עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by soulzz,

היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת 4. האם יש …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by lox,

hi i want to buy a mew pc but i dont sure about the parts so i have 1000-1500 american dolars to spend on a pc that can hold realy havy games internet and multi aplications i dont need nothing eccept the pc himself im buying the pc in canada so give me advices about some good chep store there tnx and bye

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by adys,

הי מחפש מחשב קבוע - לא נייד, סופר מיני קטן, הכי קטן שאפשר תודה עדי

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by מקס,

שלום אני חדש פה אני רוצה מחשב עד 4000 +- ללא מסך רמקולים, מקלדת עכבר לפחות 512 זכרון צורב DVD המחשב בעיקר לאינטרנט מוזיקה וסרטים ומשחקים.... יש בksp במבצע מחשב 4150 שווה את המחיר?< http://www.ksp.co.il/hmain.php תודה מקס

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Shbd,

2800 כולל הכל חוץ מ: מסך, כונן\צורב cd\dvd מה שצריך בטוח בלי לשנות: זכרון 512 והארד דיסק 80 ג'יגה דגש על חומרה זה לחבר ד"א.. 10x for help!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by b.tiger,

קניתי לפני חצי שנה בערך מחשב HP pavilion dv6-2155dx ולפני חודש בערך הבטרייה במחשב שלי התחילה לעשות בעיות ,יש לי הודעות המווינדוס על זה שיש בעיה בסוללה וצריך להחיליץ אותה ,וגם כשאני מדליק את המחשב יש לי הודעה מHP שצריך להחליף אותה ,השאלה שלי האם האחריות שיש לי על המחשב (נשאר לה עוד חצי שנה בערך) תופסת על הסוללה??ואם כן איך אני ממש אותה ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by rigidid,

המפרט חדש, נקנה מזיגזג מחשבים רק לפני חודשיים בערך. נקנה למטרת משחקים, וגיליתי בסוף שאני בכלל לא נהנה לשחק! אם אמכור ביד2, כמה לבקש עליו? המחיר הנוכחי בזיגזג הוא 3423 ש"ח במזומן (והרכבה של +170 ש"ח). אם אבקש 3100 ש"ח, זה יהיה הוגן? בכל זאת, המפרט חדש ובאחריות מלאה של זיגזג... זו לא מודעת מכירה, אני באמת מבקש לדעת רק בכמה למכור, זה הכל! תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן חברים, יש לי מעבד מחשב ישן עם מעבדה Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU @ 3.30GHz וכרטיס גרפי חדש : ASUS ROG Strix GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 Advanced Edition VR Ready DP HDMI DVI Gaming Graphics Card (ROG-STRIX-GTX1070TI-A8G-GAMING) האם השילוב יכול לעבוד?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by idan,

Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 577.87 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 639.65 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory [ ¤ 266.87 ] 1 Video Cards : Asus Geforce FX 5200 V9520 Magic 64MB DDR Video Card [ ¤ 442.98 ] 1 Monitors : 17" IIyama Vision Master Pro 1403 Monitor [ ¤ 679.63 ] 1 Keyboards : Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard [ ¤ 77.62 ] 1 Mouse : Logitech Pilot Wheel Mouse PS2 | USB [ ¤ 107.47 ] 1 Cases : Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BLACK Front US…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by orchechik,

[TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%]C4570T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪890[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF] UCACO-AP111-GBB01[/TD] [TD=width: 55%, bgcolor: #F7FCFF]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center]₪63[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%] GH81MHD3[/TD] [TD=width: 55%]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד[/TD] [TD=width: 15%, al…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות משרדיות ולימודים עיוניים, משחקים קלים (Football Manager וכו'), סרטים פה ושם * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשוב שהמסך יהיה קטן באופן יחסי על מנת שהמשקל של המחשב יהיה נמוך (1.8 קילו או מתחת, עדיף מתחת). אני אחבר את המחשב למסך גדול יותר כשאלמד בבית. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by or7755,

