עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לפני הטופס, תקראו ותבינו : מביאים לי מעבד אינטל מסוקט 1155 - I5 כלשהו. עכשיו, התקציב שאני רושם לא יהיה כולל מעבד כי כבר יש לי בחינם (הוא כבר מחכה לי..). אז אני מבקש שתתנו לי רק חלקים שיתאימו לאותו מעבד. (המעבד יגיע בלי מאוורר אז להוסיף בבקשה). תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 +- (מעדיף לא לעבור 2500). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך - עד 2500. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי (באמת אולי - 50 שקלים). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, מוזיקה (עכשיו, אני מעדיף שתהיה לי אופציה לעתיד להוסיף כרטיס קול פנימי על PCI-E או משהו..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכ…

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  2. קודם כל תודה רבה לעוזרים, אני רוצה לקנות מחשב בשבוע הקרוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:diablo 3 , world of warcraft -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) בהתאם למסך שתציעו לי =} -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by arel508,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF3 Skyrim ובלה בלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Eonblueapoc,

מחשב בן 6 שנים... מכיוון שאני בצבא אין לי טעם לקנות מחשב חדש עד שאני משתחרר (חצי שנה). לכן אני רוצה לשדרג אותו שיוכל להריץ משחקים כבדים על 1680X1050 בכמה שפחות כסף, תקציב מקסימאלי 2000 ש"ח. ntel Core 2 Duo E6300, 1.8Ghz ( OC 2.333 GHz) Gigabyte GA-945P-S3 v1 (Intel Lakeport i945P) G Skill 2 GB DDR2-800 DDR2 Kingston 1 GB DDR2-800 DDR2 NVIDIA GeForce GTS 250 (512 MB) Dell 2209WA (Digital) [22" LCD] ST3500418AS ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) WDC WD1600JS-55NCB ספק כוח 400W (שחכתי את שם היצרן אבל אני יודע שהוא לא ג'נרי) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מ…

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-3300ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אז מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך לחרוג אז אפשר, נאמר כ200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (אינטרנט, סרטים, הורדות), משחקים(פיפא, פוטבול מנג'ר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: TheDarkKnightRises. פיפאpro evolution soccer 2013, פוטבול מנג'ר The Amazing Spider-Man 3-א י הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אהלן אני רוצה לקנות מחשב ומבקש את חוות דעתכם לגבי המחשב הבא לשים לב שאני לא גיימר מדי פעם אוהב לשחק משחקי מחשב .... מארז ATX מעבד INTEL I5 3450 זיכרון 4GB/DDR3 X2 דיסק קשיח 500 GB כרטיס מסך- GT610/2GB צורב DVD RW לוח אם - GIGABYT H67MA

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by shaulzon,

שלום לכולם !! לאחרונה קניתי מחשב מדגם HP Probook 4530s ממחסני חשמל,המחשב עלה בצורה רגילה ועד כה הכל היה בסדר אבל שמתי לב שהוא לא מתפקד כראוי, לדוגמה:USB 3.0 לא פעל בכלל גם אחרי התקנת הדרייברים הדרושים מאתר האינטרנט של HP ובאופן כללי לכל פעולה של המחשב לקח המון זמן לדוגמה: התקנת עדכוני מערכת מWINDOWS UPDATE לקח כ-24 שעות ! ויש לי אינטרנט מהיר אז לא נגרם בגלל זה. אז החזרתי אותו לחנות וקיבלתי זיכו מלא. הלכתי לראות את אותו דגם בחנות אחרת והיה הבדל שהוא יותר מתקדם מבחינת מפרט עשיר יותר. התייעצי עם המוכר בחנות לגבי התקלה שנגרמה לי בחנות שבו רכשתי את המחשב והוא אמר לי שכנראה היה מדובר בתקלה חריגה במיוחד ושאצלם זה לא יקרה. כמובן שאין לסמוך על מה שהם אומרים. אני מספר את כל …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ilia121,

היי, אני מעוניין להרכיב מערכת לעיבוד תמונה: פוטושופ בעיקר, ועיבודים כבדים במטלב. חשוב לי מאוד השקט ולכן ארצה את עצתכם בעניין. ברשותי i7-3770k לוח אם Z77 וכונן Intel SSD 520, 180GB. אני מעוניין לקנות את הרכיבים הבאים: [table][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td] [/td][td]G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 ‎[/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Asus HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI 2xDP PCI-E ‎[/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001‎[/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Thermaltake Toughpowe…

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  9. אני יודע שזה הנושא השני שאני פותח, בפעם הקודמת הייתי בארה״ב ושקלתי להביא משם את המחשב אבל לאחר מחשבה נוספת החלטתי לקנות בארץ אז עמכם הסליחה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שח ללא מע״מ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, autocad, solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty, bf3, ומשחקי לוחמה בגוף ראשון בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  10. המפרט הוא : http://www.tms.co.il/preview/spec/9yfw42ng המחשב לצורכי גיימינג כבדים אבל לא עד כדי כך לממש קצת עריכה גראפית עם התוכנה CINIMA 4D אשמח לחוות דעת 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו כך שבתקווה המחשב יחזיק לתקופה ארוכה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 אם זה ממש קריטי אז אפשר עוד טיפה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, טיפה ממש עריכה גראפית והחמשב יחובר למסך 1080P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש ל…

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  11. היי. אני מחשב סוללה ניידת למחשב הזה אבל אחרי שעה של חיפושים לא מצאתי יותר מידי פרמטים חוץ מהספק ומספר תאים, וגם אז לא אמרו מה הסטנדרט. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי על הנושא בקצרה, איך קונים סוללה ניידת למחשב הזה(ולמחשב נייד בכלל) שתחזיק לפחות 4-5 שעות(אני יודע שיש סוללות היום שמחזיקות גם 8 ו-12 שעות). כמובן שדגמים ספציפיים בכלל יעזרו לי אבל גם למדריך פשוט אני אשמח. תודה מראש ושבוע טוב *המחשב הוא למשרד נטו. זאת אומרת המקסימום שירוץ עליו בו זמנית זה כמה קבצי אקסל, וורד, PDF וגם גלישה באינטרנט פה ושם. מצד שני הוא נשאר דולק גם אם לא משתמשים בו אז הסוללה שהגיעה איתו ל-4 שעות לא מספיקה, היא נגמרת בשנייה. שוב תודה (:

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 3 לדוגמא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. הא…

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300]2000[/glow] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? [glow=red,2,300]לנצל[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]לא לחרוג[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? [glow=red,2,300]עבודה משרדית + תכני HD[/glow] 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. [glow=red,2,300]לא[/glow] 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? [glow=red,2,300]לא צריך מארז[/glow] 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? [glow=red,2,300]10[/glow] 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? [glow=red,2,300]ל…

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  14. שלום לכולם. הלכתי לחנות מחשבים קטנה שיצא לי לעבוד איתם בעבר, מגה מחשבים (או "מגה דוקטור") באשקלון. וביחד איתם בניתי מפרט בהתאם לצורך והתקציב. אני רוצה חוות דעת על בחירת הרכיבים, על המחיר שהוצע לי, וכמובן הצעות לשינוי ותוספות (גם הצעות למפרט אחר לגמרי ייתקבלו בברכה). אין צורך בציוד היקפי. מטרת המחשב היא בעיקר לצורך עבודה גרפית 2D, פוטושופ, אילוסטרייטור, איןדיזיין, כולל קבצים גדולים וכבדים. מלבד זאת, הייתי מאד רוצה גם אופציה לעבודת תלת מימד, עריכת וידאו, וגיימינג (לפי סדר עדיפות). ולהלן המפרט שהוצע לי: מעבד Interl Quad Core i5 3470 3.6 1155 6MB 77W לוח אם Gigabyte GA-Z77X-UD3H DDR 1600 SATA3 USB3 דיסק קשיח Western Digital 1TB BLACK 7200RPM 64MB S3 זיכרון Corsair Original …

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by shlomi1234,

מעוניין לדעת בכמה אוכל למכור את הנוכחי: AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition פתוח לארבע ליבות Gigabyte MA-770-UD3 ADATA 8 GB 800MHZ DDR2 WD 500GB Power Color ATI Radeon 4870 512MB GDDR5 ANTEC NSK4480 Black + ספק כוח של אנטק 380W עם 80 נצילות בן 3 באוקטובר הקרוב , עובד עדיין מעולה ומריץ BF3 על מדיום לדוגמא . לעולם לא בוצע OC תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, לאחר קריאה רבה בפורום על הרבה מפרטים והתייעציות רבות, התגבשתי על המפרט הבא, אשמח לשמוע דעתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).י; פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין (פרנסה) אוטוקאד דו מימד (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by avizov2,

היי, מה דעתכם על המפרט הבא: [table] [tr] [td] מעבד [/td] [td] AMD Vision x3 Triple Core A6-3500 Socket FM1 2.1GHz Radeon HD 6530D[/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte A75M-D2H FM1, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, HDMI, 2xPCI-E, GBL[/td] [/tr] [tr] [td] הארדיסק [/td] [td] Corsair Force Series 3 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' [/td] [/tr] [tr] [td] כונן [/td] [td] Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata[/td] [/tr] [tr] [td] זכרון [/td] [td] G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz NT Dual Channel CL9-9-9-24[/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] Antec NSK 2480 HTPC Micro ATX Black Case + 380W PSU[/td] [/tr] [tr] [td] פתרונות קירור [/td] [td] Scythe Shuriken 3 Heat …

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  18. המפרט בצד (:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by carman6,

אהלן חברים, אני צריך עזרה מכן היום עם חוות דעת על לפטופ של חברת Lenovo. מעבד core i5 3210 2.5ghz זכרונות 4gb ddr3 1600mhz הרדיסק 500gb 5400rpm כרטיס מסך nvidia g630 2g ddr3 מסך hd 15.6 inc כמו כן אחריות לשנה עד בית לקוח. המחיר שהוצע לי הינו 2850 שח. המחשב למטרות כלליות עם נגיעות בגרפיקה. תודה

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by playerr12,

יש לי אפשרות לקנות את הנייד הזה, ב4000 ש"ח.. שווה? אני סטודנט, בגדול שימוש במחשב לאינטרנט אופיס ואולי שפות תכנות וכאלה.. אין לי ממש צורך במשחקים כבדים.. (בגדול משחק מנג'ר וכאלה) דגםInspiron 5520 מעבד Intel Core i7-3612 (up to 3.1 GHz) מסך 15.6in High Definition (1366X768) WLED with TrueLife צבע Moon Silver Switch Cover זיכרון 8192MB (2x4096) 1600MHz DDR3 נפח איחסון 1TB Serial ATA (5400RPM) כונן 8x DVD+/-RW Optical Drive סוללה Primary 6-cell 48W/HR LI-ION כרטיס מסך 1GB AMD Radeon HD 7670M תקשורת אלחוטית Intel 2230 WLAN Card (802.11n + BT 4.0) מערכת הפעלה Israel MUI Windows 7 Home Premium (6…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dor974,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪569 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪58 לוח אם: Gigabyte GA-P61-USB3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪264 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪455 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪118 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪370 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E BULK - בק…

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  22. שלום חברים, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט עבור אמא שלי לצורך עבודה בתקציב של כ-3500 ש"ח. המפרט כולל הכל ואמור להיות לשימושים פשוטים יחסית. עדיפות לרכיבים איכותיים ביניהם מארז, ספק כוח וגוף קירור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אך אם שדרוג ספציפי שווה את הכסף ניתן לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים פשוטים, תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט, סרטים ברזולוציית 1080p. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  23. אשמח לחוות דעת על המפרט מחשב שבניתי מיועד לגיימינג חזק ואני מצפה ממנו להחזיק לעוד הרבה שנים רזולוצית מסך FULL HD. מנסה לא לחרוג מדי מ-5 אלף. בלי ציוד היקפי או תוכנות. צפוי OC קטן עד בינוני למעבד. מספיק קירור? מספיק W? מארז בסדר? בנתיים אני די סגור על זה אך אשמח לכל תגובה. תודה! :-* מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1140 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme S1156 120mm Retail כמות: 1 - מחיר: ₪203 לוח אם: Gigabyte GA-Z77MX-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪689 מארז: Thermaltake V6 BlackX edition 2X 120mm + BlackX HD dock כמות: 1 - מחיר: ₪379 ספק כוח: THERMALTAKE Litepower 600W כמות: 1 - מחיר: ₪346 ז…

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by roe10,

היי אני הולך ללמוד השנה בב"ש מדעי המחשב. מצד אחד רוב הצרכים שלי יהיו בסיסיים כמו כל סטודנט למדעי המחשב..מצד שני, אני רוצה שהמחשב יהיה חזק, כיוון שלא יהיה לי עוד מחשב בדירה..למשקל גם יש חשיבות, כיוון שכנראה אקח את המחשב איתי לאונ' או כשאחזור הביתה למרכז..אבל יכול להיות שאתפשר על המשקל אם אראה שהמחיר נהיה מאוד גבוה עם משקל נמוך והמפרט שאני רוצה... * מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לפעמים משחקים (משחקי ספורט למיניהם), צפיה בסרטים * גודל המסך?עדיפות ל13.3 כי אני מתכנן לקנות מסך רגיל ולחבר אליו. אבל אם יהיה 15.6 במשקל נורמלי גם טוב, כי ראיתי שרוב הדגמים של ה13.3 עם מפרט טוב, יקרים יותר משמעותית. * משקל רצוי- אני מאמין שעד 2 קילו…

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש מפרט עבור מחשב שישמש בעיקר לאנליזה של רישומים אלקטרופיזיולוגים, וסימולציות (לא מאוד מאוד תובעניות) של רשתות נוירונים. את המחשב יש לבסס על i7-3770 ו 8ג'יגה ראם השאלון: . מה התקציב המקסימאלי? גמיש, כל עוד יחס עלות\תועלת משתלם 2. מה שימושי המחשב? אנליזה של רישומים אלקטרופיזיולוגים, סימולציות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאטלב\(פייטון?), אופיס, תכונות נוספות לעיבוד סטטיסטי, אולי פוטושופ בהמשך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (dell u2312HM). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 7 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.