עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, נתקלתי בפורום הנהדר הזה היום לראשונה, נראה מה תמליצו.. ולשאלות הסטנדרטיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל את כולו (בשביל מה אני עובד כל כך קשה ?) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, שרת פיתוח SQL ולעיתים כשרת VM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SQL SERVER 2008\2012 - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . prototype 2, assassins creed 3, black ops, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. כרגע 128…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yan_ymar,

שלום רב, לא מזמן קניתי את הנייד של אסוס n75sf ואני לא מצליח לנעול את מספרי הצד במקלדת, אין לכך שום כפתור, האם זה אפשרי? איך פותרים זאת? (מחשב מעודכן במלואו הכל מהכל)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by oren.nk,

מעבד, לוח אם וזכרונות ב 2500 ש"ח יש לי את כל השאר, אני צריך ג'יגה של זיכרון וכל הסיפור הזה למשחקים וכנראה OC תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לכולם שלום, שבק המחשב הנוכחי ואני זקוק לחדש, ללא כל התוספות, קרי מסך, מקלדת עכבר, גם כונני CD יש לי אם זה עוזר. אשמח לעצות למפרט. אני אדריכל וזקוק למחשב שיענה בעיקר על צרכי גרפיקה - אוטוקאד, פוטושופ, 3DMAX ודומיהן. התקציב הוא עד 3500 ש"ח, עדיף לחסוך אם ניתן, אך אם ישנו רכיב שישדרג משמעותית, אשמח לשמוע. דבר נוסף הוא, האם כדאי לכוון ל ibm\dell או דווקא להרכיב לבד - כלומר לבחור את הרכיבים לבד. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בעקרון אני רוצה שיהיה בו גם את היכולת להריץ משחקים כבדים.... ןיש לי התלבטות כרגע בין שתי הדגמים הנ"ל: dell studio xps 16: PROCESSOR Intel® Core 2 Duo P8600 (3MB cache/2.4GHz/1066Mhz FSB) OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1, 64-bit HD DISPLAY Edge-to-Edge HD+ Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1600x900) W/2.0 MP MEMORY 4GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1067MHz (2 Dimms) HARD DRIVE 500GB 7200 RPM SATA Hard Driv INTERNAL OPTICAL DRIVE 8X DVD+/- RW(DVD/CD read/write) Slot Load Drive VIDEO CARD ATI Mobility RADEON HD 4670 1GB WIRELESS CARDS Intel® 5300 WLAN Wireless-N (3x3) Mini Card BATTERY Additional 9-Cell Battery SOUND OPTIONS Hig…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Holography,

אני צריך מפרט למשחקים.....(כבדים) לא משנה intel או amd כ. מסך אני רוצה : RADEON 9600XT ציוד הקפי: מקלדת עכבר DVD-ROM במקום סידירום צורב ...(אני מסתפק במהירות 32X 10X 40X) ו-צג- (17 אינג' ואם יש תקציב 19)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Gal07,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, נייח\נייד לא קריטי. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי, לא חזק במיוחד אך הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by lipner23,

מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים, משחקים( לא כבדים במיוחד- פיפא לדוגמה) * גודל המסך? בין 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות ל 1920\1080 אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הבנתי שה SSD חשוב, אז אם אפשר להוסיף אז מצוין. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בין 3-5 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, מעדיף חומרה חזקה יותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או LENOVO או HP ASUS הייתי אמור לקנות לפני חודשיים אבל בסוף לא יצא, ואני חוזר לשוק ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by TheDM,

שלום, המלצה למחשב נייד שיקנה בארה"ב בימים הקרובים - תקציב עד 1100$. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, אינטנרט ,תכנות ופיתוח, צפיה בסרטים, משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6, לא חשוב סוג המסך. * רזולוציית המסך? HD, עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המחשב עצמו יהיה רוב הזמן נייח בבית, אבל מדי פעם צריך להסתובבב איתו. שלא יהיה מאוד כבד אבל אין צורך בultrabook. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף מאוד שיהיה כונן SSD (אפשר נפח קטן בשילוב של כונן HDD רגיל). אם לא עדיף כונן במהירות 7200RPM. אם יש רק כונן SSD אז לפחות 128GB …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by koby058,

בכל Review שראיתי על מחשב שאני מעוניין בו http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Black/9964891.p?id=1218206200334&skuId=9964891 מפרסמים שלמחשב הזה יש 2.13ghz למעבד אבל באינטל מפרסמים שלמעבד הזה יש רק 1.2ghz מישהו יכול להסביר לי את העניין הזה? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. אפשר קצת יותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות. visual studio, android emulator, virtual machine , לא הכל בהכרח במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בתקציב נפרד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by raz002,

היי, אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט הבא: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך ASUS 9400GT Silent 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Enermax PHOENIX NEO ECA-3162 Black(No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none תוכנות n…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים העתידיים לצאת call of duty, saints row וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Yev,

שלום, רכשתי לפטופ מדגם Vostro V131 של DELL לפני כ-7 שנים, והיום הדיסק הקשיח כבר מראה סימנים שבקרוב הוא לא יהיה איתנו (הרבה failed write to disk ואיטיות במחשב וכן bad sectors וכו) לכן אני מחפש לתקן\לשדרג. האם יש דרך לשדרג איכשהו את הלפטופ שלי בצורה של החלפה עם תוספת סכום למשל? (trade-in שכזה) חשבתי גם פשוט להחליף לו את הדיסק הקשיח לSSD אבל נראה שמחיר של דיסק קשיח עצמו מתקרב לשליש ממחיר של לפטופ חדש וגם אשמח להגדיל מסך מ13" ל15". סה"כ הלפטופ שירת אותי נאמנות לצרכיי (שימוש ביתי + לימודים). אשמח לדעת אם יש אפשרות לשדרוג שכזה או שעדיף לרכוש חדש. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אשמח גם לקבל המלצות אחרות לנייד תקציבי 3000+- ש"ח לסטודנטית, להרצת אופיס, סרטים ואינטרנט. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום רב, אני מעוניין להזמין כמה מחשבים שיוכלו להריץ בקלות אוטוקאד לאדריכלות וכן תוכנה בשם bentley architecture וכן מסכים, עכברים ומקלדות (סוג של לצייד כיתה) התקציב הוא כמה שפחות אבל עדיין שירוצו התוכנות הנ"ל בצורה חלקה אשמח לעזרתכם תודה רבה

17. Started by InFecT[0]r,

שלום יש לי פה הודעה שכתבתי אבל לא נסחתי את עצמי מספיק טוב אז אני ינסה שוב... יש לי את הספק הזה: http://www.thermaltake.com/purepower/W001011.htm יש לי את המארז הזה: http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bws/bws.htm מסך,מקלדת,עכבר,כוננים.H.D. מה בעצם אני רוצה זה להחליף את ה לוח אם זיכרון כרטיס מסך ומעבד.. התקציב הוא 4000 פחות או יותר השימוש במחשב הוא: אוברקלוקינג.משחקים. (אני רוצה AMD אין לי שימוש בכפול ליבה ושיצאו תמיכות אני יקנה את הדור החדש של AMD עד אז אין צורך) חשבתי על: מעבד: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136&products_id=14109 לוח אם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5596 זיכרון: http://www.noacomp.co.il/product.…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום חברים, אני צריך המלצות והפניות למפרט למחשב גיימינג לא מטורף מידי, שיוכל להריץ משחקים עכשווים ושייצאו בשנה הקרובהת אבל אני לא מצפה להמשיך להריץ משחקים חדישים גם בשנתיים-שלוש הבאות ברמה מטורפת, התקציב הוא עד שלוש וחצי, אני באמת לא מבין איך המעבדים של AMD עובדים, מה המהירות, היכולות האיכות, אין לי מושג, אני יותר בן אדם של אינטל (פשוטים יותר לא?), חשבתי על כרטיס חדש יחסית של רדאון כי שמעתי שהם מעולים יחסית למחירים שלהם, וכמובן אני לא אתפשר על מערכת קירור שתהיה נחוצה למערכת שאני אקנה כי היא לא חשובה פחות. תודה מראש לעוזרים, אחלה פורים חבר'ה שאלה - מה ה cache tray נותן למעבד? זה יותר חשוב מה GHZ של המעבד? זה המפרט שבניתי לעצמי, חרגתי קצת מהתקציב, מה אתם אומרים? מעבד: …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הדרישות שלי הם כאלו : Intel בלבד. מוכנות מלאה לויסטה AERO. אין כוונה לבצע OC בכלל בשלב זה. כרטיס מסך משולב על לוח אם (כמה שיותר חזק ואם אפשר שיהיה לו DVI אבל לא חובה) בשלב השני אני אקנה כרטיס מסך חיצוני טוב יותר תומך DX10 אין צורך בצורב יש לי צורב טוב מאוד במחשב הנוכחי שאני אקח למחשב הבא. כמו כן אין צורך בציוד הקפי יש לי איזשהוא מפרט שבניתי אך אשמח לשמוע קודם המלצות שלכם ולאחר מכן אפרסם אותו. המחשב ישמש בעיקר לגלישה ותוכנות אך לפעמים גם למשחקים כדוגמת : FIFA , PES וכדומה עדיף שהמחיר יהיה קרוב יותר ל2500 שקל. תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, בחרתי לקנות את המפרט הבא בחנות IQPC ולבסוף הוצע לי המפרט שלמטה עם קצת שינויים. האם המפרט הסופי (למטה) אכן יותר מומלץ? תודה לעונים. מפרט ראשון: מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪849 לוח אם: INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪477 זיכרון: KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. LIFETIME יצרן. מחיר: ₪150 כרטיס מסך: PALIT GTX460 768MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ₪766 צורב DVD: LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי אחריות: שנתיים. מחיר: ₪111 מארז: COOLERMASTER CM 690 w/o PSU - זמין …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מפרט HTPC לסרטי 1080P ולמשחקים,דיסק של טרה,שקט חשוב מאוד,מארז שוכב.(כמה שיותר קטן) ללא כרטיס טלוויזיה. מה עדיף אינטל או AMD? בHTPC אני רוצה מחשב שקט חזק עם דיסק קשיח גדול ויוכל להתמודד עם משחקים כבדים,ללא ציוד הקפי. יום טוב.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני צריך המלצה לנייד עד 2100 שח הדרישות שלי הן די פשוטות- גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים HD על המחשב כולל הוצאה בHDMI לטלויזיה וגם משהו שיסחוב איזה משחק יחסית קל יהיה נחמד על הדרך ולא קריטי. וכמובן שעדיף שירוץ כמה שיותר מהר ויעלה מהר. אני כנראה אתחיל לימודים באוקטובר הקרוב או זה שאחריו אז כדאי משהו שלא יהפוך לגרוטאה עוד שנה.. אני גר באילת אז נראה לי שהכי זול יהיה לקנות בKSP. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)פירטתי למעלה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למאט 15.6" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by orengore,

שלום לכולם אני קונה נייד חדש רציתי לשאול כמה שאלות למי שיודע: 1. מי שהזמין פעם, רציתי המלצה לחנויות. 2. קראתי בסטיק ולא הבנתי כל כך, מי שמזמין מחו"ל (דרך הדואר), לא משלם בכלל מכס אלא רק מע"מ? 3. המחשב שאני רוצה זה HP מסדרת PAVILON. הבנתי שיש עם זה קצת בעיה בארץ מבחינת אחריות. ידוע למישהו על זה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מחפש מפרט זול ביותר רק למסמכי אופיס עד 700 ש"ח אין דרישות גבוהות 40 ג'יגה יספיקו ולא צריך ציוד הקפי.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי אני יורד לאילת אשמח למפרט מחשב גיימינג בסביבות 5 אלף כולל מסך באילת (השהמחיר הסופי יהיה באילת בסביבות 5) תודה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים