עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. № Code Product Price Quant. Summ 0 8311 17'' Samsung Syncmaster 740B 8ms DVI LCD Monitor 1599.00 ¤ 1 1599 ¤ 1 382 Altec Lansing ATP3 3-Piece System (2.1) Speakers 430.00 ¤ 1 430 ¤ 2 7518 Antec 3800-BK Black Quiet Midi Tower 400W Case 699.00 ¤ 1 699 ¤ 3 8410 EVGA e-Geforce 7900GT CO PCX 256MB DVI Video Card 2300.00 ¤ 1 2300 ¤ 4 6650 Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory 769.00 ¤ 1 769 ¤ 5 6595 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard 618.00 ¤ 1 618 ¤ 6 8197 Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot 199.00 ¤ 1 199 ¤ 7 8284 Intel Pentium D 2.66GHz…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by moshikoh,

שלום כנראה השבוע אני קונה את הנייד Acer Aspire 5684WLMi http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=177&scat=332&tcat= לשימוש לימודי גרפיקה (פוטושופ,פלאש וכדומה) וגם משחקים אחרי התלבטויות וסקרים החלטתי כנראה ללכת על הדגם הזה. אם יש מתנגדים או המלצות אחרות לפני קנייה אשמח לשמוע. תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב, הנה מפרט שאני רוצה: Intel Pentium D 2.8 #915 GIGABITE - 965P-S3 Kingston 1024 mb DDR2 667Mhz Western Digital 250 GB SATA 2 16 mb חוץ מזה אני רוצה צורב DVD מארז וכרטיס מסך שעדיין לא חקרתי מספיק לגביהם... אשמח לביקורת לגבי חלקים שבחרתי וגם הצעות לגבי חלקים שעדיין לא, תודה וחג שמח

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום רב, אשמח לסיוע בבחירת מחשב. להלן הדרישות, למטה צרפתי שתי אופציות ואני לא ממש בטוח לגביהן. בעבר השתמשתי ב thinkpad x61 והייתי מאד מרוצה ממנו. לא בוחנת כרגע thinkpad מפאת המחיר. * מטרות המחשב?: כלי עבודה עיקרי, הולך איתי לפגישות, משתמשת בעיקר אינטרנט וoffice, אבל צריך להיות מסוגל לעבוד עם כמה מצגות במקביל + כמה חלונות אינטרנט במקביל * גודל המסך? "12-13.3 * משקל רצוי? מקסימום 2 ק"ג, עדיף 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממוצע יספק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא יודעת * צורב DVD? עדיף, אבל לאור ההשפעה על נמשקל... * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם יש לכם …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום חברה צריך עזרה ל- מחשב למשחקים כבדים,סרטים, ועבודה שוטפת, מתכנן OC בעתיד יש לי כרגע מפרט עם כמה לבטים בו ! לכן אני מעוניין בעזרתכם לעזור לי להחליט!. והם יש לכם הצעות אשמח לדעת עם נימוק כמובן !!! ברה אני מצרף פה מפרט מסויים שקיבלתי וגם נעזרתי בכם כמובן!! והייתי רוצה את חוות דעתכם לגבי הרכיבים בו ולסגור את ההתלבטיות שנשארו לי בו אשמח לקבל את הערות שלכם (עם הסבר כמובן !) עלמנת שאוכל לבצע שינויים עם יש צורך בכך! מעבד - 920 Core i7 2.66 G מחיר 1,350 ש"ח לוח-אם - Asus MB P6T DELUXE מחיר 1,235 ש"ח ראיתי ששמתם לוח של GIGABYTE הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב? זיכרון - KIT TRIPLE GOLD OCZ 6GB DDR3 1600MHZ מחיר 990 ש"ח יש התלבטותOCZ עם CORSAIR או G.SKILL דיסק קשיח - …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by idobh2,

המחשב יהיה לעבודה שוטפת, פוטושופ (ברמה סבירה - לא מקצועית אבל יחסית גבוהה), ומשחקים בקטנה (לא דורש את האיכות הכי גבוהה אבל שיהיה אפשר לשחק בסבבה) המחשב ישמש אותי למשהו בסדר גודל של 3-5 שנים והוא יהיה המחשב הראשי שלי אני לא אשים פה את כל המפרט... זה קצת ארוך.. בגדול: מעבד Intel® Core 2 Duo processor T7250 ‎‎‎2048 MB RAM ‎250 GB SATA 5400 RPM Lightscribe DVD Writer ‏(‎+/-R +/-RW) עם תמיכת Double Layer Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection ‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen NVIDIA® GeForce 8400M GS 4700 ש"ח מה דעתכם? האם יש משהו במחיר דומה יותר טוב לשימושים הנ"ל? איך ויסטה תרוץ עליו? זה בגדול... למפרט המלא: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Brudy,

מסך טאץ 15.6 I7 8gb ram 740m מחשב בן שנה של לנובו עם וונדוס 8.1 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by fit3,

שלום אנשים intel core e6300 1066 2mb lemont intel 965 ltck 512 *2 667 250 sata 2 ati x1600 512 dvd *18 מקלדת + עכבר +רמקולים מארז ATX מסך 17 LCD ב 4500 איך המחיר? זה לא מחשב שמיועד ל OC רק למשחקים ואשמח גם לקבל חוות דעת לגבי הלוח והכרטיס מסך? בתודה אמיר

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני צריך 2 מפרטי מחשב בסביבות 3.5K עם אפשרות לחרוג עד .4K 2 המפרטים צריכים לכלול: LCD ממוצע מינוס, לא אחד מיוחד למשחקים או משהו.. אחד שמתאים לשימושים משרדיים וממש קצת משחקים וסרטים. מקלדת מולטימדיה כלשהי פשוטה ועכבר אופטי. מחשב ראשון, מיועד לשימושי אינטרנט בעיקר, דרוש מחשב מהיר יחסית, 1GB זיכרון, ואפשרות כמובן לשדרוג הכרטיס מסך לצורכי שיפור המערכת למטרות משחקים. מחשב שני, מיועד לשימושי אינטרנט ומשחקים, דרוש אותו המחשב כמו הקודם עם יכולות גרפיות גבוהות יותר, במחשב זה ניתן לחרוג עד 4.5K אבל רצוי כמה שפחות. את המפרטים אני צריך בבקשה מKSP. וכמה שיותר מהר. תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אך אם אין בררה אז רק בכמה מאות שקלים אחדים! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legend, Guild Wars 2, LineAge 2, Tera וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב . FHD/QHD/qHD (גודל מסך 20-30 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. המחשב יהיה ללא oc ובמטרה לעשות cf בעתיד ולשדרגו בהתאם.. אין צורך בציוד הקפי: יש לי led 23 של LG והרזולוציה ככל הנראה תהיה 1920X1080 (ויש לי גם מסך 42 Lcd מחובר) חשוב לי שתהיה יציאה של סיב אופטי או דיגיטלי כיוון שמחובר רסיבר עם סראונד למחשב חשוב לי שהמחשב יהיה שקט כיוון שהוא יהיה בסלון אך זה לא קריטי. אין צורך לכלול מערכת הפעלה ואני מעוניין לרכוש מחשב בכל הסכום אומנם בניתי מפרט דרך חברת wellcom אך אשמח לשמוע הצעות נוספות והסתייגויות ובמידה ויש לכם כאלה אשמח לדעת למה :-) המפרט: מעבד Intel Core i7 2600 LGA1155 Tray מאוורר CPU Scythe MUGEN 2 לוח אם Asus Sabertooth P67 דיסק קשיח Western Digital Caviar Green 2TB 64MB Cache SATA2, SATA Power Only WD20EARS זיכרון Corsair Ve…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Feynman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, VM - מקס' 2 מכונות במקביל - לא שימוש כבד, סרטים, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. watch dogs, tropico וכדו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ערב טוב, אני זקוק בבקשה מפרט לידידה שלי עד 2500 ללא ציוד הקפי. המחשב בכלליות הוא להכל מהכל. לא צריך משהו גרנדיוזי. קצת למשחקים פשוטים כמו סיסמס וגלישה, סרטים, אופיס ואינטרנט. המלצתי לה על החנות RSM (בעקבות ההמלצות הרבות של הפורום) ולכן המפרט יהיה משם. רצוי לא לחרוג מהתקציב ואפילו אם אפשר בפחות מ 2500 יהיה מצויין. תודה מראש לעוזרים נ.ב. המערכת שתותקן עליו כנראה WIN 7 אם זה חשוב לדעת ;D כמו כן בדקתי ברשימות המחשבים המומלצים שהמלצם אבל רציתי משהו יותר ספציפי וחשבתי על I3 כי מבחינת עלות וביצועים-הבנתי שהוא יתאים בדיוק למה שהיא צריכה.

14. שלום לכולם, אני שוקל לקנות pc חדש, אחרי שכבר כמה שנים תקועים בבית עם מחשבי מק, במיוחד לאחר שיצא המשחק planet coaster והוציא לי את העיניים מהמקום מרוב התלהבות התחלתי לעשות שיעורי בית ושעות ביוטיוב, חזרה לעולם הענק הזה של הpc... הגיע הזמן להתייעץ. אנחנו מעוניינים במחשב שיריץ בראש ובראשונה את המשחק הזה, ואם כבר אז שיוכל להריץ משחקים טובים אחרים כמו city skyline ואולי גם witcher 3 המהולל, המטרה היא להנות מהגרפיקה ככל הניתן בתקציב של 4k כמובן בלי להגזים בהגדרות ultra. ידוע לי ש planet coaster מאוד כבד ותובעני, אבל אני מקווה למצוא נקודת איזון בין גרפיקה יפה וקצב פריימים חלק. שימוש נוסף יהיה לעבודה לאדריכלות בתוכנת revit ובהכנת מודלים והדמיות של…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ראיתי במודעה בעיתון את שתי המחשבים האלו מה אתם אומרים ??? 3.299 ¤ מארז: super atx 400w לוח אם: gigabyte c.s intel 915 מעבד: intel Pentium 4 3.0 ghz 1m cache ht lga775 זכרון: ddram 512mb (400mhz) כונן קשיח: 120gb (7200 rpm) udma כרטיס מסך: gf fx 6200 128mb+dvi כרטיס קול: surround 7.1 (8 channel) כרטיס רשת: lan 10/100 כונן: cd-rw lg/Samsung 52x32x52 מסך: LG 17" 3.399 ¤ מארז: super atz 400w לוח אם: gigabyte nforce 4 מעבד: athlon 3000 64 bit 939 זכרון: ddram 512mb (400mhz) כונן קשיח: 120gb (7200 rpm) udma כרטיס מסך: ati x300 128mb+tvout+dvi כרטיס קול: surround 7.1 (8channel) כרטיס רשת: lan 10\100 כונן: cd-rw lg/Samsung 52x32x52 מסך: LG 17"

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. נראה לי כמו הנטבוק המושלם ב-2000 ,אבל אני רוצה לשמוע חוויות, אז בבקשה אני אשמח לשמוע כל מה שיש עליו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הי מחפשת מחשב נייח לגרפיקה לעבודה בתקציב 5.5K גמישה בתקציב. התוכנות העיקריות הן אילוסטרייטור פוטושופ אולי אפטר אפקטס ופרימייר בעתיד (בודקת אופצייה) מלבד זה נדרש ציוד הקפי מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים ו wacom רצוי עבודה שקטה. יש צורך בווינדוס 10 ואופיס. איזור מגורים לא חשוב, קנייה בטווח הקרוב. אופצייה לשדרוג

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by huber,

שלום חברים. לאחרונה נאלתי לחזור לנסוע ברכבת נסיעות די ארוכות ותכופות. בעבר כשנאלצתי לבצע את אותן הנסיעות הייתי מעביר את הזמן בצפייה בסרטים ובסדרות בעזרת ה ARCHOS 605 WIF. לצערי מאז ועד היום העולם התקדם ורב החומר שאני מריד הוא ב 720P כך שה ARCHOS 605 יוצא מהתמונה וימכר בקרוב, מה שמוביל אותנו לשאלה - מה התחליף? איזה מכשיר כיום יאפשר לי לנגן קבצי MKV ב 720P מינימום ואם אפשר גם ב 1080P ויהיה נייד ככל האפשר. דרישה נוספת היא זמן סוללה. הנגן יהיה חייב להחזיק מינימום שעה וחצי (רצוי שעתיים) בניגון ווידאו ללא טעינה. מה שקופץ לי לראש זה או זה: http://www.dailytech.com/Microsoft+Zune+HD+Release+Date+Gets+Official/article15961.htm או נטבוק מבוסס ION. אני נוטה לכיוון הנטבוק בגלל גודל ה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אז ככה..אני מחפש מחשב נייד שמתאים לסטודנט להנדסת מחשבים שרק התחיל כלומר מחשב שיוכל להחזיק מעמד מבחינה טכנולוגית בשנתיים הקרובות וגם מתאים לעבודה עם תוכנות כבדות. מחפש דגם עם מעבד מסדרה של t6500 ומעלה וזכרון של 4 mb ומסך של לא יותר מ15 אינץ למישהו יש הצעות? שמתי עין על הנייד הבא: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=82&subcatid=173&prodid=411&keySearch= יש עליו ביקורת מאוד דו כיוונית וציון מאוד סביר. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3639193,00.html המחיר שאני מחפש הוא עד 5500. אני אשמח להצעות אחרות . תודה לכל מי שמגיב

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Gray Druid,

שלום לכולם, קיבלתי אישור להזמין עבור שכנתי הגרפיקאית במשרד מחשב חדש. המחשב מיועד לעיבוד קבצים גרפיים ברזולוציות גבוהות (לדפוס) וכרגע המחשב הנוכחי (מבוסס Q6600) מתקשה לסחוב את העבודות האלה. הזמנתי בעבר בעצמי מחשב מצויין ש לפי המלצה פה בפורום והייתי מאוד מרוצה ממנו (הרבה תודה ליקיר!) ואני מניח שבטיבו המחשב אמור להיות דומה במפרט למחשב שהזמנתי לי (מלבד העובדה שהמחשב המדובר לא ישומש למטרות עריכת וידאו אז אני מניח שאפשר לרדת ברמת כרטיס המסך). אשמח לקבל פה המלצה ע"מ שאוכל לבצע רכישה חכמה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם! אני מחפשת לקנות מחשב נייד שיהיה מתאים לעבודה על תוכנות CAD \ גרפיות שונות ותוכנות עריכה כמו PHOTOSHOP. עשיתי קצת בירור בפורום הזה ובפורומים אחרים, אולם מכיוון שטרימינולוגיה קומפיוטרית לא מתקבעת אצלי במח אשמח אם מישהוא פשוט ימליץ לי על דגם ספציפי המותאם לעבודות מסוג אלו. התקציב הוא עד 6000 ש"ח עם שאיפה לפחות כמובן. מלבד זאת - האם כדאי ללכת על אופציית השדרוג, כלומר לקנות מחשב נייד בסיסי ולשדרג את חלקיו? תודה מראש CATRIDER

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by bnetzi,

כמה שווה notebook asus eee PC 1101HA? נקנה בשנת 2010 מעבד ATOM 1G RAM WINXP כרגע הוא קצת תקוע אבל אני חושב שעם פרמוט ואולי חיבור SSD הוא יהיה בסדר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by r1v,

מצאתי את המפרט כדלהלן: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX ¤1290 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ¤1358 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤363 צורב DVD: LG DVDRW GSAH55N X20 - BLACK - PATA ¤135 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤428 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤463 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤113 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤0 מחיר סופי: ¤5046 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il האם זה משתלם בתק…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, מחפשת מחשב נייח. בעל עומס קבוע מתאים לעריכת וידאו ושימוש בתוכנות: proshow producer /premier

25. Started by DorM,

אני לא מבין במחשבים ניידים אבל עוד חודשיים משתחרר ומתכוון לקנות. צרכים : עבודה משרדית, לפעמים עם מספר ישומים פועלים בו זמנית. לימודים באוניברסיטה. פוטבול מנג׳ר דרישות : מסך 15 משקל לא יותר מ3 קילו. 4 - 5 שעות עבודה רצוף לפחות ללא טעינה. מסך לד ושלא יהיה עליו השתקפויות מהאור. 320G לפחות דיסק קשיח. תמיכה ברשת אלחוטית תקן N. אין צורך שיתאים למשחקים כבדים. אין בעיה עם כרטיס גרפי מובנה כל עוד לא יעשה בעיות עם התלת מימד שך המהג׳ר. כרגע אין לי עוד דרישות או רצונות שעולים לי בראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.