עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים נכון לעכשיו יש לי מחשב די ישן וטלויזיה 34 או 32 lcd ישנה של שארפ , מחובר אליה גם המחשב וגם הממיר.. והגיע הזמן סוף סוף להתחדש .. אז ככה אני עם תקציב של 10,000-12,000 גם לקנייה מחשב וגם לטלויזיה ביחד .. (חסכתי בכוחות עצמי) מה המפרט הכי טוב שאפשר להוציא ביחס לזה שאני משחק במחשב וירצה לשחק במשחקים החדשים ( gta / cod ) וכל החזקים .. ומה המסך הכי טוב שאני יכול להתאים למחשב מבהתאם לכרטיס מסך טוב .. אני צריך שהשילוב שלהם יהיה טוב ושלא יהיה איזה צוואר בקבוק או משו .. אני יודע שזה קשור לעוד גורמים , אז בשביל זה אני מבקש גם את המפרט של המחשב שיהיה מפרט מאוזן ויעיל .. ולהתאים מסך טלויזיה או מסך מחשב לפי מה שיותר כדאי עכשיו אני חושב שאם בוא נגיד אני מנצל את כל התקצי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by arkzai,

. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש,ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אך תלוי בתמורה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית ,עריכת וידאו , תכני HD זה העיקר וקצת משחקים אבל ממש לא חשוב לי שהגרפיקה תהיה ברמה גבוה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). העיקרית זה פוטושופ, אילוסטרייטור בתדירות גבוה יותר אפטר, סינמה 4D, פריימיר, פלאש 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אשמח לקבל המלצה לרמקולים זולים אך איכותיים אך לא חובה 4. האם י…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אחותי הקטנה עומדת לסגור 15 אביבים (טוב, סתוים) והוטל עלי לבחור לה מחשב חדש. המחשב ישמש לעיסוק אובססיבי בתוכנות מסרים, גלישה בלתי סופית ב-Facebook, אולי מדי פעם קמצוץ של לימודים ומשחק אחד ויחיד - SIMS 3 אין צורך בשום ציוד היקפי או במערכת הפעלה. יחובר למסך 22" ברזולוציה של 1680X1050 בעל יציאות DVI ו-VGA השקט אינו שיקול מרכזי (ממילא לא ישמעו את הרעש מבעד למוסיקה המחרישה) , נאמר 4-5 מתוך 10. לא מתוכנן OC. יש צורך בצורב כמובן, וכונן קשיח של לפחות 500gb. אין צורך בשום דבר מעבר לסטנדרט כגון כרטיס טלווזיה או יציאות מיוחדות כלשהן. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אשמח להמלצות: 1. תקציב מירבי – רצוי עד 5000 ניתן לחרוג ל- 6000 – אשמח לחסכון במידת האפשר. 2. שימוש המחשב – פוטושופ (עריכת תמונות) ושימושי אינטרנט, אופיס וכד' 3. אין צורך בציוד היקפי 4. נחמד אם יהיה שקט אבל לא קריטי. המחשב יושב בממ"ד ולא ישנים לידו 5. גודל פיזי – לא מפלצת. 6. מע' הפעלה – win10 pro ואופיס (גרסה אחרונה ומלאה) – ממשקים באנגלית עם אופציה לתמיכה בעברית כמובן. 7. גרים בבקעת אונו – אם החנות בסביבה, עדיף. אין העדפה לחנות מסויימת. (סביבה כוללת את פתח תקווה, בני ברק, רמת גן, אור יהודה, ראש העין וכד'). 8. אשמח לרכוש בזמן הקרוב (נאמר בחודש הקרוב) 9. חיבורים – מבחר גדול של…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? התקציב גמיש לכאן ולכאן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב גמיש לכאן ולכאן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפייה בקבצי וידאו (כולל 720p/1080p) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DotA 2, LoL, WoW, TERA, Elder Scrolls Online, משחקי תפקידים, משחקי אסטרטגיה, מעט משחקי פעולה מגוף ראשון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מתלבט בין שתי מחשבים לשימוש בייתי סרטים מוזיקה ומשחקים על גרפיקה נחמדה http://ksp.co.il/?cardfull=1 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd קצת משחקים מוזיקה סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות בינוניות 3. הא…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by א.ב. גימל,

שלום יש לי כיום מחשב ישן עם המפרט הבא: - מעבד E8400 עם קירור Arctic-Cooling Alpine 7 Pro - לוח אם gigabyte EP43-DS3L - זכרון של 4GB - כרטיס מסך Geforce 550TI - כונן קשיח SSD 256MB Samsung 840 (ו- HDD נוספים לנתונים/סרטים ...) - מארז Thermaltake Bach VX - ספק כח Thermaltake TR2 RX 500W - מסך Dell 2414 ברזולוצייה 1920x1080 אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד חצי שנה, ובינתיים שוקל לשדרג את הקיים. האם החלפת המעבד מ- E8400 ל- Q9550 (כ- 200 ש"ח) משתלמת ? האם יהיה שיפור בביצועי המחשב (עם המעבד המשודרג) במשחקים לדוג' skyrim ומשחקים חדשים יותר? כרגע אני משחק בהגדרות בינוניות-נמוכות, והמחשב מרגיש חנוק.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by smeagol,

שלום לכולם ! היום קיבלתי הפתעה מאוד מאוד נעימה . הפיקדון האישי של הצבא נכנס לי אחרי שעברו 5 שנים שלא נגעתי בכסף. אז עלו לי הרבה רעיונות וכמובן איך לא , מחשב חדש ...משהו רציני ! התקציב נע באיזור ה- 9000 שקל ! אני עובד בתלת מימד ותוכנות גרפיות נוספות כמו פוטושופ וכדומה . אני מחפש משהו רציני שיצליח לסחוב רינדורים עצבניים אם טונות של פוליגונים , טקסטורות וכדומה . האמת , שאני אישית לא מבין כל כך גדול בחומרה ובטח אנשים עשו מחקרים או קנו מחשבים לאחרונה והייתי מאוד שמח לשמוע דעות או רעיונות למפרט מלא או חלקים . קיבלתי מפורום אחר רעיון למפרט הזה : מעבד - Intel Q6600, מעבד מרובע-ליבה (2.4Ghz, ניתן לבצע OC ל2.66 שייתן לך למעשה QX6700). לוח אם - nForce 650i SLI (טוב ל-…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by eranir,

מעוניין לקנות מחשב + מסך 24". שימושים: שימוש משרדי רגיל, תכנות (בעיקר על Visual Studio ו-Matlab), קצת (ואולי בהמשך יותר) וירטואליזציה (vmware, virtual box), סרטים, וממש מעט משחקים. לכל שימוש שהוא אציין שאיני פריק של ביצועים, לא יקרה כלום אם משהו יקח עוד כמה מילי. הדבר שהכי חשוב לי בכל מקרה הוא השקט של המחשב (ולכן גם הבחירה של המארז). ניסיתי להתייעץ בשבועיים האחרונים בנוגע לרכיבים ספציפיים בפורומים השונים פה, ולצערי לא קיבלתי תשובות לכל השאלות. הפורום הזה נוטה להיות יותר פעיל, אז אני מקווה להצלחה גבוהה יותר. בכל מקרה, התקציב הוא לא קשיח לשום כיוון, ומהווה פשוט את ההערכה הנוכחית של מה שבניתי. לא אכפת לי לחרוג, בטח שלא אכפת לי לשלם פחות. אני אתחיל מהמסך - כרגע האופציה המוביל…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by RON.M,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לשימושים בסיסיים בעיקר וורד ואקסל. חשוב לי מאוד מסך בגודל כ- 15 אינץ, מחשב חזק ויציב ואמין אשמח להמלצות רון

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. מה דעתכם על המפרט הבא מחנות בעיר לא מאינטרנט פריט מחיר בשקלים כולל מע"מ דגם מעבד Core 2 Quad Q6600 Int 1380 לוח אם P5KV Asus 730 זיכרון פנימי DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Corsair 360 דיסק קשיח 500GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD5000 - 3Y Warranty 650 צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 200 כרטיס מסך nVIDIA GeForce 8800GT 1GB PCIe Sparkle 1400 כרטיס קול 0 Onboard - מובנה על לוח האם מארז TT 520w tower 450 כרטיס ווידאו\טלוויזה PRV 3000 550 סה"כ ¤ 5,720

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by itzik-bs,

שלום רב אני מעוניין במחשב חדש. הצרכיים שלי מסתכמים באינרנט ומשחקי מחשב של הילדים - אשר אינם זקוקים לגרפיקה\מעבד מדהימים (סה"כ משתמשים בלומדות לגיל הרך): שאלתי מה תמליצו בין האופציות ולמה (איזון בין איכויות\מחיר) : 1. לוח עם כרטיס מסך OB (חשבתי על ASUS P4S533) 2. לוח ASUS P4S8-X-X ועם כרטיס מסך MX400 ASUS 3. אולי אופציה אחרת אשמח אם תמליצו על חנות\אתר שאפשר לסמוך עליהם ולקנות דרכם. זכרו שהצרכים שלי בסיסים , והעיקר מחיר נמוך. מעבר ללוח ולכ. מסך, בכוונתי להוסיף כדלקמן: זכרון 256 DDR, צורב LITEON, מקלדת+עכבר אופטי של מיקרוסופט, מודם V92, מעבד אינטל 1.8G הערה: אני נעול על מעבד INTEL (אני יודע שכאן בד"כ אוהבים יותר את ה AMD)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. היי, בניתי מפרט למחשב בהתבסס על מפרט חזק לגיימינג כולל ציוד הקפי מהמפרטים המומלצים באתר. בדקתי את המפרט במספר חנויות שקראתי המלצות עליהן פה בפורום וב TMS יצא לי הכי זול. אשמח אם תעזרו לי לשפר את המפרט בהתאם לצרכים שלי, כי בסך הכל אני ממש לא מעודכן בשוק בשנים האחרונות (עברו בערך 5 שנים מאז שקניתי את המחשב הקודם) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה500 ש"ח אם משהו באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, צפיה בסרטים/סדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים העתידיים לצאת call of duty, saints row וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by none77,

שלום ניתן לחרוג עד 5500 * גודל המסך?17.3" רצוי מאט האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)לא משנה ssd אם נכנס בתקציב * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. המחשב מיועד למשחקים מעדיף מעבד יותר חזק מה-amd xp 2500 יש מצב גם לצורב די וי די? בלי מסך אמור להחזיק אותי שנתיים שלוש לא מתכנן OC תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 (אפשר לחרוג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, שיעבוד כמו שצריך עם משקפי VR (ריפט S) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור תל אביב / ירושלים, אב…

18. שלום לכולם, אשמח להצעות/הערות/הארות בנוגע לקניית מחשב חדש. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים(1080p),המרת סרטים(ב-live, לצפייה ב-apple tv), תכנות(eclipse). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - לא כ"כ משנה, אך עדיף 15 אינטש. סוג המסך לא משנה. * רזולוציית המסך - FHD 1920x1080 ומעבר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 3.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - זמן הסוללה איננו רלוונטי(עדיף, מן הסתם, שיהיה כמה שיותר ארוך, אך בגדול זמן הסוללה הוא לא שיקול). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)Bluetooth? - לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD - מ-256 GB ומעלה. …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by bigkatan,

שוקל האם לקנות מחשב נייד קל עם מעבד ה core i5 3317u או לקנות מכשיר כמו transformer שהוא עונה על הדרישות שלי רק שאלת המעבד נשארת פתוחה. רציתי לדעת אם יש מקום שניתן להשוות ביניהם? בנוסף אם מישהו מתמצה ויכול חהסביר עד כמה גדול ההבדל בין core i5 3317u ל core i7 3517u ראיתי את ההבדל ביניהם בבאנצמארק אשאלה אעפה ארגיש בזה באמת?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by danielly,

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אני מעדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר קרוב ל5K אבל אם יש שיפורים משמעותיים בתוספת אני מעוניין לשמוע במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 6K אין לי אפשרות לחרוג מזה בכלל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -גיימיניג בFHD, בהגדרות משחק גבוהות, קרייסיס, מאס אפקט.. וצפייה בסרטי FHD מסך Samsung P2350 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - אני לא יודע לבצע אוברקלוק בנתיים, אבל חשבתי לעש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ראיתי את הנייד הזה Lenovo G580 MBBEBIV ורציתי לדעת מה דעתכם? * תקציב? עד 2000 ש"ח * מטרות המחשב? רוב העבודה היא משרדית. בחופשות סרטים. לא משחקים ולא עיצוב גרפי. * גודל המסך? מעל 15 אינטש והבנתי שעדיף מאט בגלל השתקפות * רזולוציית המסך? בהתאם למטרות העבודה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מספרים נפרדים. * משקל רצוי? לרוב אני עם רכב כך שמשקל פחות קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים זה די והותר כי אני במשרדים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא מזהה צורך מיוחד, אולי מקרנים יציאת וידאו פשוטה תספיק * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך קריטי * כונן אופטי? רצוי אבל לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? רצוי אבל לא ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by matan1707,

שלום! אני מעוניין בהמלצה על נייד שישמש בעיקר לאינטרנט, מדיה לימודים ותוכנות שרטוט. דרישות: מחיר: עד 5000 ש"ח מסך: 13.3 זכרון: מינימום 4 GB עם אפשרות הרחבה מעבד: i5 ומעלה כרטיס מסך : כרטיס שיוכל להריץ תוכנות שרטוט( solidwork למשל) ברמה גבוהה ובתלת מימד זכרון : ssd (כמה שיותר גדול במסגרת התקציב) סוללה : 6 עות ומעלה ( 8 תאים לפחות ) משקל : עד 2 קילו אין צורך בכונן אופטי יציאות חשובות: usb 3 , hdmi אחריות : 3 שנים בינלאומית ראיתי דגם של נייד - ASUS U36SG ויש לי כמה שאלות עליו: 1.אני רוצה הלהחליך לכונן SSD (לא נמכר בארץ הדגם עם כונן כזה) ואני לא בטוח אם הדגם תומך ואם כן מה מידות הכונן, והאם זה פוגע באחריות? 2. הכרטיס מסך המיועד הוא: NVIDIA® GeForce® 610M with 1GB DDR3 VRAM האם…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by אופיר,

מטרות המחשב -אופיס, אינטרנט ומדי פעם פוטושופ גודל המסך - 13.3 משקל רצוי - סביב 1.5 קילו זמן סוללה ארוך - לפחות שעתיים יציאות מיוחדות - HDMI בלוטות - צריך גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB צורב / CD - לא צריך מצלמה - עדיף ללא רצוי מחשב דק וקומפקטי (רק בתור דוגמה - U310 של לנובו) מעדיף לקנות באילת כדי לחסוך את המע"מ (KSP)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by adir123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג עד לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V BF 4 FIFA 14 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920+1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Cyron,

אני צריך המלצה לדוד שלי, הוא מחפש מחשב נייד עד 6000 שקל, מישהו מכיר דגם ספציפי טוב ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים