עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Pure-Gold,

שלום, אני צריך מפרט ללא הגבלת תקציב למטרת עריכת וידיאו. כמה דגשים והערות: - אין צורך במסך - כרטיס המסך לא צריך להיות משהו מפוצץ, העיקר שיהיה לו Tv-Out. - אני רוצה לעבוד ברייד ( RAID ) אז צריך שיהיה לו כמה כוננים קשיחים. - אמינות יציבות ומהירות הם ערך עליון. - ולגבי מי שחושב להציע לי AMD אני חושב שזה לא מומלץ מכיוון ש intel עם טכנולוגיית ה HT מתמודדים טוב יותר עם עריכת וידיאו ( אלא אם תוכיחו לי אחרת זה יהיה נחמד מאוד ). תודה לכל מגישי ההצעות.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. החלטתי לקנות מעבד amd 3200 אבל עדיין לא ידוע לי מהו המקום האמין והזול מנו כדאי לקנות את המחשב..//

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by bagetrek,

המחשב מיועד לדוד שלי , דרישות : אינטרנט , עבודות , מוסיקה , משחקים ( לא כבדים ) מסך LCD "17 הארדיסק 120ג'יגה - אין שימוש ביותר מזה ציוד הקפי מחיר 4000 גג אם אפשר בפחות יהיה מצויין ! תודה רבה לכם !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. עבדתי עליה משעה 8 בערב אתמול עד 4 וחצי בלילה ועכשיו אני פחות או יותר מתקין תוכנות ומנסה לתת חיים במערכת הלכתי על החלקים הנל Intel Core i5-4670K http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819116899 SABERTOOTH Z87 - Asus http://www.asus.com/Motherboards/SABERTOOTH_Z87/ Vengeance® Pro Series — 16GB (2 x 8GB) DDR3 DRAM 1866MHz C9 Memory Kit (CMY16GX3M2A1866C9) http://www.corsair.com/us/memory-by-product-family/vengeance-pro-series-memory/vengeance-pro-series-16gb-2-x-8gb-ddr3-dram-1866mhz-c9-memory-kit-cmy16gx3m2a1866c9.html Hydro Series™ H100i Extreme Performance CPU Cooler http://www.corsair.com/us/cpu-cooling-kits/hydro-series-water-coolin…

5. שלום לכולכם מבקש התייסותכם המועילה ; מעוניין בנייד למשימות בסיסיות פלוס ; אופיס , אינטרנט, מוזיקה מהביית לעבודה ואולי גם להסתובב אתו בעבודה למצגות/ סיוע . מוצע לי במחיר כולל הרחבת אחריות ל-3 שנים: מתלבט בין: לנובו בסיסי סדרה 3000 N200 דגם BRG 0769 מסך 15.4מבריק ? , מעבד אינטל 1.46 ג'יגה DUAL CORE T2310 , זכרון 667, HD 120 , RAM 2G כרטיס מסך נפרד? nvdia GEFORCE GO 7300 עם ויסטה פרימיום 4000 ש"ח ב-12 תשלומים . הרחבת אחריות לעוד שנתיים 700- ש"ח סהכ -4700 ש"ח לבין MSI PR600- איבורי ( כן שמעתי עליהם) מעבד מתקדם יתר: אינטל T5450 1.66 GHZ זכרון RAM 2GHZ 667 מע' הפעלה ויסטה BASIC אחריות מורחבת ל-3 שנים איבורי 4450 ש"ח ב-12 תשלומים ( חשוב!) האם המעבד העדיף שווה את הסיכונים…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Saliman,

שלום לכולם, אני בונה מפרט חלקי לחבר שנשרף לו כרטיס המסך. במפרט צריך להיות מעבד 4 ליבתי, לוח אם מתאים (עם תמיכה ב- 4 כונני SATA לפחות ומינימום שני חריצי PCI הישן), 4GB זיכרון פנימי, כרטיס מסך סביר למשחקים (בין 500-700 ש"ח) וספק כוח של 400W לפחות, עם PFC. התקציב הכולל להכל הוא 2500 ש"ח בלי חריגות. המפרט שבניתי בינתיים, ללא לוח אם, הוא כזה (אל תחסכו בהערות, כבר הרבה זמן שאני לא עוקב אחרי השינויים בשוק החומרה): מעבד: AMD Phenom X4 9600 Socket AM2 Box מחיר: 672 ש"ח זכרון: Kingston KVR800D2N5/2G x2 מחיר: 115x2 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon X1950PRO 512MB PCIe מחיר: 508 ש"ח ----או---- כרטיס מסך: Gainward nVIDIA GeForce 9600GT 1GB PCIe מחיר: 469 ש"ח ספק כוח: Thermaltake ST …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי...איזה מפרט צריך כדי לבנות שרת מאובטח לחברות קטנות שלא כוללות הרבה מחשבים(על בסיס מחשב pc עם windows server 2016)איזה מפרט אני צריך שיריץ את זה טוב, ולא יהיה יקר?איזה אנטי ווירוס הכי מתאים לשרת?תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by rotem123,

שלום לכולם, אחרי כמה שנים טובות של לימודים עם מחשב נייח ולפני כמה שנים טובות של עוד לימודים...החלטתי לשדרג! מעוניין לקנות מחשב נייד, בעיקר לצרכים ביתים אך גם לצרכי לימודים - תואר שני שיכלול עבודה עם מטלב, אופיס. מטרות המחשב: אינטרנט אופיס,צפיה בסרטים, עבודה עם תוכנות כמו מטלב * גודל המסך? "14 * משקל רצוי? לא קריטי, לא סוחב אותו כל הזמן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן ווינדוס 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL,LENOVO *מעבד i5 הערות - חשוב לי נושא האחריות, שתהיה אחריות ושירות טובים. מבחינת חברות, כמו שציינתי, אני מעדיף DELL או LENOVO. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by razorer,

הנה המפרט שאני מזמין: צריך אישור להזמנה. אני לא לוקח AMD מסיבות מסויימות אז אנא, תחסכו את הריב. עבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤938 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤602 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤701 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤415 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤192 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤420 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SU…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, לאחר שידרוג המערכת שלי (סוף סוף) נשאלת השאלה מה כדאי? האם למכור את המחשב הישן כיחידה אחת או בחלקים? כולם (פרט למארז) בקופסתם המקורית ובמצב מעולה ונקיים מאבק. כמה הם שווים בכלל? מדובר במערכת הבאה: מארז - CM690 לוח אם - Gigabyte GA-p35-DS3L מעבד - Q6600 + גוף קירור של AC FREEZER PRO זיכרונות - 4x1GB OCZ Reaper 800MHZ כרטיס מסך - BFG 8800GT OC2 ספק כוח - TT 550W TR2 מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by saphisto,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות אתרים .net שפת C וגיימינג קזואלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קזואלי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חדשים וישנים כאחד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך עד גודל 32' עם 1440P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. תקציב: 3,000 - 3,500 ש"ח 2. מטרות המחשב: שהמשחקים של 2008-2009 יעבדו על גראפיקה טובה מאוד, עבודה עם תלת מימד ברמה לא מקצועית, אינטרט 3. ציוד הקפי: מסך 22" 4. לא צריך רמקולים, מקלדת ועכבר 5. העדפה למעבדי Intel, מסך LG/Samsung 6. הקירור והעיצוב: שלא יהיה מגעיל 7. לא צריך מערכת הפעלה 8. אין צרכים מיוחדים 9. שקט: נורמלי, שלא יהיה רועש ולא שצריך להוציא הרבה על שקט 10. לא מתכוון לעשות OC 11. מפרט למשחקים: ברזולוציה גבוהה למסך רחב 22" עם Analysis (קו לא מפוקסל) דיי גבוה חשבתי על מעבד Intel E8500 אבל אמרו לי פה שחבל על הכסף אז כדאי E8400 זיכרונות: 2GB אבל אין לי מושג כמה MHZ לקחת וכמה CL כרטיס מסך: ATI HD4830 או 4670 ואני מזכיר שהתקציב הוא 3,000-3,500 ש"ח לא כולל רמקולים מקלדת…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בפוטושופ וליטרום, גלישה באינטרנט ושימושים כלליים. יתכן וגם הקלטה ויצירת מוזיקה. אם ישנה אפשרות למשחקים לא כבדים זה יהיה בונוס נחמד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. לכבוד יום הולדתו ה-60 אבי החליט לעשות טיול די ארוך בקמבודיה - לא ממש טיול תרמילאים אבל בעיקר סיורים רגליים ולא משהו בורגני במיוחד. הוא מעוניין בנטבוק שיאפשר לו גלישה, שיחות בסקייפ עם הארץ והורדת חומרים מהמצלמה דרך USB למחשב. חשוב שיהיה: 1. קל ודק ועמיד ככל האפשר - בסביבות ה-1KG אם ניתן. הוא יסחוב אותו בתיק גב לא מעט. זו גם אחת הסיבות שטאבלט מעט בעייתי כי המסך חשוף ולא מוגן. 2. חובה מצלמה ומיקרופון מובנים לשיחות סקייפ. 3. כניסת USB סטנדרטית ומתפקדת (לא כמו ב-IPAD המצחיק). אפשר אולי עם מתאם... 4. עדיפות ברורה לממשק WINDOWS סטנדרטי ואם אפשר גם מקלדת פיזית. יש לו IPAD ומאוד לא נוח לו הממשק, ודאי לא להקלדה של יומן מסע. ברור לי שזה סותר את הדרישה לגודל/משקל אז תנסו לאזן ב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם כאדם שעובד בשלש מקומות ולא רואה תועלת ברכישת שלשה מחשבים שולחניים מקצועיים והתניידות בינם , הפתרון שלגביי עובד יפה עד כה הוא לרכוש את הנייד הכי חזק בשוק (וכן , ''17 חשוב עבורי) שעונה על שתי דרישות - 1. כרטיס גראפי חזק ביותר לעבודה גראפית מאומצת . 2. מעבד כונן קשיח וזיכרון שיהיו בגודל ובמהירות עיבוד והעברת נתונים כזו שיכולה לעבוד בצורה אופטימלית בסביבה עם ריבוי שולחנות עבודה שכל אחד מכיל מס' תוכניות כבדות - כל זה בויסטה כמובן, בהנחה שאיתה תהיה רוב עבודתי בשנים הקרובות. לאמיתו של דבר אחרי חיפוש המחשבים שהכי נראו לי היו ה- W700 של LENOVO http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/systemconfig.runtime.workflow:LoadRuntimeTree?sb…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. האם המעבד הזה טוב או שכדאי להוסיף 300 שקל ולקבל את ה-2500K , בעיקרון המחשב ישמש למשחקים כמו BATTLEFIELD ו CALL OF DUTY וגם לעריכה ב PHOTOSHOP . אין לי מושג איך עושים OC אז בחרתי כרטיס מומהר , אבל האם LEADTEK סבבה ? בקיצור אשמח לקבל עצות (בעיקר על המעבד והלוח והכרטיס מסך) , תודה מראש . Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪762 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪556 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2518 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪267 http://ww…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן... יש לי נייד ישן של IBM T42 שהיה מלא בשטויות אז פירמטתי אותו,ההארדיסק מחולק לשני מחיצות אחד למערכת ואחד לאיחסון. שמתי לב שבכונן האחסון יש תיקייה שנקראת BACKUP ובתוכה קבצים של נורטון גוסט,אני מאמין שהטכנאי שמכר את המחשב לחברה שלי יצא את הגיבוי הזה כי משום מה אני לא מוצא דרייברים באתר של איי בי אם,רציתי לדעת מה אני צריך לעשות בשביל לעשות שיחזור למערכת הפעלה בעזרת גוסט. צריך להכין דיסק הפעלה ? ואם כן אז איך ? אני צריך להתקין את התוכנה במחשב שבו אני רוצה לעשות את האתחול ? או שאת הדיסק אפשר לעשות במחשב הנייח ופשוט לעשות בוט מהדיסק בנייד ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכנות (קומפילציה כבדה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אקליפס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב., Fallout 4,witcher 3, skyrim , starcraft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נייד (שיהיה למחשב הנייד מסך איכותי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? א) עבודה משרדית, פיתוח, צפיה בוידאו ומעט משחקים כדוגמת COD ב) בנוגע למשחקים, אין צורך בכרטיס מסך שיאפשר את הרזולוציה/מספר פרימים מקסימלי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא, אין צורך בשום ציוד הקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כן, אין צורך בכונן דיסקטים, צורב cd/dvd. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by saphisto,

ערב טוב, מקווה שאני מפרסם במקום הנכון. ברשותי יש את המחשב הבא שאני מעוניין למכור. הבעיה היא שניסיתי לחפש חלק מהחלקים ביד 2 והמחירים פשוט קופצים ממקום למקום. לכן רציתי להתייעץ כאן, כמה המחשב שלי שווה? מעבד core i7 3770 (לא K) קירור למעבד arctic cooler freezer 7 pro לוח אם Gigabyte GA-Z77X-D3H זיכרון Kingston Hyper X 8Gb (2x4) 1600mhz כרטיס מסך Asus Strix 1070 ספק כוח Antec Neo ECO 520w מארז Corsair 500R שחור דיסק קשיח A-DATA s510 120Gb SSD דיסק קשיח מכני WD 300Gb תודה לעוזרים!

21. Started by tood,

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ זו התקלה כל הקלדה במקלדת כאילו ונלחץ המקש האלכסון הזה ורק באמצעות מקלדת חיצונית ניתן להקליד נורמלי. המחשב בן שנתיים וחצי מערכת הפעלה וינ 7 מה עליי לעשות? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by KF,

למישהו יש ניסיון עם Probox2 Air Plus ? https://ksp.co.il/item/1140-53989 האם הוא יוכל לענות לי על הדרישות הבאות : *צפייה חלקה בסרטי REMUX 1080P (ניגון דרך USB) *תמיכה בפורמטי אודיו TRUEL HD / DTS / DD = (הסטרימר יחובר ישירות לרסיבר ולא לטלויזיה!!!) *תמיכה בכתוביות בעברית (קובץ הסרט והכתוביות יהיו בעל שם זהה) *ניגון ערוצי טלויזיה = קודי *** בנוסף רציתי לשאול האם ניתן לחבר SSD 256GB חיצוני לסטרימר , רשום שהוא תומך עד 64GB בכרטיס זיכרון/USB.. השאלה אם זה מתייחס גם לSSD חיצוני .. https://ksp.co.il/?select=.1033..153.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=37870&txt_search=&buy=&minprice=0…

23. שלום חברים אני צריך לרכוש למשרד מחשב בתקציב של עד 2000 שח לא כולל ולא צריך מסך מקלדת ועכבר. העבודה במחשב היא בעיקר אינטרנט, אופיס, עובדה מול מערכות מלאי מרוחקות. חשוב לי מאוד שיהיה כונן SSD של 128 גיגה לפחות. זיכרון מחשב מנימום 8 גיגה לפחות ומחשב מבוסס על מעבדי אינטל תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Offset,

1. מה התקציב המקסימאלי?1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל עדיף שיגיע לחריגה מאשר פחות ביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג בינוני-כבד בעתיד אולי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו רציני, גיימינג בינוני-גבוהה, פיפא הוא משחק אבל אם בעתיד הוא ירצה לשחק משהו טוב אז שיהיה כרטיס מסך ומעבד טוב למרות שהתקציב נמוך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מחשב נייד תוצרת LENOVO דגם N200 TY2BWIV ------ נגיד ואני יוסיף 90 שקל בשביל 3 GB זיכרון http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1027&CatCode=315 או DELL Inspiron 6400 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8990 אני נוטה לכיוון ה LENOVO .. מה עדיף או אם יש הצעה טובה יותר בסביבות המחירים הללו באמת דחוף וחשוב תודה לכל העוזרים!!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.