ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב אולטרה בוק של סמסונג דגם NP530U4C אני חושב שהוא תומך כי הוא די חדש (שנה אצלי בערך) אבל אני לא בטוח.. איך אני יכול לדעת? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב גמיש, פלוס מינוס 500 שקל, העיקר שיהיה cost-effective, אין צורך לבזבז. המחשב ישמש לעבודת פיתוח (VS ואקליפס, ומדי פעם הרמת שרתים וירטואלים) ובנוסף יחובר לטלויזיה לתכני HD. לא ישמש למשחקים, אז אין צורך בכרטיס מסך יעודי, רק שתהיה יציאת HDMI לטלויזיה ו-DVI/HDMI נוספת למסך (Dell 2312HM). אין צורך בציוד היקפי, יש צורך בכונן אופטי. בנוסף אבקש שיכלול דיסק קשיח רגיל של 2TB ו-SSD של 120/128GB. אין חשיבות לרעש בצורה מיוחדת (בהתחשב בכך שאין כרטיס מסך יעודי, קשה לי לחשוב על סיבה לרכיבים רועשים), בטח לא למארז או ספק ייעודיים. לא מתוכנן OC או שדרוג עתידי. יש לכלול הרכבה בחנות, אבל אין צורך במערכת הפעלה. עדיפות לחנות באזור כפ"ס או ת"א. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני משתמש מק בשלוש שנים האחרונות (Macbook7,1, הלבן). אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיריץ לינוקס כלשהו (מתלבט בין Debian, Ubuntu או Mint). בגלל שאני רגיל לאיכות של המק, אני רוצה שהרכישה הזו לא תהיה הפתעה לא נעימה (לדוגמה, הבנתי שסביר שהאינטגרציה של הTouchpad לא תהיה חלקה כמו שהתרגלתי), ולכן אני מתייעץ: מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינוניים ומטה, מה שייתמך), צפיה בסרטים, תכנות (מתכנן להתחיל ללמוד בשנה הבאה) והרצת VM או שניים מדי פעם. מסך: 14 אינצ', מאט. מעבד: i5 Haswell (4200U) כרטיס מסך: דיסקרטי של nVIDIA יהיה נחמד (במחיר הזה אין הרבה אופציות חוץ מה740m), בהנחה שמערכת ההפעלה תצליח להתממשק איתו. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי שכפתורי הלחצן יהי…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, office, תמונות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא ממש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) שיהיה HDMI * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הגיע לי המחשב שהזמנתי מדגם Vostro 5470 של Dell, התקלה החלה כשהגעתי הביתה והתחברתי לרשת הביתית, המחשב מזהה את הרשת ומחובר אליה אך ללא גישה לאינטרנט, חשבתי שהתקלה ברשת אז הגדרתי אותה מחדש, בדקתי דרך הנייח שבבית ויש אינטרנט, התקשרתי לתמיכה טכנית של בזק ולאחר כמה נסיונות הנציג אמר שמבחינת בזק יש אינטרנט וההוכחה לכך היא המחשב הנייח, ולכן לצערו אינו יכול לעזור מעבר לכך. המחשב עצמו הגיע עם Win8 שזו כבר קללה מהרושם הראשוני שלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני דיי נואש...
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני אשמח לחווד לגבי מפרט שיעמוד בדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF3/4/, Crysis 3 Skyrim, Diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני פלוס, הרצת משחקים על מדי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לקראת לימודי עריכה גרפית בצורה מקצועית אני נדרש למחשב נייד מתאים. * מטרות המחשב? עריכה גרפית דו מימדית: Photoshop Illustrator InDesign קצת Flash * גודל המסך? ''15 עדיף מט אך לא הכרחי. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף עכבר עט שיתאים לעריכה גרפית * משקל רצוי? - כמה שפחות, צריך לסחוב בדרכים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיחזיק לשיעור 2-3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי כמה יציאות למסכים, על כל מקרה HDMI, USB3 , האם דרוש ESATA? * Bluetooth? רצוי אך לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה. ככל הנראה עדיף 2 כוננים (אם במחיר סביר), אחד למערכת ההפעלה ואחד לקבצי מערכת, ככל הנראה שילוב של SSD HDD * זכרון פנימי: 8 גיגה לפחות, …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעתיד הקרוב גם ללימוד הנדסת מכונות . מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4.. וכאלו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה , מעוניין לדעת כמה שווה המפרט של המחשב הישן שלי. מחשב חזק , אמין וטוב.(לפי דעתי כמובן). מעבד : intel core 2 quad Q9550 2.83GHz לוח אם : Asus rampage extreme זיכרון: 8GB DDR3 kingston כרטיס מסך : Ati readon 5770 hd 1 GB הארד דיסק : WD 500 GB 7200 ספק : לא כ"כ זוכר אבל משו סביר
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי , לאחר לא מעט בירורים נרכשו הפרטים הבאים: מעבד 4770K GIGABYTE GA-Z87X-OC LGA 1150 Intel Z87 HDMI http://ksp.co.il/?uin=19225 ADATA XPG SX900 ASX900S3-256GM-C 2.5" 256GB SATA III MLC Internal Solid State Drive (SSD) http://www.skypc.co.il/pl_product~ASX900S3-256GM-C~179~0.htm Kingston HyperX Predator Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 2133 Desktop Memory Model KHX21C11T2K2/16X http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820104331 כרגע מסך HANSG 1080P 27" (אשדרג לDELL 1080P 24" בקרוב) דברים שצריך לקנות: קירור למעבד : חשבתי על מערכת מים סגורה - יש למישהו המלצות?האם כדאי? תקציב עד 100 דולר. אני עומד לבצע רכישה לכרטיס מסך: GTX770 של MSI או GIGABYTE ג…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לבנות מפרט לעבודה משרדית בעיקר. הדרישות עבור המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, פוטושופ (מזדמן), עריכת סרטים (מזדמן) וצפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב, dota 2 , rome total war 2, skyrim, ועוד ועוד, פשוט משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).בעיקר בעתיד אני מתכוון לקנות מסך רחב של 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אם יש מקום לחסוך אז אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, BF4, COD:Ghosts, Far Cry 3 וכו' וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב נייד פשוט ובסיסי, לשימוש ביתי של אינטרט: יוטיוב, פייסבוק, לפעמים אתרים עם הרבה פלאש, ואופיס . ללא משחקים או משהו מעבר לאופיס או יוטיוב. התקציב 1,500-2,000, עדיף כמה שיותר זול. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב מאט או מבריק בהשימוש בעיקר הביתי, גודל מסך 15.4. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) ממש לא חשוב ריזולוציית מסך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רק מצלמה. ואם אפשר עכבר. * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סוללה ארוך לטעמ…
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הנייד של אמא שלי לא מתחבר לWIFI שלי ולא של אפחד אחר מאתמול בלילה המחשב ברוסית ואני לא יכול לעשות הרבה. מישהו שמע על דבר כזה? איך מתקנים את זה? הדגם הוא ACER 5750
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן ... החלטתי אחרי הרבה זמן לשדרג את המחשב התקציב הוא 2200-2500 השימוש העיקרי של המחשב הוא גיימינג וכרגע המעבד מהווה צוואר בקבוק בשבילי המערכת שלי היא Q6600 3.4 GIGABYTE GA-43 CROSAIR 550W HD6870 אלו הדברים החשובים בערך ... חוץ מהכרטיס מסך שיש לו שנה +- שאר הרכיבים בני 5 שנים +- אז הספק דיי מפחיד אותי האם אני יוכל להשאר איתו ללא OC ? חשבתי משהו באיזור מעבד: [..] INTEL 4670K : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.4Ghz - BOX - זמין במלאי ₪1173 לוח אם: [..] ASROCK Z87 PRO3 ₪694 זיכרון: [..] CORSAIR XMS3 8192MB (4096MBX2) : 1600, CL9 : CMX8GX3M2B1600C9 - זמין במלאי ₪340 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN III - זמין במלאי ₪223 הרכבת מחשב: [..] קניית מוצרים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מבקש שני המלצות. ראשונה זה חנות ושניה זה חלקים. כרגע יש לי חלקים הבאים: מעבד I7-4770S לוח אם INTEL DH87RL RAM: GSkill Ripjaws 8 gb (4gb x 2) RAM DDR3-1600 (מ-EBAY ב200 שח, ממליץ בחום לכולם) SSD של אינטל 128GB קירור סתוק של INTEL מסך DELL U2312HM אני גם סגור לגמרי לגבי כ.מסך. GTX-660 יותר ממספיק לי לכל הצרכים שלי בבקשה תעזרו לי לבחור ספק כוח, מארז, דיסק קשיח וכונן אופטי. הדרישה מספק כוח שהוא יספיק לשדרוג של כ.מסך למשהו יותר חזק בעוד שנה שנתיים. ואם יש אפשרות למודולרי אז אדיף כי כנראה הידיים שלי לא גדלות מהכתפיים, לקח לי שעה לחבק חשמל של קירור מעבד ללוח. ממארז הדרישה שיהיה לו שני מאווררים לפחות (יניקה מקדימה שיהיה מוגן במסנן ופליטה מאחור). הסיבה לכך פשוטה: מחשב …
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
חלק ממכם כנראה זוכרים את האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/529448-%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%99%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%94%D7%91%D7%90? לצערי לא הספקתי לקנות את המחשב (נסיעות, טיולים וכו'), ובזמן שעבר חשבתי לשים עוד קצת כסף ולשדרג את המעבד למעבד חזק יותר.... המפרט עצמו מצויין, כרטיס מסך מספיק חזק, 8 ג'יגה ראם, ודיסק קשיח SSD (הנה המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/m6uj9agc) אשמח להמלצות למעבד ספציפי (של 3.8Ghz נשמע מספיק חזק), כי אין לי שמץ של ידע בנושא, וכמובן האם צריך קירור יותר טוב למעבד הנ''ל, או שהקירור במפרט מספיק... עדיף מעבד של i5..
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) חריגה: 500 2. מה שימושי המחשב? עבודה "משרדית" (סטודנט/אינטרנט), מעט פוטושופ. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש מארז וספק (hec300). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. אם יש כדאיות מובהקת ניתן גם להביא חלקים מסוימים מארה"ב. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? SSD, נראה לי שעדיף לא פחות מ-100GB, זיכרון 8GB. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג ה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אישתי נוסעת לשנה לימודים באנגליה ואני קונה לה מחשב נייד. * מטרות המחשב? אקסל, וורד, תוכניות סטטיסטיות, אינטרנט, סרטי HD ומשחקים קלים * גודל המסך?14"\ 13.3", לא משנה אם מט או מבריק (הגודל תלוי באפשרות להקטנת המשקל...) * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף 500 ג'יגה אבל לא חובה. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות כללית ל3 שנים, בינ"ל לפחות בשנה הראשונה- חובה (אשתי לוקחת את המחשב לשנה לאנגליה) * האם בתקצי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני לעזור לו עם מפרט אז אני מעלה כאן את השאלה הוא מתבסס על מפרט שמופיע באתר אייבורי כאן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9575 אני אעתיק לכאן: מארז מארז איכותי CASECOM + מאוורר 90MM (לא 80MM) ספק כח ספק כח מותג IN-WIN 350W בטכנולוגיית Active PFC וכולל מאוורר 12 ס"מ או ספק כח מותג FSP 350W בטכנולוגיית Active PFC וכולל מאוורר 12 ס"מ יתרון חשוב: ספק כח מותג הכולל Active PFC מעבד Intel® CoreTM i3 3220 3.3GHz Ivy Bridge …
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב די ישן (5 שנים+) והוא כבר לא סוחב כמו שהייתי רוצה שיסחוב. הייתי רוצה שתבנו לי מפרט למחשב חדש, שיוכל להריץ לי משחקים כמו פיפא, פרו אבולושן, קאונטר סטרייק סורס (זה בערך מה שאני משחק) על הגדרות הכי טובות. בנוסף, אני מעוניין במסך חדש. הבנתי שיש המלצה די גורפת על המסך של DELL בגודל 23 אינץ'. אשמח אם תכללו אותו במפרט. זהו, בגדול אין לי יותר מדי דרישות. כמו כל אחד, גולש באינטרנט עם כמה טאבים פתוחים ושימוש די רגיל (יוטיוב, סרטים פה ושם). מבחינת תקציב, שזה הכי חשוב, אין לי הגבלה מיוחדת. כמה שייצא - ייצא. הדרישות שלי לא בשמיים, אז אני לא מאמין שזה יגיע לסכומים גבוהים במיוחד (4000+). סומך עליכם! תודה רבה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4-4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-GTA\BF4\CRYSIS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 רזולוצייה 1440*900+טלויזייה 40 FULL HD כך שאין צורך במסך כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד- intel i7 930 לוח אם- gigabyte x58-ud7 מארז- thermaltake full armor מאוורר למעבד- Scythe Ninja 3 כרטיס מסך- nvidia 8800 gts הארד דיסק- sumsung 1 terabyte הארד דיסק ssd 60 giga gail
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה ,הרבה תוכנות פועלות בו זמנית וצפייה בHD 1080P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? אופיס, ויז'ואל סטודיו, SQ Server. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-