עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by A-L-o-n,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤1034 קירור למעבד: OCZ Vendetta - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤116 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤459 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤313 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball Bearing 18dba 36CFM - במלאי כמות: 2 מחיר: ¤35 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤481 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤279 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤398 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI R…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by cobmetal,

שלום ! החלטתי שאני הולך לקחת מעבד CORE I7 , התקציב שיש ברשותי הוא עד 6.5K , הרכבתי מפרט ב TMS , זקוק לחוות דעת. Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 Cooler Master RC-690 + Corsair 550VX PSU Cooler Master Long Life Case Fan 120mm X3 G.Skill DDR3 3072MB Tri Channel 1600MHZ 3GB PQ CL9 Western Digital 1TB 16Mb SATA II WD10EACS Giagbyte ATI Radeon HD4870 512MBDDR5 PCIe LG DVD-RW X22 Sata Black GH22NS 6323 ש"ח תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Ben.,

שלום , ברשותי מחשב HP PAVILON DV6 2010 . מעבד : intel core i3 m330 2.13 Ghz 4 ג'יגה ראם ווינדוס 8 64 ביט כרטיס מסך : GEFORCE G105M גודל זיכרון : 320G המחשב סה"כ עובד בצורה טובה אבל הבעיה היא שכנראה הבטריה שלו נגמרה והוא עובד רוב הזמן כשהוא מחובר לחשמל. הפתרון זה פשוט לקנות סוללה חדשה. כמה המחשב שווה לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mistaarvim,

אני לא יודע עדיין כמה יעלה מחשב כמו שאני מחפש אז כתבתי את סבב החירים הזה אני מחפש מחשב נייד עם אינטנרט אל חוטי, רוצה השימוש שלי איתו יהיה לאנטרנט, תוכנות [לא משהו מטורף], סרטים בין היתר עדיפות למסך גדול, וטביעת אצבע. ראיתי מחשב של HP עם מסך טאץ' גם נשמע טוב, השאלה היא מה בערך המחירים של מחשב נייד כזה וכמובן אם יש בלוטוס, מצלמה, מיקרופון מובנה מה טוב.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tzahi20,

צרפתי מפרט למחשב שאני רוצה להזמין, מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 המארז יוחלף ל6A19 הכרטיס יוחלף ל7600GS SONIC

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Starsky,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מרכיבים במחשב הנייד. כל המחשב זהה (WIN7, כרטיס מסך זהה מובנה, 320GB הארד דיסק וכו וכו..) מלבד שני אפשרויות שאני יכול לשנות, הייתי רוצה שתגידו לי מה עדיף. מעבד P6200 3M cache 2 GHz עם זכרון של 2GB DDR3 1066Mhz או האפשרות השניה T4500 1M Cache 2.30GHz 800 MHz FSB עם זכרון של 4GB DDR3 1066 MHz איזה מחשב לדעתכם יתן מהירות עבודה גבוה יותר? המחשב הוא לשימוש ביתי למישהו שנטו גולש באינטרנט ורואה סרטים וכד'... המחיר הוא אותו מחיר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני מנסה להחליט האם להזמין רכיבים מסוימים מחו"ל, למשל מאמאזון ארה"ב: 1) לוח אם - כדאי להזמין מחו"ל או שעדיף לדעת שיש חנות בארץ שאפשר ללכת אליה ולטפל בבעיות? 2) כרטיס מסך - ראיתי שיש חברות כמו EVGA שנותנות אחריות בינ"ל. מניח שזה עדיף על חברות שלא נותנות? מישהו נאלץ לממש אחריות כזאת והצליח? 3) אני מסוגל להרכיב מחשב אבל מעדיף לתת מפרט לחנות ולקבל את המחשב מורכב ובדוק. אפשר (כלומר יתקבל בעין יפה) לבוא לחנות עם כרטיס מסך וזכרונות שייבאתי עצמאית ולבקש שירכיבו את הכל אצלם? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. חברים אני צריך בבקשה מפרט לעבודה משרדית שיכלול מעבד כפול ליבה 2 ג'יגה זכרון ומסך 19 LCD ,ושהמפרט יהיה בבקשה מ-KSP תודה. יש חיה כזאת???

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Duishidk,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO GTAV FAR CRY4 Titanfall battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6.…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הסתבכתי עם עצמי. לא מצליח להחליט מה טוב ומה לא. 6950 מלא באגים ודרייברים מביאים לתקלות ולמסך המוות הכחול 470GTX מפלצת חום והספק צ'יפסטים של אינטל נמצאו פגומים מצד שני, הדעות על AMD נמוכות מאוד זה מה שאני מחפש: מארז חסין לאבק, עם מקום לפחות ל-3 כוננים קשיחים. מעבד i5, לא נראה לי שיש משהו יותר טוב כרגע. כרטיס מסך של NVIDIA 4-8 גיגה זכרון פנימי כונן קשיח של 1TB הצילו. ._.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח צפונה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, הורדות, טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). טורנטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty בערך שעה בחודש נחשב? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? במשחקים זה לא באמת אכפת לי, אני ל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by wwll soldier,

היי אני צריך מחשב שלם לחבר, המחשב צריך להיות בינוני למשחקים ודי מהיר בווינודס התקציב של החבר הוא 4400 הוא כבר רצה לקנות מחשב אבל אמרתי לו שיחכה שיש אנשים טובים שימליצו לי ואני אגיד לו תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by spider272,

כמה שווה המעבד E8500 שהיה אצלי 5 שנים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ההתלבטות היא בעצם בין 2 מערכות , באחת מהן המעבד חזק וכרטיס שכרגע נחשב לשוק הבינוני , לבין מערכת שבה הכרטיס מסך חזק והמעבד לשוק הבינוני. הדרישה היחידה שלי מהמערכת שתיהיה חזקה למשחקים זה הכל - mobile 2600 sp97 + enermax 92 + as5 ocz el platinum 3200 nf7 sl 9800 pro (The rest is the same) -going to overclock minimum to 2450mhz , max - 2600 Or AMD mobile 2600 volcano 12 geil value with heat spreaders nf7-sl X800 pro ( overclock to barton 3200) מה אתם אומרים? ועוד שאלה שלא כלכך קשורה לפורום.... האם לX800 פרו יש שיפור באיכות התמונה ביחס ל9800 פרו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by סיגר,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתכנות וסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את …

17. Started by elni,

אני רוצה לקנות מחשב חדש לעצמי את המפרטים תביאו מSKYPC בבקשה השימושים של המחשב זה לשחק CS לראות סרטים לגלוש אייסיקיו וכל החרטא הזה.. לגבי מעבד יש לי כיוון אבל אני לא סגור כל כך מה לקחת AMD X2 3600\3800\4000 לגבי לוח אם מעדיף שיהיה של GIGABYTE (בהקשר הזה-מה זה FIREWIRE והאם אני צריך אחד כזה?) לגבי HDD שיהיה 160 GB לא יותר..של WD.. לגבי זכרונות אני לא בדיוק סגור אם 2GB או 1GB...אם ישאר כסף להרחיב אז 2GB...סומך עליכם.. כרטיס מסך אין לי ממש כיוון...סומך עליכם שתתאימו את זה לדרישות שלי ותשיגו את מלוא הביצועים לתקציב הנוכחי...וזה שאמרתי שאני משחק CS אל תתאימו את זה רק דווקא לCS אלא תשיגו בתקציב הזה כרטיס מסך שבטווח מחירים הזה מביא הרבה תמורה.. לגבי מארז אין לי אפילו כיוון...ראי…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום רב. קיבלתי מפרט לחבר, מחשב שמשום מה לא קרץ לי,אז חשבתי להתייעץ כאן עם המומחים. המפרט הוא: מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-G41TY-Trinity valley-1600MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm-ליבה מרובעת לביצועים מעולם אחר זיכרון-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ-kingston -למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 9400GT-1024MB/DVI/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה(כולל יציאת MEDIA CENTER) דיסק קשיח-SEGATE/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA II 32MB נפח איחסון אין סופי.. כונן -DVDRW X22 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי אני צלם ואני צריך מערכת שתטיס Lightroom2 ו CS4 בלי בעיות. המסך שיש לי כיום הוא 24" של DELL. אני לא משחק משחקים אז פחות דגש על כרטיס גרפי (יש לי כיום 8500GT) למרות שהCS4 יודעת לנצל את הGPU. מערכת ההפעלה תהיה Vista 64. אני צריך זכרון בנפח 4 גיגה לפחות ושיהיה מספיק מהיר כדי שלא יהיה צוואר הבקבוק (פוטושופ זוללת זכרון). בואו נתחיל קודם במעבד. quad או dual? חשוב שתהיה לו יכולת OC, כדי לסחוט עוד קצת ביצועים כאשר אצטרך. ראיתי את הבנצ'מרק הבא, http://www.tomshardware.com/reviews/Intel-Core-i7-Nehalem,2057-29.html אני לא יודע איזו בדיקה בדיוק הריצו על PS, אבל נראה שה E8400 נותנת תמורה לא רעה לכסף לא?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מבוסס על פנטיום 4 . מחיר מקסימלי 4500 עם מסך או 3500 בלי מסך . תודה!! למשחקים וגלישה באינטרנט .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום , אני חדש פה. רציתי לקבל עזרה ממכם בקשר למחשב שולחני שאני אקנה בקרוב מ-ksp זה לצורך כללי וקצת למשחקים, לא המשחקים הכבדים שיש היום כמו : ACB, Battlefield וכו'.. המחשב שאני אולי אקנה יהיה כך : מעבד intel Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by NatanZ,

שלום רב, אני מחפש מחשב שיוכל להריץ SolidWorks, בתקציב של 5K (עם חריגה עד 5.5) עם המפרט הבא: * מטרות המחשב? סרטוט SolidWorks. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או 17. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיפות ל- FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות * משקל רצוי? אין דרישות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישות, כמובן שעדיף שיחזיק כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהווה תחליף למחשב שולחני בתקציב של עד כ- 7000 ש"ח אבל אפשר אפילו יותר, אם זה באמת נחוץ. גם, אם זה אפשרי, עדיף לרדת במחיר. כלומר התקציב גמיש בהתאם לצרכים האמיתיים. מה אני עושה עם המחשב: אינטרנט, OFFICE, סרטים, ורצויה גם יכולת משחקים טובה. לא חייב GAME-MACHINE במלוא מובן המילה, אבל שהמחשב יהיה מסוגל להריץ משחק נורמלי עם גרפיקה טובה בלי להתקע. עם המחשב השולחני הנוכחי שלי שהוא בן שנתיים, עם 500 מגה זכרון ופנטיום 4 2.4 GHZ, הרצתי GTA SAN ANDREAS ורץ ממש בלי בעיות. לא הייתי רוצה שהמחשב הבא ייתקע עם הגרסא הבאה של GTA. גם, אני רוצה מחשב עם ביצועים טובים כדי שגם בעבודות היום-יומיות המחשב לא "יעצור בשביל לחשוב" מדי פעם, כמו שקורה בהרבה מחשבים שולח…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by finhack,

שלום לכולם לאחר התייעצות קלה הומלץ לי על המחשב הזה, למישהו יש ניסיון איתו? נפלתי כבר עם לפטופ אחד גרוע ואני תמיד בודק ובסוף אחרי קנייה ושימוש אני קולט שיש פאקים מסויימים בלפטופ שלא ידעתי עליהם לפני כן. אני מעדיף להימנע ממצב כזה כשאני רוכש לפטופ ב5500 שקל. אם למישהו יש המלצה אחרת ללפטופ בקאליבר שלו, שיכול להריץ לי מכונות וירטואליות בלי בעיה, משחקים חדשים בצורה טובה (נגיד סבירה), ועבודה רגילה ושוטפת בלי הרבה תקלות, עם זמן סוללה נורמלי אני מוכן לשמוע עוד הצעות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dids22,

שלום אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים. ראיתי שיש עכשיו מבצעים על מחשבים ל black friday כרגע אני לא מתכנן להסתובב עם המחשב אבל אני רוצה לחשוב גם קדימה אז זמן סוללה ומשקל הם חלק מהפקטור. *מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 14-15.6 * רזולוציית המסך? סטנדרט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 2 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500giga * כונן אופטי? לא חובה אבל עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, המחשב יריץ לינוקס. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים