ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
http://fre.co.il/items/141686 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה , אז לאחר המון שנים החלטתי לקנות מחשב לצורך גיימינג. לאחר המון עזרה מהמון אנשים הצלחתי לבנות מפרט שעומד בתקציב שלי . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באילת - 6000 , ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי הדור החדש , גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך אבל חשבתי על G27Q 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אשמח, אבל לא הכרחי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, הרכבתי מחשב לעריכת וידאו אינטנסיבית, זה המפרט: Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1156 8MB BOX - מחיר 1440 ש"ח Asus P8Z68-V PRO - מחיר 975 ש"ח kingston HyperX 16GB (4 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800 - מחיר 325 ש"ח (מחו"ל) Gigabyte Geforce GTX 560 Ti GV-N560UD-1GI - מחיר 1060 ש"ח Samsung EcoGreen F4 2000GB HD204UI - מחיר 460 ש"ח Samsung Spinpoint F3 500GB HD502HJ - מחיר 700 ש"חScythe Mugen-2 - מחיר 210 ש"ח LG DVD-RW X22 Dual Layer Sata Black - מחיר 98 ש"ח SeaSonic S12II-520 Bronze Retail - מחיר 365 ש"ח Define R3 Mid-Tower Atx Black Pearl Case - מחיר 490 ש"ח Dell U2312HM LED - מחיר 1000 ש"ח Logitech Wireless Desktop MK52 - מחיר 220 ש"ח Creative Inspire …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה נייד חדש רציתי לשאול כמה שאלות למי שיודע: 1. מי שהזמין פעם, רציתי המלצה לחנויות. 2. קראתי בסטיק ולא הבנתי כל כך, מי שמזמין מחו"ל (דרך הדואר), לא משלם בכלל מכס אלא רק מע"מ? 3. המחשב שאני רוצה זה HP מסדרת PAVILON. הבנתי שיש עם זה קצת בעיה בארץ מבחינת אחריות. ידוע למישהו על זה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מהם שימושי המחשב? solidworks -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ורך לכלול מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט שיכיל: את ה-Q6600 של אינטל + לוח אם של אינטל P35! וכרטיס מסך חזק ששווה את המחיר שלו ויחזיק גם את המשחקים שיצאו בעתיד הקרוב בלי מסך ובלי ציוד נלווה, וללא אובר קלוק. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח למחשב - 2000 ש"ח למסך מחשב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 למחשב ו- 500 למסך מחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי. תכני HD, ריבוי משימות, וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין לרכוש גם מסך 27 - 28 אינצ' ( הרזולוציה לפי המלצתכם) -לאילו הגדרות…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח חריגה של 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, בעיקר photoshop, indesign, adobe illustrator, בעיקר בשביל ליטוש תמונות ועריכה לא כבדה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+ 200 ש"ח 2..מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבcod 3 ;Battlefield 3 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)/Samsung s23a950d led -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחי מביא לי מארה"ב: Intel Pentium 4/ 3.0C 229$ 865PE NEO2-FIS2R 143$ OCZ Enhanced Latency Series Dual Channel Optimized 184 Pin 512MB(256MBx2) DDR PC-3200 120 $ Maxtor 160GB 7200RPM SATA 128$ radeon pro 9700 - כבר יש לי Total : 620$ = 2800 NIS מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע עדיין כמה יעלה מחשב כמו שאני מחפש אז כתבתי את סבב החירים הזה אני מחפש מחשב נייד עם אינטנרט אל חוטי, רוצה השימוש שלי איתו יהיה לאנטרנט, תוכנות [לא משהו מטורף], סרטים בין היתר עדיפות למסך גדול, וטביעת אצבע. ראיתי מחשב של HP עם מסך טאץ' גם נשמע טוב, השאלה היא מה בערך המחירים של מחשב נייד כזה וכמובן אם יש בלוטוס, מצלמה, מיקרופון מובנה מה טוב.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, שלום למשתמשי HWZONE היקרים, אשמח מאוד לעזרתכם ארחיב מעט ובהמשך השאלון: מחפש נייד שמשמש אותי כמחשב עיקרי (נייד ולא נייח בגלל שאני עובד ממקומות שונים) עיקר שימוש המחשב הוא פיתוח בתוכנות כמו Matlab או Pycharm - פייתון, לטובת DeepLearning (כרטיס גרפי חזק), ייתכן ובמידה ויידרש סכום משמעותי גבוה ממה שאני מתכנן אשתמש בשרתים מרוחקים לפיתוח שימוש נוסף שמתכתב עם השימוש הראשון הוא לעריכת סרטים (באופן חובבני) שימוש בתוכנות כמו Photoshop, coral movie maker, Adobe וכו', - ראיתי ששאלו אז בעקרון סרטים במגוון רזולוציות (מצלמות טלפון ומצלמות מקצועיות) מבחינת זיכרון - כיום אני משתמש ב 500GB SSD וזה כמעט על הקצה.. נתון נוסף - נוסע בקרוב לאילת ומ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לבחור נייד אחד מבין הארבעה שאפרט כאן, הייתי שמח אם הייתם מדרגים לי אותם, מי הכי טוב, מי שני הכי טוב, ואם אפשר פירוט בסיסי שלי למה. אני לא מתמצא בפרטים כמו זמן סוללה ועוד נושאים שקשורים לניידים, הייתי שמח להתייחסות לכרטיס המסך, למעבד. אני יודע שהשני פחות חזק, מצד שני גם ה - Dell לא חזק מדי מבחינת מפרט. תודה ! נייד ראשון: Acer Aspire 6930G-583G25MN T5800 2.0 3GB 250GB Geforce 9300 256MB נייד שני: Acer Aspire 5730Z T3200 2GB 160GB GMA 4500X נייד שלישי: Acer Extensa 5630G T5800 2.0 2GB 250GB ATI HD3470 נייד רביעי: Dell Inspiron 1525BK/BL/R/G 580 T5800 2.0 2GB 250GB X3100 תודה רבה !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אשמח לעזרה מהירה ומפרט מהיר ולהזמין כבר השבוע אני צריך מפרט בבקשה ל "מחשב ביתי" ( ללא מסך ) ממוקם בסלון , שיהיה שקט , בעקרון הדברים הכי "כבדים" שהוא הולך להריץ מלבד youtube/facebook זה photoshop וכמה תוכנות שחמט לא כבדות. לא משנה לי החנות , מינימום 8gb ram , ואת שאר הרכיבים אתם מבינים יותר ממני. תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב , ברשותי מחשב נייד מדגם ASUS X301A אשר מגיע עם 4GB זכרון . ניסתי לבדוק אפשרות לשדרגו ל 8 GB אבל הבנתי שזה כרוך בהוצאת הלוח ממקומו , האם זה באמת נכון ? לפי אתר היצרן של ASUS אין איזכור ל אפשרות כזאת בכלל , ו בחנות שמתמחה בזכרונות לניידים הם טוענים שניתן ואף שלחו לי את מספר הדגם - KVR1333D3S9/8G - זכרון למחשב נייד DDR3 8192MB 1333MHZ Kingstonאודה לקבלת תשובה לפתרון התעלומה.... תודה. :s05: עדכון === נעזרתי דרך התוכנה של חברת CRUCIAL 1 SLOT UP TO 8GB RAM
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה מפרט למחשב לשימוש משרדי וסרטים ובנוסף מסך איכותי בגודל של לפחות 24 ועדיף ביחס של 16:10 אני גם אעבוד עליו מידי פעם אז עדיף שיהיה שם איזה i5 לפחות וכמו כן חשוב שיהיה SSD 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף כמה שפחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים ומידי פעם תכנות בVisual Studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוצ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב למשחקים... ב 4000 שקל... ואני רוצה מסך 19 אינץ'... אתם יכולים לעזור לי למצוא מפרט מתאים?