עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אולי דווה לנצל את ההזדמנות ולרכוש מחשב נייד. אשמח למחשב עד 2000 ש''ח לשימוש יומיומי שיכלול הרצה שותפת של קודי והרצת סרטים באיכות גבוהה. בנוסף כל התוכנות אופיס למניהם ושימוש כללי. אין צורך במערכת הפעלה/אופיס. תודה רבה

2. שלום לכולם, כאמור בכותרת, אני מחפשת מחשב לעבודה עם אופיס, גלישה באינטרנט וגם עבור עבודה עם matlab וצפייה בסרטים. (לא כולל מסך) אני מעוניינת בוויסטה מקורי. כאמור, תקציב עד 3k. אשמח להצעות של מפרטים, לא צריך להוציא את כל התקציב אם אין בכך תועלת. בתודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Classify,

המחשב נועד למטרות גלישה ואופיס. אשמח אם תוכלו להרכיב אותו ב - IVORY. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? ~1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי שאפשר לחסוך כאן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב רצוי נסות להכנס לתקציב, אם אי אפשר אז לחרוג כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, WIN7 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. בהנחה שהמחשב מיועד לאינטרנט בלבד. האם יש דרך להוריד את העלות ל-1000? 2. בהנחה שכיום המחשב מיועד לאינטרנט בלבד ובעתיד ישמש לקולנוע ביתי, האם ללוח אם חריצי PCI רגיל (לכרטיס קול audigy שיש לי) וחריץ AGP (לכרטיס nvidia 5800 שיש לי). 3. מאיפה נלקחו המחירים של המפרט? המון תודה !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני מחפש הצעות למפרט למחשב משרדי מבוסס Intel P4 עם RAM בגודל 256MB, כרטיס מסך בסיסי, הלקוח לא יעבוד עם תוכנות גרפיקה. דיסק קשיח בגודל 40GB, צורב פשוט אבל אמין, כ.רשת ורמקולים רגילים. פירוט: מעבד -> העדפה למעבדי פנטיום 4 מעל 2000 מגה הרץ זכרון פנימי -> 256MB מסוג DDR במהירות של לפחות 333Mhz כרטיס מסך -> אין העדפה. דיסק קשיח -> 40GB עדיף של SEAGATE. שיהיה אמין. כ.רשת -> 10\100 רגיל רמקולים -> פשוטים. התקציב נע בין 3000 ל- 3500, ללא מסך. בתודה מראש, עומר שקדי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנטית במדעי המחשב וכן לעריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio - לימודים, photoshop - תדיר, lightroom - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך samsung 931bf -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yuri1987,

חברים ערב טוב, עלה שיקול לקניית 2 לפטופים (אחד לאחותי ואחד לחברה שלי) מה לדעתכם שווה יותר לקחת? מפרט DELL: T7250 2GB 667MHZ X3100 160GB ללא מערכת הפעלה 3 שנים אחריות ------------------- מפרט GIGABYTE: T7250 2GB 800MHZ GeForce 8400M 160GB ללא מערכת הפעלה שנתיים אחריות שניהם אותו מחיר! על פניו הGB יותר טוב מבחינת חומרה, לעומת זאת לDELL יש אחריות לשנה נוספת. מה מבחינת שירות ללקוח? מי עדיף? מור לוי או היבואן של DELL?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. המפרט מאייבורי, אני חושב שזה הכי טוב בשביל המחיר הזה, מה אתם אומרים? -------- AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX MSI K8N Neo4 Platinum OCZ DDR 1024MB 400MHZ CL2.5 DUAL CHANNEL WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII MSI NX6600 LE 256MB NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Chenbro Gaming Bomb + 350W AOC HT751 Logitech Internet Pro Keyboard Black Logitech® Pilot® Wheel Mouse BLACK רמקולים 2.1,איכות שמע טובה, אחרי שקצת שיחקתי עם האקולייזר =].. מצלמת רשת חמודה =]. ^^^^^^^^^^^^ כל זה בסה"כ 4300 ש'ח. ???

• 27 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Mark22,

שלום רציתי לשמוע את החוות דעת שלכם על המחשב הזה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=19824 Samsung np530u4e יש לי אפשרות לקנות את המחשב הנ"ל ב3000 ש"ח,עגול,כולל אחריות ל3 שנים ההתלבטות היחידה שזה מעבד U החסכוני 1.8 ולא הM מצד שני חשוב לי החיי סוללה של המחשב,והקלות. המחשב מיועד לעבודה גרפית,פוטושופ ולייטרום. אך ברוב הזמן יהיה מחובר למסך חיצוני מה דעתכם? יש מחשב יותר טוב במחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, אשמח לקבל ייעוץ ממכם לפניי רכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 6500 ש"ח, השימושים שלי הם: משחקים הבאים (אני לא גיימר מטורף משחקים הם שימוש שולי): WOW, Guild Wars(hopfully Guild Wars 2 soon) Srarcraft BroodWars & Red Alert 2 השימושים העיקריים הם: Matlab, Pro Engineer WF5, Solid Works, ANNSYS 13, Mode Frontier 4 ואופיס שמתי עין על מספר מחשבים אשמח לעזרה בבחירה בניהם או למחשבים אחרים שלא עלו על דעתי או שלא מצאתי באופיס דיפו/באג/אייבורי/KSP המחשבים שהוצעו לי בחנויות הנ"ל: HP Envy 1195ea Beats Edition Dell Inspiron N5110 with Core i7-2630QM Alienware M14x (שהוא יקר מידי עבורי מחירו בבאג הוא 8200 וזה הרבה מעל התקציב שלי) חשוב לציין שאני מחפש מחשב רב עוצמה מבחינת עי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nondos,

שלום המפרט שלי כיום הוא: Intel Pentium 4 Northwood 3.00GHz 1GB Memory וכרטיס מסך Readon 9600 pro כמו ששמתם בטח לב המחשב לא כ"כ חזק וברצוני לשדרג אותו, חשבתי שחבל לקנות מחשב חדש עכשיו ועדיף לשדרג כרגע רק כרטיס מסך ובעוד שנה וחצי בערך להחליף את כל המחשב, מה אתם אומרים האם יספיק לי המחשב הנ"ל עם כרטיס מסך לדוגמא x1950 לשנה וחצי הקרובות למשחקים??? על איזה כרטיס אתם ממליץ החריץ שלי בלוח האם הוא AGP ראיתי לאחרונה כרטיסי x1950 ל AGP ב 1000 ש"ח נשמע לי טוב מאוד כמו כן אשמח להמלצה על מסך 19" LCD תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by elni,

אני רוצה לקנות מחשב חדש לעצמי את המפרטים תביאו מSKYPC בבקשה השימושים של המחשב זה לשחק CS לראות סרטים לגלוש אייסיקיו וכל החרטא הזה.. לגבי מעבד יש לי כיוון אבל אני לא סגור כל כך מה לקחת AMD X2 3600\3800\4000 לגבי לוח אם מעדיף שיהיה של GIGABYTE (בהקשר הזה-מה זה FIREWIRE והאם אני צריך אחד כזה?) לגבי HDD שיהיה 160 GB לא יותר..של WD.. לגבי זכרונות אני לא בדיוק סגור אם 2GB או 1GB...אם ישאר כסף להרחיב אז 2GB...סומך עליכם.. כרטיס מסך אין לי ממש כיוון...סומך עליכם שתתאימו את זה לדרישות שלי ותשיגו את מלוא הביצועים לתקציב הנוכחי...וזה שאמרתי שאני משחק CS אל תתאימו את זה רק דווקא לCS אלא תשיגו בתקציב הזה כרטיס מסך שבטווח מחירים הזה מביא הרבה תמורה.. לגבי מארז אין לי אפילו כיוון...ראי…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by koko12345678,

היי, מישהו יודע את ההבדל בין מעבד P למעבד T של intel? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by or150,

הי, אני רוצה לקנות נייד לצרכי פיתוח. השפות משתנות אבל כנראה שלרוב יהיה מדובר בIDEs של C#, Python, Java. הדרישות שלי הן איכות בניה טובה, מסך 14-15", 16GB Ram. לגבי מעבד אני מתלבט בין סדרות הU לH של אינטל. הפער בביצועים בין U ל-H הוא כזה ששווה לשלם אותו בשביל לקבל עוד זמן סוללה? ואם אפשר לזרוק פנימה שיהיה גם Convertible ותמיכה בעט זה יהיה נחמד. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yifty,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הדמיות כבדות בתלת מימד - א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).3D MAX, VRAY- פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1600-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nir29nir29,

בעקרון המחשב הוא למשחקים, אני לא גיימר ולא חייב שכל המשחקים ירוצו על U.HIGH אני בסך הכל רוצה שהמשחקים ירוצו כמו שצריך (שיהיה כיף לשחק בהם) ושהמשחקים בעתיד יעלו על המחשב (שהמחשב יחזיק לכמה שיותר זמן). אני בעקרוןדיי סגור על המפרט אבל יש לי בעיה עם הלוח אם, אני לא חושב שאני צריך את הלוח הזה (הוא יחסית יקר) אני לא צריך OC\CF\CLI אז אם אתם יכולים בבקשה להציע לי לוחות אם אחרים שיתאימו לשימושים שלי ויהיו יותר זולים אני אשמח. *שמעתי גם שבעזרת חלק מלוחותהאם אפשר לפתוח ליבה רביעית במעבד (בחלק מהמקרים) אז אם אפשר לדעת באילו מן הלוחות אפשר לעשות את זה ואם מישהו יודע להסביר על זה קצת אני אשמח (מה הסיכויים?,אם זה מסובך או לא? ועוד כל מיני דברים שכדאי לדעת) בקשר ללוחות אם אם אפשר השוואה…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by idDFdd,

המחשב מיועד בעיקר לשימוש בסימולטור FSX וFS2004 עם תוספים כבדים שטוחנים FPS, חשוב לי לקחת מערכת חזקה מאוד שתסחוב את הסימולטור בלי בעיות. בדקתי כמה דברים ולסימולטור מומלץ CL 7 1600, החלטתי להשקיע עוד 200 שח ולקחת את זה בראש שקט.... איך הלוח והקירור לOC? יהיה אפשרי להגיע ל4.7-5? זה מה שאני מתכנן.... החלטתי גם לקחת את המארז הזה כי הוא נורא יפה ונראה מאוורר.... ואיך הכרטיס מבחינת חום? רצוי להוסיף לו קירור חיצוני? היום אני מחזיק GTX260 וכל פעם שהוא מתאמץ המאווררים שלו פועלים על פול עוצמה ולא ניתן לסבול את זה.. אני מפחד שזה מה שיקרה לי אם אקח את הGTX570, שונא את הקירורי סטוק האלה חבל שאין לRSM באנדל של הכרטיס שעבר OC ועם קירור נורמלי... איך המפרט סהכ, יש משהו שאפשר להמליץ לי עלי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום חברים נכון לעכשיו יש לי מחשב די ישן וטלויזיה 34 או 32 lcd ישנה של שארפ , מחובר אליה גם המחשב וגם הממיר.. והגיע הזמן סוף סוף להתחדש .. אז ככה אני עם תקציב של 10,000-12,000 גם לקנייה מחשב וגם לטלויזיה ביחד .. (חסכתי בכוחות עצמי) מה המפרט הכי טוב שאפשר להוציא ביחס לזה שאני משחק במחשב וירצה לשחק במשחקים החדשים ( gta / cod ) וכל החזקים .. ומה המסך הכי טוב שאני יכול להתאים למחשב מבהתאם לכרטיס מסך טוב .. אני צריך שהשילוב שלהם יהיה טוב ושלא יהיה איזה צוואר בקבוק או משו .. אני יודע שזה קשור לעוד גורמים , אז בשביל זה אני מבקש גם את המפרט של המחשב שיהיה מפרט מאוזן ויעיל .. ולהתאים מסך טלויזיה או מסך מחשב לפי מה שיותר כדאי עכשיו אני חושב שאם בוא נגיד אני מנצל את כל התקצי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. תקציב--3500 3000 שח איזור רכישה-כל הארץ שימושים-צפייה בתכנים 4k חתונות בר מצוות(במידה ונכנס בתקציב) עבודות של אופיס אינטרנט לא חשוב (בן אדם דתי) כונן דיסקים חובה! מחשב שיהיה מסוגל לתת מענה גם בעוד 3-4 שנים מעבד יחסית מהדורות החדשים +זכרון ssd 500/1000 יש עדיפות למסך גדול 15 אינץ +

20. שלום, אני משתתף חדש בפורום. הייתי מעוניין בעזרה בהרכבת מפרט לקניית מחשב + המלצות לחנויות או אתרים בהם מומלץ יהיה לרכוש את המחשב. התקציב למחשב הוא כ5000 ש"ח + -, ללא מסך. מטרת המחשב היא לשימוש ביתי: שימוש רגיל, הורדות, צפייה בסרטים ומשחקים (אני לא גיימר רציני אבל הייתי מעוניין שמשחקים ירוצו בצורה סבירה). המחשב אמור להריץ ויסטה בצורה טובה. לא צריך לכלול במפרט כונן DVD-RW שיש לי כבר. כמו כן הייתי מעוניין שכרטיס המסך יוכל לתמוך בחיבור 2 מסכים במקביל. אני לא חושב שאני מעוניין באופציית OC. תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני רואה הרבה מחשבים ניידים חדשים 13.3" עם מעבדים "מוזרים" כגון INTEL DUAL CORE 1.2 או 1.3 גה"ץ במחירים מופקעים. מה הקטע של המחשבים האלה ? הם עולים בדיוק כמו מחשבי 13" אחרים עם מעבדי I5. האם ההבדל בין המעבדי 1.2 האלה לI5 2.4 מורגש ? המחיר מבלבל אותי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 965/946 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 2 PCI Express x16 slots - 8-ch... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 377/369 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 -…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה בינונית+ (לא בדרישות הכי גבוהות), עבודה משרדית, תכני HD, הרצת מספר אפליקציות רב במקביל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 22" 1080X1920. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק רמקולים סראופוניים טובים, ללא סאב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6.…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לוח אם - INTEL WESTCHESTER (G965) - FIREWIRE - LAN 1000 - VGA ATX מעבד Intel Core 2 Duo E6400 עולה 1390 כרטיס מסך-Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX RETAIL עולה 1110 ? זכרונות ?DDR II 667? - ?512MB Twinmos? סטיקים2 עולה 520 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS עולה 450 צורב פנימי DVDRW X16 GSA-H10N LG צבע SILVER עולה 220 כונן דיסקטים - 1.44 הכי פשוט שיש. עולה 39 ספק כח Enermax Liberty 400W מארז למחשב- שיהיה בצבע כסף 3D Aurora 570 (ATS/ATB) (דגם מדויק) מערכת רמקולים 2.1 עם סאב 1200וואט SM@RTCOMדגם: 21025 מקלדת - Genius " KB -21E" Multimedia+Office HEB/ENG/RUS Black&Sliver -Retail עולה 55 מיקרופון דגם -Smart Com 21015 עולה 39 ב…

25. Started by oz25,

אהלן המחשב שלי ישן מלפני כמעט 10 שנים ואני רוצה טיפה לחדש אותו. מספיק שיהיו לי רכיבים יותר חדשים ממה שיש לי כרגע ואני אהיה מרוצה. השימושים היחידים שלי זה אינטרנט ועבודה עם תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין. אגב, יש לי דיסק קשיח של 500GB השאלה אם גם אותו לפי דעתכם אני צריך להחליף ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.