עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חבר'ה, אני צריך מפרט עם אפשרות לחיבור של 4 מסכים במקביל (21אינץ') לצפיה בגרפים של הבורסה. כרגע אין תקציב מוגדר מידי, אבל המטרה היא כאמור לא למחשב חזק מידי אלה למשהו איכותי אך לא יקר. כמו כן אני לא יודע מה היא האופציה הכי טובה לחיבור 4 מסכים, חשבתי על 2 כרטיסי מסך בRAID... אבל אני כבר לא מתמצא בכל הדקויות כל כך תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. . מה התקציב המקסימלי? 5000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 מקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עריכה (HD) , גרפיקה משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש : תדיר (כל יום) ב) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חדשים יחסית AC2 GTA * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? נכון להיום לא מתוכנן OC אולי בעתיד האם מי שישתמש במח…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני צריך מפרט מחשב ב 7500 שקל למשחקים עם רמקולים, כונן DVD , כרטיס מסך(עצבני עם video in+out עם 128 מגה זכרון ואפשרות לחבר לכמה מסכים חשבתי על ASUS) זכרונות של WINBOND של 256 מגה עם 400 מגה הרץ * 2 מארז עם יציאו usb מקדימה(בצבע שחור רצוי) מעבד AMD ATHLON XP 2400 אני רוצה גם שני מאוורים כדי שהמחשב לא יתחמם כי אני משאיר אותו פתוח כל הזמן. Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD ואני לא יודע לגבי לוח אם חשבתי על ASUS A7N8X DELUXE NFORCE2 אבל הרבה אנשים ממליצים לא לקחת אותו כי יש איתו בעיות. ואם אתם יכולים אז להמליץ לי על חנות לקנות ממנה. אם אפשר אז תכינו לי מפרט עם ובלי מסך(19) תודה WOLFMAN

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by NeWMe,

שלום הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם לגבי המפרט שהרכבתי המחשב מיועד למשחקים ולשימוש אישי תקציב + - 2000 שח AMD Athlon XP 2200+ Tray CPU Gigabyte GA-7VAXP-A VIA KT400A Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2) DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory Asus Geforce 4 MX440-8X V9180 Magic 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window ATX Power Supply 350 Watt for Pentium IV לא כולל מסך ושאר תוספות אני מעוניין לקבל במשחקים (cs) 100 fps לכן הכרטיס מסך, הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם על הלוח אם והתאמתו ל cpu רק מי שמבין נא להגיב .... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אחרי שקראתי את התגובות ניסיתי להרכיב משהו יותר מעניין, מה אתם אומרים על זה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤800 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS4 ¤904 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39454 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤335 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤530 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce GTX 260 896MB PCIe ¤1948 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=44440 מארז ללא ספק Thermaltake Soprano VX ¤235 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VD6000BNS ספק כ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by stassik,

היי... רכשתי לפטופ מחברת SAGER בארה"ב. אני מעוניין למכור אותו עכשיו. העם זה המקום לרשום את המפרט שלו ולבקש עזרה בתמחור, או שיש מקום יעודי לכך?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מצטער על השיגעון שאני עושה פה בזמן האחרון, פשוט אני רוצה לקבל את הטוב ביותר שאני יכול לקבל בתקציב שלי. להלן 3 מחשבי DELL ש"תפסו" את עיני studio 1555 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1555-t65.htm עם הרחבה ל 4 ג'יגה הוא יוצא יותר יקר מהתקציב שלי בכ 300 ש"ח אך אם הוא שווה את זה אני מוכן להתפשר. studio 1537 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t58.htm בעל מסך 15.4" ואחריות לשנה שלא ניתנת להחרבה inspiron 1545 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6500.htm כולל מערכת הפעלה כולם באים אם כמעט אותו מעבד, אותה כמות זכרון (הרחבה ל 4), ופחות או יותר אותה קונפיגורציה. אשמח לקבל ביקרות קצרה עליהם והמלצה לאחד מהם או אם לדתכם יש נייד עם אותה קונפיגורציה אך …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום חברים, חיכיתי מספר חודשים עם הרכישה כיוון שקיוויתי שה-ION יציל אותי (בגלל יכולת לנגן סרטי HD שחשובה לי מאוד לחיבור למערכת). הבעיה היא שעכשיו כשיש את ה-311 בבאג, והמחיר הוא פשוט שחיטה. 2600 שקלים למחשב שעולה בחול 450$ (400$ באתר של HP). אז אומנם אני אחכה כנראה עוד שבוע-שבועיים לראות מה יקרה והאם יהיו דגמים נוספים במחירים הגיוניים יותר ביחס לתמורה, אבל בינתיים אני רוצה לדעת מהן האפשרויות שלי במידה וה-ION למיניהם יהיו בארץ יקרים יותר מדיי (לטעמי כמובן). לצערי אין לי כרגע מישהו להביא איתו מחו"ל, ומשלוח + מיסים לא בטוח יהיה משתלם בגלל המחסור באחריות מקומית. הדרישות שלי מהמחשב הן: - חיבור HDMI או DVI לחיבור למקרן - חיבר COAX או TOSLINK (לא משנה אם זה דרך מתאם) שיוציא לי AC…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן, זקוק לעזרתכם בהרכבת מפרט, לעבודה גרפית ב2D ועריכת ווידאו בתוכנות מסוג:פוטושופ, פינקל (עריכת וודיאו), פרימייאר. לא כולל עבודת3D. המחשב יחובר למסך 19 אינצ' (לא יודע אם זה משנה), ויש רצון לחבר עוד מסך (שתהיה את האפשרות הזאת במחשב). רצוי שיהיה מקורר טוב, הרעש לא משנה. מבקש שהמפרט יורכב מSKYPC שכן משם המחשב יירכש. תודה רבה לכל עזרה, איתי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. * מטרות המחשב? לימודים וOffice כללי, סוליד ותוכנות כבדות אשר משמתמשים בהם ללימודי הנדסה לא גיימר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-15 אינצ * רזולוציית המסך? 720p ויותר (עידפות ל 1080p) * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זמן סוללה של לפחות 5 וחצי שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני חושב שבכולם כבר קיים כל היציאות הדרושות.HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd * כונן אופטי?לא קריטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות דרושה - 3 שנים. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) חשוב שיהיה זמן סוללה ארוך ומחשב שיהיה כמה שיותר חזק וssd *תקציב בסביבות ה 4000 עם אפשרות חריגה של עד …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. המחיר שלהם זהה בKSP, הבנתי שההבדל הוא במעבד, ושAMD טוב יותר. לדגם של AMD יש גם הרדיסק גדול יותר. בנוסף ראיתי שהמחשב נמכר בחנות הזו:http://www.fre.co.il/pl_product~vfdbtr~39~89.htm שאלתי אותם לגבי שדרוג ל4 ג"ב ונענתי שיש לבצע עדכון לביוס והם לא עושים את זה. מישהו יודע על מה מדובר? מה לגבי הדגם של HP - DM1? השימושים שלי הם מחשב שני, יש מחשב נייח עיקרי. ישמש בעיקר לעבודה מזדמנת על VS2010 ואופיס ואינטרנט. חשוב לי שיהיה קל כמה שיותר, אין לי צורך במסך גדול יותר מזה. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי אני מחפש מחשב נייד לא אסוס לחברה שלי, לעריכה גרפית, בתקציב נמוך. הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? . 5000 מקיסמום אך ורק אם חייבים. עדיף לרדת מ3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר. עדיף לחסוך באלפים, ואין בעיה לאבד איכות למען זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בשום אופן לא מעל 5000. עדיף לא מעל 3500, ואם אפשר עוד יותר זול עדיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. לא משחקים. לא עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, illust…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yuval12321,

שלום, בניתי את המפרט הבא ב-KSP: [TABLE=width: 650] [TR] [TD]קטגוריה[/TD] [TD]פריט[/TD] [TD]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD]31881[/TD] [TD=class: computer]מעבד אינטל[/TD] [TD] Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box [/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]32974[/TD] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD]קירור למעבד Scythe Mugen MAX SCMGD-1000[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]30949[/TD] [TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD]לוח אם Asus Z97-PRO LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]31673[/TD] [TD]זכרונות[/TD] [TD]זכרון למחשב Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2400MHz Kit[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]33022[/TD] [TD]כרטיסי מסך[/TD] [TD]כרטיס מ…

