ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
היי , אני צריך גם עזרה בבחירת נייד..אני מתחיל ללמוד באוקטובר (מערכות מידע) אני רוצה להביא נייד 14-15 אינץ'.. לא צריך אותו למשחקים כבדים... גלישה באינטרנט וסרטים פה ושם.. אני אקנה אותו מארה"ב מ BESTBUY .בגדול מה שחשוב לי שהסוללה שלו תחזיק מעמד ושהאחריות שלו תתפוס בארץ. מבחינת תקציב עד 600-700+-$. לא מבין כ"כ במפרטים שלהם ככה שלא יודע מה לבחור.. זה העמוד של הלפטופים בבסטביי: http://www.bestbuy.com/site/Computers-PCs/Laptop-Computers/abcat0502000.c?id=abcat0502000 על איזה דגם אתם ממליצים? תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום. אני צריך עזרה עם השלמת מפרט. החלקים שאני צריך הם לוח אם זיכרונות וקירור למעבד. ברשותי מעבד 2600K ,כ.מ GTX460, ספק 520W SS,קשיחים וכו'. חשוב לי שיהיה לפחות 6 חיבורי SATA עם עדיפות ל8,שיהיה לפחות PCI אחד עם עדיפות ל 2,שיהיה לי אפשרויות לOC עתידי. לגבי הזיכרון רצוי 8GB. חשבתי על משהוא כזה: MSI P67S-C43 Intel P67 LGA1155 ATX, יחידות 1 ₪640 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=9306 G.Skill Ripjaws-X 2x4GB (8GB) DDR3 1333MHz CL9, יחידות 1 ₪430 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8899 Arctic Cooling Freezer 13 , יחידות 1 ₪160 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=9065 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1230 המפרט הורכב באתר:http://www.noacomp.co.il/ תו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על מחשב לילד בן 12 ,בקשר לכונן wd ,אני יודע שהוא יקר ,אבל היה לי נסיון לא טוב עם הסמסונג הכל כך מומלץ פה,וזה יהיה מחשב לכל המשפחה, מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪581 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪157 קשיח למחשב שולחני: WD 1.0TB Sata 3 Black Caviar כמות: 1 - מחיר: ₪416 קשיח למחשב שולחני…
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אז ככה..... אני צריך מפרט חזק מאוד בעיקר לסימולטור טיסה FSX בדקתי הרבה על הנושא של המעבד והכרטיס מסך, וכדי שיהיו מקסימום ביצועים (וזה מה שאני רוצה, לא מתפשר) רצוי לקחת 2600K וGTX580 אעבוד על רזולוציה FHD אז איך המפרט הזה, מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1399 קירור למעבד: Scythe JAPAN YASYA 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪203 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: Thermaltake Spedo Advanced 2x230mm + 1x140mm + 2x120mm Full Tower + Window כמות: 1 - מחיר: ₪623 ספק כוח: Seasonic 850Watt, Active PFC, 80PLUS Silver, 120mm Fan, 2…
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימינג/משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CRYSIS/COD/BATTLE FIELD/SNIPER GHOST WARRIOR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 by 1920 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג קל יחסית, מדובר במשחק SPIDER-MAN, שבו אני אשחק לעיתים רחוקות. בנוסף, אני מתכוון לגלוש הרבה באינטרנט ולשמוע שירים. * גודל המסך? לא פחות מ-15 אינצ'ים. * משקל רצוי? אין משקל רצוי, העיקר לא כבד מדי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? תגדירו אתם ואגיד לכם אם זה מספיק עבורי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI. לא הייתי מכנה אותה כיציאה מיוחדת. * בלוטות? בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני מאמין ש-500GB יספיקו לי. * צורב DVD? אכן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק שאוכל לממש את האחריות בארץ במידת הצורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? זה לא תלוי בחברה, אלא בדגם עצמו. התקציב שלי הוא 1800 שקלים בעיקרון, אך אני אח…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מותרת עד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2, BF3, Metro 2033 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אפשר חריגה קטנה כמובן,אני מודע לכך שAMD טובים או כל דבר אחר. אך אני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA (אם אפשר עם חיבור HDMI) ודיסק קשיח של 1 טרה (יש לי כבר ממחשב ישן) ללא ציוד הקפי,ללא מסך. מעבד של INTEL I7 או I5 (הבנתי שI5 יכול לתת ביצועים של I7). איזור החנות -מרכז (רמת גן,תל אביב ומסביב) תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי (: אחרי התייעצויות פה עם חברי הפורום שהציעו לי מפרטים מעולים ב 4.5K, החלטתי לרדת בתקציב ל 3.2K (משו באיזור) הנה מפרט שהציעו לי פה ושיניתי אותו קצת בכדי שיתאים לתקציב החדש... מה דעתכם? תודה מראש, רועי
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבת שלום אנשים אני צריך מפרט עד 3000 שקלים אני רוצה לקנות מחשב נייח לאמא שלי כמתנה ליום הולדת .. המחשב בעיקרון מיועד לשימוש ביתי לאינטרנט אבל עדיין אני רוצה שיהיה מחשב נורמלי שהכל זורם ואפשר לעבוד איתו חופשי לגבי המסך אני רוצה לקנות לה מסך DELL 22-23 אינץ' יש להם מסכים מאוד איכותיים אם יש לכם המלצות אני מודה לכם מאוד . ולרי.
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS,CALL OF DUTY וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע אני עם מסך 19 אינץ אבל בקרוב יוחלף ל23 אינץ' של DELL 2311 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות + אפשר להגיד שמומלץ לא לעבור את ה1000 ש"ח לכרטיס מסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום אפשר המלצה למפרט של מחשב לסלון לחבר שלי? המחשב יהיה מיעוד לסרטים בלבד. שיעבדו כל הסרטים בפורמט MKV של 1080P חלק וללא בעיות. אין צורך במארז כי מביאים לו כבר מארז של ENERMAX LAGUNA עם ספק 300W (לקחת בחשבון שזה מארז דק וקטן) זה המארז http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=LAGUNA אז בבקשה המלצה רק לחלקים פנימיים בתוך המארז עצמו בלבד. בלי מקלדות ,מסכים ועכברים.... תקציב של 1500 , מקסימום 1600 שח ואם אפשר מחנות KSP תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני די מתלבט , יש לי מחשב בערך 3 וחצי שנים,מפרט: Q9550 לוח X38GB 4 GB זכרון OCZ REPEAR בתזמונים ממש טובים דיסקים - "פשוטים" של WD 500 GB כפול 2 בRAID 0 מארז קנדלף שאני מאוד אוהב + מערכת קירור מים (מPETRASHOP אחת היקרות לזמנה ) כרטיס מסך 4850 של ספייר מסך HANSGEE 28" FHD מערכת רמקולים של LOGITECH X510 אם אני לא טועה מעוניין לבדוק אופציה לשדרוג המחשב בלבד,המסך נראה לי מספק לגמרי גם ביצועים וגם בגודל (אלא אם כן אתם חושבים שממש שווה לשדרג יש לי אופציה לקונה אז מסך בנפרד עד 3000 שקל). דרישות: מעוניין להשאיר את מארז והמערכת קירור מים,ככל הנראה אצטרך להחליף את הבלוק קירור בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט השאלה המהותית מבחינתי - האם שווה לי להשאיר חלק מהדברים (נניח מעבד ולוח) ?וכמ…
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הי לכולם. אני קונה מחשב חזק למשחקים. אין לי הגבלת תקציב אבל אני גם לא רוצה לשרוף כסף על רכיבים שלא יתנו לי תמורה מספקת. זה המפרט שאני שוקל, למרות שאני לא ממש מבין גדול, בעיקר אני מתלבט לגבי המסך והזכרונות. לגבי כרטיס מסך לא בא לי לקחת SLI או CROSS-FIRE . זה נראה לי פתח לבעיות של תאימות ויציבות... אשמח אם תעזרו לי לבחור: מעבד - Intel Core i7 2600k קירור - Scythe Ninja 3 CPU Cooler זכרונות - ?? כמה זכרון צריך למחשב משחקים חזק (אבל בלי multi tasking יוצא דופן) ואיזה CL? SSD - דגם OCZ Vertex 2 2.5" 80GB SATA II MLC דיסק קשיח - WD Caviar Black 1TB 7200 RPM 64MB' SATA III כרטיס מסך - ASUS GTX580 1536M PCI-E מארז - CoolerMaster CM690 II ATX case ספק - ?? בחרתי SeaS…
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד, שיריץ משחקים מוזיקה ותוכנות לא כבדות במיוחד של תיכנות, למשל visual c++ וכו' חשבתי על Dell n5110 i7-2630QM אשמח לקבל המלצות לדגמים דומים של חברות אחרות...עם אותה כמו זיכרון או 6 ג'יגה ואותו מעבד אגב, חשבתי לקנות אותו בבאג אבל מהניסיון שלי הם מוכרים בכמה אחוזים טובים יותר מכל חנות אחרת... אשמח לקבל גם המלצות על חנות לקנות ממנה... תודה רבה ושבת שלום תקציב 4500 הגג של הגג, קנייה בארץ * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? 2.7 מקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) hdmi יהיה נחמד.. לחבר לטלויזיה * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כו…
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
דגם T420 4177 מחיר - 3100 ש"ח חנות - EBAY - נשלח למלון של קרוב משפחה שהיה שם בביקור קצר
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש המלצה למפרט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, פתיחת מסמכי אופיס, משחקי קלפים (ישמש כפי שמובן לאנשים מבוגרים ). אין לי צורך במשהו מהודר, אך חשוב לי שהחלקים לא יהרסו ושיעבוד בלי יותר מדי תקלות (שהכונן DVD לא ילך אחרי חודש, שהמאוררים לא יתחילו להפגיז ברעש אחרי חצי שנה וכו'). אני מעוניין לשמור על מסגרת תקציב מינימלית למארז ותוכנו (בין 1000 ל 1500 שקל), ואשמח לקבל בנוסף המלצה למסך ומקלדת בתוספת שלא תחרוג מעל 2000 ש"ח סה"כ. אין לי עדיפות ל AMD או אינטל או כל דבר אחר, אך אשמח שהמפרט יורכב מחלקים שאפשר לקנות במקומות כמו KSP (ובמחירים הללו).
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000 ש"ח עם חריגה של גג 500 ש"ח. שהמעבד יהיה מהדור החדש (core i3 ומעלה) זכרון מעל 3gb כונן קשיח מינימום 250GB דגש על כרטיס מסך חזק, לא לגיימר מטורף אבל שיצליח להריץ משחקים בטריה - אני לא בקיא ככה שאני לא יודע מה זה בטריה טובה סביב ה5 שעות זה הרבה? גודל מסך עדיף מ15.6 ומעלה. ראיתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5415 איך הוא?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? סביב ה-2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : עבודה משרדית, סרטים, מטלב מדי פעם, לא מעבר המחשב לא נועד למשחקים, ובמידה וכן, אני אקנה כרטיס מסך בנפרד. בכל מקרה כרגע יעבוד עם מסך סמסונג 2333T FHD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שקט ככל האפשר, הייתי אומר 8, אולי יותר, תלוי בהשקעה. 7. האם מתוכנן אוברקלו…
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אשמח לתגובות + הסברים אם יש צורך בשינוי של חומרה כלשהי. motherboard: IntelP55WB CPU: INTEL CORE I7 870 memory: KINGSTON KVR1333D3N9/2G x2 video card: GIGABYTE/ASUS GEFORCE GTS450 1GB DDR5 hard drive: HDD WD 1TB WD10EARS DVD RW LG case: HEC COMPUCASE 6K31 power supply: HEC 500W מחשב מיועד לעבודה עם הרבה יישומים במקביל. קצת משחקים אבל זה לא השימוש העיקרי. התקציב שלי הוא עד 3,500 ש"ח בלחץ....! (כמובן אחרי מע"מ) תודה אנשים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
- תקציב של 2000 ש"ח או פחות - המחשב ישמש בעיקר לגלישה, לצפייה בסרטים (גם HD), עבודה משרדית ומשימות פיתוח פשוטות. המחשב לא מיועד למשחקים. יש לי נטייה לעבוד עם מספר גדול של חלונות בו זמנית. - אין צורך בציוד היקפי. - עדיפות למחשב שקט - המחשב יהיה בחדר מגורים. - לא מתוכנן אוברקלוקנג. - אין צורך לכלול מערכת הפעלה (הוא הולך להריץ לינוקס) או הרכבה. - כנראה שהולך להירכש בivory או KSP בנתניה. - למחשב שלי כיום יש כרטיס טלוויזיה שמחובר בPCI2. אני אשמח להעביר אותו אם יש לוחות מודרניים עם חיבור מתאים. גם תמיכה בחיבור IDE ללוח יכולה להיות נחמדה גם היא בשביל לחבר את הדיסקים הישנים ואת הצורב שקיים. - אני רוצה אפשרות לחבר את המחשב לשני מסכים. מה אומרים המומחים? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 2500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אשמח אם אפשר לעמוד ביעדים וגם לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100-200 ש"ח, אבל תכלס מעדיף לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים - מוכן להתפשר על הגדרות גרפיות. אדריכלות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? Autocad, sketchup, photoshop, vectorworks. יבוצעו בו מדי פעם renders. ב) במידה והמחשב מיועד בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול, גודל המסך 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty, משחקי ספורט * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? בינוניות 3. האם יש צו…
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב חדש לבית, לשימוש ביתי. הנה המפרט שבניתי מTMS קטגוריות מוצרים כמות מחיר מעבד Intel Core i3 550 3.33Ghz 4MB Cache Tray 1 ₪564 קירור למעבד Intel Original for 1156 1 ₪42 לוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H 1 ₪408 מארז Gigabyte GZ-M3 Micro Atx Black 90 MM COOLER NO PSU 1 ₪148 ספק כוח Seasonic M12II-520 520W Active PFC Modular 80+ Bronze 1 ₪387 זיכרון Corsair DDR 3 4G (2GX2) 1333C9 Value 1 ₪296 קשיח למחשב שולחני Samsung 500GB Sata II 32MB SpinPoint F3 1 ₪200 מסך Dell 22" 2209WA E-IPS 1 ₪1208 סה"כ: 8 ₪3253 איך הוא? האם כל החלקים תואמים?
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב לאחי הקטן. הוא בן 22. השימושים הם בעיקר אינטרנט, צפיה בסרטים ומשחקים (אם כי אחי הוא לא ממש גיימר. משחק פה ושם). לא ידוע לי על תוכנות כבדות שאחי נוהג להשתמש בהם. הוא משתמש ממוצע. האמת, אין לי מושג מה לקנות והכל פשוט מבלבל. אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב + ציוד היקפי ושלא יעלה על 3,500 ש"ח (האם זה תקציב הגיוני?). תודה
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-