ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
לא כולל מסך מחשב לשימושי אינטרנט ואופיס בעיקר. רצוי שהחנות תהיה באיזור ירושלים.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר מזמן שלא הייתי פה בפורום(לימודי תואר ראשון שהסתיימו סוף סוף) החלטתי לקנות לעצמי מחשב נייד ואני זקוק לדעתכם, השימושים העיקרים מהמחשב למשחקים(לא הכי כבדים אבל עדיין אני מצפה שיריץ אותם על מדיום), תכנות(בעיקר בvisual studio, mysql ואולי בתכנות virtual machine) חשוב לי שהסוללה תספיק לפחות ל3-4 שעות לפחות וגם שרזלוצית המסך תיהיה יותר גבוהה מ1366x768 קראתי הרבה ביקורות באינטרנט לגבי הניידים לעיל המתחרה הראשון Alienware m14x תיאור המפרט: System Color Stealth Black with Soft Touch Finish Operating System Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English Processor Intel® Core™ i7 2630QM 2.0GHz (2.9GHz w/Turbo Boost, 6MB Cache) Memory 4GB Dual Channel DDR…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מבקש להרכיב מחשב לשימוש משרדי + סרטים ומוזיקה. התקציב הוא רף עליון, אין חובה לממש את כולו. אין צורך בציוד היקפי (יש הכל, כולל מסך 19"). איזור מגורים: ת"א. דרישות מיוחדות: * דגש מיוחד על נושא האמינות. המחשב מיועד לעבודה וכבר נפלנו בעבר, אז חשוב לנו לא לקחת סיכונים סתם. * המארז יהיה על השולחן (אילוצי חתולים) לכן דרוש מארז לא גדול. תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור, יום טוב.
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי לכולם. מחפש מחשב נייד עד 4500 שקל (ללא חריגה נוספת) , ליום יום, ללימודים עם עבודה של תוכנות בסיסיות(אקסל,וורד וכדומה) ולצפייה בסרטים. עדיפות למחשב עם מסך מגע ומתקפל ( אם אין משהו טוב במחיר עם שתי התכונות, אשמח לשמוע המלצות רק על מסך מגע), וכמובן עדיפות לסוללה כמה שיותר חזקה. תודה ואחלה סופ"ש.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
היי, אז כמו תמיד כל כמה שנים / חודשים אני חוזר לכאן ,לאיפה שאנשים באמת מבינים ונותנים לך הרגשה של מקצועיות ואחווה. אני מחפש מחשב לעובדה ואפשרות לשחק בו במשחקים די כבדים אם זה PUBG וכ'ו , העבודה היא די פשוטה זה קטלוגים וכ'ו ,הרבה תמונות , גראפים ,אולי תוכנה אחת שתיים שהן נחשבות כבדות , בגדול קיבלתי הצעה מIVORY שכמובן אני לא רוכש שם בלי להתייעץ כאן - אשמח אם תעזרו לי להבין האם זה תפריט משתלם לשנים הקרובות מבחינת מחיר וחומרה- תודה רבה לכולכם מראש וחג שמח ! https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=34813 התקציב הוא לא קבוע אפשר להתגמש כמובן לכיוון ה6, אשמח פשוט להצעה טובה מבחינת חלקים
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
i5 Haswell 4570 / 4670 / i7 Haswell 4770K- ASUS Z87 Sabertooth / Maximus VI Hero - GTX 770 / 780 (ASUS//GIGABYTE) / R9 290/290x (GIGABYTE)- Kingston 4x2GB // 8GBx2 - Crucial m4/ Samsung 840 SSD 128/250GB CM 690/STORM MID TOWER // NZXT Phantom 410(Mid) / 530(Full) 650W Power Supply Zalmam//Thermaltake Operatic RW חשוב להבין, הרכבתי את זה לפני שבכלל נכנסתי לפורום, ככה שהמפרט יכול להיראות מוזר לחלקכם, וגם לא בתקציב של 5 (מהסיבה הפשוטה שאני קונה את המחשב לא כולל מארז, בחו"ל, שיוצא במחיר הכולל כ25-30%~ יותר זול מבארץ) וככל שהתקציב גבוהה יותר ככה החסכון גדול יותר, אבל בסדר גודל הזה אנחנו מדברים כאן על 1000+~ אני לא רוצה לקפוץ למסקנות לגבי מה יקרה עוד בקיץ אבל זה סתם מפרט ר…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היכן אוכל להתייעץ לגבי רכישת שרת חדש למשרד? 8 יוזרים+ 3 מדפסות+ ראוטר לווי פיי שימוש המרכזי תוכנות הנהלת חשבונות עם עומסים מינימליים ביותר אני רוצה שיהיה שרת שיאפשר התעסקות/התקנות בזריזות ומצד שני הדרישות חומרה המינימליות 32 גיגה זיכרון מעבד 4 ליבות יספיק? זוג רייד SSD למערכת הפעלה WINDOWS SERVER 2016/2019 זוג RAID SSD לDATA זוג ספקי כוח כרטסי RAID חומרתי ההצעות הן גבוהות מאוד DELL T440 בטווחים של 3000 דולר ואני רוצה לתקצב גג 6000 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שנהנתי לראות פה את התגובות הטובות ומלאות הבינה, הייתי חייבת להמשיך להכנס, ואני נכנסת כמעט כל יום. כרגע יש לי בעיות תקציב, אז המחשב קצת מתעכב, אבל אני שומרת את המפרט שבנו לי ב2300. יצא לי להתקל במחשב באינטרנט, ב18 תשלומים (מושלם בשבילי) ב2600. ואם העין הממש לא טובה שלי, נראה נחמד עד סביר. מה דעתכם? השימושים שלי שוב הם אינטרנט, גרפיקה קצת (פוטושופ) ומשחקים (זו טייקון, סימס 1-2).. המפרט הזה ממלא את ה2600? או שיכלתי למצוא טוב יותר במחיר הזה? לוח אם דגם: ASUS P5VDC-MX סוג ציפסט: VIA P4M800 PRO מהירות FSB: 1066 MHz כ.מסך משולב: VIA UniChrome Graphics כרטיס קול משולב: Realtek ALC655 6-Channel AC97 CODEC כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת …
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22-23 איינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא רועש, אמור להיות בחד…
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות ועיצוב גרפי לפעמים משחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא הבנתי מה זה * רזולוציית המסך? אני יודע ש15 אינץ זה טוב אם מישהו יכול להגיד לי כמה זה 17 אינץ? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד * משקל רצוי? שפשוט לא יהיה כבד מידי מקסימום שיהיה אפשר לסחוב בתיק * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ממש שיהיה רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה אפשרות לחבר למספר מסכים * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעלה 750G * כונן אופטי? לא חובה אבל יהיה טוב לעתיד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יעזור אם יהיה * האם בתקציב צר…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד לסטודנטית לשימוש בסיסי של אופיס, אינטרנט וגם עריכת סרטים בוידאו בתוכנות פרמייר, ברמה בסיסית/סטודנטיאלית. תקציב הגג הוא 4K, אך השאיפה היא לא להשתמש בכולו, אלא לחסוך כמה שאפשר) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים (אופיס, אינטרנט) ועריכת וידאו בתוכנת פרמייר. * גודל המסך? לא מוחלט, אבל כנראה 15" * משקל רצוי? כמה שפחות... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיפות לנפח אחסון גבוה, אם כי הוספת אחסון חיצוני ג…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות סימולציות ביולוגיות בעזרת חישוב מקבילי על כרטיסים גרפים (GPGPU) ולכן אני מעוניין לבנות מחשב עם ארבעה GTX295 מצאתי מפרט של מחשב כזה באתר http://fastra2.ua.ac.be/?page_id=49 האם מישהו יודע איזו חברה בארץ יכולה לבנות לי כזה מחשב? תודה רועי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כשנתיים נוטבוק asus ee pc 1101a. לפני כשבועיים ארעה בו תקלה: ניתן לראות רק חצי מסך - חצי מהצג שחור וחצי ממנו רואים רגיל. אני נוטה להאמין שהבעיה היא בכרטיס המסך שאם ארצה להחליפו אאלץ להחליף את כל לוח האם, במקרה דנן z520. חיפשתי אם אוכל לקנות את לוח האם בנפרד אבל לא מצאתי אותו למכירה. שאלתי אם כן היא: האם אוכל לקנות לוח אם אחר למחשב הנ"ל? אם כן איזה? תודה לעונים וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
להלן המפרט: לוח-אם: GIGABYTE GA-P35-DS4 כרטיס מסך: NVIDIA GIGABYTE GTX 285 1GB GDDR3 512-Bit מעבד: Intel Quad Core Q6600 2.40Ghz (8MB Cache, 1066MHz FSB) 64-bit קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro ספק כוח: Thermaltake Thoughpower 600W זיכרון: OCZ 4GB - 1X1024MB DDR2 מארז: Thermaltake Armor Series VA8003BWS Black Full Tower Case צורב: LG GSA-H55N DVD-RW דיסק קשיח: Western Digital WD Black WD1002FAEX 1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0GB/s 3.5"
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K *באילת*, אפשר לחרוג קצת עבור שינוי משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו ועיצוב גרפי premiere, lightroom, photoshop, da vinci, after effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? X 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) X 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, גם מחשב רועש מרגיש לי שהוא מתעייף לי מדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו…
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יהיה טוב בשביל הרכיבים הללו ומה ההבדל בין 8800GT ל GTS? כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD זיכרון KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 CL5 מעבד INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX לוח אם ASUS P5K (QUAD READY) INTEL P35 FSB 1333MHZ HD AUDIO GBL מארז RAIDMAX SIRIUS ALUMINUM PANEL + WINDOW + 2X 120MM SILVER/ BLACK ספק ENERMAX ELT500AWT LIBERTY 500W ACTIVE PFC SATA כל זה אני קונה מגיבור מחשבים
-
- 10 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום חברים, פרסמתי הודעה לפני שעתיים שאני מחפש נייד עד 5K, בנתיים לא התעצלתי (יותר נכון גררתי את גיסי) וישבנו על המחשב למצוא לי חבר חדש... (אז מה אם הוא אלקטרוני?..) בכל מקרה, החלטתי ללכת על הדל הבא: http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=340 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2509 מפרט: DELL יצרן Inspiron 1520 דגם Jet Black Colour שחור צבע מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250 מעבד 2.0GHz ,800MHz FSB מהירות 2MB L2 Cache זיכרון מטמון זיכרון 2048MB(1024MBx2) נפח 667Mhz מהירות זיכרון 0 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 4GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 160GB גודל דיסק 5400 RPM מהירו…
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הבאתי את המחשב הזה מחבר במחיר סביר יחסית 1000 http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=821573 . המחשב ב-5 חודשים לא נעשה בוא הרבה שימוש. נקנה מארהב והובא לכאן עם אחריות. המחשב נקנה בעיקר לצפייה בסרטי HD 1080P . התחלתי להוריד סרטים וכבר שום סרט לא רץ באופן חלק בכלל (הסרט מגמגם!). הבאתי את המחשב הזה גם כי ידעתי שהוא מריץ סרטי HD בקלות כמו שרשום בכתבה. עכשיו אין כמעט משהו שלא ניסיתי לסדר. -ניסיתי להריץ עם splash PRO -התקנתי מקודדים של קאזה...לא הצליח מחקתי והתקנתי מקודדים חדשים של WIN7 -הורדתי את הדרייבר הכי עדכני ל readon 6310 HD . עם כל זאת נכנעתי אמרתי אני יתפשר וירד ל-720P והופתעתי לגלות שגם כאן יש גמגום חריף ביותר! חייב עזרתכם! *אם ההודעה איננה בפורום המתאי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! אני גיימר ובזמן האחרון המשחקים החדשים כבר לא עובדים, או עובדים לאט ולא על מקסימום. הלכתי היום ל-ivory וקיבלתי הצעת מחיר למחשב חדש שלפי המוכר אמור להעלות את המשחקים הכי חדשים ברמה הכי גבוהה לפחות לשלוש שנים הקרובות. הנה המפרט: מארז versa h21 thermaltake שחור x12cm2 ספק כוח a.pfc vs650 650w corsair מעבד אינטל ghz 6mb core i5 1150 quad 46903.5 מאוורר למעבד alpine 11 rev2 arctic cooling לוח haswell 1150 h81m-k h81 זכרון geil evo veloce hs 8gb ddr3 1600mhz דיסק קשיח פנימי y1tb sata3 wd blue2 צורב oem gh24ns שחור sata lg dvdX24 dl כרטיס מסך amd radeon r9 270x boost 4g-5 sapphire והמחיר הסופי הוא 4,000 שקל. אז בעצם יש לי 2 שאלות: 1. האם זה המחשב שמתאים לי, בתור גיימר? אנ…
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
והמטרה שלי היא משרדית עם משחקים (אבל סימולטורים של מטוסים מקסימום)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
]רצ"ב מפרט מחשב המיועד לשימוש ביתי(דגש למשחקים) עפ"י הצעה שקבלתי מחבר (סטודנט למחשבים). מעבד :..AMD ATHLON 64*2 DUAL CORE 3800. לוח אם:ASUS M2N E 570 ULTRA SOCKET AM2 כרטיס זכרון: KINGSTON 1GB(2*512MB)DDR2 667PC2 5300 CL5. כונן קשיח:W.D 160 GB 3.5 7200 RPM SATA 2 כרטיס מסך: ASUS EN7600GS Silent/HTD/256M PCI-E צורב dvd: LG GSA-H22N DVD±R/RWX18 Drive רמקולים: רמקול למחשבוINSPIRE 2.1 2500 וCreative. מארז מתאים כולל ספק כח ומאווררים. מקלדת +עכבר. קבלתי מס הצעות למפרט זה בתחום של כ3800 עד 4350 שח. להלן מס הערות שקבלתי מהמוכרים יחד עם הצעות המחיר: קיים מעבד TRAY ומעבד BOX נאמר לי שמעבד AMD נוטה יותר להתחמם ובגירסת BOXיש קרור בלוח לעומת TRAY ללא קרור ,המצריך מאוורר מיוחד למעבד(…
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המפרט הבא ויש לי כמה שאלות לפני קנייה המחשב אמור לספק עבודה משרדית ומידי פעם משחקים (יש לי מסך 22'') מעבד - E7500 קירור מקורי למעבד לוח אם - Gigabyte GA-G41M-ES2L זיכרון - סטיק בודד של 2G DDR2 800MHz של סמסונג דיסק - seagate barracuda ST3500418AS 500Gb DVDRW - Sata X22 כרטיס מסך 9600gt 512Mb DDR3 של Gigabyte ספק כח 400 וואט - ss-400ET של Seasonic מארז - raidmax apex שאלות - האם הספק (שנחשב "אמיתי") אמור להחזיק את המערכת? אשמח לתשובה ע"פ ניסיון ופחות ע"פ תיאורייה. האם המארז מומלץ כי יש באותו מחיר את RC-355 של coolnmaster - מי עדיף? תודה, ליאור
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך לנצל אז לנצל. אם אפשר לחסוך אז לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ~ אם ההבנה שלי על עלותו של מחשב היא שגויה, אז אפשר לומר לי את זה ואני לא אעלב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: heroes 3/4, GTA san andreas, prince of persia:all of them -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 19 א…
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איך המעבד הזה? אני בודק עבור מישהו שצריך מחשב בשביל דברים פשוטים - וורד וכאלה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-