עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אורח אבנר
    Started by אורח אבנר,

מחפש מפרט מחשב לפטופ 17' שיוכל לאפשר עבודה חלקה על תוכנות Adobe (בדגש על אינדיזיין / פוטושופ) וגם תוכנות תלת מימד בסיסיות (סקאצ'אפ) אך שיהיה גם קל במשקלו, כמו כן, מחפש דגם למשקפי VR כדי להראות ללקוחות מודלים תלת מימד (לאו דווקא שיתחברו ללפטופ)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by מר מקלדת,

הדיסק קשיח מדגם AAKS. דרישות מינימום זה 4GB זיכרון 667/800 (רק 500 ש"ח!!!), מעבד חזק, ודיסק קשיח אמין של 500GB. ללא ציוד היקפי. המארז לא משנה לי. שיהיה שחור ולא מכוער. המחשב לא מיועד למשחקים, אבל האם זה יוכל להריץ ביושוק על הגדרות בינוניות-גבוהות על 1280x1024? הספק יחזיק את המערכת?

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shualy,

מעוניין בלפטופ בו אוכל לעבוד קצת בפוטושופ בעבודה,,,, מאוד חשובה לי רזולוציית מסך(יש לי מצלמה 36 מ"פ) ודיוק הצבעים של המסך עד כמה שאפשר. איך הYOGA 2 PRO לצרכיי? האם יש לו תחליף? (אולי המקבוק פרו,,,,,?) התקציב שלי הוא 6K(קונה באילת) אשמח לעזרתכם האדיבה כמו תמיד בברכה, אורי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. התקציב הוא עד 4000 שקל * מטרות המחשב? בעיקר מולטימדיה - המון צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15.6 אינץ * רזולוציית המסך? עדיף 1080*1920 * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב, אבל לא הכרחי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת hdmi ואשמח לריבוי יציאות usb3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750 ג'יגה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי ש dell ו asus נחשבות לחברות טובות, תקנו אותי אם אני טועה * חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר, ולכן מעדיף 8 ג'יגה ראם. כמו כן תאורה למקלדת חשו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shdrthki1,

המחשב יהיה למשחקים כבדים בהגדרות גבוהות התקציב הוא 3100 שקל ללא חריגה אין צורך בציוד היקפי המסך שלי 22" 1920*1080 אני לא יעשה OC והשקט ממש לא חשוב (עכשיו יש לי קירור BOX של AMD ולא מפריע הרעש בעיקר בגלל שהוא יהיה מכובה בלילה) בעוד כשנתיים בערך (או אפילו פחות תלוי מה יהיה בעתיד) אני ירצה להחליף כרטיס מסך ולכן המעבד ששמתי הוא "מבוזבז" אבל ככה הוא לא יהיה צוואר בקבוק בעתיד הנה המפרט שהכנתי : Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪821 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 MSI H61M-E23 B3 H61 CHIPSET מוצר חדש באתר - במלאי, יחידות 1 ₪329 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2585 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Co…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by LinkTree,

CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU - [347 NIS] 1 Cooler : CPU Cooler for FCPGA/Duron/Athlon up To 2000 MHz - [32 NIS] 1 Motherboard : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard - [488 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory - [268 NIS] 2 Hard Disc : Maxtor 40GB 7200 rpm ATA133 HDD - [379 NIS] 1 Video Card : Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR DVI TV-Out Retail VideoCard - [532 NIS] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - [51 NIS] 1 CD/DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 - [119 NIS] 1 Monitor : 17'' Proview DX-787 Digital FLAT Monitor - [737 NIS] …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקבל המלצה על מפרט למחשב ביתי בסיסי, שמיועד לשימושים ביתיים ״נורמליים״, אינטרנט, יישומי אופיס, סרטים, מוזיקה וכו׳ אין לי שום דרישות מיוחדות כגון שקט oc או כל דבר דומה, התקציב העומד הוא כמה שיידרש עבור מחשב מתאים לדרישות בלי לבזבז כסף מיותר, אני מעוניין גם בהמלצה לציוד הקיפי בסיסי, מסך ורמקולים המתאימים למחשב הנ״ל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by GRiM,

אני מחפש מפרט טוב למשחקים עד 5000 ש"ח, קראתי המון אשכולות (לא רק בבקשות מפרטי משחקים) ואני חושב שאני יודע מה אני צריך. הדרישות שלי הן: - מהירות - אם זה בשימוש בתוכנות Office, Photoshop, ICQ וכד', או צפייה בסרטים באיכות גבוהה. - משחקיות - מזמן לא יצא לי לשחק במשחקים ולהנות מהם, אז אני רוצה להתחיל להנות קצת. - מארז יפה עם איוורור טוב וספק כוח יציב שיוכל לעמוד ב-OC. - מאוורר טוב למעבד, אני לא יודע אם אני הולך לעשות OC גדול / קטן. אני חשבתי על משהו כזה: № Code Product Price Quant. Summ 0 6731 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 819.00 ¤ 1 819 ¤ 1 795 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 W USB 300W 389.00 ¤ 1 389 ¤ 2 7022 DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 93…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by DanielBotiar,

שלום לכולם, ברצוני לבנות מחשב שישמש להרצה של סרטי HD, משחקים ותוכנות כבדות. קיבלתי שני מפרטים שאני חושב שעונים על הצרכים שלי אבל איני יודע אם החלקים הם טובים או ששווה להחליף אותם בחלקים אחרים: המחיר של המפרט הראשון(תמונה) עומד 6000 ש"ח המחיר של המפרט השני(קובץ) עומד על 4200 אבל השאלה היא מבחינת היצרניות של החלקים אם שווה ה הבדל ! תודה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב מחשב חדש השימושים שלי הם בעיקר תכנות, גלישה באינטרנט ומשחקים. (מידי פעם מתעסק גם עם גרפיקה, תלת מימד, אבל זה לא שימוש ראשי) בדר"כ פתוחות אצלי המון תוכנות במקביל, לפעמים אני מוצא את עצמי עם 100 טאבים פתוחים בפיירפוקס, המחשב שלי היום פשוט לא מסוגל להחזיק דבר כזה... אני רוצה לקנות מסך רחב כלשהוא בגודל 22" אבל אני לא לגמרי סגור על הגודל אז אני עוד פתוח להצעות פה. חוץ ממסך אין צורך בציוד היקפי. בנוגע למארז, שיהיה משהו שחור ולא מכוער מידי. אני משתמש בעיקר בלינוקס, אז בשל ענייני דריוורים אני רוצה לקנות כרטיס מסך של נבידיה. אני מתכנן גם להתקין ויסטה (בשביל משחקים בעיקר) (לא לכלול מחיר מערכת הפעלה במפרט) לא מתעסק עם OC נכון להיום. המחשב יה…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by smeagol,

שלום לכולם ! היום קיבלתי הפתעה מאוד מאוד נעימה . הפיקדון האישי של הצבא נכנס לי אחרי שעברו 5 שנים שלא נגעתי בכסף. אז עלו לי הרבה רעיונות וכמובן איך לא , מחשב חדש ...משהו רציני ! התקציב נע באיזור ה- 9000 שקל ! אני עובד בתלת מימד ותוכנות גרפיות נוספות כמו פוטושופ וכדומה . אני מחפש משהו רציני שיצליח לסחוב רינדורים עצבניים אם טונות של פוליגונים , טקסטורות וכדומה . האמת , שאני אישית לא מבין כל כך גדול בחומרה ובטח אנשים עשו מחקרים או קנו מחשבים לאחרונה והייתי מאוד שמח לשמוע דעות או רעיונות למפרט מלא או חלקים . קיבלתי מפורום אחר רעיון למפרט הזה : מעבד - Intel Q6600, מעבד מרובע-ליבה (2.4Ghz, ניתן לבצע OC ל2.66 שייתן לך למעשה QX6700). לוח אם - nForce 650i SLI (טוב ל-…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מעבד אינטל? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1040 1 1040 לוח אם למעבדאינטל? GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 580 1 580 2 זכרונות? DDR II 667 1GB TwinMOS 580 2 1160 כרטיס מסך? Sapphire ATI X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E 1690 1 1690 דיסק קשיח? Maxtor 320GB 16MB, SATA II 590 1 590 מארז HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 1 240 ספק כוח? Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin) 290 1 290 Total price 5600 ¤ כמה דברים שאני לא בטוח בנוגע אליהם ... 1.ההארד דיסק - מומלץ ? או שכדאי לי ללכת על משהו אחר...? 2.מארז + ספק כוח - אני בכלל לא בטוח לגבי המארז וספק הכוח שלקחתי... אני מקציב לשניהם כ-500 ש"ח... האם עשיתי בחירה נכונה ? 3.לגבי …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. המחשב מיועד למשחקים מעדיף מעבד יותר חזק מה-amd xp 2500 יש מצב גם לצורב די וי די? בלי מסך אמור להחזיק אותי שנתיים שלוש לא מתכנן OC תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, רכשתי את ה Asus Eee Pc שמגיע עם נפח של 3.72g אחרי התקנת מערכת ההפעלה(xp) ואחרי שהמערכת לקחה לי 1.5g בתור זיכרון וירטואלי לא נשאר הרבה מקום(קצת פחות מגיגה). אני בכול מקרה ידעתי מראש שאני הולך לקנות כרטיס Sd על מנת להרחיב את הנפח שאיתו מגיע הנייד. לאחר שצפיתי קצת במחירים החלטתי ללכת על ה8g מכיוון שה16 קצת יקר לי וגם כי אני לא צריך כול כך הרבה מקום. מה שאני שואל זה בעצם איזה כרטיס Sd יתאים לשמש להרחבה זו. יותר מכך ראיתי ש ב Zap יש מהירויות שונות מ45 ועד ל300. אני מתאר לעצמי שככול שזה מהיר יותר ככה טוב יותר. אבל מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני קונה Sd ולא הארד דיסק אני אשמח לעזרה בנושא . תודה מראש לעונים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מעבד: AMD Athlon II x2 Dual Core 255 3.1Ghz Socket AM3 Box - 295 לוח אם GIGABYTE 880GM-USB3 AM2+, AM3, 880G, DDR3 1333, DVI , HDMI - 450 זכרון: 2x2GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel DDR3 - 1333MHZ - 180 כרטיס מסך: ASUS GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E - 350 דיסק קשיח: SAMSUNG 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ - 255 צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) - 130 ספק כוח: ANTEC Neo Eco 450C 450W Active PFC 12cm PSU (Retail) - 280 מארז: NZXT - H2 BLACK - 510 סה"כ - 2450 ש"ח מעבד: הכי זול שקיים בחנות אשר יכול להריץ 1080P לוח אם: תומך USB3, תומך בAM3+ (לצורך שדרוג עתידי במידת הרצון והצורך) זכרון: לא מעוניין לחסוך 90 ש"ח ולהסתפק ב-2 גיגה זכרון. לא מעוניין…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם כאדם שעובד בשלש מקומות ולא רואה תועלת ברכישת שלשה מחשבים שולחניים מקצועיים והתניידות בינם , הפתרון שלגביי עובד יפה עד כה הוא לרכוש את הנייד הכי חזק בשוק (וכן , ''17 חשוב עבורי) שעונה על שתי דרישות - 1. כרטיס גראפי חזק ביותר לעבודה גראפית מאומצת . 2. מעבד כונן קשיח וזיכרון שיהיו בגודל ובמהירות עיבוד והעברת נתונים כזו שיכולה לעבוד בצורה אופטימלית בסביבה עם ריבוי שולחנות עבודה שכל אחד מכיל מס' תוכניות כבדות - כל זה בויסטה כמובן, בהנחה שאיתה תהיה רוב עבודתי בשנים הקרובות. לאמיתו של דבר אחרי חיפוש המחשבים שהכי נראו לי היו ה- W700 של LENOVO http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/systemconfig.runtime.workflow:LoadRuntimeTree?sb…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס, משחקים כבדים (Skyrim וכו'), צפייה בסרטי 1080P. * גודל המסך? עד 16" - בנוסף המחשב יחובר למסכי 22"\40" (כל פעם יחובר למסך אחר), רזולוציה מקסימלית 1920*1080 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? עדיף שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? רצוי שיהיה צורב * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין לי בעיה לייבא מחו"ל כל עוד יש אחריות בינלאומית, אם מדובר בקני…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Cowerd,

טוב אז אני מתלבט בין שני מפרטים שאני רוצה לקנות מחר אני לא יודע מה כדאי למשחקים כבדים ואולי OC שאני לא יודע איך עדיין בעתיד... אממ אז מה כדאי הנה המפרטים: המפרט הראשון מנועה מחשבים www.noacomp.co.il הכול יצא 9650 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 1 OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 1 ASUS Extreme N7800GTX/2DHTV 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1 ANTEC P160 1 ¤ OCZ PS 450W ATX MODSTREAM 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 1 AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core 1 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN 1 המפרט השני הוא מפנדס הוא עלה 10,000 שקל :E AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Westren Di…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ורצוי מעבד core i7, הבנתי שלאסוס יש כמה דגמים שיכולים להתאים לי אבל אני לא יודע איך לבחור בינם ומי המתחרים שלהם ולכן אשמח לעזרתכם בבחירה תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי אני מחפש מחשב נייד עם דרישות מסוימות (אחרי שכבר ביררתי כמה דברים) רצוי מאוד דל / לנובו / ובמיוחד אסוס. כולם בגלל עניין האחריות מארה"ב לארץ. הצרכים - מחשב להפקת אודיו וסאונד, ומחשב סטודנט, וצפיה בסרטים. ההעדפות: מסך 15.4 עם יכולות HD, כרטיס מסך - לא משנה כל כך, אפילו מובנה יעשה את העבודה, רק עם יציאת HDMI, כונן קשיח - רצוי מאוד 7200RPM, ידוע שנדיר... / יקר זכרון - 4GB ב800MHZ, ואולי אפילו כדאי / אפשר ביותר? מעבד - אם אפשר במחיר לדחוס T8100 זה יהיה נהדר. אני מרגיש מאוד מיושן אם אני קונה T5800. יש לי ממש משיכה למקלדת מלאה, עם מספרים בצד, אבל אני לא מעוניין במחשב גדול או כבד מדיי ; הרבה על ל3 ק"ג נראה לי קצת יותר מדיי... סוללה - רצוי 9 תאים. ומאוד חשוב כם שלא…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני עומד לקנות מחשב חדש לצרכי תכנות. אני לא משחק משחקים, אין משמעות לגרפיקה. אני לא צריך כרטיס מסך, אני מעביר את הישן. מסך כבר יש לי. התקציב הוא 3300 שקלים. אני צריך מינימום ג'יגה זיכרון (תוכנות כבדות כמו VISUAL STUDIO 2005). מה הייתם קונים? מה דעתכם על הליבה הכפולה של אינטל? מתי להערכתם המחירים של הדבר הזה יהיו סבירים? תודה.

22. שלום שמי שירן ואני חדשה פה ואני לא מכירה איך הכל הולך פה!!!! אני לא כל כך מבינה במחשבים אז אני צריכה עזרה בקניית מחשב חדש!! הכי חדש!! כמובן עד 60000 ש"ח. אני צריכה את המחשב בעיקר לסרטים שירים ומשחקים ואני גם רוצה שיהי את המעבד הכי טוב כרטיס מסך ושאר הדברים שצריך במחשב....... אני הודה למי שיעזור לי לקנות מחשב!!!!!!!! באהבה שירן!!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מחשב נייד של טושיבה satalite S234(סטהלייט) מראה יוקרתי מסך די דק וקל להרמה(לא כמו בIBM שמרים איתו את כל המחשב), מסך 14.1 מעבד אינטל 1 ג'יגה הרץ (לא סלרון!) זיכרון 384 sdram הראד דיסק 20 ג'יגה DVD\CD יש מלא יציאות-פרללית,אינפרה,מודם ,USB, PS2.... מערכת הפעלה XP HOME (עם רשיון כמובן, הרשיון יכול לשמש בנוסף מחשב שולחני אחד פרט לנייד) ללא סוללה, הסוללה גמורה ועברה טיפול (לא מוצלח ), במחשב הזה סוללה חדשה הייתה מחזיקה אולי שעתים\שעה וחצי. יש פיקסל אחד שרוף בצד השמאלי של המסך, כשזה היה באחריות לא הסכימו לתקן- אמרו שצריך לפחות 8 או משהו כזה. יש גם תוספת של כרטיס רשת אלחוטי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לחברי הפורום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לידידה שלי, וכל עזרה תתקבל בברכה. היא סגורה על הגודל של 14 אינץ' לא משנה מבריק או מט, והתקציב שלה הוא עד 2500 ש"ח. השימושים העיקריים שלה הם גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ואופיס. היא תסתובב איתו מחוץ לבית, ללימודים. היא מחפשת מחשב שיהיה קל, אבל אם יש מחשב שיהוא אמין יותר היא מוכנה להתפשר על המשקל. גודל HDD לא קריטי במיוחד, 500Gb יספיקו, העדיפות היא למהירות שלו. היא לא זקוקה לכונן דיסקים פנימי. הצורך במערכת הפעלה לא קריטי.​ לגבי האחריות, חשוב לה מאוד שתהיה אחריות אמינה, לפחות ל-3 שנים. היא רוצה מחשב בעל מראה חיצוני יפה. המחשב שחשבתי להציע לה הוא ASUS X402CA אבל אני לא יודע לגבי האמינות שלו, שכן הזכרונות שם מולחמים, והבטריה אינה נית…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מחפש בשביל בני דודים שלי מערכת מחשב. עכשיו כמה פרטים חשובים. לא מתכונן OC, לא יריצו על המחשב משחקים כבדים. המחשב בעיקר ישומש להדפסת עבודות וכו'. אבל אני עדיין מבקש כרטיס מסך סביר, בוא נגיד G4 MX 460 או אולי אפילו TI כדי שמשחקים כמו של היום, יעבדו גם אם לא בביצועים הגבוהים ביותר. מה שאני צריך זה : *מעבד (AMD בוא נאמר משהו בסביבות ה(1700-1800) *לוח אם *זכרון *כונן קשיח *סידירום (אולי גם דיוידי) *כרטיס קול (נסתפק במובנה) *כונן תקליטונים *מארז *כרטיס מסך *מדפסת *מסך *מקלדת + עכבר בבקשה להצמד לדרישות שרשמתי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.