עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by GALAI30,

אני צריך המלצה למעבד I7 ולוח אם תקציב 2000

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, אחותי קנתה אתמול מחשב חדש. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-740qm.htm היום היא בא אלי בכדי שאני העביר לה את כל הנתונים מהמחשב הישן שלה לחדש. כאשר אני פתחתי אותו והדלקתי אותו כמובן, שמתי לב כי אני שומע ציפצופים מוזרים מהHD. רציתי לדעתם האם דבר זה תקין בדגם זה או שלא. הציפצופים הם קבועים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה נוחה ומהירה בלייטרום ושיהיה זריז באינטרנט ואופיס אבל מה שבאמת חשוב זה הלייטרום אני מצלם עם מצלמה שמוציאה פלט בגודל של 25M 3. אין צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? תלוי אם זה מתאים לשאר המפרט: יש מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן, אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בהמלצה על לפטופ שמיועד לסטודנט - להריץ סרטים, לשמוע מוזיקה, לעבוד על קבצי אופיס... שום דבר כבד במיוחד, שיהיה מחשב קל (גודל מסך של 13-14 אינץ'), בלי פונקציות מיוחדות. אחראיות בארץ תוסיף בהחלט. כל עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ronran,

שלום. פתחתי את המחשב והוצאתי את הפלט שמחבר בין ה trackpad לבין העכבר ובטעות הרסתי אותו. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה דבר במיידי? באיביי אני יודע שאשר למצוא

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם אני מעונין במחשב חדש וחשבתי על האופציה של אולטרא בוק אך ברצוני עדיין לשחק מדי פעם משחקים קלים כגון דיאבלו וסטארקרפט ובנוסף שיריץ משחקים עתידים, (איני מצפה כמובן על הגדרות הגבוהות ביותר , אך אשמח לסברות פלוס ) לצערי עקב מחירו הגבוה ובעיות מסוימות בדל XPS 14 החדש שנראה מדהים, אשמח להמלצות נוספות בסביבות ה6000 שקלים, עם עדיפות לארץ ואחריות של 3 שנים תודה

7. היי אני צריך בבקשה מפרט למחשב לשימוש משרדי וסרטים ובנוסף מסך איכותי בגודל של לפחות 24 ועדיף ביחס של 16:10 אני גם אעבוד עליו מידי פעם אז עדיף שיהיה שם איזה i5 לפחות וכמו כן חשוב שיהיה SSD 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף כמה שפחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים ומידי פעם תכנות בVisual Studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוצ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הזמנתי לפני כמה ימים את המפרט הבא לוח אם ECS L7VMM3 מעבד AMD 3100Pro Athlon XP 2000Plus זיכרון 256MB DDR דיסק קשיח 40GB 7200RPM מארז Super ATX כרטיס מסך 3D-Force 32MB S/M כונן תקליטורים CDROM x52 כרטיס קול AC97 סטריאופוני כרטיס רשת 10/100 4 יציאות USB 2.0 מסך 17 אינץ' במחיר של 2000 ש"ח. היום יצרו איתי קישר מהחברה והציעו לשדרג את המפרט לפני המשלוח בתחומים הבאים מעבד AMD 3300PRO (מה השם האמיתי של המעבד? כמו שהם קוראים ל XP 2000+ משום מה 3100pro) לוח אם ECS-L7VMM3+ דיסק קשיח 80 גיגה 2 מ"ב זכרון או 40 גיגה 8 מ"ב זכרון מארז אחר עם ספק כוח 400 ואט של LG. לשדרג את המהירות זכרון ל 400 מה"ז. מחיר: 399 ש"ח (אם אני בוחר רק בלוח אם ומעבד אז 299 ש"ח). המחשב יישמש לצור…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by NIVTAL,

אני מחפש לקנות מחשב נייד פשוט (לא INTEL ATOM) לגלישה באינטרנט בצורה חלקה. תקציב : עד 1200 שקל. תודה על העזרה חברים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן, רכשתי לפני כחודשיים את הנוטבוק asus eee 1015pem. במפרט באינטרנט נכתב שהמחשב מגיע עם זיכרון מסוג ddr3 בגודל 1 ג'יגה. היום הורדתי תוכנה לבדיקת המערכת וכתוב שיש במחשב זיכרון מסוג ddr2! האם סלוט של ddr3 יכול בכלל לקלוט פיזית כרטיס מדור ישן? קיבלתי את המחשב בקופסה סגורה עם מדבקה מהיבואן, אז אין לי טענות כלפי החנות. בכל מקרה, האם רשום על הכרטיס עצמו את הסוג כדי שאוכל לשלול אולי פגם בתוכנת הבדיקה (speccy) במידה ואצטרך להתנהל מול היבואן ולהתחיל לחפש לו הוכחות.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yarins5,

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד שיהיה חזק ואמין (עקב שימוש מרובה בחו"ל), להלן הדרישות: * מטרות המחשב: אינטרנט/אופיס/סרטים, קצת גיימינג ותוכנות שמצריכות גרפיקה גבוהה (סימולציות). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: - * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: סוללה שתחזיק לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HD, חיבור USB מהיר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: שילוב SSD ורגיל. * כונן אופטי:לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מה זה אומר? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עד עכשיו העדפתי ASUS אך לאחר שקרא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני מבקש להחליף מחשב ישן למדי שמשרת כבר כמה שנים אדם מבוגר שמשתמש בו אך ורק בשביל לגלוש באינטרנט. ייאמר לזכות המשתמש שהוא חסר סבלנות כמו בחור בן 16 ולכן אני רוצה להבטיח שהמחשב יעלה מהר ושאתרים ייפתחו מהר. ממה שאני רואה, ניתן לבנות את המחשב סביב המעבד G2020 לא? בגלל שאני מעביר את הכונן מהמחשב הישן, אני לא זקוק לכונן קשיח אבל אם יישאר תקציב אני שוקל להכניס שם SSD קטן. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חושב שיש איפה לחסוך.. במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד. עדיף שלא. מה שימושי המחשב: גלישת אינטרנט בלבד מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1920*1080 האם יש צורך בציוד…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכל חברי HWZ, אני מעוניין להרכיב מחשב חדש ואשמח לשמוע את הצעתכם ועזרתכם. יצא לי לדפדף בקטגוריה של המחשבים המומלצים בתת נושא של התלת מימד והיו שמה מספר מחשבים שממש אהבתי, אך הבעיה המרכזית בכל הסיפור הזה היא בחירת המסך. עיינתי במספר אתרים שונים במטרה למצוא את המסך הטוב ביותר בתקציב המתאים אך לא הגעתי עם עצמי לשום פשרה. ופה אתם ניכנסים לתמונה :]. אז ככה התקציב שיש לי לתת כסטודנט עני שהצליח לסחוט את מיטב הלוואותיו הוא 8 עם חריגה מקסימלית ל8.5 השימוש המרכזי של המחשב יהיה לתוכנות תלת מימד ועריכה גרפית: AUTODESK MAYA , ZBRUSH ,ILLUSTRATOR ,PHOTOSHOP התדירות בשימוש התוכנות היא גבוהה במיוחד. הרזולוציה תיהיה רזולוציה מקסימלית ואני ישתדל למשוך ממנה כמה שיותר וגודל המסך …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. היי חברים ברצוני לרכוש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים ולעבודת צילום ויחצנות מחשב שיהיה טוב במחיר שפוי אין תקציב מסוים כרגע אבל משהו לא יקר מידי אני לא מעודכן כלכך כרגע בעולם הזה לגבי מחירים מה עדיף ומה לא אשמח מאוד שתעזרו לי למצוא את המחשב האידיאלי בשבילי

15. Started by Lior4543,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי- גלישה באינטרנט, סרטי HD, מוזיקה וכ'ו, בעיקר עבודה עם הרבה מסמכי אופיס וחלונות דפדפן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. CPU : AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 812.73 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT AN7 nForce2 Ultra400 Motherboard (µGuru,Dual DDR400, SATA RAID, 1394, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 646.76 ] 1 Memory : Mushkin DDR-RAM 512MB 2700 Basic Green Memory [ ¤ 664.62 ] 1 Hard Disks : Seagate 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 682.26 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800SE 128MB 128bit DH DVI OEM Video Card [ ¤ 1176.32 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.93 ] 1 CD-RW / DVD-RW : LG GSA-4081B 8/4/4/2/12//24/16/32 DVD±RW (Bulk) [ ¤ 746.32 ] 1 Keyboards : AOpen KB-833 Keyboard [ ¤ 40.1 ] 1 Mouse : Logitech M…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tani4,

מה קורה? אני מחפש מחשב נייד של DELL, (לא של שום חברה אחרת), עד 5000 שקל. השימושיים העיקריים הם AUTOCAD, עריכת וידאו ושימושים משרדיים. אני צריך מעבד חזק, כונן קשיח גדול, הרבה זיכרון (לפחות 3GB) וכרטיס מסך חזק. יש לכם המלצה טובה? תודה רבה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by sroolik,

שלום אני יודע שיש מחשבים שנמצאים בתוך המסך, כלומר, המחשב והמסך הם יחידה אחת ידידה שלי מעוניינת לרכוש כזאתי יחידה, ואני רוצה לדעת מה המחירים של מחשב כזה המחשב לא צריך לעשות יותר מדי, הוא מיועד לעבודה משרדית, הרבה עבודה משרדית.............. הוא חייב להיות עם קיבולת גבוהה, (הארדיסק גדוללל), שיהיה מהיר, מסך גדול, צורב כמובן (אם אפשר צורב DVD) ואני רוצה גם מקומות שאפשר לקנות מהם את המחשב הזה תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by sgirl,

היי, אני מוצאת את עצמי שוברת את הראש לאחרונה בנוגע לאיזה מחשב הכי מתאים לצרכים ולכיס שלי. הדרישות שלי למחשב הינן: משקל קל (הנני סטודנטית) עד-2 ק"ג, רצוי פחות מסך קטן- פחות מ-15 אינצ' איכות- לא רוצה להחליף מחשב בעוד שנתיים זמן סוללה ארוך- חשוב אך לא עקרוני אחריות טובה עיקר השימושים שלי הינם: להאזין למוסיקה, לצפות בסרטים ולעבוד על הוורד. אני מתלבטת בין המחשבים הבאים: סמסונג- NP530U3C-BG1IL https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12899 סמסונג- NP530U4C-BG1IL HP- ENVY ULTRABOOK 4-1030 http://www.amazon.com/HP-Envy-4-1030us-14-Inch-Ultrabook/dp/B0085RZPP0 HP-FOLIO 13-1000en https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11931 HP PAVILION DM1-4099EJ http://bizsupport1.aust…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Gimel,

הרי זכיתי ב-HD6770 לפני כמה חודשים : מאז פתחתי את הקופסה לראות מה יש בפנים (כרטיס מסך ודיסק...) ונראה לי שכדאי לי למכור אותו בקרוב, לפני שערכו ייתדרדר. הכרטיס חדש לחלוטין, אז כמה הוא שווה? 500 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. קודם כל ההתלבטות היא האם כדאי לקנות עכשיו מחשב ב4K בערך, להשתמש בו שנתיים ואז לקנות חדש, או לחכות לGT300 ולהביא מחשב ב6.5K, ולתת לו להחזיק עד שיתיישן, לכן אני צריך שני מפרטים בכדי לבחור מה יותר משתלם לקנות כרגע מבין שניהם. יש לציין שאני מעוניין במעבד I5 וכרטיס מסך של NVIDIA, חשבתי על ה260GTX, השאלה היא האם הוא יספק אותי למשחקים בצורה טובה (30 FPS מינימום) 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב למפרט הראשון הוא 4K במידה ויש צורך חיוני (חלקים עם ביצועים יותר גבוהים בצורה משמעותית) התקציב השני הוא 6.5K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים ובנוסף: סרטים, גלישה באינטרנט, אבל הדגש העיקרי הוא למשחקים, יש לי מסך 21 של סמסונג, ואני מתכוון לשחק על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר (כולל פילטרים וכו')…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אשמח להמלצות: 1. תקציב מירבי – רצוי עד 5000 ניתן לחרוג ל- 6000 – אשמח לחסכון במידת האפשר. 2. שימוש המחשב – פוטושופ (עריכת תמונות) ושימושי אינטרנט, אופיס וכד' 3. אין צורך בציוד היקפי 4. נחמד אם יהיה שקט אבל לא קריטי. המחשב יושב בממ"ד ולא ישנים לידו 5. גודל פיזי – לא מפלצת. 6. מע' הפעלה – win10 pro ואופיס (גרסה אחרונה ומלאה) – ממשקים באנגלית עם אופציה לתמיכה בעברית כמובן. 7. גרים בבקעת אונו – אם החנות בסביבה, עדיף. אין העדפה לחנות מסויימת. (סביבה כוללת את פתח תקווה, בני ברק, רמת גן, אור יהודה, ראש העין וכד'). 8. אשמח לרכוש בזמן הקרוב (נאמר בחודש הקרוב) 9. חיבורים – מבחר גדול של…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Adun,

שלום, לאחר חוות דעת שקיבלתי מחברי הפורום, http://hwzone.co.il/community/threads/542206-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%A9%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D#.Uw5U34VWtsM אני אשמח מאוד אם תעזרו לי לבנות מפרט איכותי ללא התגשויות חומרה, צוואר בקבוק וכו' ועם חומרה איכותית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000-7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? התקציב גמיש לכאן ולכאן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב גמיש לכאן ולכאן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפייה בקבצי וידאו (כולל 720p/1080p) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DotA 2, LoL, WoW, TERA, Elder Scrolls Online, משחקי תפקידים, משחקי אסטרטגיה, מעט משחקי פעולה מגוף ראשון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by deadweather,

שלום לכם. אני מחפש מפרט ל-HTPC, שיזרים סרטים מהמחשב הראשי (יש כבל רשת, לא צריך וויפי), כולל 1080p. אני מניח שאני לא צריך כונן גדול במיוחד, והייתי שמח לשלב SSD מינימלי למערכת ההפעלה. הייתי שמח למארז קטן, שחור, שוכב, עם חיבורי USB מלפנים. האם כרטיסי המסך המובנים בלוח האם מגיעים עם חיבור HDMI או שצריך כרטיס ייעודי? הייתי מעדיף לוח אם עם HDMI. 1. התקציב? 2500 ש"ח א) האם לנצל? לנצל ב) לחרוג? עד 3K אם הכרחי. 2. שימושים? HTPC, הזרמת סרטים דרך LAN, צפייה ב-HD, הזרמת בלו-ריי (כלומר סרטים שהם בגדול של 10-15GB) א) לתוכנות עיקריות. XBMC 3. ציוד הקפי. מקלדת אלחוטית עם פד עכבר. לא הכרחי. 5. שקט? 8 - שיהיה שקט 8. חנות? היה לי ניסיון חיובי עם TMS 9. מתי? השבוע

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים