ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי- עד 3800 אם אפשר לקצץ עדיף אבל חשוב שיהיה יעיל Cost affective. 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים כבדים, למשל StarCraft2, וFFS כמו CallofDuty. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG או 24 אינץ. 1920 על 1080.(לא בטוח לגבי הרזולוציה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- מסך,רמקולים,עכבר,אוזניות ומקלדת כל המסביב אני רוצה רק את המחשב עצמו. אני לא חושב שאני צריך ציוד קירור כי אני לא מתכן לעשות OVERCLOCKING. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מזמין מאמזון - שניהם אותו מחיר פחות או יותר: Acer Swift 3 Thin & Light Laptop, 14" Full HD IPS, AMD Ryzen 7 4700U Octa-Core with Radeon Graphics, 8GB LPDDR4, 512GB NVMe SSD או Acer Swift 3 Intel Evo Thin & Light Laptop, 14" Full HD, Intel Core i7-1165G7, Intel Iris Xe Graphics, 8GB LPDDR4X, 256GB NVMe SSD זה בשביל אחי - לשימושים משרדיים בעיקר, ופה ושם פורטנייט על Low ^^ איזה עדיף ומדוע?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-250 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אין לי תוכנה ספציפית שאני צריך בשבילה ביצועים מיוחדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מתכוון לקנות מסך חדש 24' LG2486 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים, חדשים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסתבכתי עם עצמי. לא מצליח להחליט מה טוב ומה לא. 6950 מלא באגים ודרייברים מביאים לתקלות ולמסך המוות הכחול 470GTX מפלצת חום והספק צ'יפסטים של אינטל נמצאו פגומים מצד שני, הדעות על AMD נמוכות מאוד זה מה שאני מחפש: מארז חסין לאבק, עם מקום לפחות ל-3 כוננים קשיחים. מעבד i5, לא נראה לי שיש משהו יותר טוב כרגע. כרטיס מסך של NVIDIA 4-8 גיגה זכרון פנימי כונן קשיח של 1TB הצילו. ._.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: עיצוב גרפי 3D ב 3DS Max, ZBrush, AE ועריכה ב Premiere Pro CS. שימוש יום יומי בכל התוכנות הר"מ. אני גם משחק אבל בעיקר PS, לא אתנגד למחשב שיריץ משחקים כבדים, אך לא אוסיף כסף לשם כך. מחבר את המחשב ל3 מסכים FULL HD 1920X1080 שני מסכי מחשב ולטלוויזיה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ידיד שלי יש לו נייד של אסוס ,ומלבד כניסות USB אין שום כונן אופטי,אני רוצה להתקין לו מערכת הפעלה מחדש ,האם אני חייב כונן חיצוני,או שיש דרך אחרת,הדיסק קשיח של 80 ג'גה ,מחולק לשתי מחיצות ,חשבתי שבאחד מהמחיצות יש גיבוי ,אבל לא מצאתי.מישהו יכול להדריך אותי,או לרשום לי קישור, כי האמת בניידים אין לי שום מושג.בנטבוק מדובר באולטרה נייד עם מעבד intel-atom.N.280 כונן כשיח 80 גיגה+אחד גיגה זיכרון,ובמדבקה רשום EEE pc 1000 h תודה לכם.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על מפרט למשחקים כבדים ברזולוציה של 1280X1024 (מסך 19" לא רחב) יש ברשותי librety 400w והרד דיסק כמו במפרט שאני מתכנן לעשות RAID עם שניהם. כמו כן יש לי כרגע צורב IDE של NEC (נראה לי 3550 אבל אני לא סגור על זה) , השאלה אם שווה להחליף לצורב שחור ושיהיה SATA או חבל על הכסף? הכוונה היא לקחת מעבד כזה לעשות לו OC וכישצא הפנרין ועד אז אחסוך מספיק להחליף את המעבד. השאלה שלי אם הזכרונות מספיק טובים לOC? יש כמה גרסאות של G SKEIL במחירים שונים ואני לא מבין מה ההבדלים בינהם... ועוד התלבטות שלי אם כדאי לקחת עכשיו רק את ה3850 ולחכות לשנה הבאה לסדרה 9XXX של NVIDIA, השאלה אם ה 3850 יסחוב חלק את CRYSIS לדוגמא על הרזולוציה הנוכחית שלי... ואחרי כל החפירות המפרט: Intel Pentium Dual-Core …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בסכום של עד 4,000 ש"ח בארץ. * מטרות המחשב? סרטים (חיבור לטלויזיה), אינטרנט, אופיס ותכנות בשפות שונות. * גודל המסך? 15/17 אינץ'. * רזולוציית המסך? לא יודע עד כמה זה רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יותר מהרגיל (סביב השעתיים/שלוש) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1T אבל אם המחיר יכול לרדת משמעותית אז גם 500GB יכול להיות מצויין. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? היום יש לי Lenovo ThinkPad כבר 5 שנים ואני מאוד מרוצה ממנו אך לא חייב להיות Lenovo. תודה מראש לכל העוזרים...!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי 1,800 ש"ח, ואני, כמובן, רוצה לקבל את התמורה המלאה ביותר עבור הכסף... עומדות בפני שתי הצעות - אחת מהאתר של אייבורי והאחת ממדור מפרטים מומלצים מהאתר הזה. בעיניי (הבלתי מקצועיות) המפרט של אייבורי נראה יותר טוב, האם אני טועה: המפרט של אייבורי: מארז + ספק כח מארז הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות ספק כח בטכנולוגיית Active PFC ומאוורר 12cm 3 שנות אחריות לספק הכח מעבד Intel® Core™ i3 530 2.93GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם H55M-S2H צ'יפסט H55 דיסק קשיח Western Digital 320GB SATA2 7200RPM 16MB Buffer כונן אופטי / קורא כרטיסי זכרון צורב LG SATA DVD זכרון פנימי Kingston/Ceon 2048MB DDR3 1333MHz סך הכל: 1,795 ש"ח המפרט של Hwzone: מעבד AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבדי אינטל? Price Units Total P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 1160 1 1160 : שווה לחכות לקונרו ?: Price Units Tota l לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, SATA2, PCI-E 690 1 690 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Corsair 650 2 1300 כרטיסי מסך? eVGA Price Units Total 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1150 1 1150 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 250GB SATA II 7200RPM 16MB 480 1 480 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 200 1 200 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? מאוררים Price Units Total Hard Disk Fan 50 1 50 שונות ( מאווררים,…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדיסק קשיח מדגם AAKS. דרישות מינימום זה 4GB זיכרון 667/800 (רק 500 ש"ח!!!), מעבד חזק, ודיסק קשיח אמין של 500GB. ללא ציוד היקפי. המארז לא משנה לי. שיהיה שחור ולא מכוער. המחשב לא מיועד למשחקים, אבל האם זה יוכל להריץ ביושוק על הגדרות בינוניות-גבוהות על 1280x1024? הספק יחזיק את המערכת?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב נטו למשחקים כולל ציוד הקפי חוץ מי מסך (ברשותי מסך samsung 23 led bx2335) בתקציב 5000 שח ניצול מלא של התקציב ללא חריגות מחשב למשחקים להגדרות גבוהות למשחקים כגון : crysis.metro 2033 מי סיבות לוגיסטיות מעדיף מפרט המורכב מי skypc וכן העדפה לשדרוג בעתיד
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, השגתי כבר במחיר ממש טוב מעבד i7-4790k box ו gigabyte 970 G1, בנוסף לזה אני חושב על להזמין: [TABLE=width: 620] [TR] [TD][h=4]מוצרים מוזמנים[/h][TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 15%]מק"ט[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product] [TD=width: 15%]GH97MD3H[/TD] [TD=width: 55%]Gigabyte GA-H97M-D3H[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪485[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%]CORE-2300-BLN[/TD] [TD=width: 55%]Seasonic 500W + Fractal Design Core 2300 Black[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 1…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ עימכם בנושא הנ"ל, כרגע מבלי להיכנס לענייני תקציב ודגמים ספציפיים. האם לדעתכם כדאי באופן כללי לקנות מחשבים ניידים? איך אפשר לבדוק דברים כגון תקינות סוללה, הארד-דיסק וכד'? כמו כן - איך אפשר לבדוק שהאחריות היא מהימנה, בתוקף וכן ניתנת להעברה? אם למישהו פה יש ניסיון ברכישת לפטופ יד שנייה - אשמח לשמוע ... תודה (:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, בצירוף מקרים מטורף יש לנו שני מחשבים בבית שהפסיקו לתפקד. למחשבן הישן היה - AMD 64 3000, 1Gb Ram, Geforce 8800, Antec 500watt PSU. ממנו אפשר להשתמש בספק, כרטיס מסך והארד-דיסק. למחשב החדש יותר היה - Q6600, Asus HD4890, Corsair 750watt PSU, 4GB Ram DDR3. ממנו אפשר להשתמש בראם, כרטיס מסך ספק, והארד-דיסק. מבחינת חלקים שאנחנו רוצים לקנות - לישן שהוא חלש יותר, אנחנו לא רוצים להשקיע יותר מדי, וחשבנו לקנות מעבד Intel פשוט, לוח אם פשוט וראם פשוט. משהו בסגנון Pentium E6600, עם איזה לוח אם Lga775 ב-250 שקל ועוד קצת ראם ב-200 שקל. הוא מחשב שאבא שלי ירש ממני, והוא משמש בעיקר לאינטרנט, מסמכים וסרטים. למחשב החדש יותר שמשמש למשחקים חשבנו להשקיע קצת יותר ואולי לקנות איזה מעבד I5 ולוח…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד E6300 1130 לוח ASUS P5LS2 SE/C 684 זיכרון 570 2 סטיקים 512 מגה בתדר 667 של TWINMOS בעתיד אשדרג כרטיס מסך 666 WinFast PX7600GS EXTREME TD256M מארז+ספק 315 COMPUCASE CI-6A19 +ספק כח 300ART 20/24P דיסק קשיח 450 Westren Digital WD2500KS הרכבת מחשב 0 סה"כ 3815 ש"ח המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט תוכנות גראפיות כמו פוטושופ וFLASH וקצת משחקים מה אתם אומרים ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מביא נטבוק של MSI מחו"ל, האם תהיה לי אחריות בארץ? ואיך?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני קצת יותר משנה וחצי רכשתי לפטופ של Hp בקנדה, דגם Dv3-1073cl שאינו נמכר בארץ. בכמה שבועות האחרונים התחילו להתפתח שברים וסדקים (סדק מקדימה, המסגרת של המסך מתחילה להתפרק, שבר ממש מאחורה, בין הקצה של המחשב ומתקרב לאט לאט לכיוון אחת הרגליים של המסך, יש שם ממש חור). יצרתי קשר עם Cpm (המעבדה שמטפלת במחשבי Hp בארץ) שלא רצו לתת לי הערכת מחיר בטלפון, אבל עבור בדיקה בלבד הם רצו 100 שקל. בעיקרון אין לי בעיה לשלוח אותו ולשלם 100 שקל כדי לקבל הצעת מחיר לתיקון, הבעיה ששבוע-שניים בלי הלפטופ בשבילי (ואף יותר מזה במידה ואתקן, סביר להניח שיצטרכו להביא חלקים במיוחד מחו"ל, דבר שלוקח קצת זמן) זה מאוד בעייתי (סטודנט, די תלוי בלפטופ הזה והאלטרנטיבה היא נטבוק שחלש מידי לרוב התוכנות שאני…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתתף חדש בפורום. הייתי מעוניין בעזרה בהרכבת מפרט לקניית מחשב + המלצות לחנויות או אתרים בהם מומלץ יהיה לרכוש את המחשב. התקציב למחשב הוא כ5000 ש"ח + -, ללא מסך. מטרת המחשב היא לשימוש ביתי: שימוש רגיל, הורדות, צפייה בסרטים ומשחקים (אני לא גיימר רציני אבל הייתי מעוניין שמשחקים ירוצו בצורה סבירה). המחשב אמור להריץ ויסטה בצורה טובה. לא צריך לכלול במפרט כונן DVD-RW שיש לי כבר. כמו כן הייתי מעוניין שכרטיס המסך יוכל לתמוך בחיבור 2 מסכים במקביל. אני לא חושב שאני מעוניין באופציית OC. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שח 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש Adobe cs6 באופן קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? נייח DELL 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוי שבועיים הקרובים 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב יהיה מערכת החזקה והעיקרית במשרד. חשוב להיות מותג DELL אפילו אם זה אומר ל…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי שאני קונה מחול את המחשב הבא Processor: Intel Core i7-3667U Processor (4M Cache, up to 3.20 GHz) Operating system: Windows 7 Professional (64 bit)Display type: 14.0" Premium HD+ (1600x900) LED Backlit Display, 720p HD Camera, Mobile Broadband Enabled Base: Intel HD 4000 Graphics in Intel Core i7-3667U Processor with 4GB 1333MHz DDR3L On BoardTotal memory: 4 GB PC3-10600 DDR3L SDRAM 1333MHz SODIMM Memory (1 DIMM) Hard drive: 128GB Solid State Drive, SATA3 שאלתי היא האם אני יוכל להחליף את הכונן SSD 128 בכונן SSD 512 ? וגם שאלה טיפה לא קשורה האם COD MD2 יעלה על המחשב הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, שימושים ביתיים וקצת משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' 1080*1920 EIZO FORIS FS2331 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט ק…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לשימושים בסיסיים בעיקר וורד ואקסל. חשוב לי מאוד מסך בגודל כ- 15 אינץ, מחשב חזק ויציב ואמין אשמח להמלצות רון
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודי הנדסה תעשיה וניהול, צפיה בסרטים ואינטרנט. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא אשמח לראות אופציות ולפי זה אני אבחר את התקציב.. תודה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שנקנה לפני כמה שנים ואני מעונין לשדרג אותו שימוש המחשב בעיקר למשחקים (אסטרטגיה וFPS) תקציב: 1000 ש"ח. המפרט שלו כיום: ASUS P8H61-M LX R2.0 Sapphire Radeon R9 380 Intel Core i3-3220 8gb DDR3 SDRAM 120gb Corsair Force LS SSD 1tb hard drive הרזולוציה שבה אני משחק:1680X1050 תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-