ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, כרגע אני בשלבי מכירה של הפוג'יטסו הנאמן שלי,יש ברשותי כרגע נייד של LENOVO שדודי השאיל לי עד שארכוש נייד חדש. ראיתי את הנייד הזה Fujitsu Lifebook UH552 והמפרט נראה נהדר. http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&index=0&itemid=UH552&C136=021 מתחיל ב-2750 במכירה הפומבית. http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130110 שם רכשתי לראשונה את הנייד הקודם שלי AH530-4. למישהו יצא לראות את הנייד בעיניים ולעבוד איתו מעט?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, טוב, הצלחתי לצמצמם את המחשבים שאני מעוניין לרכוש ל2 דגמים ואני צריך את עזרתכם להחליט מה עדיף. - במובן מסוים יש לציין שאני מעוניין לרכוש מק (בגלל MacOS) Macbook Pro - 1999$ Weight: 2.45kg CPU: 2.4 Ghz Penryn Screen: 15.4 LED Backlit 1440 x 900 non-glossy Memory: 2GB HarddriveR: 200GB Graphic card: 8600GT 256MB 1 year warranty Dell XPS M1530 - 1500$ CPU: The same Screen: The same but GLOSSY Memory: 4GB Harddrive: 320GB Graphic card: The same Warranty: 3-years פחות מעניינים אותי הגימיקים החדשים בMBP, ובמובן מסוים אני מעוניין לקנות מק (פשוט נמאס לי להתבחבש עם הPC). מצד שני, אנחנו מדברים על הפרש של 500$ שזה כמעט 1500 ש"ח והבדל משמעותי במפרט ובאחריות. מה דעתכם? איך המחשבי…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב מבוסס Core i5 לוח של MSI עדיף על כל הגי'גאבייטים למינהם, סטיק בודד של 4G בעתיד יתווסף עוד אחד. יותר מאוחר גם קרור למעבד. מארז וספק פשוטים וסבירים עקב התקציב הלוחץ אין צורך בהארדיסק ללא הרכבה בחנות זהו בנתיים, דעתכם? עצות ליעול? Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box 1,066.00 ₪ MSI P67A-C45 B3 P67 CHIPSET 647.00 ₪ Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G 209.00 ₪ Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 999.00 ₪ SeaSonic SS-600HT 600Watt 80 Plus 334.00 ₪ ANTEC One Hundred 100 273.00 ₪ צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black 99.00 ₪ ===== 3627 חריגונת.....אפשר להוזיל את העסק ע"י ירידה ללוח P67S - C43 שזול מ C45 ב 70 ~
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להרכיב מחשב HTPC . השימושים שלי יהיו 80 אחוז סרטים (בעיקר HD) ו-20 אחוז גלישה. אין לי שימוש וגם לא יהיה לצורכי משחקים. המחשב יחובר לטלוויזיית LCD ברזולוציה FULL HD. אני מעוניין שהמחשב יציג ב"קלות" סרטים באיכות P1080 גם בגדלים של 20~ GB לסרט. אני מעוניין במחיר המינימאלי ביותר שניתן להגיע ועדיין שיעמוד בדרישות אלו. זה מפרט שחשבתי עליו, אך אין לי מושג אם אכן יעמוד בהצגת תכני FULL HD P1080: מעבד: Intel Core 2 E6300 445 ש"ח קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP 75 ש"ח לוח אם ASUS P5Q-EM G45 Chipset כולל כרטיס מסך (on board) ATI X4500HD כולל יציאת HDMI 685 ש"ח זיכרון תוצרת Kingston נפח MB 2048 800MHz 140 ש"ח דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA II 7200…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בחנות שניידר מחשבים: http://www.pc365.co.il/ רציתי לדעת מה דעתכם על החנות, האם כדי לקנות שם?( אטרקטיבי לי מבחינת תשלומים+קרדיט) איך היחס וכו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אני זקוק למפרט(צורב,מקלדת,מסך,עכבר-יש לי כבר),תוכלו בבקשה להרכיב לי כמה מפרטים מומלצים(גם של AMD וגם של אינטל),חשוב לי שההארד דיסק יהיה בגודל 80G,משחקים אני לא ממש משחק הרבה אבל אני אוהב לראות סרטים אז אני מחפש משהו עם איכות אבל לא ממש יקר(תוכלו גם לתת לי כמה המלצות על כרטיסי המסך המובילים היום בכל הקטגוריות?(מבחינת המחירים)-כי אני ממש מבולבל? ועוד משהו-אני גם מעוניין בלוח אם טוב שאוכל לשדרג את המחשב בעתיד בלי להחליפו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד מדגם HP PAVILION 4056 למחשב יש שני מודולים של זיכרון של 256MB במהירות 333MHZ CL 2.5 ו- PC2700 אני רוצה להחליף לזיכרון גדול יותר 2 מודולים של 512MB או עדיף 2 של 1GB יש לי שתי שאלות 1. לאחר שיחה עם התמיכה של חברת HP אני עדיין לא יודע אם המחשב תומך בזיכרון במהירות 400MHZ הנציג אמר שעקרונית כן אבל עד שלא מכניסים את הזיכרון למחשב אי אפשר לדעת ובכל מקרה הזיכרון יעבוד במהירות של 333MHZ (אין לי שום בעיה עם זה) האם מישהו ניסה להחליף זיכרונות למהירות 400MHZ ? ומה הייתה התוצאה ? 2. מישהו יודע איפה ניתן להשיג זיכרונות כאלה במחיר הגיוני תודה מראש חזי
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המפרט שלהן, השימושים שלי הם ברובם פיתוח ג'אווה על לינוקס ומשחקי אסטרטגיה. כללתי 8 גיגה זיכרון (למעשה אני צריך רק 6 אבל לא הצלחתי למצוא באנדל משתלם) מכיוון שהג'אווה בעת פיתוח אוכל כמעט 3 גיגה זיכרון, והכרום עוד 2. כללתי 2 הרד דיסקים מכיוון שאני מתכוון לבנות raid0 מהם, גם בשביל מהירות הגישה וגם בשביל שרידות המידע. כמו כן כללתי מסך, ישמש בעיקר לעבודה (קריאת טקסט) אבל גם למשחקים (בעיקר אסטרטגיה, לעיתים רחוקות fps וכו'). אין צורך cutting edge שמייקר את הלוח / מעבד משמעותית - בפרט: i7, usb3, sata3 למרות שכמובן, אני לא אתנגד אם יצוץ משהו. לא יודע אם זה אכן אפשרי בקצב ההתקדמות של הטכנולוגיה כיום, אבל אשמח אם המחשב יחזיק לפחות 4 שנים, כנראה שבכל זאת רצוי אופק שדר…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב נייד מאוד פשוט. אני לרוב עובד מהבית אך מידי פעם צריך לצאת ולהמשיך את העבודה בחוץ המחשב ישמש אך ורק להוצאת שיחות טלפוניות (יהיה לי חיבור WIFI) ולשימוש בתוכנות OFFICE. צריך חיבור בלוטוס לאוזניה (יש לי תוכנת חיוג מהמחשב) מעבר לכך לא יהיה בו שימוש אחר. כן חשוב לי שיהיה אמין. לא איטי שיתפגר לי אחרי שנה. יש המלצה לחנות/מפרט? תודה לעוזרים. אגב, אני שואל דווקא בגלל שאני רואה מפרטים באלפי שקלים שלא באמת מדברים אליי. אני מניח שאני יכול לחסוך הרבה כסף מיותר.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז אני יודע שפתחתי לא מזמן דיון,אבל התקציב ירד, ואני רוצה את המערכת המשתלמת ביותר שאפשר בתקציבי. . מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג GTA IV GTA V BF 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 לא תומך HD,אני צריך להחליף מסך אבל בזמן אחר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מקווה שאפשר גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. ה…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב למשחקים בעיקר אבל אני גם צריך שיעבוד מהר יחסית ויחזיק הורדות 24\7. דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3500+ WINCHESTER BOX 939PIN 1830 ¤ 1 MSI K8N Neo4 Platinum 1000 ¤ 1 Geil 1024MB DDR 400MHZ Value (2X512( 1200 ¤ 1 SAPPHIRE RADEON X800XL PCI-E 2440 ¤ 1 THERMALTAKE TSUNAMI V3000 WINDOW BLACK 890 ¤ 1 Thermaltake Silent PurePower 410W 360 ¤ 1 סה"כ: ¤ 7720 מחיר כל תשלום: 7488.4 מחיר סופי: 7488.4
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש (להרכיב לבד) עד 4K.. חשבתי על זה: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=58d642fb20010 מה דעתכם? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תכנות+פיתוח אפליקציות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, SNIPER ELITE, BATTLEFIELD 1, TITANFALL 2 -מהי הרזולוציה הט…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא כולל מסך,רמקולים,עכבר מקלדת ושאר החמוצים. מעבד של AMD צורב DVD (התלבטות בין NEC ל LG) + כונן DVD לוח אם רצוי של ASUS לפי מה שהבנתי איזה ספק צריך ואם צריך איזה מערכת קירור. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים ככה הלכתי לאיבורי והמחיר הנמוך ביותר שהצלחתי לקבל זה e6300 2mb לוח lemont 965 ltck זכרון 512 *2 667 כרטיס מסך gf7600 gs דיסק קשיח WD 160 8 MB מקדלת+עכבר+רמקולים מארז של איבורי אם ספק 400 WAT מסך 17 דק של aoc 8 ms ב 4500 איך המחיר? אני חייב לציין שהמחשב לא מיועד ל OC רק למשחקים
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות מעבד + לוח + זיכרון צריך גם מארז ודיסק קשיח 1TB. השימושים שלי יהיו כלליים עם טיפה משחקים (ברמה בינונית לא רוצה ביצועי על), שימושים בווינר ראר לפתוח כמה קבצים ביחד למשל תוך כדי עבודה שוטפת במחשב וכו, תכני HD, מוזיקה. מתכנן להתקין ווינדוס 7 64BIT. חשבתי על לקחת מעבד Core i3 530 או את זה Core 2 Duo E7500 שמקביל לו במחיר תמליצו מה יהיה יותר טוב בשבילי... קירור למעבד אם יש אחד שקט ולא יקר תציעו. לוח שיתמוך בDDR III עם כרטיס קול 5.1 (או יותר לא חשוב רק לא פחות מ5.1) עדיף שיהיה 4 סלוטים לזיכרון אבל לא קריטי, ועדיפות לEsata. זיכרון כרגע יספיק לי 2GB ואם יהיה צורך בעתיד אני אוסיף. כרטיס מסך יש כבר 8600GTS ואין לי צורך ביותר. דיסק קשיח ראיתי את הדגם הזה http://w…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחרי בדיקות רבות והתייעצויות הגעתי למפרט הבא: https://www.tms.co.il/66884 מה אתם חושבים? האם יש משהו לשנות? בקשת הזמנה: מהם השימושים במחשב? • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: skyrim , far cry .LoL , overwatch , pubg , GTAV , AC , CoD , for honor , Battlefield , life is strange , csgo • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: בפוטושופ לייטרום פרמייר סוני וגאס ועוד.. (עורך מתחיל כתחביב) • ללא מערכת הפעלה • האם יש חשיבות לשמור על אפשרות לשדרוג עתידי? כן מהו נפח האחסון שתרצה בדיסק קשיח (2TB ,1TB וכדומה): 2tb • האם ברצונך לכלול SSD במפרט (כן או לא): כן • האם המסך נכלל ב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנני מעוניין לקנות מחשב יד שניה. מצאתי הצעה מיד 2 על המפרט הבא: core i7 860 RAM 4GB DDR3 1333Mhz HD 160GB Geforce 285 זה בגדול בקשתי ממנו את הדגמים הספציפים מכיוון שאין לי כרגע מידע על מארז לוח אם וספק. רציתי לדעת בכמה אתם מערכים את המחשב. בנוסף המחשב לא היה בשישמוש סה"כ 3 חודשים. הוא נקנה לצורך סטארטאפ שקשור להרצת אלגוריתמים על כרטיסי מסך . תודה רבה, אלדד כהן.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד קל משקל (אולטרבוק?), בסביבות 13-14 אינץ', ברזולוציה גבוהה ומסך איכותי. SSD לא הכרחי, אך גם אין צורך בהרבה אחסון. המחשב לא ישמש בכלל למשחקים, אלא רק לגלישה, ועבודות משרדיות למיניהן (מסמכים, מצגות). בדר"כ הרבה דברים פתוחים במקביל, שזה בעיקר אומר זיכרון גדול (8GB?). אין צורך בכונן אופטי. הזמנתי כבר לנובו u41-70, מסך 14" FHD עם מעבד 5200U, ב-3000 ש"ח, אבל אני מתלבט אם לבטל את ההזמנה. ראיתי ביקורת שהמסך לא משהו. יש דגמים מומלצים? המחיר גמיש, אבל רק אם יש לו הצדקה. לא רוצה סתם לזרוק 7000 ש"ח על פוזה. איך מעבדי הcore M החדשים? לא רוצה להיתקע עם מחשב מקרטע כמו עם הATOM. ושלא יהיה מק. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לנעול את האשכול השני שפרסמתי בנושא... זה האשכול הסופי והאחרון תודה תראו, כמו שכבר כתבתי אז זה המפרט ה80% סופי של המחשב... המחשב הזה מיועד לאחי הקטן וכן הבעיה הוא לא רוצה AMD!!!!!! אתה מכירים את כל הילדים הקטנים האלה שעושים מה שלחברים יש?! אז אחי הוא אחד מאלה.... לכל החברים שלו יש אינטל אז גם הוא רוצה, לא משנה אם זה יותר או פחות טוב וגם אם יתנו לו AMD בחינם!!! לכן המפרט הוא של אינטל... הוא לא יוכל לבוא אליי בטענות בעתיד ולא כלום אבל זה מה שיש בבקשה אל תציעו לי מפרט של AMD כי אני גם חושב שזה עדיף אבל אי אפשר... (ואם אתם כמוני חושבים שזה לזרוק כסף - אז זה מה שיש כי זה מה שאחי רוצה) שוב בבקשה לא AMD!!!!!!! תודה.... אז ככה, המפרט הזה מיועד לסרטים למשחקים קלים ולא רוצחים ו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי התלבטויות רבות וחודשים של בדיקות הגעתי למצב שאני מתלבט וקונה בימים הקרובים את אחד משני המחשבים הבאים: _______________________________________________________________________________________________________________________________ Lenovo Legion Y540 144Hz Gaming Laptop, 15.6" IPS FHD, Core i7-9750H 6-Core up to 4.50 GHz, GTX 1660Ti, 24GB RAM, 1TB SSD+1TB HDD, Backlit, HDMI/Mini DP, RJ-45, USB-C, Forza Horizon 3, Win 10 _______________________________________________________________________________________________________________________________ MSI GL65 Leopard 10SEK-022, 15.6" Gaming Laptop, Intel Core i7-10750H, RTX 2060, 16 GB…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב לסטודנט בתקציב בסביבות ה3000. גר בתל אביב אם זה משנה. מטרות המחשב: בעיקר ללימודים ואינטרנט, אבל יהיה נחמד להריץ בו כמה משחקים קלים\בינוניים. גודל המסך: 15" משקל רצוי: לא משנה. האם נדרש זמן סוללה ארוך : מעדיף ארוך (מישהו אי פעם העדיף אחרת? ;]), 2-3 שעות או יותר אם אפשר. בלוטות: כן, אלא אם כן זה מנפח מחיר. כונן 500gb רגיל. כונן CD/DVD: כן כונן Bluray: לא חובה האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא, כי אני לא מתמצה. חברה שאפשר לסמוך עליה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מתלבט האם כדי לקנות את המחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9023&perur=2&t=1&c=441 אני סטודנט הנדסת תוכנה, אז השימושים העיקרים הם תכנות, אני כמעט ולא אשחק עליו. אולי כדי לבחור מחשב בלי כרטיס מסך חיצוני? או שאולי כדי לקנות מKSP? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10908 אבל זה 430 המעבד, ובלי כרטיס חיצוני. יש לכם אולי עוד המלצות למחשבים אחרים? זה מאוד יעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
2 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 1,207 ש"ח 1 Albatron GeForce 6800 256-bit 128MB 1,776 ש"ח 1 Abit AV8 Via K8T800 Pro 939 677 ש"ח 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 999 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT 565 ש"ח זה יוצא 5,224 ש"ח מפנדס (אני הולך לאסוף לבד את המוצרים....) רציתי מאד רמקולים :\ אבל לא נשאר לי תקציב השאלה היא אם כדי לי להחליף את הזכרונות ל 256*2 ואם זה יהיה עדיין טוב....
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב LOL ,GTA V ASSASIANS SCREED UNITY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-