ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעונין במחשב חדש וחשבתי על האופציה של אולטרא בוק אך ברצוני עדיין לשחק מדי פעם משחקים קלים כגון דיאבלו וסטארקרפט ובנוסף שיריץ משחקים עתידים, (איני מצפה כמובן על הגדרות הגבוהות ביותר , אך אשמח לסברות פלוס ) לצערי עקב מחירו הגבוה ובעיות מסוימות בדל XPS 14 החדש שנראה מדהים, אשמח להמלצות נוספות בסביבות ה6000 שקלים, עם עדיפות לארץ ואחריות של 3 שנים תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
E6300 (@3.0MHZ( 965P-S3 1950XT 256MB WD 250GB 16MB LG H10N tranced 1024*2 667MHZ ENERMAX liberty 400W COMPUCASE 6A19 Samsung SyncMaster 740N + לפעמים hanss.G 37" fullHD ידוע לי שצריך להחליף את הלוח אם, על מה עוד צריך לוותר בשביל להתאים את המעבד, ומה ניתן להשאיר? המפרט מיועד למשחקים על ה37" תקציב לא מוגדר, לא מחפש מחשב הכי מפוצץ או חיית משחקים, רק משהו שיתאים לצרכים שלי, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מחפש נייד לאחותי, גננת. בעיקר לשימוש משרדי ואינטרנט דרישות מאוד בסיסיות: מסך 14-15.6" שלא ישקול יותר מדי (נגיד גג באיזור ה 2 ק"ג) שיהיה כונן DVD אם יש משהו שיש לו מודם סלולרי אז יש לזה עדיפות. טאץ' לא צריך אבל אם יש אז גם טוב אפשרי טבלט עם מקלדת אם הוא עם מסך גדול זהו נראה לי. מה מומלץ? תודה ושבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המטרה: עבודה בתוכנה להלחנה (קיובייס SX3) תוך הרצת כמות גדולה מאוד של פלאגינים, שאגב, דורשים הרבה מאוד כוח עיבוד. הערות: המחשב יוצב בסלון, מחוץ לחדר שבו שאני מלחין. לכן השקט חשוב, אבל לא הכי חשוב (המקרר עושה יותר רעש מהמחשב בלאו הכי). יש כאן דגש רב על קירור, ולכן גם נבחר המארז הזה. כל הציוד ההיקפי יחובר ב-USB/Firewire אל תוך החדר, כולל כרטיס הקול. המחשב מחובר ל-2 צגי LCD באמצעות חיבור DVI. ---------------------------------- לוח אם Asus P5B Deluxe עם צ'יפסט Intel 965 Express מחיר: 1304 ש"ח. מעבד Conroe 6400 מחיר: 1465 ש"ח. זיכרון Corsair 2GB DDR2-800 4-4-4-12 TWIN2x2048-6400 - מחיר: 1950 ש"ח מארז Gigabyte Aurora 3D ATX Tower שחור - מחיר: 685 ש"ח ספק כוח Enermax Liber…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי גם באתרים שונים, והמפרט זהה גם בהם. יש הפרש של 470 ש"ח ביניהם. מישהו יכול להסביר? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=16864 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=16810
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לשימוש עבור משחקים, מסך "22, מתוכנן OC. כ.מ 4780 מארז Antec 300 ספק Crosair 550W דיסק Seagate 500Gb ההתלבטות היא לגבי הלוח אם + מעבד + זיכרונות : אפשרות אחת: Q9550 כ-1500 ש"ח 4GB DDR2 כ-400 ש"ח Asus P5Q Pro כ- 800 ש"ח אפשרות שנייה: I7 920 כ- 1500 ש"ח (מחיר זהה ל-Q9550) 6GB DDR3 כ- 1000 ש"ח Gigabyte UD5 כ- 1500 ש"ח עלות המפרט יחד עם האפשרות הראשונה: 5.8K עלות המפרט יחד עם האפשרות השנייה: 7.1K ברור לי שכיום, עבור משחקים, לא משתלם לרכוש את ה-I7 (תוספת של 1300 ש"ח) כי לא יתקבלו הבדלים בביצועים של המשחקים. אבל, ייתכן מאוד שבעוד שנה משחקים כבר ידרשו מעבד חזק יותר ואז יהיה יתרון ל-I7. ברור שאם שתי המפרטים היו באותו מחיר אז היה כדאי ללכת על ה-I7. השאלה היא האם שווה להוסיף עוד 130…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד - AMD