עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה דעתכם על המפרט הבא למחשב למשחקים בלבד. לוח אם(702ש"ח): GIGABYTE GA-P35C-DS3R P-4/P-D מעבד(1461ש"ח): INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.4 GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT -STEPPING GO- BOX זכרונות(505ש"ח): OCZ DDR2 (1024*2) 800MHZ CL4 ספק(690ש"ח): CORSAIR VX550W ****כבר נקנה!**** קירור למעבד(254ש"ח): SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 (595 ש"ח)HDD: HDD WESTREN DIGITAL WD5000AAKS 500GB SATA2 מארז(650ש"ח): NZXT LUXA כרטיס מסך(1600ש"ח):ASUS 8800GT המחיר יוצא 6500 ש"ח (למזומן שטרות) לא צריך מסך , לא צריך ציוד הקפי בכלל וגם לא כוננים. לפני שאני קונה רציתי לדעת אם הכל יתאים להכל ולא צפויות איזה בעיות בהרכבה ואם באמת כדאי לקנות את הרכיבים האלה, תודה . ;D

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by Nirurshon,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, office, תמונות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא ממש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) שיהיה HDMI * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשי…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני מחפש מחשב לעריכת וידאו+HT, כולל כל ציוד היקפי שקשור לעניין מלבד מקלדת/עכבר ורמקולים. תקציב 5K פלוס-מינוס.

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by shahar0592,

בניתי אחד אין יותר מידי מה לפרט מת המחשב הקודם (היה ישן מאוד ומת) לא משנה רעש לא משנה כלום! רק דבר אחד מקום הקניה TMS עריכה שונה המפרט נא לעבור תודה ^^ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X2 220 2.8Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪212 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪130 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪322 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 2 - מחיר: ₪23 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. השימושים שלי הם קבועים, זה לא משתנה בהתאם ליום/זמן/וואטאבר, קבוע אני מריץ סידור כזה: מערכת הפעלה מותקנת ומערכת הפעלה אחרת בוירטואליזציה (משמע אם אני מריץ לינוקס אז וינדוס יהיה בוירטואליזציה, אם אני מריץ וינדוס אז לינוקס בוירטואל, רק מערכת הפעלה אחת בוירטואל). משהו של אופיס תמיד פתוח תוכנת מייל תמיד פתוחה (כרגע אוטלוק של האופיס 12) מסנג'ר+סקייפ 2 חלונות פיירפוקס עם בממוצע 5-10 טאבים בכל אחד 2-3 קונסולות שליטה (קלילות מאוד). נגן עם מוזיקה/רדיו/סרט ברקע ולפעמים איזה משחק קליל כמו GTA2, אין לי דרישות למנוע גראפי. הכי חשוב זה שבסידור הקבוע הזה לא יהיו תקיעות/איטיות/דילאים מעצבנים וכו'. אני יודע שאני יכול לאחד את תוכנות המסרים לאיזה טריליאן, לעבור לכרום, לעבור לתוכנת …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yanirdam,

שלום, אני אשמח להמלצה למחשב נייד לשימוש כללי ועריכת תמונות לא כבדה. המאפיין החשוב לי ביותר הוא מסך איכותי עם רזולוציה גבוהה - המחשב אמנם לא ישמש למשחקים או סרטים, אבל ברזולוציה סטנדרטית של 1366X768 אני שם לב לפיקסלים וזה מפריע. אני אוהב חדות בנוסף, רצוי כמובן מעבד טוב (i5 לפחות) וכמה שיותר זכרון כדי לאפשר עבודה מהירה עם כמה תוכנות במקביל והרבה טאבים פתוחים. המחשב יהיה בשימוש בבית בעיקר ולכן משקל וגודל לא משנים. דגמים שבחנתי: Lenovo Ideapad z510 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=874263 15". אהבתי את הרזולוציה של 1920X1080. Dell Latitude E5440 LT-RD33-7821 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=878129 14". רזולוציה גבוהה של 1600X900. Lenovo…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by eey,

