עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by noamwtf2,

שלום לכולם .. בחודשים האחרונים שום משחק לא עובד בגלל שאני עובד עם Geforce9600GT העתיק .... תכנתתי לקנות מחשב חדש.. אבל זה קצת כבד עלי כסטודנט 4.5K . בכל מקרה חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש בסגנון 780 R9 או GTX970 החשש שלי זה שיווצר אצלי במחשב צוואר בקבוק כי בוא נגיד הוא לא בדיוק הכי חדש .. מעבד : Intelcore - i7 2600 cpu 3.40 ghz זיכרון של 6 ג'יגה האם שווה להשקיע בכרטיס מסך כשהמעבד כל כך ישן? או לחכות ולחסוך קצת ולקנות איזה מחשב חדש ב4.5K ? יש המלצות לכרטיסי מסך אחרים ? תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by tendo,

היי, קניתי לא מזמן את הDELL 5470 באילת (כמובן בהמלצת מספר אנשים כאן בפורום). לאחרונה יצא לי להציץ באיביי ומצאתי מדבקה שהיא מעיין אנטי גלייר: http://www.ebay.com/itm/DELL-Vostro-5470-R5528T-Screen-Protector-GEARMAXX-Anti-Glare-/171279073081?pt=US_Screen_Protectors&hash=item27e1073f39 ועוד משו דומה: http://www.ebay.com/itm/DELL-Vostro-5470-R5528T-Screen-Protector-GEARMAXX-Ultra-Clear-/181361680930?pt=US_Screen_Protectors&hash=item2a39ffa222 ורציתי לדעת, אם אני אשים את זה על הדגם של המסך מגע שקניתי, האם זה לא ישפיע לרעה על המגע? בנוסף, זה יעזור כנגד השתקפויות של פלורסנט וכאלה? מישו ניסה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. צהריים טובים לכולם, חבר שלי מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה, ורוצה לרכוש מחשב איכותי בתקציב הנ"ל. הוא מעדיף כמה שיותר זול, אבל לא להתפשר על האיכות. הדגשים שהוא רוצה הם לא חד-משמעיים, כלומר הכל פתוח, זה למה השאלון פחות רלוונטי. בקצרה, הצורב אינו הכרחי, המחשב צריך להיות באיזור ה-15.6 אינטש (או אפילו 14"), מסך FHD חובה (עדיף IPS) וחיבור USB3 ו-HDMI שאני מניח כבר סטנדרט היום. כעיקרון הצעתי לו 2 דגמים. הראשון הוא לנובו U50 או Z50 אשר מגיעים עם סוללת 4 תאים די גדולה (41-52whr) בשילוב מעבד U סטנדרטי (i5-4200u), כונן טרה, מסך FHD ו-8 ג'יגה ראם. המחשב הזה אינו חזק, אבל אני מניח שהוא יחזיק יותר ממחשב ממוצע (יותר מ-4 שעות בשימוש שוטף), אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה. המחשב הזה עולה בערך 3 ו…

• 7 תגובות
    • 8.3k צפיות
  4. שלום לכם, אשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט 1 מה התקציב המקסימאלי? 3 אלף ש"ח למחשב + עד כ-800 למסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן, עדיף כמובן לחסוך, אבל לא קריטי, ועבור המסך רצוי לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? שימוש שוטף במחשב (אינטרנט,מוזיקה, סרטים), בנוסף - תכנות (מתחיל), משחקים יוצא לי לשחק בתדירות לא גבוהה וארצה שירוצו על הגדרות בינוניות לפחות, בין היתר כנראה שאתקין גם משחקים ישנים, מהשנתיים האחרונות, שהם לאו דווקא כבדים. לא ידוע באיזה רזולוציה אשחק כי כרגע אין לי מסך, אך הוא יהיה בגדול 22 אינצ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. ניסיתי להרכיב משהו עמיד לעתיד... מה דעתכם? 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפית, 4K, תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה maya, after effects, premiere, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. arma 3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, הארדיסק מסתובב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by digitalseeker,

היי, אני מחפש בנרות ולא מוצא כרטיס EXPRESSCARD לנייד שלי שיתן לי יציאה של VGA/DVI/DP. אני רוצה לחבר מסך נוסף ללאפטופ והגעתי למקסימום של הDOCKING STATION שלי. אשמח לעזרה !

7. Started by Yair Fishbein Korn,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה לכם... אני זורם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב? סרטים, וורד(סטודנט), אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ראיתי שאתם אוהבים להמליץ מפלונטר... אין לי בעיה כל כך למרות שאני גר בנתניה ומעדיף בksp, א…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by TrueLook,

: * מטרות המחשב? משחקים קלים heroes 3, red alert 2 וכאלה צפיה בסרטים, ורציתי לשאול כמה אצטרך להשקיע במחשב שיצליח להריץ משחקים כבדים ישנים call of duty black ops, crysis, battlefield. Assassin creed וכאלה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה ההבדל בין מבריק למט? אני חושב ש14 זה טוב, לא מתחת, אפשר קצת מעל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות Hdmi ושאוכל לחבר למקרן בצבא, אם אפשר לפתור את זה במתאם אז הכל בסדר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500, יותר יתקבל בברכה, אהבתי את העניין של ssd מוטמן, לא יפריע לי להוסיף על זה כסף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם בלי מסך מגע התקציב בתאכל…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by LazyCat,

מישהו יודע איפה ניתן להשיג בארץ את הדגם של i5+8GB+256GB במחיר סביר (כולל מקלדת ועריסה) ? יש גם אופציה להזמין מחו"ל (השאלה מאיפה).

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by MBoomer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז לנצל, כמובן שאם אין צורך מעדיף לשלם פחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Shadow of Mordor, Borderlands, etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" ברזולוצית 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (HIGH-Ultra) 3.…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by eido300,

אני מחפש מחשב קטן וקל לסטודנטית לצורך כתיבה וגלישה, מכיוון שלסטודנטים יש windows8 במחיר מוזל אז לא צריך מערכת הפעלה, מחיר - כמה שיותר זול, שום תוספת או רכיב מיוחד, בסה"כ מחשב לכתיבה, וגלישה באינטרנט. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום,<br> כתבתי כאן הודעה לפני חודשיים בערך בבקשה על המלצה על מחשב נייד. המליצו לי על דגם של dell latitude שנה שעברה שאכן קראתי עליו ביקורות ונראה שהוא ממש מתאים לצרכים שלי. הבעיה היא שהוא דגם ישן ולא ניתן להשיג אותו בשום מקום, לכן אשמח להמלצה דומה. הדרישות, מתוך ההודעה הראשונה שפירסמתי: בקיצור, אני זקוקה להמלצה על מחשב נייד בסביבות 3000 ש"ח, רצוי קצת פחות. הדרישות: מעבד טוב, ביצועים טובים בכל הקשור לגרפיקה, ובעיקר- שיהיה נח מבחינה חיצונית: עכבר נח בעל שני כפתורים- מאוד מאוד חשוב לי (שיהיה כפתור נפרד לעכבר ימני ועכבר שמאלי, אחרת אני לוחצת בטעות על כל הזמן על עכבר ימני במחשב הזה), ושיהיה קשיח ועמיד, שלא יתקלקל אחרי חודשיים! מחשב כזה של בחורות שאפשר לדחוף לתיק ולא לשמ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by IceScream,

היי, אני סטודנט למדעי המחשב שמלבד תיכנות יש לו שימושים נוספים במחשב כגון תוכנות עריכה שונות של Adobi וכו'. בכל מקרה לאט לאט צמצמתי את החיפוש, אני מעוניין בסדרה Latitude של Dell ובגודל מסך של 14". חובה מבחינתי שהמחשב יכלול: 256GB של SSD, כך שכרגע צמצמתי את החיפוש ל-2 מחשבים: 1. זה היקר יותר, המעבד שלו יותר חזק אבל אני לא יודע עד כמה זה חשוב ומשנה לדרישות שלי.. חוץ מזה שלפי מה שהבנתי לפעמים עדיף מעבד פחות חזק כדי לחסוך בזמן סוללה. http://www.megabuy.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-latitude-e7440-lt-rd33-7447-%D7%93%D7%9C 2. זה השני, אני נוטה לקחת אותו בשל ההפרש במחיר, ורק מחכה לאישור שלכם שהכל טוב. http://www.megabuy.co.il/Pro…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by curdi1,

שלום לכם ! שבוע טוב ! אני מחפש לקנות (דרך איביי או בארץ אם יש זול) מסך ל- fujitsu lifebook ah530 (כל הסימנים מראים שהמסך שבק חיים - דרך חיבור למסך חיצוני הנייד עובד מצויין). קצת הסתבכתי בחיפוש שלו באיביי. אשמח ללינק לרכישה משם או אפילו ממקום זול בארץ. תודה לכל העוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Classify,

המחשב נועד למטרות גלישה ואופיס. אשמח אם תוכלו להרכיב אותו ב - IVORY. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? ~1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי שאפשר לחסוך כאן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב רצוי נסות להכנס לתקציב, אם אי אפשר אז לחרוג כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, WIN7 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by adamsky,

אהלן כולם, אני סטודנט טרי שמחפש מחשב נייד למטרות למידה במקצוע הומאני (ללא Photoshop, MatLab וכדומה). אין לי ניסיון עם מחשבים ניידים בעבר ואני פתוח לכל כיוון שתתנו. המחשב צריך להיות עמיד לנשיאה בתיק גב, נוח להקלדה ולצפייה, ולהיות חזק מספיק כדי לערוך מסמכים ולהתמודד עם סרטונים על חתולים ביוטיוב. התקציב הוא אמנם 2,500 שקל, אבל הוא גמיש למעלה ולמטה. אין צורך לנצל אותו עד הסוף אם מחשב זול יותר מתאים, ואפשר לחרוג ממנו אם יש צורך במשהו טוב יותר. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by opipopi,

core i5 4570/ לוח אם: asus pryphon z87. זכרון 2*4 GB dd3 1600MHZ kingston סטיק הכחול. קירור של SYTCH katana. כרטיס מסך: GTX 780 3GB ASUS. מארז: corsair [h=1]עם חלון Corsair Carbide 300R Compact[/h]ספק כח 620W SEASONIC BROZE SSD 250GB SAMSUNG. הארד דיסק 1 טרה של סיגייט. צורב LG. מחשב פצצה לגיימינג מריץ הכל אבל הכל על אולטרה נקנה לפני שנה בערך מה אומרים כמה שווה? מוכר אותו מיידית מי שרציני שידבר איתי יש קופסאות יש חשבוניות יש הכל נקנה מKSP. המחשב שמור בקנאות מצה חדששש דנדש כאילו עכשיו קנית אותו מהחנות.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shlomia,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לבני בן ה-7. אשתי מתעקשת על מיני PC ולכן חשבתי על ה-NUC של אינטל. השימוש לו במחשב זה משחקי אינטרנט. האם יש משמעות להבדל ביכולות הגרפיות בין i3 ל-i5 שישפיעו על חווית השימוש שלו או שאין טעם להשקיע. למישהו יש רעיון יותר מוצלח למחשב קטן שייתן תמורה טובה יותר לכסף? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. * מטרות המחשב? בעיקר תכנות, צפיה בסרטים, לימודים ופוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 14', אפשר גם 13.3'. עדיפות למט IPS אך לא חובה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמובן שלפחות HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 1.8 ק"ג זה הגבול העליון * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 5 שעות בפועל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כמובן שHDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מתלבט בין SSD ולגבות במקרה הצו…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by starline,

שלום, אשמח לשדרג את המחשב שלי, הוא נקנה בעבר למטרות גיימינג וכיום הוא לא מספיק חזק. המפרט הוא: *intel core i5 760 socket 1156 8mb 95w 2.8ghz tray *gigabyte ga-p55a-ud3 p55 chipset *transcend 4gb kit ddr3 1333mhz *sapphire ati radeon 5850 toxic 2gb gddr5 *קירור: scythe mugen 2 rev b האם ישנה אפשרות לשדרג מעבד ללא לוח אם? במידה ולא הזיכרונות האלו יתאימו ללוח אם החדש בתוספת זכרונות חדשים? התקציב כרגע לא מוגדר, אני רוצה לשדרג את מה שצריך במינימום כסף (חייל), אשמח אם תעזרו לי להגיע לתוצאה איכותית וכמה שיותר זולה.. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Arisum,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב,בהתחשב במשחקים שעומדים לצאת בזמן האחרון נראה שהדרישות גבוהות ןמאתגרות בעיקר את המעבד שלי(אני לא מעוניין בOC),כך שאני חושב שאולי הגיע הזמן לשדרג. המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz קירור למעבד:buffalo(לצערי אני לא זוכר את הדגם המדוייק) לוח אם: GA-P55-US3L כ.מסך: sapphire 7950 HD DUAL-X זכרונות:2x4GB Corsair DDR3 1600Mhz XMS3 קשיח: samsung HD103SJ ספק כוח: seasonic 550w מארז: antec 300 שמתי לב שהחודש יתחיל הבלאק פריידי,לדעתכם כדאי להמתין עם קניית המחשב עד אז? או שלא צפוייה הורדה משמעותית במחירים של הרכיבים שיהיו רלוונטים אליי? נראה שהדיסק הקשיח שלי כבר מתחיל להישחק(הרבה "רעשי" כתיבה בזמן שהמחשב מבצע מטלות יחסית פשוטות כמו …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. זה הראשון http://www.tms.co.il/preview/spec/5f1p8bjw זה השני http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:13326:1/6:12975:1/2:13006:1/4:13507:1/3:13124:1/9:13483:1/20:11736:1/20:12935:1/11:7424:1/18:10042:1/ * זה מחשב שמיועד לגיימניג והכרטיס מסך הזה מגיע עם אחריות לשנתיים אז ככה שזה סבבה, * אני רוצה שהמחשב יהיה שקט. * שאלה: באתר כתוב שהכרטיס דורש 750W, גם נציג וגם פורומים אחרים אמרו לי שהכרטיס יסתפק בין 620-630W. מה נכון !?!?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by idan oren,

מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אם כבר עד 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הקלטות, עריכה קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 3, קרייסיס 3, סקיירים, פר קריי 3, need for speed האחרון, AC4 וכדומה.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  24. Started by regacc,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe CS6, Visual Studio -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Crysis, Diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" LED -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כגון: Battlefield 4 Need for Speed: Rivals Crysis fifa 2014uוסרטי fullhd -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם ה…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.