PHENOM X6 1075T, עם האריזה המקורית והקירור המקורי, כל מה שכולל.. נרכש מKSP לא זוכר כמה אחריות נשאר אם בכלל. לוח אם - Gigabyte MA770-UD3 זכרונות - 2 סטיקים של GSKILL PI עם צלעות קירור בתדר 1066MHZ DDR2, כל סטיק 2 ג'יגה, בנוסף - 2 סטיקים של 2048MB חברת קינגסטון בתדר 800MHZ, ללא אחריות או אריזות. קירור למעבד - Thermalright ultra 120 extreme עם מאוורר של Scythe בקוטר 120 מ"מ, 1600RPM, יש אריזה מקורית. כרטיס מסך - AMD HD6950 2GB GDDR5 מהראשונים שיצאו, תומך ב"שדרוג בלחיצה" ל6970 (פתיחת הליבות), אריזה מקורית ושלל ירקות - כלול, גם לא זוכר כמה אחריות נשאר. ספק - OCZ SXS500W מארז - אנטק 1200 (למרות שאני שוקל להשאיר אותו ולחסוך בקנית מארז למחשב החדש) הארד דיסק - Seagate…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צלם ואני צריך מערכת שתטיס Lightroom2 ו CS4 בלי בעיות. המסך שיש לי כיום הוא 24" של DELL. אני לא משחק משחקים אז פחות דגש על כרטיס גרפי (יש לי כיום 8500GT) למרות שהCS4 יודעת לנצל את הGPU. מערכת ההפעלה תהיה Vista 64. אני צריך זכרון בנפח 4 גיגה לפחות ושיהיה מספיק מהיר כדי שלא יהיה צוואר הבקבוק (פוטושופ זוללת זכרון). בואו נתחיל קודם במעבד. quad או dual? חשוב שתהיה לו יכולת OC, כדי לסחוט עוד קצת ביצועים כאשר אצטרך. ראיתי את הבנצ'מרק הבא, http://www.tomshardware.com/reviews/Intel-Core-i7-Nehalem,2057-29.html אני לא יודע איזו בדיקה בדיוק הריצו על PS, אבל נראה שה E8400 נותנת תמורה לא רעה לכסף לא?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ללא היקפי לא מתוכנן OC ישמש כמרכז מדיה ניתן לחרוג אם שווה חנויות מועדפות: פוקס, סקיי,זיגזג
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי בניתי מפרט ורציתי לדעת אם יש לכם דעות/המלצות/שינוים. דרך אגב המפרט מיועד למשחקים ואינטרנט בעיקר: מעבד - AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 780.00 ¤ 1 780 ¤ לוח אם - Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 616.34 ¤ 1 616.34 ¤ קירור - Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 60.00 ¤ 1 60 ¤ זכרון - Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 309.00 ¤ 2 618 ¤ דיסק קשיח - Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 519.02 ¤ 1 519.02 ¤ כרטיס מסך - Sapphire Radeon X800GT PCI-e 256MB Retail Video Card 1084.34 ¤ 1 1084.34 ¤ מארז - Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 340.00 ¤ 1 …
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד מותקן עליו מערכת הפעלה WINDOWS 8 64BIT. Intel Core i3-2330M 2.20GHz 8GB DDR3 בשוטף המחשב עובד די מהר, לפעמים הכרום נתקע כאשר פתוחים10-20 TABS. מה שיותר מציק זה העבודה באופיס, פותח מסמך WORD או WORD חדש לוקח לו בין 30-90 שניות פתיחה. העתקה מ-EXCEL ל-WORD הוא נתקע ולוקח לו בין 1-4 דקות להשתחרר ולפעמים גם לא מצליח להעתיק. האם לדעתכם ישנה בעיה כלשהי? או שהמעבד פשוט חלש מידי לעבודה עם כרום פתוח וכמה חלונות OFFICE? אשמח לעזרה בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעצתכם בנוגע לשדרוג מחשב לאבא שלי. מטרה: עבודה יומיומית (ללא משחקים כבדים). הפתרון הכי טוב שאני מצאתי הוא לקנות כונן SSD (או היבריד - את זה אתם תגידו). זה לדעתי ייתן את השיפור הגדול ביותר הנראה לעין לטובת מטרות המחשב במחיר הכי נמוך. וגם עוד שנה - שנתיים כשנקנה מחשב חדש - הוא יוכל להיות גם שם. להלן המפרט INTEL CORE 2 CPU 6420 2.13 GHZ GIGABYTE 965P-DS3P RAM 2GB NVIDIA GEFORCE 8600GT 1GB 300GB WD 3200YS תקציב - עד 750 ש"ח - אבל נראה לי שאין צורך. השאלות שלי האם יש סיכוי שהלוח אם של לא מתאים? האם יש לכם הצעה אחרת לשדרוג המהירות של המחשב (עוד זיכרון?) ועל איזה כונן אתם ממליצים? הדבר שהכי מפריע הוא שלוקח למחשב הרבה מאוד זמן לעלות ולפתוח תכניות …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים, משחקים( לא כבדים במיוחד- פיפא לדוגמה) * גודל המסך? בין 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות ל 1920\1080 אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הבנתי שה SSD חשוב, אז אם אפשר להוסיף אז מצוין. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בין 3-5 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, מעדיף חומרה חזקה יותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או LENOVO או HP ASUS הייתי אמור לקנות לפני חודשיים אבל בסוף לא יצא, ואני חוזר לשוק ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה,סרטים HD,תכנות, * גודל המסך? 14 או 15 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ5 שעות לפחות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD לפחות 500 * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחר שבועיים של התלבטויות בקשר לקניית מחשב ואחרי שאתם עזרתם לי קניתי את המחשב החדש והוא כבר אצלי סתכלו במפרט שלי ותגידו לי מה דעתכם תודה רבה על כל העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! סוף סוף התקבלתי ללימודים. אני עובר לבאר שבע וצריך מחשב נייד שישמש אותי ללימודים ובכלל להכל. אז... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל שקל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, מחשב לשימושי סטודנט ולשימוש כללי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): בעיקר נטפליקס, סרטים וסדרות, אופיס הכנת עבודות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים מאוד בעיקר league of legends 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיפות: - יכולת עבודה משרדית אינטרנט+אופיס סבירה - קל (כולל ספק הכח) - זול (מצפה שלא ישרוד המון זמן) - חיי סוללה - אחריות - חיבוריות ושאר הדברים פחות חשובים אשמח לדעת אם שילוב Pentium-N + 4GB RAM או אפילו סלרון יכול להספיק לביצועים סבירים (כמה טאבים בו זמנית + וורד/פאוורפוינט). למשל מחשב נייד Lenovo IdeaPad 1 14IGL7 82V60041IV צבע Cloud (ksp.co.il) או מחשב נייד Asus Vivobook Go 14 E1404GA NK110WS צבע Cool (ksp.co.il) (נ.ב. לא חושב בכיוון של מחשב מחודש, כי חושש שסוללה משומשת לא תאריך ימים) תודה רבה
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המלצה למחשב נייד שיקנה בארה"ב בימים הקרובים - תקציב עד 1100$. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, אינטנרט ,תכנות ופיתוח, צפיה בסרטים, משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6, לא חשוב סוג המסך. * רזולוציית המסך? HD, עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המחשב עצמו יהיה רוב הזמן נייח בבית, אבל מדי פעם צריך להסתובבב איתו. שלא יהיה מאוד כבד אבל אין צורך בultrabook. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף מאוד שיהיה כונן SSD (אפשר נפח קטן בשילוב של כונן HDD רגיל). אם לא עדיף כונן במהירות 7200RPM. אם יש רק כונן SSD אז לפחות 128GB …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בתור סטודנט למדעי המחשב מהיר חזק לאורך זמן ועם הרבה זכרוןhttp://www.ebay.com/itm/Apple-MacBook-Pro-A1398-15-4-2-8Ghz-Core-i7-16GB-500GB-INTEL-IRIS-PRO-WARRANTRY-/182354017832?hash=item2a75257e28:g:TrUAAOSwal5YKfaqhttp://www.ebay.com/itm/Brand-New-Apple-MacBook-Air-A1466-13in-1-7GHz-Intel-Core-i7-8GB-50GB-SSDF-/282230082226?hash=item41b6394ab2:g:MmoAAOSwImRYDNjEתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לראות אינטרנט דרך המסך של הטלויזיה. מה הדרך המומלצת לעשות את זה? יש לי טלויזיה רגילה - לא חכמה. האם עדיף נייד? האם יש מחשבים יעודיים לזה? איפה כדאי להשקיע ומה פחות חשוב (מעבד/חיבורים/זכרון/כ.מסך וכו') תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
הוצע לי המחשב הנייד הבא: Dell Latitude Dell Latitude CPx J750GT Pentium 3 E 600Mhz 256MB כרטיס מסך 64 MB HD 18mb DVD-Rom הוא מיועד לעבודה משרדית בלבד רציתי לדעת אם המחיר (1600) הוא סביר ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 2, Assassins.Creed, COD וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 U2311H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין במחשב חדש. הצרכיים שלי מסתכמים באינרנט ומשחקי מחשב של הילדים - אשר אינם זקוקים לגרפיקה\מעבד מדהימים (סה"כ משתמשים בלומדות לגיל הרך): שאלתי מה תמליצו בין האופציות ולמה (איזון בין איכויות\מחיר) : 1. לוח עם כרטיס מסך OB (חשבתי על ASUS P4S533) 2. לוח ASUS P4S8-X-X ועם כרטיס מסך MX400 ASUS 3. אולי אופציה אחרת אשמח אם תמליצו על חנות\אתר שאפשר לסמוך עליהם ולקנות דרכם. זכרו שהצרכים שלי בסיסים , והעיקר מחיר נמוך. מעבר ללוח ולכ. מסך, בכוונתי להוסיף כדלקמן: זכרון 256 DDR, צורב LITEON, מקלדת+עכבר אופטי של מיקרוסופט, מודם V92, מעבד אינטל 1.8G הערה: אני נעול על מעבד INTEL (אני יודע שכאן בד"כ אוהבים יותר את ה AMD)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות או לשדרג את המחשב ויש לי כמה שאלות. קודם כל, זה המפרט: פנטיום 4 1.7 GF2MX 400 256 SDRAM (כנראה בשני סטיקים של 128) לוח אם לא ידוע (לא היה רשום בסנדרה) דיסק קשיח 15 גיגה, שני דיסקים (שני דיסקים של 15 גיגה, אבל בסנדרה רשום 14.3 ורנאה לי בעוד מקומות...) בנוסף גם מסך מאג 17, רמקולים גרועים לבנים וכו'. נראה לי, לפי דעתי, שהדבר היחיד שאפשר לקרוא לו "בסדר" או "טוב" במחשב זה המעבד. אבל בגלל זה אני שואל אתכם. אז מה כדאי לפי דעתכם? להשאיר את המעבד ולקנות את כל שאר הרכיבים או לקנות הכל חדש? בכל מקרה, אם אתם מציעים לקנות הכל חדש או להשאיר את המעבד, הייתי רוצה שתבנו לי מפרטים... לוח אם חשוב גם שיהיה טוב, אם כרטיס קול טוב עליו (לא צריך מי יודע מה, אבל שיהיה כרטיס קול ט…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 - 6700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג נטו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMO RPG , LOL , FO4 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה לא MAX 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת + עכבר + אוזניות ( אין צורך ברמקולים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-