14. Started by liav25,

שלום לכולם, מחפש המלצה ללפטופ 14 אינץ למטרות לימודים תקציב: עד 1500 ש"ח, אלא אם משהו ששווה חריגה של כמה מאות. שימושים עיקריים, אופיס, כתיבת קוד והרצה שלו. דרישות מיוחדות: רישיון ווינדוס מסך איכותי שמכל זוויות ייראה אחיד חיי סוללה ארוכים עדיפות למחשב מהשנה האחרונה. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן. הכנתי מפרט למחשב כנ"ל, ואמרו לי לבוא לכאן להתייעץ, אז הנה אני. קודם כל, הנה התשובות לשאלון שלכם: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות 3500. אם אפשר לחסוך בלי לפגוע ביכולת, מה טוב. מצד שני, אפשר לגלוש קצת מעבר ל-3500 אם זאת השקעה ממש משתלמת. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. מצד אחד - ניגון סרטי 1080p בכמה שיותר שקט. מצד שני - משחקים כמה שיותר כבדים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). אני לא גיימר כב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by udi2181,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , צפיה בסרטים , ריבוי חלונות , עבודה עם מספר תוכנות במקביל . * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי ) מסך מט . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן . * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה , סוללה המחזיקה לזמן רב ולא נגמרת מהר . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר ! * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעוד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום חברה כרגיל אני פונה אליכם לעזרה כי אתם האנשים הכי טובים לייעוץ ואני מרוצה ממכם תמיד לפני כמה חודשים רציתי עזרה בקניית מחשב חדש לצורך עבודות משרדיות כמו (שימוש בתוכנות פשוטות כמו word pnt ) אך גם בשביל ההנאה הפרטית שלי בשימוש במשחקים שנחשבים חדשים וכבדים כמו: doom 4 ועוד .. (אין לי כוח לרשום) ועדיין שמשחקים אלה לא יפעלו באיטיות ויורצו על מינימום בלי oc וכאלה בגרפיקה הטובה ביותר. וכמו בעבר הכרתי בעובדה שהוא חייב להיות מחשב נייח כי נייח יותר טוב ויותר זול (: אך בזמנו נאמר לי כי עדיף לי לחכות כי מעבדים חדשים אמורים לצאת במרץ ואני צריך לחכות עד להצעות שיהיו מעודכנות יותר . כעת אנו כבר במאי עוד מעט ואשמח לקבל ממכם הצעות מצוינות ומומלצות בנוגע למ…

18. שלום. יש בידי מפרט פוטנציאלי שהוצע לי ורציתי לדעת אם אפשר לנצל את המערכת באופן מקסימלי ע"י שינוי כזה או אחר בחלק מהרכיבים. שימושי המחשב העיקריים הם סרטים בהיי-דף וגיימינג קל-בינוני ככל הניתן. התקציב הכולל של המפרט הוא כ3000 ש"ח ועבור השינויים אפשר לחרוג מעט.. מארז huntkey torch silver ספק כח huntkey jumper 450w PSU+80 לוח אם Gigabyte GA-H67MA-USB3-A3 מעבד Intelcore I5-3470 CPU tray קירור\איוורור Deepcool Icewing5 pro cpu fan זיכרון פנימי Team Elite 1600 DDR3 8GB כונן קשיח Toshiba HDD 3.5 1TR Sata3 כרטיס מסך AFOX GT-630 2GB DDR3 128b כונן אופטי LG dvd-rw H22NS70 sata black אודה לתגובות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Roy1918,

אהלן, אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב שרוב השימוש בו יהיה קבצי HD, ומעט Gaming. מבחינת הגדרות משחק וכו'- לא מצפה להריץ דברים על ההגדרות החדות והטובות ביותר, אבל כן מעוניין להריץ משחקים ברמה סבירה. תקציב: 3,500 ש"ח. לא כולל ציוד היקפי. כמו כן, מעדיף כונן קשיח 1TB מאשר 500GB, אך לא קריטי. חשוב מאוד- מארז טוב, עדיף שקט (לא דממת אלחוט אבל גם לא רועש). לא חשוב בכלל המראה שלו. תודה מראש לכל העוזרים!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, אני אבקר בקרוב בארה"ב ומעוניין לרכוש נייד חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 / 830 דולר בערך. ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, צפייה בסרטים ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by zam,

טוב, כמה דברים לפני שאתחיל. אני מעוניין בהצעות לעניין. אם ישנו רכיב שמתאים יותר הייתי רוצה גם הסבר למה. שוב המחשב מיועד למשחקים, ריבוי משימות ואני מעוניין לבצע גם OC. התקציב קריטי (לצערי) ואסור לי לחרוג ממנו. הוא עומד נכון להיום על 8700 ש"ח. אני מאוד לא מעוניין לעבוד עם KSP. תודה מראש למי שיעזור. מפרט מעבד --- Intel C2D E6600 2.4GHz 4MB 1750ש"ח חנות - ממורי מחשבים לא לשינוי. אני מאוד רוצה את המעבד הזה. -------------------------------------------------------------------------------------------------- לוח אם --- Asus P5B Deluxe 1122 ש"ח חנות - G-Tech אני מאוד מתלבט בינו לבין GB DQ6 מה עדיף? ----------------------------------------------------------…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. וצריך DVD וצורב. המחשב יהיה מיועד למישחקים. תודה רבה! ושנה טובה לכולם....

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום חברים. אני זקוק בדחיפות למפרט מחשב כיוון שאני בתיאלנד ובכוונתי לעבור בקניון ה-MBK בדרך לארץ ולקנות חלקים למפרטים שיוצעו פה. יש לי יום אחד לקניות אז בבקשה, מכל מי שברשותו ידע נרחב, הודה לכם מאוד אם תחלקו אותו איתי. את המחשב אני מתכוון לקנות בארץ, אך חשבתי שחלקים מסויימים כגון כרטיס מסך, כונן SSD וכדומה יהיה כדאי לקנות פה בגלל המחיר הזול בהרבה. בכל מקרה, הכוונה היא להזמין את המחשב החדש עם החזרה לארץ פרנסתי בחיים הוא יצירת סרטי תדמית ופרסומות לעסקים / חברות / אפליקציות. ועל כן אני משתמש בתוכנות הנלוות לכך בנוסף לזאת אני גיימר דיי כבד ומתכנן על מחשב שיוכל להתמודד יפה עם משחקים חדשים של הדור המתקרב. אני לא שואף שהמחשב יריץ הכל על ULTRA אבל בהחלט הייתי רוצה למצות את יופיה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by issac,

ערב טוב, אני צריך עזרה בהרכבה של מפרט מחשב שמיועד בעיקר לעריכת מוסיקה, וצפייה מועטה בתכני HDלהלדן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכני HD ועריכת מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - תוכנת לעריכת סאונד Nuendo 3 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי! הערה: השאלה הבאה התאימה גם לפורום "אמצעי אחסון" וגם לפורום "ניידים", כך שמי שמתעצבן על כך שהיא מופיעה כאן שייקח בחשבון שהיא מתאימה לשני הפורומים (וכמובן שפרסמתי רק באחד). קניתי הארד דיסק חדש לנייד (2.5 כמובן). עד עכשיו היה לי בנייד הארד דיסק אחד, ויש עוד מקום ריק לעוד הארד דיסק. ב"סלוט" שבו נמצא ההארד דיסק הראשון, יש מעטפת מתכת לכונן שמתחברת אליו עם ברגים וחיבור שמחבר את יציאות הכוח והמידע של ההכונן אל ההארד דיסק. בסלוט הריק אין את 2 הדברים הנ"ל. למישהו יש מושג איך קוראים לחיבוריםוהמעטפת הנ"ל ואיפה אפשר להשיג אותם? (אגב, לא נראה לי שזה משנה אבל המחשב הנייד הוא Toshiba Satellite A300 1MO) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.