ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אחרי הרבה זמן החלטתי שאני רוצה מחשב נייד ובשביל זה צריך להתחיל קצת סקר שוק בשביל להבין איפה אני עומד אז ככה * מטרות המחשב? הוא יהיה מחשב לימודים כמובן (תואר שני עוד מעט) + מחשב משחקים כבד (Diablo 3, Skyrim, World of warcraft) שכולם אני רוצה שיעבדו לפחות ב-High, יותר דגש על wow ו-d3 ב-high. * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך כמובן אבל אני מנחש שפה תהיה ההקרבה הראשית שלי ואני אגיד בסביבות ה-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך הכי טוב אבל בסביבות ה 4-5 שעות בלי מטען זה יהיה מעולה למרות שאני תמיד ליד שקעים של חשמל גם בלימודים וגם בעבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI כמובן *…
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)- התוכנה העיקרית שיכולה להכביד מעט היא WINRAR, פתיחת קיבוצים של הורדות. היום לוקח למחשב שלי כ- 40 שניות לפתוח קובץ של 700MB. אולי אריץ בעתיד קצת פוטושופ, אך לא יותר מזה ולא בתדירות שאמורה לשנות את המפרט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין היום מחשב גיימינג. חלק מהמפרט כבר סגרתי. ברצוני לבצע OC כבד. אצטרך השלמה של לוח אם תומך SLI, זכרונות (2X4GB) חזקים במיוחד, קירור רציני לצורך הפעולה. צירפתי קובץ עם המפרט . תודה רבה, שלומי
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום חברי פורום, נעזרתי בשירותי חברי הפורום פה מספר פעמים בעבר, ותמיד יצאתי מרוצה. כעת אני מתכנן לרכוש מחשב ייעודי לגיימינג עבור אחי הקטן. להלן הפורמט המומלץ מחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. ניתן גם להמליץ בנוסף על מסך בתקציב (נפרד) של עד 1000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח, במידה ומדובר בשיפור משמעותי. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות עיקריות, רק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS חדשים, כמו Call Of Dut…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין, העיקר שיענה על כל הדרישות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר בפחות אז פחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC - מוזיקה, סרטי HD ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב DV6TQE של HP (יש עכשיו מבצע של 33% הנחה באתר שלהם) יש אופציה של 15.6-diagonal HD BrightView LED-backlit Display (1366x768) 15.6-diagonal Full HD Anti-glare LED-backlit Display (1920 x 1080) התוספת היא של 150$(100 אחרי ההנחה) יש כרטיס מסך GT 650M שמסוגל לנצל את הרזולוציה הגבוהה בכיף. שווה או לא שווה להוסיף את ה400 שקל האלה? :s05: אני חייב תשובה במהרה כדי לנצל את המבצע... בפורום של NOTEBOOKREWIEW ראיתי כאלה שממש היו נגד הרזולוציה הנמוכה. הנה הלינק לדגם: http://www.shopping.hp.com/en_US/home-office/-/products/Laptops/HP-Pavilion/A3F49AV;pgid=ZVhwCRA0nCZSRpIp_c5US7fi000047dkpAEk;sid=lMioTsJJzsKZTI36R7gCxhpGoNRtG_ZVUZ2FQhHWnhMl5XjaVn6tuh2B?HP-Pavilion…
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני גר באיזור חיפה, ולא נותרו כאן חנויות "איכותיות" לכן אני אצטרך להישאר עם אייבורי(לא מעוניין להזמין דרך חנות שלא נמצאת בחיפה בגלל אחריות). שימושים: רוב הזמן שימושים רגילים אך מידי פעם קצת גיימינג לא כבד. תקציב: 3000-3500 ש"ח לא יבוצע OC. אין צורך בציוד היקפי. מפרט שחשבתי עליו נכון לעכשיו הוא המפרט הבא: מארז: thermaltake v4 ספק: SS 520W +80 לוח אם: ga-h77-ds3h Gigabyte מעבד: intel® Core® i5 3450 3.1GHz Ivy Bridge קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 דיסק קשיח: WD 1TB זכרון: Kingston 4GB צורב: LG SATA DVD כרטיס מסך: Sapphire AMD Radeon HD 6850 סה"כ מחיר: 3470 ש"ח האם Seasonic 430W A.PFC יוכל להתמודד עם המפרט? (הוא עולה 95 ש"ח פחות)
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי לרכוש מחשב All In One שתופס פחות מקום, עדיפות למשך טאצ'. עכשיו אני שואל כי מצאתי במבצע מחשב HP TouchSmart 520-1010is מסך 23' טאצ' מעבד i3-2120 כ.מסך Radeon HD 6450A 1GB זיכרון 4GB DDR ודיסק קשיח 1 TB מחיר 5184ש"ח ואני מתלבט גם על המחשב Dell Inspiron one 2320 touch מסך אותו דבר מעבד i3-2000 כ.מסך מובנה מחיר 4000ש"ח בכל מקרה תהיתי איזה מחשב רגיל נייח אני יכול לקנות במקסימום עלות/תועלת במקסימום 5000ש"ח למשחקים בעיקר ועריכת תמונות ווידאו טיפה . וגם איזה מחשב all in one מומלץ לדעתכם תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] 920 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 920 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל ASUS[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr]…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? ~10,000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד כיף , אבל בגדול הבחור מוכן להשקיע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?12,000 2. מה שימושי המחשב? עריכה גראפית, משחקים, תכני HD, מוזיקה ושימוש שוטף א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל חבילת ADOBE שימוש כבד\פרנסה בנוסף הוא מתעניין להיכנס לעולם הסאונד הממוחשב (מנגן ברמה מאוד גבוהה), אני לא יודע אילו תוכנות שולטות שם אבל מכוון לתוכנות מקצועיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. במחירים כאלו שהכל יעבוד וחלק בהגדרות גבוהות לתקופה הנראית לעין. -מהי הרזול…
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם צריך ולא הרבה . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים מודרניים מהי הרזולוציה הטבעית -1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק ( OC )? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מארז ARCTIC ספק Antec 550W VP POWER VP-550P לוח P8H77-V LE H77 ASUS מעבד אינטל 3.1GHz 6MB CORE i5 1155 QUAD 3450 מאוורר למעבד ALPINE 11 REV 2 AC זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1333MHZ כ.מסך NVIDIA GeForce 560GTX TI 1G-5 Gigabyte צורב DVD... דיסק קשיח פנימי 2Y 500GB S2/S3 7200 16MB WD בעיקר למטרת משחקים (פחות ברשת) מה אתם אומרים? תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מארז ARCTIC ספק ANTEC 550W VP POWER VP-550P לוח P8H77-V LE H77 ASUS מעבד אינטל 3.1GHz 6MB CORE i5 1155 QUAD 3450 מאוורר למעבד ALPINE 11 REV 2 AC זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1333MHZ כ.מסך Nvidia GeForce 560GTX TI 1G-5 GIGABYTE צורב DVD... דיסק קשיח פנימי 2Y 500GB S2/S3 7200 16MB WD בעיקר למטרת משחקים (פחות ברשת) מה אתם אומרים? תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים החיבור של האוזניות הפסיק להגיב, שום פעולה תוכנתית שניסיתי לא צלחה, החיבור אולי תקין אבל משום מה אין שמיעה דרך האוזניות, רק דרך רמקולי המחשב (גם כאשר החיבור לאוזניות מחובר). אני מחפש מעבדה טובה לתיקונים של החלקים הנ"ל באיזור ראשל"צ, מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש לרגל יציאתו החגיגית של המשחק Diablo 3 ואני מתלבט בין Toshiba לHP. על Toshiba כתוב שיש רמקולים מתוצרת Harman/Kardon עם bass משופר. האם זה נכון ועד כמה זה מה שאני באמת חושב שזה? הדגם של HP קורץ לי בעיקר בבגלל הקורא טביעות אצבע שיחסוך לי להקליד ססמאות וכו'. על מה אתם ממליצים?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב עם מסך,בתקציב של 2500-2600. השימושים המרכזיים זה לאופיס,אינטרנט ועבודה משרדית. אבל שיריץ משחקי מחשב בצורה סבירה,וגם לא חובה שיריץ כל משחק. צריך את העזרה שלכם. אני יודע שהבקשה טיפה קשה לביצוע בתקציב הנמוך הזה. תודה! *שהמפרט ייקח מחנות באזור רחובות/ראשון.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה כבדה באינטרנט, משחקים לעתים רחוקות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ASUS N55 בדגם SL ל SF ? מלבד כרטיס המסך , לא מוצא הבדל . אשמח אם תאירו את עיניי בנושא (או שזה ההבדל היחידי). כמו כן אשמח לקבל המלצות למחשב נייד "שלא במסגרת העדר" 15.6 בתקציב של עד 5000 שקל (HP ?) תודה מראש , דרור.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול DIABLO BF3 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24 של SAMSUNG FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? היה נחמד אם מסתדר להגדרות גבוהות לא MUST. 3. ה…
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למחשב. * שימושי המחשב: אינטרנט, אופיס, קצת סרטים (לא בהכרח HD), וגם מיועד לפיתוח קל של תוכנה (שיריץ בנוחות Visual studio וכד') * גודל המסך - מסך נוח לעבודה * בלוטות: כדאי * כונן DVD: כן * אחריות: 3 שנים * מערכת הפעלה: לא צריך * כל שאר הפרמטרים לא קריטיים עבורי. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך OO ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים +CAD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן\תדיר (SOLIDWORKS ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אמת ויציב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. D3 swtor gta V וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1200 על 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שופרסל יצאו במבצע לשלושה ימים עבור מחשב נייד Lenovo G570-4334-6FG במחיר של 1990 ש"ח עם המפרט הבא:מעבד: Intel b940, זכרון: 4G, דיסק: 500GB, שנה אחריות יבואן האם מישהו מכיר את המחשב? האם עסקה כדאית? אשמח לחוות דעת עליו
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הנ"ל:http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=773634 ???? המסך של פוג'יקום ... השאלה הכי גדולה מה זה פאנל Tilt????? איפה עומד הקאטצ' כי המסך זול יחסית לנתונים שלו לא? רוחב המסך מסך רחב 16x9 גודל מסך (אינטש) 21.5 אינטש סוג המסך LCD חיבור HDMI לא כולל מאפיינים טכניים זמן תגובה (מילי שניה) 2 מילי שניה יחס ניגודיות 1:5000000 חיבור DVI כולל סוג פאנל TILT גודל נקודה (מ"מ) 0.248 מ"מ בהירות (cd/m²) 500 cd/m² תלת מימד לא רזולוציה מקסימלית (פיקסלים) 1920x1080 פיקסלים Pivot ללא זווית צפייה 170/160 תוספות רמקולים רמקולים מובנים המפרט טוב לא???.. כדאי לקנות????
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
הי, בשעה טובה הגעתי היום לחנות TMS. על סמך המפרטים שהוצעו לי בפורום, בנו לי 2 מפרטים, אודה מאוד לעזרה באיזה כדאי לבחור (מצורף קובץ). כמו כן מצרף את השאלון (כפי שתראו חרגתי קצת מהתקציב המקורי). בנוסף אני מתלבט בנוגע לכרטיס מסך. יש אפשרות שאחליף את המסך בעתיד הקרוב. האם כדאי לי למתוח עוד ולהשקיע בכרטיס חזק יותר: GTX560TI 6950 או ממש ל"התפרע" : 7850. תודה רבה על עזרתכם. עוזי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 3300 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות ,אם אין ברירה 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים), הורדות, עבודה במספר תוכנות במקביל…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן מעוניין לדעת כמה שווה המארז שלי FULL TOWER THERMALTAKE EUREKA מצב מצויין אריאל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-