ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד של אינטל. אני צריך מחשב בשביל משחקים בעיקר, אני לא מתכון לעשות אוברקלוק. המשקל שלו לא כל כך חשוב לי. אני רוצה מסך wide screen התקציב שלי הוא 10000 ש"ח החלקים העיקרים שאני צריך הם: מעבד Intel® Core Duo Processor זיכרון DDR2 800 2GB הארדיסק 160GB חיבור sata 2 לוח וכרטיס מסך אני לא יודע מה לבחור. בבקשה תעזרו לי מה לבחור. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/Dell%20Inspiron%2014Z-11424BK.pdf http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/350%20Asus%20U46E.pdf אלה 2 המפרטים, שניהם מחודשים, הראשון עולה 2900 והשני 3500 ש"ח המחשב ישמש ללימודים (שימוש משרדי), סרטים (חיבור המחשב לטלוזיה HD, או הרצת סרטים בלו ריי על המחשב עצמו), וקצת משחקים הגודל והמשקל קצת קריטים לי אבל אני מתפשר מפאת תקציב... מה אתם אומרים? כדאי להשקיע עוד 600 שקל בשביל i7???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקציב המקסימלי- 4.5K וכדאי שלא לחרוג מהתקציב שימוש במחשב- משחקים לרוב והמשחקים יחסית לא כבדים כמו 4 GHOTIC אולי לפעמיים אני אשחק במשחקים יחסית כבדים גם, המסך הוא 22 אינץ לא בטוח איזה רזולוציה מקסימלית אבל אני חושב ש1920x1080 אין שום צורך בציוד הקפי יש לכלול כל רכיב במפרט לא ממש חשוב לי את רמת השקט אבל כמובן כמה שיותר שקט יותר טוב בינתיים לא ידוע אם אני מתכנן OC אני חושב שלא אין צורך בלכלול מערכת הפעלה החנות שהייתי רוצה לקנות בא היא IVORY אני יכול להיות פתוח להצעות שונות אבל שיהיה באזור המרכז ואם הבדלי המחירים קטנים מאוד משל IVORY אז אין צורך בחנות אחרת לא חושב שאני אתכנן שידרוג גדול בעתיד כי בסך הכל המשחקים שאני אשחק בהם לא כל כך כבדים אבל עדיין ארצה שהמחשב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? לימודים וOffice כללי, סוליד ותוכנות כבדות אשר משמתמשים בהם ללימודי הנדסה לא גיימר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-15 אינצ * רזולוציית המסך? 720p ויותר (עידפות ל 1080p) * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זמן סוללה של לפחות 5 וחצי שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני חושב שבכולם כבר קיים כל היציאות הדרושות.HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd * כונן אופטי?לא קריטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות דרושה - 3 שנים. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) חשוב שיהיה זמן סוללה ארוך ומחשב שיהיה כמה שיותר חזק וssd *תקציב בסביבות ה 4000 עם אפשרות חריגה של עד …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הוא בשביל בן דוד שלי מחיר בן 3000~4000 צפיה בסרטים ב FHD במסך של המחשב וגם במסך טלוויזה (צריך שיהיה חיבור כזה ) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, תוכנות קלות לעריכת מוזיקה, גלישה, אופיס, אינטרנט ותכני HD באינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים בסיסיים, אבקש להוסיף כרטיס מסך חיצוני שיתן מקסימום ביצועים במינימ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת שינויים וכל היוצא בזה אוקיי, הנה המפרט הראשון, מבוסס אינטל CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1090.21 ] 1 Barebones : Shuttle XPC ST61G4 (ATI RS300) SSF Barebone [ ¤ 2285.41 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 630.7 ] 1 Hard Disks : Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 765.74 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.47 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Pioneer DVR-107 BLACK 8/4/12//24/24/40 DVD±RW ( Bulk ) [ ¤ 999.58 ] 1 LCD Monitors : 17" Hyundai ImageQuest Q17 DVI USB LCD Monitor + Speakers [ ¤ 2676.71 ] 1 Keyboards : Gen…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט נועד למשחקים כבדים במיוחד...CRYSIS, MEDIVAL TOTAL WAR 2 RAINBOW SIX VEGS וכדומה... אין כוונה לOC תקציב סופי 9.3K גג דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 391 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1726 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 657 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 709 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 2221 מסך : DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤ 2315 ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : 8277 אין פ…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט או מחשב מוכן, נייד, לצרכים משרדיים אבל חשוב שיהיה מספיק מהיר כדי להריץ הכל חלק. בנוסף חשוב זמן הבטריה וגם ווי פיי. אם אפשר אז אני רוצה כמה מחשבים בכמה טווחים, אבל אם דרוש תקציב, אז כ4000ש"ח. תודה רבה!!!!!!!.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים. ראיתי שיש עכשיו מבצעים על מחשבים ל black friday כרגע אני לא מתכנן להסתובב עם המחשב אבל אני רוצה לחשוב גם קדימה אז זמן סוללה ומשקל הם חלק מהפקטור. *מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 14-15.6 * רזולוציית המסך? סטנדרט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 2 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500giga * כונן אופטי? לא חובה אבל עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, המחשב יריץ לינוקס. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות הדיון שפתחתי לפני חודשיים בערך שבו חיפשתי מחשב נייד 13.3` , הגעתי ל 3 דגמים סופים. המחשב הראשון : HP ProBook 4330s I5 2420M השני: HP Probook 6360B והשלישי : lenovo Thinkpad E320 I3 - דגם יחיד בסדרה בעל מסך מט. מבחינת נוחות - ה E320 מנצח לדעתי בגלל ה THINKPAD ( יצא לי לראות את המחשב) אבל מפריע לי קצת עניין המעבד. (באותו מחיר אפשר להביא מחשב חזק יותר + כול הדרישות) HP-ה 4330s מעוצב היטב לדעתי - אבל חוץ מזה אני לא רואה משו "מיוחד " בו. (חיסרון - המחשב מכיל כונן DVD שאין לי בו צרוך) ה 6360B זהה ל E320 מבחינת PAD ( לפחות לפי התמונות). עניין נוסף לא פחות חשוב האחריות : IBM מטפלת במחשבי LENOVO THINKPAD שזה פלוס רציני מבחינתי. בקשר ל HP , אין לי מושג על איכות השירות שלהם …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל אני מבקש המלצה למחשב All-In-One בשביל ההורים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? טוב, מי לא מעדיף לחסוך ? אבל בכפוף לדרישות להלן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נגיד עד 500 ש"ח יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורים: גלישה, אופיס, צפיה בסרטי וידאו ביתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד כרגע על Asus x54c עם מעבד i3 ו4GB RAM. כונן SSD. כשאני עובד- עם מסך נוסף, דפדפן פתוח ואנדרואיד סטודיו, המחשב מתחמם והמאוורר עובד ללא הפסקה. חוצמיזה, כשאני עושה בילד לפרויקט (ולא מדובר בפרויקט גדול) לוקח לו 3-4 דקות, ובזמן הזה המחשב בקושי עובד. האם זה נורמאלי? אני חושב לקנות מחשב חדש, i5 ו8GB RAM. זה הדבר הנכון לעשות? האם להוסיף RAM למחשב הנוכחי יעשה את העבודה? איזה עוד מעבדים מומלצים (חוץ מi7)? ראיתי שיש סדרת M, ולא הצלחתי להבין אם הם טובים יותר מi או לא. יש עוד דברים שאני צריך לשים לב אליהם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, אני נוסעת לסמסטר בחו"ל וצריכה מחשב קל שאוכל להסתובב איתו בכיף, לאינטרנט, סרטים, סקייפ ואופיס. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להחליט בין שני מחשבים: Samsung Q330 JS03IL או (Lenovo ThinkPad Edge 13 (NV13BIV לסמסונג יש מעבד חזק יותר ויש לו גם כונן אופטי (הוא גם קצת יותר חתיך) אבל הוא שוקל משהו כמו 250 גרם יותר ויש עליו אחריות של שנתיים, לעומת הלנובו שבא עם 3 שנות אחריות ועולה 850 ש"ח פחות (על זה אצטרך להוסיף כמה ג'ובות על צורב DVD חיצוני). לפי אחת הביקורות שקראתי הלנובו נוטה קצת להתחמם. גם אחרי שקראתי כל ביקורת אפשרית ואחרי שראיתי כל סרטון אנבוקסינג של שני הדגמים בכל השפות אני לא מצליחה להחליט. אני יודעת שאני לא צריכה את המפרטים הנ"ל בשביל השימושים שלי אבל א…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! (4.5K ש"ח) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 5K ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש לאולפן ביתי נטו - הקלטה ועריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). השימוש הוא עדיין לא ממש ברמת פרנסה אך בשאיפה אט אט אני עובד בעיקר בקיובייס 5 ובVST שונים, מהם קלים, ומהם כבדים מאד (כמה ג'יגה). העבודה היא גם בהקלטה של כלים חיים ולכן חשוב מאד השקט. פרוייקטים יכולים להגיע לעשרות ערוצים, ולכן חשוב שיהיה הרבה זכרון (נראה לי שיות…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא גיימר, והמסך שאני מחפש הוא לצורך עבודה בתכנות. יש לי אפשרות לבחור במסך מחשב 4k 27 אינץ' או טלוויזיה 4K 43 אינץ'. במחיר דומה. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית A.PFC הכולל מאוורר 12 ס"מ דיסק SSD Kingston 120GB קירור למעבד Arctic Freezer 13 ניתן לבצע שינויים ותוספות בכל המרכיבים מארז מארז IN WIN דגם EC021 הכולל חיבורי USB3.0 שדרוג למארז CoolerMaster דגם MasterBox MB600L -ו150 ₪ ניתן לרכישה עם מגוון מארזים ממיטב המותגים המובילים , לדוגמא: Thermaltake, Corsair ,NZXT, Zalman, Fractal Design , IN-WIN,CoolerMaster ועוד ספק כח יתרון חשוב: …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בע"ה מחשב נייד ואני מעוניין לקנות לו משטח קירור. אני מחפש משהו שיהיה דק [באיזור הסנטימטר] ושיש זול [100-120 שקל] ורצוי שיהיה בגודל של כל המחשב[15.6"]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב הנייד שלי מסוג (Samsung 300E5Z(Pentium נפל לי כשהוא היה סגור מגובה של מטר בערך. מאז הנפילה הטאץ' פד לא עובד טוב, הכפתור השמאלי נלחץ לסירוגין, ניסיתי להוציא את הכפתור(מה שלא הלך לי טוב וכמעט שברתי אותו) לא עזר. מישהו יודע כמה זה אמור לעלות לי להחליף את הטאץ' פד או לתקן אותו? חשוב לציין שהכפתור הימני והמשטח עצמו עובדים טוב. אשמח שתביאו לי המלצה למעבדה טובה בירושלים. תודה לעוזרים, עומר.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי נייד מסדרת HP DV6500 לייתר דיוק DV6256EA לפי המפרט הוא תומך בעד 4 גיגה זכרון פנימי שידרגתי אותו ל4 גיגה (2X2G) כעת כשאני עושה מאפיינים על המחשב שלי אכן רשום 4G אך שאני נכנס לdxdiag דרך RUN, רשום רק 3 מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לחבר, הנה המפרט: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 890 1 890 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 610 1 610 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos 285 2 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (BULK) 660 1 660 דיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total Deskstar 160GB Sata 495 1 495 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 300W 340 1 340 מסכים? SAMSUNG Price Units Total TFT 17'' 730B 8MS +DVI 1670 1 1670 Total price 5235 ¤ for payments 12 X 476 ¤ רציתי לדעת אם כדאי לקחת את ה6A21 עם 400W בעוד 20 שקל? כי 400W עדיף על 300W, אבל אני י…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ומה שהרכבתי בנתיים היה זה * Microsoft® Works * LCD 16.4" (XBRITE-FullHD) * No Fresh Start * 320 GB SATA Hard Disk Drive [7200 rpm] [Regular price $150] * Video Standard * No Engraving * Large Battery * QuickBooks Simple Start * WLAN (802.11a/b/g/n) with integrated Bluetooth® technology * ATI Mobility Radeon HD 3650 with 512MB vRAM * Intel® Core 2 Duo Processor T9400 (2.53GHz) * None * DVD±R DL / DVD±RW / DVD-RAM Drive * Windows Live OneCare 90-Day Trial * Black * Microsoft® Windows Vista® Home Premium 64-bit * 2 GB DDR2-SDRAM (DDR2-800, 1GBx2) עכשיו השאלה שלי היא האם המפרט הזה כדאי? אני לא רואה שום סיבה …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני שוקל להרחיב את הזיכרון בנייד שלי מ2 גיגה ל4 המפרט הוא: i5-430m ati mobility radeon hd 5470 עם כמובן 2 גיגה של ראם בתדר 667mh יוצא לי לעבוד איתו לא מעט ברמה שנשאר לי משהו כמו 300-500 מגה פנוי שאני יודע שזה לא מעט ולכן השאלה היא כמה הבדל יהיה אם אני יוסיף עוד 2 גיגה או לחלופין יחליף את ה2 הקיימים ב2 בתדר של 1066? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=19766
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות אתרים .net שפת C וגיימינג קזואלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קזואלי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חדשים וישנים כאחד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך עד גודל 32' עם 1440P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-