1. Dell Inspiron 5459 IN-RD33-9241 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=909464 2. Asus X454LJ-WX282T http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=90993... 3. Lenovo IdeaPad U330p http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=886539 אני מודע לכך שהלנובו הוא "13.3 והשניים האחרים "14. גודל המסך אינו קריטריון מכריע. גם לא המשקל. כמו כן, הייתי רוצה לדעת האם לדעתכם מחשבים מחודשים הם אפשרות טובה, או כזו שכדאי להתרחק ממנה. תודה רבה! אביעד.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום חברים אני צריך לרכוש למשרד מחשב בתקציב של עד 2000 שח לא כולל ולא צריך מסך מקלדת ועכבר. העבודה במחשב היא בעיקר אינטרנט, אופיס, עובדה מול מערכות מלאי מרוחקות. חשוב לי מאוד שיהיה כונן SSD של 128 גיגה לפחות. זיכרון מחשב מנימום 8 גיגה לפחות ומחשב מבוסס על מעבדי אינטל תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אולי דווה לנצל את ההזדמנות ולרכוש מחשב נייד. אשמח למחשב עד 2000 ש''ח לשימוש יומיומי שיכלול הרצה שותפת של קודי והרצת סרטים באיכות גבוהה. בנוסף כל התוכנות אופיס למניהם ושימוש כללי. אין צורך במערכת הפעלה/אופיס. תודה רבה

14. Started by בניה,

מה דעתכם: http://ivory.co.il/product.asp?productid=184&CatCode=132 ? ואני חושב לשדרג את המעבד, אני ארגיש הבדל ביןT2350 ל t5500? או שכדאי לשדרג למשהו יותר טוב. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. התקציב שלי עלה ל9000 שקל כולל מע"מ - אפשר לחרוג טיפה למעלה אבל לא יותר מדי.. אבא שלי ראה באיזה חנות מחשבים HP עם WIDESCREEN וממש התלהב מאיך שזה נראה.. גם לחבר שלו יש חברת מחשבים (לא מכירות) TORT אם זה עוזר. . והוא אמר לו שאין דבר כזה כבר IBM אלא LENOVO . אז מה כדאי לקחת :הדרישות: שיראו מעולה במסך,מסך לא קטן,כ.מסך חזק שיראו יפה גם משחקים,מעבד לא גרוע,WIFI,צורב DVD,BT, ושיהיה של חברה מוכרת. החשיבות של הדברים היא גם לפי הסדר בערך.. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2836068&refid=6 http://www.mashav.com/hardware/?notebook_data.htm#UH31HIM Dell® Latitude D410 - D410-750-80-512-12XW HP® Pavilion DV4392EA - EN437EA מקווה שתציעו הצעות טובות.תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום. יש לי מיני לפטופ שמותקן בו ווינדוס 7 סטרטר. כרגע אין לי אפשרות לעשות הרחבת ממסך(לחיבור מקרן או מסך..יש רק אפשרויות של שכפול מסך..או להפעיל רק במקרן). רציתי לשאול מה אפשר לעשות ואיך אפשר לסדר את האופציה הזאת(שמעתי ממשהו שבווינדוס 7 סטרטר אין אפשרות כזאת אבל רציתי לשאול אם משהו מכיר דרך בכל זאת). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, גיסי מעוניין לרכוש מחשב HTPC חדש לסלון. השימושים שיהיו בו הם סרטים(HD ובלוריי) ואינטרנט. בניתי מפרט שדי יענה לו על הצרכים אני חושב: מעבד - AMD PHENOM II X4 A6-3650 ₪598 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=A63650B לוח אם - GIGABYTE GA-A75M-D2H FM1+G ₪434 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=GA75MD2H זכרונות - PATRIOT 1X4GB DDR3 1333MHZ ₪94 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=PT-D3G4-13 צורב - SAMSUNG DVDX22 SH223FBL ₪109 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=SHS-223 מארז סלוני כולל ספק EZCOOL HTPC T-110 ₪437 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=T110 הרכבת חומרה בלבד. ₪99 כמות:1 http://www.p-see.co.il/produc…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by bcarmi,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה כדי-ג'יי, אני מעוניין במחשב lenovo thinkpad. אני מודע ל נהירה בתחום לכיוון הmac אבל כן מעוניין לבדוק גם את הצד השני. הבעיה שלי היא שאני לא סגור איזה סוג thinkpad מומלץ לעבודה כזאת (אני טיפה מבולבל מהדגמים; T,X וכו'...) המפרט שאני צריך לעבודה חלקה כדי-ג'יי הוא: דבר ראשון, מבחינת מסך 13.3 אינץ' עד 14. זה חשוב! • מערכת הפעלה win 7 pro 64 bit • 4 ג'יגה זכרון מהיר מינימום! • מבחינת מעבד, אני צריך core i5 של אינטל מינימום! • מבחינת דיסק קשיח 320 ג'יגה יעשה את העבודה אבל אני כן מעדיף טיפה יותר כדי שכל המוסיקה תוכל להיות על המחשב בלי בעיה. • מבחינת usb זה חשוב שיהיו לי חיבורים מהירים כדי שלא תהיה בעיה עם החיבור של הקונטרולר של הדי-ג'יי. …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dorat,

אני קונה מחשב לבן שלי, עדיף שיהיה גם עם אחריות ש3 שנים על החלקים היקרים (מעבד, לוח אם) מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by orgabay87,

אני קונה את כל החלקים בארה״ב ומרכיב לבד את המחשב. Cpu: I5 3570k Cpu cooler: noctua nh-c14 Mb: ASRock z77 extreme4-m Gpu: evga gtx670 ftw Memory: G.skill ripjaws 8gb 1600 Ssd: mushkin enhanced chronos deluxe mx 120gb x2 in raid 0 Hdd: seagate brracuda st2000dmoo1 2TB Case: silverstone ft03 Psu: cooler master m600 Blu ray burner: pioneer bdr-207bdks 1577$ ב newegg תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by zgd,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד למשחקים כבדים, פעולה מבט ראשון, בתקציב של כ-4,000 (אני יכול להתגמש טיפה למעלה, אך לא הרבה) אין לי העדפה לייצרן הפציפי. מסך: לא משנה לי אם זה מסך מבריק או מאט. (מה שיותר טוב למשחקים, אם זה בכלל משנה) גודל המסך באופן טבעי צריך להיות כ15+- אינ'צ והרזולציה, רזולציה גבוהה כמובן, למשחקים. (אני לא מבין גדול, לשיקולכם) בטריה: לא צריך יותר מ6 תאים. מקלדת: שתתאים ותיהייה נוחה למשחקים. כולל מ"ה win כמובן. לא WIN8! (אני לא שפן ניסויים של מייקרוסופט) תודה לעוזרים וגם לאלו שלא! נ.ב שמתי את עיני על המפרט הבא: http://www.lastprice.co.il/product.asp?auctionid=9230 אתם ממליצים על מחשב מסוג זה? לדעתי יש לו רק בעיה אחת, שזהו הכונן קשיח האיטי. …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by much77,

שלום רב , ברשותי מחשב נייד מדגם ASUS X301A אשר מגיע עם 4GB זכרון . ניסתי לבדוק אפשרות לשדרגו ל 8 GB אבל הבנתי שזה כרוך בהוצאת הלוח ממקומו , האם זה באמת נכון ? לפי אתר היצרן של ASUS אין איזכור ל אפשרות כזאת בכלל , ו בחנות שמתמחה בזכרונות לניידים הם טוענים שניתן ואף שלחו לי את מספר הדגם - KVR1333D3S9/8G - זכרון למחשב נייד DDR3 8192MB 1333MHZ Kingston‎אודה לקבלת תשובה לפתרון התעלומה.... תודה. :s05: עדכון === נעזרתי דרך התוכנה של חברת CRUCIAL 1 SLOT UP TO 8GB RAM

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הי אחרי שהמליצו לי פה על מפרט ובעקבות זה שהיו חסרים דברים שונו כמה דברים, הגעתי למפרט הבא שאני אשמח לדעות ו/או לתיקונים: http://tms.co.il/preview/spec/ys4b2xjq רציתי גם לשאול, כיוון שאני לא יודע לעשות OC לא תכננתי לעשות אחד, אבל לפי מה שאני מבין "המהרת מערכת מחשב" זה OC? אם כן אפשר בבקשה עצה אם לעשות או לא? תודה ושבת שלום

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by בלהבלה,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות 6K אפשר אולי קצת חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, ושימושים רגילים כמו גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום חברים, חיכיתי מספר חודשים עם הרכישה כיוון שקיוויתי שה-ION יציל אותי (בגלל יכולת לנגן סרטי HD שחשובה לי מאוד לחיבור למערכת). הבעיה היא שעכשיו כשיש את ה-311 בבאג, והמחיר הוא פשוט שחיטה. 2600 שקלים למחשב שעולה בחול 450$ (400$ באתר של HP). אז אומנם אני אחכה כנראה עוד שבוע-שבועיים לראות מה יקרה והאם יהיו דגמים נוספים במחירים הגיוניים יותר ביחס לתמורה, אבל בינתיים אני רוצה לדעת מהן האפשרויות שלי במידה וה-ION למיניהם יהיו בארץ יקרים יותר מדיי (לטעמי כמובן). לצערי אין לי כרגע מישהו להביא איתו מחו"ל, ומשלוח + מיסים לא בטוח יהיה משתלם בגלל המחסור באחריות מקומית. הדרישות שלי מהמחשב הן: - חיבור HDMI או DVI לחיבור למקרן - חיבר COAX או TOSLINK (לא משנה אם זה דרך מתאם) שיוציא לי AC…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים