ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
היי הנייד המדובר הוא asus vivobook s451la כמדומני. המחשב הגיע עם HD אחד ועם אפשרות להוסיף CD. אני רוצה לשים במקום של ה CD כונן SSD. פתחתי היום את המחשב לראות מה הולך בפנים ושמתי לב שהחיבור שם הוא שונה מהSATA הרגיל. הדגם של המחשב הוא חדש ולא מצאתי מידע על חיבור SSD. דבר נוסף, איך אמורים לקבע את הכונן למחשב, יש איזשהו מתאם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מאחר והנייח של ההורים שלי כנראה החזיר את נשמתו לבורא, החלטתי להרוג שתי ציפורים במכה ולרכוש להם נייד. הוא ישמש מרבית הזמן לעבודה של גלישה באינטרנט וקצת עבודה על מסמכים, ומדיי פעם גם לצפייה בסרטים על ידי חיבור לטלוויזיה בסלון. הסיבה שאני מעדיף נייד ולא נייח + סטרימר היא שזה הרבה יותר קל להורים שלי שהכל יהיה עם אותו המחשב ולא צריך ללמוד להשתמש בעוד מכשיר (סטרימר). בנוסף, אני מניח שאבא שלי ישמח שתהייה לו הגמישות לקחת את המחשב איתו מדיי פעם כשהוא צריך להעביר פרזנטציות. כאמור הדרישות הן דיי בסיסיות מבחינת הביצועים, עם זאת יש כמה דברים חשובים אחרים. מבחינת גודל מסך, אבא שלי מעדיף משהו כמו ה-studio15 שלי, אז 15" זו הבחירה. דבר נוסף שחשוב מאוד הוא האמינות של המחשב והאח…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר, אך ישנה עדיפות לתקציב שהקצבתי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים שיוצאים/יצאו, כגון BF4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבטת בין 3 דגמים שונים של אסוס ואשמח לקבל חוו"ד לגבי המומלץ מבינהם * מטרות המחשב? עריכת מסמכים, צפיה בסרטים, מוסיקה תמונות .. הרצה של תוכנות כמו visual studio וeclipse * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13.3-15 - נשאר לי סמטר אחד בלימודים ולאחר מכן המחשב יהיה רוב הזמן בבית לכן גם המשקל לא קריטי * רזולוציית המסך? רגילה (בניידים) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא כ"כ יודעת אם מסך מגע הוא קריטי או שזה דווקא חסרון... * משקל רצוי? 1.7-2.4 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?VGA רצוי * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750 ויותר. אם…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט והאם יש משהו שמומלץ לי לשנות במקום. - אני לא סגור על הלוח-אם. - אני דיי בהתלבטות בכרטיסי המסך, בין Sapphire R9 270X TOXIC לבין Gigabyte GTX 760. - האם הספק הזה אמין ויעשה את העבודה או שיש צורך בספק יותר חזק ואמין? לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש צורך בכך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחק…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
[TABLE=class: tablefull] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=colspan: 4][/TD] [TD]כול רכיב נבחר בקפידה על ביצועים אופטימליים ללא צוואר בקבוק עם יחס עלות-תועלת גבוהה ככול האפשר. מעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3+ - Box לוח אם Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=colspan: 4][/TD] [TD]כרטיס מסך Gigabyte Radeon R9 270X OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח Western Digital VelociRaptor WD1000DHTZ 1TB Sata III [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=colspan: 4][/TD] [TD]ספק כח Corsair GS 600W …
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום חברים (: אז החלטתי להשתדרג אחרי כמה שנים, מהמפרט הקודם שלי בניתי מפרט שהתייעצתי עליו פה בפורום ואחרי הרבה חיפושים ננעלתי והזמנתי מStart-pc (שארצה לציין אותם לטובה השירות היה אדיב.. יאן מהחנות, תמיד נגיש ועונה במייל. והמחירים המעולים! משלוח חינם והספקה מהירה עד פתח הבית, בקיצור ממליץ בחום!) האמת שזה היה הטבילת אש הראשונה שלי בהרכבה של מחשב מ-0, והיה גם ניסיון לסידור כבלים מצידי המפרט המדובר - ולתמונות אז כל החלקים מגיעים בקופסאות !! מפשיטים את המארז קודם כל.. בודקים את הלוח אם.. סחטיין לMSI מבנה חכם מצידם בבחירת מיקום החיבורים לSATA וכו' .. קירור סקסי בטירוף.. בחצי מחיר כמעט אוקי, פי שבע יותר סקסי כשפותחים.. קצת גימיקי אבל שיהיה D: .. …
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
זה המפרט שלי עכשיו : מעבד : intel core2 quad Q6600 2.4GHz לוח אם : gigabyte ga-p35c-ds3r זיכרון : 2gb RAM כ.מסך : geforce 8800 gt חשבתי לשדרג את הכ.מסך זכרונות והארד דיסק ל : Radeon HD7790 1GB 2X4GB DDR3 1333Mhz כונן קשיח ssd כלשהו. האם זה אפשרי? האם זה כדאי בכלל?
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי חברים, רציתי לדעת אם למישהו מכם יש את הדגם הזה, ואם לא, אם מישהו יכול לחוות דיעה עליו: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22261 מה שאני רוצה לדעת זה בסך הכל זה, אם במחיר הזה (יוצא 4150 אחרי שידרוג ל 8 GM RAM ואני מתכוון לשדרג), אני אקבל את הביצועים הטובים ביותר, או שאם ב 4150 אני יכול למצוא מכונה חזקה יותר. תודה רבה!!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב100, 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, הולך להתחבר לטלוויזית smart tv של סמסונג כך שהוא גם ישמש כמדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD משחקי יריות וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למסך 46 אינץ. דגם f7500. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪911[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪126[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-H87M-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪4…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5150 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 , GTA V וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' של חברת Dell -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך, אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת למחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב נייד חדש ללימודים והדרישות שלי הן: התקציב שלי הוא בערך: 5000 (עדיף פחות) מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית בסיסית (לא חייב) מסך 13.3 (אני לא סגורה על אם אני מעדיפה מבריק או מט) משקל רצוי: עד 1.5 קילו, מאוד חשוב כי אני סטודנטית ואני כל היום סוחבת את המחשב זמן סוללה: לפחות 4 שעות עדיפות ל-3 USB כונן קשיח: שילוב כלשהו עם SSD כשלדעתי 128GB לא יספיקו לי (ללא כונן אופטי) אחריות ל-3 שנים (למרות שאם אפשר להרחיב אז זה גם בסדר) מערכת הפעלה כלולה בתקציב עדיפות לחברת ASUS שהבנתי שהם טובים דרישות מיוחדות: מקלדת מוארת, מסך מגע (אני לא ממש בטוחה לגבי זה) בעיקרון אני מתלבטת בין 2 דגמים: אסוס Asus ZenBook Touch UX302LA-C4004H:htt…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע פרסמתי בקשה לעזרה עם מפרט לPhotoshop. הקדמה: מצטער מראש על החפירה, ועל כל עלבון שהמפרט הזה מהווה להיגיון הפשוט. לצערי טעיתי במידות הנחוצות למארז המחשב וחשבתי שיש צורך במארז מסוג mini-itx. הבנתי עכשיו כי בעצם הגובה של המארז לא ממש חשוב, אלא הרוחב - הוא צריך להיות כמה שיותר דק. לאחר חיפושים מצאתי את שהמארז Silverstone Percision PS08 הוא המתאים ביותר - זאת משום שהוא הכי דק (16.8 ס"מ) שעדין יכול להכיל כרטיס מסך בארוך מלא, כמה כוננים וכו'. זה משנה הכל מפני שהוא מסוג mATX וזה נותן לי יותר אפשרויות. מכיוון המארז הוא זול ויחסית מאוורר, אני מניח שהוא יהיה די רועש. לכן השקעתי מעט יותר איפה שיכולתי על מנת להקטין את הרעש מהרכיבים. אשמח לעצות בנושא. רציתי לקבל …
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים, משחקים בינוניים וקומפילציות (לא כבדות במיוחד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בינוניים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לפני שדרוג מסך - אז אני לא יודע בנתיים, אבל 21-23 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב חדש בשווי 3.5K עד 4K שמיועד ברובו לגיימינג,ומבקש מפרט טוב בשביל שלא יהיו לאגים וכ"ו 1. מה התקציב המקסימאלי: 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב:100-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): משחקים,צילום,עריכה גרפית... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד ברובו לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 4, fifa 14, cod ghost וכ"ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מותאם למסך גדול עד 21 אינץ -לאיל…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני 3 שנים מחשב ואני מרגיש שהגיע הזמן לשדרג אותו, אני אפרט כאן חלק מהדברים שאני רוצה לשדרג ותקציב ואולי תעזרו לי למצוא את הפיתרון הכי טוב. התקציב שאני מקצה לסיפור הזה עומד כרגע על עד 5,000 שקלים שזה מכובד מאד לדעתי. טוב זיכרון זה קל, אשדרג מ-6GB ל-12GB. הכרטיס מסך זה החלק הבעייתי כאן, יש לי כרגע 5870 2GB ViperX. השיקול הוא או לקנות עוד אחד כזה בדיוק (אותו אחד מהסדרה 58xx גם יעבוד בSLI?) או לקנות כבר אחד חדש ולמכור את הישן? אני מעוניין גם לקנות עוד 2 מסכים לעמדת עבודה של 3 מסכים, גם אמור להיכלל בתקציב. מה דעתכם? צריך עוד מידע?
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, אז זה גם בקשה וגם התייעצות. אני מתכנן לקנות מסך טלויזיה (כניראה איזור ה40 אינצ') ואני רוצה לחבר אותו למחשב. עכשיו השאלה שלי זה א' איזה מחשב לקנות, כלומר האם צריך להשקיע יותר בכרטיס מסך מאשר בדברים אחרים בו.. ובכללי האם בכלל שווה לקנות מחשב נייח, או שאולי כדאי ללכת על מחשב נייד ופשוט לא להשתמש במסך שיש בו כשאני מחבר לטלויזיה. המטרה של המחשב בעיקרון זה להיות מחובר לטלויזיה ושאפשר יהיה לצפות שם בסרטים, סדרות (גם אונליין - איכות פחות טובה) ושיראו שמה בסדר.. אבל שיהיה אפשרי גם לגלוש באינטרנט ולהביא מה אשכרה כתוב באתרים.. וכן אני יודע שהרזולוציה של הטלויזיה זה לרב פחות טוב ממסך מחשב אבל אני אחפש משהו סביר 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולח…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי מחשב קיים בן שנה ואני רוצה להחליף את הלוח אם , המעבד והזכרון למשהו קצת יותר חזק. אז יש לי כרגע כרטיס גרפי AMD Radeon 6790 1G-5 SAPPHIRE ועל המעבד הנוכחי יש מאוורר : KATANA 4 SCKTN-4000 SCYTHE בנוסף , אם זה רלוונטי אז הספק שישודך לחומרה הוא A.PFC 80+ NAXN 500W ENERMAX דרישות : כרגע לצערי אין לי זמן לגיימינג אבל ברור לי שלמשל כאשר GTA V יצא ל PC אשחק בו. ביום יום המחשב משמש לאופיס + אינטרנט + HD movies streaming וגם קצת תכנות (Visual studio 2012). אני רוצה לפחות 16GB זכרון (2X8) ואני רוצה שבלוח האם יהיו 4 סלוטים של זכרון (לשדרוג עתידי). אשמח מאד לקבל עזרה וייעוץ , כמו כן , לפי זה : http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/katana-4.html המאוור…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב ?גלישה באינטרנט,משחקי אינטרנט,צפייה בסרטים,סקייפ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?יקנה מסך חדש במסגרת התקציב רוב האחוזים של דל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?עכבר,מקלדת…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מאחר שהמחשב של ההורים עושה בעיות והרבה זמן לא התעדכנתי בתחום החלטתי לרכוש מחשב נייח חדש להורים. מחפש משהו פשוט לאינטרנט, ומייל בעיקר. מאחר ויש מחשב ישן עם חלקים תקינים כמו כרטיס מסך, CD ודיסק קשיח, אני רוצה לרכוש רק מארז, מעבד ולוח אם. האם ישנה אפשרות כזו ללכת לחנות ולרכוש רק מארז, לוח אם ומעבד? מה בערך המחירים ובנוסף אשמח להמלצות לרכיבים אלו. תקציב עד 1000 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברה, אני רוצה לקנות מחשב חדש שהשימוש העיקרי שלו יהיה גיימינג. המחשב שלי עתיק ולאחרונה כשניסיתי משחקים שדורשים קצת יותר מהמחשב כמו Natural Selection 2 או Warframe לדוגמא אז הבנתי שאני חייב להחליף מחשב. שאלתי בפייסבוק ומישהו הציע לי מפרט אבל אמר לי גם לפרסם כאן כדי לקבל עוד עצות. הנה מה שהוא הציע לי: http://www.tms.co.il/preview/spec/ghr3b9ev התקציב שלי יכול להגיע עד כ-6000 ש"ח אבל אני באמת מעדיף לא להוציא את הכל אם אני יכול. יש לי כבר מסך, מקלדת וכל שאר הדברים. כרגע יש לי הארד דיסק של 500 ג'יגה שבקושי מספיק לי אז אני מניח שכדאי לקחת משהו באותו סדר גודל. יש המלצות? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב הוא ASUS N550JV ווינדוס 8 חושש לשלוח את המחשב למעבדה רק בגלל שדף הפייסבוק של אסוס כולו תלונות על האחריות, למרות שחוויתי שירות טוב.(היה במעבדה ) שלום לכולם , איך אני יכול לדעת שהמחשב שקניתי הינו תקין? המחשב כבר ראה מעבדה אחרי היום השני שהוא אצלי . התקלות שהתגלו במעבדה: קבל טעינה +מטען היו פגומים והמחשב היה נוטע לקפוא תיקון המעבדה : החלפת קבל טעינה +מטען עדכון ביוס עדכון דריברים. במהלך השבועה בשבוע שהמחשב חזר עליי (יום שני) או שבוע הבא,היו את הדברים הבאים : טאצ' פאד הפסיק להגיב באינטרנט אקספלורר וגם לחיצה על מקש האנטר במקלדת לא הורידה אותי שורה .(מדובר בדפדפן הזה בלבד ) הקלדה באינטרנט עם דילי ,(אם הבנתי נכון זה קשור לחיבור איטי )התופעה הזו נעלמה. כשלא עדכניתי את…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-