ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
הי אנשים טובים! כיום אני עובד עם טלוויזית HD המתחברת ל Popcorn streamer שמאסתי בו. אני זקוק למחשב עבור STREAMING של משחקי NBA וכו' - מה שהסטרימר אינו מסוגל לבצע מתברר. אין לי כל צורך במחשב עבור משחקים אלא תחנת עבודה שתציג סרטי HD ואוכל לגלוש בה דרך הטלוויזיה עבור STREAMING והורדת תכנים. כמובן שאם המארז נראה יפה עבור הסלון זה גם יתרון. ראיתי את המפרטים המומלצים בSECTION היעודי, וגם הם נראים לי OVERKILL עבור המטרות שלי - שכן אין לי צורך במשחקים. תודה על עזרתכם, אמיר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר ההצפה בביתי אני זקוק למחשב חדש שישמש אותי בנושאים וירטואלים (GNS, vmware וכ"ו) התקציב עומד על 2000 שח עם אפשרות חריגה של עד 400 שח מההצפה נשאר לי כרטיס מסך ישן של GT 7800, מארז,כונן של 1TB, סי די רום IDE (ניתן לקחת בחשבון החלפה בצורב SATA, ספק כח בספק שתקין בגלל שבמארז הוא ממוקם בתחתית המחשב וכולו נרטב בהצפה לכן אני מניח שהוא גמור. נדרש: -16GB RAM -מעבד מרובע ליבות -אין צורך לכלול ציוד הקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים וכ"ו) -אין צורך להתייחס לרעש -לא יהיה אוברקלוקינג -אין צורך במערכת הפעלה -כל חנות מבחינתי טובה, העיקר שהחלקים יגיעו עם מקסימום אחריות -תמיכה בRAID ברמת הלוח אם יכולה לתרום (לא קריטי) -לא מתוכן שדרוג כלל תודה ניר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס,צפיה בסרטים שלא יתקע עם סרטי HD גודל המסך?15.6 ולא פחות בבקשה * רזולוציית המסך? מה שאפשר במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת במידה וזה אפשרי. * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך כמה שאפשר במסגרת התקציב (עדיפות לחמש ומעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לשלוש שנים. במידה ואין אפשרות בתקציב אז עם אפשרות שדרוג עתידית. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין הערו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שווה notebook asus eee PC 1101HA? נקנה בשנת 2010 מעבד ATOM 1G RAM WINXP כרגע הוא קצת תקוע אבל אני חושב שעם פרמוט ואולי חיבור SSD הוא יהיה בסדר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, תעזרו לי בבקה לבחור נייד בערך עד 6500 עם הדברים הבאים: מסך מט (anti glare) בגודל 13" או 14" . מעבד i5/i3 כ. מסך לא מובנה nvidia/ati זיכרון DDR3 3GB/4GB יציאות חשובות: HDMI EXPRESSPORT דיסק קשיח 320/500 עם עדיפות ל7200RPM (לא חייב). לא חייב DVDRW, גם ככה לא משתמשים בזה היום. חשבתי על DELL E6410 יש בו הכל חוץ מEXPRESSPORT ו HDMI מה יש לכם להציע?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד, בגלל נסיונות לא טובים עם דל ו LG והתמיכה הטכנית שלהם אני מעדיף לקנות לנובו שהיה לי נסיון טוב עם איתם בעבר. ר הדרישות שלי הן : מסך 13 אינצ 16GB זכרון 552 או 1 TB אחסון ומעבד כמה שיותר טוב המטרה היא מחשב ביתי - עבודה סרטים מוזיקה שיחזיק לכמה שנים טובות אני ממש לא מצליח להבין את הבדלי המחירים נגיד למה ה YOGA 720 הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22101 עולה סביב 5800 ואילו זה: https://ksp.co.il/?uin=41918 עולה 7000 האם זה הגיוני שה YOGA 920 במפרט ממש דומה רק עם נפח אחסון של 1TB במקום 500GB עולה 9000? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=957982 הסכום…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים כבדים+ במחיר של 6000 ש"ח. אני צריך חוץ מזה צורב ודיוידי. אני לא צריך חוץ מזה שום ציוד היקפי. בניתי מפרט ורציתי לדעת מה דעתכם: AMD ATHLON 3000+ BOX EPOX EP-8KDA3+ ADATA 512MB DDR400 WD 120GB 7200RPM 8MB SATA LITE ON 52X32X52 SAPPHIRE 9800PRO 128MB 256BIT DVD 16X TOSHIBA FLOPPY COMPUCSE CI 6A19 תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט שיכיל: את ה-Q6600 של אינטל + לוח אם של אינטל P35! וכרטיס מסך חזק ששווה את המחיר שלו ויחזיק גם את המשחקים שיצאו בעתיד הקרוב בלי מסך ובלי ציוד נלווה, וללא אובר קלוק. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה. אני מחפש מחשב למשחקים נכנסתי למדור מפרטים וראיתי את המפרט הנ"ל: http://hwzone.co.il/?printPage=yes&item=137991§ion=293&peri=0 אני צריך מחשב עד 3000 שקלים אפשר לחרוג עד 500 שקלים בעיקר למשחקים . המפרט משום מה נראה לי טיפה מיושן וחיפשתי עוד מפרט במדור ולא מצאתי משהו מדויק כמוהו לדרישות שלי אני אודה לכם מאוד אם תרכיבו לי מפרט מתאים . ערב טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, פתחתי דיון שהתארך ונהיה לא רלוונטי ואחרי ההסברים המפורטים שקיבלתי שם נותרתי עם אופציות בודדות למחשב שאני רוצה. אלו הדרישות: מחיר: 3,500-4,000 ש״ח שימוש סטודנטיאלי, ביתי, סרטים, אופיס וקצת משחקים לתקופת מבחנים מעבד i5 ומעלה, 8GB, עדיפות לSSD גודל מסך 15.6-14 אינצ IPS רזולוציה 1920X1080 משקל עד 2.5 עדיפות מתחת ל2 סוללה מעל 3 שעות אופיס אני מקבל בחינם מהאוניברסיטה מערכת הפעלה Windows 8 אחריות ל-3 שנים הוסבר לי שעדיף לקנות מחשב שעונה על דרישותי ולאחר מכן להוסיף SSD בעצמי ע"י מתאם כונן קשיח נוסף והחלפה עם כונן SSD שאקנה (הוצאה של 400 ש"ח) האם אני יכול לקנות את המחשב בחנות אחת ואח"כ לקנות מתאם וכונן SSD במקום אחר או שיש לבצע את כל הקני…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טופס - * מטרות המחשב? עבודות משרדיות , גלישה באינטרנט , מסחר בבורסה . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה ניתן לכם המומחים להחליט . 14 , 13.3 , 15.6 מתלבט * רזולוציית המסך? חשוב שאיכות התמונה והמסך תהיינה ללא פשרות עקב שהות מרובה מול המסך ... עדיפות לפאנל IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מאוד חשוב לי נוחות ואיכות החומר מימנו עשוי המחשב . מקלדת נוחה בהקלדה כפתורים לא מגומי או סילקון . * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אני נע עם המחשב כל יום וכל היום. הוא צריך להיות מסוגל לנוע איתי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כל המרבה הרי זה משובח. המינימום של המינימום, יותר משעתיים בעבודה. המומלץ - 5 ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי אעפה לפתוח את הנושא אז סליחה אם זה לא במקום. אני רוצה לקנות מחשב בחול דרך אחת מהחברות שמתמחות בלשלוח מוצרים לארץ( כמו :http://www.mustop.co.il/ או http://www.ezbuyus.co.il/ezbuyus/) . חשבתי לקנות דרך אחת החברות באיביי ולשלוח את המחשב לפה, לפי מה שבדקתי אפשר לחסוך כך כ 1000שח (כולל מסים). רציתי לשאול אם מישהו בפורום ניסה את זה פעם, ואם אתם ממליצים על זה בכלל... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני סטודנט ואני צריך מחשב ללימודים השימושים העיקריים זה פוטושופ אוטוקאד3Dׂ אופיס סרטים ואינטרנט חשוב לי שיהיה כונן CD ולפחות 320 איחסון מסך 14- 15 תקציב של 2500 שח עד 200 חריגה המליצו לי בבאג על זה זה טוב או שיש לכם המלצה אחרת בתקציב מחשב נייד Samsung NP355V5C-S01IL יצרן Samsung מחשב נייד של חברת Samsung מדגם NP355V5C-S01IL, עם מעבד AMD A6-4400, דיסק קשיח בנפח 500GB ו-4GB זיכרון פנימי. מק"ט: 8806085360334 מפרט טכני: מעבד: AMD Dual Core A6-4400 2.7GHz מערכת הפעלה: Windows 8 64bit מסך: 15.6’’ LED HD רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR3 1600MHz דיסק קשיח: 500GB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7520G + HD 7670 Dual 1GB כונן: DVD Super Multi תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 - 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אך לא בכל מחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר סימולטורי טיסה (P3D, XP11, DCS), אבל גם משחקים כגון The Witcher 3, GTA, ARMA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 60hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני סטונדט שנה שנייה להנדסה ומעוניין לקנות לפטופ. יש כמה דגמים שאני מבולבל בינהם. הערה חשובה: המחשב אך ורק לצורך לימודים ולצפייה בסרטים ולא לגיימינג. במידה ואשתמש בתוכנות בתואר הן תוכנות שדורשות מחשב בסיסי מאוד. הדגם הראשון שרציתי לקנות: HP Pavilion 15-P205NJ על פניו עונה על כל הצרכים שלי. המון זכרון בכונן קשיח (1TB) המון (ואולי אפילו יותר מידי) RAM 12 .GB רזולוציה סבבה1920X1080 החסרון :אין SSD/SSHD דגם אחר שראיתי הוא: Lenovo Yoga 500-15 80N6002SIV הוא לכאורה עולה בכל פרמטר על המחשב הקודם: כונן קשיח היבירדי 1TB ובנוסף כונן קשיח SSHD 8GB. בשאר התכונות הוא דומה למחשב הקודם. מה שכן הזכרון RAM שלו הוא 8 ולא 12 בנוסף המסך מסתובב 360 מעלות. עם אחריות של 3 שנים הוא עולה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שיעבוד טוב עם לינוקס ואובונטו לתכנות אתרים מקצועי בחברה. אני מחפש יחס עלות תועלת גבוה, התקציב גמיש אך מוגבל ב5K פחות או יותר עדיפות ללפטופים ללא חלונות מותקן מראש עם אמינות גבוהה Trackpoint טוב הוא גם יתרון SSD 256/ 8 GB memory/ i5 הם המינימום תמיכה טובה בריבוי מסכים (כולל מסך במצב אנכי) משקל סביר, שלא יהיה כבד אבל גם אין צורך במחשב קל מדי. עדיפות לגדלים 13-15 אין צורך במסך מגע וגימיקים דומים קניה באזור כפר סבא האם מחשבים מהסדרות המקצועיות שוות את ההבדל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש פנטיום 2 400MHZ והא רוצה לשדרג אותו הצעתי לו את השדרוג הבא אבל אני זקוק לתגובות הצעות ושיפורים מעבד amd athlon xp 1700 לוח אם abit nforce2 זכרון 256 ddr 333mhz כונן קשיח wd 80GB 7200 8 buffer מארז 250 שקל (לא יודע בדיוק) סה"כ 2300 הוא לא מיועד ל overclocking !!!! את שאר הדברים יש לו כונן דיסקטים צורב מסך מקלדת ועכבר ספק 300VAT (אני לא יודע אם מגיע עם המארז) תודה על כל תגובה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המפרט שלי כיום הוא: Intel Pentium 4 Northwood 3.00GHz 1GB Memory וכרטיס מסך Readon 9600 pro כמו ששמתם בטח לב המחשב לא כ"כ חזק וברצוני לשדרג אותו, חשבתי שחבל לקנות מחשב חדש עכשיו ועדיף לשדרג כרגע רק כרטיס מסך ובעוד שנה וחצי בערך להחליף את כל המחשב, מה אתם אומרים האם יספיק לי המחשב הנ"ל עם כרטיס מסך לדוגמא x1950 לשנה וחצי הקרובות למשחקים??? על איזה כרטיס אתם ממליץ החריץ שלי בלוח האם הוא AGP ראיתי לאחרונה כרטיסי x1950 ל AGP ב 1000 ש"ח נשמע לי טוב מאוד כמו כן אשמח להמלצה על מסך 19" LCD תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה באמת צריך לשים כך שלא יהיה בזבוז סתם אבל גם שלא תהיינה פשרות מיותרות. המפרט יכלול הכל. צורב, עכבר, מקלדת ומסך, אמצעי קירור ואיוורור נחוצים וכל השאר. כמובן המגבלה המקסימאלית היא 11500 ש"ח למזומן. האם יש הצדרה לסכום כזה או 5000 ש"ח הם די והותר. אשמח לתשובות.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אז לפני יש לי מספר שאלות -האם בחצי שנה הקרובה צפויה ירידת מחירים או השקה של טכנולוגיה (כמו סידרה של כ.מסך חדשים) שכדי לחכות לה ? -האם אפשר לבנות מפרט חזק בתקציב הזה ? המחשב הוא למשחקים ותוכנות כמו VISUAL STUDIO + סרטים. המסך שלי הוא DELL U2311H + אין צורך בצורב וקירור למעבד יש לי את הMUGEN2 REV.B דגשים: -רצוי שהמחשב יהיה שקט כמה שיותר כי הוא בחדר שינה. -אם אפשר שהמערכת תהיה מבוססת INTEL. -מארז יפה ונוח שיהיה הרבה מקום סירקולציה טובה (יש אפשרות לתוספת תקציב). -ספק כוח שיהיה די חזק אם בעתיד הרצה לשדרק כ.מסך או משהו בסגנון. -אפשרות לOC עתידי לא כבד. המפשט שלי עכשיו ישן אבל אולי יש משהו שאתה ממליצים להשתמש בו : מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.86…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לרוב, בפורום, אני וגם שאר הגולשים נדרשים לסייע במציאת מחשב נייד בסכום מינימלי במקרה הטוב. זה בהחלט לגיטימי וכל אחד ורצונותיו. אבל.... הנה סקירה מעמיקה של שני ניידי פרימיום שמתחרים על תואר הנייד העסקי של השנה. נכון שיש עוד יצרניות בסיגמנט הזה, אבל שני אלה הם המובילים. רק לקחת בחשבון שזו נקודת מבט אישית של עורך הסקירה וגם כמה דברים ( כמו העלות ) קצת שונים בארץ. תהנו ! https://www.ultrabookreview.com/20144-best-ultrabook-2018-x1-carbon-vs-xps-13/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-תקציב מקסימלי - 7000, כולל הכל, עדיף לנסות לחסוך -שימושים - משחקים, hd, עריכה גרפית ווידאו -משתמש בעיקר בתוכנת פרימייר לעריכת וידאו (תדיר), פוטושופ ואילוסטרייטור (תדיר) CS6 -גיימינג - אני ארצה להריץ את המשחקים החדשים (watch dogs ומשחקי טריפל שיצאו בעתיד) על הגדרות גרפריות גבוהות (לאו דווקא הכי גבוהות) -שקט - חשוב (6) -אוברקלוק- לא -מערכת הפעלה - ווינדוז 7 64, אופיס וגם הרכבה בחנות -אין העדפה לחנות ספציפית, עדיף במרכז ולא אייבורי -מעוניין לקנות בשבוע הקרוב -לא מתוכנן שדרוג -תוספות - חיבור firewire ומסך (צריך גם המלצה על מסך עם חיבור hdmi) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמה המחשב הישן שלי שווה? לוח אם: Gigabyte GA-M55SLI-S4 מעבד: AMD Athlon 64 3500+ @ 2200MHz זכרון: 2048MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7600 GT כונן קשיח: Hitachi Deskstar HDT22525DLA380 (250GB) כונן אופטי: LG HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55L ספק כח (חדש): Chieftec 550W 80+ A.PFC APS-550s יש לי את הBundle של הלוח אם, שבא עם Serious Sam אם אני לא טועה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב : לימודים (יישומי Office) סרטים (באיכות גבוהה - 1080p) עריכת תמונות (PhotoShop) מוזיקה באיכות גבוהה (FLAC, DTS עם כרטיס קול חיצוני) שימושים בסיסיים נוספים (גלישה, הורדות וכו') גודל המסך : עדיפות ל- 13-14" אם כי זה פרט שאפשר להתפשר עליו משקל רצוי : לא כבד מידי (או קל, או סטנדרטי) זמן סוללה : ארוך ככל הניתן (לא פחות מ-5 שעות) יציאות מיוחדות : יציאה כל שהיא למסך (mini DP, VGA , DVI) , HDMI לא חובה - יציאות לרמקולים 5.1 Bluetooth : נחוץ גודל מינימלי של כונן קשיח : 500GB כונן : אם קיים מובנה - צורב DVD. לא הכרחי - אסתפק בכונן חיצוני כונן BluRay : לא רלוונטי אחריות בינלאומית : לא נדרשת מערכת הפעלה כלולה בתקציב : לא העדפה לחברה כל שהיא : Dell , Asus תקציב : עד 4000…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אתם יכולים להיות רגועים עשיתי חיפוש לפני שפתחתי את התרד כמובן שהיו דברים דומים אבל אף אחד מהם לא ענה על הדרישות... אז מה הדרישות מהפרט? 1. 4K ואי אפשר לחרוג מהתקציב *(כמובן שאם זו תהיה קפיצה משמעותית בשביל סכום זניח אני אשקול זאת... ) 2. השימושים הצפויים של המחשב- עריכה גרפית, תכנות, סרטים, שימוש שוטף ומשחקים בעתיד. א) פוטושופ, אילוסטרייטור עריכה גרפית דו מימדית. תהיה גם עריכה של תלת מימד אבל לא ברמה שמצריכה דגש. ב) בעתיד הקרוב (8 חודשים+- ) אני אהיה מעוניין להריץ משחקים ברמה בינונית\גבוהה ולכן כרגע אני לא ארכוש כרטיס גרפי ואעדיף להשתמש במובנה. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכרטיס מסך. אני אסתפק במובנה בחודשים הקרובים. (זה שאני בונה על הכר…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-