עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך לפתוח נטבוק של טושיבה N305. אני לא יודע איזה גודל להזמין מ-ebay.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. [table] [tr] [td] [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td]כמות[/t] [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪288 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Intel Original for 1156[/td][td] 1 [/td][td] ₪36 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-H61M-D2-B3[/td][td] 1 [/td][td] ₪309 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]GZ-X7 MidiTower Black 120 MM COOLER NO PSU TOOLESS[/td][td] 1 [/td][td] ₪171 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח[/td][td]Delta 300Watt, 80mm Fan, 24 pin, 12V, 2X SATA, PFC, 2.2 Version[/td][td] 1 [/td][td] ₪117 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם[/td][td] 1 …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ברשותי המחשב הבא: System Model:Dell OptiPlex 980 Processor: Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860 @ 2.80GHz (8 CPUs), ~2.8GHz Memory: 8192MB RAM DDR3 Display Devices: Card name: ATI Radeon HD 3400 Series מה צריך להוסיף לו כדי שיוכל להריץ משחקים באיכות טובה מהשנה האחרונה?

4. Started by RapToR350,

הנה המפרט מארז EZCOOL CARD READER מאוורר 25 CM +לד כחול ספק כח THERMALTAKE 600W LITEPOWER A.PFC 12CM לוח אם H55-E33 7.1 GLAN HDMI MSI מעבד אינטל 2.80 GHZ 3MB G6950 1156 מאוורר למעבד 775/1156 COLD BIT זכרון H/S CEON 2 GB DDR3 1333MHZ פעמיים כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GT240 1G-3 POINT OF VIEW דיסק קשיח פנימי 500 GB SATA2 32MB C.G WESTERN DIGITAL צורב AS7240S SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DL שחור כרטיס קול 7.1 מובנה בלוח אם כרטיס רשת 1 G LAN מובנה בלוח אם אין לי כאן מחירים של כל החלקים אבל יצא סה"כ אחרי מעמ 3725 ש"ח. בעיקרון המחשב מיועד לצרכים ביתיים של גלישה והתעסקות עם כל האופיס ביחד עם זה גם למשחקים דיי מתקדמים איך המפרט ואם אפשר מה לתקן? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by MDK,

אח שלי מתחיל ללמוד בטכניון וצריך מחשב נייד לעבודה \ אינטרנט מה אתם מציעים? תקציב? מומלץ לא הרבה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by טל,

מעוניין לרכוש מחשב חדש ולבנות מפרט שמיועד למשחקים וסרטים. אני לא גיימר כבד. יש לי מסך FHD . מעוניין לשחק במשחקים חדשים גם. הרכבתי מפרט. ההתלבטות שלי היא לגבי כרטיס מסך וספק כח בעיקר. לגבי השאר אני דיי סגור . ניתן לחרוג ב200-300 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי או מערכת הפעלה. כרטיס קול בחיבור PCI יחובר. מפרט חלקי ללא כרטיס מסך וספק. : הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920404[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Pribary,

ובכללי, מה TI אומר... תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shayhe,

היי, אני מתכנן לרכוש מחשב נייד יד 2 , האם בעמד הקנייה אני יכול להריץ תוכנה קטנה שתתן לי פירוט לדוגמה של מצב הסוללה? זמן שימוש ? מספר הטענות? אני יודע שלפעמים תוכנת ניהול כזאת מגיעה עם המחשב הנייד (אני מתכנן על ה X200 של לנובו) תודה שי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by marbarak,

שלום לחברי הפורום, לאחר מחקר מקיף, הגעתי למסקנה שזה הנייד בשבילי. המפרט: מסך מט, 13 עד 14 אינצ', HDMI, משקל עד 2.2 ק"ג, מעבד מסדרת i3\i5 ומחיר עד 5500. חשבתי גם על ה - Dell E6410 עם 14.1" אבל המשקל הסופי שלו הוא בסביבות 2.45 ק"ג (למרות מה שמפרסמים, המשקל הזה הוא עם סוללה 6 תאים, HD רגיל וכונן אופטי) וזה פוגע בניידות שלו עבורי. הבעיה לגבי ה - HP Probook 4320s זה שפשוט אין Reviews עליו, לא בעברית ולא באנגלית - יש משהו מאד קצר ב - http://forum.notebookreview.com/hp-compaq-voodoo-pc/476689-probook-4320s-reviews.html האם למישהו יש דעה\נסיון עם הנייד הזה? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קודם אציין את הרכישה. יש לציין שהרכישות נעשו ב eBay, כל המוצרים חדשים. המוצרים נשלחו לחבר מהעבודה שכרגע מבקר בארה"ב לשבועיים והוא יחזור איתם לארץ בימים הקרובים (משמע חיסכון של דמי משלוח + מכס\מע"מ מה שזה לא יהיה ). הנייד עצמו באמת יצא מכרז מעולה ב eBay. --- Dell Studio XPS 16" - 1080p Edge-to-Edge RGBLED Screen 1920x1280 2.53GHz Intel Duo 2 Penryn P8700 - 1066Mhz FSB RAM: 4GB DDR3 ATi Radeon 3670HD 500GB 7200RPM HD SATA 2.0 כמובן שיש פה את כל הפיצ'רים של כונן בלו-ריי (שלא ממש נחוץ בתכלס, אבל שיהיה), סראונד 5.1, מקלדת מוארת, ווינדוס וויסטה 64, וכו' וכו'. ---- + עכבר Logitech VX Revolution Wireless + תיק נשיאה של Case Logic Slimline 17" + אוזניות Senheisser MX4…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום שלום אני עורכת על אביד באופן יומיומי , כרגע עובדת עם מחשב חזק אבל בן כמעט ארבע שנים והגיע הזמן להחליף המחשב ישמש בעיקר לדגימה,עריכה ורינדור של חומרים ברזולוציות גבוהות כולל HD , P2, וכדומה. בנוסף אני עובדת עם תוכנות גרפיקה, אינטרנט ואופיס, בדרך כלל כל התוכנות עובדות יחד במקביל.... אני מחפשת מפרט למחשב חזק ואמין, צריך שיהיו לו ליבות, מאוורים , כרטיס מסך טוב . תכלס,שיעבוד יפה ובשקט וכמובן שיתקשר טוב עם אביד (מדיה קומפוסר) ויוכל לעבוד בסבבה עם HD ומיני פומרטים דיגטליים. אני פונה לעזרתכם! אין צורך בציוד היקפי וצורב,תתכן הוספה של כרטיס מסך חזק בהמשך ולא אני לא יודעת מה זה אוברקלוק. בחנות מחשבים בתל אביב הציעו לי את המפרט הבא בעלות של 3,500 ש"ח: ATX 500w Asus P5Qpl - am …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה נוחה ומהירה בלייטרום ושיהיה זריז באינטרנט ואופיס אבל מה שבאמת חשוב זה הלייטרום אני מצלם עם מצלמה שמוציאה פלט בגודל של 25M 3. אין צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? תלוי אם זה מתאים לשאר המפרט: יש מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי, שלום למשתמשי HWZONE היקרים, אשמח מאוד לעזרתכם ארחיב מעט ובהמשך השאלון: מחפש נייד שמשמש אותי כמחשב עיקרי (נייד ולא נייח בגלל שאני עובד ממקומות שונים) עיקר שימוש המחשב הוא פיתוח בתוכנות כמו Matlab או Pycharm - פייתון, לטובת DeepLearning (כרטיס גרפי חזק), ייתכן ובמידה ויידרש סכום משמעותי גבוה ממה שאני מתכנן אשתמש בשרתים מרוחקים לפיתוח שימוש נוסף שמתכתב עם השימוש הראשון הוא לעריכת סרטים (באופן חובבני) שימוש בתוכנות כמו Photoshop, coral movie maker, Adobe וכו', - ראיתי ששאלו אז בעקרון סרטים במגוון רזולוציות (מצלמות טלפון ומצלמות מקצועיות) מבחינת זיכרון - כיום אני משתמש ב 500GB SSD וזה כמעט על הקצה.. נתון נוסף - נוסע בקרוב לאילת ומ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בתחילת השבוע נגנב לי המחשב ולכן התחלתי לחשוב על מחשב חדש המחשב הקודם שלי היה נייד שעשה עבודה מעולה גם עם משחקים וגם עם תוכנות photoshop, lightroom, vegas והמחשב החדש שלי מתוכנן להיות נייח שגם יעמוד בכל הדרישות ואפילו מעבר כרגע בניתי סקיצה ראשונית של המחשב מבוסס על אחד המפרטים המומלצים עם קצת שינויים עד 5000 ש"ח המחשב צריך להריץ תוכנות לעריכה גראפית שמתאימות לצלמים כגון פוטושופ ולייטרום, אני לא מתעסק בתלת מימד ורנדורים כבדים המחשב צריך להיות מסוגל להריץ את המשחקים החדשים על גראפיקה גבוהה עדיפות כמובן למקסימלית ושיחזיק לי מעמד לעוד מספר שנים לא מועט לא דרוש ציוד נלווה למחשב רק המחשב עצמו אני גר באזור נתניה-חדרה והתכנון היה להרכיס את המחשב בKSP ולכן הכרטיס מסך מהחברה הזו …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Erkel,

מחשב המיועד כרגע ללימודים ובעתיד יורחב לעבודה עם תוכנות גרפיות של אדובי , ועתיד עם הרחבות מתאימות תותקן עליו מערכת הויסטה כרגע מיועד לXP מעבד INTEL PD2.8 775 64BIT לוח ASUS P-5 VD-2 MX זכרון 2X512 DDR2 533 דיסק קשיח WD 160G 7200 8MB SATA2 מארז ATX ספק 400W צורב - NEC X16+- +מקלדת עכבר מסך LCD PROVIEW 195MS מחיר כאמור 4K בדיוק לפי התקציב הרצוי האם המפרט קולע למחיר ? והאם הפלטפורמה טובה ? דעת המומחים , תודה מראש .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. טופס - * מטרות המחשב? עבודות משרדיות , גלישה באינטרנט , מסחר בבורסה . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה ניתן לכם המומחים להחליט . 14 , 13.3 , 15.6 מתלבט * רזולוציית המסך? חשוב שאיכות התמונה והמסך תהיינה ללא פשרות עקב שהות מרובה מול המסך ... עדיפות לפאנל IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מאוד חשוב לי נוחות ואיכות החומר מימנו עשוי המחשב . מקלדת נוחה בהקלדה כפתורים לא מגומי או סילקון . * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אני נע עם המחשב כל יום וכל היום. הוא צריך להיות מסוגל לנוע איתי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כל המרבה הרי זה משובח. המינימום של המינימום, יותר משעתיים בעבודה. המומלץ - 5 ש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מתכוון לרכוש את המחשב הזה בהמשך השבוע, יש הצעות לשינויים/שיפורים לפני ההזמנה? מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1519 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 703 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 397 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 129 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 419 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 ¤ 512 2 קשיחים למחשבים שולחניים SEAGATE 250Gb SATA II 16MB 3250410AS ¤ 380 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1655 1 כוננים אופטים Sony/HP/Lg DVD Rom X16/40 Black ¤ 106 1 סה"כ 6332 (אין לי צורך בצורב - לכן יש כונן DVD…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Rin,

שלום , אשמח לעזרה מהירה ומפרט מהיר ולהזמין כבר השבוע אני צריך מפרט בבקשה ל "מחשב ביתי" ( ללא מסך ) ממוקם בסלון , שיהיה שקט , בעקרון הדברים הכי "כבדים" שהוא הולך להריץ מלבד youtube/facebook זה photoshop וכמה תוכנות שחמט לא כבדות. לא משנה לי החנות , מינימום 8gb ram , ואת שאר הרכיבים אתם מבינים יותר ממני. תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם! אחי כרגע נמצא בשיקגו בארה"ב ואני מחפש לקנות מחשב נייד. קודם כל ההתלבטות שלי היא האם בכלל לקנות מחשב או בחו"ל או בארץ? בכל מקרה במידה ואני אקנה מחשב בארץ זה יהיה מאילת. המחשב הוא למטרות לימודים, תוכנות שקשורות לתואר של מהנדס תוכנה שפות תכנות וכד'. אין שימוש במשחקים, מסך 13-15 אינטש, זיכרון 16 ג'יגה ומעלה, כונן SSD 256GB ומעלה, רזולוציית מסך 1920X1080 ומעלה, יש צורך ביציאת HDMI ובUSB 3.0 ובכלל בכל יציאות חדשות שיתנו לי מענה לטווח הארוך. דרושה תמיכה לתחנת עגינה. צפייה בסרטים 4K ותלת מימד(קיימת אצלי טלוויזיה 50 אינץ תומכת 4K ותלת מימד ככה שאני אשתמש במחשב לחבר לטלוויזיה בכדי לצפות בסרטים.) אין צורך ברישיון של מערכת ההפעלה אם זה בא כתוספת למחיר הקיים. בלו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Yossiel,

שלום, אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13086 - יש לי אפשרות לקנות את המחשב במחיר של 2700. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12692 - המלצתם על הנייד הזה ברוב הדיונים שעונים על הדרישות שלי. עריכה: תקציב: 3000 שקל. ללא חריגה. אם אפשר אז להוסיף תיק למחשב או עכבר אלחוטי מומלץ. אני צריך תיקון שמכסה את המחשב ושאפשר להכניס אותו לתיק בית ספר. * מטרות המחשב? לדוגמה: המחשב יבוא איתי לבית הספר כפעמיים- שלוש בשבוע וישמש למטרות של אופיס, סרטים, ותכנות באקליפס ו VS. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל 14, אבל אפשר להתפשר על 15.6 * רזולוציית המסך? לא ממש חשוב, אבל המחשב כן מיועד לסרטים. * דרישות מיוחדות ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. השאלה בכותרת תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by RST,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש וכרגע "שמתי עין" על המחשב הבא: ‏Dell Inspiron N5110 השימושים העיקריים של המחשב: אינטרנט, אופיס, פוטושופ, צפייה ישירה וקצת משחקים כמו Fifa ו- Pro לא יותר.. *אם יש לכם מחשב אחר בקטגוריה הזאת שאתם ממליצים לי עליו אני אשמח לשמוע כי בקרוב אני כבר רוצה לקנות מחשב. מפרט: מעבד- ‎Intel® Core i5 2410M Processor, 2.3GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB‎ זיכרון- ‎6GB DDR3 1333Mhz (1 x 4096 MB + 1 x 2048 MB), Up to 8 GB‎ מסך- ‎15.6'' Widescreen LCD 1366 x 768 (HD) display with TrueLifeTM Panel‎ כרטיס מסך- ‎1 GB nVidia GeForce GT 525M‎ ***** איך הכרטיס מסך הזה??? מחיר: 4190 ש"ח קישור למפרט המלא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=12504 ת…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000 לכל היותר, אשראי. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר, מקלדת, רמקולים, לא מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס רשת אלחוטי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?AMD וATI אבל אני מאוד גמיש במיוחד מבחינת מחיר. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כמובן שיהיה קירור טוב, במיוחד מבחינת מארז, אני הולך לשים את המחשב בממ"ד. העיצוב לא כזה חשוב, אבל בעיקרון שלא יהיה כ"כ רועש, הוא ישב ממש ליד המיטה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא, אבל שירכיבו במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, נתקלתי בפורום הנהדר הזה היום לראשונה, נראה מה תמליצו.. ולשאלות הסטנדרטיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל את כולו (בשביל מה אני עובד כל כך קשה ?) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, שרת פיתוח SQL ולעיתים כשרת VM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SQL SERVER 2008\2012 - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . prototype 2, assassins creed 3, black ops, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. כרגע 128…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מטרות המחשב : לימודים (יישומי Office) סרטים (באיכות גבוהה - 1080p) עריכת תמונות (PhotoShop) מוזיקה באיכות גבוהה (FLAC, DTS עם כרטיס קול חיצוני) שימושים בסיסיים נוספים (גלישה, הורדות וכו') גודל המסך : עדיפות ל- 13-14" אם כי זה פרט שאפשר להתפשר עליו משקל רצוי : לא כבד מידי (או קל, או סטנדרטי) זמן סוללה : ארוך ככל הניתן (לא פחות מ-5 שעות) יציאות מיוחדות : יציאה כל שהיא למסך (mini DP, VGA , DVI) , HDMI לא חובה - יציאות לרמקולים 5.1 Bluetooth : נחוץ גודל מינימלי של כונן קשיח : 500GB כונן : אם קיים מובנה - צורב DVD. לא הכרחי - אסתפק בכונן חיצוני כונן BluRay : לא רלוונטי אחריות בינלאומית : לא נדרשת מערכת הפעלה כלולה בתקציב : לא העדפה לחברה כל שהיא : Dell , Asus תקציב : עד 4000…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.