ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך חדש MSI N250 GTS 1G OC TWIN אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ללא מסך למטרות עריכת וידאו חובבנית. משהו שירנדר בקלות. חשוב לי שיהיה אינטל. * ללא ציוד היקפי. ** כולל צורב. תקציב הוא עד 2500 ש"ח. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למפרט מחשב ללא מסך עד 5000 ש"ח שהכי מתאים לפעילות חלקה עם כרטיס מסך ATI RADEON AII IN WANDER 8500 128MB אשמח לקבל גם יעוץ על ציוד מחשב נחוץ לקליטת שידורי לויין מהעולם דרך צלחת פרטית מקודדים וחופשיים בעזרת הכרטיס מסך הנ"ל בתודה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב נייד של דל שגילו 7 שנים. המדובר על סדרת לטיטיוד עם מעבד שהיה בינוני בביצועיו כבר בעת הרכישה (נמוך מ- i3) אך עמד יחסית יפה במשימות שהוטלו עליו והחזיק 7 שנים בשימוש ביתי אך די מסיבי. מחפש כעת מחשב יותר חזק על אף שהמטרות שלשמו נרכש הנן פחותות בעקבות רכישת מחשב נייח שישמש לאחסנת כל המדיה שנצברה על המחשב הישן. * מטרות המחשב? אינטרנט (השימוש העיקרי), אופיס, משחקים קלים, האזנה למוזיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מסך מבוקש - 15.6 + מיועד לשימוש ביתי בלבד באזור בו יש שליטה מלאה על תנאי התאורה - מה יתאים לי ? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניינת לקנות את המחשב נייד הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=917291 ומצויין במפרט שלו הגדרות רשת אלחוטית : 802.11a , 802.11g , 802.11n אני לא כל כך הבנתי מה זה אומר והאם זה מתאים לרשת האלחוטית שיש בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאח שלי יש היום יום הולדת, והוריי רוצים להחליף לו את המחשב העלוב שברשותו כיום במכונה חדשה וקצת יותר ראוייה. אני צריך הצעות למחשב המיועד למשחקים (לא כבדים במיוחד, אך עדיין משחקים), כולל מסך LCD, כונן בן 80GB (אין צורך ביותר). אין צורך בצורב DVD, כונן יספיק. אין צורך במקלדת, בעכבר וברמקולים, כל השאר צריך להיות כלול (החל בלוח אם וכלה בכונן דיסקטים). ישנה עדיפות לחנויות בת"א, בעיקר ל-KSP. נא לא לעבור את סף ה-4500 ש"ח בבקשה. - תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים! עשיתי את זה לפי הפורמט, מקווה שעשיתי את זה נכון. 1. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 4,000 ש"ח. ולמרות שתמיד יש עדיפות לחיסכון, אני רוצה מחשב שיהיה טוב עד כמה שאפשר בתקציב הזה ולכן ניתן להשתמש בכולו ואף לחרוג קצת במידת הצורך (עד 500 ש"ח) 2. א) השימושים העיקריים של המחשב הם משחקים ותכני HD, אבל גם קצת שימוש ללימודים ושימוש בפוטושופ אם זה משנה משהו. ב) מסך הטלויזיה שלי, ''32 LCD FULL HD Samsung דגם: LA32B530, רזולוציה: 1080*1920, 6ms, ישמש כמסך המחשב, לכן חשוב מאוד שיהיו יציאות HDMI למחשב. אני משחק בכל מיני משחקים ככה שאני לא יכול לרשום משהו מוגדר, ולגבי ההגדרות הגרפיות אני אשמח אם הם יהיו ברמה הטובה ביותר שאהיה אוכל להשיג במסגרת התקציב …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לנייד עד 2100 שח הדרישות שלי הן די פשוטות- גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים HD על המחשב כולל הוצאה בHDMI לטלויזיה וגם משהו שיסחוב איזה משחק יחסית קל יהיה נחמד על הדרך ולא קריטי. וכמובן שעדיף שירוץ כמה שיותר מהר ויעלה מהר. אני כנראה אתחיל לימודים באוקטובר הקרוב או זה שאחריו אז כדאי משהו שלא יהפוך לגרוטאה עוד שנה.. אני גר באילת אז נראה לי שהכי זול יהיה לקנות בKSP. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)פירטתי למעלה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למאט 15.6" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שאתם ראיתם לצערי זמנה של הגרוטאה שלי מגיע ואני נאלץ ליפנות למומחים שבינכם שתיעצו לי אמרו לי שיש בפורום מומחים אמיתיים ושאתם ממש קולעים בול לצרכים אז בבקשה ! אני חשבתי לכיוון של AMD 2500 עם NFORSE 2 ו256MB DDR 333/400 אני גם צריך מארז חדש לא משהו יקר רצוי 350W לפחות לירשותי כ2000+- אני סומך עליכם בתודה THE GYVER
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני ממש מיתלבט בין שני הקונפיגורציות הבאות : 1) asus p4s-8xx AGPx8 Intel P4 2.4 GHz(FSB533MHz) ddr memory 512M (333MHz) W.D 80G 8M cache Radeon 9700 pro או 2) asus p4t533-c Intel P4 2.4 GHz(FSB533MHz) rdram memory 512M (800Mhz) W.D 80G 8M cache Radeon 9700 pro אני רוצה לקבל תשובה טכנית מה יותר עדיף ?ולמה??? ולא תשובה הכוללת שיקול פיננסי כמו כן אני פתוח להצעות אחרות ... רק נסו בבקשה להסביר כל דבר למה הוא עדיף... בתודה רבה מראש, עמית
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ע"פ הפורמט של הפורום: תקציב של 5000~6000 ש"ח(חריגה שלילית מתקציב זה, גם תתקבל בברכה). מותאם לעבודה עם סוליד ברמה של מהנדס ולא לצרכים גרפיים מסך של 15'-15.4' רצוי שיהיה זמן סוללה ארוך, אך לא מחייב דיסק קשיח של לפחות 80gb צורב DVD
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שני נציגים של חברות מחשבים אמרו שאני צריך לקנות כרטיס מסך מפלצתי, בערך 3,000 ש"ח, ולהוסיף ספק כוח מיוחד ולוח אם שתומך בכרטיס המסך. לא נשמע לי הגיוני. אני עובד כרגע עם שני מסכים ואין לי כרטיס מסך בכלל, רק ה- OnBoard . הבנתי שאם אני שם כרטיס מסך הוא עוקף את ה- OnBoard , אז אי אפשר פשוט להוסיף כרטיס. אבל מה עם לשים שני כרטיסים פשוטים יחסית, כל אחד עם שתי יציאות ? או אפשרות אחרת, מישהו מכיר ? תודה : )
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראשית שלום לכולם ותודה על הפורום שמאפשר בכלל לשאול ולדעת... שנית החלטתי לשתף במידע לאור הבדיקות שלי על מחשב בארץ ובחו"ל בתקופה האחרונה. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, בהתאם לצרכים שלי ( בקרוב עו"ד ). ביום יום השימושים שלי מהמחשב הם די אנטנסיביים למרות שהתוכנות עצמן ( פי די אף, אופיס, אינטרנט) לא דורשות הרבה, בהיקף שאני משתמש אני רוצה מחשב חזק. לגבי משחקים, אני לא ממש בקטע, למעט משחקי אסטרטגיה כמו C&C וורקראפט ודומיהם וגם בתדירות די נמוכה. הדילמה העיקרית שלי היתה בין דל E6400 לבין לנובו T400, שהם די דומים אבל לדל יש אחריות באתר הלקוח, גם לגבי מוצר שנקנה בחו"ל ( לפחות הE6400- יש לי אישור במייל כתוב ואני מברר פרטים אחרונים בנושא איתם) ולכן לדעתי אין בכלל על מה להשוות. הגע…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני קורא את המפרט שלו והוא נראה לי דיי סבבה, ולא מצאתי דגמים שעולים עליו בתמורה יחסית לתקציב. Lenovo N500 4233-72G http://www.getit.co.il/Prod/51594/ אז אם יש כאלו שטובים ממנו אז בבקשה, אני פתוח להצעות בתקציב הזעום של 3000 ש"ח. תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחדשתי במחשב המדהים Dell Ultrabook 14z. קיבלתי את המחשב עם וינדוס 8 ולאחר תקופה שלא הייתי מרוצה ממערכת ההפעלה הזאת החלטתי להתקין וינדוס 7. הכנסתי את הדיסק, נכנסתי לבוט ומשם להתקנה של וינדוס וכשהגעתי לשלב שהוא אני צריך לבחור מיקום התקנה הוא לא הראה לי שום דיסק קשיח וביקש שאתקין את מנהל ההתקנים. לא הצלחתי להבין מה הוא רוצה. אז ראיתי בהגדרות של הבוט שאפשר להחליף מUEFI (המצב שהיה לי) ובין Legacy. אז החלפתי לLegacy וכשהעלתי את ההתקנה מחדש הפעם כן ראיתי את הכוננים הקשיחים. אחד של 32 ג'יגה (הSSD) והשני של ה500 ג'יגה (הSATA). התקנתי את המערכת ההפעלה על הSSD וראיתי שעכשיו יש לי 2 כוננים - הSSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה והSATA שמהווה את כונן D. אני כמעט בטוח ש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, שתי בקשות לי אליכם,ואודה לכם מאוד אם תוכלו לסייע לי - 1. אני מחפש מפרט של רכיבי מחשב לצרכי עבודה בסיסית עם אופיס,הרצת וויסטה,עבודה עם תוכנות תלת מימד (rhino,maya,poser,bryce) , פוטושופ, ומדי פעם משחקים. למחשב מתוכנן ביצוע OC למעבד,ולכרטיס מסך,תוך שימוש במערכת קירור מים. תודה רבה מראש. התקציב צויין בכותרת. 2. קיבלתי לפני שבוע מארז LANBOX של TT. להלן הקישור - http://www.ttlanbox.com/. אצלי יש דגם עם מסך 7" מובנה. אני מבקש מכם עזרה ברכיבים בשביל המחשב. כיוון שלא היה בדיוק מקום לציין תקציב בכותרת,אני ארשום אותו גם פה - עד 3,000 ש"ח. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב? עד 2500 ש"ח * מטרות המחשב? הדבר הכי כבד שאני צריך ממנו זה שיוכל להריץ סרטי HD כמו שצריך.. חוץ מזה רק שימוש בסיסי של אינטרנט. * גודל המסך? פשוט ,לא מכיר את הגדלים הנפוצים.. משהו ממוצע פשוט. * רזולוציית המסך?כנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא קריטי לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בסה"כ לא קריטי מדי,רוב השימוש יהיה עם שקע חשמל זמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר שאפשר להכניס בתקציב. 250GB יספיקו * כונן אופטי? עדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לסלון כדי להחליף את ה xtreamer wonder הבלתי נסבל שיש לי כרגע השימושים הם: 1. צפיה בסרטי בלו ריי מורדים האנטרנט (BDMV, Remux וכדומה) כולל סרטי תלת מימד אמיתי (לא ה SBS) 2. דגש על ניגון פורמטי אודיו מתקדמים (TrueHD ו HD-Master Audio) לא יודע כרגע עם איזו תוכנה כי כאמור עד עכשיו אני עם ה xtreamer 3. שימוש חזק בKODI לסטרימינג של תכני HD 4. גלישה באינטרנט בסטרימינג כמו ב youtube 5. אני מתכנן גם שהוא יאפשר צפיה בערוץ 2 ו 10 (לא ברור לי עדיין איך כי עוד לא התנתקתי מהכבלים) 6. השמעת מוזיקה באמצעות bluetooth מאד חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר מאד בלי זמני טעינה בהפעלה של מערכת ההפעלה ותוכנות וכמובן שלא יהיה סטטרינג בניגון סרטים (גם בעתיד כשנעבור ל 4K) במקור חשבתי לל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס, צפיה בתמונות, מוזיקה, ממש שימושים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין, שימור יום-יומי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג כלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה דרוש מחשב בעיקר לשימוש יומיומי אבל שיהיה גם לגיימינג עד 3800 ש"ח רצוי שיהיה מ KSP או IVORY שנמצאות בעירי. [ חדרה ]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 4k -30fps 1080P 120FPS playback and editing in gopro studio , web browsing office , eclipde visual studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרטתי בסעיך הקודם - וזה יותר תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח בתשובה - אני מניח שלרוב טל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האלן חברים, מחפש מחשב נייד לי ולאישתי (לומדת עיצוב פנים), הנייד צריך ליהיות מסוגל להריץ תוכנות כדוגמאת sketchup ו autocad ללא שום בעיות. האם כדאי ללכת על המחשב HP Pavilion 15-AU000NJ? http://ksp.co.il/?uin=33472&select=.268..271..162..2175..2185. האם יש המלצות לגבי מחשב אחר? השאיפה במחיר לאיזור 4000 ומעתה כמה שאפשר. אודה לעצתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז זה המחשב שלי:: AMD AM2 atlon 3800X2 2.1GHZ asrock AliveXfire esata2 Nvidia 7600GS 256 3GB ram אני רוצה לשדרג אותו.. כנראה כ.מסך, ולוח.... תקציב: 1150
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למעבד i9 ולוח אם עם אפשרות ל SSD M.2 תקציב 2000 באמזון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר ביקש עזרה. הכין מפרט עם חומרה בסיסית, (דגש על השילוש הקדוש), אני כבר לא הכי מעודכן בחומר אז אשמח להיעזר בכל יודע דבר. לא מתוכנן OC 1920X1080 משחקים כגון BF3 ויתר שוטרים לא חזיר fps, מסתפק במועט צריך המלצה לכל השאר, מארז (לא חייב להיות שקט) + usb3 ספק מתאים SSD מומלץ בנפח הנ"ל GA9970A-DS3 AMD FX6200 (6 x 3,8 GHZ) 7850 / 7870 SSD 120GB תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!! הייתי רוצה להפוך את המחשב הישן שלי למחשב שיוכל להריץ משחקים. כרגע המפרט שלי הוא: לוח אם: M810D מעבד: AMD DURON 1300 MHZ כ. מסך: מובנה בלוח האם זכרון: 2 כרטיסי DDR 256MB דיסק קשיח: 80GB 7200 ATA 133 8M מארז: ATX P4 + 2 FANS את שאר הרכיבים לא כתבתי כי נראה לי שזה פחות רלוונטי...אבל אם צריך עוד מידע תשאלו. יש גם ספק כח. חשבתי להחליף את המעבד, לוח האם, הזכרון, וכמובן לקנות כרטיס מסך. האם כדאי להחליף רק את הרכיבים האלה? האם אפשר להחליף למערכת מבוססת INTEL והאם זה כדאי? התקציב הוא סביבות ה2500 ש"ח תודה!
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-