ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום.. אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט למשחקים במחיר 3000 ש"ח בלי מסך.. תודה!!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, להלן מפרט של מחשב מולטימדיה ביתי מבוסס AMD שישמש בעיקר ילד בכיתה ו' לאינטרנט \ אופיס ומשחקים ממש לא רציניים. אשמח לקבל ממכם הערות בכל הקשור למפרט הנ"ל, תודה מראש! AMD Athlon XP 2600+ Abit NF7 TwinMos 2x256MB DDRAM 400 Sparkle GeForce FX5200 128MB DDR + TV Western Digital 80GB 7200RPM PATA כונן תקליטונים 1.44 מתוצרת PANASONIC זה העיקר.. יש הערות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב למשחקים להעביר תזמן בעבודה עד 4000 אלף * מטרות המחשב? לדוגמה: ע משחקים (בינוניים), * מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים * גודל המסך? לא אכפת * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (לא אכפת * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (לא אכפת * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם לא
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, עברתי פה הרבה שרשורים, ולא מצאתי משהו שהתאים לי בדיוק. אני מחפש המלצה למפרט עבור מחשב מדיה סלוני, בתקציב של עד 2300 / 2500 שקל. המפרט צריך להתבסס על מערכת קטנה פיזית ככל האפשר, ללא כונן אופטי, עם זכרון ראם של 4 גיגה, כונן SSD למערכת הפעלה ואפליקציות, כונן HDD בנפח של 2 או 3 טרה, ללא שלט, מומלץ שיהיה ניתן לכבות ולהדליק את המחשב באמצעות שלט שירכש בנפרד. חשוב לי גם שיהיה שקט מאוד, כיוון שהולך לחיות בסלון שמאוד קרוב לחדר שינה של ההורים שלי. נדרשת יכולת צפייה בסרטים ב 1080p ואפוציונאלי בלו-רי. אין צורך במערכת הפעלה, יותקן עליו openelec עם xbmc. ראיתי את המפרט המומלץ, מחפש חלופה נוספת. אשמח לעזרה בנושא. נ.ב. נא לא להציע לי מחשבי intel nuc, המחיר שלהם לא מצדיק את ר…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי: p4 1.7 intel maryville d850mv 256mb rdram 6200@6600GT אני מקבל מעבד מחבר ככול הנראה - 2.53 אז מעבד לבנתיים אני לא צריך למרות שאני ארצה לשדרג בעתיד הקרוב יחסית, אז חשוב שהלוח אם יהיה תומך 400 באס ו800 באס. אני מעוניין בOC, רוצה לעשות, רוצה לוח שטוב בזה(אסוס דלוקס אולי?) צריך זכרון, מן הסתם DDR, לא חייב שני סטיקים, אחד של 512 יהיה טוב כי אשדרג שוב בזמן הקרוב, שיהיה חמוד לOC. לא צריך כרטיס מסך אבל צריך שהלוח אם יתמוך AGP 8. רצוי שלא יעבור את ה1000 שקל, עדיף הרבה מתחת. עדיף מפנדס. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תנסו לחסוך אבל אם אי אפשר תנצלו את כול התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 150 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wheelman - left 4 dead 2 - dead rising 2 - test drive unlimited - cod -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לכל…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (גיימינג נטו) וסרטים ... קצת מכל דבר בסה"כ . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WatchDogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080X מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על הש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לסטודנט בתקציב של עד 3000 שח. מקום רכישה:אילת גודל מסך: 15 צרכים: אופיס, אינטרנט וסרטים בhd מידי פעם.. אין צורך בכונן ssd והכי חשוב שהסוללה תהיה חזקה (לא רוצה לצוד שקעים) אשמח להמלצות.. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למשחקים כבדים ללא ציוד היקפי עם מסך 19: מה שהציעו לי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤922 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤587 מסך: VIEWSONIC 19" VX922 2ms DVI ¤1363 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON HD2900PRO 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - RETAIL ¤1454 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤368 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL ¤189 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤459 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤387 מחיר סופי: ¤5729 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אם אפשר לקמ…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז אני צריך מפרט מבוסס amd radeon 9500pro או אם אין 9600pro 512 ddr מארז יפה עם חלון לא חובה לדים.. 2-3 מאווררים לפחות.. מסך לא רע.. כולל מערכת קירור כולל מקלדת כולל צורב!! לא כולל רמקולים עכבר וכאלה.. ד"א מצטער שאני כל כך מטריד אותכם בבקשות שלי אבל אני ממש רוצה כבר לקנות ואני הולך בימים הקרובים אז אני צריך מפרט על דף תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 שקלים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 (אבל רק אם זה ממש שווה את זה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : FIFA 15 NBA 2K15 CS GO CALL OF DUTY -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב בינוניות/גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק , כרטיס מסך , כונן דיסקים , וציוד היקפי כמובן. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט אני ישן ליד המחשב אז כמה שיותר שקט יותר טוב , אבל אם זה הורג את הכסף אז מבחינתי לישון ליד משאית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי אפשרות בתחילת פברואר לקנות מחשב נייד בארה"ב. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולייעץ לי איזה דגם שווה להביא ארצה. אז ככה, מבחינת תקציב : 2.5K ש"ח אבל אפשר לחרוג עד נניח ה3K ש"ח במידה וזה שווה את זה. צרכים: ביתיים + - אני צריך שהמחשב ישמש מן הסתם לשימושים הגנריים הביתיים אך גם שלא יתבטל מול קבצי אקסל כבדים (מודלים פיננסיים לדוג'). דגשים ספציפיים : 1) מסך 13 אינץ 2) חיי סוללה טובים 3) אם ניתן, דור שמיני של מעבדי אינטל החדשים. 4) אני לא צריך שזה יהיה המחשב הראשי בבית, יש גם מחשב נייח חזק. (ככה שלדוגמא אני לא צריך שטח אחסון גדול במחשב נייד - 256/128 SSD אמורים להספיק) במידה ויש מחשב שחורג גם …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין במחשב חדש וחשבתי על האופציה של אולטרא בוק אך ברצוני עדיין לשחק מדי פעם משחקים קלים כגון דיאבלו וסטארקרפט ובנוסף שיריץ משחקים עתידים, (איני מצפה כמובן על הגדרות הגבוהות ביותר , אך אשמח לסברות פלוס ) לצערי עקב מחירו הגבוה ובעיות מסוימות בדל XPS 14 החדש שנראה מדהים, אשמח להמלצות נוספות בסביבות ה6000 שקלים, עם עדיפות לארץ ואחריות של 3 שנים תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) בעיקר, פה ושם קצת משחקים קלים, או צפיה בסרטים * גודל המסך? מסך בגודל 13 או 14 אפשר גם 15 * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג בעקרון זה לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? בערך 3-4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, אבל אשמח אם זה יכנס במסגרת התקציב * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250-320 * צורב DVD? כן חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כמה שיותר זמן אחריות יותר טוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לחברה עם שירות טוב. בנוסף כדאי ש: המחשב יהיה קשיח וחזק פיזית משהו שלא יתפרק עד כמה שהתקציב מאפשר עדיפות למסך מאט זכרון 2 או 3 ג'גה במהירות 5400 כי הבנתי שזה עוזר בזמן סוללה עדיפות למעבדי אינטל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז לאחר התייעצויות רבות! (תודה דן!). אני כמעט נעול על השידרוגים הללו... תגידו לי איך המפרט הזה: (זה חצי מפרט!). מעבד: intel core 2 duo (e6750) box 4mb 2.66ghz. לוח אם: gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: OCZ DDR-2 2048MB (1024MbX2) 667MHz Gold GX XTC כרטיס מסך: sapphire ATI Radeon X1950XT 256mb PCle. מארז + ספק: חסר לי עדיין אשמח עם מישהו ימליץ לי על משהו. זהו זה! תגידו איך אחיים שלי! נ.ב - 1. צריך קירור?? אני לא מתכון לעשות over clock. 2. אם יש למישהו ספק + מארז טוב שימליץ לי בבקשה עד 500 שח... אפשר לחרוג טיפה. 3. אם יש למישהו חלק שהוא יותר מומלץ! עד תוסף של 150 שקלים!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב כזה: AMD כפול ליבה כ.מסך - לא משהו מטורף (אפילו משהו של 600 שקל יהיה טוב) 1 G זיכרון דיסק SATA 2 160G לא צריך SLI לא צריך מארז יפה שיהיה מחשב סופר שקט לא צריך שום כונן אופטי המון המון USB 2 כמובן שעם כ.רשת (מובנה 100) כ.קול - לא צריך משהו 8000 ערוצים - סטנדרטי המחשב יעשה הכל מהכל.. (משחקים, אינטרנט, אופיס, MATLAB, קומפילציה של תוכנות וכאלה) כמה מכונה כזאת צריכה לעלות?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צלם ואני צריך מערכת שתטיס Lightroom2 ו CS4 בלי בעיות. המסך שיש לי כיום הוא 24" של DELL. אני לא משחק משחקים אז פחות דגש על כרטיס גרפי (יש לי כיום 8500GT) למרות שהCS4 יודעת לנצל את הGPU. מערכת ההפעלה תהיה Vista 64. אני צריך זכרון בנפח 4 גיגה לפחות ושיהיה מספיק מהיר כדי שלא יהיה צוואר הבקבוק (פוטושופ זוללת זכרון). בואו נתחיל קודם במעבד. quad או dual? חשוב שתהיה לו יכולת OC, כדי לסחוט עוד קצת ביצועים כאשר אצטרך. ראיתי את הבנצ'מרק הבא, http://www.tomshardware.com/reviews/Intel-Core-i7-Nehalem,2057-29.html אני לא יודע איזו בדיקה בדיוק הריצו על PS, אבל נראה שה E8400 נותנת תמורה לא רעה לכסף לא?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני צריך המלצמה למחשב נייד + תחנת עגינה, התקציב בערך 6000 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לפיתוח תוכנה, ועבודה משרדית. לא מיועד בכלל למשחקים. רוב הזמן הוא ישמש כמחשב שולחני, ולכן תחנת עגינה. מה אפשרויות המומלצות?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אתם יכולים להיות רגועים עשיתי חיפוש לפני שפתחתי את התרד כמובן שהיו דברים דומים אבל אף אחד מהם לא ענה על הדרישות... אז מה הדרישות מהפרט? 1. 4K ואי אפשר לחרוג מהתקציב *(כמובן שאם זו תהיה קפיצה משמעותית בשביל סכום זניח אני אשקול זאת... ) 2. השימושים הצפויים של המחשב- עריכה גרפית, תכנות, סרטים, שימוש שוטף ומשחקים בעתיד. א) פוטושופ, אילוסטרייטור עריכה גרפית דו מימדית. תהיה גם עריכה של תלת מימד אבל לא ברמה שמצריכה דגש. ב) בעתיד הקרוב (8 חודשים+- ) אני אהיה מעוניין להריץ משחקים ברמה בינונית\גבוהה ולכן כרגע אני לא ארכוש כרטיס גרפי ואעדיף להשתמש במובנה. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכרטיס מסך. אני אסתפק במובנה בחודשים הקרובים. (זה שאני בונה על הכר…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מרכיב מחשב לארכיטקטית, ואני צריך ייעוץ לגבי מפרט. התקציב הוא כ-4000 ש"ח כולל מסך. התוכנות העיקריות שבהן היא משתמשת הם: אוטוקאד, פוטושופ, אופיס, סקאטש-טפ וכו'. מה המפרט עליו הייתם ממליצים? במה עליי להתמקד? האם מעבד i5 יספיק או שמומלץ יותר i7? האם כרטיס מסך חיוני לתוכנות כאלו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות את הנייד הזה (עם מעבד ה I5 והכרטיס NVIDIA) והייתי מעוניין לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם את המחשב ויכולים לתת לי עליו דיעה לטובה ולרעה. במיוחד מה שמעניין אותי זה זמן הסוללה. בביקורת ש YNET עשו עליו רשום שהוציאו קצת יותר מ 6 שעות בשימוש סביר אבל הם לא רושמים מה זה שימוש סביר וכבר קראתי קצת דעות ברשת שאומרות שלא הוציאו ממנו יותר משעתיים וחצי מקסימום 3 שעות וזה עם שימוש של אינטרנט ואופיס בלבד, אז בעיקר מעניין אותי זמן הסוללה שלו בשימוש של אינטרנט, אופיס וכו' וזמן סוללה כאשר רואים סרט למשל. בגדול ההתלבטות שלי היא בין ה Q330 לבין ה Asus U35JC-A1 כשההבדלים המהותיים בשבילי הם מצד אחד המעבד של האסוס חלש יותר אבל זמן הסוללה שלו ארוך יותר. בנוסף לסמסונג יש יתרון ק…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי 5000 שקל ואני צריך מפרט למשחקים. אני צריך מעבד,לוח אם,1024 זכרון,מארז +קירור. אני לא יודע מה עדיף AMD או INTEL ?? בכל מקרה הבנתי שעוד מעט יוצאים מעבדים חדשים לשניהם,השאלה שלי היא אם שווה לחכות למעבדים החדשים או שהמחיר יהיה בשמים,מתי וכמה יעלו המעבדים החדשים בארץ?? בתודה מראש...:-)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אחי זקוק למחשב נייד ובקטגוריה הזאת אני פחות מתמצה ולכן לא תזיק לי עזרה בנוגע למחשב. השימושים בעיקר הם: לעבודות על OFFICE אינטרנט. זמן סוללה שיהיה בינוני יחסית אם זה אפשרי שגם תיהיה מצלמת אינטרנט מובנת שתיהיה רשת WIFI או כל רשת אינטרנט על חוטית ולפעמים גם שתיהיה אפשרות לצפיה בסרטים או סירטונים מבחינת זיכרון שהמחשב יהיה מהיר יחסית. ואמ... לגבי הארדיסק שיהיה בערך 160 ג'יגה עם 7,200 סל"ד. שיתקפד בצורה מהירה יחסית. אחי מתכוון לעבוד עכבר רגיל אז שיהיו גם יציאות USB וכו' אמ.. מקווה שיש משהו בתקציב המבוקש חח תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר, אם לא אז לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מינימלית אם בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מבחינת משחקים מודרניים bioshock infinite, הבאטמנים, דוטה 2 ודומיהם. כמו כן אימולטורים לקונסולות ישנות יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי צריכה המלצה למחשב נייד שישמש ללימודים אבל גם כמחשב ביתי כמובן חזק ואמין, שיסחוב כמה שנים משמש בעיקר לOFFICE, סרטים ותמונות משחקים אבל לא משהו שדורש גרפיקה HD 80 ג'יגה ככה מסך לא צריך גדול כי יתחבר למסך מחשב רגיל, וככה גם יהיה יותר נייד יציאות USB וכו' יש ברשותי כרטיסי זיכרון שיצאו מT40 שהלך לפח, יש אפשרות לחבר אותם למחשב מסוג אחר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-