עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, ביצעתי שדרוג מחלונות 7 לחלונות 8. חסר לי דרייבר מסויים ואני לא יודע מהו והיכן ניתן להשיג אותו. התקנתי את הדרייברים שלנובו מציעים עבור הדגם שלי עם מערכת חלונות 8 ולא עזר. נא עזרתכם. תודה, אופיר

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by TheFatDevil,

אוקיי אני צריך מפרט עד 4K. חשוב לי המעבד ( שיהיה AMD 64 2800 ומעלה או P4 2.4 GHz ומעלה ) וחשוב לי הכרטיס מסך ( העדפה לRadeon או לGeforce , שיהיה 128 MB מינימום ) פחות חשוב לי זה הציוד ההקפי ( אבל שלא יהיה ג'אנק ) ופחות חשוב לי המארז.... ( אבל אם זה חרא מארז אז להוסיף ספק כוח ) אני מעוניין לקנות את המחשב מKSP או כל חנות ( לא וירטואלית ) אחרת. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  3. Started by neilxstc,

שלום.... אני צריך מחשב לגיימינג בעיקר והתקציב שלי הוא עד 2500 שקל בלי עזרים נלווים בנתיים מה שמצאתי זה את המפרט הזה באייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode=1#. הוא נראה לי הכי קורץ בנתיים...אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המפרט כי אני לא הכי מבין בזה.. ואם למישו יש משו יותר טוב להציע אני אשמח תודה מראש ניל

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  4. כמו שאמרתי בכותרת, מחשב לאינטרנט, משחקים ועבודה משרדית. לדוד שלי הציעו איזה מחשב באייבורי ונתנו לו פרטים מינימליים שלא הבנתי מהם בכלל איזה מחשב הרכיבו לו. רב הסיכויים שהוא יקנה מהם למרות שידוע שהם לא הכי הכי. הוא מעוניין שהמחשב יחזיק לכמה שנים, ושבמפרט תהיה כלולה מערכת הפעלה XP. ניתן לחרוג ב200 ש"ח אם ממש יש צורך. המשחקים שציינתי שם לא יהיו כבדים, אלא בינוניים ומטה. (Counter Strike Source ומטה) תודה רבה מראש! :]

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  5. היי, שלום לכולם. אני מחפש מחשב לסבא שלי, הדרישה העיקרית זה שהוא יהיה מסוגל להריץ תוכן HD במידת הצורך. כמובן שהוא לא צריך משחקים בכלל. אני מעוניין שהמסך יהיה 20~22 אינץ' והמחשב יבוא עם ציוד היקפי של מקלדת רוסית + עכבר. רמקולים כבר יש. אם אפשר לדחוף את זה בערך בתקציב הנ"ל אני אשמח מאוד. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. המחשב אמור לשמש לאינטרנט , איסיקיו , מסנג'ר , ושיצליח להחזיק תוכנות בערך כמו Flash פוטושופ וכו'... שיצליח להחזיק גם אנטי וירוס טיפה כבד... אם אפשר כמה שיותר טוב אבל שלא יעבור את ה-3000 =] עריכה: ללא מסך.

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  7. אני מקווה שהכותרת יותר טובה מהפעם הקודמת זה המפרט בעיקרון למשחקים [כבדים פחות או יותר] ומולטי טסטינג. ירדתי מה-Q6600 בגלל שאין חנות קרובה שמוכרת אותו, וזה מה שיש בינתיים: מעבד Intel E8400 835 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L 474 ש"ח דיסק קשיח WD3500AAKS ואולי אני אשדרג ל-500 ג'יגה אם המחיר בסוף לא יהיה יקר מדי :-X 225 ש"ח זיכרון 2 ג'יגה של Kingston DDR2 800Mhz CL5 2 כאלו יוצאים 242 ש"ח כרטיס גרפי "כרטיס מסך תוצרת Gigabyte דגם GeForce 9600GT זיכרון 1024MB DDR III" [כמו שכתוב באייבורי] 745 ש"ח מארז RaidMax APEX http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6431 192 ש"ח [זה מארז טוב?] צורב דיוידי LG 135 ש"ח אם למישהו יש המ…

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  8. חג שמח לכולם,אני חדש בפורום וניגשתי אליו כי שמעתי שהקהילה פה איכותית ויש עם מי לדבר. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב שאני הולך לקנות בקרוב. נתחיל מזה שאני צריך מחשב נייח,אני צריך רק את הקופסא,ללא ציוד היקפי. המחשב למטרת גיימינג כאמור,מחשב בערך ברמה של המחשב הזה : http://ksp.co.il/?uin=15890 אחת הסיבות שניגשתי לפורום הזה היא שהבנתי שפה יוכלו לעזור לי להרכיב מחשב בצורה הטובה והיעילה ביותר בלי שיגבו ממני מחיר מופרך או שימכרו לי חלקים שלא מתאימים לחלקים אחרים או חלקים שהם לא איכותיים. לא מתכוון לעשות בו OC,אין צורך ביותר מ1TB דיסק קשיח,לא משחק משחקים כבדים ביותר,רזולוציה 1280x1024. כמו כן במידה ולא ציינתי פה פרט חשוב כלשהו אני אכנס לפורום לבדוק כל שעה ב12 שעות הקרובות ככה שא…

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  9. שמעתי רבות על הפורום הזה ועל כך שהאנשים פה מבינים עניין ולא מנסים לקחת רווח על האנשים אז אני פונה אליכם עם תוכלי לתת חוות דעת על מחשב שאני עומד לקנות מפרט המחשב הינו : AMD Athlon xp 2500+ 640k fsb 333 מעבד Albtron Nforce 2 km18 pro 2 לוח אם ddr 512 pc2700 זיכרון w.d 80gb 7200 rpm s-ata 8 mb buffer הרד דיסק mitsumi 1.44 כונן דיסקטים ASUS cdrw 52/24/52 צורב cd rom asus 52 סידי AOPEN middle tower pro מארז GIGABYT READON 9600 PRO 128 MB כרטיס מסך genius multimdia kb…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : Epox EP-4PCA3I Intel 875P Motherboard (HT, FSB 800, S-ATA, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 773.82 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 4000 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit [ ¤ 1142.24 ] 1 CPU Cooling : Thermalright SLK-600 Extreme (Heatsink + 60mm fan ) [ ¤ 236.24 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 716.5 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card [ ¤ 2459.45 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by foxil,

דבר ראשון לפני שאני מפרסם את השאלה, אני מצטער אם נכנסתי לקטוריגיית פורום לא נכונה, כי אני לא רואה איזה נושא לשאלה מתאים לקטרוגיית פורומים אחרים. ואני כבר מאוד קרוב לקניית מחשב, אבל חשבתי משהו שאם כדאי לי לחכות עם זה. וחשבתי על שתי דברים שעלה לי בראש, דבר אחד שעלה לי שדצמבר הקרוב יהיה סוף השנה וייתכן תיהיה מבצעים הטובים מאוד לסוף השנה? ודבר שני חשבתי לחכות קניית מחשב חודשיים - שלושה חודשים יהיה מוצרים משופרים עם מחירים טובים. מה המלצתכם? התקציב שלי 3000 או יותר לא כלל עכבר, מקלדת, רמקולים וצג. בוחר ב-NVIDIA תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  12. שלום! בהתאם לצרכים שלי, הגעתי לנקודה בה אני מתלבטת בין שני המחשבים הבאים: בין: Dell Inspiron 1525 15.4" 2.4Ghz 250GB http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6133 לבין: HP Pavilion dv4-1030ej FM197EA http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6814 גודל המסך שונה, אך עם זאת המשקל שונה בהתאם לכן זה לא שיקול בהחלטה שלי. בנוסף שמתי לב שהמעבד של ה HP הוא מסדרת ***P ולא ***T כמו ברוב המחשבים , שאלתי היא מה ההבדל בין המעבדים. ובכלל מה אתם אומרים על מה ללכת???????????? תודה רבה..

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  13. שלום, אני חדש פה ואני צריך עזרה בנוגע למפרט עד4000 עם ציוד הקיפי כולל מסך איך המפרט שבניתי האם יש משהוא לשפר? תודה שם מוצר כמות מחיר סופי AMD Athlon 64 Bit 3600 Dual Core 65W Socket AM2 Box CPU 1 880 ¤ Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 1 345 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 1 142 ¤ DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard 1 521 ¤ Twinmos 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 1 629 ¤ 17" Viewsonic E70F+SB Flat Monitor 1 551 ¤ LG GSA-H22A 18 x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 210 ¤ Genius SP- P110 Black Speakers 1 36 ¤ Leadtek PX7600GS Extreme TDH PX76GS25EX PCI-e 256MB Retail Video Card 1 686 ¤ סה''כ: 9 4000 ¤

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  14. רכיבים קיימים... Gigabyte Geforce 9600GT modu82+ 550w Enermax הארדיסקים כוננים וכו'.. לשידרוג... זיכרון... לוח אם.. מעבד... ומארז... מארז אני כבר 99 אחוז על NZXT APOLLO אגב אני חושב על לעשות SLI עם עוד כרטיס כזה אבל זה לא כלול בתקציב... זה להמשך אני אומר את זה רק כדי שתביאו לוח אם תואם SLI ואגב אם לא שווה לעשות לו SLI אז לא קריטי אה וכמובן אני לא יודע בכלל עם הספק יכול להחזיק SLI אפילו שרשום עליו תומך קרוס פייר... אני לא יודע עד כמה הוא חזק...

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by amirw6,

היי אני מחפש מחשב שמיועד למשחקים בתקציב של עד 3K לא כולל מסך, אבל אני כן מעוניין לרכוש רמקולים עם איכות טובה,לא מתוכנן OC בעקרון חשוב לי שמשחקים כמו BIOSHOCח INFINTIE או GTA V ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות, בנוסף ממש חשוב לי מחשב שקט הפעם.. ההעדפה שלי לקנות מאייבורי אני יודע שאין עליהם ביקורות טובות אבל סה"כ זה נוח ויש להם אחריות לטווח ארוך ובסה"כ הייתי מרוצה מההזמנה הקודמת.. תודה מראש רק חשוב לי לציין שהפעם האחרונה שגלשתי פה הייתה לפני 8 שנים כך שאני לא מבין כלום ממה שהולך כיום בשוק . מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום רב, רציתי לדעת האם המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=50 הוא מפרט טוב, כלומר האם הוא מתאים גם לעבודה ביתית, כלומר יעבוד כמו שצריך , זה מחשב לא ממש למשחקים יותר לאינטרנט ועשיית עבודות, פחות משחקים? וגם מהיכן המחירים לקוחים?, באיזה חנות אני יכול לקנות את המחשב במחיר שהם כתבו במפרט? זיגזג? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by birdi,

שלום רב, השימוש עיקרי שלי הוא משרדי: אופיס והרבה אינטרנט, מעט עבודות גרפיות בפוטושופ (די זניח), ומוסיקה. גודל מסך רצוי: 15 כיום אני עובדת על מחשב נייח פנטיום 4 2.8GHz זכרון 512MB דיסק 80GB, והוא די מספק אותי למעט שהוא קצת איטי. רצוי לי: שהמסך יעייף את העיניים כמה שפחות, ושהמחשב יהיה שמיש ואמין לאורך זמן התקציב שלי מוגבל, גג עד 2500 ש"ח ראיתי בזאפ ניידים של Fujitsu Siemens שלא ברור לי ההבדלים ביניהם וגם בוואלה סימנתי 3 להשוואה: http://www.wallashops.co.il/ws/ProductComparison.aspx?PfIds=1NJV55350,1IWINFINITY_M660SE4,TZn20018&pt=1&mc=7&c=40&sc=0 מה דעתכם? אשמח לקבל המלצות גם לדגמים מומלצים אחרים. תודות.

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  18. שלום אחרי שהסתדרתי עם התקציב אני אמשח אם תתנו לי המלצה על מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך טיפה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג אבל אם אפשר חריגה לא רצינית לציין מדוע כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים עתידיים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3,ACR ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1024 וגודל 22 אינצ -לאילו הגד…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Moranb20,

שלום מחפשת לרכוש מחשב מוכן ללא צורך בהרכבה שלו, צריכה אותו בשביל הורדות סרטים וסדרות ועבודה על האופיס. אשמח לעזרה. תודה

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  20. בלפטופ הישן שלי, ( עובד טוב חוץ מסוללה מתה) החיבור לחשמל (בצד של הלפטופ) רופף.. כל תזוזה קטנה הוא מתנתק צריך ממש להשעין את הכבל בזווית מסויימת האם יש אפשרות להשיג רק את הקצה של הכבל עצמו ולהלחים למטען במקום לקנות מטען שלם? חיבור כזה: http://www.ebay.com/itm/65W-AC-Adapter-Charger-For-HP-Compaq-Presario-CQ45-CQ50-CQ60-CQ61-CQ70-Laptop-/360670784108?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item53f9a76a6c המחשב הוא hp compaq presario cq61

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  21. Started by maxwell10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: תוכנות חישוב וגרפיות כגון מטלב, Solidwork, Grapher, Origin וכדו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כן, מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. רחובות והסביבה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המ…

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  22. שלום לכולם אני מעונין לבנות מחשב לחבר הנתונים שלי הם כך לא לעבור את הסכום של 3700 שיהיה amd לפחות 512 זיכרון לא חייב כרטיס מסך רצחני צריך מסך דק 17 אינץ וציוד הקפי של עכבר מקלדת ורמקולים פשוטים ולבסוף אם אפשר לנסות לבנות את זה בksp כי הכי נוח לנו להגיע לשם בירושלים +הרכבת המחשב

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  23. היי, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב הבא: שימוש עיקרי: מכונת Linux למחקר/פיתוח: קמפול מהיר, תמיכה במספר מסכים, 64bit. וירטואליזציה מרובה (לצרכי Windows, 32bit)- תמיכת חומרה בוירטואליזציה- חובה, Hyperthreading - רצוי. מעבר לזה, שיהיה מסוגל לנגן סרטי HD בלי בעיות (גם על שני מסכים). מחשב שקט יהיה פלוס רציני. יהיה נחמד אם הוא יהיה מספיק חזק למשחקים (Oblivion, Civ V) בדואל בוט. לכן, החלטתי להתבסס על המפרט הרב-תכליתי ב-6K שמוצע כאן. בגלל הדרישות הלא כ"כ שגרתיות שלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי- גם בהמלצות כלליות ובעיקר בנוגע לשאלות הבאות: [list type=decimal] [*]מעבד- הבנתי שאתם לא ממליצים על i7 בגלל שיקולי תועלת, אבל הבנתי גם שלצרכי וירטואליזציה יכול להיות שהמצב שונה- תוכלו לאשר? מה ג…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכם חברה. חבר שלי רוצה מחשב חדש, בעיקר למשחקים, ולאינטרנט. אני יודע שהתקציב לא כ"כ גבוהה, אבל זה מה שיש... בכל אופן, שיהיה הכל מכל!!, מסך, כ.מסך, מקלדת, DVD,...הכל...! שיהיה משהו איכותי וטוב, תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  25. עיקר השימושים של המחשב יהיה לעבודה מול אופיס , ואינטרנט. לא יופעלו משחקים כבדים (בעיקר משחקים לילדים עד גיל 4-5) המפרט צריך לכלול הכל חוץ מציוד היקפי , ז"א כולל מסך לא קריטי מסך LCD, אלא אם כן יש אחד כזה שהוא זול וטוב. יש לי בבית כרטיס מסך ישן geforce 3 v8200 , השאלה שלי אם כדאי לקנות למחשב החדש לוח אם עם יציאת AGP ולחבר את זה הכרטיס הזה במקום כרטיס ONBOARD. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים