עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, יש לי את הטאבלט של ASUS ואני מעוניין לשמוע את הסאונד במערכת סטריאו. אני הבנתי כבר שהוא תומך בפרוטוקול A2DP ולכן חשבתי לקנות רסיבר BLUETOOTH ולחבר אותו למערכת. השאלה היא האם כל הצלילים יושמעו דרך ה-BLUETOOTH (כולל, למשל, סאונד מהדפדפן) או רק שירים שמנוגנים דרך נגן המדיה? בנוסף, האם יש לכם המלצה לרסיבר טוב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  2. מחפש נייד לאחותי, לצרכים די בסיסים: -סרטים, אופיס ואינטרנט.-מסך 15.6. -מצלמה ומיקרופון. -usb 3 רצוי אך לא חובה אם זה לא נכנס בתקציב. -HDMI נראה לי די בסיסי וברור אבל בכל זאת רשמתי. יש מי שיביא לי את זה מארה"ב אז לגבי משלוח אין מה לדאוג, רק שתיהיה חנות אמינה. תודה לעזורים!

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  3. אהלן, אני צריך מחשב בסביבות ה2.5K (לא כולל כרטיס קול, אותו אקנה בנפרד) שימושים: - הקלטה ועיבוד מוזיקה (דורש פלייבק של כמה ערוצים במקביל להקלטת ערוץ או שניים בלי איחור, הפעלה של מספר פלאגינים במקביל וכו') בגדול מדובר על מולטיטאסקינג. - כמובן אינטרנט, וורד וצפייה מזדמנת בסרטים - משחקים לא מעניין אותי בכלל - OC - אם יש 2 מעבדים שבלי OC א' טוב מ-ב' ועם OC ב' טוב מ-א, אני מעדיף את א'. אם א' וב' זהים אני אקח את זה שנותן קלוק יותר גבוה. יאנו מעדיף מעבד שהוא חזק מראש וOC זה בונוס מבחינתי. צריך: 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרונות 4. HD 5. ספק תודה רבה לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by D.r Bit,

שלום לכולם דרוש מפרט מחשב לגיימינג שיהיה מסוגל להריץ באטלפילד 3 בהגדרות נורמאליות . המפרט מיועד לקרוב משפחה ככה שרציתי לקבל ממכם יעוץ הדרישות שלו זה 4 גיגה זכרון ומעבד I5 כרטיס מסך GTX 570 השאלה שלי האם ניתן לחסוך ולקנות רק שילוש שהוא כולל לוח אם מעבד גוף קירור וספק כוח ולנסות להכניס עוד כרטיס 570 בשביל SLI ? תודה לכולם שבוע טוב וחג שמח !

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  5. מחפש לקנות מחשב נייד: מחיר: 3000-4000 ש"ח. מטרת שימוש במחשב: בעיקר עבודה משרדית וצפייה בסרטים. אם אפשר אז גם לשחק במשחקים בינוניים (או כבדים עם הגדרות נמוכות). הכי חשוב שהמחשב יישאר רלוונטי גם אחרי מספר שנים (לפחות לשימוש משרדי וצפייה בסרטים). גודל מסך: סטנדרטי (העיקר שלא יהיה קטן מדי). משקל: לא משנה. סוללה: לא משנה. כונן קשיח: לפחות 500G. חיבורים מיוחדים: כדאי שיהיה HDMI, אבל לא חייב. עוד נושא חשוב: מקלדת. אני ממש שונא מקלדות של ניידים, ואני מעדיף שהמקלדת תהיה כמה שיותר דומה לזו רגילה (לפחות שיהיה הכל בלי בלי הnumpad). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by alon276,

תקראו למטה | | | | | /\

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח כולל Windows 7 Home Premium. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה, עדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? אופיס, אינטרנט, משחקי רשת, סרטים, וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין כזה, צריך לכלול הכל, כולל צורב DVD. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך ב-Windows 7 והרכבת המחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לר…

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by smoke_man,

לוח אם intel dragon tail p35dpm L1g+fw 1333mhz נקנה בתאריך 18.12.2007 מעבד intel e6750 2.66 core2duo 1333mhz 4m נקנה בתאריך 18.12.2007 זיכרון ddr2 1gb 800mhz cl5 twister twinmos שני יחידות נקנה בתאריך 18.12.2007 עוד יחידה של ג'יגה אחד נוספה יותר מאוחר twintech 9800gt 512mb ddr3 נקנה בתאריך 19.10.2008 גוף קירור לא תקין נראה לי seasonic 500w ss-500 et apfc f3 נקנה בתאריך 19.10.2008 arctic cooling freezer 7 pro lga775 נקנה בתאריך 19.10.2008 דיסק קשיח wd6400aaks נקנה בתאריך 10.5.2009 כרטיס קול creative x-fi titanium pci-e sb0880 נקנה בתאריך 10.5.2009 כרטיס מסך gainward gt430 1gb ddr3 pci-e נקנה בתאריך 27.1.2012 samsung p2250 9800gt באריזה מקורית הכרטיס קול גם באריזה מקורית ה…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. המחשב במצב מצויין ללא שריטה. והוא למכירה. כמה לדעתכם הוא שווה?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. הי אני צריכה מחשב לצפייה בסרטים בסלון צרכים: אין צורך בTV Card. חשוב שיהיה שקט שיהיה מספיק מקום לסרטים מארז מתאים לסלון יהיה נחמד אבל לא הכרחי חיבור אוזניות וusb מקדימה (די סטנדרטי אבל בכל זאת) לא ישחקו משחקי מחשב עליו כרטיס רשת אלחוטי ממחשב ישן אז יש צורך במקום בשבילו 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג בכלל -אילו …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אחותי(סטודנטית) מחפשת מחשב נייד בתקציב של 1500-2000 שקל, המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, עבודה עם אופיס, ואולי קצת סרטים. גודל המסך שיהיה 13" ומטה, משקל רצוי מתחת ל 1.8 בערך, זמן סוללה שיהיה סביר, ועדיפות למחשב שמגיע עם מערכת הפעלה. יש אפשרות לרכוש מחשב מדגם Asus 1215P ב2018 ש"ח, אני לא יודע עד כמה זה משתלם.. תודה !

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by Shoko,

המטרות : בעיקר תכנות, סרטים וסדרות ולימודים . חשוב : זמן סוללה סביר לשימוש בנסיעות (לפחות כשעתיים). יתרון : 3 שנות אחריות. חשוב לי שיהיה 4GB זיכרון ( במחשב הנייח שלי יש 8 וגם לזה אני מגיע). כמובן שעדיף שגודל המסך לא יעלה על 14" כי אני הולך להשתמש בו בנסיעות באוטובוס וברכבת. ראיתי שישנם הרבה אפשרויות אך איזה מהם יותר איכותי מבחינת איכות בניה ועמידות ? זמן סוללה ? שירות לקוחות של היבואן ? אשמח להיעזר בניסיון של אחרים. msi cx400 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4937 יתרונות : מפרט עשיר יחסית למחיר חסרונות : רק שנתיים אחריות תהיות : איך התוצרת של msi ? dell vostro v131 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14849 יתרונות : 3 שנים אחריות , האם זו גרסא עסקית ? חסרונות : מפרט פחות…

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  13. שלום חברם, קבלתי 2 הצעות מחשב לעריכה, ווידאו , פרימייר ופטושופ בעיקר. מה אתם אומרים ? זה אחד לוח : GA-Z68AP-D3 מעבד: INTEL I7-2600 דיסק קשיח: 1TB זיכרון פנימי : 8GB מארז :NZXT SOURCE 210 + PSU 550W (שחור או לבן) זה השני לוח : GA-Z68AP-D3 מעבד: INTEL I7-2600 דיסק קשיח: 1TB זיכרון פנימי : 8GB מארז :NZXT SOURCE 210 + PSU 550W (שחור או לבן) 3300 ש"ח בערך מה אתם אומרים, האם הכרטיס המסך המובנה מספיק טוב לצורך עריכת וודאו וגראפיקה?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שישמש אותי לכתיבת מוסיקה. כמה דברים שאני חושב שאתם צריכים לדעת מראש: - התוכנה תריץ CUBASE - הCPU צריך להיות חזק, על מנת שיוכל להריץ לי הרבה VSTIים ביחד. - אני צריך HDD גדול ( סביבות ה3TB ) - המחשב יחובר לטלויזיה 37 אינץ' ( צריך כרטיס עם יצאית HDMI ) - המארז צריך להיות שחור וכמה שיותר קומפקטי. - אני צריך הרבה חיבורי USB - צריך גם 2 כניסות FIREWIRE. - אני לא מעוניין בSSD תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 4, 2.8 GHz לוח אם של ASRock - P4I65G זכרון של 1 Gb DDR כרטיס מסך - GeForce4 MX 440 AGP 8X ספק כוח ATX 500W מסך HANNS-G HW191D אני מתלבט בין החלפה של לוח האם + מעבד + זכרון לבין קנייה של מחשב חדש אני עומד לשדרג את מערכת ההפעלה ל- Win 7 32 Bit אשמח להצעות, עדיף מבוסס INTEL אבל לא חובה! אם יש צורך בנתונים נוספים אשמח לספק...

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  16. דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל : Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13388 לוחות אם למעבדי אינטל : ASUS P8Z68-V LX s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E, DVI , HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14677 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB Corsair Value Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14621 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך : GIGABYTE -…

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  17. Started by ori83,

צרכים: שימוש משרדי בלבד. מה חובה מבחינתי: מסך 13, מעבד i3 או i5, זיכרון של 4 ג'יגה, יציאת HDMI, יציאות USB3.0. עדיף שיהיה קל ככל האפשר כי אני אסתובב איתו הרבה. ה-Dell Vostro V131 נראה נחמד. עולה 3190 בKSP. מה דעתכם? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by Ymac,

שלום, אני חושב על למכור את המארז הנ"ל ולהחליפו ל-P280 של אנטק (590 ש"ח) ואני רוצה לדעת בכמה אוכל למכרו כדי לדעת כמה כסף אצטרך להוסיף מכיסי. המארז נרכש לפני כ-4 חודשים מ-KSP ויש עליו אחריות ויש לי קופסא ואת כל החלקים שהגיעו עמו. סיבת ההחלפה היא שהוא רועש בשבילי קצת והוא שואב אבק רציני ;D וראיתי שהאנטק שקט משמעותית, נוח יותר ויפה לטעמי. (פילטרים מגנטיים למארז הזה עולים 250 ש"ח אז אולי אופציה משתלמת יותר היא למכור אותו) תודה למציעים ולעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ori83,

היי, אני צריך לקנות מחשב לעבודה. ישמש בעיקר לצרכים משרדיים. אני לא רואה צורך בכרטיס גרפי חזק. הם ביקשו ממני לקנות אותו בקיי.אס.פי. המלצות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  20. שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב חדש בעיקר לשימוש למשחק סימולאטור טיסה (FSXׂ) עד 3.5K ללא ציוד הקפי וללא מסך תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? עד K3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות עד 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? משחקים ,בעיקר סימולאטור טיס (FSX א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב FSX . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אהלן חברים אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט עד 3000 שח ללא ציוד הקפי כלל ואם אפשר שיכלול כרטיס מסך או טלויזיה שאני אוכל לחבר גם לטלויזה ולא רק למסך.... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, הפעלת תוכנות (לא גרפיות) שדורשות הרבהזיכרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג אולי למשחקים ישנים ,זה ממש לא עיקר המ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by is180,

יש לי מחשב נייד lenovo דגם 444635u ושאני מנסה להפעיל את הbluetooth הוא כותב שאין חומרה רציתי עזרה איך להפעיל את הbluetoot תודה מראש

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. שלום לכולם. ברצוני לשדרג את המפרט הקיים שלי למשחקים. המפרט הקיים: Intel G620 GIGABYTE GA-H61-S2V-B3 4GB DDR3 1333 Seasonic 430W אני רוצה לשחק בכל המשחקים החדשים. כגון MASS EFFECT 3, BATTLEFIELD 3, DIRT 3. המסך שלי הוא 22" 1920X1200. תקציב השדרוג הסופי הוא 2000 שח. בניתי על ה6950 ו מעבד 2500 אך לא בטוח שהספק שלי יסחב.

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג מאלפיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? '' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מפרט בתקציב כזה כמובן לא מיועד למשחקים כבדים, השימושים הם בסיסייים: צפיה בסרטים, שירים, גלישה. הדבר העיקרי שיעמיס זה מולטי-טסקינג, אני בדרך כלל עובד עם הרבה חלונות במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בצורב, ואין צורך בHD של טרה, אפשר עם שטח אחסון מינימלי מכיוון שכונן נוסף יילקח ממחשב אחר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)…

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  25. Started by LRa,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לידידה שלי. מסך 15-16, לא חייב להיות מאוד קל, חזק יחסית(שיחזיק לאורך זמן למרות שהיא רק רואה סרטים, גולשת וכותבת מסמכים). תקציב 4-5 אלף.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.