טוב, אני ממש לפני הזמנת המחשב הזה שהרכבתי דרך פלונטר. 1. רק רציתי לשאול אם יש הערות כלשהן על התאימות של הרכיבים יחד. 2. לגבי הזיכרון- לא ידעתי כל כך מה לבחור- האם זו בחירה טובה או שכדאי להחליף? אני בגבול העליון של התקציב אז לא משהו יותר מדי יקר, 3. דבר נוסף לגבי הזיכרון ראם: אם ארצה בעתיד להוסיף זיכרון נוסף- אני אוכל להוסיף איזה זיכרון שאני רוצה או שאהיה חייב לקנות אחד זהה לזה שיש לי כבר. (אני שואל כי אמרו לי ש4GB זה אולי מעט מדי). לגבי כמות הזיכרון בSSD,יש לי כונן קשיח רגיל מהמחשב הישן שיחובר גם הוא למחשב הזה. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - BX80646I54590 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Lilach35,

שלום חברים, אני חדשה דנדשה בתחום המחשבים, ואהיתי שמחה אם תוכלו להסביר לגבי מספר מושגים שנתקלתי במפרטים של ניידים, שאני מנסה להבין??? מהו FPR? מהו? BT? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by orirafael,

היי, אנחנו רוצים לקנות תחנת עבודה עם GPU חזק. המוצר שאנחנו מפתחים מסתמך מאד על עבודה ב-GPU. מפרט: 6-8 ליבות, 16-32 ג'יגה זיכרון, 256 ג'יגה SSD. יהיה נחמד אם יהיה אפשרי להוסיף בהמשך עוד כרטיסי GPU ולא נהיה חסומים בכרטיס אחד. אנחנו חשבנו לקנות את ה-GPU הבא אבל נשמח להצעות נוספות: http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-titan-black אין צורך במערכת הפעלה. אנחנו מחפשים אספקה מיידית ככל האפשר אז רק ספקים ישראלים. תודה תודה תודה לכם

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Processor: Intel E6320 Core 2 Duo 1.86 Ghz Mother Board: MSI RC410M2 RAM: Ceon 2GB 667Mhz Power Supply: EZcool 350W (תמליצו לי בדרך על כרטיס מסך עד 500 ש"ח וספק כוח עד 250 ש"ח) ובדקתי את הלוח אם שלי ואין בו אפשרות לעשות OC אז משהו שיהיה טוב למערכת הזאת בבקשה, עדיפות לכרטיס מסך של ATI :

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  11. היי, אני צריך מחשב לצרכי משחקים ושימוש כללי, בתקווה שיחזיק לי למשך 4 שנים לפחות... 1. מה התקציב המקסימלי? עד 7000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים וסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא משהו ספציפי, הכל פחות או יותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? צריך מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ranran,

היי חברים, אני מעוניין לקנות מחשב לאמא שלי חשבתי על מחשב מבוסס אטום או על הסדרה E של AMD. השימוש הוא די בסיסי, גלישה וזהו בגדול. אני רוצה רק שהמחשב יריץ WIN7. אני לא כל כך יודע מה עדיף היום אטום או E של AMD.. אשמח אם תעזרו לי. בכל מקרה הדרישה היחידה היא מחשב כמה שיותר קטן (MINI-ITX). התקציב הוא בין 1000-1500. אפשר להגיע ל1500 אם זה באמת שווה את הכסף.. שכחתי לציין - רק מחשב בלי שום דבר מסביב.. המון תודה חברים!

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  13. מה התקציב המקסימלי? 2500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אשמח אם אפשר לעמוד ביעדים וגם לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100-200 ש"ח, אבל תכלס מעדיף לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים - מוכן להתפשר על הגדרות גרפיות. אדריכלות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? Autocad, sketchup, photoshop, vectorworks. יבוצעו בו מדי פעם renders. ב) במידה והמחשב מיועד בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול, גודל המסך 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty, משחקי ספורט * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? בינוניות 3. האם יש צו…

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  14. Started by -Zen,

אז כמו שרשום אני צריך מפרט בסביבות ה 2500 שקל, רק דבר אחד אני קונה אותו בחנות, ככה שכמו שאני יודע בחנויות אין כמעט AMD לכן שיהיה מפרט עם Pentium. אני צריך שירכיבו לי וגם יתקינו וינדוס. אז ככה המחשב למטרות הבאות: עבודה ב office משחקי פלאש שונים באינטרנט איסיקיו שירים אינטרנט כמה הערות: אני לא צריך שום ציוד היקפי רק את המחשב עצמו. המארז לא צריך להיות מי יודע מה יקר, הכי פשוט. דיסק קשיח 40G לא חושב שצריך יותר. שיהיה צורב במקום סידירום כרטיס מסך כמו שאמרתי לא צריך משהו מי יודע מה. להשוואה, המחשב שלי הנוכחי זה P4 2.4 כרטיס מסך Gforce 4 זיכרון 256ddr ודיסק קשיח 40G. ובמחשב הזה רצים דברים יותר כבדים משירוצו במחשב החדש. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  15. שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד תקציב של 8000-9000 שקל שישמש אותי לפרזנטציות של משחקי תלת מימד. המשמעות היא כמובן כרטיס גראפי חזק. כמעט קניתי את הXPS של DELL אבל אחרי ששמעתי על התקלה בסדרת הייצור של NVIDIA ,אפשר לומר שניצלתי ברגע האחרון. אשמח לקבל המלצות ללפטופ כזה. תודה, רובי

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי מפרט למחשב שאני רוצה להזמין כבר מחר, אבל אשמח לקבל חוות דעת נוספות, במיוחד לגבי המסך וכרטיס המסך (לקחתי מסך 22 של samsung וכרטיס מסך עם 1024 מ"ב, אבל אני לא בטוח אם זה הכרחי לעומת המסך 22 של Asus וכרטיס מסך עם 512 מ"ב). המחיר הנוכחי של המפרט כולו הוא בערך 6800, אבל אם המסך והכ. מסך מוגזמים ואפשר לרדת לאופציה השנייה שציינתי מבלי שזה ישפיע יותר מדי, אז אני כנראה אעשה זאת. תודה רבה. להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1399 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤508 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤336 כמות:1 http://www.skypc.co.i…

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  17. שלום לכולם התחדשתי לי עם מעבד Q9450 מפוקס פיסי ( מבצע שהיה השבוע ב1050 שקלים במזומן ) עכשיו צריך : * לוח אם ( P45 ? ) * זכרונות ( 4 גיגה 800 ? ) * כרטיס מסך ( 9600GT או 3870 ? ) * מארז + ספק טובים * דיסק קשיח ( 320-500 גיגה בערך ) * צורב ( לא חובה תלוי בתקציב ) --- מטרות : המחשב יהווה תחנה ראשית בשבילי ויחובר לרשת עם סרבר 2003 שפועל כרגע ועוד שתי תחנות בקרוב , הכל למטרת למידה כל זה רץ כרגע דרך SBOX ויעבור דרך סיסקו בעתיד הקרוב . אני לא משחק למעשה על המחשב בכלל , אבל , מריץ וירטואלזציות , קידודי וידאו , גולש כבד ועובד בVPN ואם יוצא לי גם על קוד . המחשב מחובר למערכת קולנוע בחדר ובנוסף למערכת קולנוע נוספת בסלון ( בשני המקרים קול עובר קואקס דיגיטלי , המרחק לסלון כ10…

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  18. היי, שאלה לידיעה: האם מצורפים למחשב נייד דיסק הלוח ודרייברים ו דיסק של מערכת ההפעלה? אני קבלתי את המחשב החדש עם מערכת הפעלה ויסטה ללא דיסק וינדוס וללא דיסק דרייברים של הלוח, האם זה מקובל? תודה

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  19. Started by nir15,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב100, 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, הולך להתחבר לטלוויזית smart tv של סמסונג כך שהוא גם ישמש כמדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD משחקי יריות וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למסך 46 אינץ. דגם f7500. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. צריך המלצות לחבר, עיקר השימוש זה משחקים, אינטרנט ותוכנות בסיסיות (אופיס אנד שיט) בכל מקרה, שיהיה חזק כמה שאפשר (גם אם זה אומר להתפשר בנושא המסך). תכללו בבקשה גם את כל מה שנוגע בקשר לקירור (מעבד, מארז וכו') תודה מראש על כל עזרה

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by chito,

אהלן חברים, אז הדודה מגיע חודש הבא מארה"ב וחשבתי שזאת תהיה הזדמנות טובה לרכוש נייד במחיר קצת יותר סימפטי מבארץ. מבחינת תקציב 800-1200 דולר, אפשר לחרוג אפילו 1300 פלוס במידה ויש דגם מעניין. * מטרות המחשב? בעיקר שימוש כללי, אינטרנט סרטים פה ושם אולי קצת משחקים עם אפשרות להריץ תוכנות קצת כבדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביבות ה-14, לא משנה ממש מבריק או מאט * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא ממש * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף סוללה חזקה אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, E…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני צריך לקנות לבית ספר מחשב לכיתה של מגמת גרפיקה - פוטושופ אילוסרייטור ואינדיזיין. הבנתי מהמורים שהם לא צריכים מכונות חזקות מידי בגלל שהתלמידים לא מתעסקים עם עבודות ענק אלא עם דברים יותר בסיסיים. אשמח עם תוכלו לעזור לי. לא צריך ציוד היקפי חשבתי לקחת את ההצעה הזאת מאייבורי (כמובן לשדרג מארז) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7063&CatCode= האם זה קריטי שיהיה כרטיס מסך חיצוני או שגם המובנה בSB אמור להספיק? אני פתוח גם להצעות של AMD תודה מראש

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  23. שלום לכולם לאחר בחירות לא טובות של לפטופים לעצמי כל השנים הללו כעת אני רוצה לעשות את זה בצורה קצת יותר קפדנית ומחושבת. קודם כל - אין הגבלת מחיר. (מעדיף לא לעבור את ה-6 אבל בשביל משהו טוב אני מוכן להשקיע יותר. מסך : היה לי לפטופ 11" (נטבוק) שהיה לי קטן מידי וחלש, והיה לי מחשב DELL n5010 עם מסך 15.6 שהיה לי פשוט עצום וכבד ולא לקחתי אותו לשום מקום איתי (משקל + סוללה = לא כיף) אבל הוא היה חזק. אני רוצה לפטופ עם מסך 13.3, סוללה שתחזיק לי הרבה זמן (5-6 שעות לפחות), הרד דיסק פחות משנה לי הגודל אבל רצוי שאני אוכל לאחסן עליו מכונות וירטואליות \ סרטים וכדומה, (אני מתאר לעצמי שאם אני לוקח SSD אז הנפח יהיה בהתאם - אבל לא קריטי לי SSD) יצרן..לא משנה לי... השימושים: הרצת מכונות …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Shbd,

צריך מפרט לחבר......., תתנו את המחירים הכי זולים שאפשר לא משנה אם זה מכמה חנויות. כי מישהו שעובד עם יבואנים משיג לו את זה....... אז הוא ביקש שאני יתן לו מפרט והוא ישלח לו אותו. המקסימום זה 5500. המפרט הוא ללא שום ציוד הקפי. מה שצריך זה מעבד, לוח, זכרון, כ. מסך, מארז, ספק ואולי איזה צורב DVD אם זה לא פוגע יותר מדי בדברים אחרים. הוא אמר שהוא רוצה מארז יפה, אמרתי לו חבל זה סתם בזבוז כסף אבל אם אתם יכולים תשימו, אני לא יודע למה אבל הוא נדלק על המארז TT Xaser.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב (ללא מסך, מיקלדת ועכבר) המחשב משמש לאינטרנט/ אופיס/ סרטים. קיבלתי את ההצעה הזו מאייבורי: האם המרכיבים איכותיים? האם מישהו יכול להציע הצעה טובה יותר? ספק: EZCOOL 450W 12CM FAN מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם: ASUS P5KPLCM G31 דיסק: 320GB SATA II 7200RPM זיכרון: Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב: LG/NEC X22 SATA DVD מחיר: 1190 תודה, ניר.

• 7 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים