עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Yossarian22,

אני עומד להיות סטונדט בשנת הלימודים הקרובה אז אני מחפש מחשב שיוכל להיות לי לעזר בתקופה הזאת. חוץ מזה אני מעוניין שהמחשב יריץ בצורה קלילה סרטי HD ופעם הייתי גיימר אז אם אני ארצה אז גם משחקים. שאלה נוספת מבחינת עדיפות: אני לא כל כך יודע אם עדיף 15 אינטש או 17 אינטש ואיך זה משנה את העניינים מבחינה כספית, מבחינת הסוללה, משקל, ומעוד בחינות שכנראה לא חשבתי עליהם. ועוד דבר נוסף, מבחינה כללית אני מעדיף חומרה שתיתן יחס ביצועים גבוה לכסף, יותר מאשר שפשוט החומרה תהיה הכי טובה וזהו. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by JohnnyBravo,

המחשב למשחקים(כבדים). מתוכנן OC קטן(20-30%). שקט וקריר עד כמה שניתן. ללא ציוד הקפי(CD,מקלדת עכבר ומסך). איזה עוד אינפורמציה חסרה? המפרט: לוח אם: ASROCK P67 EXTREME 4 מחיר: ₪730 מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX מחיר: ₪1106 זיכרון: G.SKILL "NQ" 6114MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL9 מחיר: ₪446 כרטיס מסך: GAINWARD GTX570 "GOLDEN SAMPLE" 1280MB GDDR5 - RETAIL מחיר: ₪1788 מארז: ANTEC NINE HUNDRED II מחיר: ₪600 ספק כוח: SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי מחיר: ₪436 קרור למעבד: NOCTUA NH-D14 מחיר: ₪350 דיסק קשיח: WD GREEN 2TB SATA2 מחיר: ₪497 מחיר: 6133 שקלים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום. אני רואה שיש פה הרבה הודעות בנושא אז אני מתנצל מראש. אני מחפש מחשב ללימודים בסיסיים, כלומר - הדרישות הן גלישה באינטרנט ו-וורד. גודל מסך: 14", לא פחות ולא יותר. אני גם רוצה שזה יהיה מחברה שנתפסת בעיני כאיכותית, כמו לנובו או דל, אבל אם תגידו אחרת אני אשקול ברצינות. עד עכשיו לפי הדרישות אפשר למצוא מחשב כמו Lenovo IdeaPad G40-70, שהוא מבחינתי סביר לחלוטין. הבעיה היא שהדרישה היא גם זמן בטריה ארוך - לפחות 5 שעות. זה מקפיץ את המחיר. ראיתי שיש מחשבים של דל מסדרת Dell Latitude 14 - 3000 שמתיימרים לתת זמן בטריה ארוך מאד, ועולים משהו באיזור 3200. אז השאלה הראשונה היא האם באמת אפשר עם מחשבים במחיר הזה להשיג זמן בטריה ארוך (ראיתי אפילו דיווחים על 7 שעות, במחשב ללא SSD זה נראה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מדובר על מחשב נייד. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח ניתן לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מסמכים, צפיית סרטים, אינטרנט, תכנות. (על eclipse) א) תוכנות עיקריות - chrome, eclipse, office 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. חשוב שתהיה מצלמה, שהמסך לא יהיה מבריק ובגודל 14.1. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. סה"כ עלות המחשב ב KSP 3840 ש"ח... צורכי המחשב הוא גלישה עם הרבה טאבים, סרטים, מוזיקה ומשחקים (כמו FIFA15,GTA וכאלה).... מה דעתכם? האם יש משהו מיותר/חסר? בבקשה אשמח לטיפים לפני הרכישה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ronran,

שלום. פתחתי את המחשב והוצאתי את הפלט שמחבר בין ה trackpad לבין העכבר ובטעות הרסתי אותו. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה דבר במיידי? באיביי אני יודע שאשר למצוא

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני צריך מפרט מחשב ב 7500 שקל למשחקים עם רמקולים, כונן DVD , כרטיס מסך(עצבני עם video in+out עם 128 מגה זכרון ואפשרות לחבר לכמה מסכים חשבתי על ASUS) זכרונות של WINBOND של 256 מגה עם 400 מגה הרץ * 2 מארז עם יציאו usb מקדימה(בצבע שחור רצוי) מעבד AMD ATHLON XP 2400 אני רוצה גם שני מאוורים כדי שהמחשב לא יתחמם כי אני משאיר אותו פתוח כל הזמן. Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD ואני לא יודע לגבי לוח אם חשבתי על ASUS A7N8X DELUXE NFORCE2 אבל הרבה אנשים ממליצים לא לקחת אותו כי יש איתו בעיות. ואם אתם יכולים אז להמליץ לי על חנות לקנות ממנה. אם אפשר אז תכינו לי מפרט עם ובלי מסך(19) תודה WOLFMAN

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן, זקוק לעזרתכם בהרכבת מפרט, לעבודה גרפית ב2D ועריכת ווידאו בתוכנות מסוג:פוטושופ, פינקל (עריכת וודיאו), פרימייאר. לא כולל עבודת3D. המחשב יחובר למסך 19 אינצ' (לא יודע אם זה משנה), ויש רצון לחבר עוד מסך (שתהיה את האפשרות הזאת במחשב). רצוי שיהיה מקורר טוב, הרעש לא משנה. מבקש שהמפרט יורכב מSKYPC שכן משם המחשב יירכש. תודה רבה לכל עזרה, איתי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ASSAFsa,

אני צריך מפרט שישמש לגלישה באינטרנט לראות סרטים לצריבה של דברים אולי קצת משחקים פשוטים וגם לחבר אותו לממיר דרך כרטיס TV. כמה דגשים: 1.העדפה למעבד של אינטל 2.לא מתוכנן OC לכן אני רוצה מעבד טוב ללא OC. 3. כרטיס מסך חשבתי להתשתמש בכרטיס שנמצא על לוח האם... מה דעתכם? 4.במפרט חסר כרטיס TV אם תוכלו להוסיף במפרט של כרטיס TV טוב (יש מצב לחרוג קצת מהתקציב). בניתי מפרט שהוא מפרט שפורסם במומלצים באתר ושיניתי אותו קצת: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B 640 לוח אם Gigabyte GA-945GZM-S2 324 זיכרון פנימי Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 538 דיסק קשיח WD 320GB SATA II 16MB WD3200KS 390 צורב 200 LG GSA-H30L כרטיס מסך ON BOARD מארז 421 Compuca…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by swisaman,

היי =) ברשותי מחשב שנרכש לפני כשנתיים וחצי-שלוש שנים,לאחרונה שידרגתי אותו בכונן SSD ששידרג את הביצועים הכללים של המחשב. ברשותי כ2000 ש"ח וברצוני לשדרג את המחשב למען גיימינג מפני שמהמחשב לא מביא מענה טוב כל כך על הגדרות גבוהות במשחקים חדשים. המפרט בצד,תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by oldnewpod,

אוקיי בניתי מפרט ורציתי לדעת אם יש לכם דעות/המלצות/שינוים. דרך אגב המפרט מיועד למשחקים ואינטרנט בעיקר: מעבד - AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 780.00 ¤ 1 780 ¤ לוח אם - Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 616.34 ¤ 1 616.34 ¤ קירור - Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 60.00 ¤ 1 60 ¤ זכרון - Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 309.00 ¤ 2 618 ¤ דיסק קשיח - Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 519.02 ¤ 1 519.02 ¤ כרטיס מסך - Sapphire Radeon X800GT PCI-e 256MB Retail Video Card 1084.34 ¤ 1 1084.34 ¤ מארז - Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 340.00 ¤ 1 …

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם נעים מאוד. אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס i7 תווך מחירים 6-7k, ללא מסך. המחשב מיועד למשחקים, סרטים. נכנסתי לksp ובניתי מפרט בסכום זה, ללא ידע מסוים מה יותר טוב?, מה עדיף?, האם צריך מערכת קירור? והגעתי למסקנה שצריך עזרה. האם עדיף i7 על פני מעבדי אקסטרים מהדור לפני? אז תודה רבה לכל העוזרים. נ.ב עשיתי חיפוש בפורום אבל לא הגעתי למסקנה מה עדיף.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן, אני רוצה לקנות השבוע מחשב למשחקים לבית. התקציב הוא דיי גמיש והוא בים 3500 - 4000. אני רוצה שהמחשב יחזיק ליחסית הרבה זמן. לא צריך רמקולים, עכבר, מקלדת, מסך או כל ציוד היקפי אחר. אם חסר מידע אז תגידו ואני אוסיף. תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני רוצה מחשב בעיקר לצפיה בסרטים, אינטרנט וכו', כי אני לא משחק במשחקים. (לא HTPC). חשוב לי קודם כל שהמארז יהיה שקט ונוח לתפעול, ושיהיה קירור שקט למעבד. עדיף מעבד אינטל, אבל זה לא קריטי. (במידה ויש הפרש קטן בביצועים לעומת המחיר). בלוח צריך להיות יציאת אודיו SPDIF קוואקסיאלית, כרטיס רשת. לוח של אסוס או גיגהבייט. ספק כוח מתאים. זכרון של 4 גיגה. הארדיסק של W.D 1TB. כרטיס מסך עם יציאת HDMI. מסך כבר יש לי (Samsung 2949HS). אני מקרית גת. תקווה שלא שכחתי כלום, תודה ענקית למי שעוזר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by udi2181,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , צפיה בסרטים , ריבוי חלונות , עבודה עם מספר תוכנות במקביל . * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי ) מסך מט . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן . * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה , סוללה המחזיקה לזמן רב ולא נגמרת מהר . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר ! * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעוד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. עד היום עבדתי רק בסביבה של P4 3.0 PRESCOTT וזה היה גדול עליו (התחמם מהר ל 80 מעלות), די איטי ולא מאפשר הרבה חלונות פתוחים (DB , סביבת פיתוח , טקטס אדיטור פיירפוקס והשרת) עם PENTIUMD 3.4 עם 1GHZ זה היה סביר אני צריך מחשב חדש כולל מסך שיהיה אפשר לעבוד עליו חלק ובלי בעיות , משחקים לא מהווים פקטור בכלל שום דבר יותר מטטריס או MAME ככה שכרטיס מסך יכול להיות הכי פשוט (עדיף לא על הלוח) , 2G זכרון 800MHZ . המחשב יהיה דלוק 24X7X365 . אין עדיפות ל INTEL או AMD מבחינתי , אם אתם רואים סיבה אשמח לשמוע . עדיף מסך 19+ ככה שיהיה נוח להסתכל עליו שעות מהירות לא משנה . ב KSP קיבלתי את המפרט הבא , נראה לי שהמעבד אפילו יותר חזק ממה שאני צריך : E6600 ASUS P5B KINGSTON 2X1GHZ 800MHZ SEGATE 250G…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by A1eX,

כולל מסך דק וללא ציוד הקפי. המפרט מיועד לשימוש כללי שזה אומר - עבודות, מוסיקה, קצת משחקים (לא כבדים) ואינטרנט. בדגש על: צורב DVD, זיכרון 1GB, כ. קול חיצוני (הכוונה ללא מובנה ללוח).

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by giri71,

Hi all. Im building gaming rig for my brother and have some questions Setup so far: Lian-li v2000-silver OCZ PowerStream 600W(any better suggestions?) DFI NF4 LanParty Ultra D AMD San Diego 4000 About the memory--i need 2Gb-this what im choosen from OCZ VX gold OCZ P3200 PLat. rev.2 OCZ spec DFI edition Gskeel 4400 Anyone know wich one gonna be better? Got to say he don't meen to OC yet,but in the future its posible. Thermallite x-120 Wich fun get with this sink? WD Raptor 74Gb Seagate 160Gb NCQ MSI X800XL Audigy 2 Value NEC 3540 DVD-RW x2 Whaw do u think about this setup,do i miss sonething? Im planning to get case overseas,but if this ain't gonna work,wich best full to…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Roy1918,

אהלן, אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב שרוב השימוש בו יהיה קבצי HD, ומעט Gaming. מבחינת הגדרות משחק וכו'- לא מצפה להריץ דברים על ההגדרות החדות והטובות ביותר, אבל כן מעוניין להריץ משחקים ברמה סבירה. תקציב: 3,500 ש"ח. לא כולל ציוד היקפי. כמו כן, מעדיף כונן קשיח 1TB מאשר 500GB, אך לא קריטי. חשוב מאוד- מארז טוב, עדיף שקט (לא דממת אלחוט אבל גם לא רועש). לא חשוב בכלל המראה שלו. תודה מראש לכל העוזרים!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם בעוד כשבועיים אני אהיה בארה"ב לתקופה קצרה, ואני רוצה לחזור לארץ עם מחשב נייד חדש לקראת תחילת הלימודים באוניברסיטה. אני אתחיל ללמוד מדעי המחשב בשילוב של משהו נוסף (הנדסה/פיזיקה), והדרישות בהתאם. תקציב: 5000 ש"ח עם אופציה לחריגה, בהתאם להמלצות שלכם. אז מבחינת השאלון הפורמלי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה הראשית - תכנות! בנוסף, הרצת כל תוכנות המעבדה הרלוונטיות בתארי הנדסה/מדעים. מבחינת פנאי אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ סרטים בצורה חלקה. דרישות בשמיים, אני יודע * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח (לא כולל כרטיס מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, קצת עבודה משרדית וצפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dead space 1+2, Batman Arkham City, Deus Ex HR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900x1200, בגודל 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מבקש המלצה על מסך גדול שמתאים לאדם מבוגר קשה ראיה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1000 ש"ח 2. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני מתכוון לקנות מחשב מ קי אס פי אז עדיף שיהיה ניתן לרכוש מהם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, אשמח לקבל הארות/ הערות על המפרט הבא לגיימינג. התקציב סביב 5500, אין כוונה לבצע .O.C, אלא להריץ משחקים מתקדמים הקונפיגורציה המוצעת: לוח אם - GIGABYTE Z68A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7 או: Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E מעבד - Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray זיכרון RAM: DDR3 1666Mhz 2x4GB KINGSTON Dual Channel CL8-8-8-24 או: PATRIYOT או: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 דיסק קשיח: WD או: SEAGATE SATA3 1TB DVD SONY-OPTIARC DVDX24 DL שחור AD7280S כ. מסך Nvidia GeForce 570GTX SOC 1280MB-5 EVGA מארז - ARMOR A60 מגיע עם מאוורר 20ממ ,USB 3 :חיצוני לפנל הקידמי או: : Thermaltake …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Darkemor,

שלום רב, אני מחפש מפרט עד 6000 ש"ח העונה על הדרישות הבאות: * מעבד אינטל 4 3Ghz. * כרטיס קול איכותי להמרת קלטות אודיו אנלוגיות לשמע דיגיטלי. * מסך 19 אינץ'. * רמקולים איכותיים. * צורב DVD. * כרטיס מסך המתאים למשחקים (אני לא גיימר כבד). * הארד דיסק- 160 ג'יגה. * זיכרון- 1 ג'יגה. תודה מראש: Darkemor

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ohad5g,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. וקצת עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש ומשחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.