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים ללא מסך ומיוד הקפי כבדים ושימוש אישי (אינטרנט, סרטים, מוזיקה) בסביבות ה 4000 שח יש אפשרות לחריגה.. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא ידעתי אעפה לפתוח את הנושא אז סליחה אם זה לא במקום. אני רוצה לקנות מחשב בחול דרך אחת מהחברות שמתמחות בלשלוח מוצרים לארץ( כמו :http://www.mustop.co.il/ או http://www.ezbuyus.co.il/ezbuyus/) . חשבתי לקנות דרך אחת החברות באיביי ולשלוח את המחשב לפה, לפי מה שבדקתי אפשר לחסוך כך כ 1000שח (כולל מסים). רציתי לשאול אם מישהו בפורום ניסה את זה פעם, ואם אתם ממליצים על זה בכלל... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות וסוף סוף הזמנתי את המחשב החדש. אני ישמח אם תגידו לי מה אתם חושבים אני חושב שעדיין אני יכול לשנוץת משהו פה ושם: Intel p4 2.8 800mhz 256mb 400mhz X2(צ'יפים של מיקרון) asus P4P800 deluxe FSB 800 P-4 מארז נחמד עם חלון ותאורה וספק 350w WD 120GB 7200 8mb DVD msiאו טושיבה... ATI radeon 9600 non pro 256 mb (לא שאלתי איזה חברה... אם משהו יודע פה זה היה מצויין) כונן דיסקטים 1.44 הסט של מקירוסופט של מקלדת ועכבר אופטי צורב LiteOn X52X24X52 ב 6400 ש"ח תגידו לי אם זה טוב , לא טוב... זה כולל הרכבה והם שמים לי אקס פי ואופיס... (לא שאני לא יכול לעשות את זה לבד.. אבל עדיין.) אז תודה למי שמגיב... ;D
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנסיון הקודם שלי עם הפורום היה כל כך מוצלח שהחלטתי לשאול שאלה נוספת...: אני מודה, אני קצת מכור להורדת סדרות טלויזיה מארה"ב (lost!). עם זאת, המחשב שלי הוא לפטופ, ואני שונא להשאיר אותו דולק ומחובר לחשמל ולאינטרנט לאורך זמן, לכן אני חושב לקנות מחשב שישמש אותי בתור עמדת-הורדות-אינטרנט (ואולי מיני שרת מוזיקה לעצמי), שיהיה מחובר 24/7. ככה אני אוכל לשמור את הלפטופ לעבודה וללימודים, ולהשאיר אותו נקי מכל הבלאגן של וידאו ומוזיקה. יהיה לזה גם בונוס נחמד - הוספת עמדת עבודה נוספת היא תירוץ טוב להתחיל לעבוד עם Wireless בבית אז, אני מחפש מחשב שיהיה **כמה שיותר זול** (אני ממש לא מחפש מהירות מעבד / יכולות גרפיות / סאונד / וכו)... מבחינתי שכל היכולות שלו יהיו כלולות על…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! אני צריך מחשב משרדי, לאינטרנט וסרטי HD... איזה מהמפרטים האלה עדיף לקנות ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה במפרט למחשב נייח לשימוש ביתי/משרדי. כלומר, וורד, אקסל, גלישה הרבה טאבים פתוחים ועוד תוכנות בסיסיות... תקציב מירבי: 3000 שח. ניתן לחרוג ב 500 שח מקסימום. שימוש עיקרי: עבודה משרדית. ציוד היקפי:מקלדת ומסך. חשיבות מידת השקט:לא כלכך משנה. אין הגבלה לגודל פיזי. אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. עדיפות לרכישה באזור המרכז או אילת. הרכישה מתוכננת בחודש הקרוב. אין דרישה לחיבורים מיוחדים. חשוב לשמור על אפשרות שדרוג עתידית. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לתעד משהו בעזרת 3 מצלמות רשת למשך חודשיים - שלושה שהן מקליטות קבוע. המצלמות יהיו http://ksp.co.il/?uin=14344 וההקלטה תהיה באיכות המקסימלית. לא אכפת לי לגבי הרבה דברים אחרים במחשב והסיבה היחידה שחשבתי על נייד זה למנוע כיבוי במקרה של הפסקת חשמל. איזה מחשב הכי זול יעשה את העבודה הזו כמו שצריך?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-