עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! אני מחפש לקנות מחשב נייד. משקל: לא משנה לי סוללה: הוא בעיקר לשימוש בייתי. אין צורך בסוללה שתחזיק הרבה זמן. ביצועים: שהמערכת הפעלה תעבוד חלק. כמה שיותר משחקים שיוכלו לרוץ זה בונוס אבל לא הכי קריטי. מה שבא ברוך הבא. מסך: כמה שיותר גדול שאפשר לתקציב. אין צורך בהתקנה של מערכת הפעלה או אופיס תודה לכולם על העזרה!

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  2. שלום לכולם ! החלטתי שאני רוצה לבנות מחשב בעצמי ולא לקנות אחד מוכן שבכלל לא עונה לכל הדרישות. אני די מבין בכל החלקים של המחשב, אבל הנה הבעיה: אני לא ממש מבין. יש לי תקציב של 6000 שקל, מה שאומר שלא ממש מומלץ לבנות מחשב בתקציב כזה כשאין לך מושג מהחיים שלך ??? (טוב, אולי קצת ...) חלק אחד כבר קניתי מכיוון שהוא היה במבצע ועלה רק 1560 שקל-כרטיס מסך ASUS GTX 580 (יש לאייסוס כמה דגמים. לחצו כאן כדי לראות פרטים על הדגם הספציפי ). עכשיו נשאר לי לקנות את שאר החלקים. אני רוצה לבנות מחשב שיריץ את המשחקים הכי הכי כבדים בצורה חלקה על מקסימום גרפיקה. (יש לי 6000 שקל תקציב, אז זה אפשרי ) אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חלקים למחשב גיימרים טוב בהתאם לתקציב... תודה לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מחפש מחשב נייד בסביבות ה3000 שקל. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ולתוכנה בשם אוטו קאד(תוכנה לשרטוטים). לא יודע איזה גודל מסך עדיף לי תודה!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  4. Started by SUPER300,

שלום ! אני מעוניין לקנות מעבד חזק שיתאים למשחקים כבדים (דרך אגב, יש לי כרטיס מסך ASUS GTX 580). אני מתלבט בין i7 2600k לבין i5 2500k. הi7 עולה 400 שקל יותר וזה לא נראה לי שווה את זה, אבל מצד שני אני מעדיף ללכת על "הכי טוב ובטוח".. יש למישהו איזו המלצה על אחד מהם, או המלצה על מעבד אחר בתקציב של עד 1600 שקל? דרך אגב, אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג אם זה משנה...

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by SUPER300,

שלום לכולם ! התחלתי לא מזמן להרכיב לעצמי מחשב חדש, והגעתי לחלק של בחירת זיכרון הRAM (קניתי לבינתיים רק כרטיס מסך). מה עדיף? לקנות זכרון 2x4GB במהירות של 2133 Mhz, או לקנות זכרון 4x4GB במהירות של 1333MHz? (המחשב מיועד למשחקים). תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים במקסימום ביצועים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים בכל תקופת זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  7. שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש עד סכום של 2200 ש"ח, שמיועד בעיקר לפיתוח תוכנה, ולמשחקי ילדים לגיל קטן 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד כמו VS PHOSOTSHOP FLEX FLASH ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד אבל למשחקי ילדים פשוטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  8. Started by jeyjey,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, צפיה בסרטים * גודל המסך? 13.3" * משקל רצוי? 1.3 - 1.7 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? נדרש * עדיפות למסך מט, אך מוכן להתפשר תודה על העזרה! עדכון: לא מעוניין בUltrabook, אבל חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר קל ודק. מטרה נוספת למחשב היא פיתוח (VS). והתקציב עלה ל6500. בינתיים לאחר חיפוש בזאפ מצאתי את זה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18163&cf=zap

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by asdefuser,

[table][tr][td]מעבדי אינטל‏[/t]מחיריחידותסך הכלמק"ט[table][tr][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/t]940194021188[table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/t]מחיריחידותסך הכלמק"ט[table][tr][td]Z68AP-D3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI[/t]525152523895[table][tr][td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/t]מחיריחידותסך הכלמק"ט[table][tr][td]2x4GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24[/t]330133022409[table][tr][td]כרטיסי מסך‏ Sapphire[/t]מחיריחידותסך הכלמק"ט[table][tr][td]HD 7850 OC 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E[/t]14201142023739[table][tr][td]דיסקים קשיחים‏ Western Digital[/t]מחיריחידותסך הכלמק"ט[table][tr][td]Caviar Blue 1TB 720…

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  10. שלום אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 3200. הדגש הוא פחות על משחקים אלא יותר על הדברים הבאים: 1) גלישה באינטרנט וצפייה ב HD. 2) מקלדת נוחה לכתיבה. 3) אחריות ל 3 שנים בבית הלקוח 4) הארד דיסק 500 GB 5) מסך 15.6 6) רצוי אך לא חובה i5 במהלך החיפושים ראיתי את המחשב הבא: http://www.zprice.co.il/product-494-HP_Pavilion_G6_1170sj.aspx בתור אחד שהתנסה עם HP אני מאוד מרוצה. מה דעתכם? כמו כן מישהו מכיר את החנות הנ"ל וידוע אם היא בטוחה לקניה? בכל מקרה אשמח לשמוע עוד המלצות לניידים שעונים על הדרישות תודה לכל העוזרים והמייעצים

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by ben yehuda,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרתכם ברכישת מחשב נייד חדש בתקציב של סביבות ה3,000. אני מאוד (מאוד) לא מבין בעניין ולכן אשמח לעזרה. השימוש העיקרי של המחשב יהיה בגלישה באינטרנט, צפייה של סרטים/סדרות (לרוב העדפה תהיה לחבר את המחשב לטלוויזיה, בHDMI) ובשנה הקרובה גם ללימודים (תוכנות אופיס למיניהם). חשוב לי שהמחשב יוכל לספוג, עד כמה שאפשר, שעות עבודה מרובות וחיי סוללה יחסית סבירים. משחקים וכד' לא ירוצו עליו, אך ורק מה שציינתי למעלה. גודל מסך מועדף בין 15.6 ל13. עד לא מזמן היה לי toshiba satellite c650-179, שבסה"כ הייתי מרוצה ממנו (חוץ מהיעדר יציאת HDMI) עד שהוא שבק חיים. אז אחרי כל החפירה- יש המלצה לדגם מועדף בסביבות התקציב הזה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by Xavi06,

שלום לכולם, הביאו לי מפרט שמסתדר לי עם התקציב ורציתי לראות מה דעתכם..... השימושים שלי הם משחקים כבדים כמו COD,באטלפילד 3,אססין קריד, ואני רוצה שיעבדו על האיכות הכי גבוהה. כמו כן אני מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר שמתחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI ככה שאני אשמע מהרמקולים 5.1 של המערכת קולנוע ביתית ולפי מה שהבנתי אני לא אצטרך כרטיס קול מיוחד או משהו.... וכמובן צפייה בתכני Full HD. אמממ וזהו, אז הינה המפרט תגידו לי מה אתם חושבים? מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC …

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by WarNet,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by aed32,

שלום רב, ברצוני לשדרג את המחשב בעבודה שירוץ מעט יותר מהר יעלה ווינדוס 7 בנקל ויריץ משחקים כמו PES 2012 עכשיו - כל הנושא הזה עולה בעקבות השדרוג שערכתי למחשב שלי. נשאר לי כרטיס 9800 GT של NVIDIA וספק כוח 500 80+ של SEASONIC ברצוני לשלב אותם במחשב בנוסף להגדלת זיכרון ורציתי לדעת האם הוא יעמוד במטרה: ווינדוס 7 חלק ומשחקים כמו מנג'ר FM2012 ופרו אבולושין. לוח אם: Gigabyte GA-945GCM-S2L מעבד: DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200) הלוח יסתדר אם הכרטיס מסך הנ"ל ? והספק ? האם 3 ג'יגה זכרון יספיק או שאני זקוק לפחות ל4 ג'יגה ? (הלוח תומך בזכרון עד מהירות של 667.) ואיפה אפשר למצוא זכרון כזה גם יד שנייה במחיר הוגן ? בתודה מראש.

15. Started by arigo,

שלום רב, אני בחנתי את המפרטים שמופיעים למחשב משרדי שאתם מציעים באתר: מעבדIntel i3-2120- Tray550 פתרונות קירור למארזArctic Cooling Alpine 1165 לוח-אםAsrock H67M-GE520 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3120 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3550 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךמובנה מארזNZXT Source 210 Black/White220 ספק כחHec Cougar-RS 400W220 הבעייה שאני מחפש מחשב שיהיה פיזי קצת יותר קטן ניתן לקבל מחשב כזה ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אז ככה , המחשב יהיה לצפייה של סרטים באיכות HD , שימוש מסיבי באינטרנט ובתוכנות WORD [יהיה שיך לעבודה משרדית שתבוצע בבית], ומשחק אחד ישן ואהוב , generals:zero hour המפרט הוא: GA-H67MA-USB3-B3 I-3 2120 + Evercool BUFFALLO 8GB kit (4GX2) DDR3 1600 WD 500G SATA 3 Caviar Blue Sapphire 6670 1G GDDR5 seasonic 500W SS-500ET Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-E Microsoft Wireless Desktop 3000 V3 Gaming Case DVDRW LG sata x24 Windows 7 Home Premium 64Bit Heb כל זה ב3033 המארז זה משהו שאני לא מוותר עליו , ככה שעליו אני לא מתפשר.. התקציב שלי הוא 3200+- כי אני צריך עוד לקנות מסך... תודה רבה רבה לכולם על העזרה!!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Krembo83,

אני מתכנן להתחיל להזמין את החלקים השונים אבל קודם אני קונה מארז. אז מקווה לקבל פה עזרה. עיצוב לא חשוב לי בכלל. מקווה שהמארז יעמוד בדרישות: שקט עד כמה שאפשר. תאורה מינימלית, שאני אדע שהוא פועל(הוא הולך להיות בחדר שלי ויותר מידי תאורה תפריע לי לישון). נוח לתפעול\קלות החלפת חלקים(אני מתכנן לשדרג מעבד או כרטיס גרפי בעוד שנה פלוס) איוורור\חום נמוך עד כמה שאפשר. מוכן להוציא על מארז עד 750 שקל.

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  18. היי, השאלה בכותרת. אני מעוניין במחשב מיני לחיבור לטלוויזית LED של פיליפס 46''. אני ארצה להריץ ממנו סרטי FHD, השאלה אם מחשב כזה יעמוד בזה? חשבתי או על האקסטרימר הזה או על ה-ZOTAC הזה מה דעתכם? יש אפשרויות אחרות/טובות יותר?

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  19. מעוניין בחוות דעת על שני מפרטים שהרכבתי, רוצה מחשב טוב שיעבוד לאורך זמן, שום דבר מיוחד מידי אבל שיהיה שקט ומהיר. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 עדיף שלא, אלא אם השדרוג יתרום מאוד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי/עבודה משרדית, גרפיקה קלה-בינונית, תכני HD, ריבוי טאבים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, ZEN מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיח…

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  20. בעבר ניסיתי להתקין וינדוס XP על מחשב נייד של LENOVO (דגם אני לא זוכר) הגדרתי בביוס שיתמוך בIDE הוא עובר את השלב הראשון של ההתקנה מסיים את המאה אחוז ובשלב של אחר כך שהוא צריך להמשיך בהתקנה הוא עושה מסך כחול והפעלה מחדש לפני כשבוע חבר שלי ניסה להתקין מערכת הפעלה על מחשב נייד של MSI, הוא הגדיר בביוס שיתמוך בIDE עשה לו את ההתקנה סיים את השלב הראשון של האחוזים וכשהיה צריך להגיע לשלב השני של ההתקנה הוא עשה לו גם מסך כחול והפעלה מחדש וכל פעם חזר על עצמו מה הבעיה כאן ואיך אפשר לסדר אותה?

21. Started by tzr84,

שלום, אני מחפש להחליף את המחשב שלי בן ה5. התקציב גמיש אבל לא להשתולל כי אני סטודנט, אז נגיד עד 2000 שקל ככה. ראיתי באתר של וואלה שופס את המחשבים האלה: http://www.wallashops.co.il/ws/ProductComparison.aspx?PfIds=1IW2130750GB,1IWHIC530isit,1IWHIC530,1IWHI2100&pt=1&mc=39&c=718&sc=0 יש לי נסיון טוב עם קניית מחשבים משם, אבל זה לא אומר שאני לא פתוח להצעות. מההבדלים ביניהם והאם יש הצדקה של 300 שקל להפרש? המחשב ישמש לגיימינג בעיקר. אני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי ספק כח סיסוניק 600W וכרטיס מסך twintech 9800gt OC xxt http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=231 על מה הייתם ממליצים לי? אשמח לשמוע חוו"ד וגם עוד הצעות... תודה רבה,

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Yaniv,

זהו הגרוטאה שלי שנקנה ב2009 ב4 אלף: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7500, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-EG41MF-US2H זיכרון: Crucial 2GB PC2-6400 DDR2-800MHz - יש 2 כאלה דיסק קשיח: Hitachi HDP725050GLA360 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5 צורב: LG GH22NS40 מארז: Huntkey Hercules II H002 ספק כח: 400W HUNTKEY - אין לי מושג מה הדגם הספציפי כמה המחשב שווה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. המחשב ישמש בעיקר לחיבור אלחוטי(או קווי. צריך את שניהם. גם כרטיס חוטי וגם אלחוטי) ולכתיבה וקריאת אימיילים. כמובן גם לגלישה רגילה באינטרנט. הוא לא צריך להיות מכונת משחקים. עכשיו העניין של עריכת הוידאו: אמא שלי עובדת על תוכנת פרמייר 6(כן, זו הישנה משנת 2001 לערך). היא עובדת על מחשב נייח. המחשב הזה(הנייח) בעל שני גיגה זכרון ומעבד Intel Core 2 Duo E6600. לוח האם הוא GIGABYTE 965P-DS3 כרטיס המסך(הנפרד) הוא Sapphire RADEON HD 2400 PRO. פרמייר 6 רץ על זה יפה באופן כללי. אני מניח(אני צודק?) שכל מחשב חדש במחיר הזה(3500), יוכל להריץ את פרמייר 6 ללא בעיה. מצד שני, הייתי רוצה שהוא יוכל גם להריץ תוכנות כמו פרמייר פרו 4-5, או אולי אדיוס 6, ללא בעיה. במחשב הנייח ניסיתי את אדיו…

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות ( בעיקר אופיס ואינטרנט) * גודל המסך? 13 אינץ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין חשיבות * כונן CD/DVD? צורב? אין חשיבות * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד ללימודים באוניברסיטה, כפי שרשמתי עדיפות למשקל נמוך וגודל של 13 אינץ', ושיחזיק בערך 5 שעות (יום לימודים). התקציב הוא בערך 2800 ש"ח, עדיף לחסוך כמה שניתן. עדיף מעבד Core i3. תודה לעוזרי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ORrrr,

שלום, חבר שלי שעובד כמתכנת ביקש ממני המלצה למחשב נייד. הדרישות שלו הן כאלה: שיחזיק הרבה שעות (אני מניח סוללת 8 תאים תספיק ל8 שעות) מסך 14-15 אינטצ' מט שתהיה ראות טובה יותר בחוץ הרדיסק גדול אני מניח 500-750 ג'יגה זה טוב עם העדפה לגבוה יותר 8 ג'יגה זכרון לקימפול מהיר אם זה גם בא עם מסך מגע זה נחמד אבל לא חובה לא דרוש למשחקים אבל סרטים אני מניח שמחשב ברף הזה לא תהיה בעיה להריץ וכמובן שתיהיה לו יציאת hdmi. התקציב לא מוגבל בסכום כלשהו אבל כמובן שאנחנו מחפשים משהו משתלם וטוב ולא סתם מחשב יקר ומפוצץ בדברים. תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.