עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום !!! אני חדש פה הגעתי לפה לאחר שבירות ראשים ושיגעונות בקשר לקניית מחשב והבנתי שזה סיפור לו פשוט אז אני חושב לפי מה שראית שזה הפורום הטוב ביותר בשביל לשאול את השאלות האלו אני החלטתי ללכת על אינטל רק לא יודע איזה בנתיים זה מה שהרכבתי ואני חושב שזה טוב הודה לכם אם תתנו לי הצעות לשיפור מה כן ומה לא ואפילו מפרטים אחרים (אני מעדיף אינטל) מה יש לי כרגע זה מסך מקלדת וכל הציוד ההקפי אז לא צריך תודה מראש מתן. צורב - LG GSA- 4167B Dual Layer DVD מעבד - Intel Pentium D 930 Dual Core 3.0Ghz 2x2Mb 800fsb 775 BOX לוח אם - GA8I945P-Pro Gigabyte Fsb1066 MHz LGA775 Intel945P זכרון - DDR2 2X512MB 667Mhz כרטיס מסך - ?7900GT 256MB TV, DVI, PCI-E? לגבי ספק אני מתלבט (לא מבין גדול בזה)

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעדיך יותר קרוב ל4000 אבל אני לא ממש מבין בכרטיסי קול ומה מומלץ אז אם צריך אפשר עד 5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים יום יומיים, זום, קצת עריכת תמונות אז צריך כרטיס מסך אבל לא משהו מטורף, והדבר העיקרי זה שידור ברדיו אינטרנטי אז צריך כרטיס קול. פה אני גם אשמח לשמוע אם מישהו חושב שעדיף לקנות את המחשב בלי כרטיס קול ואז לקנות אחד חיצוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אם יש המלצה על מיקרופון ומצלמת רשת אני אשמח (לא כלול בתקציב, אשמח להצע…

3. Started by danh2,

שלום, קוראים לי דן ואני מחפש מחשב נייד שעתיד לשמש אותי לכמה דברים בעיקר: 1. גלישה באינטרנט 2. הרצת סרטים - כולל סרטי HD. 3. אופצייה להרצת תוכנית עריכה בעתיד - שבחשב יהיה 4GB זכרון אבל בנוסף סלוט פנוי - על מנת שאני יוכל להרחיב בעתיד, בנוסף מעבד סביר+ אני מאמין שI5 או I3 יתכנו מענה טוב תגידו לי מה אתם חושבים, עכשיו הדברים שהכי חשוב לי זה האינטרנט והסרטי HD - כמה יעלה לי מחשב כזה? במידה ואני ירצה מחשב חזק יותר שחזיק גם הרצה של תוכנות - כמה יעלה מחשב כזה? כיצד SSD קטן למערכת ההפעלה יעזור? האם הוא יעזור ואם כן כיצד? תודה, דן מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וסרטי HD, יתכן גם הרצת תוכנות לעיבוד נתונים בעתיד (לא מחייב). * גודל המסך? מסך גדול 15.6 * משקל רצוי? כמובן שרצוי כמה …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. http://www.bestbuy.com/site/Lenovo---Yoga-Ultrabook-Convertible-13.3%26%2334%3B-Touch-Screen-Laptop---8GB-Memory---256GB-Solid-State-Drive---Black/1306211916.p?id=mp1306211916&skuId=1306211916

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני צריך לפטופ חדש לסטודנטית. היום היא משתמשת בנייד הישן שלה מהתואר הראשון שכבר ממש מקרטע asus eee עם מסך 10 אינצ'. התקציב הוא 3000 עם אפשרות חריגה ל 3500 יש מישהו שמגיע מארה"ב בעוד חודש ויכול לקנות לנו שם אבל זה אומר שצריך אחריות בינלאומית שמכבדים בארץ וגם עדיף שהמחיר יהיה נמוך יותר * מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט עם קצת SPSS ואופציה לסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט 13.3 ומטה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד קילו וחצי (חשוב! 1.8 לא בא בחשבון) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 שעות לפחות בעבודה עם אופיס ואינטרנט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום רב, צריך עזרה בבחירת מחשב נייד תקציב בסביבות 2600 ש"ח , מבולבל מרוב הדגמים והאפשריות ולא בטוח מה מתאים ומשתלם עבורי * מטרות המחשב? עבודות משרדיות ועבודה עם תוכנות גרפיות כגון : אוטוקאד , סקצאפ, פוטושופ, ויריי, ראומפלן. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שפחות , בסביבות 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך : כן לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא בטחח אולי HDNI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * זיכרון: לפחות 4GB * כונן CD/DVD? צורב? DVD צורב * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום אשמח לקבל המלצה לנייד בסביבות ה 11-12 אינטש שיוכל להריץ office ובתקווה גם matlab (למי שלא מכיר זאת תוכנה יותר כבדה) התקציב שלי הוא עד 3500 אבל כמובן שעדיף בפחות תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה כבדה בפוטושופ,עבודה משרדית,משמש כשרת ביתי בין היתר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ בקבצים גדולים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים ב 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)-- 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. תודה רבה!! עשו לי כבר כמה, אבל אני רוצה שיהיה פה את הכי טוב שיכול להיות. תודה רבה!! מה אתם אומרים על זה? מעבד: ‏Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB‎ - 1040 ש"ח לוח אם: ‏945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E‎ - 580 ש"ח זכרונות: ‏1GB TwinMOS‎ DDR II 667 (X2) - 1260 ש"ח כרטיס מסך: ‏X1950XT 256MB GDDR4, 2xDVI, VIVO PCI-E‎ Sapphire ATi - 1690 ש"ח דיסק קשיח:‏250GB 16MB, SATA II‎ Maxtor -450 ש"ח צורב: ‏LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8‎ 190 ש"ח מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA 361 ספק: ‏TR2 Power W0062 420W Silent (24pin 340 ש"ח סה"כ: 5911

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בדקתי גם באתרים שונים, והמפרט זהה גם בהם. יש הפרש של 470 ש"ח ביניהם. מישהו יכול להסביר? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=16864 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=16810

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by finhack,

שלום לכולם לאחר התייעצות קלה הומלץ לי על המחשב הזה, למישהו יש ניסיון איתו? נפלתי כבר עם לפטופ אחד גרוע ואני תמיד בודק ובסוף אחרי קנייה ושימוש אני קולט שיש פאקים מסויימים בלפטופ שלא ידעתי עליהם לפני כן. אני מעדיף להימנע ממצב כזה כשאני רוכש לפטופ ב5500 שקל. אם למישהו יש המלצה אחרת ללפטופ בקאליבר שלו, שיכול להריץ לי מכונות וירטואליות בלי בעיה, משחקים חדשים בצורה טובה (נגיד סבירה), ועבודה רגילה ושוטפת בלי הרבה תקלות, עם זמן סוללה נורמלי אני מוכן לשמוע עוד הצעות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Nihil,

כמה המחשב הישן שלי שווה? לוח אם: Gigabyte GA-M55SLI-S4 מעבד: AMD Athlon 64 3500+ @ 2200MHz זכרון: 2048MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7600 GT כונן קשיח: Hitachi Deskstar HDT22525DLA380 (250GB) כונן אופטי: LG HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55L ספק כח (חדש): Chieftec 550W 80+ A.PFC APS-550s יש לי את הBundle של הלוח אם, שבא עם Serious Sam אם אני לא טועה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yan_ymar,

שלום רב, לא מזמן קניתי את הנייד של אסוס n75sf ואני לא מצליח לנעול את מספרי הצד במקלדת, אין לכך שום כפתור, האם זה אפשרי? איך פותרים זאת? (מחשב מעודכן במלואו הכל מהכל)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by oren.nk,

1. מה התקציב? 3000 אפשרי במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כגון WOW, CSS לא כבד במיוחד אבל רוצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בשום ציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב או כונן dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? gigabyte fanboy מוצהר 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא אכפת לי בכלל 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא יבוצע אוברק…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בעקרון אני רוצה שיהיה בו גם את היכולת להריץ משחקים כבדים.... ןיש לי התלבטות כרגע בין שתי הדגמים הנ"ל: dell studio xps 16: PROCESSOR Intel® Core 2 Duo P8600 (3MB cache/2.4GHz/1066Mhz FSB) OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1, 64-bit HD DISPLAY Edge-to-Edge HD+ Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1600x900) W/2.0 MP MEMORY 4GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1067MHz (2 Dimms) HARD DRIVE 500GB 7200 RPM SATA Hard Driv INTERNAL OPTICAL DRIVE 8X DVD+/- RW(DVD/CD read/write) Slot Load Drive VIDEO CARD ATI Mobility RADEON HD 4670 1GB WIRELESS CARDS Intel® 5300 WLAN Wireless-N (3x3) Mini Card BATTERY Additional 9-Cell Battery SOUND OPTIONS Hig…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן אנשים.. אני צריך המלצות למפרט מחשב הכי טוב בסביבות 6200 שח (אולי עד 6700 אבל זה הגבול..) המחשב מיועד בגדול למשחקים ולהיות מחשב ביתי טוב.. יהיה לשני ילדים בסביבות גילאי 10-12 המחשב צריך לכלול הכל כולל מסך 19 אינצ' דק (LCD) שיהיה טוב, והכי חשוב שיהיה בתצורת micro ATX זה הדרישות של ההורים - שהמחשב יהיה קטן ממחשב רגיל (הם מכירים גודל של מידי קלאסי) לא חייב להיות ממקום אחד הכל אבל זה כן יתרון.. נ.ב. שאלה נוספת, במה כדאי להשקיע עכשיו יותר - במעבד - פרו דאו 2 וללכת על כרטיס מסך זול (ובמידת הצורך לקנות אחד מאוחר יותר), או בכרטיס מסך?

17. Started by eSLC,

אז ככה אני יודע שנפתח פה למטה תרד דיי דומה אבל השאלה היא קצת שונה. עכשייו אתם יכולים להסתכל במפרט שלי ולראות שהמחשב שלי הוא דיי על הפנים. ובכן אני רוצה לשדרג אותו ובעוד כחצי שנה (פלוס מינוס) אני אקנה חדש עד אז חשבתי לקנות זכרונות לוח וכרטיס מסך התקציב עד 1500 ש"ח. אם אתם תוהים למה בחרתי דווקא בלוח הזה אז התשובה לזה היא ביגלל שהבנתי שיש לו יכולות OC גבוהות והוא יכול לשמש אותי ליותר זמן. ASUS TUSL2-C 815EP (+Audio) 554 ש"ח TRANSCEND 512MB SDRAM 133 521 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB 521 ש"ח סה"כ 1,597 ש"ח הערות?...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by FlyGuy,

האם מישהו יכוך להבהיר לי מה כדאי יותר אני מחפש מיני לאפטופ אבל שיהיה איכותי ראיתי אחד כזה http://www.bhphotovideo.com/c/product/654247-REG/Acer_LX_SAB02_013_Aspire_AS1410_2936_Notebook_Computer.html#specifications שהוא מאוד מיוחד אבל יש לו מעבד סלרון והאחר עם מעבד Atom http://www.bhphotovideo.com/c/product/664947-REG/ASUS_1201N_PU17_SL_Eee_PC_1201N_PU17_SL_Seashell.html#specifications מה לדעתכם כדאי??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by arkzai,

. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש,ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אך תלוי בתמורה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית ,עריכת וידאו , תכני HD זה העיקר וקצת משחקים אבל ממש לא חשוב לי שהגרפיקה תהיה ברמה גבוה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). העיקרית זה פוטושופ, אילוסטרייטור בתדירות גבוה יותר אפטר, סינמה 4D, פריימיר, פלאש 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אשמח לקבל המלצה לרמקולים זולים אך איכותיים אך לא חובה 4. האם י…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by xori,

* מטרות המחשב? גלישה,סרטים HD,תכנות, * גודל המסך? 14 או 15 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ5 שעות לפחות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD לפחות 500 * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by TheDM,

שלום, המלצה למחשב נייד שיקנה בארה"ב בימים הקרובים - תקציב עד 1100$. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, אינטנרט ,תכנות ופיתוח, צפיה בסרטים, משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6, לא חשוב סוג המסך. * רזולוציית המסך? HD, עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המחשב עצמו יהיה רוב הזמן נייח בבית, אבל מדי פעם צריך להסתובבב איתו. שלא יהיה מאוד כבד אבל אין צורך בultrabook. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף מאוד שיהיה כונן SSD (אפשר נפח קטן בשילוב של כונן HDD רגיל). אם לא עדיף כונן במהירות 7200RPM. אם יש רק כונן SSD אז לפחות 128GB …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Adun,

שלום, לאחר חוות דעת שקיבלתי מחברי הפורום, http://hwzone.co.il/community/threads/542206-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%A9%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D#.Uw5U34VWtsM אני אשמח מאוד אם תעזרו לי לבנות מפרט איכותי ללא התגשויות חומרה, צוואר בקבוק וכו' ועם חומרה איכותית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000-7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by deadweather,

שלום לכם. אני מחפש מפרט ל-HTPC, שיזרים סרטים מהמחשב הראשי (יש כבל רשת, לא צריך וויפי), כולל 1080p. אני מניח שאני לא צריך כונן גדול במיוחד, והייתי שמח לשלב SSD מינימלי למערכת ההפעלה. הייתי שמח למארז קטן, שחור, שוכב, עם חיבורי USB מלפנים. האם כרטיסי המסך המובנים בלוח האם מגיעים עם חיבור HDMI או שצריך כרטיס ייעודי? הייתי מעדיף לוח אם עם HDMI. 1. התקציב? 2500 ש"ח א) האם לנצל? לנצל ב) לחרוג? עד 3K אם הכרחי. 2. שימושים? HTPC, הזרמת סרטים דרך LAN, צפייה ב-HD, הזרמת בלו-ריי (כלומר סרטים שהם בגדול של 10-15GB) א) לתוכנות עיקריות. XBMC 3. ציוד הקפי. מקלדת אלחוטית עם פד עכבר. לא הכרחי. 5. שקט? 8 - שיהיה שקט 8. חנות? היה לי ניסיון חיובי עם TMS 9. מתי? השבוע

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by koby058,

בכל Review שראיתי על מחשב שאני מעוניין בו http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Black/9964891.p?id=1218206200334&skuId=9964891 מפרסמים שלמחשב הזה יש 2.13ghz למעבד אבל באינטל מפרסמים שלמעבד הזה יש רק 1.2ghz מישהו יכול להסביר לי את העניין הזה? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by galgal4,

שלום. מבקשת עזרה במפרט מחשב נייד לתלת מימד וגרפיקה. מעבד חשוב- i3 / i5 וחשוב זכרון פנימי 6GB. תקציב עד 4000 ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.