ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב של טושיבה ,למי שמכיר המחשבים של טושיבה מגיעים עם מחיצת גיבוי בכונן D היית לי בעיה עם המחשב והתקנתי ווינדוס חדש, אחרי שתקנתי את הווינדוס אני ניסיתי להפעיל את השחזור של המחיצה בכונן d (היא לא נמחקה) אני רואה שזה לא ניתן בלי התוכנה toshiba ricovey wizard חיפשתי בכל מקום ואין את התוכנה דיברתי עם טושיבה ישראל וגם להם אין את התוכנה מישהו מכיר תוכנה אחרת או דרך אחרת להפעיל את הגיבוי אשמח לכל עזרה תודה ויום מצויין
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
הפכתי את גוגל, והכי קרוב שהגעתי זה יניר מערכות, וכפי שנראה הם לא מתעסקים בזה. לפני שנה היית לי בעיה במחשב וזכור לי שהיה קצת קשה למצוא את המס' של השירות לקוחות שלהם, וכאשר מצאתי את האתר וזכיתי למס' הגעתי למוקדניות עם מבטא מזרח אסיאתי כבד וחמוד. בקיצור, מישהו יודע מה המס' של שהשירות לקוחות, או שמא זה עבר בעלות וכרגע היבואן הרישמי הוא "יניר מערכות"?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני זקוק לדסקטופ חדש ומעוניין כבר ללכת על ה IVY BRIDGE. 1. מעבד ה 3370 (3.4 הזול יותר) 2. כונן SSD של 80 ג'יגה (יש לי עוד כונן 2TB שיעבור לחדש) 3. כל השאר פתוח אבל אני מעוניין בחומרה טובה - מהספק והמארז ועד הקירור 4. יש מסך IPS של DELL - צריך כרטיס מסך אבל לא מפלצת. שימושים: פוטושופ כבד (לפרינט) המון תודה לעוזרים, עמיר
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חברים נכבדים שלום רב דרוש מפרט למחשב כדלקמן: עיקר הייעוד של המחשב הוא שימוש באינטרנט ובמשחקים שאינם דורשים את הרמה הגראפית הגבוהה ביותר: פיפא 2012, FM 2012 וכו'. יש לקחת בחשבון שהייתי מעוניין שהמשחקים יעבדו ללא בעיות גם בטווח סביר בעתיד. תקציב של 2.5K, אין צורך בציוד היקפי. כמו כן, רציתי לדעת היכן מומלץ לרכוש את המחשב ובכלל על אילו בעלי מקצוע אמינים ומקצועיים הייתם ממליצים באזור המרכז/שרון (במידה שלא נהוג בפורום למסור מידע כזה בפוסט, הייתי שמח אם מישהו יוכל להמליץ לי בהודעה פרטית). תודה רבה על הסיוע.
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ועוד משחקים חדשים כבדים call of duty battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע עם המפרט שבצד ואני רוצה מחשב חדש צריך ש BF3 יעבוד חלק על מקסימום על 1680X1050 . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 אם זה ממש שווה2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מקסימליות 3. האם…
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט כללי לערכית תמונה (פוטושופ/לייטרום) ומשחקים. זה המפרט שהרכבתי לי. מתלבט בנושא לוח האם (חשוב לי USB 3 ובמידת האפשר יציאה אופטית/קואקסיאית) והמארז (חשוב לי מאוד השקט , חשבתי אולי על LIAN LI PC-B10 ) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14309 כמות: 1 מחיר: 890 ש"ח ( למזומן:872 ש"ח ) קירור למעבד Arctic Freezer 13 Pro CO http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16498 כמות: 1 מחיר: 230 ש"ח ( למזומן:225 ש"ח ) לוח אם Gigabyte GA-H77-D3H http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16890 כמות: 1 מחיר: 539 ש"ח ( למזומן:528 ש"ח ) זיכרון G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1333MHz 9-9-9-24 RipjawsX h…
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
השימושים העיקריים: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש. פרמייר, או קיובייס.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן, באופן סביר - בערך -/+ 15% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, עריכה 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, פיתוח, כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך- אני רוכש עצמאית, בחודשיים הקרובים אני אשתמש בכרטיס המסך המובנה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שק…
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הנייד הבא http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10741 התקציב הוא עד ה 8K הנייד מיועד לגיימיניג הרצת סרטי 1080P אשמח לדעתכם בעיניין
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס בעיקר. * גודל המסך? 15-14". * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, (פחות מ4 קילו) אבל בגלל שזה מסך גדול אני מניחה שזה לא בדיוק אפשרי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני צריכה בערך שעתיים, לא יודעת עד כמה זה נחשב ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) ממש לא - היחיד שאני צריכה זה USB * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 4 ג'יגה - עדיף יותר. * כונן CD/DVD? צורב? עדיף - אבל אם מכביד משמעותית אני אוותר. * כונן Bluray? אין צורך בכלל. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני לא יודעת. חשוב לי שיחזיק מעמד 7 שנים לפחות, אם זה סטנדרט בסיסי בשביל נייד שמחזיק מעמד כמה שנים, אז כן. …
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
מחשב נייד Compaq 610, החלק במטען שמתחבר למחשב נשבר, ולא נראה שאפשר להחליף חלק מהכבל, מכיוון שהוא מתחבר ישירות לתוך השנאי של המטען. על המטען/שנאי כתוב: HP INPUT 100-240V 1.6A 50-60Hz 65W האם עדיף לרכוש מטען יעודי או מטען אוניברסלי? במידה ומטען אוניברסלי, מה בדיוק לבקש? (האם יש כמה סוגים?), כמה אמור לעלות ומהיכן במרכז כדאי לרכוש? במידה ומטען ספציפי, מה בדיוק לבקש? (מטען שמתאים לכל מחשבי HP? לכל Compaq? לדגם הספציפי?) בנוסף, כמה אמור לעלות ומהיכן במרכז כדאי לרכוש? או בקיצור, מהי המלצתכם? :-) תודה.
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לבנות רשת ביתית קטנה של 2 מחשבי קליינט ועוד מחשב שיתפקד כשרת (מערכת הפעלה חלונות 7, אין צורך בסרבר) השרת אמור להריץ אפליקציה יעודית לרו"ח (זום) והוא ישמור עליו את הDB, ויחלק מידע לשני המחשבים האחרים. הדרישות הרשמיות של התוכנה על השרת הן: על איזה RAID אתם ממליצים? מדובר ביכולת לקריאה\כתיבה מאסיבית, וכמובן בלי לשכוח גיבוי. אז חשבתי על RAID 10 או RAID0+1.. מה אתם אומרים? לסיכום, צריך מפרט מומלץ לדעתכם למחשב-שרת הנ"ל תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד * מטרות המחשב- גלישה מרובת טאבים ווירטואליזציה * גודל המסך? 15+ (אוהב מסכים גדולים..) * משקל רצוי- לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 3+ שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- (ESATA,HDMI,וכו) - עדיף עם יציאת USB 3 (לפחות אחת) * בלוטות - לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח- 500 * כונן CD/DVD- חובה צורב DVD * כונן Bluray - לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית - אחריות בארץ ל-3 שנים+ שירות עד הבית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שמעתי המלצות על DELL תקציב - עד 3200 (כמובן - עדיף לחסוך עד כמה שאפשר..), כולל מחירים באילת / עד 800$ בארה"ב (במידה וכולל אחריות מלאה ל3 שנים שתופסת בארץ) בעיקרון אני סטודנט MCITP ויש לנו הרבה תרג…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של LG עם ווינדוס 7 יש לי תקלה מוזרה במקלדת - מקשי האותיות לא עובדים ושאני מקיש על אות מסויימת לדוגמא S ואני נמצא במשך של NOTEPAD אז נפתח חלון השמירה כאילו ה CTRL לחוץ בהתחלה חשבתי שזה בעיה במקלדת אז חיברתי מקבלת USB חיצונית ויש את אותה תופעה. מצאתי איזה פתרון זמני אבל ממש מעצבן - אם אני פותח מקלדת על המסך ולחוץ על אחת האותיות הכל משתחרר וחוזר להיות רגיל, אבל כשמפעילים את המחשב מחדש כמובן בהמצב חוזר להיות כשהיה. אם מישהו יודע מה התופעה הזאת ואיך אפשר לפתור אותה אודה לו מאד. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? - רצוי 13.3 או 14 אינץ' כי הבנתי ש15.6 אינץ' יהיה מסורבל מדי ושהוא גם משפיע על הסוללה שאני צריך שתחזיק כמה שיותר זמן * משקל רצוי? -לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? -אני בדרך כלל לומד במקומות מחוץ לבית ככה שרצוי שיחזיק כמה שעות ארוכות של עבודה,משחקים יהיה בתוך הבית(מחובר לחשמל) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? -לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320-500 * כונן CD/DVD? צורב? -רצוי DVD צורב -רצוי שתהיה אחריות של 3 …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב חדש בסביבות ה 6.5 -7 אלף אשמח לחוות דעת מדובר על מחשב לגיימינג ( וכו) כמו כן במקצועי אני גרפיקאי בתלת מימד עובד עם תוכנות (זי בראש ,מקס,מאיה,ואפטר) חשוב לי שיהיה שקט מהיר ושיחזיק זמן עד שאני יאלץ להחליף אותו עריכה : להלן השאלון :-[ 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגרפיקה בתלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוג…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? ל עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים(דיאבלו החדש cod mw3), צפיה בסרטים * גודל המסך? עדיף 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) שהיה HDMI וUSB 3 * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? נראה * כונן Bluray? עדיף שהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שהיה אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? בא עם win7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש אני מעדיף שהמחשב היה עם המעבדים החדשים וגם מסך FHD אני רוצה איכות הכי טובה לראות איתה סרטים יש את המ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי ידע רב בחומרה , ואפילו הרכבתי לחברים שלי ולמשפחה כמה מחשבים והמלצות. אני מעוניין להתחיל להמליץ על לאנשים פה בפורום על מפרטים שאני חושב שהם טובים . האם בשביל לכתוב כאן ולהמליץ אני חייב לעבור איזו בחינה או הסמכה ממשהו בשביל לכתוב לאנשים? אם כן איפה נבחנים , ומתי? מאיפה אני צריך להמליץ לאנשים פה ? מאיזה חנות הכי טוב להמליץ לאנשים לקנות את המחשב שלהם ? אני מכיר 2 חנויות שקניתי מהם חלקים , א.לומדה באשדוד וRSM בתל אביב , האם זה בסדר לכתוב את ההמלצות שלי משם ? מבין-גדול
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מחשב נייד 15-15.6 אינץ' להורים לשימוש בסיסי עד 3K ש"ח, המחשב ישמש לגלישה ברשת עם הרבה טאבים פתוחים, פייסבוק, חדשות, משחקי פלאש לאחיינית, ניגון סרטים, סקייפ וכד'. חשוב שיהיה חזק מבחינת מבנה ולא יהרס במהירות. נפח 500GB יספיקו, עדיף כמה שיותר כמובן, אולי אאחסן סרטים במחשב. המחשב יקנה בארץ ואמור לכלול ווינדוס ברוסית, עדיף שתהיה אפשרות לחלק לתשלומים, מעבר ל3K. תודה
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/hpxqgz3r אני אשמח לקצץ טיפה ולהגיע ל2600 אם אפשרי מבלי להוריד בביצועים כמו כן האם ההספק של הספק נמוך מדי? והאם כדאי לי להתפשר וללכת על AMD... ובמה שונה המעבד החדש הIvy brige והאם כדאי לשדרג אליו? בתודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למחשב נייח שישמש גם לעבודות גרפיקה של זוגתי- למעשה רוב תוכנות ADOBE CS5 design primium- פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, דרימ-וויבר, וכו'. כמו כן אני עוסק במוסיקה וצריך שהמחשב יהיה שקט ככל הניתן. ברשותי כרטיס קול חיצוני הדורש סלוט של PCI-E לשם חיבור. ואני עובד עם תוכנות cubase 5, nuendo 4, ableton live 7. כמו כן יש לי 2 הארדיסקים- 1. hitachi 80 GB, 7200 RPM, 8MB , sata 2 - לטובת מערכת הפעלה ותוכנות 2. W.D 500 GB, 7200RPM, 16MB sata 2 - כל השאר יש צורב חדש כך שגם צורב לא צריך כמו כן יש עכבר ומקלדת כל אלה יעברו מהמחשב הישן ! אין צורך במסך (יש "LCD 22) אין צורך בציוד היקפי נוסף אין צורך בהתקנת מערכת הפעלה/אופיס לא ממש שולט בעניין …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים התחלתי לבנות מפרט למחשב חדש, ותפסה את תשומת ליבי ארכיטקטורת LGA 2011 (הכוללת את i7-3820). בדקתי את רשימת המפרטים המומלצים באתר, ולמרות שהיא מאוד מעודכנת הארכיטקטורה החדשה (ו-i7 באופן כללי) נעדרים ממנה. רציתי לשאול- האם i5 באמת כה קרוב בביצועיו ל-i7 שאינו משתלם? (כי מנק' מבט הדיוטית זה לא נראה ככה- גודל Cache למשל) האם הארכיטקטורה החדשה לא משנה את המצב הקיים? אותי הלהיבה התמיכה ב-Quad Channel לזכרון. תמיכה בארכיטקטורה החדשה עשתה לי קצת בעיות- הסתדרתי עם לוח האם אבל מאוורר קשה למצוא. הארכיטקטורה תתפוס בוודאות והמבחר יהיה עשיר יותר? האם לדעתכם יכול להיות שלא תהפוך לפופולרית בזמן הקרוב (או לעולם לא?) אני מתכוון להריץ Linux עם וירטואלי…
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לצורכי עבודה משרדית,לימודים,גלישה. מסך 13'. חשוב לי יציאת HDMI ויציאות USB (אם SS אז מה טוב). קראתי ביקורות על הDELL V131 והתלונה העיקרית שלו היא על הצג ,אישית לא יצא לי לראות אותו. ישנם אלטרנטיבות אחרות בשוק בטווח מחירים הזה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הולך לשרת אותי שנתיים וחצי (למעט הרכיבים שאגיד עליהם) להלן הדרישות מהמפרט: 1. מסך IPS לא לחסוך בעניין כי הולך לשרת אותי עד המוות... 2. מארז איכותי + ספק איכותי אמורים לשרת אותי גם כן עד המוות... 3. מעבד מתאים לOC + קירור סביר עד 200 ש"ח, היות והתקציב נמוך אני הולך לבצע OC בינוני. 4. כ"מ סביר לא צריך מטורף, אני לא הולך לשחק באיכותיות גרפיות מטורפות, אני לא חובב גרפיקה, יותר משחקיות אבל שיריץ משחקים חלק (מבחינתי בהגדרות הכי מחורבנות שקימות אבל חלק)... 5. חובה אופציה לחיבור לשני מסכים במקביל (כאילו שהם ממשיכים זה את זה). 6. בגלל ניסיון גרוע עם כ"מ אם אפשר עדיפות גם לכרטיס גרפי OB.- 7. רצוי שקט יחסית... תקציב עד 4000 ש"ח, נא להשתץדל לא לנצל את התקציב, עדיפות…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-