ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, לא מצאתי דיון ייעודי עם המלצות למחשבים ניידים אז אני פותח נושא חדש התקציב יכול להיות גמיש באיזור ה4-3K ש"ח אני פשוט לא כל כך מבין בעולם המחשבים הניידים תרגישו חופשי להציע מעל\מתחת לתקציב אם אתם חושבים שיש שינוי משמעותי וזה שווה או להפך שאין צורך וחבל על הכסף * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים בינוניים (מינימום FSX ),סרטים 1080p HD * גודל המסך? לא רלוונטי * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי, זמן ממוצע... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? …
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הדברים שאני חייב במחשב: 8GB זיכרון 1TB דיסק קשיח מארז נורמלי ולא פלסטיק זול (עדיף גם שקט) ומעבד מהיר מה שכן אני לא יודע אם לרדת בכרטיס מסך ל 6870 או להשאר עם ה 560TI המסך שלי הוא DELL 24 ברזולוציה FHD זה מה שהצלחתי להרכיב: אשמח לחוות דעת..... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪450 מארז: Fractal Design ARC Mid Tower כמות: 1 - מחיר: ₪416 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד…
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, בקרוב צריך לצאת Asus (ROG) G75 ואני שוקל לקנות אותו. העניין הוא שהרבה אתרים בחו"ל טוענים שהוא לא הולך להיות חזק יחסית לדגמים הקודמים (ביחס לתקופה שלהם).- זאת למרות שאין אף מידע סופי בנוגע למפרט שלו. מה שכן יודעים, זה שיהיה לו מעבד מסוג חדש שנקרא Ivy Bridge- אני לא מבין במעבדים יותר מדי, אבל מן הסתם הוא יהיה הכי חדש בשוק.. השאלה כמה הוא יהיה טוב יותר מה I7 ? בנוגע לכרטיס מסך, אומרים שהוא יקבל את ה Nvidia 670GTX.. לפי מה שראיתי באתר של Nvidia הדגם החזק ביותר שלהם ללפטופים הוא 675... ההבדל בינהם הוא ממש משמעותי? אמור לצאת דגם יותר מתקדם בקרוב ? אולי 680 ללפטופים? ובקיצור.. ממה שאתם כן יודעים, לדעתכם הוא שווה את הציפיה? או שאני צריך להסתכל לכיוונים אחרים..? או או…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להתחדש בלפטופ גיימינג חדש ואני מתלבט בין שניים עיקריים, שבלי ספק נחשבים לבין המובילים בתחומם. הראשון הוא: alienware m17x r3 מפרט: 17.3-inch glossy "edge to edge" full HD display (1920x1080 resolution) Windows 7 Home Premium 64-bitIntel Core i7-2720QM quad-core processor (2.2~3.3GHz Turbo Boost, 6MB cache, 45W TDP)Intel HM67 chipsetAMD Radeon HD 6970M w/ 2GB GDDR5 dedicated video memory8GB DDR3-1333 (4x 2GB; supports up to 16GB - 4x 4GB)1.5TB RAID 0 hard drive array (2x 750GB 7200RPM; Seagate ST9750420AS)Intel Centrino Ultimate-N 6300 AGN wireless network adapterInternal Bluetooth 3.0 wirelessIntegrated 720p webcamSlot-load Blu-ray reader/DVD burner …
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מצב נוכחי: כרטיס מסך 3850HD מעבד Intel® Pentium® Dual Core CPU 2.80GHz לוח אם: G41MT-S2PT זיכרון: 2GB Ram DDR3 ספק כח: TR2 420W אני רוצה לשדרג את המפרט של המחשב על מנת שאוכל להריץ משחקים כגון: Diablo 3, Mass Effect 3 ו Prototype 3 לשם כך אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל : Gigabyte HD6570 (GV-R657OC-1GI) PCI-e 1024MB DDR3 Retail Video Card השאלה האם המחשב שלי יצליח להחזיק את הכרטיס מסך הזה? ואיזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של עד 500 שקל שאלה נוספת: האם הכרטיס זיכרון הזה: Kingstone HyperX 4GB 1600Mhz DDR3 יתאים למפרט וישפר ביצועים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימוש יום-יומי (סרטים, מוזיקה, אינטרנט וכו') * גודל המסך? 15" * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיהיה סביר לפחות * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן טוב עוד כמה דברים, התקציב הוא 2,500-3,000 אם אפשר להכניס גם מערכת הפעלה בתקציב מה טוב. למרות שזה נשמע לא חשוב, אני אשמח שהדגם יהיה יפה ושיהיו בו פיצ'רים נחמדים (ואם אפשר גם לתאר מה אותם הפיצ'רים) תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד חשוב שיהיה לו לפחות 8GB זיכרון, הארדיסק לפחות 750GB עדיפות ל1TB, מעבד שווה לi5 או i7, צורב DVD, כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים, סרטים ב1080p, גודל מסך לפחות 14', Wifi, Bluetooth, יציאה HDMI, חשוב שיבוא עם Windows 7 Ultimate\Pro. לא משנה לי החברה. לגבי התקציב, אני יודע שזה יקר אבל עדיף כמה שפחות שיש בשביל מפרט כזה.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי. אני אשמח לברר מה שווי העסק הזה בימינו. Q6600 2.4ghz Gigabyte EP43-DS3L G Skill1024x2 DDR2 800mhz CL4-4-4-12 GeForce 8800 GTS 640mb Seagate baracooda 7200 320gb Blue Storm II 500w psu NZXT lexa עם 4 מאווררים. מצטער, לא הצלחתי להפטר מתגיות הסייז הארורות האלה. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב להורים לשימושים כלליים. הובע רצון גם לשימוש לא גדול במשחקים במיוחד flight simulator תודה מראש קובי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כלליים וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. flight simulator -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שבת שלום, ברצוני לשדרג כמה מחלקי המחשב. יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX470 NVIDIA, 3 כוננים קשיחים, כונן דיסקים, מעבד Q9400 של אינטל, כרטיס הרחבה ל יו-אס-בי, כרטיס טלוויזיה, זיכרון 2 גיגה, לוח אם Motherboard Name Intel Pearl Creek DG31PR ברצוני לשדרג את הלוח אם, את הזיכרון ואת המעבד. אני מחפש משהו יותר חזק ממה שיש לי היום, בתקציב של עד 2500 עם נטייה ל 2700. 8 גיגה ראם (X2), מעבד יותר חזק וכמובן לוח אם שיתמוך בשידרוגים. תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 1500 ש"ח. מבחינת שימוש - עבודה משרדית, גלישה, קצת משחקים - לא משהו רציני. לא חייב ניידות או משקל נמוכים - המחשב יהיה קבוע בבית. המליצו לי על: Asus Eee PC 1015PX NetBook מאפייני מפתחתצורה : NetBook סדרה: Eee PC יציאות :VGA , USB , RJ-45 (רשת) כונן אופטי :1159לא כולל מידות גודל מסך (אינטש):10.1 אינטש משקל (ק"ג) :1.25 ק"ג נתונים טכניים סוג מעבד:Intel Atom נפח זכרון(RAM) (MB) :1024 MB סוג הזכרון :DDR3 דיסק קשיח (GB) :250 GB מצלמת רשת :כולל סוג מסך:WSVGA רשת אלחוטית :802.11g , 802.11b , 802.11n Bluetooth :כולל דגם מעבד:N570 מה דעתכם? תודה, רם
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מעבד חדש Core i5 -2450M במהירות 2.1GHz זיכרון מהיר 2GB DDR3 דיסק קשיח בנפח 320GB כרטיס מסך NVIDIA N12M-GS DDR3 1G מסך LED HD ברזלוציית 1366X768 מצלמת אינטרנט מובנית יציאת HDMI לחיבור לפלזמה או מסך LCD תקשורת אלחוטית WIFI בתקן N המהיר קורא כרטיסי זיכרון של מצלמות ללא מערכת הפעלה 15.6 2,444 ₪ שנה אחריות בינלאומית ע"י Lenovo כולל שירות שליחים עד בית הלקוח
