עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by natee,

שלום לכולם~ יש לי נייד פרו בוק (HP) והתקנתי עליו ווינדוס 8 מתי שזה ייצא בגלל כל מיני בעיות עם הכרטיס מסך אני רוצה להתקין מחדש את הווינדוס שהיגע איתו- ווינדוס 7. עדיין מותקמנת לי על המחשב המחיצת שחזור אבל F11 לא מעלה לי את ההתקנה מחדש.... יש פיתרון?

• 69 תגובות
    • 15.2k צפיות
  2. Started by partas212,

היי - קיבלתי הצעת מחיר והייתי רוצה לשמוע דעות על הרכיבים והשילוב שלהם. מה אולי לשפר או אפשר לוותר/להחליף. אני קונה מסך 20 או 22 אינץ' כנראה של סוני או סמסונג (בטח עוד 1K) - כמה MS ממולץ במסכי LCD 2 או 5 ? תודה! מארז - ez cool n880 ספק - ocz 500fx 500W לוח אם - asus intel g45 p5qem מעבד - intel e8400 c2d 3.0ghz מאוורר למעבד - evercool buffalo זיכרון - kingstone 2gb ddr2 800 mhz (x4 פעמים) דיסק קשיח - samsung 500gb sata2 16mb צורב - samsung dvdrw x22 כ.מסך - inno3d geforce gtx 260 896 ddr3 ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים סה"כ אחרי מע"מ 4720 שח

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  3. שלום לכם! יש לי מחשב שעומד על המפרט הבא: מעבד E6750 כ.מסך 8800GT 512 לוח אם P5K DS3L ספק 500W זכרון 2G דיסק קשיח 250G עכשיו מה כדאי לי לשדרג אם בכלל? אני משחק כרגע STARCRAFT 2 ועובד לי סבבה על MED-HIGH יוצא לי גם לשחק ארמא 2 שהוא עובד לא כזה טוב על LOW-MED אז באתי להתייעץ איתכם תודה.

• 12 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by KF,

שלום חברים, המחשב אצלי כשנתיים,רציתי לדעת כמה הוא שווה כיום ? http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-samsung-np370r5e-a03il-%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92?aff=Zap&aff_a=1 *יש מצב גדול שהסרתי ממנו את הWIN 8 המובנה שלו,אין לי מושג עד כמה זה קריטי.

5. Started by aor,

היי, אשמח להמלצה למחשב נייד למטרות תכנות. תקציב עד 2500 ש"ח * מטרות המחשב? צפיה בסרטים FHD, תכנות (מתחיל עם python scripts) * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא ממש מיוחד - HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם יש דגם מומלץ עם SSD עד 128gb אז אשמח * כונן אופטי? עדיף שלא יהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא ממש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא ממש * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ממש לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ממש לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך…

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  6. Started by BamBartal,

אהלן לכולם, שנה הבאה, או יותר נכון עוד חודשיים, אני יוצא לשנת שירות בתנועת הצופים. במסגרת השנת שירות אני עומד להסתובב המון המון- באוטובוסים, ברגל...ואני תמיד אצטרך איתי מחשב... לכן התחלתי לחפש, לא חשבתי שזו תהיה משימה כזו קשה...ונגלה בפניי עולם גדול, גדול מידי, של מחשבים ניידים אז בעצם, מה שאני מנסה לבקש, זו עזרה בבחירת מחשב. אני באמת שלא מבין כלום במחשבים, אבל אני יודע שהקנייה הזו תהיה משמעותית וחשובה, כי המחשב עומד ללוות אותי בכמה שנים הקרובות..לכן מאוד חשוב לי לעשות קנייה שקולה, מחברה מוכרת, ועם אחריות ליותר מחודש וחצי הדרישות שלי מהמחשב הן לא גבוהות מידי, אני מחפש מחשב עם מסך בגודל 13 אינץ', מחשב מהיר, כמובן שליבה כפולה. הפעילות שלי במחשב תסתכם באינטרנט, מסמכים, סרטי…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  7. שלום, לאחר סקירה דיי ארוכה בפורום, אני מחפש את דעתכם בנושא הבא ועל מחשב העונה על הדרישות הבאות: המחשב מיועד לסטודנט - לא לקחת ללימודים, אך לא שולל זאת מדיי פעם. לכן המשקל לא לוקח כאן חישוב גדול. עדיפות היא משקל נמוך יותר וקל יותר - ועל המחשב להיות כמה שיותר נורמלי (לא משקל עודף לא שמן וכו'..) * מסך - 15.6 או 13.3 - LED HD ורצוי לא Glossy (אם ישנה אפשרות ללא Glossy אשמח לקבל, אבל גם Glossy זו אופציה) * מעבד - i5 בלבד. * כ.מסך - עדיפות לכ.מסך שיפעיל משחקים, לא מפלצתי (GTA IV, FIFA, PRO, COD4 - הדרישות אמורות להיות משחקים בינוניים וגם זה לא חשוב כלכך זה פשוט בונוס לזמן החופשי) * זיכרון RAM - שיהיה 4GB. * מערכת הפעלה - Win7 * דיסק קשיח - 320GB ומעלה. * צורב DVD - חו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד לאמא שלי. מטרת המחשב: עבודה משרדית פשוטה, בעיקר גלישה באינטרנט, מעט מאד WORD ו- PowerPoint. גודל המסך: לא בטוח, אבל צריך מסך גדול. משהו כמו 15 אינץ' ומעלה. זמן סוללה: לא נדרש זמן סוללה ארוך. ככל הנראה יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן. יציאות: רצוי שתהיה יציאת HDMI, אך לא חובה. כוננים: צורב DVD מערכת הפעלה: בתקציב צריך לכלול מערכת הפעלה. המקלדת חייבת לכלול עברית. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  9. עבדתי קצת בחופש בשביל שאני יוכל לשדרג את המחשב... מה אני יכול לקנות שיהיה גם זול וגם ישפר את הביצועים של המחשב קצת... המפרט שלי בצד, אני צריך עצה איזה כרטיס מסך,זיכרון לקנות (ואולי גם מעבד..)

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  10. אורח
    Started by אורח,

המחשב הוא בעיקר לתוכנות גראפיות כמו פוטושופ ועוד כל מיני תוכנות של שירטוטים וכד'.. אך גם למטרות כלליות. תקציב: 4000, אם אפשר אז עדיף מפרט מIQPC. דיסק קשיח 1 טרה. ללא ציוד היקפי.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  11. מטרות הנייד: עיבוד תמונה בסיסי,כתיבת תוכנות,אינטרנט,מוזיקה,סרטים-לא למשחקים-כרטיס מובנה יספיק לי. הדרישות: מסך 17" מינימום 2 ג'יגה זיכרון ראם. הארדדיסק של מינימום 160-כל המרבה הרי זה משובח מעבד לא הכי חזק-ציינתי את המטרות של המחשב,אני חושב שאני צריך 2 ג'יגה הרץ(T7300). סוללה אני צריך לפחות שתספיק ל3 שעות האם יש איזשהו דגם שמספק את כל אלה במחיר של גג 4 וחצי אלף שקל? והכי חשוב האם הT7300 יהיה איטי או שהוא יספיק לשימושים שציינתי? אני מניח שבארץ אין משהו כזה,לכן אני מציין גם שיש לי אופצייה להביא מגרמניה-מישוה יכול אולי גם להמליץ על חנויות שמוכרות ניידים בגרמניה שיש להן אתר?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by TzV-EyE-GeR,

תוך כדי שאני עובר על המפרטים המומלצים של חברי הפורום נתקלתי לא אחת בהמלצה על P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE האם המעבד הזה כל כך טוב? מה הופך אותו להיות למומלץ הפורום? בגלל שהוא כפול ליבה? בכמה זה משפר את הביצועים שלו? לעומת זאת, כמעט ולא ראיתי המלצות על AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache האם AMD כבר לא מהווים תחרות לאינטל? אשמח אם תגידו מי טוב יותר מבין השניים, או שאולי כלל אי אפשר להשות ביניהם. תודה,

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  13. . מה התקציב המקסימאלי? 4200ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by fuck off,

חבר שלי מעוניין לקנות מחשב ב3500 שקל. אין לו הגדרה לדרישות. מחשב כללי. תנו בראש.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  15. היי, אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של 3000 ש"ח עבור משחקים כבדים.. צריך להביא בחשבון שיש לי מסך Samsung LCD 206BW, מסך רחב ע20 אינצ'... בכל מקרה, אני לא מחפש ציוד היקפי למעט המחשב עצמו... גם אין צורך בספק חדש... בנוגע ל-OC, אני לא מחשב מתאים לאוברקלוק, ככה שקירור סביר יספיק פה...וגם לא איכפת לי מרעש שהמחשב יפיק.

• 14 תגובות
    • 855 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות, עבודה משרדית, משחקים(בסדר הזה...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).Visual Studio, Virtual Machine ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 (זה קצת ברור לא?) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך "24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  17. מה אתם אומרים על המיפרט הזה בשביל משחקים : מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ¤750 לוח אם: ASUS M2V מחיר: ¤447 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤789 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ מחיר: ¤314 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤716 מארז: RAIDMAX COBRA 822 BLACK + 400W PFC PSU מחיר: ¤393 מחיר סופי: ¤3470

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by kissilev,

שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד toshiba L450 16L אני מחפש נייד לשימוש בייתי , לא למשחקים ,בעיקר אינטרנט , סביר להניח אימיול , סרטים .... הצבתי לעצמי סכום של עד 3000 ש"ח.......השאלה אם זה באמת רלוונטי בסכום הזה למצוא משהו טוב קיבלתי הצעה לדגם הנ"ל ( 2800 שח) אני לא מכיר את הדגם ואשמח לשמוע חוות דעת תודה וערב טוב

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by yuri886,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך OO ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים +CAD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן\תדיר (SOLIDWORKS ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אמת ויציב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. D3 swtor gta V וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1200 על 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  20. אני מחפש נייד שמיועד בעיקר למשחקים וקצת לעבודה \ לימודים, תקציב בערך 10 אלף שקל ( +, -) (בשמחה יתקבל גם משהו זול בהרבה שיתאים למשחק WOW). המשחק העיקרי שאני משחק בו זה World of Warcraft. כשאני משחק ב WOW על המחשב הנייח והישן שלי, זה עובד ברמה נמוכה, (30 FPS בד"א) אבל רצוי שבנייד זה יהיה יותר טוב, והנה המפרט של הנייח: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2000 MHz (20 x 100) Motherboard Name Intel Brownsville D845GBV (6 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Au…

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  21. אני רוצה מחשב לעבודה כללית, הורדות, מוסיקה, סרטים, פוטושופ בקטנה, IM וכו'... לי יש ספק חדש, HDD, וכמובן צורב. אני רוצה רק לוח-אם, מעבד, זיכרון וכ.מסך לא חזק מידי. הדגש הוא על כמות הזכרון, ככה שיוכלו לרוץ כמה שיותר תוכנות בוזמנית בלי להיתקע. תודה לכם מראש אנשים טובים :] נ.ב. בלי ציוד הקפי.

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  22. שלום, יש לי מפרט שאני פחות או יותר סגור עליו אני צריך עזרה בבחירת לוח אם,זכרונות וספק. מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version מארז: Cooler Master Storm Sniper Black - חשבתי עליו רציתי לשמוע קצת דעות, רעש לא מפריע לי אבל חשוב לי שלא יתמלא אבק מהר... בעקרון רציתי את הGigabyte Aurora אבל כבר לא מוכרים אותו ב-TMS.. זיכרונות: אני רוצה 8G, אך לא יודע איזה לבחור. לוח אם: צריך עזרה,לא צריך להיות משהו מטורף,אבל חשוב לי שתיהיה לי אפשרות לחבר אליו אוזניות של 5.1.[600-700 ש"ח גג] ספק כוח: Antec HCG 620W 80Plus Bronze - אני לא כ"כ מבין בספקים אז גם פה אני צריך אישור שהוא באמת טוב…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום : אני צריך לינקים של חנויות בארץ ובחו"ל שעוסקות בין היתר בחומרה לסרברים ועוד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by orengore2,

שלום אני רוצה לקנות זכרונות לנייד שלי ומכיוון שיש לי אייבורי ליד העבודה אני חושב לקנות משם. בגדול, אני יודע שאייבורי "לא משהו", אבל כאן זה חלק שלא נראה לי שיכולים להתעסק איתו הרבה. אז השאלות שלי הן כאלה: 1. באופן כללי, נראה לכם בסדר לקנות זכרונות מאייבורי? (רשום שהאחריות במעבדות שלהם) 2. האם אתם מכירים חברה של זכרונות בשם Ceon? 3. יש להם זכרונות של קינגסטון והבנתי שיש הרבה זיופים בשוק, אז.... תודה

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by bigwave,

שייצור קשר במייל: bigwave@walla.co.il המחשב בן פחות מחודש תודה

• 3 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.