עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. P-4 3.0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache (775) AG8-3RD EYE(915), S-775 512MB x 2 Hyper-X Kingston X600-XT 256MB DVI PCI-E +silent tower tt למעבד ולא אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש לשנתיים ,שלוש הקרובות כך שאני רוצה לשמור את הPCI-E לשם שידרוג עתידי כשהרוחב-פס ינוצל באמת ולא זה לא כזה יקר באופן יחסי יוצא לי מה אתם חושבים?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית מרובת יישומים, בעיקר יישומי כרום זוללי זיכרון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): פרנסה - אופיס, פוטושופ, ווטסאפ מחשב, והרבה טאבים פתוחים בדפדפן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - שני מסכי dell p2414 מחוברים -לאילו הגדרות גרפי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן חברים, אני צריך לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותי כסטודנט. ערכתי רשימת מכולת של הדברים שאני צריך מהמחשב ויש לי כיוון לגבי המפרט. כמו כן, התקציב שלי הוא באזור ה 1500 ומטה. שאלתי היא האם אתם חושבים שאני יכול ללכת על מעבדים כמו הסלרון? או אולי cor 2 due? לזמנים של היום אני חושב שאני יכול לדרוש מינימום I3 אבל החנויות עפות על עצמן עם המחירים. הצרכים שלי הם: - תוכנות אופיס - SPSS בעתיד, - פוטושופ / אילוסטייטור מדי פעם (לצרכי עבודה, במידה ותהיה לי משימה דחופה שדורשת ממני לעבוד מרחוק. בגדול אני בונה על כך שאוכל להתחבר מרחוק למחשב שבעבודה כך שנדרש רק חיבור אינטרנט טוב יציב. אך עדיין אני רוצה להשאיר לעצמי את האופציה להפעלת תוכנות רק למקרה חירום) - אינטרנט , מיילים וידיאו, חדשות …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד שישמש אך ורק למשרד ואוטוקד המחיר הוא 2.5K עד 3K אני לא יודע איזה נתונים צריך בשביל שהתוכנה תרוץ חלק המחשב לכן אני פונה אליכם. מסך עד 15 אינצ' תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yosik_z,

שלום לכולם... אני מחפש מחשב נייד ומתלבט בין LENOVO : http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000KhmKH0NAb0ElfdCLi7JggHF:12bbi68k5?id=3977394&pr=QJ5&N=2%20538%2030248&sgID=7 לבין מחשב של DELL אני סטודנט להנדסת מכונות ואני עובד עם תוכנות שרטוט(SOLID WORRKS & PRO ENGINIR) ותוכנות כמו MATLAB אני מכוון על סכום של 5500+- אני דיי לחוץ לקנות לפני תחילת הסמסטר שלי... עוד שאלה: מה הכוונה בכרטיס גרפי שהוא OPEN GL ואיזה סוג כרטיסים הם(זה מה שהוצאתי מהדרישות של התוכנות שרטוט) אני באמת אודה אם מישהו יוכל לעזור לי!! תודה יוסי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Kanshoof,

שלום, יש לי נייד HP Pavilion dv9000 כבר מעל שנה, לאחרונה עברתי על רשימת התוכנות המותקנות והסרתי כאלה שלא נעשה בהן שימוש, בינהן גם כמה כלים שונים של HP שהגיעו עם המחשב. בגדול המחשב עובד כרגיל אבל קרה משהו מוזר: הנורות שצמודות למתג ה wifi ולמתג הטאצ' פד, דולקות רק כאשר מכבים את האמצעי, כלומר דולקות רק בכתום כשמדליקים את האמצעי (wi fi או טאצ' פד) הנורות כבות במקום להאיר בכחול. האמצעים פועלים כמו שצריך. מישהו נתקל בזה ? אשמח לפתרון. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by OMRi1712,

ספק HEC Win+ 600 מארז CoolerMaster Elite 371 לוח אם Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 הארדיסק Seagate Barracuda 7200.12 1000GB מעבד Intel Core I5 2400 קירור למעבד Scythe Katana 3 זיכרון ראם G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך Sapphire HD 6670 1GB GDDR5 מסך Dell U2312HM מקלדת ועכבר Microsoft BlueTrack 3000 כמה הכל ביחד שווה בערך? וכמה בלי המסך המקלדת והעכבר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by sapir006,

היי אני מתכננת לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד לצבא על לצרכי אנימציה ותלת מימד תוכנות כמו- מאיה, ZBRUSH כל תוכנות ADOBE ולפיכך אני צריכה מחשב בעד מעבד חזק, זיכרון וכמובן כרטיס מסך טוב עד עכשיו הייתי סגורה על ה-gygabyte W576V W576V-95H4 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11065 אך שמעתי מספר תגובות נגד מחשבי GIGABYTE שגרמו לי לערער ולתהות שמא שווה לי להשקיע עוד 2000-3000 שקל ולקנות מחשב עם אותו המפרט אך עם שם מוכר ואמין יותר לדוגמא: LG P510-UP28 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11280 אשמח אם תעזרו לי עם זה, האם לקנות את הגיגהבייט או שמא כדאי לי להקיע עוד כסף ולקנות את הLG תודה, ספיר

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ההתלבטות היא בעצם בין 2 מערכות , באחת מהן המעבד חזק וכרטיס שכרגע נחשב לשוק הבינוני , לבין מערכת שבה הכרטיס מסך חזק והמעבד לשוק הבינוני. הדרישה היחידה שלי מהמערכת שתיהיה חזקה למשחקים זה הכל - mobile 2600 sp97 + enermax 92 + as5 ocz el platinum 3200 nf7 sl 9800 pro (The rest is the same) -going to overclock minimum to 2450mhz , max - 2600 Or AMD mobile 2600 volcano 12 geil value with heat spreaders nf7-sl X800 pro ( overclock to barton 3200) מה אתם אומרים? ועוד שאלה שלא כלכך קשורה לפורום.... האם לX800 פרו יש שיפור באיכות התמונה ביחס ל9800 פרו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מבוסס על פנטיום 4 . מחיר מקסימלי 4500 עם מסך או 3500 בלי מסך . תודה!! למשחקים וגלישה באינטרנט .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Alex89,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס ועריכת תמונות קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ברשותי 5000 שקל ואני צריך מפרט למשחקים. אני צריך מעבד,לוח אם,1024 זכרון,מארז +קירור. אני לא יודע מה עדיף AMD או INTEL ?? בכל מקרה הבנתי שעוד מעט יוצאים מעבדים חדשים לשניהם,השאלה שלי היא אם שווה לחכות למעבדים החדשים או שהמחיר יהיה בשמים,מתי וכמה יעלו המעבדים החדשים בארץ?? בתודה מראש...:-)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by captaincaveman,

הצרכים: זום מצגות ומסמכים גלישה קצת פוטושופ ולייטרום

14. Started by Erik Sapir,

הדרישות מהמחשב : - יחסית קל (עד 3 ק״ג9 - גודל מסך 13-14 - בטרייה שמספיקה לפחות ל 3-4 שעות - אחריות לשלוש שנים המחשב מיועד בעיקר ללימודים לתואר במדעי המחשב - כלומר גם אופיס, אינטרנט וכו וגם תוכנות פיתוח הכוונה היא לקנות את המחשב בארה״ב ולכן המחיר הוא בדולרים (1500$)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ecas,

אהלן חברים, זקוק שוב לעזרתם בפורום הנהדר הזה, אני לקראת שדרוג המחשב שוב, פעם קודמת תכננתי לשדרג כרטיס מסך והסתבר שהלוח אם שלי לא יתמוך ברוב הכרטיסים אז חיכיתי ועכשיו אני חושב לשדרג. כרגע המפרט שלי הוא מעבד - Intel i5 2500 לוח אם - Gigabyte Z68X-UD3H-B3 זיכרון - 16G כרטיס מסך - Geforce 630 רוב השימוש שלי עם המחשב הוא לצורכי תלת מימד (Maya, Zbrush וכ'ו), ומעט משחקים פה ושם התקציב שלי הוא באזור ה 3000, אני יותר בכיוון שדרוג של הלוח אם, מעבד וכרטיס מסך. זכרון נראה לי פחות לחוץ כרגע, ושאר הדברים גם די בסדר, פעם קודמת גם קניתי ספק כוח של Antec אם אני זוכר נכון כך שנראה לי שגם בזה לא צריך להשקיע כרגע.. יש לי 2 מסכים ואני אולי חושב לשים אפילו 3 בעתיד אז הבנתי שיכול להיות ששני כר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Ido Leffel,

I7-3520M@2.9GHZ 8GB זכרון ראם (שודרג לעומת 4 במקור) 500GB HDD + 120GB SSD (שודרג, הכונן החדש של Crucial BX120 שמורכב במקום הCD) כל השאר לפי המפרט המקורי האחריות נגמרה ממש לא מזמן. מגיע עם Win7 ורישיון. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Amit Lavi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בגדול אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, גלישה, סרטים, עבודה עם חלונות מרובים במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך - 14\15.6 - אם 15.6 אז לא כבד במיוחד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מחפש מפרט למחשב ב-6000 ש"ח למשחקים כבדים וגם לעריכה גרפית 2D/3D (פוטושופ/ 3Dmax) דברים שצריכים להיות: 1G RAM הארדיסק 120GB צורב DVD מסך לא שטוח 17" או 19" תלוי איך מסתדר עם הכסף מבחינת עכבר ומקלדת אני מניח שמה שיש במיפרטים המומלצים מספיק טוב קרי: Logitech MX510 Optical - 5Y Warranty Genius KB-21e Silver Black keyboard וגם אני צריך המלצות לחנות אמינה כמובן תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by K0sTa,

סוף סוף אחרי צבא, ואחרי שסיימתי עם המועדפת יש קצת כסף לביזבוזים, אז קונים מחשב חדש, אחד שיהיה אפשר לשחק בו ביותר מ FPS אחד במשחקים החדשים.. הנה המפרט: מעבד Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray - מחיר: 1500 ש"ח גוף קירור למעבד ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2140 - מחיר: 140 ש"ח לוח-אם GIGABYTE GA-P55M-UD2600 - מחיר: 600 ש"ח זכרונות 4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3550 - מחיר: 570 ש"ח דיסק קשיח SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ370 - מחיר: 370 ש"ח צורב DVD-RW - SATA115 - מחיר: 115 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte Radeon HD5770 1024MB DDR5 GV-R577D5-1GD-B - מחיר: 850ש"ח מארז ANTEC THREE HUNDRED300 - מחיר: 300ש"ח ספק כח SEASONIC S12II 430W BRONZE320 - מחיר …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by imprezaSTiWRx,

.1 מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : אכן המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים והכבדים למשל GTA V BATTLEFIELD 3 והכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 LG FULL HD 37"i -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. הא…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום חברים!, חופשת פסח הגיע והגיע הזמן לקנות מחשב חזק וייציב לצורך משחקים. המחשב צריך לכלול מסך, ציוד הקפי וכל מה שמסביב. תודה מראש לעוזרים, Tiger.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. חייב יעוץ ! נייד עד 3K ..עבודה רגילה אינטרנט וכו' (לא משחקים ואם כן בטח לא כבדים ) סרטים ...והחשוב מכל עריכת פוטושופ ! כלומר חייב להיות כרטיס מסך שידע להתמודד (לא רינדור עצבני של סרטים אלא עריכת פוטושופ בלבד ! ) ? תודה מראש !!!!! איך ה FUJITSU Lifebook AH 530 ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן. אשמח לחוות דעת על הדגם הבא:http://www.bhphotovideo.com/c/product/1028566-REG/lenovo_20a70037us_x1_carbon2_i7_4600u_8gb_256_ssd_windows_8_1_14_t.html מתכנן לרכוש אותו בחנות הזו בניו יורק. האם יש עליו אחריות בינלאומית? קראתי את הפוסט הנעוץ שלכם על בירור אחריות, ועדיין לא הבנתי חד משמעית, אודה לעזרתכם. חג שמח

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by InFecT[0]r,

שלום יש לי פה הודעה שכתבתי אבל לא נסחתי את עצמי מספיק טוב אז אני ינסה שוב... יש לי את הספק הזה: http://www.thermaltake.com/purepower/W001011.htm יש לי את המארז הזה: http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bws/bws.htm מסך,מקלדת,עכבר,כוננים.H.D. מה בעצם אני רוצה זה להחליף את ה לוח אם זיכרון כרטיס מסך ומעבד.. התקציב הוא 4000 פחות או יותר השימוש במחשב הוא: אוברקלוקינג.משחקים. (אני רוצה AMD אין לי שימוש בכפול ליבה ושיצאו תמיכות אני יקנה את הדור החדש של AMD עד אז אין צורך) חשבתי על: מעבד: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136&products_id=14109 לוח אם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5596 זיכרון: http://www.noacomp.co.il/product.…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים