עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ziko,

שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס , גלישה, סרטים , א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FREEMATH - לימודים, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב."-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). PHLIPS 20 , -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בצ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ranranran,

המחשב צריך לשרת אותי ללימודים ולפנאי בבית תקציב בין 2500K-5500K מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כמו skyrim, diablo, צפייה בסרטים, גלישה.. גודל המסך: 15.6 ומעלה רזולוציית המסך: 1366x768 ומעלה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משקל רצוי: אין חשיבות האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא חשוב האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMAI Bluetooth: לא משמעותי אם יש או אין גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מעדיף שיהיה SSD ועוד כונן בנוסף כונן אופטי: לא משמעותי אם יש או אין האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית : עדיף שתיהיה אחריות ל-3 שנים ומעלה האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by A.J,

שלום,אני מחפש המלצה למחשב נייד לשימוש כללי ב3000 אלף בערך אפשר לחרוג קצת עם יש משהו ששווה את זה. אני משחק בעיקר רק במשחק אחד(league of legends) והיתי רוצה שהוא יריץ אותו בצורה חלקה בהגדרות בינוניות לפחות. זמן סוללה ומשקל לא מעניין אותי, רצוי 15 אינץ', עדיפות למסך כמה שיותר טוב ודיסק קשיח של 7200RPM או משולב עם SSD. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ranrubin1,

איזה מפרט עדיף ? איזה הייתם לוקחים מפרט זה הורכב ב - www.1pc.co.il - רשת חנויות א&א מחשבים מעבד: : Intel Core i5 4570 Tray בקניית מחשב חדש ₪ 825 x 1 קירור למעבד: : Arctic Freezer 7pro בקניית מחשב חדש ₪ 100 x 1 לוח אם: : ASROCK B85M PRO 4 ₪ 375 x 1 מארז: : מארז מחשב CoolerMaster K350 + Seasonic SS600BT 600W בקניית מחשב חדש בלבד ₪ 525 x 1 קירור למארז: : CM SickleFlow 120 Blue LED Fan ₪ 50 x 1 זיכרון: : זיכרון Crucial 8GB Single DDR3 1600 בקניית מחשב חדש ₪ 355 x 1 כונן קשיח : : כונן קשיח פנימי Seagate 1TB ST1000DM003 ₪ 310 x 1 כרטיס מסך: : Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB בקניית מחשב חדש ₪ 1590 x 1 ---------------------------- סה""כ מח…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by amirw6,

היי אני מחפש מחשב שמיועד למשחקים בתקציב של עד 3K לא כולל מסך, אבל אני כן מעוניין לרכוש רמקולים עם איכות טובה,לא מתוכנן OC בעקרון חשוב לי שמשחקים כמו BIOSHOCח INFINTIE או GTA V ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות, בנוסף ממש חשוב לי מחשב שקט הפעם.. ההעדפה שלי לקנות מאייבורי אני יודע שאין עליהם ביקורות טובות אבל סה"כ זה נוח ויש להם אחריות לטווח ארוך ובסה"כ הייתי מרוצה מההזמנה הקודמת.. תודה מראש רק חשוב לי לציין שהפעם האחרונה שגלשתי פה הייתה לפני 8 שנים כך שאני לא מבין כלום ממה שהולך כיום בשוק . מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by belldom,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילד בן 12 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסתמן המסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + (גבוהות -) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. * מטרות המחשב: אופיס, מאטלאב, סרטים, עבודה עם הרבה חלונות ותוכנות במקביל. * גודל המסך: 14-16 * רזולוציית המסך עדיף FHD אבל ממש לא חובה ורצוי שיהיה מאט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין, אבל חשוב שתהיה מקלדת שנוח לעבוד איתה. * משקל רצוי לא יותר מ2.5(המטרה היא לקחת אותו ללימודים בימים מסויימים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)\ חשוב לי שיהיה בו כונן SSD ככה שיעלה מהר ממצב SLEEP * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Ron6,

QUAD CORE 6600 2.4GHz Gigabyte ga p35 ds3l Corsair 2GB GT 240 (* בן שנתיים, החליף 8800GT שנשרף ): ) Antec Sonata 3+ Earthwatts 500W (מארז+ספק, אל תשאלו אותי איך הספק מחזיק שש שנים כבר). WD 500GB מיושן, כבר לא זוכר את הדגם הספציפי. דיסק+רשיון מקורי של XP home edition להערכתי אין פה כלום, במיוחד לאור גיל הרכיבים (למרות שכולם מתפקדים בסדר גמור עדיין), מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום רב, אני רוצה לקנות לבני החייל מחשב נייד, הוא חייל קרבי אך רוב הזמן נמצא בבסיס קבוע. רכישה של המחשב תעשה באילת, יש לקחת את זה בחשבון. *השימוש העיקרי צפייה בסרטים, משחקים קל עד בינוני. * גודל המסך- עד 15.6", לא יודע מה ההבדל בין מט למבריק * רזולוציית המסך- כמה שיותר גבוהה ביחס לתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי- כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא יודע, * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר גדול * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? בע…

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  10. שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט שטני מעוניין לקנות בימים הקרובים ואם הספק והמארז מתאימים לחומרה המפרט הורכב בחנות tms.co.il מק"ט מוצרים כמות מחיר C4570T Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray 1 ₪911 GB85MD2V Gigabyte B85M-D2V LGA1150 1 ₪333 UCACO-AP111-GBB01 Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 1 ₪65 R928XOC3GD GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB 1 ₪1594 D38G1600CRN Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪340 GH22NS70 LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black 1 ₪106 COMPASSM הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה 1 ₪0 ST1000DM003 Seagate B…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by boy toy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, COD GHOSTS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הי, אני עובד כיועץ ומריץ על הנייד מכונות וירטואליות, לרוב של מסדי נתונים - כבד ב-CPU וב-I/O. הנייד הישן שלי כבר מקרטע. אני מחפש נייד חזק שאוכל להסתובב איתו אצל לקוחות עם: - 16 גיגה זיכרון (חובה - להרצת מספר מכונות וירטואליות בנוחות, 8 גיגה צפוף לי). - מעבד quad-core Haswell -חשוב ביותר. בנוסף, אופציונלית אולי דגם עם Iris Pro Graphics 5200 - נראה מלהיב כ-128MB של L4 cache, יכול להאיץ עוד יותר ביצועים (וגם לתת טיפה ביצועי גרפיקה), למשל i7-4850HQ - דיסק - 250GB SSD - בשביל ביצועים... יש לי כונן חיצוני לשמור מכונות וירטואליות ושאר ירקות שלא בשימוש כרגע. - מסך - כרגע יש לי 15.6, זה גודל טוב. חשוב מסך נוח מאוד לעין שאפשר להיות מולו שעות רבות (עדיף לא מבריק\מסנוור). עדיף FHD. אי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by most,

יש לי אופציה למכור למכר כמה יהיה מחיר הוגן ?? להלן המפרט: מעבד Athlon II X4 635 לוח אם GA-MA790X-UD3P 6GB זכרון דיסק קשיח 1TB של סמסונגג ספק של Chieftec 550W מארז Chieftec Mesh צורב כ. מסך ati 6580

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Gustavo,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לגיימינג בסביבות 4K, בניתי מפרט ב TMS ומבקש לקבל חוות דעת, חשוב בנוסף לביצועים שיהיה שקט, תודה [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪903[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪125[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by avishay1985,

שלום לכולם רציתי לדעת אם למישהו מבעלי הנייד הזה יש את הבעיה של קריסה של המחשב במשחקים זה סרטון למישהו עם בעיה דומה: http://www.youtube.com/watch?v=4DaZ1a1FIBU&feature=youtu.be זה קורה בערך חצי שעה אחרי תחילת משחק וניתוק של המטען מהחשמל גורם לכיבוי שלו, בלי מטען גם על מצב MAX PERFORMANCE , המשחק מתחיל להיות איטי בצורה משמעותית (אי אפשר ממש לשחק) אבל אין קריסה ממה שראיתי. עדכון של הדרייברים (geforce 650m, הכרטיס המובנה של אינטל) ואפילו הדרייבר של הBIOS לא פתר את הבעיה. עכשיו כשקניתי את המחשב הבעיה הזאת לא הייתה קיימת. וזה גם לא קיים בכל סוגי המשחקים. ראיתי בפורום של GEFORCE שדיברו על זה שהמחשב בעייתי כי זה כרטיס מסך מסוג OPTIMUS , שמחליף בין הGT650M לINTEL 4000HD ואלו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, ביצעתי שדרוג מחלונות 7 לחלונות 8. חסר לי דרייבר מסויים ואני לא יודע מהו והיכן ניתן להשיג אותו. התקנתי את הדרייברים שלנובו מציעים עבור הדגם שלי עם מערכת חלונות 8 ולא עזר. נא עזרתכם. תודה, אופיר

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  17. מחשב בסביבות ה5K בעיקר לgaming ללא ציוד היקפי. מה דעתכם? http://www.tms.co.il/preview/spec/z357bgx9

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, אני מחפש מפרט ל HTPC לסלון שידע לאכול את ה in house game streaming של valve (כשיצא) http://www.pcgamer.com/2013/11/21/valve-explain-steam-in-home-streaming-as-early-closed-beta-begins/ יש לי מחשב גיימינג סביר בחדר אחר. אז המפרט שאני מחפש צריך להיות המינימום הנדרש כדי לתמוך בסטרימינג מהמחשב גיימינג ו XBMC. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. כסף מיותר יכול ללכת למקום איחסון נוסף (פנימי או חיצוני). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 זה גג עליון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פירטתי את הדרישות בהתחלה. המחשב יחובר לטלויזיה גדולה דרך HDMI. צריך כרטיס רשת כ…

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by idan577,

שלום חברים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עריכה: אם אפשר טיפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? X 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תגידו לי אתם -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by moshe1x,

שלום, העיניין הוא כזה כרגע יש לי מסך די ישן (19 אינץ- לא ידוע רזולוציה), אין מחשבה לקנות חדש כרגע אך העיניין יהיה רלונטי בעתיד ולכן היתי מעונין בעזרתכם במפרט שיריץ משחקים כבדים באיכות גבוהה למרות מגבלות המסך הנוכחי. בגדול אין לי בעיה עם מעבדי AMD כדי לשפר ביצועים. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אך שוב העדיפות היא לחיסכון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם. מבקשת עזרה בבנית מפרט לעריכת וידיאו בפרימייר CS6, ופוסט פרודקשן בAfter Effect CS6, עם קבצי HD. 1. התקציב המקסימאלי - 6,000 ש"ח 2. במידת הצורך ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 3. שימושי המחשב - עריכה ואפקטים - ADOBE - לצורכי פרנסה. 4. מסך שקיים: DELL, 2209WA 5. הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 6. אין צורך בציוד הקפי 7. אין צורך בצורב 5. חשיבות השקט בסולם של 1-10: 7 6. לא מתוכנן OC 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס, ההרכבה צריכה להתבצע בחנות(יש לי רשיון למערכת הפעלה ממחשב קודם) 8. אזור החנות המבוקש - מרכז (מנתניה עד רחובות) 10. חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. תודות רבות!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by alarik99,

שלום לכולם פורום מדהים- למדתי המון ועדיין לומד. זקוק לעזרה בהרכבת מפרט- אני מעדיף מעבד של אינטל בקשות מיוחדות: מימדים קטנים כי יהיה בסלון. אודיו שייצא בשני מקומות: יציאה אופטית נפרדת למגבר וגם בחיבור HDMI. האודיו צריך לתמוך בפורמטי קולנוע ביתי המתקדמים ביותר. לא נדרש WIFI יש לי רשת קוית בכל הבית 1. מה התקציב המקסימאלי?- 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ,ניגון תכנים מהאינטרנט והבית ובעיקר תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא. …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Mr. Durden,

שלום, יש לי נייד asus 1215b e350 עם מעבד שתי ליבות 1.6GHz ו-2 גיגה זכרון DDR3. לאחרונה המחשב התחיל לעבוד ממש לאט, אם זה העתקת קבצים שנמשכת זמן רב לעומת הזמן שהיה לוקח / עליית המערכת ארוכה / צפיה בסרטים - הסרטים עובדים אבל יש delay מעצבן לאורך כל הסרט. חשבתי לשדרג את הזכרון ל-4 גיגה. האם לדעתכם השדרוג ישפר את מהירות העבודה בצורה משמעותית או שישנן דרכים נוספות לשפר את המהירות? תודה

• 7 תגובות
    • 7.9k צפיות
  24. Started by yitshak,

אני צריך לבחור אחד מבין הדגמים הבאים (אני לא קונה את זה מכספי האישי ואין לי אפשרות לבחור דגם אחר). אודה לעצתכם. דגם: acer Aspire V5-571-53314G50Mass מעבד: Intel® Core i5-3317U CPU @ 1.70Ghz 1.70Ghz דגם: Dell inspiron 3520 מעבד: Intel® Core i3-2370M CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  25. Started by Nachum987,

שלום לכולם, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מט? עדיפות למסך גדול יחסית מכיוון שישמש ללימודים עד 15'' נראה לי סביר(קריאת טקסטים וכו') עדיפות למט. * רזולוציית המסך? שיציג היטב טקסטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל האפשר, לפחות 4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או כל תת דגם שלו ניתן לחבר מתאם * Bluetooth? לא חשוב במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שילוב של SSD, או רק SSD ולמחשב אחבר HDD נייד * כונן אופטי? לא דרוש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצויה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא *…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.