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב , אני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת שיש לי (מפרט פה בצד ימין) בתקציב מקסימלי של עד 2500 . השימוש העיקרי הוא משחקים כגון ARKHAM CITY וSKYRIM והמשני הוא תכנות. לפי דעתי הרכיבים היחידים שדורשים שדרוג הם לוח האם, המעבד(דרוש גם קירור) והזיכרון . אני לא כל כך מעודכן אבל אם RSM עדיין נחשבים למומלצים כאן אז אני מעדיף דרכם אלא אם יש לכם המלצה אחרת לחנות אמינה באזור המרכז. לעזרתכם וייעוצכם אודה
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
טוב קצת מסובך אבל אני יסביר יש: כרטיס מסך 6870, ספק Antec ED500W, WD 500G, SSD Intel 180G 520, מעבד I5-2500 שיוחלף ל ivy bridge 3770. (כשיצא) לכן נשאר לי לקנות לוח אם, זיכרונות ומארז שיתאימו ל ivy bridge ולשאר החלקים. (לא נראה לי ששככתי משהוא). התקציב 1500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מפרט לHTPC. ההתלבטות העיקרית היא בין AMD לINTEL. תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC, תכני HD, אולי 3D בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 50 אינצ', FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?עד3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4.5Kבס"הכ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,תכניHD,משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך :HD23-24שיתאים גם לצפית טלויזיה עם כרטיס טלויזיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוך-בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
היה לי כבר שרשור בנושא, אבל הוא ישן והתקציב שודרג, אז פתחתי חדש... אני מנסה לעזור לחברה לקנות מחשב. היא בלוגרית, לא איזו חייה טכנולוגית, וצריכה בעיקר משהו שאפשר להסתובב איתו ולשבת לכתוב בבתי קפה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? לא אכפת לה גם 10'' העיקר שיהיה מה שיותר נייד * משקל רצוי? נראה לי שזה ברור כבר... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שוב, הדגש הוא על ניידות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן כשיח? לא משנה מאד * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי. למרות שאין כל כך מושג איך להתקין לה מערכת הפעלה בלי CD, אבל אני משער שנתמודד לא מכיר את השוק של נטבוקים ומחשבים זולים, אז אין לי כ"כ כי…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול מיועד למשחקים קלים כגון league of legends ו-trine 2, רוצה שאפשר יהיה להריץ diablo 3 ו-path of exile (לא משחקים כבדים)אם אפשר להריץ משחקים כבדים על הגדרות נמוכות, בונוס. מסך 22 1600X900 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש…
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן, המחשב הנייד שלי מכיל זכרון שהוא DDR3 1066MHZ כרגע 3GB, אני רוצה להרחיב ל 4GB או יותר, אבל אני מוצא רק 1333MHZ לקנייה. אם אני לא טועה הלוח אם יכול ככה או ככה לקבל עד 800 ככה שזה לא אמור להיות בעיה. מה אומרים?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
טוב אני חייל , גר באשדוד , משרת בשיזפון ליד אילת .. אני יכול בחניות שקרובות לערים שאמרתי או הזמנה באיטנרט.. השימוש שלי זה בעיקר לסרטים ומשחקים קלים כמובן שאני מעדיף מסך כמה שיותר גדול *יש לי אופציה לקנות מאתר חבר או מהסתדרות המורים * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים צפיה בסרטים hd, * גודל המסך? * משקל רצוי?לא ממש איכפת לי כי הוא ישאר בבסיס רוב הזמן * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משמעותי בשבילי אני לא הול ךלהסתובב איתו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יואסבי אוזניות הדברים הרגילים* בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח?...... לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש למטרה של הפעלת משחקי מחשב בעיקר. המשחקים שאני משחק בהם הם World of Warcraft (בקרוב יוצאת הרחבה חדשה) וכשיגיע המשיח גם דיאבלו 3. אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את שני המשחקים ברמת גרפיקה טובה כשFraps עובד ומקליט את המשחקים. אין לי צורך במקלדת, עכבר או מסך. חשוב לי שתהיה אפשרות לחבר שני מסכים אל המחשב, אחד מהם מסך טלויזיה והשני מסך רגיל. חשוב לי שיהיה אפשר לשדרג אותו בעוד כשנתיים+/- בלי בעיות. חשוב לי כניסות USB קדמיות בנוסף לאחוריות. הייתי שמח אם המחשב היה יחסית שקט (לא חובה שיהיה בית קברות, אבל שקט יחסית). אין לי שום רצון לעשות OC למחשב. התקציב עומד על איזור ה4500 שקלים. תודה רבה לכל מי שטרח לקרוא את ההודעה שלי ותודה רבה עוד יותר למי שיטרח…
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי לכולם! אני רוצה לקנות להורים שלי מחשב חדש. השימושים שלהם זה בעיקר אינטרנט, קצת עבודה משרדית, וקצת מכל דבר בעצם. כמו כן אני רוצה לקנות את המחשב עם מערכת ווינדוס חוקית למהדרין, ללא ציוד הקפי כי יש להם. האם אפשר לדחוף למחיר של כ 2000 שקלים מחשב סביר כולל מערכת הפעלה? אני מאיזור חיפה ולכן אבקש מחנות כמו KSP או רשת אחרת שקיימת הרבה זמן. תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מערכת ישנה והגיע הזמן שאני ישדרג אותה רציתי שתגידו לי מה כדאי לשדרג ומה כדאי להשאיר? הנה זאת המערכת http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2291857
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם הודעה ראשונה שלי פה בפורום אז אשמח לקבל עזרה. אז ככה: אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר ליצירה והקלטת מוזיקה (אודיו ומידי), והידע שלי בתחום המפרטים שואף לאפס. -התקציב המקסימלי הוא 4 אלף מקסימום אני ירצה אולי לחרוג ל4וחצי אלף. -שימושי המחשב כמו שאמרתי יהיו בעיקר לעבודה של אודיו ומידי, אבל גם לדברים רגילים (אינטרנט וכדומה). -תוכנות שאני הולך להשתמש בהם : קיובייס ותוכנות עריכה נוספות כנראה - שימוש די כבד. -אין צורך בציוד היקפי -אין צורך בכרטיס קול -מבחינת רעש, זה לא חייב להיות הכי שקט שיש, אבל נחמד אם לא יהיה רועש מדי, לצורך העניין 4. -מזה אובר לוק? -מערכת הפעלה כנראה ווינדוס 7. מעוניין גם בהרכבת מחשב, וגם שיכניסו לי את הכרטיס קול שיש לי עכשיו. -איז…
-
- 51 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
התקציב 3000 ₪. מעדיף לא לחסוך וגם ניתן לחרוג מעט (לא יותר מ- 1000 ₪). המחשב יחובר לממיר HD של YES המחשב יחובר לטלוויזיה HD המחשב יחובר למגבר 5.1 מהות השימוש העיקרי צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה וצפייה ישירה באינטרנט. אין צורך בציוד היקפי. על המארז להיות שוכב וויזואלי בצורה נעימה (בלי הרבה אורות) רצוי כולל שלט על המארז להיות שקט ככל האפשר (יושב בסלון) בין 1-10 מעל 7. אין העדפה לחנות מסוימת, אני גר במרכז אבל מוכן לנסוע לקחת מכל מקום. תודה רבה :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-