עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום , אני צריך מפרט מחשב לצורך משחקים גרפיים כגון: battiefield 3 , massefect 3 או כל משחק חדש שיצא לשוק בשנתיים הקרובות . יש לי כבר כרטיס מסך GEFORCE GTX 560 TI שקניתי אותו לפני חודשיים , התקציב שלי הוא עד 2.3K עם אפשרות של חריגה של עד 100 ש"ח , ללא מסך. הרזולוצייה שאני מתכנן להשתמש בה היא 1050*1680. אני מעוניין שההגדרות הגרפיות במשחקים יהיו גבוהות. ללא OC וללא מערכת הפעלה. תודה.

2. דרוש מפרט בסיסי למחשב ביתי עד 1.6K ללא מסך לשימוש ילדים בגיל 6 ולצרכים בסיסיים. כולל כרטיס רשת אלחוטי. אופציונלי - רמקולים. תודה רבה מראש! עריכה: גר בהוד השרון, KSP רעננה יהיה מעולה

3. Started by elada22,

dell vostro (לא יודע את הדגם המדוייק) נקנה בארה"ב לפני כשנה מאז גם נדפקה טעינת הסוללה ואפשר לעבוד רק עם מטען יש אפשרות לתקן אותו פה בארץ במסגרת האחריות? לא בעיה להשיג את הקבלה אני יכול להזמין מאיביי את המסך ולהרכיב לבד אבל אני צריך לדעת שאני מזמין את הדגם המדוייק של המסך אם אפשר עזרה אני מאוד אעריך את זה תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Omri D,

יש לי מחשב שמחזיק 11 שנה מגיע לי להתפנק ולקנות מחשב חדש. מה שבניתי עד עכשיו זה דברים שאני רוצה אבל לא יודע אם יצא לוח מתאים למעבד החדש. הזיכרון כבר אין לי מושג מה עובד היום מה טוב ולא טוב רק תמליצו לי על דגם טוב. מארז: Antec twelve hundred v3 אני צריך כמה שיותר כוננים קשיחים במארז. ספק כוח אין לי מושג כמה w אני צריך עדיין תעזרו לי בזה בהמשך. לוח אם: Gigabyte אין לי מושג איזה רק אני צריך אפשרויות לשדרוגים ועם הרבה סלוטים pci-e אז אם צריך להחליף מארז אז נחליף. מעבד: החדש I7 3770k זיכרון: 16g G.skill, Kingston, corsair בשנים האלה מי יוצא טוב? כ. מסך: Gigabyte gtx 680 מה ההבדל בין בלי המותג? זה אותו איורור רק שיש עין על המעטפת. כ. קול: Creative titanium fatality זה עם 7.1 אם…

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 2,250 ש"ח . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש יומיומי-משחקים אינטרנט וקצת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA, Call of Duty, וכו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - עוד לא בחרתי מסך כנראה 22 או 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

6. שלום לחברי הפורום, בניתי מפרט נחמד ובדקתי מחירים בכמה מקומות. רציתי לדעת את עצתכם על המפרט שלי. מחשב לפיתוח תוכנה מקצועי ואינטנסיבי. מעבד - Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאוור למעבד - Scythe Katana 3 CPU Cooler לוח אם - GIGABYTE H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, זכרון - DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill (או KINGSTON או כל דבר דומה גם סבבה) - כפול 2 - סה"כ 8GB דיסק - 500GB WD Caviar Blue SATA3 16MB WD5000AAKX (גם סיגייט או אחר הולך, גם SATAII כי אין הבדל במהירות במילא) ספק כח - Antec Basiq 450Watt או INWIN 450 Watt או משהו אחר, בטח אלך על משהו סביר ולא זבל גנרי. שאלות: 1) מארז - יש את הSHARKOON T9 שנראה אחלה, ואת הNZXT SOURCE …

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  7. אני צריך המלצות לניידים עד 3000 שקל הכי חזקים שאני יכול לקנות במחיר הזה ! שיהיה מעבד הכי חזק שיכול להיות במחיר הזה זיכרון עד 4 גיגה מינימום וכרטיס מסך מהחזקים במחיר הזה איזה נייד יש לו קומבינה טובה מהכל במחיר כזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by orirulez,

שלום! אני מעוניין במפרט עד 2200 שח (לכל היותר). המפרט מיועד לילד - לגלישה, סרטים ומשחקים בסיסיים. (לא כולל ציוד היקפי). חנות RSM הציעו לי את המפרט הבא, אודה לכם אם תגידו שהוא טוב/לא, או תציעו שיפורים במסגרת התקציב. תודה! [table][tr][td][table][tr][td] שם הפריט [/td][td] אחריות [/td][td] מק"ט [/td][td] כמות [/td][/tr][tr][td] [/t] מעבד Intel Pentium G630 2.7Ghz 3MB Socket 1155 Tray 3 שנים intelG630T 1 [table][tr][td] [/t] Deepcool GAMMA BLADE For Socket 1155/1156/775 AMD 3 חודשים DCGB 1 [table][tr][td] [/t] ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET 3 שנים ASRCKH61MHVS 1 [t…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by דבירבי,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים טיפה סרטים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ואנטי וירוס וכאלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זה כנראה יהיה מסך 22 אינץ או 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  10. שלום רב, ברצוני לקנות מחשב נייד דיי פשוט, כאשר השימושים העיקריים בו יהיו חיבור לטלוויזיה לשימוש כמדיה סנטר( להלן סרטים בFHD על מסך 40"), משחקים פשוטים (לא שיא הטכנולוגיה), מוזיקה ואופיס. חשבתי לרכוש את המחשב הבא: https://www.ynetshops.co.il/Product/1125/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8_%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%94_-_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_15_6_HP_ProBook_i3_4GB_500GB_ אשמח לחוות דעת על המחשב, בנוסף אשמח לדעת אם ישנו מחשב טוב יותר, או שמתאים לצרכיי אך בעלות זולה יותר. תודה מראש, שגיא.

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by דבירבי,

א- הכי חשוב!! אני יכול להחליף את המעבד לintel i3 כנראה זה מה שאני יעשה ב-הוספתי תמונה של המפר כי לא הצלחתי אחרת בבקשה אני חייב עזרה חוות דעת לגבי המפרט אני בעיקר צריך למשחקים טיפה סרטים ואינטרנט [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  12. שלום. יש ברשותי מערכת די חזקה ואני מעוניין לברר מה מחירה כי אני שוקל למכור אותה. i7 950 @ 4000Hz Asus P6X58D Premium G.SKill RipClaw 12GB (3x4GB) @ 1600Hz SLI - GigaByte GTX 560Ti OC Case - HAF X קירור מים: XSPC Rasa RX 360 Kit XSPC Universal GPU Block - קירור מים רק לאחד מכרטיסי המסך Fan Controller - Scythe Kaze Master Pro 5.25 יש לי גם מיכל\משאcה נוספים. יש לציין שהמערכת מגיעה עם קבלות מ KSP כל החלקים עדיין באחריות (חלקם יותר חלקם קצת פחות), אם אני אקבל פנייה רצינית אני אבדוק בקבלות בדיוק כמה זמן לכל מוצר. כמו כן יש ברשותי את כל הקופסאות של הרכיבים עם הציוד הנלווה אליהם.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by NotAvailable,

שלום לכם, אני שוקל בקרוב לשדרג ל-IVY (מובן שאעשה זאת רק אחרי שאקרא ביקורות ואז אחליט), ואולי גם לכרטיס HD 7970/GTX 680 ולכן רוצה למכור את החומרה הנוכחית שלי, אשמח לדעתכם באשר לכמה היא שווה. AMD Phenom II X4 955 כולל קירור Arctic Alpine 64 Pro, סטנדרטי אבל שומר על דממת אלחוט. GIGABYTE GA-890GPA-UD3H SAPPHIRE HD 6870 - דגם רפרנס. הכל עובד טוב ובמצב מעולה, לא מאובק או מתחמם ואפס תקלות עד כה. הכל נקנה מ-KSP בינואר 2011, אזי נותרו 21 חודשי אחריות (למעט הקירור עליו אין אחריות). יש לי את הקופסה של לוח האם בלבד אבל כל האביזרים הנלווים לכל מוצר. אם זה משנה (ראיתי בדיונים נוספים), הם עובדים כעת עם ספק HX 850W של Corsair, נקנה באותו הזמן. אשמח להערכה לכל רכיב בנפרד ולכולם בי…

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד Netbook עד 13.3" ולא פחות מ- 12.1". דרישות מינימליות: מעבד: Dual Core זיכרון: 2GB דיסק קשיח: 320GB לפחות יציאות: 3xUSB לפחות, HDMI, קורא כרטיסים, אוזניות מצלמה + מיקרופון מובנה * סוללה רגילה (לא מובנית) כמו שיש ל- LG P210 (לא רוצה כזה) מערכת הפעלה: אפשר עם ואפשר בלי. סוללה: 6 תאים ומעלה. תקציב: 2200 ש"ח עם סטייה של עד 200 ש"ח לכאן או לכאן. שימושים עיקריים: לימודים, משרדי, סרטים. תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  15. שלום לכולם, אשמח לעזרה בבחירת מחשב. אני מטיילת בין דגמים שונים כבר שבועות ובאמת שהלכתי לאיבוד אז כל תובנה בעניין תעזור לי. מחפשת נייד קטן יחסית, מסך 12 מינימום, 14 במקסימום (מן הסתם עדיפות ל13.3) ובהתאם גם קל- משקל. (אם אפשר לא לעבור את ה2 קילו, אני אשמח..) התקציב- תיאורטית, הייתי מעדיפה לא לעבור את ה2500. אני יכולה למתוח ל2800 (3000 זה רק אם המחשב גם עושה מסאג' ומנגן דמיאן רייס בגיטרה) הצרכים שלי מאד בסיסיים- גלישה, מסמכים, מוזיקה, צפייה בסדרות. הייתי מעדיפה שהאיכות והעוצמה של הסאונד במחשב יהיו טובים. זה לא חייב להיות מטורף, רק שלא יהיה זבל. למרות שהצרכים בסיסיים אני לא רוצה מחשב איטי, אני אשמח למעבד טוב וחזק ו4 ג'יגה זכרון לפחות. סוללה חזקה (נראה לי שלא פחות מ6 תאים) …

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  16. Started by LIgor86,

שלום, אני מעוניין לרכוש HTPC בסכום של עד 2000 ש"ח!!! הדרישות שלי זה כמובן סרטים FHD, מוזיקה, משחקים (עד כמה שאפשר במגבלת התקציב) ואינטרנט. אשמח לקבל הצעות. תודה! ;D

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14619 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 13 Pro http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12519 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12211 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13400 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar G…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אהלן לכולם, יש לי מחשב נייד של טושיבה satellite l505-141. בעיקר בזמן שאני משחק אני מרגיש שהמחשב מתחמם נורא ואז הוא פשוט נכבה. אלו הטמפרטורות שלו כשהוא עכשיו סתם פועל ומונח על שולחן (כמה דקות לפני הוא הונח על מיטה אם זה משנה לערכי המקסימום...) http://img407.imageshack.us/img407/8968/tempze.jpg יש משהו שניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם. אני מנסה להרכיב מפרט לאמי המבוגרת שיחליף את הקיים - ישן וחלש, תופס נפח יקר בתוך נישה לעבודה, ובעיקר מרעיש. מתכוון להציב את החדש במארז שוכב ושקט על מדף מעל המסך במקום לידו. להלן התיחסות לשאלון ומיד המפרט שהרכבתי כטיוטה ושאלות מיקוד: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש טעם. לא על חשבון שקט. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3K אם יש הצדקה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כללי - אינטרנט, אופיס, משחקים קלים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר ותוכנות כגון MATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LA NOIRE, BATTLEFIELD 3, DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מחפש מסך סביבות 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by oriki9999,

שלום לכולם, קניתי עכשיו בארה"ב דיסק קשיח 7200rpm כדי להחליף את ה5400 המעפן שקיבלתי עם המחשב. כשקניתי את המחשב לא קיבלתי דיסק של מערכת ההפעלה, אבל קיבלתי עליו איזה כונן ריקוברי (אני לא חושב שזאת התקנה מלאה של ווינדוס). בכל אופן, את הדיסק קשיח עצמו (פיזית) אני יודע להחליף (נראה לי ), אבל האם יש דרך לקבל מערכת הפעלה חוקית להתקין עליו, לאחר שאני אחליף את הדיסק הקשיח? (כי הרי יש לי וינדוס חוקי על הנייד כרגע). לא נראה לי הגיוני שאני אצטרך לקנות וינדוס חדש רק כי אני מחליף דיסק קשיח. תודה רבה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by אלרן1987,

שלום אני מחפש מחשב נייד ללימודים התקציב שלי זה עד 4000 ש"ח ואני רוצה לקנות אותו בישראל הלימודים עצמם אינם מצריכים הפעלת תוכנות כבדות ( שימוש עיקרי זה אופיס, ויזואל סטודיו , אינטרנט) מה שכן אני צריך מסך גדול 15.6 זמן סוללה סבבה ועדיפות לשלוש שנים אחריות (זה פחות חשוב אפשר להרחיב את האחריות בחברות השונות) . מה שכן חשיבות לזה שלא יתחמם יותר מידי (במידת הנורמה). מה שכן כולם המליצו לי על דייל או לנבו . מי שיכול לעזור בכמה אופציות טובות בסכום הזה אשמח מאוד. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by eitanb3,

שניהם כמו אחים תאומים, זה עתה יצאו לשוק. מחירים דומים ומתחרים ראש בראש, האם מישהו רואה עדיפות לאחד על השני? IBM Xseries X3650 M4 vs. HP DL380p Gen8

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  24. טוב מה שאני רוצה לימכור זה מעבד Q6600 גירסת GO לא עבר OC אף פעם זיכרון DDR2 3X1 ועוד 1X2 (ביחד 5 גיגה ) בנוסף לוח אם של אסוס אבל הלוח עושה בעיות בבוט זה כניראה בעית חומרה אבל אחרי כמה ניסיונות הדלקה המחשב פועל אני כמובן יראה למוכר שהמחשב פועל לפני הקניה בכל מיקרה אני רוצה לימכור את זה כחבילה זיכרונות מעבד ולוח אם ןרציתי לדעת בכמה לימכור אז זה שזה ימכר יחסית מהר אחרי המכירה אני כניראה יקנה מעבד זיכרונות ולוח חדשים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by dani0147,

מעבדIntel i7-2600- Tray פתרונות קירור למארזScythe Mugen 3 לוח-אםAsrock Z68 Pro3 Gen3 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 4X4GB 1600Mhz DDR3 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3 כונן קשיח Crucial M4 64GB SATA3 SSD כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA כרטיס מסךNvidia GeForce GTX570 1GB DDR5 מארזNZXT Phantom Black/White/Red/Pink ספק כחSeasonic S12II 620W המפרט הזה טוב ? עם לא תעזרו לי לשפר אותו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.