ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, המרחק צפיה יעמוד על בערך 3 מטר-2.80 אני לא סגור על כמה אינצ' אני צריך ללכת, ולכן אשמח לקבל את המלצתכם. המסך כמובן יציג תכנים כמו כל מחשב, בין אם קריאה, כתיבה, וגיימינג קל, אז לכן חשוב שהוא יתאים לדרישות של FHD להנאה מירבית. לכך אני מפריש אלפיים ש"ח, אפשר לחרוג עד 2500 אם יש בהחלט סיבה ראויה (שאשמח לדעת מה היא, כי אני פשוט בור ועם הארץ בתחום). נעבור למחשב, בעקרון מחשב גיימינג שיכול לנצל היטב את הרזולוציה של המסך. לא צריך ציוד היקפי למעט מקלדת פשוטה ועכבר שעובד על כל משטח. תפקידו של המחשב יהיה בעיקר גיימינג קל וכול מיני משחקים, והמטרה שלי שהוא יחזיק כמה שיותר זמן. מחשב בשבילי זה חתונה קתולית. ולכך אני מוכן להקציב 4 אל"ש, ואפשר לחרוג ל-5 רק במידה וזה באמת משתלם (בדומ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://ark.intel.com/products/family/84979/5th-Generation-Intel-Core-i7-Processors#@Mobile ראיתי מחשב אולטרבוק חדש במחיר סביר, עם מעבד חדש https://www.pc365.co.il/product-3346-Dell_Latitude_15_3550_L3550_7077_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94 המחיר זול יחסית למחשבים אחרים באותה חנות ועם מעבדי U מהדור הישן יותר (שנמצאים באולטרבוק) אבל זה אותו דגם מעבד אל הרבה יותר יקר... אמנם עם מערכת הפעלה אך היא עולה רק כ 500 שח... https://www.pc365.co.il/product-3347-Dell_Latitude_15_3550_L3550_7284 אז, האם ה 5500U החדש מעבד חזק, ומתאים לאילו שימושים? (יחסית ל U מהדור הישן יותר ויחסית למעבדים אחרים כמו 4200H ,4700HQ), ומדוע יש הבדל מחיר כז…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מחשב נייד למתכנת יש לי כמה דרישות וכמה חששות קודם כל התקציב שלי הוא סביב החמש אלף ואני מחפש משהו שיריץ בקלות ויז'ואל סטודיו עוד דבר שאני ממש רוצה זה אורך חיים של בטריה מסך צריך להיות מספיק גדול לתכנות אז לפחות 15 החששות שלי הם שבתחילת 2009 הולכים לצאת ניידים עם בטריות בעלות טווח זמן הרבה יותר גדול... וגם אולי כאלה עם הרד דיסק פלאש קיצור מה אתם אומרים? מה אתם אומרים על הנייד הזה? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=109
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hey guys, I'm looking to upgrade my pc, I'm playing alot, and I need a better fps basicly. I've got now P4 1700MHz, Radeon9500, 320 SDRAM. In the game I'm playing (counter strike), I've got like 30-90 fps (huge drops) and want to get a stable 100 fps. maybe to get P4 2.8GHz (990 nis) or to get Radeon9800 Pro (1330 nis) I dont have a high bugget, so be gentle :'(
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב בימים הקרובים והסכום שלו עומד על 5000 ש"ח.... המחשב נועד למשחקים....(אני יודע התקציב לא מזהיר למטרה כזאת).... צריך מסך....עכבר ומקלדת...פלופי רק צורב והבחור לא צריך רמקולים.... וכמעט שכחתי הוא רוצה פנטיום 4 ....2.8...... אבל אני מנסה לשכנע אותו לעבור לא.מ.ד.. בינתיים ללא הצלחה!! תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 מארזים למחשב... זה המפרט שלי: מ KSP : מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 900 1 900 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 670 1 670 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos 285 2 ביחד 570 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB 595 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 255 1 255 איזה מארז הכי כדאי? HEC Compucase CI-6919 400W Thermaltake Sviking VA4000BWS Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. מוכן להשקיע עד 2000 שח. החשיבות היא כרטיס מסך ואולי אם יישאר אז גם זכרון. המפרט שקיים כיום; DDR 3 8 GB 1333 KINGSTONE B75 1333 INTEL GIGABYTE INTEL I5 3470 QUAD CORE 3200 WD 500G 32 M COOL M 600W Nividia gtx660 2gb תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי בא&א מחשבים אמינים אבל טיפה יקרים איך המפרט הזה? Intel Core 2 Duo E8400 ASUS P5QL-E Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB Thermaltake M5 thermaltake 550W 140mm/pci-e cooler for case 120 mm transcend 2gbX2 ddr2 800mhz LG H55L X20 lightescribe box Gigabyte ATI HD Radeon 4870 512 GDDR5 Retail HDMI PCI-E כל זה עולה לי 4 וחצי מה צריך לשפר\לשנות\להחליף זה די דחוף למה מחר מחרותיים אני מזמין המטרה שלי היא בעיקר גיימינג תודה מראש חגי . עריכה: 1. 4500 2. גיימינג כבד טיפה לצורכי עבודה משרדית שכל מחשב פשוט תומך בו 3. לא כרגע אין צורך אני מביא את זה מגורם חיצוני 4. לא 5. חלקים איכותיים וטובים לא יותר 6. שיהיה קר שלא יתחמם ושיהיה ממש ממש שקט 7. לא אין צורך 8. …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני בזמן האחרון נתקלתי בבעיה כזאת שאני אני צריך מחשב נייד אך התקציב שלי לא כל כך גבוה אני עובד בגרפיקה ממוחשבת ואוהב לשחק משחקי מחשב אני רוצה מחשב נייד שיוכל לשרת אותי בשני הדברים הללו הוא לא חייב להיותמפלצת ביצועים אבל רצוי שיוכל להריץ משחקים של היום לא על הגרפיקה המקסימלית אבל שיוכל ואם הוא יוכל להריץ משחקים אז גם אם הגרפיקה לא תיהיה לו בעיה גדולה פלוס מינוס שעה של רינדור לא יהרגו אותי תודה מראש נ.ב זמן הפעולה שלו לא משנה לי למה יש שקע
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב כולו. כולל הכל. והתקנתי בו מחדש windows 7 proffesional שעובד על 64 ביט. הכל עבד טוב ויפה רק דבר אחד. אין לי את הדיסק עם הדרייברים של המחשב. ככה שיש כמה דברים שלא מותקנים טוב במחשב. חיפשתי במחשב (אחר, כי אין את הדרייבר של האינטרנט) את הדרייברים ואכן מצאתי אותם בלי בעיה. הורדתי אותם. והעברתי את קבצי ההתקנה למחשב נייד שעליו הם צריכים להיות מותקנים. הבעיה היא כזאת: בתחילת ההתקנה של כל דרייבר הוא רושם לי שגיאה ולא מתקין אותו בכלל. the contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. please obtain another copy of the file verify its integrity and try again. חשוב לציין שניסיתי כמה גירסאות של דרייברים מכ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום! אני צריך אתרי קניות באמריקה, חבר שלי נוסע עוד שבועיים ואני רוצה לקנות מחשב נייד משם. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מת, ואני זקוק למחשב חדש, ויצא לי לראות מפרטים באינטרנט, והבנתי שאין לי הרבה מושג. ככה, התקציב שלי הוא סביב 1800 ש"ח אני יכול להתפשר קצת אבל לא יותר מידיי. אני רוצה מסך של 15.6'', דיסק של 500GB, רצוי כמה שיותר קל אני לא זקוק למערכת הפעלה. השימושים שלי הם בעיקר משרדיים, אינטרנט, לפעמים אני מעבד קצת תמונות בפוטושופ, ומפתח סימולציות במטלב, אבל את ההרצות אני אערוך על מחשב חזק. עד כמה שאני זוכר, המחשב הישן שלי עליו השלום, היה עם מעבד של I3, הזכרונות שלו טובים, ואני מתכוון להכניס את הזכרונות האלו למחשב החדש, (מדובר על כרטיס זיכרון של 4GB, DDR3) ראיתי מספר מחשבים, ויש לי כמה שאלות, 1. מה ההבדלים בין המעבדים מבחינת חוזק ומהירות עבודה, ראיתי שיש מעבדים שעובדים…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב חדש (אני לא יודע אם AMD או אינטל, עכשיו יש לי AMD ואני חושב שאני מרוצה ) בכל מקרה אני צריך שהמחשב יהיה ללא אביזרים נלווים (מסך , מקלדת ושות') רצוי שעל הלוח אם יהיה חיבור HDMI לחיבור הטלויזיה שיריץ הכל כמו שצריך ושיהיה בעל לפחות 3GB זכרון רצוי אפילו 4 לא מתכוון OC בכלל המסך שקיים הוא 226BW של סמסונג תודה רבה ארז
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצות לניידים עד 3000 שקל הכי חזקים שאני יכול לקנות במחיר הזה ! שיהיה מעבד הכי חזק שיכול להיות במחיר הזה זיכרון עד 4 גיגה מינימום וכרטיס מסך מהחזקים במחיר הזה איזה נייד יש לו קומבינה טובה מהכל במחיר כזה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ושוב שלום לכולם, בקשר למפרט מפרט בסכום של 3000 ש"ח בערך: על: מעבד AMD XP 1700 זיכרון SAMSUNG ORIGINAL 256MB PC2700 כרטיס מסך ATI RADEON 9000 PRO יש בערך קונצנזוס בכל האתרים אך השאלות הנוספות הן: לוח אם: LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro או Gigabyte GA-7VAX KT 400 או אולי יש לכם המלצות יותר טובות? ובקשר לדיסק הקשיח: IBM 120GXP Vancouver 40GB 7200RPM ULTRA ATA 10 או WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version או Seagate Baracuda 40GB 7200RPM או H.D 40GB 7200RPM D740X Retail UATA 133 Retail kit include cable (ATA 66-133) and screws כל הצעות,המלצות,הערות למפרט תתקבלנה בברכה, תודה לכולכם!!! :AR15:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני לא יודע אם זה המקום לשאול את השאלה (במידה וכן תגידו לי ואני אעביר למקום המתאים). אני מעוניין לקנות מחשב גם למטרות משחקים ב4000 שח. האם במחיר הזה מחשב יכול להריץ משחקים באיכות של PS4 וגם מבחינת מבחן הזמן (בעוד 3 שנים משחקים שיצאו ל PS4 ויעבדו איתו, האם גם יעבדו באותו המחשב המדובר אחרי 3 שנים?) בנוסף האם כל המשחקים שקונים לPS4 משחקים באיכות אולטרא או שהPS4 מתאים את עצמו לכל משחק? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 - 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אך לא בכל מחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר סימולטורי טיסה (P3D, XP11, DCS), אבל גם משחקים כגון The Witcher 3, GTA, ARMA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 60hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן אני מחכה לקנות מחשב חדש והנה הגיע הרגע. אני מעוניין במעבד Q6600 G0 כ. מסך 8800 GTS 320MB HD בגודל סביר (250-320 GB) 2 GB זיכרונות (677 או 800 MHZ) ברצוני לעשות OC בינוני למעבד, נגיד עד 3000 MHZ, מסיבה זו אני מניח שכדאי לבחור לוח אם וזכרונות מתאימים? תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) בעיקר, פה ושם קצת משחקים קלים, או צפיה בסרטים * גודל המסך? מסך בגודל 13 או 14 אפשר גם 15 * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג בעקרון זה לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? בערך 3-4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, אבל אשמח אם זה יכנס במסגרת התקציב * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250-320 * צורב DVD? כן חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כמה שיותר זמן אחריות יותר טוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לחברה עם שירות טוב. בנוסף כדאי ש: המחשב יהיה קשיח וחזק פיזית משהו שלא יתפרק עד כמה שהתקציב מאפשר עדיפות למסך מאט זכרון 2 או 3 ג'גה במהירות 5400 כי הבנתי שזה עוזר בזמן סוללה עדיפות למעבדי אינטל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף ש"ח לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מעט דת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400ש"ח ימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מעט עריכה גרפית ותכני HD עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיודע לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : league of legends, farcry 3, המשחקים הכי חדשים מבחינתי, אשמח אם ירוצו בהגדרות כמעט מקאסימליות בצורה טובה מאוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920.1080 או שאולי עדיף 1600.1200 לא בדקתי מה עדיף לגיימינג -לאילו הגדרו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה במפרט למחשב נייח לשימוש ביתי/משרדי. כלומר, וורד, אקסל, גלישה הרבה טאבים פתוחים ועוד תוכנות בסיסיות... תקציב מירבי: 3000 שח. ניתן לחרוג ב 500 שח מקסימום. שימוש עיקרי: עבודה משרדית. ציוד היקפי:מקלדת ומסך. חשיבות מידת השקט:לא כלכך משנה. אין הגבלה לגודל פיזי. אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. עדיפות לרכישה באזור המרכז או אילת. הרכישה מתוכננת בחודש הקרוב. אין דרישה לחיבורים מיוחדים. חשוב לשמור על אפשרות שדרוג עתידית. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם בקנית מחשב למשחקים לגיסי את המעבד E6700 כבר רכשתי אזי צריך את היתר המרכיבים מה שקורץ לי זה המפרט הבא מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz e6700 כבר נרכש לוח אם: gigabyte GA-965P-DS3P revision 3.3 ¤730 כרטיס מסך: BFG Geforce 8800GTS 640 mb DUAL DVI Retail OC2 B88SOC2640 ¤2290 זיכרון: GEIL 2Gb KIT (1G X2) DDR 800 ULTRA CAS 4-4-4-12 GD22G800UK ¤1203 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤397 צורב DVD: PIONEER DVR-212BK SATA BLACK ¤240 מארז: ANTEC 900 GAMING NO PS ¤800 ספק: BFG 650 Watt PSU EPS12V Dual 12V Rails SATA BFG Silent Control (MID TOWER) ¤696 האם הספק מספיק חזק למערכת כזאת או שאולי יותר מדי ואפשר לקחת ספק יותר זול? …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים ולילה טוב, קודם כל, מצטער על השם משתמש, אם זה מעניין מישהו - נרשמתי לפה בשנת 2005 בענייני OC ככה שהניק מאוד ישן לאחרונה התחלתי להתעניין בשדרוג המחשב - עקב חלודה החלטתי להיוועץ אתכם בקשר למפרט של המחשב. אז ככה: התקציב הינו בסביבות ה 2000 ש"ח (ישנה הפשרות חריגה של כ 200-300 ש"ח), כמו שציינתי בכותרת - ציוד היקפי לא נחוץ. המחשב יהיה מיועד בעיקר לשימוש בסיסי יומיומי(אינטרנט, אופיס וכו') אך אני גם מעוניין שיוכל להריץ משחקים (לא משחקים מפוצצים שיצאו לאחרונה). ה"שאלון": ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Acer X193W Wide 1440X900 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לרכוש מחשב לצרכים משרדיים. עיקר השימוש הוא ב-office, pdf, תמונות, אינטרנט וכו'. אין שום שימוש גרפי או גיימינג. חשוב מאוד שהמחשב יהיה מהיר. כמו כן אני מחפש מסך איכותי, וגדול ככל האפשר. תקציב - ככל שיידרש (בגבולות הסביר).
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-