ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי: * מטרות המחשב: לימודים(רשתות אינטרנט) * גודל המסך: הציעו לי 15.6 אבל אם אפשר תציעו מה יותר טוב שאני יוכל לפתוח אותו בכל מקום(אני הרבה בדרכים) * משקל רצוי: 2.6 בערך זה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן שיחזיק קצת יותר מ4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא! * בלוטות: רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250G * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא..! תודה בכל מקרה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש לשימוש ביתי. בעיקר השימוש זה לגלישה באינטרנט, הורדה סרטים לצפיה דרך סטרימר בטלויזיה. בעיקרון רוב הזמן המחשב נמצא במקום קבוע, אז עיניין של משקל לא כזה קריטי אבל עדיין חשוב. התקציב עד 2600 שח. אני מקווה שנתתי מספיק מידע לגבי הצרכים שתוכלו לכוון אותי קצת כי ממש הלכתי לאיבוד אם כל הדגמים. אם לא, אשמח לענות על שאלות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה ואני צריך עזרה כבר הרבה זמן : יש לי HP G7000 חדש שקיבלתי מתנה עם מעבד T2370 ואני צריך לקנות לוח חדש וגם מעבד על הדרך . השאלה היא האם המעבד T8100 יתאים ללוח שאני הולך לקנות . תודה על העזרה .
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: (מבוסס על מבצע של KSP +שדרוג מארז) P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE ABIT AW8 (955X) s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe MAXTOR 160GB (8MB) SATA II Powercolor X550 256MB, TV, DVI, PCI-E DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black Compucase 69U9 400W (HEC) סה"כ: 3400 ש"ח אחריות לכל החיים על המעבד והזכרון ו-3 לשאר (חוץ מהמארז) אני מתלבט בעיקר ב-2 שדרוגים: 1. לשדרג את המעבד ל D820 ב300 ש"ח נוספים : אני יודע שההמלצה היא בדר"כ ל805 אך היות והזכרון הוא ממילא 667 (ה805 יתמוך רק במהירות 553) ובעיקר בגלל מהירות FSB 800 במקום 533 אולי כדאי בכל זאת? (מתוך ההנחה שלא אבצע המהרה) 2. לשדרג את הזכרון למשהו יותר מוכר (מישהו יודע איך Elixir?). יעלה לי כ185…
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
המפרט חלקי כי חלק מהחלקים כבר יש בידי הזמנתי : מעבד - E6750 לוח אם -Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון - DDR 2 800 1024 *2-יש לי אפשרות לבחור 3 חברות זה לא עקרוני כונן קשיח 250G SATA 2 16 MB WD צורב DVD -של סוני מהירות 20 חיבור SATA FLOPPY הסכום:2500 כרטיס מסך יש לי פשוט זמנית עד שיצא הסידרה החדשה של NVIDIA וספק HEC גם נחמד 420W על המסילה של 12V יש 22A ,מארז חדש פשוט של 200 שקל אז מה אתם אומרים על המחיר של החלקים שהזמנתי סביר או שיכלתי לחסוך? קניתי בחנות פרטית בעיר
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אחי טס לחו"ל וביקש ממני לרכוש עבורו מחשב. התקציב הרצוי הוא משהו הגיוני(לא 26K), אך במידה והלפטופ מתייקר בכדי לענות על כל הדרישות, אין בעיה. * מטרות המחשב? אינטרנט/אופיס ווידאו. עבור מולטיטסקר כבד. * גודל המסך? שלא יהיה קטן, ויהיה עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה. * משקל רצוי? אין בעיה אם יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל האפשר - ישומש בטיסות ובמלונות בעיקר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא משהו מיוחד. * בלוטות? למה לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יכול להיות נחמד. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדבר הכי חשוב לי זה שהמחש יהיה אמין ומהיר בגלישה ובגלל זה צריך לדבוק בקירור אמין (שלא יהיה כיבוים כתוצאה של התחממות) ו2 ג'יגה ראם תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ללא מסך, במחיר של 2500 ש"ח. בעקרון אני יכול להגיע ל3000 ש"ח, אבל מעדיף מאוד להמנע מזה. על מה אתם יכולים להמליץ לי? כמו שאמרתי, לא יהיה אוברקלוקינג, והמחשב עצמו ישמש בעיקר לעבודה משרדית, כלומר יריץ תוכנות כמו Office או גלישה באינטרנט. אני מחפש את התמורה הטובה ביותר לסכום זה. אודה לכם מאוד אם מישהו יוכל לכתוב לי איזהו מפרט, תוך עדי פירוט כמה עולה כל רכיב ואיפה... תודה מראש, Nitro.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הנה מפרט כמעט סופי (נכון לעכשיו), לקראת קנייה מתישהו אחרי החג. התקציב עד 17-18K, בינתיים הצטמצמתי קצת אבל מבחינתי אפשר עוד לשחק עם זה. המחשב מיועד למשחקים כבדים (בהגדרות גבוהות ככל האפשר), סרטים, אינטרנט והורדות. הוא צריך להיות יציב, שקט ועמיד, ולהחזיק עכשיו לכמה שנים טובות. ממש לא מתוכנן OC, לפחות לא כרגע. הנה המפרט: מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1726 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ASUS COMMANDO מחיר: ¤1230 אחריות: שלוש שנים. מסך: DELL LCD 20" 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤2350 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTX X…
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי המלצה ל2 מפרטים למחשב שקט לאינטרנט/סרטים/מוזיקה (על ידי tmpusr), רציתי לדעת למה בראשון אין ספק כח ובשני יש האם זה משמעותי? המפרט של האינטל קוסם לי יותר למרות שהוא עולה הרבה יותר ממה שחשבתי להוציא (התכנון היה להוציא 2.5K) האם יש דרך לחסוך עוד קצת למשל לרדת קצת ברמת השקט (אבל להישאר עם מעבד של אינטל)? משהו ברמת שקט של 8/10 לטעמי עם אופק שדרוג מקסימלי + HDMI מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.9GHz) - BOX ₪386 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H ₪433 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ ₪296 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪125 מארז: [..] ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATTS PSU ₪402 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT …
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הנוכחי שלי כבל לא מסוגל לצערי להריץ משחקים יותר ולכן הגיע הזמן לשדרג, אין צורך בציוד היקפי. אני אשאר עם המארז של GigaByte שיש לי ולכן אין צורך בחדש. המסך שלי הוא Dell 2007WPF רזולוציה של 1680X1050 אין לי כוונה בשלב הזה להחליף אותו. בנוסף אין גם צורך ב HardDrive אני ממשיך עם הכונן שקניתי לא מזמן. בעיקרון התקציב יכול להשתנות במידה וזה לא מספיק. מה שחשוב לי זה רכיבים שקטים וכאלו שייצרו כמה שפחות וחום) למחשב הישן שלי כרטיס מסך 1900XT והוא עשה לי הרבה בעיות בגלל החום שלו.) חוץ מזה הייתי שמח להמלצה על כרטיס לכידת וידאו איכותי עבור הHTPC שבסלון (אין לי מושג תקציב לכרטיס כי אני לא מבין בתחום הייתי שמח להצעות Value for money) מחכה להצעות, תודה.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט למחשב שאני מעוניין לקנות. המחשב צריך להפעיל משחקים מגניבים (למי שלא יודע משחק מגניב הינו Diablo 3, Generals 2, Starcraft 2, Orcs Must Die!, Torchlight 2 וכו'). מכוון לרמת גראפיקה גבוהה. מה דעתכם (בעד / נגד) + למה. ואיזה מארז (+ ספק) אתם ממליצים, לא אכפת לי מהמראה ואין כל-כך בעיה של מקום. הדרישות לספק הן שהוא יוכל להתמודד עם המפרט גם אם אחליט יום אחד שבא לי ארבעה כ. זיכרון ושני כרטיסי מסך בקרוספייר (מדובר בהוספת כרטיסים זהים לאלו אשר נמצאים במפרט הסופי). רזולוצייה רצוייה: 1280 * 1024 עם אפשרות ל-1920*1080 רמת רעש: 7 - לא רועש (אני לא מעוניין במכסחת דשא) המפרט מעבד: AMD FX-6100 Bulldozer 3.3Ghz 95Watt Six Core AM3+ BOX מחיר: 753 לוח אם: Gigabyte GA-990XA-…
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
זהו המפרט שתיכננתי - דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 391 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1726 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 657 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 709 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 2221 מארז : ANTEC NINE HUNDRED - ULTIMATE GAMER CASE ¤ 839 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 422 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤6965 אני כבר יודע על ירידת מחירי המעבדים... יש עוד כאלה בזמן הקרוב בו נגיד עד סוף השנה תחילת שנה הבאה?? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
איך אני מפרמט מחשב נייד אני יודע שאמור להיות גיבוי לכל הדרייברים ווינדוס בכונן סמוי המחשב הוא acer aspire 6930 בלפטופים אחרים ראיתי שיש כפתור שמכניס אותך לשיחזור כלשהו שאפשר לפרמט איתו פה אני לא מוצא כלום שמכווין אותי לפירמוט תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה נייד לעבודה גרפית ולפעמים להריץ איזה משחק. בהתחלה חשבתי משהו ב 4000 עם CORE I3 ו כרטיס של ATI 5470... ראיתי אבל באתרים שהכרטי 5650 ממש מריץ משחקים טוב לעומת ה 5470 שמריץ אבל על LOW... הקטע שהכי זול שמצאתי שיש בו 5650 עולה 5500 שקל. לדעתכם זה מצדיק את המחיר או שכמו עם מחשבים שולחנים עדיף לקנות משהו ב 4000 ואת הכסף שחוסכים משאירים בצד ומחכים שהמחירים ירדו.
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מעבד AMD2500 לוח אם של ABIT AN7 512 זיכרון של סמסונג ראדיון 9600XT הרדיסק 160 גיגה של סריאל .. רוצה לשדרג למה שאתם ממליצים שיהיה פי 100 יותר מהיחר וחזק ~~
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=9&SalesCatID=6&SalesSubCatID=34&SalesSubCat3ID=0&ManufacturID=0&fromPrice=1000&untilPrice=2000&Info= מה הכי כדאי בין אלו ? תודה רבה. אם תוכלו לדרג לי את ה-3 הכי טובים שאני אני אודה לכם מאוד!
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן, באוגוסט בעזרת ה' אני משתחרר מצה"ל ובשנה הראשונה של השחרור אני רוצה להשתדרג כמה שיותר, משמע מחשב חדש (כרגע יש לי נייד - LENOVO Y580) שיחזיק לשנים הקרובות, פלאפון חדש ובעזרת ה' גם אוטו.. עריכה: ראיתי שIntel מוציאה בקרוב סדרת מעבדים חדשה שנקראת Broadwell ושNVIDIA מוציאה כ.מסך חדש בסדרת הGTX - ידוע מתי זה יקרה? שווה לחכות? מה הסיכוי שהתקציב שלי יספיק? עדיף לחכות לאוגוסט ולא לשבור ת'ראש עכשיו? מה התקציב המקסימאלי? 8000 - כנראה את המעבד, לוח אם וכ.מסך אקנה בקנדה/ארה"ב ואחסוך בסביבות ה1000-1500 ש"ח.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, עדיף להימנע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפ…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, שמתי לב שברוב במפרטים שנבנים כאן ממליצים על הLG 4167B, האם יש סיבה מיוחדת לזה? האם הצורב של לייטאון לדוגמא: SHW-160P6S יכול להתחרות מולו? (יש להם נתונים דומים) http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8237 הנה ת'רד באמצעי אכסון בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182104.0 השאלה מכוונת לאנשי פורום מפרטים.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
קבלתי הצעה לקניית מחשב של AMD לוח אם GIGABYTE GK8NSLI-B nforce4 מעבד AMD Athlon 3200 939 Tray VENICE STEP E6 זיכרון GEIL 1GB 512*2 הרד דיסק western digital 160GB 16 BUFFER DVD LG-GSA-H10A מארז הכי פשוט... שתי אפרויות לכרטיס מסך: אפשרות אחת:ATI x800GT 1600XT gigabyte 256DDR3 מחיר:4293 אפרשות שנייה:ATI x1300 256MB sappire מחיר:3743 האם כדי לשדרג את הכרטיס x1300 ל512MB (מה השוני אם קיים בכלל)???
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? בינתיים הכנתי את זה.. יש מצב אני אקח את המפרט הזה.. http://up35.siz.co.il/up2/zuiznjy0zgdv.bmp אני קצת חושש מהזכרונות , כי זה ניראלי לא איכותיים למרות שאמרו לי שהם בסדר גמור. אני לא מתכוון לעשות OC. בכל מקרה, פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 5600 גג!!! כולל מסך. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שא…
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום , קניתי את המחשב הזה ( WIN8.1 ) : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=891863 יש לי כמה בעיות איתו : 1 . היה לי לפטופ ישן עם חיבור VGA , אז כדי לא לרכוש מסך חדש , קניתי את המתאם הזה : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9864 מאז שחיברתי אותו אני לא שומע כלום עם הרמקולים . מה לעשות ? הגיע עם המתאם הזה גם חיבור נוסף לשמע , אבל אני לא יודע לאן לחבר אותו . 2. כאשר אני מעלה את המחשב , הווליום מאוד גבוה ואני לא מצליח להנמיך אותו , אלא רק לאחר כמה דקות . אי אפשר לקבוע שהוא יעלה תמיד עם 15% מהווליום ? 3. שולחן העבודה שלי פתאום נהיה ריק , נעלנו לי כל האייקונים . אבל אם אני פותח את מחיצת desktop דרך הסייר , אני רואה שם את האייקונים וקיצורי הדרך שיצרתי . מה צרי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 12" * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן, למה לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL ASUS TOSHIBA תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
** בעיקר תוכנות אדובי וקצת תכנות. רק 2D. ** אני מתכנן לחבר 2 מסכים ב- DVI. ** חשוב שיהיה שקט ומהיר במיוחד. ** להלן התשובות: מה התקציב המקסימאלי? - 5000 בלי מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית עם תוכנות אדובי בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא ממש. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני צריך מעבד, לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך כל זה ב4500 מקסימום חריגה ל 5000 ש"ח אני משחק משחקים במחשב וזה מה שחשוב לי ... תודה !
-
- 13 תגובות
- 832 צפיות
-