ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
אשמח לשמוע דעות לגבי מפרט של מחשב חדש שאני מעוניין לרכוש. התקציב שלי הוא 4500 שקל. המחשב אמור להיות מיועד למשחקים (חדשים, דיאבלו 3 למשל ) ולאינטרט וכו'. יש לי כרגע מחשב בן 10 שנים שעושה בעיות עם הכרטיס מסך\לוח אם, לכן אני רוצה לרכוש חדש, וגם כי הגיע הזמן. אז זהו המפרט: Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45) - ATX MUSHKIN 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL4-4-4-12 ES GAINWARD GTX260 GOLDEN SAMPLE EDITION -RETAIL - 55nm - 216 SP WD Caviar BLACK SE32 1 TB-SATA-3Gb/s-32 MB Cache-SATA 3 SAMSUNG DVR-S223F x22 (BLACK) DUAL LAYER SATA Thermaltake LITEPOWER 500W - ACTIVE PFC 12cm FAN 80plus - ATX 2.3 Thermaltake V9 BLACK EDITION (VJ40…
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב ULMPC לצורך לימודי באוניברסיטה. אני מתלבט בין כל הדגמים השונים שישנם בשוק כגון: EEE של ASUS או WIND של MSI וכו'. לאחרונה נתקלתי במחשב החדש של GB הM912. מישהו מכיר אותו? יודע עליו פרטים? מחיר? ראיתי אותו באתר הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9497 אך לא מצויין שם מחיר. יש לציין שאומנם המסך שלו יותר קטן מהWIND אך יש לו מסך מגע, שמבחינתי זהו יתרון אדיר (להשתמש במחשב כמחברת בהרצאות ) אשמח לתגובות...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרת מחשב סרטם גיימינג VR מפרט מעבד אינטל:מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד:קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.21לוחות אם למעבדי אינטל:לוח אם Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זכרונות:זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT1כרטיסי מסך:כרטיס מסך Gigabyte Radeon R7 250X 1GB GDDR5 DVI HDMI 2x Mini DP PCI-E1דיסקים קשיחים:כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III2כונני SSD:כונן קשיח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB SSD SATA IIIכונן קשיחSDSSDA-480G III SanDisk SSD Plus 480GB 1צורבי DVD:צורב פנימי Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata - צבע שחור כרטיסי ק…
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤945 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤674 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31202 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤730 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤940 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס ¤79 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=29 אני מעוניין בהמהרת המעבד (OC) ¤1 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=oc1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3369¤ אז ככה, אני לא רוצה מחשב חדש, אני רוצה את הפרטים הנ"ל בלבד (מע…
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן, בקרוב מאוד אני מתכנן לרכוש נטבוק - הדאגה העיקרית שלי היא לגבי שריטות ופגיעות. השאלה שלי היא האם קיימים מגני מסך ו\או סיליקונים לנטבוקים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core קירור למעבד: Thermaltake BigTyphoon כרטיס מסך: eVGA Geforce 7800GT 256MB PCI-E כרטיס קול: Creative Sound Blaster Audigy 2 Value לוח אם: DFI Lanparty nForce4 SLI-DR זיכרון: OCZ PC3200 DDR400 1GB (2*512) Dual Channel Platinum Rev. 2 כונן קשיח: Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II ספק כוח: OCZ PowerStream 520W צורב דיוידי: NEC ND-3540A Dual Layer 16x Black מארז: Sunbeam Transformer Black מסך: Viewsonic 19" CRT P97F Black Silver אז ככה, אני הולך לעשות OC למעבד, מ-2.0GHz @ 2.4GHz ומי שכבר חקר על זה יודע שאין משתלם מזה, ה-eVGA 7800GT בא כבר עם אוברקלוק של 445MHz לליבה ו-1070MHz לזיכרון, עדיף על הכרטיס של Leadtek לדעתי וגם…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מבקש עצה לגבי מחשב נייד עד 4000 ש"ח (גג!!).. הוא השתחרר בימים אלה ומחפש מחשב חזק שישמש אותו לסרטים, אינטרנט, עבודה מרובה...אופיס... איזה המצלמה הייתם נותנים לו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חזק אבל יש אופציה לשדרג אותו אולי. למישהו יש הצעות? המפרט הוא (לא כולל זכרונות) Core i7 7700k Raedon rx580 16 gb SSD חשבתי על כרטיס המסך אולי, יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי 4 שנים, המחשב שלי מתחיל לקרטע, ומכיוון שהמחשב שלי הוא כלי העבודה, אני נאלץ להחליפו. כמובן שנכנסתי לשרשור של מפרטים לגרפיקאים, אבל נראה לי שהוא לא מעודכן, אז פתחתי שרשור חדש. התקציב המקסימלי שלי הוא כ-4-5 אלף שקלים, כמובן שלא חייבים לנצל את כולו במידת הצורך. כפי שאמרתי, המחשב מיועד לעריכה גרפית בתדירות גבוהה מאוד, בעיקר של תמונות (Photoshop, Lightroom). אשמח גם להיות מסוגל לשחק משחקים, אבל אין צורך בהגדרות הגרפיקה המתקדמות. אני כבר שנים משחק בהגדרות הכי נמוכות, וכל עוד המשחק רץ חלק, אני עדיין מתפעל מאוד מהגרפיקה אני לא יודע אם זה הכרחי, אבל אני אתאר את המחשב שיש לי כרגע, כדי שיהיה מובן מדוע אני צריך לשדרג. - מעבד E8400 Intel Duo. - כרטיס מסך HD 477…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6300 גוף קירור THERMALTAKE GOLDEN ORB II לוח אם Gigabyte GA-945GS3 זכרון CORSAIR DDR2 1Gb 667MHz 64Mx64, non-ECC 240 DIMM, Unbuffered, CL5, פעמיים. דיסק קשיח Samsung 80Gb 7200 SATA II מארז THERMALTAKE MATRIX 120mm FAN ספק כח A-TOP 400W PFC SATA + PCI-E + 24-PIN + 120mm מסך LCD 19 PRIMEVIEW PV19MT 1:800 8MS WIN XP HOME שאלות: מה דעתכם על ההצעה? האם המחיר מוגזם או סביר? לי הוא נראה קצת מוגזם. מישהו מכיר את המסך? איך הוא מבחינת איכות ואמינות? (המחשב מיועד למתכנתים) מה דעתכם על מחשבי "מותג"? יש בכלל מחשבי מותג עם המעבדים החדשים של אינטל? אם יש המלצות על חנויות (אמינות וזולים), ואם זה חוקי במסגרת הפורום, אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
KINGSTON 512MB DDR2 667MHZ או OCZ 512MB DDR2 667MHZ או Corsair 512MB DDR2 667MHZ שלושתם באותו המחיר איזה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי מסך 20 אינץ' 1680X1050 DELL 2007WFP רוצה מחשב לגיימינג רציני... ועבודה שוטפת נוחה במחשב ושיהיה שקט תנו מפרטים שמומלצים לדעתכם... בנוגע לכרטיס מסך עדיין מתלבט בין CF4850 ל4870 תודה רבה לעוזרים ול JC Denton שעזר לי מאוד בנושא הקודם
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1)מה התקציב המקסימאלי? - 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג, עיצוב גרפי קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - רק עכשיו השתחררתי מהצבא שירות לוחם, לא בעניינים, אבל גיימינג כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - צריך מסך תואם למפרט בבקשה! -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1500 ש"ח למחשב שיעשה את העבודה - אני צריך לעבודה באינטרנט, שמיעת מוזיקה דיבור עם אנשים... לא משהו שמעמיס. מישהו יכול לתת לי מפרט למחשב כזה? בלי מסך בלי עכבר ומקלדת בלי CD ופלופי בלי הארד דיסק צריך לוח אם מעבד זכרון RAM תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.aspx?AID=463&PcatID=494 זה המדריך תהנו! *המדריך לא שלי
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אחים שלי אני (יותר נכון אחותי) זקוק למחשב עמיד ומהיר במידת התקציב פלוס מינוס ושיהיה מסך טוב בבקשה ^^ היא לא צריכה את המחשב למשחקים אז אפשר לקזז פה ושם מהתקציב בנושא זה אני מניח... תודה מראש תמיד אפשר לסמוך עליכם!
-
- 13 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אז ככה....חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד והוא רוצה שזה יריץ לו משחקים כדבים פחות או יותר... אז אמרתי לו שזה לא שווה מסיבות ברורות (מחיר, ביצועים וכו') ושעדיף לו נייח עם "LCD19 וכל זה.... עכשיו...אני רוצה לדעת מה דעתכם על זה ואם לדעתכם זה כן משתלם ואפשרי אז תציעו לי מה אפשר לדרישות האלה: מטרות המחשב-משחקים, צפיה בסרטים, מוזיקה. הארד דיסק בסביבות ה80GB ככה... כרטיס מסך שיכול לתמוך במשחקים וסרטים את השאר אני כבר משאיר לכם בהנחה כללית שהוא צריך להריץ משחקים וסרטים. חברה אני אישית נוטה ללנובו/IBM אבל מה אני מבין... המחיר הוא למחשב מיד שניה! אז קחו בחשבון....וזה רק אם משתלם בכלל לקנות מחשב נייד במקום נייח...
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אודה מאד לעזרתכם על המלצה למפרט לעבודה בקיובייס ומשחקים. ישנו מארז קומפיוקייס 6A19 (לא זוכר בדיוק אם זה הדגם) הארדיסק SSD M4120GB עוד HDD320 הספק שמגיע עם המארז הוא HEC300 לא יודע אם הוא יספיק צורב DVD LG קיים כל הציוד ההיקפי קיים אם אפשר בבקשה לקבל הצעה אחת בלי כרטיס מסך במסגרת התקציב, שבעתיד אשדרג לכרטיס מסך חדש ולקבל הצעה אחת כולל כרטיס מסך במסגרת התקציב. אם אפשר שיהיה FIREWIRE על הלוח האם זה יהיה נוח מאד! תודה מראש גיא!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום חברים, בשבוע הבא אני נוסע לארה"ב ואני שוקל לנצל את ההזדמנות כדי לקנות שם מחשב נייד. השימושים במחשב יהיו שימושים כלליים ולימודים (אופיס, אינטרנט, סרטים), כאשר יכול להיות שבשלב מסויים ארצה להפוך אותו לתחליף לנייח בכך שאחבר אותו למסך, מקלד ועכבר חיצוניים, והוא יעבור לבלות את מרבית זמנו בבית. לא מאוד חשוב לי שהוא יהיה קל, והייתי רוצה מסך של 15 אינץ' לפחות. כדאי שהסוללה תהיה סבירה פלוס לפעמים שכן ארצה לקחת אותו איתי לנסיעות. מסך מגע זה נחמד אבל ממש לא חובה. מאוד חשבו לי שהמחשב יהיה רלוונטי לאורך זמן. ממש לא מתחשק לי לשדרג אותו אחרי שנתיים כי אין מספיק זיכרון/כוח עיבוד כדי להתמודד עם מערכות ההפעלה/התוכנות העדכניות. חשבתי לקנות מ-bestbuy, או מחנות א…
-
- 11 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
שלום בעקבות הפעם הקודמת אני מעוניין בהמלצה למחשב בסיסי הקניה הייתה טובה בסקאיי פי.סי אז הייתי רוצה המלצה למפרט שם (בראשון לציון). דרישות - מה התקציב המקסימלי? 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ]לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן[/font] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גלישה באינטרנט, הורדת סרטים וצפייה לא במחשב, משחקים קלים ברזולוציה לא גבוהה, אופיס. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא.[/ 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דרוש צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-7. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שצריך להיות צורך כזה, אם מישהו חושב שכן אשמח להסבר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (תוכנות ניהול חשבונות, אופיס, אינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות ניהול חשבונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מארז ותכולתו בלבד, ללא צורב או כונן. אני מעוניין לשדרג בעתיד ל-DX10 ולהיות מוכן לשידרוגים עתידיים, כך שלא דרוש כרטיס מסך מפוצץ, אבל אני חושב שחובה מעבד קונרו ולפחות גיגה ראם. אבל אני סומך עליכם
-
- 14 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות שדרוג של המחשב... להחליף זיכרון ועוד כל מיני דברים כי למחשב חדש אין לי כסף. אז הנה המפרט שלי: מעבד: Intel Pentuim 4 mPGA-478 2400 MHz לוח אם: MSI 651M-V Pentium 4 478 SIS651 VGA זיכרון פנימי: חברה לא זוכר - ddr 256 MBytes דיסק קשיח: חברה לא זוכר - 40GB 7200RPM כרטיס קול: מובנה בלוך אם כרטיס מסך: Nvidia GForce 4000 fx - אם מאורר שלא עובד כונן סידירום 52x של MSI כונן דיוידי של סוני 16x מארז סטאנדרט של איבורי שעוד מעד אני עושה לא מודינג כי הוא מחואר ומגעיל אז כעיקרון יש לי 500 שקל ומה שמאוד בואר לי זה זיכרון פנימי ומאווררים נוספים כי המאוור של הכרטיס מסך שלי הלך והוא מתחמם מאוד מהר. אני לא יכול לשבת על המחשב יותר משעתיים רצופות אחרת הוא ישר…
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד כדי לקחת איתי לאוניברסיטה. בין היתר, שימושים משרדיים כמו אנטרנט, מוזיקה, אופיס, לצורכי גרפיקה - פוטושופ, אין צורך בתוכנות תלת-מימד או עריכת וידאו, ובעיקר שיוכל לנגן סרטים ב-full HD, כלומר ביט רייט גבוה של 1080P. משחקים כבדים גם אין צורך. מסך - לא מבריק, ההשתקפויות מפריעות לי. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
כרגע זה המפרט שסגרתי עם אייבורי, עדיין אני יכול לשנות (שילמתי מקדמה) יום שיש זה כבר מגיעה אז מחר אני צריך להחזיר תשובה אם ארצה לשנות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5793 + שדרוג לדיסק Western Digital 500GB SATA2 16MB Buffer -ו20 ש"ח שמתי לב לכרטיס מסך שהוא חלש, בהוספה של עד 100 שקל יש כרטיס יותר טוב של זה של 1024? יש לי מהמחשב הישן את הכרטיס קול הזה http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=502 האם שווה להרכיב אותו? מ ה3 מה יותר טוב? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog...&db46632=46974 המחשב דיי זמני, וקונים ממני אותו במחיר ששילמתי, לכן אני לא משקיעה הרבה בו, אבל מן הסתם מחפש להוציא את הטוב ביותר במחיר הזה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותר…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-