שאלה למה אינטל מייצרת דור חדש של מעבדים חלשים רק כדי לחסוך בחשמל וביותר שעות בטריה. למה שאני ארצה מחשב שעובד 6 שעות אבל לא זז? ומה ההבדל מהמעבדים הקודמים עם סיומת U?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה נוחה ומהירה בלייטרום ושיהיה זריז באינטרנט ואופיס אבל מה שבאמת חשוב זה הלייטרום אני מצלם עם מצלמה שמוציאה פלט בגודל של 25M 3. אין צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? תלוי אם זה מתאים לשאר המפרט: יש מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. חברים... אני צריך עוד מפרט (בבקשה) מחשב כולל מסך לעבודות בית (אינטרנט, אופיס, הורדות (חמור שעובד 24 שעות) ) וטיפה משחקים.. (בוא נגיד את זה ככה.. משחק אחרון ששיחקו פה זה GTA SAN ANDRESS..) ככה שלא צריך כרטיס מסך מטורף אבל משהו חמוד וסביר... מארז בלי חלון אבל שיהיה יפה עם חיבורי USB מקדימה ואודיו מעבד INTEL או AMD לבחירתכם 1G זיכרון צורב DVD + כונן DVD HD בתקן SATA II מסך CRT 17 אינטש והכי הכי הכי חשוב... שיהיה סופר דופר שקט... **** הערה**** זה מחשב שהולך לעבוד 24 שעות... בלי הפסקה *********** תקציב... 3500 כולל מסך

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למפרט גיימינג לחבר. התקציב שלו זה עד 7.5K , אבל לנסות לחסוך. התקציב כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מטרות גיימינג בעיקר אבל גם HD ושימוש רגיל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ייקנה מסך של 24-24" רזולוציה של 1920*1080 או 1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מחפש cost effective. מוכן להוציא עד 7000 אם יש משהו ממש שווה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אפשר להסתפק ב 1080P 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי קייס 3d aurora case. יש כמה כוננים אבל ישנים, צריך SSD חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

17. Started by pavelb,

שלום לכולם! ברצוני לרכוש מחשב לצורך עבודה משרדית וסרטים בעיקר (לא למשחקים) בכ4500 ש"ח. ראיתי את המפרט הבא ב-IVORY: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=195&CatCode= לאחר מספר שינויים ושדרוגים ברצוני לרכוש את המפרט הבא: מארז: מארז HEC 6A19 ספק כוח FSP350GLN מעבד: E6300 לוח אם: 965 של MSI או ASUS דיסק קשיח: 160 GB SATA2 7200RPM 8MB (חברה כלשהי) זכרון: 1 GB 800MHz של OCZ או KINGSTON כונן: LG GSA-H12N ומעלה. כ.מסך: INTEL GMA 3000 UPTO 128MB משולב מסך: SONY X95F מקלדת+עכבר סבירים. להערכתי המחיר יהיה סביבות 4200 ש"ח. (לא ניתן לדעת בדיוק כיוון שאין להם מחירים באתר). מה דעתכם? יש משהו להוסיף/לשנות? אולי המלצה על מפרט אחר המבוססת אותה פלטפורמה? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, התבקשתי להמליץ על מחשב נייד אשר ישמש לצרכים משרדיים. יש בקשה למחשב שהוא יחסית קל מבחינת משקל. מעבר לזה אין דרישות מיוחדות. התקציב הוא כ-3500 ש"ח, אך מכיוון שמדובר במחשב שיירכש על ידי חברה, ניתן לחרוג מעט. אודה להמלצותיכם.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי חברה, צריך את עזרתכם הבהולה, אני נוסע היום לכיוון TMS ואני רוצה להיסגר על המפרט. 1. כרטיס מסך -בהתחלה הייתי נעול על 650ti boost עד שראיתי את המחיר הנמוך של ה760 שלא קרוב בכלל אצל המתחרים, קצת מדאיג אותי.. למישהו יש ניסיון טוב איתו? 2. מארז חשוב לי שיהיה שקט (אני ישן עם המחשב בחדר), איך אינני מבין מספיק בשביל לבחור במארז(או באנדל) משתלם ושקט.. (הCoolerMaster Silencioלא קיים בTMS) 3. לוח אם -איזה פיטצ'רים אני מפסיד כשאני לוקח זול כמו זו ? Onboard mSATA slot for mSATA SSD זה הפסד גדול? 4. SLI- כמה אצטרך להוסיף על מנת לאפשר תמיכת SLI אם ארצה להוסיף עוד 760 בעתיד? 5. חנות -האמת שKSP ו IVORY קרובים יותר אלי אז אני מעדיף להזמין מהם. אך המחירים באתרים שלהם תחרותיים פחות…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Nanook,

היי, השימוש הוא משרדי, הכיוון שלי הוא מעבד i3 6100u, זיכרון 8gb, מסך 15.6 אינץ' וסוללה שתחזיק כמה שיותר. על המסך והזיכרון אני מעדיף לא להתפשר, כל השאר - פתוח להצעות. אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by simla101,

שלום אנשים אני צריך מפרט ב-5500 שקל כולל מסך למשחקים. צריך 2 הארדיסקים (אחד של 500 ג'יגה ועוד אחד קטן יותר, ממה שראיתי ה-500 ג'יגה מסתובבים סביב ה-300 וכל השאר באזור ה-200 אם אין אחד שעולה 150 שקל או פחות אז פשוט אפשר לשים 2 דיסקים של 500). צריך רמקולים (הכי פשוטים ב-50 שקל) מקלדת ועכבר (רצוי סט אלחוטי אם זה עולה בסביבות ה-150-200 שקל אם לא אז עזבו). מארז הכי זול שיש. רצוי שהמפרט יהיה מKSP אבל אם יש איזו חנות שהרבה יותר משתלמת מבחינה כלכלית אז גם הולך... וצריך גם מסך LCD 19 אינצ'. לא יעשה על המחשב שום OC ככה שאין צורך לדאוג לקירור מיוחד. תודה!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. בוקר טוב וחג שמח לכולם ברשותי מחשב Dell מדגם N5010, נקנה בינואר '11, עדיין תחת אחריות (3 שנים) מלאה. עד היום שמרתי על המחשב "בקנאות". ז"א, אני לא שם אותו בנפטלין כל ערב לפני שאני הולך לישון, אבל דואג שהוא לא יחטוף יותר מדי מכות (וכמובן שהוא חוטף מדי פעם, זה כמו לשלוח את הילד לגן משחקים ולצפות שהוא יחזור בלי שפשופים במרפקים) ושיתפקד כמו שצריך. דבר אחד שלא עשיתי במהלך השנה+ שאנחנו ביחד זה לנקות מתחת למקשים, משום מה, בניגוד ל HP, לנובו או טושיבה הקודמים, המקשים פה פשוט יותר "קשים" להוצאה, וכל פעם שהגעתי לנקודה שהרגשתי שזה ישבור את המקש שחררתי אותם חזרה למטה. לפני 3 ימים הוצאתי את המחשב מהבית, ישבתי עם כמה חברים לשיחה, כפי שהתנבאתי אחד מהם היה חייב להביא "קטנה" לכוס הקול…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by asilic,

הי חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש הוא לא גיימר רציני הוא רוצה מחשב מבוסס אינטל עם כרטיס מסך טוב כלומר שיצליח להריץ משחקים פה ושם ולעבודה משרדית. התקציב שלו הוא עד 4500 שקל פלוס מינוס חשוב שהמחשב יהייה עם מסך

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני סטונדט שנה שנייה להנדסה ומעוניין לקנות לפטופ. יש כמה דגמים שאני מבולבל בינהם. הערה חשובה: המחשב אך ורק לצורך לימודים ולצפייה בסרטים ולא לגיימינג. במידה ואשתמש בתוכנות בתואר הן תוכנות שדורשות מחשב בסיסי מאוד. הדגם הראשון שרציתי לקנות: HP Pavilion 15-P205NJ על פניו עונה על כל הצרכים שלי. המון זכרון בכונן קשיח (1TB) המון (ואולי אפילו יותר מידי) RAM 12 .GB רזולוציה סבבה1920X1080 החסרון :אין SSD/SSHD דגם אחר שראיתי הוא: Lenovo Yoga 500-15 80N6002SIV הוא לכאורה עולה בכל פרמטר על המחשב הקודם: כונן קשיח היבירדי 1TB ובנוסף כונן קשיח SSHD 8GB. בשאר התכונות הוא דומה למחשב הקודם. מה שכן הזכרון RAM שלו הוא 8 ולא 12 בנוסף המסך מסתובב 360 מעלות. עם אחריות של 3 שנים הוא עולה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by falukky,

מעבד i5 4670 לוח Asrock Z89 Pro4 כרטיס מסך Gigabyte GTX 760 זכרונות Corsair Vengernce 8GB 2133MHZ x 2 הארד דיסק Samsung SSD 840 Pro 128GB ספק Seasonic 560KM Active PFC F3

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים