עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב אז ככה המחשב הקים שלי עושה בעיות ואני ינסה למכור אותו בקרוב וצריך תחליף חשבתי בהתחלה על מיני מאק אבל בארץ זה מאוד יקר יחסית למה שהוא נותן במיוחד הדגם שרציתי (וכן אני יודע שמיני מאק לא מתאים למשחקים כבדים ) בכל מקרה אני רוצה לבנות מחשב קטן אבל שעדין יוכל להריץ משחקים כמובן רכיבים שלא מיצרים המון חום וצורכים טונות חשמל וניראה עם אפשר לדחוף הכל למארז קטן -לא מצפה לגודל של מיני מאק אבל כמה שיותר קטן לא משנה לי AMD או אינטל ולא משנה לי הנווידה או AMD בכרטיסי מסך

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן, חבר שלי רוצה לקנות מחשב אז אני פה בשמו התקציב : 3500 שקל ( בבקשה לא לעבור את התקציב ), לא צריך ציוד הקיפי. יעוד: משחקים ועריכה גרפית הוא משתמש במשחק 19 אינץ. תודה לעוזרים. * לגבי ירידת המחירים של כרטיסי המסך, יש השערה מתי זה אמור לקרות ? הוא יקנה את המחשב בעוד כחודש - עד אז אתם מעמינים שהירידה תהיה גם בישראל ?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by Shayb25,

שלום, אני מחפש מחשב קל ופשוט בגודל 11.6" יש לו 2 מטרות: Office אינטרנט תקציב עד 2500 שקל אין דרישות לביצועים או רכיבים שיהיה כמה שיותר קל, עדיף 1 קג, ושיהיה מסוגל לעמוד בהרצת office ודפדפן. מצטער שזה לא בפורמט הנכון, אני רושם מהטלפון. ואני מוכן לחכות עד אמצע סוף דצמבר אם יש טעם

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by יניב51,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש. השימושים שלו הם דיי כלליים, אינטרט, קצת משחקים ( לא כבדים כמובן ), והמחשב כניראה יהיה איתי בבסיס. מעדיף לקנות משהו דיי חזק שגם בבית יוכלו להשתמש בו בכיף ( לא יזיק עוד אחד ), ובגלל זה מעדיף להשקיע קצת. מכיוון שבמחשבים ניידים אני לא כ"כ מבין, קצת התייעצות לא תזיק יש לי אפשרות להביא מחשב מסוני HK, הינה האתר שלהם: http://www.sonystyle.com.hk/ss/product/vaio/index_e.jsp יש את המחשב הזה: http://www.sonystyle.com.hk/ss/product/vaio/vpcf115fg_e.jsp שסה"כ ניראה סבבה. האפשרות השניה היא לקנות בארץ, ודגם שניראה מעניין זהו ה HP 2130EJ: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8368&perur=2&t=1&c=320 איזה מהם עדיף? אגב, 11500 HKD הם בערך …

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by ozi123,

אם אפשר לארגן לי הצעות גם מהבלאק פריידי או סייבר מאנדיי או מה שלא יהיה... השימושים שלו בעיקר לאינטרנט , צפייה בסרטים, סרטונים וכו...שיהיה חיבורי HDMI וכו... אפשרי גם לקנות מאילת ככה שזה גם יהיה מחיר טוב...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שינסה לעזור (: קניתי לא מזמן מחשב חדש מבית lenovo. במחשב יש כרטיס מסך חזק יחסית של nvidia 860m gtx אבל הוא לא מסוגל להריץ משחקים כמו פיפא למשל (שרץ באופן חלק במחשבים ניידים חלשים בהרבה) . אני חושב שהבעיה היא שהמחשב פשוט לא מצליח להעביר בין הכרטיס מסך integrated של intel לכרטיס מסך של Nvidia. ניסיתי לשחק בהגדרות של nvidia control pannel שמתי שהכרטיס ברירת מחדל יהיה הכרטיס החזק וגם שהמחשב יעדיף ביצועים על פני "חסכון אנרגיה" ועדין המחשב לא מסוגל להריץ משחקים פשוטים מאוד כמו פיפא (אפילו ניסיתי להריץ בליפ ובלופ למי שמכיר והמחשב פשוט לא מסוגל לעשות זאת!!). - המחשב נשלח למעבדה של lenovo שנקראת cpm וכתוב שכל החומרה במחשב תקינה... אני מרגיש קצת מרומה…

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by ItayBm,

שלום זה המפרט שאני עומד לקנות INTEL CORE 2 DUO E2140 1.6GHZ 800MHZ 1MB 64BIT LGA775 BOX GIGABYTE GA-P31-S3L (S775) INTEL P31 SOUND LAN SATA SAMSUNG ORIGINAL DDR2 1GB 667MHZ CL5 LG GSA H62N SEAGATE ST3250620AS 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda 7200.10 GYGABITE GV-RX24T256HP ATI RADEON HD2400XT 256MB DDR3 PCI-E HDTV וכמו שאפשר לראות,אין לי מארז וספק.. אני מתכנן OC גדול למעבד,לאזור ה2.8 לפחות[בקירור סטוק],לכן חשוב לי ספק טוב איזה מארז וספק משתלים במחיר כולל של 400 ש"ח?תודה!

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by HAIM511,

ואם תמליצו לי על חברה זה יהיה מעולה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by yakir4u,

מה התקציב המקסימאלי? 700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רק מעבד…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by dvirl,

שלום זקוק בבקשה למפרט מחשב עד 6000 ש"ח מיועד בעיקר למשחקים (אני לא גיימר רציני שזקוק לשחק ברזולוצייה הכי גבוהה ועם anti ailasing וכו... אבל מעוניין במחשב שיריץ את רוב המשחקים החדשים - בעיקר משחקי גוף ראשון בשנתיים שלש הקרובות ) בנוסף אני מעוניין לנצל את המחשב לעריכת ווידאו . אני לא זקוק לציוד הקייפי , ולא לצורב DVD אנא המליצו במידת האפשר על מסך LCD אשר מנסיון אישי עובד עם משחקים ולא רק ברזולוציה הטבעית שלו (במידה וקקית חיה כזו) תודה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  11. חבר שלי מחפש מחשב כולל מסך וציוד היקפי שיריץ משחקי אסטרטגיה בעיקר חדשים וישמש כמחשב בשביל עבודות לבית ספר.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  12. אני שוקל לקנות מחשב HP עם מעבד AMD Turion X2 RM-74 Dual-Core Mobile Processor במהירות של 2.2 השאלה איך המעבד הזה בהשוואה לIntel P8400 או P8600 במהירות 2.2 ו2.4 בהתאמה. אני לא שואל בהשוואה של אינטל AMD אלא בקטע של יכולת עבודה האם זהה.? זה המפרטהמלא של המחשב: AMD Turion X2 RM-74 Dual-Core Mobile Processor 2.20GHz Processor 4096MB DDR2 System Memory (2 Dimm) Max supported = 8192MB 1MB L2 Cache Hard Drive and Multimedia Drives: 500GB (5400RPM) Hard Drive (SATA) LightScribe Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Audio, Video and Graphics: SRS Premium Sound ATI Radeon HD 3200 Graphics RS780M with up to 1918MB total graphics memory Connectivity: Integr…

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by Lahad,

שלום, אני מחפש מחשב פשוט,לעבודה שוטפת של כתיבה במחשב,גלישה באינטרנט ועבודה משרדית רגילה התקציב הוא עד 2500 ש"ח הצעה שקבלתי מחברה היא כזו, אשמח אם תביעו את דעתכם עליה ומקביל תתנו מפרט עם הצעה שלכם. תודה מעבד אינטל מקורי פנטיום 775 ליבה כפולה מהירות2500 Mhz לוח אם לפנטיום 775של חברת Gigabyte כרטיס מסך גרפי תלת מימד INTEL P31 משולב בלוח אם זיכרון 2GBמסוגDDRII 800mhz של חברת קינגסטון דיסק קשיח WD 320 GB SATA2 7200 צורבDVD DVDRW X22 פאנל שחור של חברת סמסונג כרטיס קול 6 ערוצים מובנה בלוח אם כרטיס רשת 10/100 RealTek (הכנה לאינטרנט מהיר) מארז כסוף-שחור מהודר לפנטיום 4 אחריות למחשב 12 חודשים (חומרה בלבד) תודה

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by Cupid Me,

היי חברים צריך את עזרתכם למחשב HTPC שמיועד לסרטי HD בגדול חשבתי על מעבד AMD A6, מארז HTPC, ארבע גיגה זיכרון ודיסק קשיח רגיל בנפח מינימלי שמקובל היום 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by PipeDreamer,

שלום לכולם המחשב שלי חוגג עוד מעט 4, הוא מקרטע מאוד בזמן האחרון, והייתי רוצה לדעת כמה בערך אמור לעלות מחשב לצרכים שלי. אז זה מה שאני עושה עם המחשב: גלישה באינטרנט/מסנג'ר/הורדות ממושכות/עבודה עם תוכנות הקלטה/עריכה/שמיעת מוזיקה/צפייה בסרטים/הופעות. משחקים כמעט כמעט ולא, ואם כן אז מנג'ר מה שדורש זכרון ולא כרטיס מסך. בקיצור, אני צריך מחשב שיתן לי יכולת עבודה מהירה, יציבות (בניגוד למחשב שלי שאוהב להתקע/לסגור את עצמו בממוצע פעמיים ביום) ובלי איזה כרטיס מסך מפוצץ שיתאים למשחקים הכי חדשים, כי אני פשוט לא משחק בהם. בנוסף לגבי הכרטיס קול אני לא בטוח. אני רוצה איכות סאונד טובה, אבל אני הולך לחבר מערכת סטריאו למחשב. השאלה היא אם אני עדיין אצטרך כרטיס קול טוב או שהמערכת תפצה על זה. בכ…

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  16. שלום לכולם אני מחפש כונן+ מסך , השימוש העיקרי הוא עבודה עם תוכנות גרפיקה כבדות. חובה - מסך חד לעבודה עם צבעים חדים ועמוקים. תקציב: עד 6500 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. להלן הפרטים ע"פ חוקי הפורום: התקציב המקסימאלי - 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? – לא משנה לי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? – כמה מאות מה שימושי המחשב - גלישה, הורדת תכני HD וצפיה בהם במסך מחשב, עבודה עם אופיס. אין צורך בציוד הקפי חשוב שיהיה שקט בסולם של 1 עד 10 אז שיהיה 3 לא מתוכנן אוברקלוק לא צריך לכלול מערכת הפעלה/אופיס עדיף הרכבת מחשב בחנות. גר בקריות (KSP למשל) האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB3 נראה לי חשוב. כמוכן, שיהיה אפשר לחבר 2 HD של SATA ואחד של IDE (מהמחשב הישן) האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? – שלילי תודה מראש לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  18. כאן מדובר בנייד של דל רציתי לדעת איך הוא : http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1182&catId= במידה ולא, אני צריך ב2500 מחשב נייד לשימושי אופיס ואינטרנט. ניתן לחרוג עד 150 ש"ח. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by 000haim,

שלום לכם, שמי חיים אני עומד לרכוש את המחשב הנייד מסוג VOSTRO 3500 אך רציתי לדעת אם אתם ממליצים לי לרכוש במקומו את הדגם VOSTRO 3700. אין לי בעיה של משקל רק שיהיה מחשב מהיר וללא בעיות בעתיד. הבעיה שלי כרגע היא לבחור איזה דגם יותר מוצלח והיכן בדיוק לרכוש את המחשב( איזו חנות הכי אמינה גם מבחינת האחריות ) ואיזה מפרט הוא הטוב ביותר מבינהם. אני גם מעוניין במערכת ההפעלה הכי נוחה שיש כי אני כבר רגיל לעבוד עם WIN XP. אשמח לקבל מכם תגובות על הקישורים האלו, תודה מראש. חיים. קישור 4 מתייחס לדגם של ה- VOSTRO 3700. תודה רבה. קישור 1: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-520m.htm קישור 2: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2923 קישור 3: http://www.pc365.co…

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  20. Started by Rbix,

אשמח לקבל חוות דעת על Dell New Inspiron 14 5000 5447. http://ksp.co.il/?uin=25791 אשמח בעיקר לדגשים על מסך, זמן סוללה, ביצועים והפעלת משחקים קלים. תודה

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by L1ght,

צונזרה ההודעה, אין קניה ומכירה בפורום

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  22. * את המעבד+לוח+כ.מסך+זיכרון אני מביא מארה"ב אם זה משנה משהו * גיגה זיכרון: PDP Patriot PDC1G3200+XBLK לוח: K8N Neo4 Platinum מעבד: 939 3000+/3200+ (עוד לא החלטי - תלוי במחיר בעוד חודש כאשר אקנה) כ. מסך: 6600GT (לצערי הרב 6800 בPCIE עולה המון!) צורב DVD: Nec 3520A עוד כונן DVD לקריאה בלבד, וHD 120GB. +פלופי (אולי) נדמה לי שזהו. אם שכחתי משהו אז תודיעו לי בבקשה. אני די מתלהב מהמראה של Chenbro Xpider PC61166 Screwless (שחור/כחול) אבל אין לי מושג איך זרימת האויר שלו. בנוגע לספק, אני מעונין בספק יציב ושקט. *אני בשום אופן לא רוצה חלון במארז, כך שלא אכפת לי מה הצבע של הספק. ** אני לא מתכוון לבצע OC, כך שאין צורך לקחת צריכת חשמל גבוהה יותר בחשבון.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, יש לי התלבטות בין שתי מחשבי נייד אשמח אם תעזרו לי קצת.. ה-Lenovo: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5751 מול HP: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5801 אשמח אם תגידו לי על מה אתם ממליצים ומאיזה בחינות הצרכים: גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, עבודה באופיס וכד' (סוג של מחשב משרדי). *במידה ואתם ממליצים על מחשב נייד אחר בטווח מחירים עד 3000 שקל אשמח לקישור לראות על מה מדובר.. תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אבא שלי טס לארה"ב אחרי ירידת המחירים, אז אני רוצה לנצל את ההזדמנות לקנות מחשב חדש\\לשדרג. יש לי עד 800$ להוציא. המפרט שלי כרגע הוא: amd 64 3000+ (939) x gigabyte k8nf-9 1gb DDR ram 6600gt wd 80gb 500w generic וחשבתי לעשות את הדבר הבא: או לקחת AMD 3800X2 לסוקט הזה, להוסיף 8800GTS 640MB, SEAGATE 320GB, עוד 1GB זכרון וספק[620$ סה"כ], או לקנות מחשב חדש לגמרי אני צריך הכל חוץ ממארז במידה ואתם בונים לי מחשב חדש. ד"א יש לי מסך רחב 20" ברזולוציה 1680X1050 בניתי לי משהו כזה: http://img219.imageshack.us/img219/4764/comp800nd5.png ואני אזמין את זה אחרי ירידת המחירים תודה רבה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, אני מבקש מפרט מחשב למשחקים ב2700 ש"ח. המפרט בלי ציוד היקפי! המשחקים שאני רוצה לשחק במחשב הם: call of duty hitman gta pes crysis ועוד... כתראו למטה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 לא יותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים וגם קצת עבודה ואינטרנט. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים כמו call of duty hitman ועוד.. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).זה למשחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר ל…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים