ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
-
ערב טוב, אני זקוק בבקשה מפרט לידידה שלי עד 2500 ללא ציוד הקפי. המחשב בכלליות הוא להכל מהכל. לא צריך משהו גרנדיוזי. קצת למשחקים פשוטים כמו סיסמס וגלישה, סרטים, אופיס ואינטרנט. המלצתי לה על החנות RSM (בעקבות ההמלצות הרבות של הפורום) ולכן המפרט יהיה משם. רצוי לא לחרוג מהתקציב ואפילו אם אפשר בפחות מ 2500 יהיה מצויין. תודה מראש לעוזרים נ.ב. המערכת שתותקן עליו כנראה WIN 7 אם זה חשוב לדעת ;D כמו כן בדקתי ברשימות המחשבים המומלצים שהמלצם אבל רציתי משהו יותר ספציפי וחשבתי על I3 כי מבחינת עלות וביצועים-הבנתי שהוא יתאים בדיוק למה שהיא צריכה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אחרי הרבה ידע שאספתי ואחרי הרבה השקעה בללמוד על מפרטים וזה אז זה מה שהרכבתי לעצמי ולשימושים שלי מארז: COOLERMASTER HAF 932 : RC-932-KKN1-GP w/o PSU ¤692 מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1680 קרור למעבד: ZALMAN 9700 LED ¤325 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤464 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 4096MB DDR2 800 (2048X2) DUAL XMS2 CL 5-5-5-18 -TWIN2X4096-6400C5 ¤382 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 : GV-R487-512H-B - RETAIL ¤1597 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤241 דיסק קשיח 2: WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤395 כונן DVD: LG DVD ROM GDRH20N - SATA - BLACK ¤113 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - B…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות את מחשב הלוח החדש של מיקרוסופט (Surface Go), בעיקר לצורכי עבודה משרדית קלה - סיכום ישיבות וכו'. לא ראיתי בעבר התייחסות לעניין המתח של מחשבים ניידים? האם זה לא בעיה בחיבור לזרם החשמל בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד עד 14 אינץ' גודל מסך, עדיפות למקלדת מוארת. השימוש העיקרי עומד להיות אקסל וכדומה... אם יש איזה שהוא טופס שממלאים בשביל לפלטופים אז אני אשמח לדעת ואני אכתוב יותר מפורט. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hi folks... I'm looking to buy a new system. How much should these components cost and what's a good place to buy them in Yerushalayim? Intel Pentium E2140 Gigabyte GA-P35-DS3L Asus EN7600GS or EN8500GT Silent Any SATA HD, 160GB I already have new RAM (Crucial Ballistix) and these components, from my research, look to be a good choice in my price range. Your input is appreciated.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב נייד של דל שגילו 7 שנים. המדובר על סדרת לטיטיוד עם מעבד שהיה בינוני בביצועיו כבר בעת הרכישה (נמוך מ- i3) אך עמד יחסית יפה במשימות שהוטלו עליו והחזיק 7 שנים בשימוש ביתי אך די מסיבי. מחפש כעת מחשב יותר חזק על אף שהמטרות שלשמו נרכש הנן פחותות בעקבות רכישת מחשב נייח שישמש לאחסנת כל המדיה שנצברה על המחשב הישן. * מטרות המחשב? אינטרנט (השימוש העיקרי), אופיס, משחקים קלים, האזנה למוזיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מסך מבוקש - 15.6 + מיועד לשימוש ביתי בלבד באזור בו יש שליטה מלאה על תנאי התאורה - מה יתאים לי ? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו Call Of Duty WarZone 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב של כ-10,000 ש"ח. מתאפשרת חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים חדשים וישנים כגון MW2, BF, Witcher, CyberPunk. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח לסט מקלדת עכבר אוזניות אלחוטיים במידה ויש משהו מומלץ עם דגש על זמן התגובה למשחקי ה-MP. אפשר גם המלצה למסך, כרגע עם Dell P2715Q 4K 60HZ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש INTEL(R) SSD 750 SERIES (1.2TB, 1/2 HEIGHT…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך לפתוח נטבוק של טושיבה N305. אני לא יודע איזה גודל להזמין מ-ebay.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהחלטתי להזמין dell נשאר החלטה אחרונה.. איזה מסך עדיף: מה ההבדל בינהם?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי המחשב הבא: System Model:Dell OptiPlex 980 Processor: Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860 @ 2.80GHz (8 CPUs), ~2.8GHz Memory: 8192MB RAM DDR3 Display Devices: Card name: ATI Radeon HD 3400 Series מה צריך להוסיף לו כדי שיוכל להריץ משחקים באיכות טובה מהשנה האחרונה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לצרכי תיכנות אני עובדת עם Visual Studio 2008 ו SQL Server 2008 ובנוסף המחשב מיועד לשמש לצפייה בסרטים המפרט ההתחלתי שביקשתי מהחנויות היה: מעבד Intel Core 2 Duo 3 ומעלה לפחות 4GB של זכרון RAM כונן קשיח 7200RPM , גודל 500GB לפחות כרטיס מסך של NVIDIA או ATI עם לפחות 256MB של זכרון מערכת הפעלה - vista אין צורך בציוד היקפי מסך אני בוחרת בנפרד, כנראה ש 2209 DELL נושאים שעלה בזמן שהייתי בחנויות הזיכרון DDR3 או DDR2 באחת החנויות המוכר פצח בהסבר על למה עם מעבד Duo אני לא ארגיש את ההשפעה של DDR3, כי אני לא עושה OverClocking אני לא זוכרת את ההסבר המדוייק אשמח לדעת מה היתרון של DDR3 על פני DDR2, עבור הצרכים שתיארתי עוד נושא מערכת הפעלה לפי מה שהבנתי לגבי ה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מחשב חדש ולבנות מפרט שמיועד למשחקים וסרטים. אני לא גיימר כבד. יש לי מסך FHD . מעוניין לשחק במשחקים חדשים גם. הרכבתי מפרט. ההתלבטות שלי היא לגבי כרטיס מסך וספק כח בעיקר. לגבי השאר אני דיי סגור . ניתן לחרוג ב200-300 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי או מערכת הפעלה. כרטיס קול בחיבור PCI יחובר. מפרט חלקי ללא כרטיס מסך וספק. : הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920404[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה הייתם משנים חוץ ממארז מבלי לצאת ממסגרת התקציב (3500 ש"ח). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 מחשב + כ 500 שח מסך 2. מה שימושי המחשב: משחקים, צפיה ביוטיוב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן . (סביבות 500 שח נוספים עבור מסך 23-24 אינץ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - כונן SSD חייב להשאר (אפשר גם חברה אחרת) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מכיל: מעבד: אינטל Q6600 מומהר ל3GHz כרטיס מסך: 9800GTX+ לוח אם: של ג'יגהבייט P35C-DS3R זיכרון: 2 כרטיסים של 1ג'יגה 800mhz פעם האחרונה ששידרגתי אותו היה זה כרטיס המסך עכשיו אני די בטוח שתורו של הזיכרון להשתדרג ופה אני פונה לעזרתכם. הלוח אם מגיע עם 2 מקומות נוספים לחיבור DDR3 ואני אשמח להמלצה על זכרונות אפשר גם מאיביי. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה שבועות התחלתי לחפש מחשב ובסוף לא קניתי ( מבחנים מחורבנים ) אז אני מתחיל את החיפוש מחדש. שימושים למחשב: * עבודה - תכנות, התקנה של Oracle, ריבוי משימות קיצוני (המשמעות: כמה שיותר ליבות יותר טוב ולפחות 4 ג'יגה זכרון). * משחקים - אני לא גיימר גדול אבל אני כן רוצה לנקות את הראש מדי פעם עם איזה משחק טוב. עם הגרוטאה הנוכחית שיחקתי farcry על איזה 10FPS. * המחשב ישמש כשטח איכסון של שאר המחשבים ברשת, אז רצוי הרדיסק גדול. * כרגע לא מתוכנן OC בכלל. אם בעתיד אני אחליט ללכת על זה, אני אחליף היטסינק למשהו רציני - כרגע מספיק לי קירור סטוק או משהו זול. * לא צריך ציוד הקפי. * מארז רצוי: שחור, גבוה, בלי חלונות או\ו תאורה (או עם כזו שאפשר לכבות) ושקט ככל האפשר. חשבת…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300. 2. מה שימושי המחשב. בעיקר עבודה משרדית, אינרטנט, מוזיקה , צפייה ישירה, תכנות . eclipse. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 21. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (צפייה HD). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? CD צורב . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 . …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר למשחקים ואינטרנט. תקציב מקסימלי הוא 3000 ש"ח עדיף קצת פחות. איזה מפרט עדיף? מפרט 1 : AMD Athlon XP 2500 Barton 512K, 333 Mhz Tray CPU. 647 NIS 2. Asus A7N8X nVidia nForce 2 568 NIS Micron 256MB DDR 333 PC2700 NIS 309 Sapphire ATI 9600PRO 128MB DDR Retail NIS 1000 Compucase CI-6A19 +Heroichi 300AR-T NIS 300 Spire 5U213C1H3G FridgeRock Socket462 NIS 47 SubTotal NIS 2871 מפרט 2 Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 NIS 1050 Micron 256MB DDR 333 PC2700 NIS 309 Gigabyte Radeon 9200 128MB 600 NIS Compucase CI-6A19 +Heroichi 300AR-T NIS 300 Asus P4S8X/X SIS 648 NIS 458 SubTotal 2717 חוות דעת/הצעות לשיפורים במפרטים יתקבלו בברכה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר חיפוש, הגעתי למסקנה שהחשב הנייד שהכי מתאים לי כרגע הוא ה - Asus X402CA מדובר במחשב נייד עם מסך 14 ברזולוציה של 1366x768 מעבד i5 ודיסק של 500GB. המחיר שהגדרתי לעצמי היה בין 3000 ל - 4000 ש"ח, והתמורה למחיר נראתה לי הטובה ביותר, למרות שהתפשרתי קצת על הרזולוציה. הבעיה שלא מצאתי בשום מקום ביקורת רצינית שעשו ללפטופ, וכן אין לי מושג לכמה זמן תספיק הבטריה בשימוש של אינטרנט ב - Wifi (שזה הכי חשוב לי). האם מישהו מכיר את הלפטופ ויכול לתת לי חוות דעת? בנוסף אשמח לשמוע על חלופות ללפטופ אם אתם חושבים שיש כאלו במחיר ובמפרט (אם דומה או זהה). כמו שכתבתי, השימוש העיקרי זה גלישה באינטרנט ב- WIFI קצת אופיס אולי סרט פה ושם (כל השאר זהה רצוי מסך 14, או 13.3…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב (כולל הרכבה בחנות) לשימוש בסיסי באופיס ואינטרנט, כשהחנות צריכה להיות באזור המרכז, עדיפות לראשל"צ. דיסק קשיח מספיק 320/500 אלא אם כן ההפרש בין זה לבין 1 TB הוא מזערי. לגבי זכרונות העדפה ל4 GB כי אני כנראה לא אשדרג. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית (אופיס -וורד, אקסל, פאוורפוינט לעתים רחוקות), גלישה באינטרנט (רוב הזמן), משחקים בסיסיים (לעתים רחוקות - כרטיס מסך משולב על לוח אם יספיק בהחלט). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא, יש לי מסך samsung 206 BW 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צריך צורב.…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזמין מאמזון - שניהם אותו מחיר פחות או יותר: Acer Swift 3 Thin & Light Laptop, 14" Full HD IPS, AMD Ryzen 7 4700U Octa-Core with Radeon Graphics, 8GB LPDDR4, 512GB NVMe SSD או Acer Swift 3 Intel Evo Thin & Light Laptop, 14" Full HD, Intel Core i7-1165G7, Intel Iris Xe Graphics, 8GB LPDDR4X, 256GB NVMe SSD זה בשביל אחי - לשימושים משרדיים בעיקר, ופה ושם פורטנייט על Low ^^ איזה עדיף ומדוע?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום איך אוכל לשפר את המחשב שלי זה המפרט:[ATTACH=CONFIG]3223[/ATTACH]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אשמח לעזרה מהירה ומפרט מהיר ולהזמין כבר השבוע אני צריך מפרט בבקשה ל "מחשב ביתי" ( ללא מסך ) ממוקם בסלון , שיהיה שקט , בעקרון הדברים הכי "כבדים" שהוא הולך להריץ מלבד youtube/facebook זה photoshop וכמה תוכנות שחמט לא כבדות. לא משנה לי החנות , מינימום 8gb ram , ואת שאר הרכיבים אתם מבינים יותר ממני. תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קוראים לי דן ואני מחפש מחשב נייד שעתיד לשמש אותי לכמה דברים בעיקר: 1. גלישה באינטרנט 2. הרצת סרטים - כולל סרטי HD. 3. אופצייה להרצת תוכנית עריכה בעתיד - שבחשב יהיה 4GB זכרון אבל בנוסף סלוט פנוי - על מנת שאני יוכל להרחיב בעתיד, בנוסף מעבד סביר+ אני מאמין שI5 או I3 יתכנו מענה טוב תגידו לי מה אתם חושבים, עכשיו הדברים שהכי חשוב לי זה האינטרנט והסרטי HD - כמה יעלה לי מחשב כזה? במידה ואני ירצה מחשב חזק יותר שחזיק גם הרצה של תוכנות - כמה יעלה מחשב כזה? כיצד SSD קטן למערכת ההפעלה יעזור? האם הוא יעזור ואם כן כיצד? תודה, דן מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וסרטי HD, יתכן גם הרצת תוכנות לעיבוד נתונים בעתיד (לא מחייב). * גודל המסך? מסך גדול 15.6 * משקל רצוי? כמובן שרצוי כמה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-