עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by PipeDreamer,

שלום לכולם המחשב שלי חוגג עוד מעט 4, הוא מקרטע מאוד בזמן האחרון, והייתי רוצה לדעת כמה בערך אמור לעלות מחשב לצרכים שלי. אז זה מה שאני עושה עם המחשב: גלישה באינטרנט/מסנג'ר/הורדות ממושכות/עבודה עם תוכנות הקלטה/עריכה/שמיעת מוזיקה/צפייה בסרטים/הופעות. משחקים כמעט כמעט ולא, ואם כן אז מנג'ר מה שדורש זכרון ולא כרטיס מסך. בקיצור, אני צריך מחשב שיתן לי יכולת עבודה מהירה, יציבות (בניגוד למחשב שלי שאוהב להתקע/לסגור את עצמו בממוצע פעמיים ביום) ובלי איזה כרטיס מסך מפוצץ שיתאים למשחקים הכי חדשים, כי אני פשוט לא משחק בהם. בנוסף לגבי הכרטיס קול אני לא בטוח. אני רוצה איכות סאונד טובה, אבל אני הולך לחבר מערכת סטריאו למחשב. השאלה היא אם אני עדיין אצטרך כרטיס קול טוב או שהמערכת תפצה על זה. בכ…

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  2. שלום לכולם אני מחפש כונן+ מסך , השימוש העיקרי הוא עבודה עם תוכנות גרפיקה כבדות. חובה - מסך חד לעבודה עם צבעים חדים ועמוקים. תקציב: עד 6500 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. להלן הפרטים ע"פ חוקי הפורום: התקציב המקסימאלי - 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? – לא משנה לי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? – כמה מאות מה שימושי המחשב - גלישה, הורדת תכני HD וצפיה בהם במסך מחשב, עבודה עם אופיס. אין צורך בציוד הקפי חשוב שיהיה שקט בסולם של 1 עד 10 אז שיהיה 3 לא מתוכנן אוברקלוק לא צריך לכלול מערכת הפעלה/אופיס עדיף הרכבת מחשב בחנות. גר בקריות (KSP למשל) האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB3 נראה לי חשוב. כמוכן, שיהיה אפשר לחבר 2 HD של SATA ואחד של IDE (מהמחשב הישן) האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? – שלילי תודה מראש לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  4. כאן מדובר בנייד של דל רציתי לדעת איך הוא : http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1182&catId= במידה ולא, אני צריך ב2500 מחשב נייד לשימושי אופיס ואינטרנט. ניתן לחרוג עד 150 ש"ח. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by 000haim,

שלום לכם, שמי חיים אני עומד לרכוש את המחשב הנייד מסוג VOSTRO 3500 אך רציתי לדעת אם אתם ממליצים לי לרכוש במקומו את הדגם VOSTRO 3700. אין לי בעיה של משקל רק שיהיה מחשב מהיר וללא בעיות בעתיד. הבעיה שלי כרגע היא לבחור איזה דגם יותר מוצלח והיכן בדיוק לרכוש את המחשב( איזו חנות הכי אמינה גם מבחינת האחריות ) ואיזה מפרט הוא הטוב ביותר מבינהם. אני גם מעוניין במערכת ההפעלה הכי נוחה שיש כי אני כבר רגיל לעבוד עם WIN XP. אשמח לקבל מכם תגובות על הקישורים האלו, תודה מראש. חיים. קישור 4 מתייחס לדגם של ה- VOSTRO 3700. תודה רבה. קישור 1: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-520m.htm קישור 2: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2923 קישור 3: http://www.pc365.co…

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  6. Started by Rbix,

אשמח לקבל חוות דעת על Dell New Inspiron 14 5000 5447. http://ksp.co.il/?uin=25791 אשמח בעיקר לדגשים על מסך, זמן סוללה, ביצועים והפעלת משחקים קלים. תודה

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by L1ght,

צונזרה ההודעה, אין קניה ומכירה בפורום

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  8. * את המעבד+לוח+כ.מסך+זיכרון אני מביא מארה"ב אם זה משנה משהו * גיגה זיכרון: PDP Patriot PDC1G3200+XBLK לוח: K8N Neo4 Platinum מעבד: 939 3000+/3200+ (עוד לא החלטי - תלוי במחיר בעוד חודש כאשר אקנה) כ. מסך: 6600GT (לצערי הרב 6800 בPCIE עולה המון!) צורב DVD: Nec 3520A עוד כונן DVD לקריאה בלבד, וHD 120GB. +פלופי (אולי) נדמה לי שזהו. אם שכחתי משהו אז תודיעו לי בבקשה. אני די מתלהב מהמראה של Chenbro Xpider PC61166 Screwless (שחור/כחול) אבל אין לי מושג איך זרימת האויר שלו. בנוגע לספק, אני מעונין בספק יציב ושקט. *אני בשום אופן לא רוצה חלון במארז, כך שלא אכפת לי מה הצבע של הספק. ** אני לא מתכוון לבצע OC, כך שאין צורך לקחת צריכת חשמל גבוהה יותר בחשבון.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, יש לי התלבטות בין שתי מחשבי נייד אשמח אם תעזרו לי קצת.. ה-Lenovo: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5751 מול HP: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5801 אשמח אם תגידו לי על מה אתם ממליצים ומאיזה בחינות הצרכים: גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, עבודה באופיס וכד' (סוג של מחשב משרדי). *במידה ואתם ממליצים על מחשב נייד אחר בטווח מחירים עד 3000 שקל אשמח לקישור לראות על מה מדובר.. תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אבא שלי טס לארה"ב אחרי ירידת המחירים, אז אני רוצה לנצל את ההזדמנות לקנות מחשב חדש\\לשדרג. יש לי עד 800$ להוציא. המפרט שלי כרגע הוא: amd 64 3000+ (939) x gigabyte k8nf-9 1gb DDR ram 6600gt wd 80gb 500w generic וחשבתי לעשות את הדבר הבא: או לקחת AMD 3800X2 לסוקט הזה, להוסיף 8800GTS 640MB, SEAGATE 320GB, עוד 1GB זכרון וספק[620$ סה"כ], או לקנות מחשב חדש לגמרי אני צריך הכל חוץ ממארז במידה ואתם בונים לי מחשב חדש. ד"א יש לי מסך רחב 20" ברזולוציה 1680X1050 בניתי לי משהו כזה: http://img219.imageshack.us/img219/4764/comp800nd5.png ואני אזמין את זה אחרי ירידת המחירים תודה רבה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, אני מבקש מפרט מחשב למשחקים ב2700 ש"ח. המפרט בלי ציוד היקפי! המשחקים שאני רוצה לשחק במחשב הם: call of duty hitman gta pes crysis ועוד... כתראו למטה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 לא יותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים וגם קצת עבודה ואינטרנט. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים כמו call of duty hitman ועוד.. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).זה למשחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר ל…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Intel Pentium 4 2.6Ghz 800Mhz 512K Box 1,539 GIGABYTE GA-8IK1100 - 875P 930 Mushkin 256MB PC3500 941 WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 642 Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128MB 2,599 VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 160 3R SYSTEM AIR Cyber Blue 437 ש"ח כל שאר קיים אצלי ואינו זקוק להחלפה נו אז מה דעתכם???

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מבקש המלצה למחשב נייד לעבודות משרדיות כלליות, הכי הרבה מחשב שניתן לקבל בסכום כזה, קניה מהארץ. קיימת גם אפשרות לרכישה בגרמניה אבל אני לא בטוח כמה זה עוזר. אני מניח שדרישה חשובה היא אמינות.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  14. Started by Googleness,

שאלון: שלום לכולם, נפל לי סכום כסף בלתי מתוכנן וזה די מתאים כי אני צריך מחשב למשרד חדש שפתחתי. כרגע יש לי מחשב די טוב שאני מרוצה ממנו עם חלקים לא רעים בכלל ובנוסף שידרגתי לא מזמן את הציוד ההיקפי שלו + מסך המחשב. לכן נפלה לי המחשבה לשדרג את המחשב האישי שלי במספר רכיבים חדשים עם טכנולוגיות חדשות שיאפשרו לי בעתיד המאוד רחוק לשדרג ומצד שני לקצור מתוכו את החלקים הישנים ולהצמיד אותם לרכיבים פשוטים יותר כדי להרכיב לי מחשב למשרד. זה המפרט שלי היום: OS: Windows 8.1 Pro 64bit CPU: Intel Core i5 2500K Motherboard: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 Internal Memory: G.Skill Sniper 4X4GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Kit Graphic Card: MSI GTX750Ti Twin Frozr OC 2GB DVD Multi Drive: LG GH24NS BT Dongl…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום אני צריך תעזרה שלך בנוגע למפרט של מחשב עכשיו המפרט הוא כזה: מעבד- core 2 quad q8200 לוח אם- intel g35 eva core זכרון- kingsotn 2GB כרטיס מסך - GEFORCE 9500GT 1GB דיסק קשיח - 320 ספק- 450w הכל ביחד: 2500 המחשב מיועד למשחקים חזקים (GTA 4, 2K9...) וגם סתם לאינטרנט וזה.. ממה שראיתי באתר ה4 ליבות באמת לא משנה כלום כיום ועדיף את ה2 ליבות E8400. אז וכרטיס מסך אני הבנתי ש9500 לא משהו ועדיף את ה9600 או ה9800 ככה שהמחשב יגגיע לסביבות ה3000 שקל ואין לי תקציב לזה... אז תגידו מה שאתם חושבים מה אפשר לשנות, אם כדאי מעבד פחות טוב וכרטיס מסך יותר טוב, אם יש איזה רכיב בערך באותו סכום שיותר טוב מהרכיב שבמפרט???

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by dor2911,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה משרדית בגודל 14 ומעלה, ראיתי את המחשב הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=dizingof&uin=9809 יש לו מפרט די טוב ומחיר נמוך מאוד יחסית, האם שווה לקנות או שיש איתו בעיות ידועות? יש לכם אולי המלצה למחשב אחר עד 3000 שקל? תודה, דור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אז ככה, אני מכיר אותם כבר הרבה זמן ואף פעם לא ראיתי בהם אופציה לאחרונה חבר אמר לי שהוא מפנה לשם אנשים כי הם זולים ועושים את העבודה טוב עם הדיוטים, כלומר גם נחסך ממנו כאב הראש וגם אייבורי בסדר יצא לי בסו"ש לפני כמה זמן לראות מודעה שלהם, המחירים שם לא יאומנו (בעיניי לפחות) מחשב קומפלט עם מסך 17" ב3000 ש"ח?! וכרטיס מסך לא מובנה ולוח של MSI או ASUS... מחיר מדהים לכל הדעות אבל חייב להיות כאן משהו לא בסדר אחרת כולם היו מציעים כזה מחיר... 1400ש"ח למחשב קומפלט עם מעבד סלרון .... ואותו מפרט של חלקים, כלומר על פניו איכותי.... כיוון שאני יודע שיש פה כל מיני אנשים רציניים, מבינים ושעובדים בענף אני שואל אתכם, איך זה ייתכן? האם אייבורי באמת כל כך טובים או שיש כאן איזה פוילשטיק?! …

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד,המחשב מיודע לאמא שלי ולא לי ובגלל שאין לי מושג במחשבים ניידים אני צריך את העזרה שלכם.התקציב עומד על 2650 ש"ח גג המחשב הוא לשימוש כללי סרטים,אינטרנט וכו'.אמא שלי לא צריכה משהו מטורף שיריץ משחקים חדשים אבל גם לא משהו חלש מידי.אורך הסוללה לא הכי כריטי כי המחשב ישומש רובו בבית.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  19. אהלן אני מחפש מחשב נייד * מטרות המחשב? לצורכי לימודים בעיקר * גודל המסך? 11.6 * משקל רצוי? ... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? lenovo זו חברה ששמעתי עליה דברים טובים, אבל אני לא מקובע אני יודע שהמחיר מאד גבוה יחסית למחשב שאני צריך, אבל זה בשביל לא להגביל את עצמי. כי אני לא רוצה מחשב קטן שכל שניה יתקע תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכם. המטרה שלי היא להרכיב מחשב שיוכל להריץ תוכנות שדורשות זכרון ומשאבים רבים ויעבוד בצורה המהירה ביותר. אני רוצה שתהיה לי אפשרות להריץ לדוגמא Visual Studio 2005 נוסף ל Photoshop תוכנות נוספות ואף תוכנות שיתוף בבת אחת כן שהם יעבדו בקצב מאוד מהיר. כעיקרון אני צריך מחשב "סוס". עכשיו התקציב שרשמתי פה הוא 3000 אבל אני מבקש שאם אתם רואים משהו שהוא פשוט מתבקש אל תהססו ותכתבו אותו גם במידה והתקציב יחרוג ויגיע ל 3600. עכשיו אני לא אידיוט, ואני בעיקר רוצה את חוות דעתם של המומחים פה. אני כמובן לא דורש מחשב עם הכל ב 3000 שקל. כרגע יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 pro אני לא ממש מעוניין להחליף אותו כי אני לא זקוק למחשב בשביל משחקים ולכן אני אסתפק בו ולכן אני צריך לוחם אם שתומך ב A…

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by DMS,

למשחקים בעיקר, להשתדל לא לחרוג בבקשה אני יודע שזה קשה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  22. Started by offer24,

שלום לכולם.יש לי לינובו N100 C2D 1.66 עם ג'יגה זיכרון.המחשב מאוד איטי והוא לאחר פירמוט..חשבתי שאולי הוא מתחמם יתר על המידה.הטמפ' של הליבות היא 48 מעלות בערך..האם זה נורמלי?ניסיתי את כל האופציות כולל הסרת רוגלות וקבצים זדוניים..(אני מקווה שאני שואל במקום הנכון..)

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by nirzx,

אני מתכוון לקנות את asus g73jh השאלה שלי היא האם לקנות את ה asus g73jh-a2 1600$ או את ASUS G73JH-RBBX05 - 1200$ 400 דולר הבדל גדול. ההבדלים במפרט לא מפריעים לי, פשוט המחיר של ASUS G73JH-RBBX05 ממש ממש זול, האם יש הבדלים בינהם חוץ מהמפרט? (כמו התחממות, קופא, וכו') תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by strifer,

שלום אנשים צריך המלצה למחשב נייד תקציב : עד 5000 שימושים: צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ואופיס. לא למשחקים /גרפיקה. חשוב: זמן סוללה ארוך ודיסק קשיח כמה שיותר גדול עדיפות למסך קטן 12.1/13.3 במשקל של עד 2 ק"ג לא חשוב: מעבד מהיר, כרטיס מסך מתקדם מתכנן להריץ XP אז רצוי מאוד בלי מע' הפעלה / XP מותקן ואם אפשר ביקורת ספציפית על w251U של ג'יגהבייט תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, מקס פיין 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.