ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
הינה המפרט תגידו לי אם הוא טוב או שאפשר יותר טוב במחיר הזה http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=739247 תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל אני מבקש המלצה למחשב All-In-One בשביל ההורים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? טוב, מי לא מעדיף לחסוך ? אבל בכפוף לדרישות להלן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נגיד עד 500 ש"ח יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורים: גלישה, אופיס, צפיה בסרטי וידאו ביתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחיר: 1500-2500 שימושים: משחקים ואינטרנט HP Probook 4530S Intel Core i5 - 2430M - 3M Cache 2.4 GHZ 8 GB 15.6' ATI MOBILITY RADEON HD 6490 640 GB SATA אני צריך נייד ל גיימינג שמשחקי רשת בעיקר ירוצו חופשי יפה וחלק . משחקים כמו : GUILD WARS 2 , SWTOR GTV IV TERA ONLINE COD חדש וכו .... שירוצו יפה וחלק ברשת ... עם לא על מקסימום אז על קרוב לזה . וכמובן ל סקייפ ודברים אחרים באיטרנט . מוזיקה ו סרטים . או תמליצו לי משו אחר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב איכותי למשחקים כמו קוד BF וכו'. אני לא מבין במפרטים לכן כתבתי שהמקסימום שאני מוכן לשלם הוא 5K, אך הייתי מעדיף לחסוך, אבל אם בשביל מחשב איכותי אני יצטרך לשלם עוד קצת, אז בכיף. אני מעוניין במסך בנוסף למחשב, אבל בגלל שאני לא מבין כלכך, אז אני לא יודע מה הגודל מסך הרצוי.. המטרה היא להריץ משחקים ברמה גראפית גבוהה מאוד עם FPS גבוה. לא צריך ציוד הקיפי למעט מסך.. לא מתוכנן OC כי אני לא מבין בזה. אני מעוניין במערכת הפעלה מובנית כולל הרכבת מחשב (אני חושב שווינדוס 7 הוא המומלץ, אם לא תתקנו אותי) אין לי חנות ספציפית, אך אני מעוניין שהחנות תהיה אמינה ולא יביאו לי מוצרים בלאי, שאני יצטרך לתקן כל יומיים. (אזור השפלה: נס ציונה, רחובות, ראשון לציון וכו'). בקשות …
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא כל כך משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק מהשנה האחרונה גם BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן מסך 23' של DELL אז 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לחדש את המשק חשבתי על משהו כזה, השימושים הם די כללים, משחקים (לא קיצוני אבל חשוב), פרמייר וLightroom ופוטושופ וכמובן שימושים שותפים (בינינו עובדים סבבה גם במחשב הישן) מחשבות/ביקורות/המלצות? יש לי בבית 550GTX שכרגע יספק אותי ולכן אני ארכוש סתם איזה כרטיס קיקיוני כדי שאני אוכל להשמיש א המחשב הישן המחשב הישן (q6600/4gb/p5k/antec p150 ) מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1044 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪63 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪625 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case כמות: 1 - מחיר: ₪352 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Activ…
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה קורה? אני מחפש מחשב 11.6.שיהיה קטן משקל ונוח לאינטרנט, סרטים, מוזיקה, וטיפה משחקים אם יש מחשב עד 13.3 שהוא במשקל נמוך אז גם טוב. הרעיון הוא בעתיד לשים לו 3G (העניין ש3G פנימי מייקר את המחשב רצצחחח... אז עדיף נטסטיק..) התקציב עד 2500 שקל. מצאתי 2 דגמים: 1.hp dm1z http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=2GUdm1 2. thinkpad x121e http://www.21.tv/pr-211885/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_Lenovo_NWS66IV המפרטים הללו די דומים, רק שלHP יש מסך מבריק ורמקולים של BEATS וללנובו יש את הטרק פד ומסך מט.. יש לכם דגמים אחרים להציע בשבילי בטווח המחירים שלי? תודה רבה.! נ.ב. - מצאתי את המחשב הבא שהוא בתכלס מיועד למשחקים: http://www.getit.co.il/Prod/67880/ אפילו שה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לאפטופ עבור החברה שלי, בעיקר ללימודים. חשוב לה שהוא יהיה קומפקטי וחשוב לי שהוא לא יהיה עם מעבד אטום, מה שמוביל אותי לדגמים הבאים: Toshiba Satellite T115D-S1120 Lenovo IdeaPad S205 1038-D9G לא מצאתי ביקורות ברשת שמשוות ישירות את שני הלאפטופים, אבל לפי ביקורות משתמשים נראה שהטושיבה כולל מסך טוב יותר והלנובו מקלדת טובה יותר. האמנם? אשמח לשמוע דיעות נוספות ורעיונות למחשבים דומים אחרים בתקציב. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות מחשב נייד ע"פ: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?-לא קריטי. * משקל רצוי?-לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)-לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)- לא קריטי. * בלוטות?-לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ?-לא קריטי. * כונן CD/DVD? צורב?-חובה צורב רגיל. * כונן Bluray?-לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?-לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?-כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?-לא קריטי. אשמח לעזרתכם והמלצתכם מהיכן הכי נכון לקנות מחשבים ניידים מהחברות כיום.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני צריך לבנות מחשב לזוג מבוגר (70+) לשימוש שכולל אינטרנט,סקייפ ושימושים משרדיים נוספים. אפשרות למשחקים קלים זה יתרון, לכן מעבד עם ליבה גרפית חזקה מובנית יהיה יתרון. אין צורך בכונן CD, והמחשב יחובר למסך 19 אינצ' ברזולוציה 1280x1024 הדרישה היחידה של הזוג הוא למחשב קטן (נכון להיום יש להם midi tower רגיל) אני אשמח לדעות והמלצות שלכם על מספר אפשרויות שחשבתי עליהם: אפשרות ראשונה מ-KSP: מעבדי אינטל Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרונות DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill דיסקים קשיחים Western Digital …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב יציאת vga והוא מחובר למסך 19 אניצ (בנוסף למסך של הנייד ). אני רוצה לקפל את המחשב (ולהפסיק להשתמש במסך שלו) ולחבר מסך חיצוני זהה(לחיצוני שכבר יש לי )- נוסף. (שהמחשב הנייד יהיה מקופל, דולק ומחובר ל 2 מסכים זהים חיצוניים !!) האם מפצל פשוט - http://www.daganm.co.il/rec/334-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%9E%D7%A4%D7%A6%D7%9C-VGA-%D7%96%D7%9B%D7%A8-2xVGA-%D7%A0%D7%A7%D7%91%D7%94,-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%94%D7%91,-20-%D7%A1 יספיק ?!? בתודה מראש לעונים ..
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות מחדש חדש, יש לי מחשב משנת 2006 והגיע הזמן לשדרג. שימושים עיקריים זה פוטו שופ, פרמייר לייטרום ומשחקים(כמו באטלפילד). אני לומד צילום ואומנות ולכן התוכנות האלה. נתנו לי הצעה למפרט ב4 וחצי אלף שקל אבל בפועל אני אשלם עליו 4 אלף שקל. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שהציעו לי (אני לא מבין בחומרה בכלל) מעבד: intel i5 2500 3.3Ghz לוח אם: gigabyte z68a-d3h-b3 - יש usb 3 בלוח אם הזה? זכרונות: ddr3 1600 2x4gb kingston hyperx דיסק קשיח: טרה כרטיס מסך: asus - nvidia gtx 560 ti מארז: sharkoon vaya eco black atx ספק כוח: chieftec super 750q לפי קי אס פי המפרט הזה שווה 4455 שקל אני מקבל אותו ב4 אלף. רציתי לדעת עם הוא מתואם בין כל חלקיו ואיך אפשר …
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3200 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מוטב לנצל רק כ-3000 ש"ח מהתקציב הנתון, אם זה יהיה שווה את זה - אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3200 ש"ח ותו לא. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג בלבד. משחקים: BF:BC, Crysis 2 ובעיקר GTA IV. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1050. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גיימינג - גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש צורך בכל הרכיבים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ייתכן שיבוצע OC קל לכרטיס…
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי מחשב כזה : http://www.wisebuy.co.il/shopcompare.aspx?pcatid=453&mid=806313 רק עם עם 500 גיגה HD . עכשיו אני רוצה לשדרג כ. מסך, למשהו בסביבות ה 500 שקל ( יוצא דיאבלו 3 בקרוב .. ), עכשיו הבנתי ב FAQ שזה בעייתי כי ברוב המחשבים הניידים הכ. מסך מולחם ללוח האם, וכי יש עוד אפשרויות לכ. מסך. ואני שואל, מה ההלצה שלכם לשידרוג כ. המסך שלי? איזה אופציות יש לי ? אם בכלל ?
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים יהיה לסרטים ולגלישה בלבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא ישוחקו משחקים גג CSS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ 16080X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך HD3850 512MB GDDR3 ויש לי עוד 2GB RAM DDR2 לא…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות מפרט של עד 1600 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תוכנות קלות, אינטרנט, תכני FULL HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מפרט למדיה סנטר (htpc) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי לבית אופיס ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה (לא חייב) ועם הרכבת מחשב בחנות 8. ה…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild wars 2/Alan wake/skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הביאו לי מפרט שמסתדר לי עם התקציב ורציתי לראות מה דעתכם..... השימושים שלי הם משחקים כבדים כמו COD,באטלפילד 3,אססין קריד, ואני רוצה שיעבדו על האיכות הכי גבוהה. כמו כן אני מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר שמתחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI ככה שאני אשמע מהרמקולים 5.1 של המערכת קולנוע ביתית ולפי מה שהבנתי אני לא אצטרך כרטיס קול מיוחד או משהו.... וכמובן צפייה בתכני Full HD. אמממ וזהו, אז הינה המפרט תגידו לי מה אתם חושבים? מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC …
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד כבר הרבה זמן ותאמת אני מבולבל. אלה הדברים שאני מחפש במחשב: *מחיר-3.500 *חריגה-3.800 *משקל-עד 2.0 *גודל מסך-13.3 *חברה מועדפת-LENOVO DELL *סוללה- בסביבות6 שעות *מעבד-I5 או מעל *כונן דיסקים(לא חייב) *אחריות ואמינות *מיועד לסטודנט תודה רבה על העזרה!!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?..... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: דיבלו 3 תכלס.... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני חושב.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלף שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים משחקים משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר שייצא ב3-4 שנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
טוב אז נתנו לי 2 מפרטים שבאחד מהם יש מערך של 2 כרטיסים ובשני כרטיס מסך אחד, מה לדעתכם עדיף לקנות שיחזיק מעמד יותר שנים ויפעיל משחקים על ההגדרות הכי גבוהות (ULTRA) השימושים שלי הם משחקים כבדים כמו COD,באטלפילד 3,אססין קריד, ואני רוצה שיעבדו על האיכות הכי גבוהה. כמו כן אני מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר שמתחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI ככה שאני אשמע מהרמקולים 5.1 של המערכת קולנוע ביתית ולפי מה שהבנתי אני לא אצטרך כרטיס קול מיוחד או משהו.... וכמובן צפייה בתכני Full HD. אמממ וזהו, אז הינה המפרטים תגידו לי מה אתם חושבים? מפרט למחשב עם מערך של 2 כרטיסי מסך: http://www.tms.co.il/preview/spec/c9asu5r7 מפרט למחשב עם כרטיס מסך בודד: http://www.tms.co.il/preview/spec/j8k6h7sv
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪851 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: Hitachi 1TB Sata2 7200rpm כמות: 1 - מחיר: ₪523 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪2374 כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר:…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אהלן חברה.. קבלתי בשעה טובה את ה-Asus EEE 1005HA שהוא למטרות לימודים. וכרגע מותקן עליו ווינדוס XP שעובד סבבה כזה. ניסיתי להריץ עליו קונטר סטרייק ודי התאכזבתי לגלות שהוא מריץ אותו בקצב ממוצע של פחות מ-20FPS בהגדרות הכי נמוכות. עכשיו השאלה שלי אם עדיף להתקין עליו ווינדוס 7 או ווינדוס אחר על מנת להוציא מהמחשב את הביצועים הכי טובים? המלצות יתקבלו בברכה, תודה
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-