ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , call of duty modern warfare 3 , gta iv , crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 גודל מסך 23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, ואני כבר מעריך שנכנסתם לדיון שלי (: אני בוחר רכיבים למחשב של קרוב משפחה, המחשב הולך לשמש לעבודה משרדית; AutoCAD, ושילוב של אקסל והרבה תרשימים עם הרבה פרטים, כלומר תמונות כבדות (עד 2MB לתמונה) (עד 15 תמונות במקביל). יותר מזה אני רואה גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים (אם ניתן, בHD, אבל רק כ-אקסטרה). המחשב הולך להיות פעיל במשך רוב היום, ועבודה תכלול לפחות חצי מהזמן שלו. התקציב המקסימאלי הוא 3500 שקל (כולל 2-3 מסכים). אנחנו קצרים בכסף, והמחשב ישמש לפרנסה, אז אם ניתן לחסוך. ציוד היקפי; שני מסכים או אם ניתן שלוש, עם רזולוציה גבוהה ככל הניתן. עבודה עם מסכים מרובים תעזור לו לעבוד עם התרשימים. זה הכל. אין צורך בDVD DRIVE, אני אתן לו את שלי. שקט חשוב, אבל לא מספיק כד…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני לא אמלא את השאלון אבל בגדול: (מיועד למשחקים), 1TB הארד דיסק, יש לי מסך ברזולוציית FHD, רוצה 8 GB זיכרון ומארז וספק איכותיים בלי אורות. כמו כן אולי עדיף לקחת לוח נחמד לשיפורים עתידיים לדוגמה SLI והרחבת זיכרון. מה שאני הצלחתי לעשות זה: (אני מקווה שהספק הזה יחזיק את המערכת) דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12211 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skil…
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני צריך לקבל מהעבודה את המעבד, אז שהמפרט לא יכלול את המעבד. יכול להיות שיש גם i5 2600k? ואם כן הוא יתאים למפרט של 2500k? תודה רבה מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל כמובן שלא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 , להשתדל מאד שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית-פוטושופ ופלאש, לא תלת מימד, ומדי פעם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פלאש פוטושופ וגם אפטר אפקט, באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, Bat…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב של כ 1500-1800 ש"ח למחשב לשימוש ביתי - מעט משחקים. מה דעתכם עליו? ראיתי אותו באחד מהאתרים: [table][tr][td] מארז + ספק כח מארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות שדרוג למארז CoolerMaster 310 Window -ו85 ש"ח מגוון מארזים בתצוגה בסניפים ספק כח מותג Thermaltake 450W כולל מאוורר 12 ס"מ יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית Active PFC שדרוג לספקSeaSonic 520W 80+i כולל מאוורר 12 ס"מi-ו115 ש"ח ניתן לרכישה עם מיטב המארזים וספקי הכח מהיצרנים המובילים בעולם מעבד AMD A-Series Triple Core A6-3500 2.1GHz 3 שנות אחריות למעבד לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-A75M-D2H צ'יפסט A75 כוללSATA3 (6Gbps)i ו-USB3.0 יציאת HDMI ויציאה אופטית לסאונד כ. קול 5.1 כ.רשת 10/100/10…
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע נמצא בברצולנה, השבוע החלטתי שאני צריך לקנות נייד משהו פשוט לצורכי גלישה באינטרנט,מוזיקה בעיקר ושימוש מינימלי בPS בכל אופן הגיע לנו לדואר מבצע בנוגע למחשב של lenovo G575 8GB RAM 750 GB WIN7 בטריית 6cel מעבד amd e350 מעבד גרפי לא רשום כנראה משהו מובנה.. במחיר של 200 יורו אשמח לשמוע את לדעתכם בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אם מישו ממכם מוכר מעבד inte l דואל קור מגרסא t אני מחפש אימייל klemberg@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (כבדים עד כמה שאפשר), צפיה בסרטים. * גודל המסך? רצוי 12 - 13.3 אם חייב יותר אז מקס' 14. * משקל רצוי? כמה שפחות מן הסתם.. אבל בשביל טווח בוא נגיד מקס' 2KG. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי שיחזיק זמן סביר לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי HDMI אבל לא קריטי. * בלוטות? לא אכפת. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אבל רצוי יותר. * כונן CD/DVD? צורב? לא אכפת. * כונן Bluray? לא? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. המחשב היחידי שמצאתי שאיכשהו קרוב לזה ונמכר בארץ זה הדגם הזה: http://…
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
-
יש לי lenovo g550 והוא נפל לי ונישבר לי החיבור של הארד דיסק אני לא יודע איך קוראים לזה והארד דיסק כעת לא עובד איפה אני יכול לקנות כזה דבר?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
(הודעה ערוכה שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב בין 3500-4000 ש"ח. במקור הרכבתי את המפרט המפורט למטה, אבל התגובות פה בפורום אמרו שהוא לא טוב. אני מצרף כאן את השאלון שבחוקי הפורום לגבי צרכיי. אשמח לעזרתכם. תודה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-400, עדיף לכיוון ה-3500 אבל יש גמישות מסוימת. עדיף לסגור בפחות מ-4. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר מולטי-טאקסטינג ולימודים, כולל ניתוח סטטיסטי. ברגיל אני עובד עם כמה דפדפנים פתוחים, ובכ"א מהם לא מעט טאבים פתוחים. במקביל, תוכנות נוספות כמו word, excel ואחרות, כמו paint.net, inkscape (rarely), STATA, Skype חשובה יכולת ניתוח סטטיסטי. לדוגמא, יכולת לבצע פעולות ואיטרציות…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש היום הרבה מחשבים יקרים, שמהירות הדיסק קשיח שלהם זה רק 5400 יש למישהו נסיון עד כמה זה משפיע על המחשב? האם זה משפיע בעיקר על ההפעלה הראשונית או שעל עוד דברים ועד כמה זה משמעותי?
-
- 8 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אני מבקש חוות דעת למפרט הבא. המחשב יורכב אצלי אז אין הגבלה לחנות אחת. הרכבתי אותו בעצמי אבל כיוון שלרוב אני מרכיב מפרטים לשרתים ולא למחשבים אישיים אני אשמח לשמוע את דעתכם. התקציב מינימלי ביותר. כמה שפחות עדיף. מעבד: Core i3-2120 ב-547 ש"ח אצל KSP. לוח אם: Gigabit GA-H61M-S2V-B3 ב- 319 ש"ח אצל זיגזג. זיכרון: 2GB ב- 80 ש"ח אצל KSP. מארז (כולל מאוורר קדמי שקט): Cooler Master Elite 342 ב- 175 ש"ח אצל KSP. קירור למעבד (הוא מגיע בלי): Scythe Shuriken Rev B - SCSK-1100 ב- 120 ש"ח אצל KSP או RSM. מאוורר אחורי: Artic Cooling F8 80mm ב- 30 ש"ח אצל KSP כונן DVD: Samsung SH-S223 ב- 115 ש"ח בזיגזג. ספק כוח: עדיין לא מצאתי. תקציב מירבי: 200 ש"ח. אני צריך הספק של 350W. יציאה לכרטיס גרפ…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב עד 6000K לא כולל ציוד הקפי חשוב שיהיה יציאה לUSB3 ולSATA חשוב מקסימום גיימינג חשוב שיהיה שקט (1-10 =7) שימושים-משחקים כבדים בFHD סרטים FHD +3D אני מתכונן לחבר טלויזיה 42 אם תמיכה ב3D בנוסף למסך הרגיל אבל לא קבוע (רק מתי שניצפה בסרט אם זה משנה אוכל לכבות את המסך הרגיל) אם אפשר להכניס כונן SSD 64 GB למערכת הפעלה מעוניין בלפחות 6 GB זיכרון פנימי ....... אפשרות לחריגה קטנה אבל מעדיף ביין 5ל6 K תקציב חשוב כמובן תמיכה בסראונד לפחות 5.1 לא אכפת לי 2 כרטיסי מסך במערך CFX אבל אם אפשר לפרט לי חסרונות אשמח מאוד כדי שאוכל להביאם לשיקול דעתי ואותו דבר לגבי OC .שמעתי שבAMD אוכל לקבל תמורה טובה יותר לכסף וכן שמעתי שTMS מקום שווה במיוחד לקנות לכן אשמח שת…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי הוא זה : INTEL QUAD Q6600 2.4GHZ 8MB 1066MH לוח אם GYGABYTE GA-P35_DS3L דיסק קשיח WD 320/7200RPM S.ATA זכרון KINGSTONE 1024MB 800MHZ X2 CL 5 כרטיס מסך GYGABYTE 8800GT 512MB אני צריך להתחיל לעבוד עם מכונות וירטואליות ועוד כמה דברים מסיבים, ובלי קשר רוצה לשדרג את מערך הזיכרון שלי. כמובן שאני משתמש בWIN 7 64 BIT. הבעיה היא שאני עובד עם DDR 2 והלוח אם שלי לא לא תומך ב3 ( תקנו אותי אם אני טועה ? ) כרגע המערך הוא 2 סטיקים כל אחד של גיגה , CL 5 , 800 MHZ - כפי שרשום למעלה. מה אתם ממליצים לעשות ? לקנות עוד 2 סטיקים כל אחד של גיגה ? לקנות עוד 2 סטיקים כל אחד של 4 ? איך הכל יעבוד הכי טוב ביחד ? והאם בגלל שיש לי קינגסטון CL 5 800 MHZ כרגע אני חייב לקנות בידיוק …
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך אבל אין לי בעיה לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא אך אם זה ממש מומלץ ושווה אז ב50-100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי FHD, משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA FOOTBALL MANAGER COD AC GTA BF TOTAL WAR ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' כנראה U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה זאת אומרת? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיצא טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניראלי שצריך אז 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 משחקים כבדים רצח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח אבל משהו גבוה כרטיס הכי טוב שיש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בבאג מוכרים סידרה 7, זה חדש בארץ, קראתי ביקורות על סידרה 7 באמזון וכן באתר של סמסונג שחלק מהקונים מתלוננים על זה שהמחשב עלול להכאיב בשורש כף היד בזמן הקלדה ממושכת, יש למישהו מידע מפורט על הנושא הזה? אשמח לשמוע ממישהו שקנה מחשב מסידרה 7
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? SoildWorks ו Cimatron - כבד * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? מתנייד במפעלים של לקוחות, מומלץ משהו קל ככול שניתן במסגרת התקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 9 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מחשב בסדר גודל כזה מן הסתם יגיע עם ESATA + HDMI האם יש משהו חשוב נוסף שאצטרך? * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? האם מומלץ SSD? אני יודע שכיום ניידים מגיעים עם אופצייה לשני דיסקים קשיחים. בכול מקרה לDATA מומלץ לפחות 640GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא(חשוב 3 שנים) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? Win7 Pro * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell ת…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במקור חיפשתי נט בוק שיתלווה אליי לעבודה בחול של מספר חודשים. עד שראיתי שיש מבצע על המחשב הבא:http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/754a068e-d9bb-4667-bbbf-df372d2c18a2?utm_source=mako&utm_medium=mako_hp_kubia&utm_campaign=dailyDeal_754a068e-d9bb-4667-bbbf-df372d2c18a2 נראה טוב, אבל הייתי מעוניין בחוות דעת שלכם לגביו לפני שאני קונה . תודה ויום טוב 8)
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים שצפויים לצאת...מקס פיין 3, gta v, AC 3, בעיקר כל החזקים שאמורים לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 של דל 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!! צריך את עזרת הפורום המכובד הזה (לא משתתף הרבה בתגובות אבל עוקב כבר שנים) בבחירת לפטופ חדש. באפשרותי לקנות בארה"ב ולחסוך אולי עוד כמה שקלים שיופנו לפרמטרים אחרים בנייד וצריך לקחת בחשבון נושא של אחריות וכדומה מטרות המחשב- עיקר העבודה תהיה אינטרנט ואופיס אבל אחוז לא מבוטל לסרטים (רצוי שיסחוב HD ללא מאמץ) ואם אפשר קצת עריכה גרפית (פוטושופ) גודל המסך- עדיפות ראשונה ל- 13.3 או 14 (הקודם שלי 15.6 והוא לא כל כך נייד) משקל רצוי- בסביבות 2 (אם אפשר פחות אפילו עדיף) האם נדרש זמן סוללה ארוך -כמה שיותר , 4-5 שעות בעבודה סבירה (לא אינטנסיבית) האם יש צורך ביציאות מיוחדות-HDMI יהיה נחמד ו-SD חובה גודל מינימלי של כונן קשיח- 256-500 כונן CD/DVD, צורב- אפשר ג…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, עברתי על מדריך בניית המפרטים והרבה חפירות ברשת ובפורום ובניתי את המפרט הבא שעליו אני צריך את עזרתכם ודעתכם בנושא זה. להלן המפרט: מעבד Intel Core i5 2310 LGA1155 Tray ₪777 לוח אם Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 LGA 1155 ₪394 דיסק קשיח Western Digital 3.5" 500GB SATA3 Cache 16MB WD5000AAKX ₪425 זיכרון Corsair DDR3 8Gb Kit XMS3 ₪284 Gigabyte ATI Radeon HD 6850 Overclocked ₪575 ספק כח Seasonic 520Watt S12II-520 Bronze ₪342 מארז GGigabyte LUXO X10 Black MidiTower ATX ₪232 כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy SE, SB0570VP ₪140 מאוורר CPU Auras Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan ₪97 שימו לב שכל המוצרים נבחרו מהחנות וולקום מחשבים שבראשון , אם ישנה אפשרות להוזיל מבלי לפגוע…
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=10775&catcode=314&AdCat=&parentid= קניתי אותו לפני חודש ומשהו ואני רוצה לדעת בכמה למכור אותו באריזה מלאה קניתי אותו מהחנות הזאת במחיר הנקוב
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-