ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה ישירה סרטים אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אולי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבהות בתחום הסרטים 1080P FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קונה רק קופסא ללא מסך וללא ציוד הקפי נלקח מהאתר שלnewegg מעבד intel duo core 2 e6300 213$ זכרונות kingston 2*512 667mhz 84$ כרטיס מסך ati x1800xt 256mb 260$ ס"כ:557$ - 2450.8 ($-4.4) רכיבים בארץ: לוח אם GA965PDS4 Gigabyte 1180 הרד דיסק wd 250GB sata2 16mb 490 מארז + ספק antec sonata 2 450W הרכבה + התקנה 250 ס"כ 2740 ס"כ כל המחשב 5190.8 אם יש איזה שהם המלצות או שינויים ששווה לעשות כי אני נוסע בעוד שבועיים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אחרי הרבה מחשבה הרכבתי את המפרט הבא: מעבד INTEL I5 – 760 TRAY מחיר – 950 ש"ח לוח אם P7H55D-M EVO s1156 ASUS מחיר 680 ₪ זיכרון KINGSTON 2GB 1333MHZ מחיר-260₪ כפול 2 סה"כ 520 ש"ח הארד דיסק WESTERN DIGITAL CAVIAR BLACK 1000GB 64MB מחיר – 435 ₪ צורב DVD DVD LG GH221S30 מחיר 110 ₪ קירור למעבד ARTIC FREEZER XTREME REV2.0 1336/1156 מחיר – 195 ₪ מארז 215 ₪ - COMPUCASE 6AG1 מאוור שני למארז ARTIC FAN 12AF2025 מחיר 45 ₪ ספק כוח 350 ₪ - SEASONIC S12II BRONZE 520W סה"כ מחיר סופי - 3500 ש"ח המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט סרטים גם באיכות HD והמטרה הייתה להרכיב מערכת איכותית שתעבוד בצורה אמינה לאורך זמן. נכון שמדובר במעבד חזק מידי למטרות כאלה אבל מאחר ובמחשבה שלי מע…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/Lenovo---Yoga-Ultrabook-Convertible-13.3%26%2334%3B-Touch-Screen-Laptop---8GB-Memory---256GB-Solid-State-Drive---Black/1306211916.p?id=mp1306211916&skuId=1306211916
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב במחיר של עד 4000 ש"ח כולל מסך. המחשב יהיה מיועד למשחקים כמו קארבון ו-WC3. יש מצב להשיג מחשב נורמלי במחיר הזה..? תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב מקסימאלי 3500 ש"ח למסך, למחשב ולציוד היקפי בסיסי, אם אפשר לחסוך אז עדיף ורצוי מאוד לא לחרוג. אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחק מעט במשחקים, בנוסף לא חשוב לי במיוחד להריץ אותם על ההגדרות הכי גבוהות. העיקר שהמשחק ירוץ טוב בלי בעיות על הגדרות בינוניות+, ניתן להתפשר כדי לא לחרוג מהתקציב. בעיקרון הציפיה העיקרית שלי מהמחשב היא להריץ את Diablo 3 כשהוא יצא. אני חשבתי על מסך 19" אבל אם אפשר או כדאי לקנות מסך אחר אז אשמח לדעת. OC- לא הולך לעשות. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות ( בעיקר אופיס ואינטרנט) * גודל המסך? 13 אינץ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין חשיבות * כונן CD/DVD? צורב? אין חשיבות * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד ללימודים באוניברסיטה, כפי שרשמתי עדיפות למשקל נמוך וגודל של 13 אינץ', ושיחזיק בערך 5 שעות (יום לימודים). התקציב הוא בערך 2800 ש"ח, עדיף לחסוך כמה שניתן. עדיף מעבד Core i3. תודה לעוזרי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם. אני צריך עזרה בבניית מחשב ללא ציוד הקפי לצורך סימולטור מכוניות. הסימולטור מקצועי וכלול בקניה נפרדת של בקרי משחק מקצועיים. (מושב מכונית ספורט, הגה, גיר וכו'..) אני מעוניין במחשב עם ביצועים גרפיים חזקים מאוד ומעבד טוב ע"מ להחזיק את הסימולטור. התקציב הוא 3000 ש"ח ואני מצרף את הפורמט מהסטיקי : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 300 שקל מעבר ל3000 במידה ולא ניתן עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולטור מקצועי לרכב - משחק באיכות גרפית גבוהה - שידור למסך טלויזיה - יציאת HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שנתיים שאני בשימוש עם הנייד וזה שהוא התחיל ממש להתחמם לאחרונה הגיע הזמן לנקות אותו מאבק ומכל מה שהולך בפנים. בהנחה כמובן שזה לא נכלל באחריות, יש מקום מומלץ לעשות את זה? וכמה זה אמור לעלות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני די סגור על המפרט הזה אבל עם יש לכם המלצות לרכיבים יותר טובים אז אני אשמח לקבל(אולי רכיבים שיהפכו את המערכת ליותר שקטה), כול עוד לא תיהיה חריגה משמעותית מהתקציב של הרכיבים למטה. הנה המפרט: ViewSonic VP930 LCD Monitor Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII ENERMAX LIBERTY 400W NEC …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה למכור ביד שניה את המחשב שלי. המפרט שלו: מעבד E5300 עם קירור פאסיבי 4 GB של RAM כ.גרפי Gainward GTX 550Ti כונן קשיח 250GB צורב DVD של LG כ.רשת PCI של TP Link מארז Coolermaster (לא זוכר דגם, עלה בערך 350 ש"ח) ספק כוח של Antec (לא זוכר דגם, עלה בערך 300 ש"ח) מסך Dell U2412M כמה סביר לבקש? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי את המחשב הנ"ל מבאג לפני כחודשיים, אך עקב פריצה לבית וגניבתו אני מעוניין לרכוש אחד נוסף. לפי מה שהבנתי רק בבאג ניתן לקנות אותו, אך הוא לא מופיע באתר שלהם, רק אחיו הגדול ה-5810t. מישהו יודע אם הוא עדיין נמכר בארץ\בבאג?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים נכון לעכשיו יש לי מחשב די ישן וטלויזיה 34 או 32 lcd ישנה של שארפ , מחובר אליה גם המחשב וגם הממיר.. והגיע הזמן סוף סוף להתחדש .. אז ככה אני עם תקציב של 10,000-12,000 גם לקנייה מחשב וגם לטלויזיה ביחד .. (חסכתי בכוחות עצמי) מה המפרט הכי טוב שאפשר להוציא ביחס לזה שאני משחק במחשב וירצה לשחק במשחקים החדשים ( gta / cod ) וכל החזקים .. ומה המסך הכי טוב שאני יכול להתאים למחשב מבהתאם לכרטיס מסך טוב .. אני צריך שהשילוב שלהם יהיה טוב ושלא יהיה איזה צוואר בקבוק או משו .. אני יודע שזה קשור לעוד גורמים , אז בשביל זה אני מבקש גם את המפרט של המחשב שיהיה מפרט מאוזן ויעיל .. ולהתאים מסך טלויזיה או מסך מחשב לפי מה שיותר כדאי עכשיו אני חושב שאם בוא נגיד אני מנצל את כל התקצי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 3500-----------------------------------555 לוח אם ASUS M2NPV-VM-----------------------------------500 זכרונות 330------------------------------ DDR2 512MB 667MHZ CL5וSuper Talentו דיסק קשיח SATA 2 160--------------------------------------325 מארז 500W12CM----------------------------------------------------220 DVDRW---------------------------------------------180 משלוח 49 סהכ 2159 שח שינויים במסגרת התקציב? תודה עומר
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחר שבועיים של התלבטויות בקשר לקניית מחשב ואחרי שאתם עזרתם לי קניתי את המחשב החדש והוא כבר אצלי סתכלו במפרט שלי ותגידו לי מה דעתכם תודה רבה על כל העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחותי הקטנה עומדת לסגור 15 אביבים (טוב, סתוים) והוטל עלי לבחור לה מחשב חדש. המחשב ישמש לעיסוק אובססיבי בתוכנות מסרים, גלישה בלתי סופית ב-Facebook, אולי מדי פעם קמצוץ של לימודים ומשחק אחד ויחיד - SIMS 3 אין צורך בשום ציוד היקפי או במערכת הפעלה. יחובר למסך 22" ברזולוציה של 1680X1050 בעל יציאות DVI ו-VGA השקט אינו שיקול מרכזי (ממילא לא ישמעו את הרעש מבעד למוסיקה המחרישה) , נאמר 4-5 מתוך 10. לא מתוכנן OC. יש צורך בצורב כמובן, וכונן קשיח של לפחות 500gb. אין צורך בשום דבר מעבר לסטנדרט כגון כרטיס טלווזיה או יציאות מיוחדות כלשהן. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים intel core e6300 1066 2mb lemont intel 965 ltck 512 *2 667 250 sata 2 ati x1600 512 dvd *18 מקלדת + עכבר +רמקולים מארז ATX מסך 17 LCD ב 4500 איך המחיר? זה לא מחשב שמיועד ל OC רק למשחקים ואשמח גם לקבל חוות דעת לגבי הלוח והכרטיס מסך? בתודה אמיר
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין שתי מחשבים לשימוש בייתי סרטים מוזיקה ומשחקים על גרפיקה נחמדה http://ksp.co.il/?cardfull=1 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd קצת משחקים מוזיקה סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות בינוניות 3. הא…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב לעריכת וידאו ומשחקים הכי חדשים! 1. מה התקציב המקסימלי? 7000ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשרת לחסוך קצת במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, עריכה, גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך סמסונג T2333 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חדשים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 1500K שימוש: משחקים-צפייה בסרטים/סדרות ועבודה משרדית גודל המסך 37 אינץ', משחק וצופה בעיקר בHD אין צורך בציוד היקפי אין חשיבות לשקט של המערכת לא מתוכנן OC אין צורך במערכת הפעלה כלשהי חומרה: מעבד E8400 לוח אם Asus P5Q זכרון מהיר 2X2GB GEIL DDR2 כרטיס מסך radeon 4850 HD 512MB דיסק קשיח WD500GB AAKS 16MB ספק כח Seasonic S12IIbronze 520W אז המחשב נרכש לפני 4-5 ואני מעוניין לשדרג, אז איך אני יכול לשדרג וכמה יעלה לי או שעדיף להשקיע במחשב חדש?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב המפרט הכולל שלהמחשב : Intel E6400 DFI 975x G.skill 1gb 800mhz Connect3d X1900Xt Tt Sviking Antec 500w ועכשיו לתמונות : !~! המעבד והזכרונות עדיין בדרך, כשהמוכר אמר לי שאין במלאי חשבתי שאני מתנקש בו .. ! הידיים הבתמונות שייכות ל Holy4Ever והתמונות צולמו אצלו בבית ... אגב החלקים שלו אני רק הייתי שם לצורכי הצילומים וההרכבה .. X1900XT של Connect3d הבאנדל של הכרטיס מסך : הכרטיס + ה VF900 CU של זלמן : הבאנדל של הזמלן : לאחר הורדת הקולר שבא בסטוק : לא יודע למה אבל פתאום בא לנו לעשות הסלבה לזלמן : הזלמן מוסלב , ההיטשריק היה גדול מדי מכדי להתכווץ אז אזקנו אותו .... התוצר הסופי הX1900XT עם ה VF900 מוסלב .. הTt Sviking באריזה : הDF…
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין בעיה לחרוג אם זה הכרחי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים וקצת תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).עיקר השימוש למשחקים קצת צפיה בסדרות/סרטים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?צפייה באמצעות טלויזיה 47 אינץ למשחקים מתוכנן שדרוג למסך של 24 או 26 אינץ שכרגע יש לי את המסך 2007FP 1600X1200 שכנראה ישאר כמסך שני * לאיזה סוג משחקים …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפרט ב5000 למשחקים כבדים. אני לא צריך הארד דיסק וכל הציוד ההיקפי... בנוסף אני צריך צורב דיוידי. תודה רבה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אני מעדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר קרוב ל5K אבל אם יש שיפורים משמעותיים בתוספת אני מעוניין לשמוע במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 6K אין לי אפשרות לחרוג מזה בכלל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -גיימיניג בFHD, בהגדרות משחק גבוהות, קרייסיס, מאס אפקט.. וצפייה בסרטי FHD מסך Samsung P2350 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - אני לא יודע לבצע אוברקלוק בנתיים, אבל חשבתי לעש…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לבנות מיני מחשב (מבחינת מימדים), כלומר מארז קטן אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק ושבעקרון יריץ משחקים, לא מדבר על משחקים מטורפים.. דברים פשוטים (DOTA 2 למי שמכיר). ראיתי את זה ב KSP http://ksp.co.il/?uin=21071 יש לו כמה חסרונות, השאלה אם זה הכיוון, או שאולי מישהו מכיר משהו יותר טוב.. תודה (:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-