ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום, רוב השימוש יהיה לאינטרנט, אני משחק מעט במשחקים כ call of duty אבל על הגדרות ממוצעות. יש לי מסך של dell 23 יש לי שני הארד דיסקים sata2 חצי טרה וטרה. יש לי צורב ויש עכבר ומקלדת אשמח להמלצותיכם על שאר הרכיבים. עד 3500 אלף
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחיפוש בזאפ עולה שרק מחשבי lenovo הם גם בטווח 5000-6000 וגם מספקים כרטיס גרפי חזק של nvidia gtx860. א. האם יש מחשבי גיימינג חזקים נוספים באותו אזור מחירים? ב. האם אני מסתכל בצורה לא נכונה, וכרטיסים גראפיים אחרים הם חזקים לפחות באותה מידה? (סדרות ה-700 או כאלה שאינם של nvidia) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין במפרט למשחקים כבדים לא כולל מסך (יש לי מסך 22" של דל). כולל עכבר ומקלדת (איכותיים) ולא כולל רמקולים תקציב 8000 ש"ח עם אפשרות של 500 ש"ח לחריגה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שכנראה הלך לו הלוח אם/מעבד ולכן אני רוצה להחליף אותם. יש לי כרגע: NZXT Whisper Black Seasonic SS-500ET Active PFC F3 SSD Samsung EVO 840 HDD Seagate Baracuda 1TB DELL U2412M AMD Radeon HD 4890 1GB CoolerMaster Hyper 212 קירור למעבד זה המפרט שחשבתי עליו בהתבסס על המלצות הפורום. האם ניתן להשתמש בקירור שיש לי? המחשב מיועד בעיקר לשימוש כללי וגם לפיתוח תוכנות. בהמשך כנראה ארצה להוסיף עוד סטיק של 8GB RAM. Intel Haswell Core i5 4690 Socket 1150 6MB 3.5Ghz Tray, יחידות 1 ₪967 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4848 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 CPU Cooler , יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-H81M-D2V VGA DVI H81…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מחשב לעריכת וידאו אינטנסיבית, זה המפרט: Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1156 8MB BOX - מחיר 1440 ש"ח Asus P8Z68-V PRO - מחיר 975 ש"ח kingston HyperX 16GB (4 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800 - מחיר 325 ש"ח (מחו"ל) Gigabyte Geforce GTX 560 Ti GV-N560UD-1GI - מחיר 1060 ש"ח Samsung EcoGreen F4 2000GB HD204UI - מחיר 460 ש"ח Samsung Spinpoint F3 500GB HD502HJ - מחיר 700 ש"חScythe Mugen-2 - מחיר 210 ש"ח LG DVD-RW X22 Dual Layer Sata Black - מחיר 98 ש"ח SeaSonic S12II-520 Bronze Retail - מחיר 365 ש"ח Define R3 Mid-Tower Atx Black Pearl Case - מחיר 490 ש"ח Dell U2312HM LED - מחיר 1000 ש"ח Logitech Wireless Desktop MK52 - מחיר 220 ש"ח Creative Inspire …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב בעיקר להרצת MATLAB VHDL VISUAL C - צריכה מעבד חזק האם ההבדל בין http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8100.htm ל: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1500.htm הוא מאוד גדול אם ב:VOSTRO מתקינים WINDOWS XP וב:INSPIRON מתקינים VISTA האם זה קריטי לשדרג את ה:HARD DISK או ש 5400RPM מספיק? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי ביקש מחשב משרדי קטן. בינתיים מה שחשבתי עליו זה לקנות Intel NUC מבוסס I5U עם 4GB זיכרון וHDD, זה יוצא קצת פחות מ2500 שקלים. נשאר לבחור את האופציה הניידת, למרות שאין שום צורך במחשב נייד. * מטרות המחשב?עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב, אם אפשר מט מצויין * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא מעניין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רגיל בטוח, אם תכניסו גם SSD בתקציב אני מאוד אתפלא * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שבועות שאלתי אותכם לגבי הצעת מחשב למחשב נייח, אני חייב להודות לכם על כל העזרה, בכל מקרה רציתי לשאול אתכם לגבי המחשב הנייד הבא מבית IBM, המחשב מיועד לצרכי משרד ובעיקר לתוכנות של הנהלת חשבונות ואופיס, יש לי מספר שאלות, דבר ראשון האם בטווח המכירים הזה ניתן להשיג מחשב יותר טוב מהחשב הנוכחי, מהבחינה שכן יהיה לו צורב די וי די או מאחר ומדובר במחשב שקטן פיזית(שוקל בסביבות הקילו), אי אפשר להכניס צורב די וי די? בנוסף האם הכרטיס מסך הוא מספיק חזק שבעתיד ניתן יהיה להפעיל על המחשב ויסטה? כמו כן וזה עשוי להיות טיפה אוף טופיק, רוב התוכנות של הנהלת החשבונות פועלות תחת דוס, האם יש דרך לגרום להם לעבוד בצורה תקינה גם באקס פי כי זה נושא קריטי(לא ימנע את קניית המחשב אב…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד - ?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE? לוח אם - ?abit AN9 32X-Fatal1ty Socket AM2, nForce 590 SLI זיכרון - ?1GB Corsair? 667 כרטיס מסך - e-GeForce 7600 GT 256MB דיסק קשיח - ?250GB SATA II 7200RPM 16MB? צורב - ?PIONEER A111 DVD±RW? מארז -?Thermaltake Tsunami VA3000SWA? ספק - ?Spire RockeTeer IV 600W Silent (24pin) http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-P2-N550-AX&family=22 http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/swa/swa.htm http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.planet3dnow.de/news_images/fatal1ty-an9-32x_box_500.jpg&imgrefurl=http://www.planet3dnow.de/cgi-bin/newspub/viewnews.cgi%3Fid%3D1148991401&h=390&w=500&s…
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תנסו לחסוך אבל אם אי אפשר תנצלו את כול התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 150 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wheelman - left 4 dead 2 - dead rising 2 - test drive unlimited - cod -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לכל…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב HP PAVILON DV6 2010 . מעבד : intel core i3 m330 2.13 Ghz 4 ג'יגה ראם ווינדוס 8 64 ביט כרטיס מסך : GEFORCE G105M גודל זיכרון : 320G המחשב סה"כ עובד בצורה טובה אבל הבעיה היא שכנראה הבטריה שלו נגמרה והוא עובד רוב הזמן כשהוא מחובר לחשמל. הפתרון זה פשוט לקנות סוללה חדשה. כמה המחשב שווה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני עובד עם תוכנת מאסטרקאם ארט (למי שמכיר) הבוס נתן תקציב של עד 5 K השימוש יהיה בעיקר תיכנות גרפי מן המעלה הראשונה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך הצעה למפרט, השימוש שלי יהיה צפייה בסרטים (ואיחסונם אני רוצה דיסק קשיח גדול) ומשחקים.... ומעט שימוש בתוכנות פשוטות.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מרכיבים במחשב הנייד. כל המחשב זהה (WIN7, כרטיס מסך זהה מובנה, 320GB הארד דיסק וכו וכו..) מלבד שני אפשרויות שאני יכול לשנות, הייתי רוצה שתגידו לי מה עדיף. מעבד P6200 3M cache 2 GHz עם זכרון של 2GB DDR3 1066Mhz או האפשרות השניה T4500 1M Cache 2.30GHz 800 MHz FSB עם זכרון של 4GB DDR3 1066 MHz איזה מחשב לדעתכם יתן מהירות עבודה גבוה יותר? המחשב הוא לשימוש ביתי למישהו שנטו גולש באינטרנט ורואה סרטים וכד'... המחיר הוא אותו מחיר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים את המפרט הבא לוח אם ECS L7VMM3 מעבד AMD 3100Pro Athlon XP 2000Plus זיכרון 256MB DDR דיסק קשיח 40GB 7200RPM מארז Super ATX כרטיס מסך 3D-Force 32MB S/M כונן תקליטורים CDROM x52 כרטיס קול AC97 סטריאופוני כרטיס רשת 10/100 4 יציאות USB 2.0 מסך 17 אינץ' במחיר של 2000 ש"ח. היום יצרו איתי קישר מהחברה והציעו לשדרג את המפרט לפני המשלוח בתחומים הבאים מעבד AMD 3300PRO (מה השם האמיתי של המעבד? כמו שהם קוראים ל XP 2000+ משום מה 3100pro) לוח אם ECS-L7VMM3+ דיסק קשיח 80 גיגה 2 מ"ב זכרון או 40 גיגה 8 מ"ב זכרון מארז אחר עם ספק כוח 400 ואט של LG. לשדרג את המהירות זכרון ל 400 מה"ז. מחיר: 399 ש"ח (אם אני בוחר רק בלוח אם ומעבד אז 299 ש"ח). המחשב יישמש לצור…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח צפונה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, הורדות, טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). טורנטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty בערך שעה בחודש נחשב? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? במשחקים זה לא באמת אכפת לי, אני ל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום, מחפש מפרט למחשב נייח עד 1700 ללא חריגה לשימוש בסיסי (משחקים קלים , אינטרנט,תוכנות עריכה פשוטות אבל גם שלא יתקע כי אני מפעיל הרבה ישומים לפעמים...) אשמח גם לדעת האם הRYZEN2200 עדיף על מעבדי אינטל I3 דור חדש או שאין ממש הבדל בגדול? ומה מומלץ ביניהם. היו לי רק מעבדי אינטל במחשבים קודמים ( I5, I3 ) אז אני מתלבט
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות ( בעיקר אופיס ואינטרנט) * גודל המסך? 13 אינץ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין חשיבות * כונן CD/DVD? צורב? אין חשיבות * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד ללימודים באוניברסיטה, כפי שרשמתי עדיפות למשקל נמוך וגודל של 13 אינץ', ושיחזיק בערך 5 שעות (יום לימודים). התקציב הוא בערך 2800 ש"ח, עדיף לחסוך כמה שניתן. עדיף מעבד Core i3. תודה לעוזרי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, סבא שלי מעוניין להיפטר מהמחשב השולחני הישן שלו ולהחליפו במחשב נייד (ותוך כדי גם לחסוך מקום). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? רצוי 15 או 16 אינץ' * משקל רצוי? לא יותר מ-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא עקרוני, יהיה מחובר לספק ברוב המוחלט של הזמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יש יתרון ל-HDMI (שאפשר יהיה לחבר את המחשב לטלוויזיה או מקרן HD), אבל אפשר להתפשר על VGA פשוט אם המחשב יענה על שאר הדרישות. * בלוטות? לא עקרוני * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה * צורב DVD? כן, חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? עדיף מחשב מהארץ, אבל לא נראה לי שזה ישנה לו להזמין מחו"ל כל עוד השירות (אם יצטרך כזה) כן …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, להלן הרחבה על הדרישות: (עפ"י השאלון המוצרף) 1. תקציב: 1600 , אפשר לחרוג עד ל- 300 ש"ח (אבל באמת רק אם זה משרת את הדרישות שלי - לדוגמא למהירות עבודה אני אשקיע עוד טיפה) 2.שימושים: אופיס, דפדפן (כרום), סרטים.. סה"כ דברים פשוטים להערכתי 3. ייעוד למשחקים: עקרונית לא.. לא יודע מהי הרזולוציה הטבעית אבל יש לי LG 19 אינצ מלפני שנתיים.. 4. ציוד היקפי: אין צורך בשום ציוד היקפי 5. דברים שלא צריך: כונן סיקטים 6. רעש: אחת הסיבות שאני מחליף את הקודם שלי היא הרעש.. שיהיה שקט סה"כ (8 בסולם? לא צריך איזה מאוורר היסטרי אבל שיהיה שקט) 7. לא מתכנן אוברקלוק 8. לא צריך מערכת הפעלה 9. לא צריך הרכבה בחנות 10. מאיזה חנות: מתלבט בין הרשתות הגדולות: IVORY או KSP אבל אם המחיר יהיה זול יו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי מחשב בואאלה שופס. כתוב אחריות שנתיים. כאשר HP נותנים שנה אחת למחשב הזה - עפ"י אתרים ב.ZAP בריררתי איתם על האחריות - זה שנתיים במעבדות HPC COMPUTERS לא מוכר לי השם. מישהו מכיר? היה לו נסיון איתם? אשמח על כל מידע.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, נא ראו את המפרט של המחשב שלי. לדעתכם, האם מחשב נייד ב 6500 יהיה יותר חזק? האם הוא יוכל להרים משחקים כמו rainbow six vegas או oblivion? אם יש כזה מחשב, אשמח לשמוע על המלצות. תודה, אופיר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה למכור ביד שניה את המחשב שלי. המפרט שלו: מעבד E5300 עם קירור פאסיבי 4 GB של RAM כ.גרפי Gainward GTX 550Ti כונן קשיח 250GB צורב DVD של LG כ.רשת PCI של TP Link מארז Coolermaster (לא זוכר דגם, עלה בערך 350 ש"ח) ספק כוח של Antec (לא זוכר דגם, עלה בערך 300 ש"ח) מסך Dell U2412M כמה סביר לבקש? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי את המחשב הנ"ל מבאג לפני כחודשיים, אך עקב פריצה לבית וגניבתו אני מעוניין לרכוש אחד נוסף. לפי מה שהבנתי רק בבאג ניתן לקנות אותו, אך הוא לא מופיע באתר שלהם, רק אחיו הגדול ה-5810t. מישהו יודע אם הוא עדיין נמכר בארץ\בבאג?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-